22. oktober 2015

“Lawless migrants at a camp in Slovenia torched their own living quarters and took selfies…”

For et år siden ville man være højreorienteret alarmist, hvis man hævdede at folkevandringen fra Afrika og Mellemøsten inden længe ville udgøre en fysisk trussel mod Europas sydlige grænser. Etniske konflikter er mere reglen end undtagelsen de fleste steder i verden, så lad os bare kalde det kolonisering. Det vil blive værre, meget værre.

DR Nyheder fortæller, at flygtninge flygter for livet efter en uopklaret brand i en slovensk flygtningelejr, men det er ikke hele historien. Fra Daily Express – UK Migrants TORCH tents and take SELFIES of carnage in protest at ONE DAY transfer wait

“Lawless migrants at a camp in Slovenia torched their own living quarters and took selfies of the carnage in a shockingly dangerous act of vandalism. …

Photographs from the scene showed groups of young men wearing hoodies were the only ones left behind, with one apparently making a ‘V for victory’ sign for the cameras as a tent burnt down behind him. Police said the gang of young men were chanting ‘let us go! let us go!’ after they used blankets donated by the UN to set fire to the tents. …

Shocking drone footage also emerged showing the full extent of the damage at the camp – which houses thousands of men, women and children – with a huge area reduced to a blackened pile of ash.

Witnesses said that a group of young men became riotous after learning that it would take at least 24 hours to register them and move them on to the nearby border with Austria. It was reported that they were also angry about a lack of food, water and blankets at the camp.”

(Flygtningelejr i Brezice, Slovenien, 21. oktober 2015)

“Ari Omar, a migrant from Iraq, bemoaned his treatment at the hands of Europeans, saying: ‘I am sorry for Europe. We did not think Europe is like this: no respect for refugees, not treating us with dignity. Why is Europe like this?'” (Daily Express, 22. oktober 2015)

(Kirke ved grænsen til Serbien, Kroatien, 2015)

Oploadet Kl. 15:07 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/70097/trackback

15 Comments »

 1. Der er ingen ydmyghed over disse mennesker – INGEN.

  Kommentar by Johnson — 22. oktober 2015 @ 15:17

 2. Så utilfredse mennesker kan kun være en tikkende bombe under vores såkaldte velfærdssystem, hvor vi dagligt kan læse om besparelser på skoleområdet, børneområdet, ældreområdet m.v. Når disse mennesker engang opdager, at de ikke kan klare sig på normale vilkår i vores samfund, så ryger det hele i luften – en ting er at placere dem i ghettoer, men al terrorisme i Europa udspringer fra 2. og 3. generation af disse utilfredse, ukvalificerede indvandrende horder. Vi må hellere forære dem alle en ny bil, et parcelhus og en indkomst i øverste tredjedel af indkomstskalaen, samt give dem klippekort til at voldtage vores kvinder, indtil de kan importere deres egen mindreårige brude fra de arabiske lande. Skær ned på alle etniske danskere, de vil alligevel uddø i løbet af få årtier. Afskaf grundloven, indfør tvungen omskæring af alle børn, slet al lovgivning om dyrevelfærd og fjern korset fra Dannebrog

  Kommentar by Steen — 22. oktober 2015 @ 15:28

 3. Folk tror, at folk fra den 3.verden er ydmyge og taknemmelige. Det har jeg selv erfaret gennem en algirsk bekendt som kendte mange afrikanere og muslimer. De er stort set alle meget supremacistiske. Denne slår så ud i nogle paranoide forklaringer for hvorfor deres samfund er som de er. Det er jødernes og vestens skyld.

  Kommentar by Thorsted — 22. oktober 2015 @ 15:30

 4. ‘Vi mangler tæpper – lad os brænde nogle tæpper’
  Du godeste, jeg håber at opgøret er lige op over..

  Kommentar by Lundahl — 22. oktober 2015 @ 15:35

 5. Husk det er kun et fåtal, de er alle uskyldige. De er i nød (indtil de overtagen magten herhjemme), stakkels unge mænd, der modigt efterlader kvinder og børn i skudlinjen hjemme i Syrien og hvor de ellers kommer fra.

  Mon det i Sverige er svenskerne der sætter ild i bostæderne? Det er helt umuligt at tænke sig, at det er migranter, der er utilfredse med ikke at få en villa, ikk’?

  Kommentar by Den der skammer sig — 22. oktober 2015 @ 15:35

 6. Prøv at se den nederste video i artiklen, det er som at se chimpanser med pinde der angriber de andre i flokken: http://denkorteavis.dk/2015/video-her-taender-asylansogerne-ild-til-de-telte-andre-har-hjulpet-dem-med/

  Kommentar by per — 22. oktober 2015 @ 15:44

 7. # 5 Den der skammer sig.

  Jeg kan desværre ikke finde artiklen, men den eneste der rent faktisk er dømt for ildspåsættelser på et flygtningecenter i Sverige er en afrikaner der fik 2 års fængsel.

  Kommentar by Santor — 22. oktober 2015 @ 15:55

 8. Måske er det migranterne selv, der sætter ild til migrantbosteder i Sverige og Tyskland?

  Kommentar by Sigwar — 22. oktober 2015 @ 16:19

 9. Husk nu, det har ikke noget at gøre med islam. En alkoholiker har heller ikke noget at gøre med alkohol.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 22. oktober 2015 @ 16:21

 10. -> Sigwar

  “Måske er det migranterne selv, der sætter ild til migrantbosteder i Sverige og Tyskland?”

  Jeg har tænkt samme tanke. Når en køkkenbrand i et moské blev brugt til at shame indvandringsmodstandere, så kan alt jo bruges. Der skulle angiveligt være 8000 flygtningecentre i Sverige (de fleste er vel almindelige boliger), systemet er overbelastet, tild els med krigsflygtninge, selvfølgelig vil det give mistænkelige brande/brandstiftelse. Det siger sig selv.

  Højreradikale brandattentater skal nok forekomme, men de tal medierne jonglerer med er helt sikkert for højt.

  Kommentar by Kim Møller — 22. oktober 2015 @ 16:36

 11. De er ikke alene ikke flygtninge, de her er tydeligvis heller ikke migranter. INGEN der seriøst ønsker at opbygge en tilværelse det sted de rejser til, opfører sig sådan her. INGEN. Det er ikke realistisk at tro på.

  Den eneste tolkning af en ildspåsættelse af denne art der giver mening er at det er en krigshandling: De vil lige så lidt have tæpper og telte som de vil have vand og brød.

  De vil have alt hvad vi ejer – som bytte, og os selv – som slaver. Mindre kan ikke tilfredsstille dem, og de vil dø før de opgiver det mål.

  Det er det den handling siger, så rent og klart som om de havde bøjet det i neon. V-tegnet har de også hele tiden brugt som et soldatersignal kommunikeret til resten af verden (ikke mindst til den islamiske verden): “Vi klarede det – vi er på europæisk grund, og vi bliver her til sejren er fuldkommen!”

  Fat det dog, lusede og vildførende journalister og politikere.

  V-tegnet bruges tilsvarende med forkærlighed af palæstinensere i deres udryddelseskrig mod Israel.

  Samtidig er det en parodi på brugen af tegnet i 2. verdenskrig, meningen er: “Denne gang er det os, der får jer “allierede” ned med nakken.”

  De identificerer sig som bekendt med Hitler og det tredje rige foruden med Muhammed og koranen. Sådan har det været i mange år i den arabiske verden. Nu ser de deres hedeste erobringsdrømme gå i opfyldelse: De har vundet adgang til Europa, og mange af dem tror af hjertet at det betyder at Muhammeds løfte om verdensherredømme er ved at blive til virkelighed.

  Kommentar by M — 22. oktober 2015 @ 18:53

 12. Nej hvor sjovt. De opfører sig lige som derhjemme.

  Kommentar by VE-day in Europe — 22. oktober 2015 @ 21:17

 13. 12.000 krydsede grænsen til Slovenien indenfor 24 timer. Det er rekord, men den kommer næppe til at stå ret længe.

  Kommentar by Jernhesten — 22. oktober 2015 @ 21:38

 14. Afmagt og skam står bøjet i neon – at vi lod det ske og fortsat lader det ske uden at gøre oprør mod politikerne og folketinget – Vi er så langt ude nu, at enten taber vi definitivt som danskere og nation eller også må vi samle os og tvinge markante ændringer igennem og her tænker jeg ikke på demokratiske midler – den tid er ovre hvor demokratiet virker – det understøtter faktisk vores egen deroute og er gået fra at være den bedste opfindelse af mange andre halvdårlige opfindelser til at blive samfundets værste fjende og ophav til problemerne – Der skal en helt anden type statsdannelse til…Og nej det behøver ikke være nazisme eller kommunisme som løsning – men en overgang er man nødt til at få renset ud og indført nultolerance på alle planer i samfundet – det kommer til at koste – men hvad er alternativet? Ophør at staten Danmark, som vi har kendt i “1000 år”.

  Tænk så på at det er noget som sker i løbet af 30 – 40 år!!!!!!
  Skammens generationer 68´erne og fremefter…hvordan tillod vi det at ske – at vi ikke skammer os – jeg har i hvert fald svært ved at se på mine børn og børnebørn og ikke føle skam!

  Kommentar by Black Watch — 22. oktober 2015 @ 22:03

 15. Har sagt det før og siger det igen. Det er invasionstropper og de burde nedkæmpes med alle midler.

  Kommentar by Danskeren — 23. oktober 2015 @ 05:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper