24. september 2015

Flemming Rose: Politikere mfl. mener, at multikultur gør det nødvendigt at ‘begrænse ytringsfriheden’

I går fortalte jeg henkastet min frisør, at jeg på lørdag deltager i en konference i anledningen af 10-året for Muhammedtegningerne. Hun svarede, næsten spontant, at det ikke var noget at fejre, og at man skulle lade være med at krænke andre mennesker. Jeg forklarede hende venligt, at Muhammedsagen blot var et symptom på en udvikling, og hvis man ikke tog konfrontationen her, ville voldelige islamister få vetoret overfor enhver form for islamkritik. For folk flest vil fred her og nu, desværre altid være vigtigere end frihed på lidt længere sigt.

Bent Blüdnikow interviewer Flemming Rose til Berlingske – Flemming Rose kritiserer medier for at begrænse ytringsfriheden.

“Flemming Rose er aktuel med en ny bog: ‘Hymne til friheden.’ I den er han ude med riven efter politikere og meningsmagere, som han mener er ude efter at begrænse ytringsfriheden. han mener, at de i et stadigt mere og mere multikulturelt samfund er bange for ytringsfriheden, fordi de frygter, at den skaber splid og uro. han nævner konkret Danmarks Radio og Politiken som eksempler på, at der foregår selvcensur. …

I bogen skriver Rose, at han ikke er sikker på, at de store folkelige manifestationer i København og Paris efter terroren kan tolkes som en støtte til ytringsfriheden. De var nok nærmere, skriver Rose, en spontan reaktion af forfærdelse over drabene. Han tegner et billede af svære kår for ytringsfriheden i Europa og peger på, at myndighedernes skærpelse af indgreb mod såkaldt hadtale er med til at svække ytringsfriheden til fordel for at sikre social fred. Rose skriver, at politikere og meningsmagere mener, at man er nød til at begrænse ytringsfriheden i takt med at Europa får større etnisk, religiøs og kulturel mangfoldighed. Men denne tendens er farlig, skriver Rose, der opfordrer til større grad af ytringsfrihed:

‘Presset på ytringsfriheden i multikulturelle samfund er drevet af en svigtende tro på meneskerts evne til at forvalte sin frihed og øve selvkontrol.’ …

Flemming Rose kritiserer i bogen Danmarks Radio, der har bestemt, at Muhammed-tegningerne ikke skal vises og skriver at forbuddet er drevet af frygt: ‘Sandheden var selvfølgelig, at seerne først fik deres vilje, hvis de greb til trusler og vold og demonstrerede, at de mente det alvorligt.’

Oploadet Kl. 15:30 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/69342/trackback

19 Comments »

 1. Multikultur er fraværet af et fælles civilsamfund og værdier- det kan kun være repressivt og mod en undertrykkende stat, der kan holde sammen på det. De mellemøstlige samfund har intet civilsamfund og kun repressive styre kan holde det sammen. Menneskerrettigs ideologien og multikultur er en for for totalitært styre der indføres af bagvejen.

  Kommentar by Thorsted — 24. september 2015 @ 15:36

 2. Flemming Rose har 100% ret – ytringsfriheden er om muligt endnu vigtigere i et ‘multikulturelt’ samfund.

  Igen er det bizart, at man taler om ytringsfrihed i et ‘multikulturelt’ samfund. Der har boet katolikker i Danmark i mange år, hvilket ikke har forhindret vittigheder med paven osv. Det er ingen kulturer som har de store problemer med ytringsfriheden . . . lige bortset fra islamisterne.

  Så man burde kalde tingene ved deres rette navn, og skrive at ‘. . .nogle politikere mener man bliver nød til at begrænse ytringsfriheden i takt med at Europa får større islamisk befolkning . . .”

  Og hvis man først begiver sig ned ad den vej, at give køb på sine vestlige værdier, så er det ikke et spørgmål om vi ender som en islamisk stat, kun et spørgsmål om hvor hurtigt det går !!!

  Så derfor, vi giver os ikke en millimeter over for snævertsyn og intolerance (læs: islam).

  Kommentar by For mangfoldighed — 24. september 2015 @ 15:44

 3. Ytringsfriheden kan ikke gradboejes ,nogen der ikke forstaar det burde holde sig vaek, eller laere at anerkende dette.

  Kommentar by Dunk — 24. september 2015 @ 15:51

 4. Alt minder efterhånden om den sang der kørte for et par år siden, som var en lang opremsning af ulykker som en utro ungersvend blev udsat for, men hvor hans kat trods alt havde det godt …

  Lige en hilsen fra Sverige: http://www.msn.com/da-dk/nyheder/verden/indvandrere-strømmer-til-små-svenske-minebyer-nu-truer-de-lokale-med-våben/ar-AAeI2iG?li=AAb1P9X

  Kommentar by Steen — 24. september 2015 @ 16:05

 5. Flemming Rose fik i øvrigt “Fritt ord” prisen i Norge i forgårs.

  Kommentar by cicero — 24. september 2015 @ 16:27

 6. Danmarks Radio er på vej til at blive en rødfascistisk osteklokke. Den licensbetalte public service kanal er efterhånden en parodi på et vulgær-marxistik reservat – hvor en radikal udenrigsminister kaldes “vores udenrigsminister” mens en integrationsminister fra partiet Venstre kaldes noget formelt korrekt – Hillary Clinton kaldes Hillary og hendes annoncering af sit kandidatur til næste præsidentvalg blev annonceret som var det Mariæ genkomst. Danmark Radio yder hverken service eller noget public. Den tvangs financierede station er som besat af pro-muslimer og anti-racisme, pro-homoer, pro-palarabere og antisemitisme og fremmer med al magt at fremme et stærkt venstre-orienteret verdenbillede og ditto dagsorden.

  Kommentar by Limewoody — 24. september 2015 @ 17:22

 7. Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og i tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene, censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny gennemføres. Dette er paragraf 77 i grundloven, den burde politikere, meningsdannere og frisører læse og forstå!

  Kommentar by Robert R — 24. september 2015 @ 17:45

 8. Politikere begrænser AL den frihed, vi som borgere burde kunne finde selvfølgelig.

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2015 @ 19:04

 9. Ja det er pinligt. Den frihed vi fik efter anden verdenskrig bliver undergravet, af diplomatiske hensyn…forståes…for fredens skyld….ikke kun for billig olie, af en usekulær diktatorreligion, som jeg her virkelig ikke gider eller orker at remse alle undertrykkende remisenser op af, sammentidig med den direkte er skyld i terror..krige …og temmelig meget fordummelse. Det er yderst pinligt at skoleledere er drevet derud….trist. Det værste er at det er vores egne politikere og licensfjernsynet. Jeg har svært ved ikke andet end at udtrykke foragt for min samtid -med undtagelse af folk som Rose-Hirsi Ali- Lars Hedegaard- de fleste DF ere-orban-SIAD-DenDanskeforening-Helle Merete Brix etc. Men ok det er åbenbart Vesteuropa (og USA,s politikere??) Champerleinsagtige løgnfulde forlorne moral,s diplomatiske fejhed, som f.eks også fejre triumfer når FN,s menneskerettighedsråd lader folk fra Iran og Saudi Arabien lede det. Æret være Winston Churchill og hans mod…….og god weekend :-).

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2015 @ 19:21

 10. Den her regering kan gøre sig berømt for eftertiden ved at fjerne den efterhånden gammeldags licens. Jeg ved godt nogen “bare” melder licensen fra, jeg vil have den fjernet ved lov.

  Alle har en pc, tablet eller andet udstyr til at gå på nettet, og streaming bliver mere og mere udbredt. Mange lejere koblet på en antenneforening ønsker mere valgfrihed til TV programmer, så tiden er inde til at gøre op med den røde mastodont, der snylter på folks licenspenge. Det kan være der bliver lidt længere mellem de stort opsatte indsamlingsshows, hvis DR tvinges til at arbejde for føden.

  Kommentar by k.m. — 24. september 2015 @ 19:54

 11. Jyllandsposten har støttet den ene liberale-globalistiske masseindvandrings-liderlige regering efter den anden!

  Hvad havde de regnet med??

  At muslimerne ville lade dem pule pædofeten på forsiden hver dag uden en fortrække en mine??

  Det dekadente borgerlige-liberale Danmark smager nu fortjent på sin egen bitre røvsovs.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 24. september 2015 @ 22:20

 12. ja og se her !!!!! — nu er der så små begyndt at ske noget ,hvis det akkumulerer hurtigt så kommer der snart til at opstå seriøse problemer i danmark og sverige , takket være det svensk danske demokratiske fløje fra rødstue og blå stues lege godt vejr tema, og eu , som nægter problem stillingen . fuck merkel ,fuck eu ,fuck de ledende svenske politikere , fuck stine bosse luder , fuck the fuck og atter fuck . læs selv her .http://www.svt.se/ug/varningen-folk-beredda-att-ta-till-vapen multikur og ytrings porno min bare stjerne

  Kommentar by giraffen — 24. september 2015 @ 22:33

 13. Selvsencur i danske medier startede allerede i 1956 ,da ungarnske jødiske massemordere blev lukket ind i Dk som “superfrihedskæmpere”af hysteriske tyskervenner. Den fik en ekstra tand ,da det overflødige ros til fremmedarbejdere af kyniske, grådige landsforrædere blev importeret. Efter udlændingeloven i 1983 ophørte ytringsfriheden i Dk reelt. Sven Ove Gade -chefredaktør for Ekstrabladet- forsøgte i 1995 og derefter at genoplive ytringsfriheden, men blev stoppet af et paladskup.Fat det: Der er ingen skriftlig ytringsfrihed i danske statsstøttede medier.– Derfor støt kravet om en avisreform.

  Kommentar by dansker — 24. september 2015 @ 23:06

 14. Har DF ikke en mere slagkraftig og vidende udlændingeordfører end flinke Martin Henriksen. Ellers må han udstyres med ældre erfaren, knaldhård ,kontant ramborådgiver.

  Kommentar by dansker — 24. september 2015 @ 23:12

 15. kopi af min kommentar på Snaphanen:

  Man kan skrive nok så lange yderst velformulerede tykke bøger om social sammenhængskraft og al det, men få fatale fejl får samfund til at vælte og al viden om sammenhængskraft og hvad der gør det fantastisk er uvæsentligt i situationen.
  Sådan er det beklageligvis nu.

  Vi har politikere, valgte politikere de fleste steder i Europa, der ikke er opgaven voksen, som jeg og mange andre ser det.
  Hvad kan man så gøre?
  Vi har ikke en gang et sekretariat der tager mod bidrag, generelle bidrag eller særlige projektrettede bidrag, noterer og offentliggør forslag eller blot sætter folk i forbindelse med hinanden.
  Vi har nogle med stor viden, indsigt og fantastiske evner, der ikke er i stand til at organisere sig, eller glemme deres egne kæpheste for et større mål.

  Vi har virkelig sejret ad helvede til når klappen egne kæpheste i den grad medvirker til samfunds undergang.
  Tak for ordet.

  Kommentar by Peter Buch — 25. september 2015 @ 00:50

 16. yt kanal brian jensen… slet igen kim

  Kommentar by bjarne — 25. september 2015 @ 01:32

 17. I Middelalderen kunne folk ikke sige/skrive noget, der var i modstrid med Biblen. Og den katolske kirke var af den overbevisning, at solen kredsede om Jorden. Selv Galileo fik en over nakken ved at postulere, at det var omvendt. Jorden kredser om solen.

  De politiske korrekte rød/radigale vil gerne tilbage til Middelalderen og møde deres store forbillede islam der. Men nu er det Koranen, der ikke må modsiges. Gad vist hvornår vil de postulere, at Jorden er flad, og at kvinder skal rende rundt i ørkenmundering? Man ved jo aldrig, om der er sandstorm henne om hjørnet.

  Licensbetalt TV og ledende aviser – med statsstøtte udfører selvcensur for ikke at blive kaldt racister af de rød/radigale godt hjulpet af journalister med samme politiske overbevisninger. Dermed er ytringsfriheden allerede eroderet.

  Mon de rød/radigale selv er klar over, hvilken nedtur til fascismen, de er på vej til ? Hvad de laver, er jo som at falde på knæ for diktatur af hitlerske dimensioner. Og det for at please de godt nok voksende 5% af befolkningen, der burde indrette sig efter danske normer og ikke danske normer, der skal indrette sig efter de 5%.

  Rendyrket diktatur findes vist efterhånden kun i Nordkorea, mens religionsdiktaturer findes overalt i Mellemøsten og Nordafrika. Er det der, at journalisterne oplæres i faget ? Det tror virkelig er tilfældet. Deres store idol sovjetkommunismen bragede jo sammen, så nu har de fundet noget andet at tilbede. Jøsses

  Kommentar by Janutte — 25. september 2015 @ 04:00

 18. Om få år, vil et massivt flertal mene, at folk, der insisterer på, at ytringsfriheden er demokratiets forudsætning, blive set på som fredsforstyrrere.

  Det er dét, nutidens skolebørn bliver tugtet til at mene. Og vi, deres forældre, tør ikke imødegå den belæring, fordi vi så skaber en konflikt mellem vores børn og skolen, som bringer dem i fare.

  Det bliver hårdt for danskere af vore generationer at blive gammel i dette land, med mindre man i tide har giftet sig ind i en klan, og den mulighed har kun kvinder.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. september 2015 @ 08:12

 19. Allerede i 1995 blev medierne pålagt selvcensur af EU
  se

  http://www.balder.org/barcelona

  i forbindelse med samhandelsaftalen med de sydlige middelhavslande, inklusiv fri islamisk indvandring!!
  senere underskrevet i 2010
  og den dag i dag, bliver 99% af læserindlæg/-breve/-kommentarer slettet af alle medier, der nyder godt af mediestøtten, hvis der bare er en snert af henvisning til ovenstående link/information,
  skøn ENHVER borger i EU/Danmark burde have været informeret om dette, allerede INDEN 1995/2010

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. september 2015 @ 22:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper