29. juli 2009

“Tit bliver det maden, vi må spare på”, sagde ‘Gitte’, til den røde journalist fra Ekstra Bladet

I 1974 udgav den nuværende journalistprofessor Frands Mortensen en antologi med bidrag fra en række kommunistiske journalist-studerende. Emnet var journalisters muligheder for at præge samfundet i socialistisk retning under ansættelse i det der blev betegnet som borgerlige medier. I kapitel 9 opridses anbefalelsesværdige strategier. Bedst var at glemme alt om revolutionære slutmål, og tage udgangspunkt i konkrete eksempler, der understregede det kapitalistiske samfunds mangler.

En af de bidragende journaliststuderende var Kurt Simonsen, der siden kom på Ekstra Bladet, hvor han har været i en menneskealder. Forrige tirsdag begik han dette klassiske eksempel på journalistisk med et statsmaksimerende morale. Fra Ekstra Bladet Skal klare sig for 38,50 kr om dagen (14/7-09).

“Barske vilkår: 15-årige Nick mobbes, fordi hans forældre ikke har råd til at give ham det samme tøj som kammeraterne…

Nick er 15 år og har netop afsluttet 8. klasse. Hans skolekammerater ser ned på ham og mobber ham, fordi han ikke har råd til at gå i modetøj. Eller til at gå i biografen med dem om fredagen.

Det har han ikke, fordi hans forældre, Gitte og Johnny, er ludfattige…

Tilsammen har familien på fire mennesker 4620 kr. at leve for om måneden, når alle faste udgifter er betalt. Det giver 38 kroner og 50 øre pr. person om dagen. For det beløb skal de købe mad, tøj, møbler, rengøringsmidler, weekend- og ferieture og andre ’fornøjelser’.

De to sidste punkter er stort set ukendte i familiens Nielsens liv…

Familien bor til leje i et misligholdt, 127 kvadratmeter stort hus, som de betaler 7000 kr. for om måneden. Plus 1200 kr. a conto for el og varme. Dermed er Johnnys 8200 kroners kontanthjælp efter skat ædt op. Gitte får 9200 i førtidspension efter skat. Af dem går 4580 til faste udgifter som vægtafgift, forsikringer, internet og et abonnement på Viasat.

De ryger begge en hel del rullecigaretter. De har tre store hunde – og egen bil.

Johnny: – Hundene er helt uundværlige. De er som vores børn, så dem kan vi ikke skille os af med. Selvfølgelig kunne vi holde op med at ryge.

Gitte: – Først børnene, så hundene og til sidst os selv. Det er prioriteringen…

Gitte: – Tit bliver det maden, vi må spare på. Det bliver til mange gryderetter og mange stykker rugbrød i løbet af en måned.”

180 Grader opsummerer fornemt.

“Fattig i Danmark: Bil, tre hunde, internet, Viasat-abonnement og masser af smøger”

Oploadet Kl. 11:32 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/7023/trackback

47 Comments »

 1. 4620 kr. er mange penge. Prøv at sætte tæring efter næring og vælg f.eks. et billigere internet-abonnement. Smøgerne kunne også med fordel fravælges; og man kunne skære ned til en enkelt hund!

  Kommentar by Frode Fredegod. — 29. juli 2009 @ 12:19

 2. tja, og i følge naboerne står familien bag omfattende hærværk, indbrud og chikane m.m.
  Folk der har råd til at ryge, har bil og 3 store køtere der skal fordres, passes og alligevel placerer sin medie-luder-tude-historie på landsdækkende tv kanal, er i min verden IKKE fattige, men blot enfoldige, dovne, forkælede og uden personligt ansvar.
  Disse snøbler skal være mere end glade for, at jeg ikke er deres socialrådgiver, for så ville arbejde i stenbrud blive genindført med tvang.

  Kommentar by Mike — 29. juli 2009 @ 12:52

 3. Når denne “dybde gående” skribleri ansat så nøje har sat sig ind i familiens økonomi, så det nøjagtigt kan udregnes til 38,50 kr pr person om dagen, så undre det mig hvorfor kommunen ikke udbetaler børnechecken på ca 10.000,00 kr årligt til familien?
  Eller har den “dybte gående” tude-historie bogstavssammensætter glemt denne indtægt?

  Forøvrigt har mange unge et fritidsjob eller andre “forpligtigelser” så fritiden ikke henslænges på gadehjørnet!

  Kommentar by li — 29. juli 2009 @ 13:10

 4. @2

  +1!

  Sikke nogle luddovne, kæderygende snyltere. 17400 netto om måneden er fandeme mange penge, og hvis folk ikke kan få det til at fungere er det ikke fordi de er fattige, men fordi de er nogle fjolser.

  Kommentar by Tony Albers — 29. juli 2009 @ 14:18

 5. Hvorfor har de fået tre børn, når de ikke engang kan forsørge sig selv?

  Det er dybt provokerende, at de brokker sig over at få så mange af andre folks penge.

  Kommentar by Frihed — 29. juli 2009 @ 14:23

 6. Vil journalister snakke med folk der ikke er ved muffen skulle de tage kontakt til Folkepensionister der ikke har andre indtægter end Folkepensionen.

  Jeg ved ikke om det er fordi de er gamle at de er uinteressante eller det er fordi de ikke siger noget, men tier stille og gemmer sig.

  Hvordan de har det interesserer ikke ret mange.

  At de ikke er synlige hverken rent fysisk eller på anden måde gør, at de ret bekvemt kan fejes til side.

  Ind kommer i stedet folk som den omtalte familie og når det ikke er folk som dem, pressen hiver frem, er det de muslimske indvandrere.

  Og de sidste tager 1. prisen med hensyn til pressens bevågenhed !

  Tænk hvis vi fandt ud af at de af vores gamle som ikke har andet end Folkepensionen i hvert fald burde hæves økonomisk op til et beløb der svarer til Førtidspensionen – det ville være en pæn handling og den ville ikke ruinere vores fælleskasse.

  Og vi kunne dermed give disse gamle den glæde at de ikke skulle græmme sig over at være økonomisk ilde stedt så tanken om familiekomsammen, fødselsdagsgaver, julegaver osv. ikke ville være en del af den psykiske belastning som de er oven i det at være blevet gammel og ikke i stand til ved egen hjælp at arbejde de ekstra midler hjem som er nødvendige.

  Ingen der kender til sådanne ældre er i tvivl om hvad det er jeg skriver om !

  Hvad gør VI ved det og hvorfor fand.. kan vores politikere ikke få ændret på lige præcist disse gamles vilkår ?

  Men de muslimske skrigballoner og hærvæks/voldsmænd i Ghettoerne de er i stand til at få det offentlige til at åbne for kassen.

  Hvor er de røde henne i forholdet til den gruppe af vores gamle mennesker ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 29. juli 2009 @ 14:23

 7. Er der noget til hindre for, at de skide røde tudefjæs til journalister, køber et sæt tøj til knægten for deres egne penge, nu når hans forældre ikke kan finde ud af det, men nåh nej, så langt rækker socialisme jo heller ikke.

  Kommentar by Fritz — 29. juli 2009 @ 14:29

 8. Det er for nemt at beregne økonomien på den måde. Som andre så fornuftigt antyder, så behøver man altså ikke have 3 hunde, der koster en formue i mad og pleje og storryge.

  Der kunne måske også skæres ned andre steder?

  Hvorfor ser vi ikke det reelle budget, når folk skal sidde og flæbe i avisen og søge medlidenhed? Hvad er de reelle udgifter og indtægter? Kan forsikringen ændres/skiftes? sparer familien på el?, har man husket at medregne boligydelsen?….osv osv.

  Det er jo umuligt at forholde sig til tallene, når man ikke kender dem konkret og iøvrigt lyder en husleje på 7000 altså også vildt – måske de skulle overveje at flytte! Jeg tvivler ihvertfald på, at de har husket at medregne boligydelse og varmetilskud i de tal ovenover.

  Kommentar by IT — 29. juli 2009 @ 14:41

 9. Gitte: – Først børnene, så hundene og til sidst os selv. Det er prioriteringen.
  Ved synet af askebægeret så må cigaretterne være det første i prioriteringsrækkefølgen.
  Netto indkomsten inkl. børnepenge ca. 20.000 pr. måned. Det er godt nok dyrt at være fattig. For hvem?

  Kommentar by Menig 442 — 29. juli 2009 @ 14:49

 10. Jeg synes nu follow up på 180g var klart den bedste i serien.

  http://180grader.dk/nyheder/Fattig_familie_bag_h_rv_rk_trusler_og_indbrud.php

  Konklusion: Man bliver fattig af at udvise asocial opførsel… og godt for det.

  Kommentar by Nicolai K. — 29. juli 2009 @ 14:51

 11. Mere end jeg tjener efter skat og afgifter. Jeg arbejder 24/7, og jeg klager ikke, eller føler mig fattig.

  Kommentar by Zepahupcoptimos — 29. juli 2009 @ 14:57

 12. Ah det var dem med parabol-tv og masser af smøger. Jesus christ, de er gode til at priotere. Mon ikke mad, og gæld er lidt vigtigere? Og tre hunde? Det er dyrt.

  Kommentar by Zepahupcoptimos — 29. juli 2009 @ 15:00

 13. Man kan mene om familien hvad man vil, men hold kæft hvor er folk dog bare usympatiske herinde. I viser med al tydelighed, at rendyrket liberalisme er en lige så stor forbrydelse som rendyrket socialisme – ingen af delene er danskerne tjent med.

  Har siden de 18 levet for 1.500 om måneden (indtil nu). Nul tandlægebesøg, begrænset nyt tøj og sandelig ikke 20 smøger hver dag. Måtter drikke papvin for at være med til festerne, havde jo ikke råd til at sidde og drikke whiskey og alt det andet godt, som andre unge drikker i weekenderne. Har endog været nødt til at låne penge af mine forældre. Så jo, der findes faktisk dårligere stillet i Danmark.

  Kommentar by Daniel Andersen — 29. juli 2009 @ 15:01

 14. @12 daniella andersen

  Flatter will get you nowhere ;-)

  Kommentar by Mike — 29. juli 2009 @ 15:25

 15. Det er ret enkelt en historie om “White trash” i dagens Danmark.
  Det er typer der har hærget de lokalsamfund de nu har været tvunget til at “slå sig ned i” gennem mange tider, litterært beskrevet, feks. i Gøngehøvdingen, hvor Kulsoen og Tam er et meget godt billede på hvad der er på spil.
  Det er noget samtlige såkaldt “udkantsområder” i Danmark kender til, personer der af forskellige grunde ikke kan klare sig i den/de nærmeste storby og derfor må “flytte på landet” , hvor de , i det tilfælde det er personer hvis ypperste mål hos den lokale sagsbehandler er at opnå førtidspension, vil blive en evig belastning for alt og alle.
  Her bliver der så sat spot på, da hovedpersonerne er dumme nok til at hoppe på journalistens limpind men overvej lige hvor meget den muslimske subkultur i Danmark fylder, iforhold til disse hjemmegroede fjolser, der trods alt falder fuldstændig igennem i deres forsøg på at spille offre i deres selvskabte lorteliv.

  http://www.jv.dk/artikel/336355

  Kommentar by PeterBr. — 29. juli 2009 @ 15:26

 16. Måske skulle Ekstrabladet overveje en FYRESEDDEL til den latterlige “journalist”, der ganske frivilligt laver ugens SELVMÅL.
  Dårlig research. Hvis “journalisten” havde gjort sit arbejde godt nok, ville han nok have opdaget, at han havde en dårlig sag, eller rettere: SLET INGEN SAG.
  Fjolset udleverer sig selv. Han burde sendes på pension. – Eller måske prøve Ritzaus Bureau. De trykker ALT, hvad der er venstrefløjs-propaganda.
  SYGT

  Kommentar by ramses-2 — 29. juli 2009 @ 15:27

 17. Mange herinde glemmer åbenbart det velkendte faktum, at de fleste indvandrermodstandere/kritikere ikke findes i samfundets top, men i bunden af samfundet. At angribe de svagest stillede, ja, det kan derfor kun være ris til egen rø…

  Kommentar by Daniel Andersen — 29. juli 2009 @ 15:45

 18. Jeg kan ikke forstå familiens prioriteringer.

  Kommentar by Janne — 29. juli 2009 @ 15:54

 19. Daniel Andersen , du skal da se at få armene ud fra siden, sådan ligsom forsørge dig selv. Kom nu ,du kan godt hvis du vil!

  Kommentar by Anonym — 29. juli 2009 @ 16:13

 20. Jeg lærte engang at man skal sætte tæring efter næring, og hvis man er arbejdsløs og førtidspensionist, så må man lægge budget efter det. Som alle andre undre det mig at man altid finder huller store nok til at gemme en dødsstjerne i, hvis man forsøger at lave et ordentligt budget på sådan en EB familie.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 29. juli 2009 @ 17:02

 21. Kim kunne også være bedre til research – ihvertfald i dette tilfælde. De pågældende journalistelever/studerende var ikke alle kommunister, men blot venstreorienterede. Jeg tror ikke, at Kurt Simonsen har været kommunist. Han er en udpræget VS-type.

  Kommentar by Anne Larsen — 29. juli 2009 @ 17:19

 22. I mit barndomshjem lærte jeg for 60 år siden, at den værste skam der kunne overgå én, var at modtage penge fra det offentlige uden at arbejde for dem – og jeg har aldrig modtaget en øre. Og det er jeg stolt over.

  Jeg lærte også, at jeg skulle hjælpe. Og det har jeg gjort.

  Nu er jeg så efter 66 år blevet pensioneret, og så får jeg belønningen. Godt 5000 kroner efter skat. Man inddrager en god del af dem bagefter via ejendomsskatten, som man har 10-doblet over de sidste 22 år.

  Jeg føler mig ikke længere som en del af Danmark og Danmarks kultur. Tyveri- og bistandskulturen. Mit Danmark var engang, ligesom jeg heldigvis også vil være, før det hele for alvor går løs.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 29. juli 2009 @ 17:20

 23. Her er endnu et eksempel på, hvor dårlig en journalist Kurt Simonsen er:

  http://www.journalisten.dk/langt-ude-hampen

  Kommentar by Anne Larsen — 29. juli 2009 @ 17:23

 24. Ok, synes måske også, at familien kunne prioritere noget anderledes. Selv har jeg hverken bil, børn eller hund(e), og lever – blandt andet derfor – udmærket af mit arbejde.

  Det er ikke videre intelligent af familien at udstille sig selv offentlig i et ‘dagblad’. Men da næppe en eneste af os går ind for eutanasi, må vi blot acceptere, at familien, som den nu er, foretrækker eventuel omtale, måske for et mindre beløb, fra Ekstrabladet, frem for at priorite privatliv.

  Men den virkelige synder er da Ekstrabladet, der glad og gerne ofrer en familie på alteret for egen vindings skyld. Også hvor familien måske burde have været skånet for at se deres selvynk i bladet. Hvad blev der lige af journalistik med respekt for mennesket?

  Måtte dette blad, dets levevej: prostitueret-annoncerne samt deres moderavis, Politiken, snarest gå neden om og hjem. Personligt vil jeg græde tørre tårer.

  Kommentar by Anonym — 29. juli 2009 @ 18:54

 25. -> Anne Larsen

  “Kim kunne også være bedre til research – ihvertfald i dette tilfælde. De pågældende journalistelever/studerende var ikke alle kommunister, men blot venstreorienterede…”

  At kalde alle kommunister er ganske givet en opstramning, for selvom de nævnte alle søgte plan-økonomiske alternativer, så var alle næppe medlem af et kommunistisk parti.

  At kalde dem venstreorienterede er for upræcis. Der var ingen socialdemokrater i det selskab – det udpensles flere steder – socialdemokraterne var klasseforræddere, borgerlige. De journaliststuderende var alle revolutionære, anti-demokratiske.

  “Jeg tror ikke, at Kurt Simonsen har været kommunist. Han er en udpræget VS-type.”

  Udover den generelle kommunist-etikette i introen, så er det faktisk socialisme-etiketten jeg anvender i posteringen. Det afgørende for mig er bogens generelle tendens – den er mere kommunistisk end VS-rettet. Kritik af Sovjetunionen husker jeg ikke, kritik af ikke-revolutionære demokrater, er på hver anden side.

  VS var helt frem til bogens udgivelsestidspunkt, ikke bare revolutionære socialister, men et venstreradikalt parti der inkluderede stærke leninistiske grupperinger og eksempelvis Kommunistisk Forbund ML.

  Kommentar by Kim Møller — 29. juli 2009 @ 19:12

 26. @ Daniel Larsen

  Dét at forsørge sig selv efter bedste evne er ikke liberalisme, det er bare ganske enkelt god moral. Hver evig eneste krone af de penge som familien har at leve for er penge, som andre folk har arbejdet for at tjene, men som de aldrig kommer til at nyde godt af – staten har taget for at give videre til folk som familien her.

  Hvorfor skal andre folk betale for, at familien har tre hunde?

  Hvorfor skal andre folk betale for, at de har sattelit-tv?

  Hvorfor skal andre folk betale for, at de smadrer kroppen med tobak?

  Hvorfor skal andre folk betale for, at de kan sidde og surfe rundt på internettet?

  Det, forældrene i familien lider af er simpel mangel på impuls-kontrol og evne til at planlægge. Hvorfor køber man fex en mini-crosser, når man ikke har råd til maden?

  Som det er nævnt skal du edder mane mig også være langsom for at lade dig prakke et lejemål på 127 m2 til 7000kr/md på, når det ligger langt ude på landet.

  Ævlet med, at de er nødt til at spare på maden, og martyriet med “Først børnene, så hundene og til sidst os selv” passer jo heller ikke – hvis det er maden de sparer på, så er det da netop børnene det går ud over, for forældrene har hundene og tobakken at kompensere med.

  Til sidst en note om faderen i familien: han er 42 år, og har kun arbejdet 10 år i sit liv….og man tænker næppe galt, hvis man gætter at det ikke er et universitets-studium, der har holdt ham ude af arbejdsmarkedet.

  Hvad dig selv angår, så bor du (korriger mig, hvis det har ændret sig siden) iflg medierne hjemme hos dine forældre og får mad og tag over hovedet gratis. Fint nok – kernefamilien er den eneste form for kommunisme, der virker, og det skal du ikke høre for. De 1500 kroner om måneden kan jeg ikke lade være med at tro er hjemmeboende SU, og så er det jeg spekulerer i, hvorfor du ikke bare tager dig et arbejde istedet for at klynke? Jeg har været nede på 500kr/md efter faste udgifter uden at dø af det. Der var masser af kylling, ris og rugbrød, det var skod-hamrende kedeligt at æde, men man klarer det.

  Med andre ord: mere slid, mindre heilen fra din side.

  Henrik

  PS. Jeg tror, folk herinde tager det som en udmærkelse at blive kaldt “usympatisk” af en DNSB´er. Bare min fornemmelse.

  Kommentar by Henrik — 29. juli 2009 @ 19:12

 27. PPS.

  Den største søn i familien er ikke, som EB-artiklen siger det, “flyttet hjemmefra”. Han er i spjældet.

  Kommentar by Henrik — 29. juli 2009 @ 19:17

 28. Kurt Simonsen er en gammel kending. Han har jagtet danske patrioter i mange år. Mener i øvrigt også, at han skrev nekrolog over den nu afdøde venstreekstremist fra Demos, Erik Jensen.

  Kommentar by flammen — 29. juli 2009 @ 20:13

 29. Der er så meget, at det er svært at vælge ud, men tag denne… Gitte beklager sig “Men vi var da på en ferie for ti år siden, som vi selv betalte. Tre dage i Givskud Løvepark“. En ferie de SELV betalte. Hvordan tror de normale (undskyld udtrykket) folk holder ferie? Efter de mest naive læsere har fået chocket over hvor lidt ferie familien holder, kommer denne oplysning: “Sidste sommer var familien dog også på ferie. En hel uge. Og det skal de også i år. Takket være ASF-Dansk Folkehjælp, som har givet dem ferierne, fordi de ikke selv har råd.” Endnu mere foræring. Endnu mere belønning for at være umuliusser.

  Når nu familien synes de sidder så hårdt i det, så er det oplagte spørgsmål: hvad har de tænkt sig at gøre ved det? Men Kurt Simonsen svigter sine læsere ved ikke at stille det.

  Kommentar by Mallebrok — 29. juli 2009 @ 20:18

 30. At kæfte op om fattigdom og mere velfærd er venstrefløjens evige mantra og gud ved hvorfor ? Efter min mening er de fleste “fattige stakler” er nogle asociale skiderikker der ikke fortjener at nyde godt af fællesskabets rigdom – og fællesskabet, er det ikke socialismens varemærke ?

  I Danmark dyrkes middelmådigheden og de asociale elementer til ulidelighed. Danmark er et land hvor alt efterhånden indrettes efter laveste fællesnævner.

  Løb lemminger, løb …..

  Kommentar by Tolder — 29. juli 2009 @ 20:46

 31. 20.000 efter skat svarer immervæk til en månedsløn på den anden side af 30.000. Kan man ikke leve for det, er man bare dum til at styre sine penge. Kunne det tænke sig at de kunne bo billigere end i et lejet hus til 7000 mdl? Ingen af dem arbejder, så de kunne jo få en billig lille landejendom – der er der også plads til hundene. Man kan også have en køkkenhave, der er et sundt og billigt supplement til kosten.

  Måske skulle en af dem prøve at få et job. Men med deres kriminalitet bliver de nok fyret ret hurtigt på grund af pludselig stigning i svind fra lageret, startende den dag de blev ansat.

  Artiklen kunne have været interessant – hvis journalisten havde været noget værd. Ekstrabladet mistede tænderne den dag Hans Engell satte sig i chefredaktørstolen.

  Kommentar by PeterK — 29. juli 2009 @ 21:05

 32. Til Henrik

  Jeg er ikke medlem af DNSB, hvem har fortalt dig det? Til din oriering er jeg medlem af foreningen Vederfølner. Mit navn er heller ikke, som du skriver, Daniel Larsen, men Daniel Andersen. Jeg er en ganske almindelig indvandrermodstander.

  Du har måske engang måtte klare dig for 500 kr., men hvornår var det? I 1980erne? I 1990erne? Før eller efter fødevarestigningerne? I dag kan man mig bekendt ikke spise for 500 kr. om måneden. Heldigvis er mit økonomiske råderum blevet forøget ganske betragteligt i den seneste tid, så jeg ikke længere skal tænke så meget over økonomien. Mit held får mig imidlertid ikke til at fare i flinten over for andre mennesker, der måske ikke just er så heldig som jeg har været i den senere tid.

  Kommentar by Daniel Andersen — 29. juli 2009 @ 21:12

 33. Bil,hunde !,Viasat ,cigaretter,rugbrød,gryderetter…..
  Lyder det ikke som hverdag for de fleste? Som arbejder..

  Kommentar by Henrik -patriot — 29. juli 2009 @ 21:17

 34. Ja, det er i sandhed hårdt, at løbe tør for andres penge.

  Helt ærligt, den familie skulle skamme sig – og tage et arbejde…

  Kommentar by Jern-Henrik — 29. juli 2009 @ 21:30

 35. Internet, Viasat, hund, bil. Den slags ‘fattige’ har jeg ikke respekt for. Datteren vil dog nok bryde den sociale arv, for hun var klog nok til IKKE at deltage i historien. Det tegner lyst.

  Kommentar by Enkefru Madsen — 29. juli 2009 @ 21:31

 36. -> 33

  “Bil,hunde !,Viasat ,cigaretter,rugbrød,gryderetter….. Lyder det ikke som hverdag for de fleste? Som arbejder..”

  Ja, bortset fra bilen, hundene, cigaretterne og Viasat:-)

  Kommentar by Kim Møller — 29. juli 2009 @ 21:44

 37. Ekstra Bladet er en underlig blanding af samfundskritisk
  observans,-og samtidig en avis der elsker ´plots´som læseren
  ikke hopper på,jvnf.de fattige med bil etc.etc.etc.
  Idag spørger bladet om trafikken mod Sydeuropa fra Nordafrika
  var et fælles EU ansvar,eller om de dernede selv måtte klare
  sagerne. KLar besked fra rigtig mange,- 70pct/mente det måtte de
  selv klare,-vi havde nok i vores egne problemer,hvilket ikke er
  nogen overdrivelse,- vel?
  bernadotte36
  29.juli 2009

  Kommentar by erik pedersen — 29. juli 2009 @ 22:05

 38. @ Daniel Andersen
  indvandrermodstandere/kritikere […] ris til egen rø…

  Nogle allierede er det bedst at være foruden.

  Kommentar by Mallebrok — 29. juli 2009 @ 22:20

 39. 19/Daniel Andersen.

  Ikke nødvendigvis herinde. Jeg er rimelig godt uddannet.

  Jeg forstår ikke hvorfor at det at man er en del af en “underklasse”, er ens betydende med at man skal stemme på et parti med socialistiske holdninger. Der er folk med en lav indkomst der stadig synes det mere liberale samfund er svar på vores samfundsproblemer.

  Kommentar by John — 29. juli 2009 @ 22:26

 40. Det lyder da ikke helt tosset, at have råd til bil, satelit TV, internet, tre hunde og tobaksos for en bistandklient og førtidspensionist.

  Internet og TV er sikkert for at have noget at slå tiden ihjel med, men hvorfor ikke i stedet dyrke en stor køkkenhave som PeterK # 31 foreslår ? Og muligvis en flok høns. Tre hunde har stor chance for at holde ræven væk. En eller flere af hundene kan lukkes ud om natten og vogte. Høns kan hjælpe med til at hølde køkkenhaven fri for krible krable, og som andet fodertilskud kan de spise madrester. De kan lægge æg, og oven i hatten smager fritgående høns opfodret med varieret kost bedre end totalt smagsløse mishandlede kyllinger fra supermarkedet. Hvis der ikke er plads/råd til et opvarmet/isoleret hønsehus om vinteren.

  Og det sunde er faktisk mere sundt og smager bedre direkte fra køkkenhaven. “Win win situation” :-)

  MEEEN, det er ikke let at finde en lejebolig, hvis man har pelsede venner. Kanariefugle og sumpskilpadder kan bedre skjules. Den bedre halvdel og jeg har selv fundet en oase uden for bygrænsen, hvor vi har tre hunde, satelit TV, internet og en dyt hver. Men selv om vi boede inden for bygrænsen, ville vi stadig skulle have hver sin dyt. For der er ingen offentlig transport. Jeg har plantet nogle tomat- og peberplanter, resten må vi arbejde os til ved udearbejde.

  Vores tidligere generationer kunne finde ud af den slags. De havde ikke andre muligheder. Og der findes mange vildtvoksende planter, hvor hele eller dele er spiselige, bare man gider at lette den dertil indrettede. Som barn har jeg spist stuvede brændenælder, stegte støvbolde og andet godt direkte fra egen indsamling.

  Og jeg kan fiske direkte fra en mole. Flest skrubber, man skal ud i en båd for at fange torsk og sild, selv om ål kan fanges langs kysterne, jeg har dog aldrig prøvet.

  Skuler denne familie nogle talenter ?

  Kommentar by Janette Lund — 30. juli 2009 @ 03:08

 41. @40 Skjuler denne familie nogle talenter ?

  Kommentar af Janette Lund ***

  Tror jeg næppe. Dét du ser, er dét du får: white inbreed ignorant lazy-ass trailer-trash

  Kommentar by Mike — 30. juli 2009 @ 11:06

 42. Til Kim Møller

  Hej Kim

  Jeg har nogle godbidder til dig.
  Dette omkring den saglige Kim Simonsen.
  Han har en civil dom, idet han, sammen med et pragteksemplar af racen, også fra EB, kom for skade at skrive en artikel om ham, ja undskyld forræderen Anders Nørgaard, PET agenten, forrædder fordi AN ikke kunne overholde sin tavshedspligt.
  Det blev som nævnt til at sagsanlæg fra en medarbejder i Politiets glimrende rejsehold.
  Simonsen blev dømt, i Byret, og efter anke, efterfølgende blev dommen stadfæstet i ØL.
  Er du/I interesseret?
  Da kommer jeg gerne med flere oplysninger her.

  Kommentar by Vagn Jensen — 30. juli 2009 @ 13:07

 43. -> 42 Vagn

  http://www.journalisten.dk/domt-til-udlevere-band (den her sag).

  Send mig gerne yderligere info, kim(a)uriasposten.dk.

  EB fik også en dom i 1993, for en af hans artikler om Den Danske Forening.

  Kommentar by Kim Møller — 30. juli 2009 @ 13:13

 44. 36 Kim Møller

  Der hvor jeg bor er jeg nødt til at have en bil.
  Ellers kan jeg ikke komme på arbejde,så jeg kan betale min skat og
  være med til at forsørge den stakkels famillie så de kan have en bil.-
  Rýger dog ikke.
  Viasat abonnement til 99- pr md.DanMarx Radio vil jeg ikke nøjes med

  Kommentar by Henrik -patriot — 30. juli 2009 @ 21:44

 45. Hej Kim og andre.

  Er just kommet hjem efter aften, hhv. nattevagt.
  Der er jo ferie, så vi tilbageblevne må tage hårdere fat (skrivebordsarbejde).

  Jeg sender senere i dag henvisning, men allerede nu, kan jeg oplyse at det er info fra http://www.petkommisionen.dk.

  Den ligger på nettet, men af forskellige årsager, har jeg samtlige bind (16 stk.) i min reol.
  Sød læsning, men ak og ve, venstrefløjen, kan (vil?) ikke forstå sandheden.

  Kommentar by Vagn Jensen — 31. juli 2009 @ 11:27

 46. @Kim Møller

  Kurt Simonsen var alt for revolutionær til at være kommunist. Han var med på VS-fløjen. Det var før kommunisterne, trotskisterne, maoisterne og VSerne forenede sig i Enhedslisten. Men i 70erne var had og fnidder mellem de forskellige grupperinger, og kommunisterne – altså DKPerne – blev betragtet som alt for moderate. I dag er Simonsen som mange af sine daværende meningsfæller blevet en ivrig forkæmper for islam og det multikulturelle samfund, men det kan jo ikke undre.

  Kommentar by Anne Larsen — 31. juli 2009 @ 19:15

 47. Jeg har læst interwievet i EB, og jeg er imponeret med deres dreng, Nick. Han lyder bestemt ikke som en doven eller en opmærksomhedssøgende person. Tværtimod: han arbejder ved siden af skolen og sparer pengene, og han har planer om at få uddannelse. Så jeg synes bestemt ikke at Nick fortjener alle de grove kommentarer som blevet skrevet her. Drengen er ikke skyldi i, at han har problematiske forældre. Det vigtigste er, at han vil ikke gå på hans forældrenes spor og vil forsøge sig selv!

  Kommentar by Israeler — 1. august 2009 @ 20:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper