26. juli 2009

Hamas indfører tørklædepoliti

Gaza: Hamas’ seniordommer har beordret, at alle kvindelige advokater skal bære tørklæder og store sorte kutter, skriver Jerusalem Post.

Højesteretsdommer Abdul-Raouf Halabi forklarer sin beslutning, som værende et led i at efterleve islamisk lov: “Det er forbudt for kvinder at vise deres hår. Vi vil ikke tillade folk at korrumpere vores moral. De nye regler vil forbedre vores retsarbejde.”

Hamas-regeringen bedyrer, at det ikke et forsøg på, at indføre sharialov, men kun et redskab til at sikre at folket overholder en streng konservativ kode. En tørklædefri advokat fortæller Jerusalem Post: “Dette er farligt. Det er en klar overtrædelse af loven. De fjerner vores personlige frihed.”

Tidligere på måneden kunne en kvindelig Palæstinensisk journalist fortælle, at hun var blevet arrestet for at grine offentligt. Hun fortalte også, at mange kvinder i regionen var begyndt at observere tørklædepoliti på offentlige steder.

Det helt store debatemne disse dage i Gaza er, Hamas’ intention om, at tvinge alle skolepiger i hijab – fra første klasse og opefter.

Løst oversat fra Jpost: ‘Hamas to female lawyers: Wear headscarf’.

Udenrigsministeriets hjemmeside, kan man læse følgende:

“Bistandssamarbejdet:
Det overordnede formål med Danmarks overgangsbistand til Gaza og Vestbredden er at bidrage til de palæstinensiske selvstyreområders sociale og økonomiske udvikling og derigennem yde støtte til den mellemøstlige fredsproces. […] 2) fremme af demokrati, menneskerettigheder og god regeringsførelse. […] Plantal for den bilaterale overgangsbistand for 2007 (forbrug): 52 mio. kr.”

Oploadet Kl. 18:11 af Søløven — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/7016/trackback

56 Comments »

 1. Jamen jeg troede, det bare var 30 gram stof??

  Som reaktion på dette må vi sende mere hjælp til Gaza – for de reagerer jo helt klart på undertrykkelse fra jøderne.

  PS: Det er OGSÅ USAs skyld.

  Kommentar by Frihed — 26. juli 2009 @ 18:26

 2. overgangsbistand for 2007 (forbrug): 52 mio. kr.

  Endnu et oplagt sted at spare.

  Kommentar by Mallebrok — 26. juli 2009 @ 18:43

 3. De sorte huller i mellemøsten breder sig støt og roligt. Denne slags “nyheder” hører til den slags som medierne her i nabolaget ignorer eller ligefrem vinkler til at være et i virkeligheden udtryk for HamaSS` moderate holdning i den uendelige konflikt med Israelerne. Lad mig formode, at Irving Jensen er frisk med en kommentar i den anledning.
  Det er sjovt, at nyhederne fra den anden side af israelernes sikkerhedsmur er stærkt censurerede eller bevidst fordrejede i vores medier. Herved skaber de stærkt venstreorienterede medier – så som Danmarks Radio – et forvrænget billede af det Israelerne er oppe imod.

  Men spørgsmålet er efterhånden hvor længe disse medier kan opretholde deres verdensbillede – og især den myte, der udpeger Israel, som den vrangvillige part. Det bliver jo mere og mere tydeligt, at araberne taler med en tunge indadtil og en tunge udadtil. Og ikke mindst bliver det mere og mere klart, at araberne er den afvisende part og at journalister og medier bliver lader sig trække rundt i manegen – og dét mere frivilligt end det modsatte.

  Kommentar by Limewoody — 26. juli 2009 @ 18:47

 4. What else is new?

  Islam vil fjerne friheden, det må vist efterhånden stå klart. Kvinder skal undertrykkes, jøder og homoseksuelle skal forfølges/dræbes.

  De venstreorienterede i vesten får aldrig gennemført deres våde, totalitære drøm, socialismen. Nu satset de hele butikken på en anden totalitær ideologi, islam. Samtidig forsøger de at ødelægge nogle af verdens mest velfungerende samfund med deres multikulturelle febersyner…

  Kommentar by Henrik — 26. juli 2009 @ 20:54

 5. …satser…

  Kommentar by Henrik — 26. juli 2009 @ 20:55

 6. Ha Ha, gaza-beboerne har selv valgt hamas ind som “regering”, det fede er at de selv skal leve med dem og virkningerne af deres sindssyge påfund.

  Heldigvis kan vi andre sidde på sidelinien og observere udviklingen under islams grønne faner. Gid venstrefløjen dog bare ville se med !!

  Kommentar by Santor — 26. juli 2009 @ 21:11

 7. Og Danmarks Radio hygge-romantiserer og idylliserer hijabs til kvinder i Danmark. Tak for IKKE-hjælpen for at støtte kvinders frihedsrettigheder i Danmark og i det hele taget. DR agerer klamt.
  Danmarks største tørklædevogter (tørklæde-politi) er Danmarks Radio. DR er en tørklæde propaganda maskine. DR viser også fortsat hijabs på umyndige piger. Føj siger jeg bare.

  Kommentar by Janne — 26. juli 2009 @ 21:12

 8. Og i øvrigt stor tak til Søløven for at gøre en indsats for Vestens kvinders frihedsrettigheder. Tak!

  Kommentar by Janne — 26. juli 2009 @ 21:13

 9. 3

  Limewoody

  “Denne slags “nyheder” hører til den slags som medierne her i nabolaget ignorer eller ligefrem vinkler til at være et i virkeligheden udtryk for HamaSS` moderate holdning…”

  Ja, lige præcis. Eller kvinder (og mænd) opfattes som intolerante hvis kvinder (om mænd) mener at tørklædetvang er intolerant. Det er absurd.

  Kommentar by Janne — 26. juli 2009 @ 21:23

 10. DR TV-Avisen kan vel passende få Maria Mawla til at kommentere på sagen… Jeg håber vitterligt ikke at Danmark yder økonomisk støtte til Gaza. Ved nogen præcist hvad vi betaler? Hvad er de nye eller præcise tal? Det må vel stå i finansloven, eller noget?

  Kommentar by Enkefru Madsen — 26. juli 2009 @ 21:40

 11. #10 @ Enkefruen.

  Jeg kender ikke de aktuelle tal men jeg ved at for et år eller halvandet siden besluttede EU ( i sin visdom ) at EU fremover skulle betale pension til 56.000 pensionister i gaza og på vestbredden !!

  Kommentar by Santor — 26. juli 2009 @ 21:51

 12. #11 Santor. Rystende. Gad vide hvor meget der fosser ud af EU-kassen til den sharia-stat. Pension… Herregud!

  Kommentar by Enkefru Madsen — 26. juli 2009 @ 21:53

 13. #Danmark bidrager årligt med samlet set omkring 200 mio. kr. i humanitær bistand og udviklingsbistand til Gaza og Vestbredden.#

  http://www.ambsofia.um.dk/nr/exeres/8f218581-526c-49ac-8e7c-39ddd316988f.htm

  Kommentar by Mosemanden — 26. juli 2009 @ 22:22

 14. Jeg husker stadig, hvordan vi i gymnasiet skulle samle ind til palæstina via operation dagsværk.
  Tænk engang det betalte jeg til dengang. Ikke fordi jeg havde lyst, men mest fordi jeg ikke ville blive upopulær… Suk!

  Jeg tænker nogen gange på, at en af grundene til deres fattigdom kunne være, at de får så mange børn.
  Hjælper alt den ulandshjælp overhovedet, hvis hver person vi redder får fire nye børn, eller har man så bare firdoblet problemet?

  Kommentar by Mia — 26. juli 2009 @ 22:23

 15. Mosemanden: Tak. Gad vide hvor mange hijabs de har købt for de 200 millioner kroner…

  Kommentar by Enkefru Madsen — 26. juli 2009 @ 23:08

 16. Hold nu op. Sølle 56000 pensionister i Gaza og på Vestbredden ud af de millioner af skattebetalende i EU, det er jo småpenge for hver enkelt. Nu må vi ikke gå i for små sko. Det er det samme som når der spørges om vi er villige til at betale f.eks. 20 kr. mere om måneden i skat for at få en bedre f.eks. folkeskole. Hvem ville ikke svar jo, selvfølgelig? Især forældre med børn i skolealderen! Men så skal der også lige 20 kr., til sundhedssystemet, 20 kr. forsvaret, til kongehuset, infrastrukturen, de ældre, de unge, de hjemløse, psykiatrien, dem med tatoveringer, de vindøjede, dem med flyveører, til de som ikke frivilligt vil vende hjem osv.osv., og der skal nok være nogle eksperter der lynhurtigt kan finde nye behov som selvfølgelig skal dækkes af os alle, og pludselig er ’småpengene’ blevet til en hel del – og gang det så med alle skatteydere. KABONK for en skrue uden ende.

  I græsk mytologi var Prokrustes en landevejsrøver, der bandt de rejsende til sin seng, med formålet at få dem tilpasset; hvis deres ben var for korte strakte han dem, hvis for lange skar han dem af. Hvad hedder landevejsrøveren i vor tid? Så hold dine ‘ben’ for dig selv.

  Kommentar by synopsis-olsen — 26. juli 2009 @ 23:28

 17. Vedrørende børn i Gaza.

  I Gaza og det øvrige Palæstinensise Selvstyre (PA) er 70% af befolkningen under 14 år. Siden fredsaftalen i 1996 er det lykkedes at fordoble befolkningstallet, ikke ved indvandring eller hjemvendte flygtinge, men ved fødsler. De boller sig til problemer, og forventer vi kommer og ordner dem. Det værste man kan sende til Gaza og Vestbredden (og Afrika) er børnelæger. Hæld p-piller i kvindernes mad, og salpeter i mændenes.

  AL fremtidig u-landhjælp skal gives til det befolkningstal der er, problemer forårsaget af forøgelse af befolkningstallet må man selv klare.

  En anden kommentator fortalte at han var i Ægypten for Danida, hvor man havde et projekt med indvinding af jord til landbrug. Det tog et par år, og i den samme periode havde Ægypterne forøget befolkningstallet med et antal svarende til Danmarks totale befolkning. For nylig slog man alle grisene ihjel, fordi man havde misforstået ordet svineinfluenza. Det er jo håbløst…

  Kommentar by PeterK — 26. juli 2009 @ 23:44

 18. Palæstinenserne er verdens største per capita modtager af international hjælp.

  Deres befolkning er den mest veluddannede i hele mellemøsten på grund af de universiteter som Israel og FN og øvrige har oprettet.

  Som Peter K siger har de fordoblet deres befolkningstal siden 1996. hvilket er en præstation af rang, en befolkning som tolvdobler sin befolkning på 100 år vil ikke engang nå at at fordoble deres befolkning på 20 år, jævnfør mit demografiske eksempel i denne post:

  “Men en vækst blandt en lille gruppe med højt demografisk potentiale, bliver over årtier mere markant. Det første årti er væksten kun fra 50,000 til 64,000. Men efter 50 år er de 50,000 blevet til 167,000. Hvilket svarer til lidt over en tredobling. Men den eksponentielle effekt fortsætter. Over 100 år vil de 50,000 blive til 590,000, altså næsten en TOLVDOBLING, og vækstprocenten har hele vejen været 2,5 procent årligt.”

  Når de på 13 år fordobler deres antal, er det en endnu højere vækst, angiveligt over en 20 dobling på 100 år.

  Det hverken kan eller skal vi betale for i evighed.

  I følge CIA world factbook er befolkningsvæksten 3.349%

  Det er fuldstændigt ansvarsløst, og vi tillader dem og understøtter dem i offerrolle.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 27. juli 2009 @ 00:48

 19. […] pupils and teacher ordered to remove veils. Nu  hvor tørklædet igen er aktualiseret, og Hamas har indført tørklædepoliti, kan man benytte  lejligheden til at læse den uddybende Unveiling the Islamic veil, Part […]

  Pingback by Sverige og køkkenbordskirurgerne « Snaphanen — 27. juli 2009 @ 01:37

 20. OT: et oplagt Uriaspost emne:

  Tante Berling kalder Iran styre for højre-radikalt

  http://www.berlingske.dk/article/20090726/verden/707260062/

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 27. juli 2009 @ 02:03

 21. Lige efter krigen i Gaza læste jeg om en mand, der angreb verden for dens ligegyldighed overfor den palæstinensiske befolknings fattigdom.Han havde fire koner og have nået – indtil dette tidspunkt – at sætte 16 børn i verden.

  Begrebet personlig ansvar er således et ukendt begreb på disse kanter. Ordet kondom er et fyord, og at kvinder måske ikke bryder sig om konstant at gå rundt og være gravide, falder naturligis ikke denne åndelige dværg ind. Men moral går de højt op i, særligt, når det drejer sig om det, de betragter som den kvindelige ko. Ja, køerne bliver behandlet bedre.

  En Dommer i Gaza Abdul-Raouf Halabi udtaler således: “Det er forbudt for kvinder at vise deres hår. Vi vil ikke tillade folk at korrumpere vores moral..” Underforstået: kvinders hår korrumperer den muslimske moral.

  Moral drejer sig populært sagt om at bestemme det gode og det onde. Kvinders hår er nu i muslimsk betragtning blevet udlagt sådanne, at det er ondskabens symbol – en korrumpering af moralen. Men det er jo ikke kvindens adfærd, der er ond, for hun er nu engang født med hår på hovedet, og hun kan jo ikke tage det af uden at blive barberet skallet. Derfor er hun blot naturlig, når hun går udækket rundt og kan moralsk set ikke være ond. Selvom hun bliver betragtet som moralsk god, hvis hun skjuler håret. Hun kan være opponent mod den muslimske religion, men hun kan ikke være ond eller moralsk ikke-god.

  Påbudet er derfor i moralsk sammenhæng udtryk for muslimsk galmatias på børnehaveplan, men som vi skal se, er der også andre ting hos kvinden, der korrumperer den muslimske moral.

  Det er egentligt mærkerligt, at kvinder skal behandles som andenrangs-mennesker, fordi mænd har fået nogle absurde religiøse ideer ind i hovedet. I de islamiske lande må de ikke selv vælge deres ægtemand. De må ikke sidde i samme stue som mændene – dvs. de skal helst ud i køkkenet, når der er besøg. Og de skal fortsat holde kluden på hovedet, ellers får de slag med kæppen, ligesom når køerne skal holdes på plads.

  De skal sidde i deres sorte sække eller med deres klud om hovedet ved standen, imens manden hopper rundt i short og nøgen overkrop. De må ikke køre bil eller tale med en mand på åben gade. Ja slet ikke med mænd iøvrigt. Og de må selvfølgelig slet ikke foretage et erotisk sidespring, for så er der pisk eller døden.

  Forholdende for kvinder er selvfølgelig forskellig i de forskellige lande, men for det meste ligger denne forskellighed i, at sharialoven endnu ikke er indført i den strengeste form. Men som vi nu ser her i Gaza, arbejdes der overalt på nye tider for den muslimske moral. Køerne skal afrettes.

  Overfor denne perverse behandling af kvinder er den offentlige reaktion herhjemme ligegyldighed. Hvor utroligt det end lyder, er der forbavsende lidt afstandtagen til dette åndelige barbari og fysiske mishandling af kvinder verden over. Ikke mindst er de fleste af de såkaldte kunstnere – som elsker at skriver dybsindige fortællinger om humanisme og menneskelighed og nødvendigheden af at sætte mennesket i centrum- fuldstændig tavse om disse forbrydelser modkvinder.

  Tænk bare på den åndelige dværg Klaus Rifbjerg, der er gået i selvsving overfor den muslimske indvandring – og ikke aner, hvad der sker i hans eget land. Og så skriver denne dværg om fortiden og alle dens goder. Manden må have fået demens.

  Årsagen til at muslimernes mishandling af kvinder er gået i glemmebogen ligger naturligvis i, at der foregår en muslimsk masseindvandring. Derfor skal Islams behandling af kvinder ikke kritiseres, for så kritiserer man indirekte den muslimske indvandring.

  Så enkelt og banalt er det faktisk. Her er ingen ingen grund til dybsindige politiske eller sociale analyser. De politiske korrektet har spundet sig selv ind i en spindevæv af fortrængning og løgn, så man føler sig henlagt til en tosseanstalt, hvor den humane tænkning indenfor murene er sundheden, mens tænkningen udenfor murene er sygdommen.

  Men vi må håbe på – og her er håbet ikke lysegrønt – at tiderne snart skifter, så de europæiske politikere ser verden som den er – dvs. betragter Islams behandling af kvnder som en skændel – moralsk set.

  Kommentar by dommedag — 27. juli 2009 @ 07:45

 22. @ 21 Dommerdag
  Jeg er ikke helt sikker på, at det modbydelige, undertrykkende, muslimske syn på kvinder, du her har lagt frem, vil genere folk her på siden som fx. vores reserve “Kim” og den ellers så fornuftige “Børge”.

  Men, måske er jeg bare ikke konservativ nok i mit livssyn eller til fodbold og bøvede bajere i Parken mens kællingerne sidder derhjemme og strikker og dydige samler benene. De skulle i al fald jo nødigt opholde sig på stranden med både fitten og røven i vejret eller gå rundt på gader og stræder klædt ud i luderdress.

  I øvrigt synes jeg ulandshjælp i form af penge(læs socialhjælp) er en sjofel pervation – et udslag af en dødsens, farlig cocktail mixet af naive socialister og pengegriske folk fra godhedsindustri.
  Det er jo ikke enhver beskåret at få en million eller mere i indtægt om året for at gå rundt og være “god” eller få tilbudt det 3dobbelte for sine vare når blot projektet hedder “ulandshjælp”.

  Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 27. juli 2009 @ 08:40

 23. Åh, Palaraberne i Gaza er jo på livslange forsørgelser hos EU og USA.

  Her forleden donerede Obama 200 mill. USdollars til det Palæstinensiske styre – og EU fortsætter som sædvanligt med at donerer de årlige milliardstore euro beløb.

  Ingen, INGEN, modtagere så mange penge som Gaza og Vestbredden og har gjort det i så mange år som de har.

  Problemet er bl.a. at de europæiske befolkninger ikke aner en tøddel om hvor mange penge der årligt bliver overført til Palarabernes konti fra EU-kassen.

  Dertil kommer det løse som Palaraberne i løbet af regnskabsåret stiller i Bruxelles for at få EU til at betale for dem – hvilket EU så gør.

  Men alt dette er gammel historie som jeg har skrevet meget om meget længe.

  Desværre lader det ikke til at bekymre ret mange, at vi faktisk holder røven oppe på Gaza og Vestbredden med vores penge – og at de uden disse penge ville falde sammen fordi de ikke selv evner at forsørge sig selv !

  Derimod har de været gode til at reproducere sig og til at sende nogle af deres egne til de Europæiske lande som “flygtninge”.

  At vi sandsynligvis får mange flere “flygtninge” fra området i forbindelse med deres adgang til rettighederne i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjle Søjle 4, når de fra 1. januar 2010 bliver PARTNERLANDE til EU, det må vi så vente spændt på om det sker.

  Skruppelløse mennesker som disse Palarabere burde vi tage et nærmere kig på, da det er OS, de oprindelige befolkninger der betaler til deres eksistens, båder dernede i Mellemøsten, som her i vores egne lande.

  Men vil man vide mere om selv de økonomiske udgifter EU og dermed også os selv har så gå ind og start f.eks. med at se på

  http://ec.europa.eu/external_relations/index_en.htm

  Og til oplysning kan jeg fortælle, at der er et par organisationer, hhv. i England og USA, der har sat sig for at spore hvor mange penge som EU og USA smider i de 2 bundløse huller, Gaza og Vestbredden – samt hvad der bliver af dem.

  Det ene projekt hedder ” Managing European Taxpayers`Money. Supporting the Palestinian Arabs – a study in Transparency.

  Det andet projekt hedder ” Where does the money go?. A study of the Palestinian authority.”

  ved dr. RAchel Ehrenfeld

  http://www.public-integrety.org

  Jeg håber virkelig den her tørklæde sag vil rive sløret væk fra HVAD det er der foregår af ødselhed med vores penge i retning af Palaraberne – og hvilken ligegyldighed de behandler de mange, mange billioner af euro de får fra os hvert eneste år !

  Forøvrigt så donerer hvert enkelte EU-land penge til Gaza og Vestbredden direkte hjemmefra foruden vi betaler via EU !

  Altså, vi betaler dobbelt til Palaraberne, via EU + via den hjemlige kasse !

  Kommentar by Anonym — 27. juli 2009 @ 09:14

 24. Åh, Palaraberne i Gaza er jo på livslange forsørgelser hos EU og USA.

  Her forleden donerede Obama 200 mill. USdollars til det Palæstinensiske styre – og EU fortsætter som sædvanligt med at donerer de årlige milliardstore euro beløb.

  Ingen, INGEN, modtagere så mange penge som Gaza og Vestbredden og har gjort det i så mange år som de har.

  Problemet er bl.a. at de europæiske befolkninger ikke aner en tøddel om hvor mange penge der årligt bliver overført til Palarabernes konti fra EU-kassen.

  Dertil kommer det løse som Palaraberne i løbet af regnskabsåret stiller i Bruxelles for at få EU til at betale for dem – hvilket EU så gør.

  Men alt dette er gammel historie som jeg har skrevet meget om meget længe.

  Desværre lader det ikke til at bekymre ret mange, at vi faktisk holder røven oppe på Gaza og Vestbredden med vores penge – og at de uden disse penge ville falde sammen fordi de ikke selv evner at forsørge sig selv !

  Derimod har de været gode til at reproducere sig og til at sende nogle af deres egne til de Europæiske lande som “flygtninge”.

  At vi sandsynligvis får mange flere “flygtninge” fra området i forbindelse med deres adgang til rettighederne i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjle Søjle 4, når de fra 1. januar 2010 bliver PARTNERLANDE til EU, det må vi så vente spændt på om det sker.

  Skruppelløse mennesker som disse Palarabere burde vi tage et nærmere kig på, da det er OS, de oprindelige befolkninger der betaler til deres eksistens, båder dernede i Mellemøsten, som her i vores egne lande.

  Men vil man vide mere om selv de økonomiske udgifter EU og dermed også os selv har så gå ind og start f.eks. med at se på

  http://ec.europa.eu/external_relations/index_en.htm

  Og til oplysning kan jeg fortælle, at der er et par organisationer, hhv. i England og USA, der har sat sig for at spore hvor mange penge som EU og USA smider i de 2 bundløse huller, Gaza og Vestbredden – samt hvad der bliver af dem.

  Det ene projekt hedder ” Managing European Taxpayers`Money. Supporting the Palestinian Arabs – a study in Transparency.

  Det andet projekt hedder ” Where does the money go?. A study of the Palestinian authority.”

  ved dr. Rachel Ehrenfeld

  http://www.public-integrety.org

  Jeg håber virkelig den her tørklæde sag vil rive sløret væk fra HVAD det er der foregår af ødselhed med vores penge i retning af Palaraberne – og hvilken ligegyldighed de behandler de mange, mange billioner af euro de får fra os hvert eneste år !

  Forøvrigt så donerer hvert enkelte EU-land penge til Gaza og Vestbredden direkte hjemmefra foruden vi betaler via EU !

  Altså, vi betaler dobbelt til Palaraberne, via EU + via den hjemlige kasse !

  Kommentar by vivi Andersen — 27. juli 2009 @ 09:17

 25. @dommedag,

  jeg ville ikke satse ret meget på en politsk opvækkelse. Jeg er nået frem til den erkendelse at politikere er dummere end befolkningen generelt, og har et stort behov for at blive set. Derfor trækker de virkeligt dygtige sig altid fra politik efter nogle år. På den anden side, så vil et par dages læsning af ekstrabladets “nationen” sætte nogle tanker igang, men det der står i “nationen” har jo været gennem journalister først – måske er der stadig håb.

  Efter ½ år på regionsplan eller højere, ser de sig fleste fiolkevalgte sig selv som ophøjet adel, der skal styre hovbønderne, og som ved bedre hvad der er godt for mig, end jeg selv gør. På lokalt plan er det ikke så slemt, hvilket falder helt fint i tråd med at jo større en organisation er, jo dummere agerer den. Vi kalder det er kompromis. Alle er enige om at resultetet ikke er i orden, men vi blev da i det mindste enige om noget – middelmådighedens triumf.

  EU er et udmærket eksempel. Her er megalomanien total. Er man ikke færdige med budgetforhandlingerne til tide, så standser man uret. Desværre fortsætter verden udenfor uanfægtet, og universet tillader sig minsandten at fortsætte helt uden at tage sig af det standsede ur. Nu har man lige vedtaget at jordens gennemsnitstemperatur (defineret som hvad?)ikke må stige mere end 2 grader de næste 100 år. Forhåbentlig har natur og univers hørt efter i timen…..

  Kommentar by PeterK — 27. juli 2009 @ 09:24

 26. Her er linket til artiklen om de beskedne 200 mill dollars som USA lige har doneret, yderliger, til Palaraberne

  “U.S.transfers 200 million to aid Palestinians”

  http://www.usatoday.com/news/world/2009-07-24-palestine-0724_N.htm?csp=34

  Læg mærke til at Prime minister SALAM FAYYAD ikke er helt tilfreds, da han indtil nu kun har modtaget 1/3 af det han havde ventet, nemlig 1.45 BILLION dollars, som i støttebeløb for 2009.

  1.45 BILLION dollars – fra de Urene, Vantro er hvad denne nasserøv af 1. klasse mener sig og sine berettiget til at flå fra OS .

  Ingen skam, ingen selverkendelse, ingen SELVANSVARLIGHED, men vrede over ikke at have fået overført de forventede penge til kontoen !

  Hvad kalder man sådan noget ?

  Kommentar by vivi Andersen — 27. juli 2009 @ 09:37

 27. 21

  Det er rigtig godt det du har skrevet!

  Jeg vil gerne uddybe hvorfor jeg mener at DR fremstår som en tørklæde propaganda maskine.

  Lad os se på hvad DR jævnt hen ad vejen bruger vores licenskroner på at lave, når det gælder hijab – mens feudalt og religiøst tørklædepoliti har travlt med at straffe kvinder og piger i flere mellemøstlige og afrikanske lande, hvis de ikke tager hijab eller burka på og opfører sig som det religiøse politi og gammelmands præstestyrer forventer at kvinder gør.

  DR introducerer en hijab (og ifølge Hamas korrekt) påklædt kvindelig TV-vært.

  DR laver TV dramaserie om kvindelig minister i hijab (korrekt påklædt ifølge Hamas) – vises så vidt jeg ved til efteråret eller vinter.

  DR viser hijab i udsendelse om Frelsens Hær.

  DR viser udsendelsen Pigen med tørklædet.

  DR hævder forleden dag på sin hjemmeside at en hijab tildækket kvinde smides ud af Hjemmeværnet. Hun er dog ikke blevet smidt ud. Hun får valget om at tage hijab af eller forlade Hjemmeværnet. DR ændrer siden hjemmesideteksten.

  DR laver Miss Tørklæde konkurrence:

  Tørklæde tildækket kvinde udtaler sig om ’vinderen’ af konkurrencen:

  ”Det kongeblå tørklæde står i en yndig kontrast til hendes mørkebrune farve. Hun virker dyb, reflekterende og stærk. Hendes skønhed er skjult og tilbage
  står kun hendes indre hjerte. Tørklædet er lige netop beviset på reflektion og indre ro.”

  Kendt dansk mandlig modeskribent udtaler sig:

  ”Fantastisk og shocking farve (mega sommer trend) som virkelig viser attitude og gennemslagskraft. Smuk drapering foran på brystet. Perfekt stil, der næsten ligner et lille kunstværk.”

  h t t p://community.dr.dk/default.ns?lngItemID=1399

  DR viser korsang program hvor tørklædet indgår. Hamas kan klappe i sine religionspolitiske hænder over at kvinder og piger i Danmark i stigende grad klæder sig efter Hamas forskrifter. Og at MSM er dejligt ukritiske overfor hijab. (Vi har også set at DR på sin hjemmesid har syntes at det var en god idé at informere os licensbetalere om en Hamas dating side)

  DR viser programmet Med allah i skole – om friskole hvor kvindelige lærere er hijab tildækkede.

  DR genudsender Pigen med Tørklædet programmet 2009.07.27

  DR viser kulsort tørklæde indpakket kvinde i forbindelse med artikel om kommunalt ansatte.

  Vi danske bonderøve m/k må forstå at det nu er helt almindeligt og acceptabelt at kommunalt ansatte kvinder i Danmark har hovedet pakket stramt ind i f.eks. sort hijab på arbejde ud til hr. og fru Jensen, der har brug for hjælp og når hr. og fru Jensen dukker op på kommunalkontoret for at søge assistance af en eller anden art.

  Ældre, svagelige og syge danskere kan nu få den skæbne at det sidste de ser, før de lukker øjnene for evigt i deres ellers tolerante og gode Danmark, er en kvindelig ansat stramt bundet ind i sort hijab. Præcis som Hamas ønsker det. Det synes jeg viser en voldsom og grum foragt for ældre danskere der er vokset op i en fri og venlig, vestlig kultur hvor både mænd og kvinder kan have håret frit og synligt – og hvor det heldigvis ikke har været god kultur at missionere i arbejdstiden.

  DR viser programmet Oraklerne. Bl.a. med tørklæde indpakket deltager. Udsendelsen genudsendes.

  DR viser TørklædeXperimentet. DR spørger: Hvad sker der når en feminist, en fotomodel og en kristen, lesbisk kvinde begynder at gå med hijab? Kvinderne vejledes af erfaren tørklæde indpakket kvinde. (Klædt perfekt på hvis kriterierne er den Hamas’ske dresskode til kvinder)

  Det er dog ikke kun DR (og Hamas) der synes at hijab til kvinder og piger er et godt dogme:

  Pædagogers Børn&Unge Fagblad bringer 2006 en artikel med budskabet om at lærere og pædagoger skal rose piger der går med tørklæde.

  ”…danske voksne, der møder pigerne i deres arbejde, i fritidsklubber og på skoler godt kan kommentere, når en pige begynder at bruge tørklæde.
  “Lærere og pædagoger kan sagtens kommenterer det, ligesom man kommenterer en ny bluse. Man kan sige, “Hvor ser du smart ud”. Det er faktisk ret imponerende med alle de forskellige farver, de bruger.”

  h t t p://www.bupl.dk/internet/BoernogUnge.nsf/0/FEFE5BAD19320CBEC12571D2002F3A44?opendocument

  Og så var der den med at en dansk pige i 3. klasse af sin klasselærer blev bedt om at tage tørklæde på på udflugt. Det blev moderen forståeligt nok noget utilfreds med:

  ”Det kan ikke være rigtigt, at man pådutter en almindelig dansk pige i tredje klasse, at hun skal tildække sig, hvis hun vil deltage i undervisningen…”

  h t t p://www.bt.dk/nyheder/elev-skal-baere-toerklaede

  Og så sent som for få dage siden var BT’s kvindelige politiske kommentator også ude at slå et slag for tørklæde til kvinder Hjemmeværnet. Hun og BT er med til at tilfredsstille Hamas. Det er Danmarks Radio som sagt også.

  Skal vi ikke se at få Hamas dresskode til kvinder ud af offentlige institutioner i Danmark?

  Jo, vi skal da.

  Kommentar by Janne — 27. juli 2009 @ 10:04

 28. Naturligvis vil alle kvinder bære dette symbol på undertrykkelse ‘frivilligt’. For siger de andet end det, vanker der…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. juli 2009 @ 10:06

 29. ”Det kan ikke være rigtigt, at man pådutter en almindelig dansk pige i tredje klasse, at hun skal tildække sig, hvis hun vil deltage i undervisningen…”

  Ja Janne det lyder sindssygt, hold da kæft, hvis det havde været min datter. Så var der faldet brænde ned.

  Jeg tror også som PeterK, at man ikke skal tro på frelsen fra politikerne. Men det er jo også min faste holdning, at der simpelthen ikke er noget at gøre.

  Tingene må gå deres skæve gang, det viser historien. Man skal hverken satse på den offentlige mening eller på de moraliserende politikere. Håbet ligger naturligvis hos samfundets intellektuelle, det er derfra slaget skal stå, men for tiden tør de ikke røre på sig på grund af den offentlige mening – anført af pressen og de sociale instituoner. Men det skifter – tro mig. Men det tager tid på grund af forskellige uheldige omstændigheder.

  Kommentar by dommedag — 27. juli 2009 @ 11:19

 30. Løsning på problemet vil måske være at give palæstinenserne et landområde i 5000 meters højde. Jeg hørte på DR, at de indvandrede spanioler i Sydamerika aborterede i de højder.

  Kommentar by Menig 442 — 27. juli 2009 @ 11:58

 31. 26

  “Håbet ligger naturligvis hos samfundets intellektuelle, det er derfra slaget skal stå…”

  Hvem er det? Og hvad mener du, at der kan bydes på blandt intellektuelle? Og hvad er det for ‘et slag’ du taler om?

  “Men det skifter – tro mig. Men det tager tid på grund af forskellige uheldige omstændigheder.”

  Det er udmærket at være optimist. Men hvad er det for omstændigheder du taler om?

  Kommentar by Janne — 27. juli 2009 @ 12:02

 32. “Håbet ligger naturligvis hos samfundets intellektuelle, det er derfra slaget skal stå”

  Så vil jeg gerne have et bud på nogle navne. Uden at det skal lyde som billig antiintellektualisme vil jeg tværtimod påstå, at denne gruppe bliver en af de vanskeligste at lukke øjnene op på. Sammenspisthed, flokmentalitet, gruppepres, frygt for stigmatisering, selvpåført blindhed, offerrolletænkning og rekruttering blandt venstreradikale gemytter er ikke godt som udgangspunkt. Hvis slaget skal stå med folk som René Karpantschoff, Jørgen Bæk Simonsen, Tim Jensen, Mikael Rothstein, Jytte Klausen eller Rikke Andreassen er vi ilde stedt.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 27. juli 2009 @ 12:53

 33. 26. Janne

  I AFTEN skal vi se dansk TV ovre hos naboen!

  DR1, Horisont Special sender et program om en Sharia-domstol i Nigeria, produceret af en engelsk journalist.

  Han ville finde ud af hvordan en sharia-domstol fungerer og dømmer.

  Er der nogen der vil indgå et væddemål om, at denne udsendelse er slebet og poleret så de vantro sidder tilbage med en opfattelse af, at nåja, Sharia og en sådan domstol er jo ikke så slem alligevel ?

  Ellers sendte DR1 vel ikke dokumentaren ………

  Det er sågu skidt at være blevet så mistroisk, ikke ?

  Men erfaringen siger det er med god grund.

  Kommentar by vivi Andersen — 27. juli 2009 @ 14:47

 34. Hvorfor er der begyndt at stå “your comment is awaiting moderation” over det jeg skriver ?

  Kommentar by vivi Andersen — 27. juli 2009 @ 14:49

 35. @ Dommedag

  Kunne ikke være mere enig. Jeg får lige så stille for beslaglagt mine rettigheder som menneske, og hjælp kan jeg mindst af alt få fra andre danske kvier… sagde jeg det? jeg mente selvfølgelig kvinder!

  Kommentar by Mia — 27. juli 2009 @ 14:51

 36. LFPC, det kommer jo helt an på hvem “de intellektuelle ” er. Mener du Rifbjerg for nu at tage et ikon for forfatterverdenen? Vestager og Willy tomme-tønder-buldrer-mest Søvndahl som repræsentanter for politikerne, eller Bæk Simonsen og endeløse geledder af (kvindelige) antropologer, religionsforskere, og sociologer i alle afskygninger? Jamen det er jo kun dem selv, der kalder dem intellektuelle, de er jo ikke nogetr som hels avantgardet, de står for systembevarelse og bagstræb. Jeg fatter ikke nogen aviser citerer fra den pølsefabrik af PhD afhandlinger der kommer ud (undskyld Kim, der er undtagelser), og tillægger det sandhedsværdi, for meget af det fortjener øjeblikkelig glemsel.

  Du er lige så meget ude på bloggene som jeg er, og du må da også se at der nu bliver skudt tilbage med godt tørt krudt, og at flere af de meningsmonopolisterne bliver fuldstændigt pillet fra hinanden. Vi andre, der ikke kan komme igennem redaktionssekretærens censur, vi har vænnet os til at færdes der hvor ordet er frit. Men når de der har været vant til meningsmonopolet kommer ud i det åbne landskab, så bliver de altså argumenteret helt ned under jorden. Ida Auken blev pillet fuldstændigt fra hinanden på sin blog, Lafitti og co vover sig heller ikke ud mere, Seidenfaden er nærmest lidt latterlig, og Rifbjerg står som det træhovede han altid har været, men nu med pynten pillet af. For slet ikke at tale om tågehornet Suzanne Brøgger, som ingen overhovedet tager alvorligt. Herregud, hun så godt ud for fyrre år siden, bollede til højre og venstre som alle gjorde dengang, og skrev om det – som alle også gjorde, and so what? Tom luft. Hvorfor skal vi høre, og tro på, hendes og alle de andres vås? Vi skal holde det ud i luften og vise hvad det er for noget vrøvl og at “de intellektuelle” kun er det i egen indbildning. Kejseren har ingenting på. De har været heldige at have adgang til “pressen”, men der er sket et paradigmeskift.

  Pressen er død, den blev dræbt af elendige journalister. Længe leve blogverdenen! Her optræder de virkelige intellektuelle, det er her kampskrifterne udgives, det er her der udføres ægte jopurnalistisk arbejde og sandheden komme frem. Så må vi finde os i vildskuddene og Falkeøje, men det er en lav pris.

  Øhh – nu blev jeg sg’u da godt nok helt tændt. Hvad handlede tråden egentlig om?

  Kommentar by PeterK — 27. juli 2009 @ 15:42

 37. @ 30. “Hvad handlede tråden egentlig om?”

  Det er sgu ligegyldigt, for du fik i den grad sagt sandheden om menings kleresiet.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 27. juli 2009 @ 16:03

 38. Janne og Lars Findsen På Crack må vente til i morgen med mine kommentarer, da jeg desværre har drukket mig temmelig fuld. (Hvilket er meget udsædvanligt ) Men ingen er fuldkommen.

  Kommentar by dommedag — 27. juli 2009 @ 16:58

 39. 11.Santor

  Desværre Santor, du er bagud, idet antallet af tidl. Palarabiske embedsmænd som modtager pensioner fra EU var d. 3. december 2008 på
  74.000 !

  Men læs her : http://www.ansamed.info/en/news/ME01.YBX14395.html

  Det er værd at holde sig orienteret på ANSAMED.

  Beløbet hver eneste pensionerede Palaraber modtager fra EU var i 2008 i danske kr. 3.580.80 pr.måned.

  Ikke at jeg ikke under dem pensioner – men ærlig talt så modtager deres “regering” så mange millioner euros pr. år at der skulle kunne blive til disse pensioner !

  De Palæstinensiske myndigheder, skulle man tro, har gjort det til en sport at flå EU for så mange euro som muligt.

  Og EU retter ind efter deres krav og betaler – også når de i løbet af regnskabsåret stiller i Bruxelles med regninger som de selv har forårsaget, men som de erklærer de ikke har råd til at betale.

  EU tager regningerne og betaler.

  Samtidig sender USA også ekstra millioner af dollars til dem foruden det årlige beløb som amerikanerne sætter ind på Palarabernes konti.

  Disse mennesker er uden sammenligning denne verdens mest materielt forkælede ” flygtninge” !

  Og at Vesten fortsat lader sig tørre af dem er ufatteligt.

  For ikke tale om det sædvanlige forfulgtheds-flygtninge-racisme-islamofob-kort de hiver frem med jævne mellemrum og smider i hovedet på deres vestlige donorer !

  Og ej at forglemme deres evindelige raseri og had mod Israel som heller aldrig får for lidt og som de vestlige socialister OGSÅ støtter dem i .

  Alt i alt et ubehageligt folkefærd der absolut ikke har tænkt sig at “vokse op” og blive selvansvarlige.

  Deres raseri over staten Israel, som danner et glimrende sammenligningsgrundlag al den stund at Israel har haft de samme fysiske betingelser som Gaza og Vestbredden, har bl.a. sin rod i disse forhold, som i den grad udstiller Palaraberne som de selvskabte tabere de er !

  For hvad israelerne ikke formået til forskel for Palaraberne selvom de samtidig fysisk har måttet forsvare sig overfor de angreb som den arabiske omverden at øvet imod dem .

  Israel v. Gaza-Vestbredden… her kan man tale om hvordan intelligensmæssige forskelle også giver sig udtryk i det praktiske.

  Kommentar by vivi Andersen — 27. juli 2009 @ 17:09

 40. @2

  Lige præcis, men vestens naive tosser VIL islam. Eller de vil ihvertfald værdiforladt liberalisme(socialisme), som i sidste ende fører til islams totale herredømme.

  Løb lemminger løb, afgrunden er nær …..

  @28
  En sundt interlektuelt miljø vil aldrig kunne opstå i kølvandet på statsstøttede kunstnere og journalister. Det er så nemt at kunne sidde og lukke lort ud på skatteydernes regning. Havde de selv skulle tjene til føden havde de næppe haft tid.

  Var det iøvrigt ikke samme kødrand af interlektuelle der så inderligt hylede sovjets kommunisdiktatur ??

  Kommentar by Tolder — 27. juli 2009 @ 17:37

 41. Hmmm må ikke at USA får skylden for det, hvis ikke dem så jøderne. eller AK81 eller HA, måske Pia k. har sin del af skylden. nej vel.
  Det er danskerne, og deres VKO regering, med deres meget brutale udlændingepolitik

  Kommentar by jan — 27. juli 2009 @ 19:40

 42. @ Tolder,
  jo der er endda personsammenfald. For 50 år siden var der personsammenfald mellem dem den hyldede Hitler og senere Stalin. “De intellektuelle” har altid været til fals for den til enhver tid herskende totalitære ideologi. Lige nu er det islam.

  Læs Bent Jensens bog “Stalinismens fascination og danske venstreintellektuelle”. Interessant nok er den udsolgt fra forlaget, jorden begynder at brænde under “Bermudatrekanten (DR, Politiken og Gyldendal), men bibliotekerne har den.

  Kommentar by PeterK — 27. juli 2009 @ 20:03

 43. 41.
  Det er ganske korrekt, det med personsammenfaldet.
  Oven i købet kan der sættes navn på, om end nogle er blevet gråhårede.
  Bent Jensen er en hædersmand der siger sandheden, derfor skal han kanøfles.
  Desuden er det ret uhyggeligt hvad der efterhånden kommer frem om samme personkreds og Danmark under Den Kolde Krig.
  Hvem sagde landsforræderi?

  Kommentar by Vagn Jensen — 27. juli 2009 @ 20:52

 44. #39 Vivi

  Tak for opdateringen og linket, selvom det er deprimerende læsning :(

  Kommentar by Santor — 27. juli 2009 @ 21:37

 45. Some ventet er DRs udsendelse og Sharia intet mindre end propaganda.
  Jeg er rasende men samtidig glad for, at jeg ikke betaler DRs licens.
  Helvede fryser til før jeg giver en krone til det foretagende.

  Kommentar by Mia — 27. juli 2009 @ 22:01

 46. Mia, du gør sådan her:

  Find ud af hvem der er ansvarlig for udsendelsen.
  Skriv derefter et pænt roligt brev eller mail (husk at sætte kvittering på i options i dit mailprogram og tage en kopi), hvor du forklarer stille og roligt hvad de har gjort, og hvorfor du synes det er propaganda. Lad være med at bruge skældsord og andet unødvendigt. Det er OK at henvise til tidligere eller andre udsendelser hvis det er for at påpege en tendens.

  Du skal huske, og det er meget, vigtigt allerede i første linie at påpege det er en klage. Ellers prøver de tricket med at kalde det en kommentar. En kommentar kan de vælge at svare på eller ej, men en klage skal besvares og håndteres efter helt faste retningslinier.

  Så får du en sludder for en sladder fra den ansvarlige redaktør. Den svarer du på, tilbageviser og underbygger din kritik, samtidigt med at du sender en kopi til Jacob Mollerup.

  Så går maskineriet i gang, og der udarbejdes en indstilling til generaldirektøren om hvordan klagen skal behandles, og den følges næsten altid. Det er ikke sikkert, det er faktisk ret usandsynligt, at du får ret i det hele. Måske tilbagevises det hele. Men du får sat en hegnspæl, og vist at de ikke slipper afsted med alt, og at de kigges over skulderen. Licens? Du så det hos en bekendt….

  Det tager en måneds tid.

  Kommentar by PeterK — 27. juli 2009 @ 22:27

 47. 43. Mia

  Du er medlem “familien” !

  Den Sharia dokumentar var virkelig venligheden selv.

  Næsten gang skulle reporteren tage turen til enten Pakistan Afghanistan eller SaudiArabien og se hvad der sker der.

  Og hvad med de islamiske Nordafrikanske og Mellemøstlige lande ?

  Og så kunne hun også kigge lidt nærmere på de engelske Sharia-domstole .

  At englænderne overhovedet har tilladt dette system at fungere i deres samfund forstår jeg ikke .

  Hvis det er i den retning det skal gå med de Vestlige lande, fordi vi har været så blåøjede at tillade den islamiske indvandring uden at vide hvad det var vi lukkede ind, er det meget, meget sørgeligt for de vestlige kvinder.

  Vores forfædre og formødre ville græmme sig ad helvede til om de havde vidst dette her!

  Kommentar by vivi Andersen — 27. juli 2009 @ 23:07

 48. For en gangs skyld vil jeg gå imod alt og alle(på nær koranen),og dermed støtte burka tvangen, selvfølgelig kun for visse personer, jeg er jo ikke blevet helt muslim (vanvittig) endnu. Jeg syntes følgende skal tvinges til at have burka på for altid, lisbeth knudsen, eva smith, tøger sedenfanden altså hvis man kan finde et cirkustelt som er stort nok, men det vil så passe til klovnen inden i, villy Fort Brag dog med indbygget spændetrøje, pernille ragetilmig-theil i dette tilfælde er det dog nødvendigt med en burka med ekstra støjdæmpning(for man bliver jo sindssyg af at høre på hende).

  I fam. aukens tilfælde, er det desværre nødvendigt at indbygge en kunstig hjerne i deres burka, så de ved hvem der er deres landsmænd, hvem der betaler deres gage, og så de kan de mest basale ting selv, som f.eks. at kunne gå på lokum. Der er selvfølgelig mange flere som skal tvinges til at gå med burka, men jeg tror i ved hvem jeg tænker på, en ting er der dog fælles for alle sammen, de skal have et lysskilt monteret indvendigt i burkaen foran klukhullerne med Grundloven kørende uafbrudt, nåh nej, den har de jo afskaffet, DAMM.

  Kommentar by Fritz — 27. juli 2009 @ 23:08

 49. De intellektuelle behøver ikke ændre sig. Dem der var intellektuelle sidste år behøver ikke nødvendigvis være det i år. Det vi skal satse på er en voldsom udskiftning af sidste års intellektuelle.

  Det fører naturligt frem til spørgsmålet, hvem er de intellektuelle? Som jeg ser det, afgøres det af to forhold.

  Efterspørgsel. Personer der kan levere relevante og brugbare kommentarer. Personer som kan give tænksomme folk en god forståelsesramme.

  Udbud. Primært dem som kommer i massemedierne.

  Med hensyn til efterspørgsel står de borgerlige/nationale stærkt. Socialisme og kulturrelativisme har spillet fallit. Med nysprog og gadens parlament kan de lige hænge på med det yderste af neglene.

  Med hensyn til udbud så står de borgerlige/nationale meget svagt. Marxister, kommunister, socialister, journalister – det rimer, og det er ét fedt. DR, Ritzau, mediestøtten og journalistuddannelserne – privatisér eller nedlæg dem. Hvis det skulle gå hen og aflive alle aviserne, så ville det bare betyde at folk selv måtte ud og søge nyheder på nettet. Og det ville være et stort fremskridt.

  Kommentar by Mallebrok — 27. juli 2009 @ 23:17

 50. Der er ikke noget ansvar hos muslimer. Ansvaret tager Allah sig af. Derfor er islam så svær at forstå for os. Islam er et tog uden fører, der kører af sig selv, baseret på evigt fastlagte parametre. Man kan sige at islam er en mekanik.

  DR, eller Kaba radio, er socialisternes medieapparat, og de sender det der er stemmer i. Især overfor de muslimske stemmer. Det er nemlig sådan at DR vil gøre ALT for at socialisterne vinder næste valg. Målet helliger midlet. Griskheden står over moralen. Økonomien står over demokratiet.

  Hele venstrefløjen har sammen med den narcissistiske bølge, afskaffet historie-bevidsthed. Hukommelsen har et spænd på 4 år. Det passer fint med en valgperiode.

  Hvor er der mange ligheder mellem islam og socialismen. Ansvarsløsheden og troen på en stærk leder, så man ikke behøver tænke.

  Kommentar by Rendegraveren — 27. juli 2009 @ 23:30

 51. >24 Søløven

  “Ham den tynde fyr bor i Jylland. Det kunne være interessant at interviewe ham om sagen.”

  WOW, virkeligheden overgår igen og igen min vildeste fantasi. Ja, det kunne være yderst interessant.

  Igen tænker jeg på at der burdes skabes et frivilligt korps af ægte journalister ( ikke tilknyttet venstrefløjen ), som orkede at tage ud og opsøge disse historier. De skulle så publiceres alene på nettet, under et fælles avisnavn, med godkendelse af en fast redaktions-stab.

  -Man kan jo ikke få MSM, til at opsøge disse historier og få dem bekræftet. Alene de tal og fakta om indvandringen, som er så nødvendige for at vurdere situationen, bliver altid smurt og bagatelliseret og forenklet til ukendelighed.

  I en sådan net-avis, ville der ikke være løn til journalisterne, men der ville i det mindste være mening i det skrevne. Hvis man betragter islamiseringen som en krigshandling, med børn som granater, så ville en sådan journalistisk indsats være at kæmpe for landets fortsatte eksistens ved at afsløre MSM-“sløret”. Krigen foregår jo i medierne. Krigen foregår på det psykiske plan. Ligesom terrorhandlinger er psykisk krigsførsel, med millioner af ofre, men ganske få døde.

  Kan man gøre dette lovligt?

  Netop ved at holde avisen relativt uafhængig af økonomi, ville den kunne skrive de rigtige historier.

  Denne nyhed afslører i endnu højere grad at MSM er burka-journalister.
  -Tilslørede nyheder, udtværede nyheder, islamofile nyheder, socialistofile nyheder, forløjede nyheder. Kort sagt Crab.

  Kommentar by Rendegraveren — 28. juli 2009 @ 00:08

 52. Rendegraveren: Selvfølgelig skal der mad på bordet, men at bringe sandheden ville også være løn nok i sig selv. Der findes vist en internetportal med ‘borgerjournalistik’, som det nu kaldes. Sidst jeg kiggede var den domineret af folk med kraftige holdninger om alt andet end islam. Lad os se hvad fremtiden bringer.

  Mvh,
  Søløven.

  Kommentar by Søløven — 28. juli 2009 @ 01:26

 53. @ PeterK & Vivi Andersen

  Peter: Tusind tak for tippet;-)

  Vivi: Jeg er som sædvanlig fuldstændig enig i din udlægning, og du havde jo også fuldstændig ret i dine formodninger om det program.
  Det er i grunden en skab, at man ikke kan få lov at vædde om den slags, for så havde vi i det mindste været rige!

  Kommentar by Mia — 28. juli 2009 @ 03:15

 54. 45

  Mia

  Ja, det ligner søreme da efterhånden noget et mønster. Først så nedgraderes – hvis ikke fjernes – den vestlige kultur, tradition og sprog (bare se i kunstverdenen og på museer – og den måde den vestlige mand og dennes kultur fremstilles på) – og så skal den vestlige befolkning masse fodres med den islamiske i stedet for.

  Kommentar by Janne — 28. juli 2009 @ 10:38

 55. >52 Søløven

  Mange tak for link, jeg er åbenbart ikke særligt godt informeret.

  Globalvoices er ikke helt tosset. Men selvfølgelig skabs-Sozi.

  Og hahaha, med journalisterne, der mener at de er meget faglige og proffesionelle??

  Hvad skal man kunne som journalist, hvis man skræller al Soziworld af?

  1. Tale og skrive dansk ( her er der allerede store problemer for danske journalister )

  2. Finde en interessant kilde og få den kilde bekræftet fra anden side.

  3. Finde en modsat vinklet kilde og få denne bekræftet.

  4. Spille de to kilder ud mod hinanden og skabe en spændende vinkel.

  Hvor svært kan det være? – det kan læres på et weekendkursus.

  Det centrale er en form for redaktion, der kan give feedback og godkende indlæg, som har et højt niveau, men som ikke er tilknyttet det sædvanlige lortehoved-morads af almindelige danske skodjournalister.

  Det kunne være sjovt at lave en sådan webside.

  Indtil da, kan vi jo nøjes med at øve os på Urias.

  For en ting er sikker: Hvis vi skal dæmpe islams fremmarch, så skal vi oprette alternative medier fremfor de nuværende. Så uafhængige medier som muligt.

  Kommentar by Rendegraveren — 28. juli 2009 @ 14:20

 56. 51.Rendegraveren

  Helt rigtigt også efter min opfattelse: at krigen udspiller sig som en psykologisk krigsførelse og redskaberne den føres med er de elektroniske medier.

  Men det betyder så samtidig at vi SKAL vide HVAD det er vi er oppe imod.

  For et par år tilbage skrev jeg et sted, hvor kan jeg ikke huske, at det er nødvendigt for os, ikke-muslimerne, at skaffe os viden og indsigt i Islam, at kende til indholdet i Koranen, Hadith og Sunnah, hvad Shariaen omhandler samt at kende til Islams historie.

  Flere skev tilbage, at de i hvert fald ikke ville beskæftige sig med nævnte tekster.

  Men netop fordi krigsførelsen foregår på det psykiske plan er det nødvendigt at kende til kernen hos vores modstandere – og den består jo netop af de islamiske tekster.

  F.eks. er Islam og Sharia uadskillelige, idet Shariaen er rygraden i Islam.

  Hvis man ikke VED det kan man heller ikke vide, hvor farligt det er for de Vestlige lande at tillade Sharia-domstole at virke i vores lande!

  Nogen mener det skal være OK af hensyn til muslimerne.

  Men opfattelsen af at vi dermed viser hensyn til muslimerne ved at tillade dette domstols-system parallelt med vores egne ændres, når man bliver klar over at selve RYGRADEN i Islam er Shariaén !

  Hvorfor i alverden skulle vi medvirke til at legalisere implementeringen af ideologien Islam i vort eget samfund – vel vidende, hvad nogen af os altså gør, at dens agenda ER at blive den dominerende ?

  Islam siger jo kort og kontant at den ikke kan acceptere andre systemer OVER SIG ELLER VED SIDEN AF SIG, da Allah har forbudt dette fordi det er Islam der skal herske.

  Ved at legalisere Sharia-domstole i vores egne Vestlige lande giver vi Islams tilstedeværelse accept.

  Og det betyder på sigt accept af dette styre som er lodret i modstrid med vores egne, vestlige.

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. juli 2009 @ 20:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper