19. september 2015

“… syriske flygtninge og migranter kan blive et stærkt aktiv for Danmark. Det forklarer Conni Gripping”

Der er penge i multikultur, ikke mindst for LG Insigt-konsulenter og Jobcenter-chefer. Interview med syriske Khaled og Hayat i Søndagsavisen, der vil blive ‘et stærkt aktiv for Danmark’, hvis blot gode intentioner var nok og vi er villige til at smadre Danmark i processen – Familien Bakour fik deres fremtid tilbage i Danmark.

“Det første, der mødte familien Bakour i Danmark, var sne. Store mængder sne, som lå på kørebanerne og adgangshallerne, da familien landede i Aarhus Lufthavn i januar i år. Men de tænkte ikke på sneen.

‘Da vi steg ud af flyet, var det, som om det hele lettede. Den frygt, vi havde levet med længe, forsvandt,’ siger 45-årige Khaled Bakour, som steg af flyet med sin 42-årige kone, Hayat, og deres fire børn. I dag er de anbragt i et lille rækkehus i Aarhus Nord. De ser stadig lettede ud, som de sidder i den spartansk indrettede stue, der ser ud til at bestå udelukkende af Ikea-møbler. …

Familien Bakour og de tusindvis af andre syriske flygtninge og migranter kan blive et stærkt aktiv for Danmark. Det forklarer Conni Gripping, konsulent og partner i konsulentfirmaet LG Insight.

… Khaled og Hayat Bakour vil også gerne bidrage til det danske samfund. Nu og i resten af deres tilværelse. De er dybt imponerede over det danske samfund allerede.

[…]

‘Vi oplever, at flygtningene generelt er meget viljestærke. De har lyst og vilje til at indgå i det danske samfund. De vil gerne forsørge sig selv,’ siger Lene Brink, afdelingsleder på Jobcenter Aarhus.

En pæredansk kvinde, som har sneget sig ind i stuen, nikker bekræftende. Det er naboen, der er kommet forbi, og som allerede er blevet ven med familien, selvom det meste af kommunikationen foregår med fingersprog.

Familien Bakour vil Danmark. De vil gerne arbejde i det danske samfund. De er ligeglade med, at det sner om vinteren.”

Oploadet Kl. 20:06 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/69208/trackback

15 Comments »

 1. “.. de sidder i den spartansk indrettede stue, der ser ud til at bestå udelukkende af Ikea-møbler.”

  Betalt af den racistiske danske skatteyder. Vi er til grin.

  Kommentar by Polka Charlie — 19. september 2015 @ 20:53

 2. Conni Gripping! Du er åndssvag! Hvis de pågældende flygtninge er kristne, så ja, så vil de gerne bidrage og arbejde ærligt, men er det muslimer, så stiller det sig anderledes. Så ser de det som deres ret at være her og blive sørget for i hoved og røv, og de vil videreføre deres perverse ideologi og voldskultur.

  Kuwait forklarer, hvorfor de ikke gider ta syrere ind: http://www.barenakedislam.com/2015/09/06/kuwaiti-official-explains-why-kuwait-will-not-take-in-any-syrian-refugees/

  Kommentar by Andersine — 19. september 2015 @ 21:00

 3. “Vi oplever, at flygtningene generelt er meget viljestærke. De har lyst og vilje til at indgå i det danske samfund. De vil gerne forsørge sig selv,’ siger Lene Brink, afdelingsleder på Jobcenter Aarhus”.

  Nådada, det bliver en jobfest uden lige. Syrernes erhvervsfrekvens er – man skulle ikke tro det muligt – lavere end somaliernes, der ellers har været topscorere med hensyn til ledighed og førtidspension i rigtig mange år.

  Om jeg husker ret, er somaliske kvinder i Århus relativt set topscorere med førtidspension.

  Nå, men syrerne skal nok komme efter det….Bare giv dem, Jobcentret og andre tid, så kommer førtidspensionen rendende, da de jo alle lider af PTSD, ADHH, fibromyalgi og andre sjove diagnoser.

  Lene Brink er enten meget naiv, ved meget lidt om statistik eller er en venligboer. Formentlig det hele samtidigt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. september 2015 @ 21:10

 4. Nah, LG Insight har jo fuldstændig ret:

  Alle, som i alle syriske migranter er jo biokemikere, astrofysikere, Rocket-science forskere og har en tårnhøj IQ, så de fitter lynhurtigt ind i de vestlige samfund, hvor deres fantastiske know-how er betydningsfuld og bliver værdsat.

  Derfor er deres meget store erhversfrekvens imponerende, og der være utallige syriske Nobelpristagere blandt dem.

  Øh, det sidste husker jeg ikke helt, muligvis mig, der er dement.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. september 2015 @ 06:28

 5. Allerede ved overtrædelsen af den danske grænse, har de 2 skadedyr Khaled oh Hayat fra Syrien ved formering forøget deres deres antal med 200%. “…og deres 4 børn.”

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2015 @ 08:03

 6. De såkaldte flygtninge(læs velfærdsflygtninge/økonomiske migranter) skal ikke integreres/inkluderes. De skal hjemsendes, så snart det er muligt. Desuden må der indføres et stop for ikke-vestlig indvandring(herunder asylindvandring), primært menap-indvandring. Der er ikke brug for dem, og de er uønskede.

  Kommentar by F. Jensen — 20. september 2015 @ 09:03

 7. Nej til integration/inklusion af “flygtninge”(læs økonomiske flygtninge/velfærdsshoppere). Og ja til repatriering, som skal ske så hurtigt, det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 20. september 2015 @ 09:39

 8. Tableau!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. september 2015 @ 10:57

 9. Vi bliver stopfodret med enkeltstående succeshistorier, men det generelle gennemsnitlige billede er at de er dårligt uddannede dårligt egnede til at tage arbejde på de vilkår, som man nødvendigvis må i Danmark, og så det der nærmest er forbudt at sige: Deres islamiske religion blokerer for en helt nødvendig integration, igen som gennemsnit betragtet. Den islamiske kultur er en dominanskultur hvor muslimer er herremennesket, og den vantro må enten indordne sig, betale skat til muslimen eller dø. Det er et rigtigt dårligt udgangspunkt hvis muslimen skal udfører manuelt arbejde, hvor der er nogen der sætter ham igang. Mht. Muslimske kvinder, så er de beregnet til at gå hjemme og passe en stor børneflok, som med tiden vil vælte os sf pinden som den dominerende befolkning i Danmark, de er som gennemsnit betragtet ikke at finde på arbejdsmarkedet.

  Det er uhyggeligt at se hvor mange rollemodeller, der falder igennem! Ofte viser det sig at kommunerne ansætter folk der viser sig at være dybt radikaliseret og/eller dybt kriminelle. Generelt betragtet er integration af muslimer ikke muligt, det er jo ikke fordi vi ikke har forsøgt, men viljen til at lade sig integrerer er ikke til stede. Det er ganske enkelt fordi muslimen ikke kan accepterer at vi ikke anerkender dem som vores herre.
  Og ærlig talt er det ikke også lidt for meget at forlange. På mange måder minder det om hvad der skete for indianerne da den hvide mand kom, han insisterede på at være herre, og blev det. Indianerne de gik til grunde! Vi skal passe på at vi ikke bliver indianerne!

  Kommentar by Robert R — 20. september 2015 @ 11:41

 10. Mon Sondagsavisen om et års tid husker at tjekke succeshistorien om den arbejdsvillige Bakour-familie? Mon vi får at vide, hvor godt, det går dem til den tid? Og mon der kommer noget generel statistik om, hvor strålende det går alle de klienter, der er klienter i det omfattende, skatteyderbetalte beskæftigelsessystem?

  De sandsynlige svar: Nej, nej og nej. Om et års tid (og mange gange i mellemtiden) får vi nye uunderbyggede succeshistorier og mere pladder fra godhedsindustrien.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. september 2015 @ 13:28

 11. Fjern mediestøtten!

  Kom nu DF. Hvor bliver alle de værdipolitiske initiativer af? Det undrer både mig og andre at der sker så lidt.

  Kommentar by Sigwar — 20. september 2015 @ 13:46

 12. Ang. Søndagsavisens artikel:

  I den ledsagede informationsspalte om syriske flygtninge citeres konsulenten Conni Gripping for ”Der kommer mange advokater, tandlæger, ingeniører og andre med høje uddannelser til Danmark.”

  Ja, artiklen får så ikke for lidt i beskrivelsen af de forfærdelige forhold i deres hjemby Homs, og det danske selvbillede pudses voldsom af og disse flygtning vil tilsyneladende så gerne vores dejlige samfund og bliver her for altid. Den ældste datter Maria har forældrene endda ambitioner om at ende som politiker i Folketinget ligesom Naser Khader. Ih, hvor alting dejligt og godt.

  Men noget springer i øjnene og undrer én:

  -> Faderen, der er 45 år, tilhører ikke en af den meget veludannede flygtningegruppe, som artiklen ellers lægger op til. Han var håndværker og dekoratør og det er da ok, men skaber bare disharmoni i forhold til den opgejlede tekst om de veluddannede syrere. Ydermere ser det ikke ud til, at han kan bruge sin syriske håndværkeuddannelse til noget som helst i Danmark. Nej, han er i praktik på McDonald’s. Det må siges at være noget af en antiklimaks i forhold til tekstens floromspundne ord om de høje uddannelser og deres nytte for Danmark.

  -> Ser man bort fra teksten om syrernes høje uddannelser, er der intet forkert i have et job med at rydde borde og gøre rent hos McDonald’s. Men man kan undre sig over, at han ikke fortsætter inden for sit håndværkerfag og dermed bidrager positivt til samfundet. Hvad skal så alle deres påstående uddannelser ellers bruges til?
  Og så vid jeg ved, er den slags praktikpladser eftertragtede for Landsforeningen LEV for at sluse udviklingshæmmede ud i samfundets til en godt men beskyttet arbejdsliv, McDonald’s var en af de første virksomheder, der oprettede praktikpladser netop til udviklingshæmmede. Når nu flygtninge ikke kan bruge deres fag eller uddannelse til noget og i stedet bruges til at presse andre svage grupper ud af praktikpladser og offentligt støttede beskyttede jobs, så er den da helt gal. Stakkels de danske svage grupper, der presses ud af flygtninge.

  -> En anden ting, der undrer, er deres datter Mariea, som de gerne vil have ind i landspolitik. Det er et job, der kræver medietække, men datteren vil ikke engang med på artiklens familiebillede. Der er et eller andet helt galt her. Når man tænker på, hvor stort et pres de muslimske samfund sætter deres unge piger under, så er det egentlig ret foruroligende, at hun ikke vil fotograferes til avisen.

  Man bliver helt trist over de ufortalte historier, som journalisten ikke interesserer sig for i dette overstadige interview med Khaled og Hayat og familie.

  Kommentar by traveler — 20. september 2015 @ 14:08

 13. Send bekvemmelighedsflygtningene hjem. Der er ikke brug for dem, og de er ikke inviteret.

  Kommentar by F. Jensen — 20. september 2015 @ 17:12

 14. Gripping mener flygtninge vil gavne Danmark og det ser jo ud til at vi ikke kun skal støtte flygtninge for at være øllebrødsbarmhjertige, hvad der nok også falder mange svært. Det viser sig at i Tyskland og Italien og Sverigebliver økonomien for alle landets borgere bedre og bedre, mens den er elendig i Ungarn.

  Kommentar by Bente Svendsen — 20. september 2015 @ 21:39

 15. @Traveler. Det du beskriver er journalister og mediers “virkelighed”. Man bruger det man kan i et givent øjeblik, det passer ind i et eller andet forskruet kontekst, og senere hen kan man ignorere alle de efter-historier og vinkler der viser sig ikke at holde stik.
  Derfor har journalister og medier SÅ lav troværdighed. Fordi de manipulerer som bare fanden, og så er de selektive og vælger det som passer dem og som sælger.
  Nej jeg læser eller ser medier generelt, med mindre de er virkelig godt skruet sammen, og objektive.

  Selvfølgelig har pro-indvandrings folkene ikke en kinamandschance for rationelt at argumentere for indvandring. Selvom den IKKE får for lidt. ALT bliver brugt. Og rigtigt meget af det er faktisk noget bras når alt kommer til alt.
  Det kan også være med omvendt fortegn dog, dem der er negative eller imod en udvikling har også en tendens til ikke at vinkle det skulle der komme en positiv udvikling. Jeg tror det er et ret generelt træk, hvis man er i den ene eller anden lejr.
  Det er ikke sjovt at erkende nederlag, sort på hvidt, at erkende at en udvikling gik i den forkerte retning, og at man spillede på den forkerte hest.

  Kommentar by Endnu en vantro — 21. september 2015 @ 03:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper