19. september 2015

Rejserapport fra Kroatien: ‘EU IS ISLAM!’, lød det fra kamerasky unge mænd – “De vil videre nordpå.”

Liberale Nicolai Oster rapporter fra Kroatien på Folkets avis – ‘Serberne fragter os fra Beograd og de sydlige grænser herop, så vi kan komme til Kroatien’.

“Det er torsdag d. 17 september og pludselig begynder meldinger fra de lokale serbere at tikke ind, bosat i den lille serbiske grænseby Bezdan. Meldingerne lyder på, at der halvvejs mod den kroatiske grænse vælter med flygtninge. Flygtninge, hvis destination er EU.

Vi – en østriger, tysker, en anden dansker og jeg selv, drager straks mod lokationen, hvor vi har fået besked om, at flygtningene er. På vejen derhen støder vi allerede på flere grupperinger af flygtninge gående langs den serbiske landevej mod Kroatien. …

Synet af flygtningene, der møder os, kan på ingen måde beskrives som monotont. Den brogede, vandrende flygtningemasse vil være en mere passende måde at beskrive det på. Det var alt fra smilende, glade og livsenergiske grupperinger, af kvinder, mænd og børn, til tydeligt torturede og skadede personer med ar, sår og mærker efter tortur.

Men et par ting slog mig. Det var først og fremmest absolut ikke majoriteten, som på mig virkede som de nødlidende flygtninge. Og det andet var, at kun omkring halvdelen kom fra Syrien. … Landende hed primært – ud over Syrien: Afghanistan, Nigeria, Irak og Iran.

blandt den store masse af vandrende flygtninge var der også noget, som burde skræmme en hver europæer, der møder dem. Blandt massen var nemlig også unge mænd i 20’erne og 30’erne, som hurtigt og ihærdigt forsøgte at skjule deres ansigter, så snart de så det mindste til en kameralinse. Det er dog ikke det skræmmende. Det skræmmende var de udsagn og udtalelser, der kom fra unge mænd af samme typer; ‘EU IS ISLAM!’

Ikke blot en mand eller gruppe sagde dette. Det var der flere, som glædeligt sagde. Mænd, som helt tydeligt ikke virkede som flygtninge.

[…]

Klart stod det, at disse flygtninge, som i dette øjeblik, strømmer ind over grænsen til EU, er af alle typer. Det er de ondsindede, som absolut intet godt vil, der råber ‘EU IS ISLAM!’, men det er absolut også de nødlidende flygtninge, som netop prøver at flygte fra sidstnævnte type.

Men endnu mere klart stod det, at det ikke er Kroatien, der er deres destination. De vil, ifølge dem selv, videre til Tyskland, Danmark, Sverige og Finland. Interessen for at blive i regionen er ikke-eksisterende. De vil videre nordpå.

Oploadet Kl. 00:19 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/69158/trackback

11 Comments »

 1. Det er vel oplagt at ikke EU-medlemsstater og de der er uden for Schengen står stærkere i det formelle, med mindre de er ungarere…
  Hvide Rusland, Kaliningrad-området, Polen, Slovakiet og sådanne, der synes villige til blot en smule forsvar mod invasioner.
  Ud af EU.
  Ud af Schengen.
  Ud af konventioner fra en anden tid, hvor andre forhold fandtes.

  Kommentar by Peter Buch — 19. september 2015 @ 00:32

 2. Forbyd islam
  Forbyd skat.
  Leve frihed.

  Kommentar by Nielsen — 19. september 2015 @ 00:49

 3. Omkring 32% kvinder og boern, resten maend . Det maa da vaekke een eller anden politiker op,de er folkevalgte, folket kan se det.Kom saa igang.Desvaerre spildte guds ord paa balle lars

  Kommentar by Dunk — 19. september 2015 @ 03:20

 4. Demokratiers bagside- ingen garanti for idiotiske beslutninger ikke bliver truffet.

  Kommentar by Peter Buch — 19. september 2015 @ 03:45

 5. ALLE ved det, også journalister og politikere, så de må være i OND tro, når de forsøger at formidle det modsatte billede.

  Kommentar by Per747 — 19. september 2015 @ 09:19

 6. Nåh nej, alle ved det ikke. Dem der kun lytter til danske politikere og journalister ved det naturligvis ikke.

  Kommentar by Per747 — 19. september 2015 @ 09:20

 7. Danmark skal træde ud af de forældede flygtningekonventioner. Desuden ud af Schengen og EU. Og indføre et stop for ikke-vestlig indvandring(primært velfærdsmigranter, som overvejende er fra menap-lande). Derudover skal grænsen bevogtes 24 timer syv dage om ugen.

  Kommentar by F. Jensen — 19. september 2015 @ 09:44

 8. Nu kan vi etniske Danskere snart opnå flygtningestatus, så vi kan flygte til USA eller Australien, hvis det her fortsætter.

  Kommentar by - by Proxy - — 19. september 2015 @ 09:55

 9. Halshuggerne kommer! Tillykke Europa! Takket være misforstået demokrati og ‘menneskerettigheder’ (kun for brune mennesker, forstå’s!), så har muslimerne nu 500 år efter det fejlslagne forsøg på invasion ved Wiens bymure, fået hævn! De kommer ubevæbnede. Våbnene bliver smuglet ind som aid for refugees, og desuden er masser af herboende muslimer jo bevæbnede. Der bliver sjov i gaderne! http://www.jewsnews.co.il/2015/09/11/container-with-aid-for-refugees-was-full-of-weapons-and-ammunition/

  Kommentar by Andersine — 19. september 2015 @ 11:14

 10. Hvornår bygger Danmark et hegn/ en mur.?
  Vores landsforrædder af en statsminister bøjer sig igen for de røde medier, EU og islam.
  Og tilbyder at vi tager 1000 fjender og deres familier ind i Danmark.
  Selv om vi ikke er forpligtet til det pga af vores BRØMTE FORBEHOLD, som vi fik efter at have stemt nej til EU aftalen første gang. Det er jo det samme som at skide på hvad befolkning har stemt. Om han er korrupt eller bare svag og nem at manipulere med eller begge dele, ved jeg ikke. Men det er landsforræderi og hamrende UDEMOKRATISK.

  Yderligere der er kommet over 10000 fremmede ind i Danmark de sidste 12 dage. Dvs
  Der er kun et skynd, da vores slappe politi ikke kontrollere dem. Det siges at 2 ud af 100 er terrorister fra isis. Dvs vi har fået ca. 200 terrorister ind i Danmark på bare 12 dage.
  Den selvudnævnte elite politikere, medier, politiet, hæren, osv. Har lagt sig fladt ned.
  Deres eneste forsvar er udenomssnak.

  Vi må ikke forsvare os selv og vores familier. Vi skal bare bøje nakken ellers er vi jo onde eller hekse.(Barnligt sludder).
  Gå i gang med at bygge det hegn/ mur NU!!!!!!.
  Der er flere hundredetusind fjendligt sindede muslimer på vej.
  Og I ved det godt, derfor er i landsforræddere.
  Gør dog noget for, at beskytte Danmark, inden det er for sent.

  Kommentar by XXXXX — 19. september 2015 @ 11:17

 11. Situationen i Europa er grotesk og farlig. Alle forsøger at trille lorten videre. Kortsigtet. Det er som at behandle cancer med grøn te og morfika. Det første giver en tro på miraklet og det andet lindrer smerten og slører virkeligheden. Griber man til disse håbløse “behandlinger” er det fordi man ikke vil høre den skræmmende sandhed. Dette er naturligvis ikke den rette kur. Denne er som regel hård og ubarmhjertig men rummer dog den eneste reelle mulighed for at patienten bliver helbredt.
  Denne intifada mod Europa må stoppes og der skal hverken anvendes grøn te eller morfika.

  Kommentar by EH — 19. september 2015 @ 11:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper