7. oktober 2015

Menneskerettigheder redder Levakovic fra udvisning – Saudisk prins leder FN’s Menneskerettighedsråd

Tirsdag omstødte Østre Landsret udvisningsdommen over kroatiske Gimi Levakovic, der ifølge Ekstra Bladet er dømt 26 gange for alt fra “tricktyverier mod ældre til afpresning og trusler”. Den kriminelle sigøjner har børn, og det ville overtræde menneskerettighederne at udvise ham til sit hjemland.

Den nye formand for FN’s Menneskerettighedsråd (HRC) kommer paradoksalt nok fra Saudi-Arabien, et land hvor man henretter folk for forseelser der i Danmark nemt kunne være offentligt støttet. Fra The Independent – Anger after Saudi Arabia ‘chosen to head key UN human rights panel’.

“UN Watch, an independent campaigning NGO, has discovered that Mr Trad, Saudi Arabia’s ambassador at the UN in Geneva, has been elected as chair of a panel of independent experts on the UN Human Rights Council.

As head of a five-strong group of diplomats, the influential role would give Mr Trad the power to select applicants from around the world for scores of expert roles in countries where the UN has a mandate on human rights.

Such experts are often described as the ‘crown jewels’ of the HRC, according to UN Watch, which has obtained official UN documents, dated 17 September, confirming the appointment. …

The HRC, the UN body responsible for promoting human rights around the world, has long been the subject of criticism for granting membership to countries with dubious human rights records. As well as Saudi Arabia, current members include China, Qatar, Russia and Venezuela.”

(Dansk FN-topchef og Saudi-Arabiske Faisal bin Hassan Trad, ny leder af FN’s Menneskerettighedsråd)

Oploadet Kl. 04:42 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/69674/trackback

30 Comments »

 1. Luk FN, kan kun gå for langsomt. Ser de nu er i gang med at lave et verdenspoliti. Alt fra den kant smager af totalitarisme og vi har ingen grund til at være medlem af den bunke diktaturstater længere.

  Kommentar by Winston Churchill — 7. oktober 2015 @ 05:29

 2. Ja, man kan nå langt,hvis man har de rigtige menneskerettighedskrænkende meninger
  – og har et viskestykke på hovedet.

  Kommentar by - by Proxy - — 7. oktober 2015 @ 05:43

 3. Rent ud sagt kvalmende.
  Halshuggerne får Diplom af FN. Menneskerettighedsråd og min bare røv.

  Kommentar by Sindsro — 7. oktober 2015 @ 06:00

 4. Jamen, allerede det, at der vælges en mandsling med et viskestykke på hoved, det må da få alarmklokkerne til at ringe, hvor seriøst kan man tage sådan en mandsling (og den organisation han repræsentere ), hvis hjemland oven i købet forlanger alle deres kvinder opbevaret i sorte affaldssække, nej, enhver fornuftig borger kan da se, der er noget galt oppe i hoved……både på mandslingen med viskestykket på hoved og dem der vælger ham!
  Det kan så ikke undre, at stor forbryderen Grimi LEDakovic, under hensyn til menneskerettighederne, ikke skal udvises, af hensyn til sin rollemodel overfor sine børn!

  Efterhånden syntes det hele, som om man er tilskuer til et stort tragisk/komisk absurd teaterstykke. Det er lige til at blive skør i låget af.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 7. oktober 2015 @ 06:31

 5. Den fornægtende klasse for fuld udblæsning, mafiabossen kan ikke udvises.
  Når det er åbenlyst for enhver at dommen er forkert, så er det at man risikerer at fremavle Breivik typer! Når almindelige mennesker føler, ikke alene stødt på deres retsbevisthed, men føle sig til grin og magtesløs, så er det at farlige Breivik typer kan finde argumenter til at foretage deres udåd. Jeg ser dette som en potentiel farlig situation.

  Kommentar by Robert R — 7. oktober 2015 @ 07:03

 6. Kunne denne hoved viskestykke beklædte saudi-barbar Fasal bin laden Trash ikke bare have taget sin morgenkåbe af, i det mindste.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 7. oktober 2015 @ 07:17

 7. Danske dommere er bare for blødsødne. Jurister kommer jo åbenbart til vidt forskellige konklusioner afhængigt af hvem man spørger. Derfor er jura ikke en entydig størrelse.Men konventionerne skal stadig opsiges. De er forældede og passer ikke til det 21 århundrede.

  Hvorfor er dommere iøvrigt ikke underlagt kritik og påtale af deres embedsførelse?

  Alle andre må jo kritiseres. Journalister, politikere, kongehuset etc.

  Kommentar by Sigwar — 7. oktober 2015 @ 07:20

 8. Opvaskeren fra Saudi Arabien han en helt anden opfattelse af menneskerettigheder. Han bruger begrebet til at beskytte dybt kriminelle og anti-demokratiske styrer i Mellemøsten. Sådan går det når Islam møver sig ind og underminerer retssamfund i den vestlige verden.

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2015 @ 07:59

 9. Er der overhovedet kommet et svar fra ministeriet på denne?:

  http://denkorteavis.dk/2015/storforbryderen-danny-abdallah-er-pa-talt-ophold-og-skal-melde-sig-hver-dag-men-han-lever-det-sode-liv-vi-spurgte-regeringen-hvad-den-vil-gore/

  Kommentar by Sigwar — 7. oktober 2015 @ 08:00

 10. Menneskerettighedsismen er en lige så stor trussel mod den sunde fornuft, som alle de andre ismer.

  Kommentar by Menig 442 — 7. oktober 2015 @ 08:05

 11. Landsretsdommere… tsk tsk.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2015 @ 08:20

 12. Narrespil ! Det er klart, at den saudiske prins – en af de mange – smågriner over hele hovedet over det lurendrejerri som han og en ngo (en af ngo-massen) får den navnløse danske dukke t.h. til at bøje sig ærbødigt for. Dukken og Danmark er jo rent til grin!

  Kommentar by Gertrud — 7. oktober 2015 @ 08:51

 13. Der er billigt her. Et helt liv i hård kriminalitet, men bare græd i fem minutter for hende oppe i dommersædet, så er du fri. Det kan enhver syd for Alperne gøre på kommando og grine bagefter.

  Kommentar by AN — 7. oktober 2015 @ 09:42

 14. Det er jo straalende , korsfaestning,afhugning af hoveder og lemmer, menneskerettigheder ?det er vel nok det sidste han heller ikke fatter et kvaek af.jfr 12 Narrespil

  Kommentar by Dunk — 7. oktober 2015 @ 09:53

 15. Dommen har ikke relation til FNs menneskerettighedsdeklaration men til den europæiske Menneskerettighedsdomstol. Det er gennem den, at disse er kommet ind i dansk og europæisk jura. FNs deklarationen er kun en hensigtserklæring, der på ingen måde er bindende og derfor har de fleste lande underskrevet dem.

  Kommentar by Thorsted — 7. oktober 2015 @ 10:29

 16. Jeg sætter mere og mere min lid til Putin. Han er tilsyneladende den eneste europæiske leder der forstår at sætte hårdt imod hårdt.

  FN er og bliver “negernes elevråd” – et organ hvor dem der ikke bidrager eller ikke overholder reglerne sætter regler op for de lande der vil “være med i det gode selskab”.

  Kommentar by redneck — 7. oktober 2015 @ 10:32

 17. Nå, men så kan vi vel se frem til flere fordømmelser og racisme anklager imod os danskere, fordi vi er nogle stykker der ødelægger Danmarks omdømme, fordi vi protestere imod saudi-barbariens mandslinges menneskeret til at herske over deres kvinder og tingslige gøre dem, som en mandslinges ejendomsret over kvinderne.

  Hvis ikke der havde fulgt en forklaring med til overstående billed, så havde jeg troet, at det forestillede diplom overrækkelse til Årets Opvasker!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 7. oktober 2015 @ 10:53

 18. Og politiet havde ikke ressurcer til at håndtere migranterne – hvor sølle!

  I forrige århundrede tilbragte jeg 2 år på Dragonkassernen i Holstebro som sergent. Med mindre de har ændret sig voldsomt er jeg sikker på de både har materiellet og viljen til at hjælpe det stakkels “Polarti” så de kan komme trygt tilbage til fotovognens varme og en frisk citronmåne

  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8091234/Politiets-ressourcer-rakte-ikke-til-at-registrere-alle-flygtninge/

  Kommentar by redneck — 7. oktober 2015 @ 10:58

 19. Til alle her på denne tråd.
  Umiddelbart virker det på mange som det er en aprilspøg at en hædersmand fra et veludviklet land opnår en så fornem post.
  Det forstår jeg ikke.
  Vi ved jo alle at de moralkodeks, juridiske ditto, den veludviklede økonomi, det veludviklede demokrati osv. osv. der ses anvendt i de lande hhv. områder som denne hædersmand repræsenterer, er skabt ved egen hjælp samt den helt enorme indsats fra samme landes hhv. områders demokratiske spilleregler.
  Alt er som det bør være, næe d´herrer og damer, det er os fra Vesten, det er vor måde at leve på, der er forkert.
  At man kan stole på udsagn fra den del af verden, det ved en tidligere minister fra Socialdemokratiet alt om. Som bekendt skaffede denne hæderlige minister Danmark en klokkeklar aftale.
  Samme Socialdemokratiske minister, dog ikke som minister, var senere i Sovjet og forhandle med hædersmændene i Sovjet, kom ikke her og tillad jer at mene andet.
  Ja, jeg blander måske tingene sammen, men i mit optik er der sammenhængskraft i udnævnelsen af denne hædersmand til denne fornemme post i FN og den klokkeklare aftale, ikke mindst hvad angår det politiske. Husk det nu, det er os fra Vesten der endnu ikke har forstået værdien i disse landes hhv. områders måde at leve på. Naturligvis skulle personalet på Hvidovre Hospital efterleve en vis ambassadørs ordre.
  Jeg forstår ganske enkelt ikke jeres skepsis.
  Desuden skaber de her omtalte lande hhv. områder arbejdspladser, især indenfor maskinindustrien, f. eks. kranfabrikation. Jeg vil tro at Bornholm vil kunne profitere af stenbrud, der er behov for sten, masser af sten, til brug ved opbygningen af Vesten.
  Nå, I der mener noget andet vil givetvis blive tilgivet, det er stensikkert.

  Kommentar by AK JA — 7. oktober 2015 @ 11:20

 20. Saudi Arabien, Qatar: Feudal stater med pseudo teokrati.
  Kina, Venezuela: Kommunistiske diktaturer.
  Rusland: Fascistisk kleptokrati?

  Ja, det er de helt rigtige lande man har valgt. – Og i den sammenhæng passer Mogens Lykketoft som hånd i handske.

  Kommentar by Polka Charlie — 7. oktober 2015 @ 11:32

 21. Hvis der stadig er nogen der var i tvivl om at FN/UN er en korrupt forbryderrede så må al tvivl vist være fordampet nu.

  Ang. sigøjneren så skal der et helt andet flertal i folketinget til før dommerne tør udvise den slags vaneforbrydere. Danskerne må efterhånden have forstået det budskab så det er vel vores egen skyld.

  Kommentar by Santor — 7. oktober 2015 @ 11:38

 22. Va`Faen , når Mogens Lykketoft kan få jobbet som generalforsamlings Chef i FN eller hvad det nu er, så kan Saudi-Arabiske Faisal bin Hassan Trad vel også være ny leder af FN’s Menneskerettighedsråd!

  Kommentar by Ukendt — 7. oktober 2015 @ 12:26

 23. FN er i bedste fald en dårlig vittighed.

  I værste fald et antisemitisk redskab for den muslimske verden. Se bare alle resolutionerne rettet mod Israel. Aldrig en bebrejdelse af Saudi Arabien, som stener og hugger hænder af, ofte for bagatelagtige forseelser…

  Kommentar by Jern Henrik — 7. oktober 2015 @ 12:32

 24. Ham araberen maa da om nogen kunne genkende en menneskerettighed naar han ser den….

  Kommentar by krassisten — 7. oktober 2015 @ 12:40

 25. Nu er det altså ikke Saudiarabiens skyld at sigøjner-forbryderen ikke er blevet udvist.

  Dels så er menneskerettighedserklæringerne formuleret lang tid før araberen blev formand, og dels så er erklæringerne kun hensigter.

  Der er intet som forhindre at vi kyler sigøjner-forbryderen ud. Han må så klage til den menneskerettighedskommissionen, hvis han gider. Og selvom han skulle få medhold, så kan vi ikke tvinges til at tage han tilbage.

  Men nu kommer sagen heldigvis for højesteret, så der er håb endnu.

  Kommentar by For mangfoldighed — 7. oktober 2015 @ 12:50

 26. https://www.youtube.com/watch?v=_5RGNRT3EIE
  UN General Assembly President Lykketoft said on Tuesday news of former GA president Ashe’s arrest on bribery allegations is “an attack at the very heart of the integrity of the United Nations.”

  Kommentar by tavsen — 7. oktober 2015 @ 13:14

 27. Lykketoft virker noget usikker i den video

  Mon han fortæller sandheden om Lobby arbejde for Helle her?

  https://www.youtube.com/watch?v=hbSlMFL9n-I
  ICP Asks Lykketoft of Use of UN PGA Office to Lobby for Thorning-Schmidt for UNHCR, He: UNfounded

  Kommentar by tavsen — 7. oktober 2015 @ 14:00

 28. Jeg har allerede mistet respekten for “Dhimmitiet”. Nu kom turen så til den “Dummende” magt.

  og ellers:

  OPSIG KONVENTIONERNE. START REPATRIERINGERNE.

  Kommentar by Neuhammer — 7. oktober 2015 @ 18:11

 29. Ofte bygger Den europæiske Menneskerettighedsdomstol og EU-domstolen på udvidede udlægninger af de oprindelige traktater og konventioner. Man må sige at disse domstole har tiltaget sig lovgivningskompetencer i stedet for at holde sig til den lovgivning, der er bestemt af folkevalgte parlamenter.

  Det er på høje tid at protestere mod denne retsudvikling, der tilsidesætter folkestyret, det vil sige det grundlæggende demokratiske princip, at lovgivningen skal udgå fra en lovgivende forsamling, der har mandatet fra vælgerne, og hvor vælgerne ved nye valg kan få ændret lovgivningen.

  Man har helt glemt, at demokrati er en menneskeret. Nu står vi frarøvet vores grundlæggende menneskeret at kunne bestemme over samfundet. De eneste der har rettigheder, er forbrydere som Levakovic. Samfundet beskytter ham. Vi får ingen beskyttelse mod ham.
  Og vil vi slippe af med ham, skal det nok vise sig, at Menneskerettighedsdomstolen vil stå på hans side. Vores virkelighed er nu, at “Menneskerettighederne” står over menneskene.

  At FN har et menneskerettighedsråd med en saudi-araber som formand er forrykt, men der er ingen debat. At Vesten ikke tager afstand og boykotter foretagendet, viser at Vesten står så svagt i verden, at det næsten er forkert at tale om et Vesten, der bygger på frihed og demokrati. Kan USA overhovedet regnes for et vestligt land mere?

  Kommentar by Niels P. — 8. oktober 2015 @ 01:31

 30. Nu har et par af zorings venner på EB skrevet en artikel “set fra zornigs synspunkt”.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/zornig-forsvarer-levakovic-ret-til-at-blive/5770926

  Og hun har naturligvis ret. Der står bare ikke noget i konventionerne og at det skal foregå i Danmark.

  Kommentar by Santor — 8. oktober 2015 @ 13:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper