30. oktober 2015

Tom Jensen: Årlige brutale, katastrofale, hjerteløse, nedskæringer har givet en større offentlig sektor…

Torsdag demonstrerede elever på ungdomsuddannelser ved store arrangementer i Århus og København. Når røde organisationer mobiliserer, tages alle som gidsler – tydeligst illustreret på Sct. Knuds Gymnasium i Odense, hvor eleverne valgte ikke at deltage, hvorefter lærerne nedlagde arbejdet og aflyste undervisningen. Bag ‘Uddannelsesalliancen’ står en række røde fagforeninger (BUPL, PLS, Socialrådgiverne mfl.) og elevorganisationer (DGS, DSF). Deltagende elever skulle have fravær for dagen, trækkes i SU… og have fyret deres historielærer.

“… så billeder fra dagens gymnasiedemonstrationer og kom til at tænke på at jeg, født i 1966, har levet hele mit liv i et mærkværdigt samfund, hvor konstante, årlige, umenneskelige, asociale, brutale, katastrofale, uhyggeligt hjerteløse nedskæringer i velfærden har afstedkommet en offentlig sektor der er meget større, et velfærdssystem der er blevet langt mere omfattende – og et antal offentligt ansatte som over tid bare er vokset og vokset.” (Tom Jensen på Facebook, 29. oktober 2015)

(Uddannelsesalliancen demonstrerer mod nedskæringer, 29. oktober 2015; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 10:37 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/70278/trackback

12 Comments »

 1. Hvis man anskuer den offentlige sektor som en “blackbox” kan jeg konstatere at betalingen IND i boxen stiger år for år. Sidste år nåede den fabelagtige 1000 MLLIARDER.

  Ser man så på hvad der kommer ud af boxen er det slående at den “service” almindelige borgere modtager forringes år for år. Så på det punkt har de demonstrerende elever jo ret.

  Men hvor går pengene så hen? Hvilken befolkningsgruppe får glæde af de øgede indbetalinger – udover diverse offentligt ansatte projektledere, kulturformidlere, innovationseksperter osv?.

  Et godt gæt…..
  Pædagogisk specialområde
  Diverse kulturberigende aktiviteter
  Overførselsindkomster til enlige mødre med 2+ børb
  Overforselsindkomster til familier der “af kulturelle årsager” ikke ønsker kvinder ud på arbejdsmarkedet
  …. osv osv

  Kommentar by redneck — 30. oktober 2015 @ 11:15

 2. Den evige kamp kører igen. De røde har været i regering og kasserne er gabende tomme. Økonomien hænger i laser og der skal rettes op.
  Det gøres der så forsøg på og gratisterne kæmper for deres gevinster.

  Ulovlig arbejdsnedlæggelse i Odense.. ha ha hvor man græmmes.

  Kommentar by Iznogut — 30. oktober 2015 @ 11:20

 3. Typisk eksempel.
  På marxististisk propaganda.
  Faglig viden, nej rød hjernevask er da vigtigere.

  Igen udnyttes børn og unge af de røde.
  Og oplæres i rød propaganda, banner og demoer.

  Hvor var lærerene? Det er dem der står til fyringer.

  Kommentar by XXXXX — 30. oktober 2015 @ 11:34

 4. Når man som gymnasielærerne er på evig ferie, føles en nok så mikroskopisk forøgelse af arbejdsbyrden ( ha-ha- ) som et overgreb.

  Jeg kan tilføje, at gymnasiernes lærere er evigt fornærmede, da de ikke blev forskere på universitetet. De føler sig som en slags hm? udskud.

  Kommentar by Svend — 30. oktober 2015 @ 11:45

 5. Det mærkelige i denne sag er, at man ikke lægger 2 og 2 sammen (det er jo uddannelsesinstitutioner ik’?).

  På den ene side er flertallet på billedet sikkert pro indvandring/flygtninge/migranter, og på den anden side kan de ikke forstå, at pengene skal tages fra dem.

  Kommentar by Per747 — 30. oktober 2015 @ 12:27

 6. Service og støtte til svage grupper (syge og handicappede) bliver mindre og mindre år for år, uanset hvem der er i regering.

  Hvem der har fået pengene ved jeg ikke. Flygtninge?

  Skatten på arbejdsindtægter er blevet lidt lavere, ejendomsskatten er steget vildt.

  At spare på uddannelse er virkelig dumt.

  Kommentar by mb — 30. oktober 2015 @ 12:50

 7. Herligt at de røde svindlere er ved, at miste grebet.

  Lærerne nedlægger arbejdet fordi eleverne ikke vil demonstrere… tsk tsk.

  http://viborg-folkeblad.dk/laeserbrev/nej-til-demonstration

  Kommentar by Hans Und — 30. oktober 2015 @ 13:39

 8. @per747
  Samtlige deltagende er helt sikkert, kulturradikale og foretalere for øget MENAP indvandring.. Og nej.. de kan ikke lægge 2+2 sammen. Og som alle venligboere, så vil de have at andre skal betale… Bare ikke dem selv

  Kommentar by ny kommentator — 30. oktober 2015 @ 15:16

 9. Når jeg ser et banner med sloganet “mennesker over profit” bliver jeg sku harm, for hvis danske gymnasielærere var en potte pis værd, ville de lære deres elever at sætte en ære i at skabe profit. Profit er nemlig bare et andet ord for tøj på kroppen, mad på bordet og tag over hovedet. Uden profit ville der bogstaveligt talt ingen mennesker være på jorden. Vi ville alle være uddøde for længst, hvis ikke nogen af os knoklede for at skabe profit, mens de snotforkælede små kommunistspirer helt ufortjent nyder godt af det de hader.

  Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. Socialismen er en dødskult, der overalt og til alle tider, vil føre til massedød, der hvor den bliver gennemført.

  Kommentar by Mackety — 30. oktober 2015 @ 16:03

 10. Blot et billede på det syge socialistiske systen vi lever under, som alle politikerne desværre bifalder(de lever jo af det). Forbyd skat! Lad folk selv betale for deres forbrug.

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2015 @ 18:32

 11. Spørgsmålet er bestemt om den menige Dansker har fået mere ud af velfærdsstatens vækst, når 25% af de offentlige udgifter er relateret til importen af muslimer (heri er inkluderet udgifter til integration, flygtninge, overførselsindkomst, terrorsikring, muslimsk kriminalitet, undervisning af muslimer i det samlede uddannelsessystem, behandling af muslimer på sygehuse, modersmålsundervisning, tolkebistand, særlige sociale indsatser, ambassadenedbrændinger, gadeuorden, lokalplansarbejde foranlediget af moskeønsker, MSM propaganda om Islams velsignelser etc)?

  Kommentar by Sigwar — 30. oktober 2015 @ 18:59

 12. 26 000 udlændinge var tilmeldt danske uni m.m. d. 1. sept. Hvad er udgifterne for det danske samfund. 1 pH.d. koster c 3 mill. Eks. På landbrugets forsøgscenter i Foulum ved Viborg er der 40 udenlanske pH.d. studerende . Pris c 120 mill.– Klart der må spares på danskernes uddannelse.= “at rette bager for smed”

  Kommentar by dansker — 30. oktober 2015 @ 19:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper