24. september 2015

Kriminel somalier: ‘De autonome’ og LTF respekterer hinanden, samarbejdede om politi-konfrontation

Idag fortæller Information, at “politiet brugte fysisk magt mod flygtninge” for at få dem væk fra motorvejen. Alt andet ville være mærkeligt, når nu de vitterligt var til fare for dem selv og andre, og fodgængere på motorvejen er klar overtrædelse af Færdselslovens paragraf 6. Artiklen kommer få dage efter en udvist somalier i samme avis berettede om hvor skønt det var at bryde loven for at hjælpe illegale. Bemærk detaljen om forbrødringen mellem ‘Allahs soldater’ og danske venstreradikale. Liban Mohammed beretter – ‘Vi står klar, brormand’

“… for to uger siden bragte min tur mig forbi Folkets Park på Nørrebro og drengene fra Blågårds Plads, som i dag også går under navnet Loyal To Familia (LTF). … Jeg spurgte en af drengene, hvad der var gang i, og han fortalte mig om de mange flygtninge, der var ankommet aftenen før, og som de havde reddet fra politiet. Folkets Hus ligger klos op ad parken og bestyres af godhjertede, venstreorienterede mennesker. …

Faktisk er der en fin balance mellem de autonome og bandemedlemmerne i parken. De respekterer hinanden…

Nå, men denne aften talte gadedrengene og de autonome om løst og fast, men én ting var alle enige om: Vi har en skandaleregering, og Inger Støjberg er ikke i besiddelse af et gram empati. Derfor talte de også om, om der mon kom flere flygtninge, og om politiet ville gribe til anholdelser.

‘Vi står klar, brormand,’ sagde en af blågårdsdrengene til mig og pegede over på bilerne. ‘Vi har et safe house, der kan huse flygtningene, indtil de kan blive smuglet til Sverige.’

En autonom pige kom over og spurgte min jyske brormand og mig, om de også kunne bruge vores bil. … Vi skulle ind til banegården med det samme, så alle løb hen til bilerne. Vi bragede gennem gaderne for at tage imod de flygtninge, der kom fra Rødby med toget, inden lovens lange arm nappede dem.

[…]

Vi nåede dog aldrig at se nogle flygtninge på banegården. Politiet havde tilbageholdt dem i Rødby… Via et smart telefonkædesystem, som de autonome havde iværksat, blev der ringet til bandedrengene, der agerede chauffører og fik besked på, hvilke stationer de skulle køre til hvornår. …

På hjemturen om bord på færgen fra Sjællands Odde til Aarhus kunne vi på tv se Breaking News, der fortalte, at 300 flygtninge gik på motorvejen i Padborg på vej mod Malmø. Det var pisse surrealistisk at se de billeder. … Lynhurtigt samlede der sig seks biler med gadedrenge fra Aarhus Vest klar til at tage turen til Padborg. En lille håndfuld af drengene var medlemmer af Black Armys Aarhus-afdeling. Black Army-drengene fra Odense, som jeg også har afsonet med, skrev, at de stillede med 10 biler og allerede var kørt af sted. Gadedrenge i samtlige ghettoer syd for Aarhus drog nu mod det sønderjyske i et slags korstog mod de uretfærdige lovgivere. …

‘Gå bag os, så holder vi panserne i skak!’ råbte gadedrengene.

Flygtningene – mænd, kvinder og børn – blev hjulpet ind i bilerne, mens gadedrenge og bandefolk beskæftigede politiet med at mosle, råbe og skrige. … Et slag på tasken: 150 flygtninge blev reddet, inden politiet fik fat i dem.”

(E45 ved Padborg, sydgående spor & midlertidigt nordgående korridor for illegale; Se evt. her)

Oploadet Kl. 13:01 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/69322/trackback

23 Comments »

 1. Vi er i fjendeland men der er stadig mulighed for tilbagevenden til retssamfundet.

  Kommentar by de Hemmer — 24. september 2015 @ 13:37

 2. Artiklen er et bevis på at den kommunistiske venstrefløj og kriminelle indvandrere går hånd i hånd mod den Danske lovgivning og må betragtes som landsforræderi, men meningsdannerne i de Danske etater og i EU maner til forståelse blandt skatteyderne når bestemte situationer opstår, denne holdning fra eliten vil med tiden føre til anarki og kaos, man ser og mærker det allerede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. september 2015 @ 13:37

 3. Vandkanoner. Taaregas. Gummikugler.

  Kommentar by Erling — 24. september 2015 @ 13:56

 4. Hmm…, der har da vist været ghostwriter på. Sidst jeg så sådan et sprog var i en gammel udgave af Skatteøen, og det er vel også det der er foregået – tiltrængt underholdning, og en chance for folk der ellers bare ligger samfundet til besvær, endelig at gøre noget “godt”.

  Kommentar by Al Piastow — 24. september 2015 @ 14:08

 5. Endnu et citat fra artiklen:

  “Men det, der overraskede os mest, var det store fremmøde af etniske danskere.

  »De her danskere har nosser så store som vandmeloner,« udbrød en af drengene. »Men de er de rene amatører.«

  Det, han mente, var, at de aldrig før havde stået over for ordensmagten i en fysisk konfrontation. De var ikke spor kriminelle. Derfor indgik vi i et usædvanligt samarbejde.”

  Almindelige danskere på krigsfod mod den danske stat side om side med Black Army og Loyal to Familia… = landets førende kriminelle med en tung hånd på narko- og våbenhandlen, pengeafpresning, prostitution og røverier, i stadig kamp med rockerne om den dominante rolle i underverdenen… Det chokerer mig trods alt. Også at Information så åbenlyst lovpriser den hårdeste kriminelle mafia landet har.

  Men det der får mig til at tabe underkæben mest er kommentarerne under artiklen. Ikke én læser har noget forbehold overfor at samarbejde med disse dødsensfarlige folk. Med de selvsamme forbrydere som til daglig skyder med skarpt i alle retninger og stikker sagesløse ned på gaderne.

  Blandt de mange absurde udtalelser er Philip B. Johnsens:

  “Hvad flertallet i Danmark mener om den sag, vil muligvis definere vores fælles fremtid, om ikke andet, hvem der kan få et lift af LTF en sen nattetime…”

  (Artiklen beskriver at et LTFmedlem tilbød 4 “etniske danskere” et lift – som de tøvede lidt med at takke ja til, men “alkoholen gjorde dem modige nok” – og alt var fryd og gammen. Danskerne tiggede bagefter om lov til at måtte give et økonomisk bidrag til mafiaen for liftet.)

  I øvrigt viser den (meget rimelige) tøven at dårerne udmærket ved hvor farlige LTF er. Alligevel vælger de at hjælpe dem med at smugle flere krigere ind til deres hær.

  Sådan laver man en islamisk revolution.

  I Iran troede den store idealistiske gruppe af venstreorienterede heller ikke, at den lille skøre gruppe islamister kunne overtage revolutionen. De hjalp den begejstret frem for at komme af med den “onde shah”, der var ond blot fordi han var “royal”, positivt indstillet overfor vesten og formodentlig gik ind for markedsøkonomi.

  Fra 1979 (revolutionsåret) og til dags dato er kommunisme henrettelsesgrund i Iran.

  Det er hvad der venter jer, AFA, hvis I virkelig slipper af med den “onde danske regering” og salafisterne tager magten.

  Kommentar by M — 24. september 2015 @ 14:15

 6. Det er i grunden et paradoks, at man bidrager med noget godt, ved at gøre kampen for at overleve vanskeligere for vore egne børn.

  Kommentar by Menig 442 — 24. september 2015 @ 14:24

 7. Komplet idiotisk, “Reddet fra politiet”, politiet gjorde jo netop absolut ingenting andet end ‘dialogbaseret løsningsmodel’ overfor dem som nægtede at forlade togene og lidt klappekage-leg med børnene.

  Virkelig en heltemodig redningsaktion, som tumberne fik iscenesat der :-)

  Og loyaliteten rækker kun sålænge at ‘min fjendes fjender er mine allierede’ . . . indtil min fjende er elimineret, så er vi fjender igen.

  Kommentar by For mangfoldighed — 24. september 2015 @ 14:46

 8. I Sverige transportere indvandre kriminelle også “flygtninge” rundt. Efter en kort køretur bliver de lænset for de sidste skillinger og smidt af på vejen.
  http://snaphanen.dk/2015/09/23/skaanekronika-4-gangsters-som-taxichaufforer/#more-184197

  Kommentar by Santor — 24. september 2015 @ 15:00

 9. Sig mig er der et sæt love her i Danmark for indvandre, autonome og venstreradikale og så et andet sæt love for resten af danskerne?
  Jeg er ikke sikker på at loven er lige stram i Ringkøbing og på Nørrebro.

  Kommentar by Robert R — 24. september 2015 @ 15:47

 10. 9 Robert R.
  Tilsyneladende er der.
  Den store skatte betalende middelklasse skal nok få sin bekomst når de træder ved siden af.

  Kommentar by Frank Hagmann — 24. september 2015 @ 16:07

 11. Med min almene viden om islam ser jeg frem til samarbejdet mellem islam og de venstreekstremistiske dhimmier. FIFO.

  Kommentar by Santor — 24. september 2015 @ 17:37

 12. Indfør en effektiv grænsekontrol ligesom Ungarn. Den skal overvåges 24 timer syv dage om ugen.
  Ikke-vestlig indvandring(herunder indvandring af bekvemmelighedsflygtninge/velfærdsmigranter fra især menap-lande) skal stoppes. Kun adgang for danske borgere og borgere med EU-pas.
  Herboende asylsøgere/”flygtninge”(læs økonomiske migranter som fortrinsvis er fra menap-lande) sendes ud af landet f.eks. til Tyskland som menap-velfærdsshopperne har passeret på de lange vej til Danmark.

  Kommentar by F. Jensen — 24. september 2015 @ 18:37

 13. ændring: har passeret på den lange vej til Danmark.

  Kommentar by F. Jensen — 24. september 2015 @ 18:39

 14. Kom hjem fra busferie til Rumænien tirsdag aften. Ved grænsen til Tyskland var ingen immigranter at se og heller ingen kontrol fra politiets side. Det havde der derimod været den tyske grænse til Tjekkiet.
  Men jeg oplevede så immigranterne på Kolding Station, hvor jeg skulle fortsætte med tog kl. 20.30. Der stod så disse unge mænd med deres “hjælpere”. Nogle kom med toget, andre måtte blev tilbage, da de ikke havde billetter til Sandholm, forklarede hjælperne dem. Dem skulle “hjælperne” først købe. Der var masser af madpakker i stanniol og vandflasker på perronen.
  I toget sad/gik de alle og talte i smartfone. Ordet Copenhagen blev brugt mange gange, og jeg hørte også Sverige blive nævnt.
  Havde jeg været en modig borger, var jeg stået af sammen med dem på hovedbanegården, og spurgt om de ikke skulle til Sverige, for så ville jeg hjælpe dem på vej – evt. med penge til billetten.
  Hele min glæde over turen til Rumænien blev pludselig væk.
  Fik fortalt af vores rumænske leder, at to fra Afghanistan var kommet til grænsen. Da de opdagede, det var Rumænien, græd de og bad om at få lov til at gå tilbage til Serbien. Hun var en rigtig østeuropæer, der ikke ville have dem til sit land.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 24. september 2015 @ 19:11

 15. @kim møller, der er en vigtig detalje med i det her, og det er at de bandemedlemmer tog flere tusinde kroner for at køre de flygtninge. Jeg ikke huske hvor jeg læste det, men det var vist i EB eller BT. De gør det altså ikke for deres brune øjne’s skyld men tjener en formue på det, men jeg er temmelig sikker på at de har bildt deres autonome håndlangere noget andet ind.
  De åh så gode og humane venstreorienterede er altså blevet udnyttet og snydt temmeligt kraftigt af dem:)

  Kommentar by per — 24. september 2015 @ 19:36

 16. Jeg mener der var et eksempel på at de tog 8.000 kr for at køre 4 mennesker, det er i den størrelsesorden når venstrefløjens nye samarbejdspartnere er humane! Så de “unge” fra blågårds plads kører flygtninge ud af landet og gør autonome til grin samtidig. Hvad er problemet?:)

  Kommentar by per — 24. september 2015 @ 19:43

 17. Var du nogensinde i tvivl om, at den politiske akse krummer sig tilbage i sig selv i en cirkel, så det yderste danske venstre er nærmeste allierede til extreme, fascistiske muhamedanere?

  Kommentar by bastardo — 24. september 2015 @ 19:59

 18. #9 Robert, det er på samme måde i Sverige:

  “De lokale er blandt andet frustrerede over, at man finder skrald i naturen, og at indvandrerne kører rundt i ikke indregistrere biler, uden at hverken politi eller politikere gør noget ved det.”

  Det vidste du selvfølgelig godt, ligesom du godt ved hvordan de svenske myndigheder vil reagere, når svenskerne har fået nok. Så skal der sættes hårdt mod hårdt – mod svenskerne.

  http://www.bt.dk/udland/indvandrere-stroemmer-til-smaa-svenske-minebyer-nu-truer-de-lokale-med-vaaben

  Vi nærmer os et tipping point, hvor en enkelt, relativt lille, situation kan sætte gang i en kædereaktion.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 24. september 2015 @ 20:24

 19. Muslimske voldsmænd og autonome voldsbøller går hånd i hånd, de fleste steder.

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2015 @ 21:42

 20. Så “Debatten” igen her i aften – spild af tid – men jeg ville høre og se hele vanviddet ske for åben mikrofon og tv-kamera – Jeg blev ikke skuffet! Om jeg fatter at voksne mennesker og oven i købet valgte politikere er så blanke og direkte uintelligente, dumme og det helt bevidst og med overlæg – jamen jeg kan ikke få ind i mit hoved, at man kan stå og sige så meget vrøvl, manipuleret direkte løgnagtigt uden at rødme – det kan da ikke passe at man kan være sådan nogle narrehatte og så ikke selv se og høre det.

  Alle parter fra begge sider har ikke eller vil ikke fatte en skid – man tør ikke sige noget konkret om “elefanten i glasbutikken” – Kun den konservative og DF´eren kom i nærheden af sandheden omkring hvem og hvad der er tale om. Modparten har en direkte landskadelig åbenlys landsforræderisk holding og står gudhjælpe mig og siger mere eller mindre, at det er deres agt at ødelægge landet ved at fornægte alt det der er sket og ikke er lykkedes i de sidste 30 år. Løgn på løgn på løgn…Og de får lov til det – ingen tør røre dem….Nu må vi snart have et opgør – det er “High Noon” i overtiden.

  Kommentar by Black Watch — 24. september 2015 @ 22:50

 21. 18, snaphanen har en video om det her: http://snaphanen.dk/2015/09/24/afmagt/

  Kommentar by per — 24. september 2015 @ 23:43

 22. Ud af Schengen og ud af EU. Indfør en effektiv grænsekontrol. Opsig de forældede “flygtninge”konventioner og iværksæt repatrierings-programmer, så hurtigt det er muligt. “Flygtninge” skal ikke gøres til indvandrere, de skal ud af landet, så snart det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 26. september 2015 @ 08:24

 23. Herboende “flygtninge” skal ikke gøres til indvandrere og integreres, som det er sket hidtil. De kan opholde sig i statscentre, f.eks. på Østgrønland, med kost og logi men uden penge, indtil det er muligt at sende dem ud af landet/hjemsende dem.

  Kommentar by F. Jensen — 27. september 2015 @ 17:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper