9. november 2015

Nørrebro: “… der var 20 yngre Hizb ut-Tahrir-tilhængere for hver deltager i mod-demonstrationen”

Liberale Bryggers mediestunt mod Hizb ut-tahrir samlede blot 30 personer, heraf kun enkelte muslimer – meget lig tilsvarende demonstrationer sidste år. Om der demonstreres imod sharia, Hizb ut-tahrir eller Islamisk Stat er på sin vis ligegyldigt – muslimerne bliver væk. Som man kan læse mellem linjerne i den antropologiske forskning, så har muslimer generelt den tilgang, at selvom de kan være uenige om tonen, så er de når alt kommer til alt ‘muslimer’.

Den yderste venstrefløj viste endnu engang, at de hellere vil demonstrere imod en buddistisk psykolog, end imod ufortyndet Koran-baseret jødehad, da det sidste risikerer at associere dem med ekskluderende ‘nazionalisme’. Hykleriet virker umiddelbart enormt, men hvis man betragter selverklærede ‘antifascister’ som værende revolutionære der vil erodere Danmark indefra, så forsvinder hykleriet.

Fra Berlingske – ‘Tænk hvis det havde været hvide nazister i stedet for disse brune nazister’.

“‘Det er på alle måder en trist dag,’ siger Lars Aslan Rasmussen – medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Socialdemokraterne. Da Berlingske taler med ham, har han netop deltaget i en flere timer lang mod-demonstration mod Hizb ut-Tahrirs stormøde på Nørrebro. Her forsøgte han og cirka 30 andre deltagere at kvæle Kalifat-partiet med kærlighed. Men selv om han stod med et stort knaldrødt paphjerte med ordene ‘We love you’ og et banner med påskriften ‘Bekæmp had med kærlighed’, ville ingen fra Hizb ut-Tahrir tage imod hverken kram eller kærlige ord. …

‘Rent personligt er det utroligt frustrerende at bo på Nørrebro og så stå og se på, at der var 20 yngre Hizb ut-Tahrir-tilhængere for hver deltager i mod-demonstrationen. …,’ siger Lars Aslan Rasmussen.

‘Tænk hvis det havde været hvide nazister i stedet for disse brune nazister. Så havde vi jo aldrig lukket dem ind i Nørrebro Hallen. Begge fraktioner er lige fjendtlige over for jøder. Det er da tankevækkende,’ siger Lars Aslan Rasmussen. …

‘Jeg synes uden tvivl, at der skulle være gjort meget mere for at stoppe et arrangement som dette. Det er jo fuldstændigt absurd, at vi bruger millioner på at beskytte jøderne herhjemme og samtidig lader de her antisemitter tale i fuld offentlighed. …,ø siger Lars Aslan Rasmussen, som følte det særligt nedslående, at flertallet af tilhørere var helt unge muslimer.”

(Mads Brygger foran Nørrebrohallen, 8. november 2015; Facebook)

“‘HT-folkene (Hizb-ut-Tahrir-sympatisører, KLJ) er muslimer ligesom alle andre. De er aktive, engagerede og veltrænede i at diskutere. Nogle har desværre en ret aggressiv fremgangsmåde og kommer med udtalelser, der skaber unødvendig frygt. Jeg håber bare, at de indser, at budskabet om islam kan spredes på en mere fornuftig og konstruktiv måde’.” [‘Ayman cit. i Karen-Lise Johansen, Muslimske stemmer. Religiøs forandring blandt unge muslimer i Danmark, 2002. S. 136f)

“‘Islam kritisk’ aka skabsracist!” (Sadiq Faisal Arzoo, 8. november 2015)

Oploadet Kl. 09:17 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/70475/trackback

11 Comments »

 1. Hvor var “de demokratiske muslimer ( Ingen formand. Er tilsyneladende en side dedikeret til internet annoncer)” og “kritiske muslimer (Sherin Khankan)” henne. Det er muligt at min hukommelse svigter men blev de ikke engang hypet som de nye og moderne muslimer?

  Kommentar by Santor — 9. november 2015 @ 09:48

 2. @Santor, det var før Muhammedkrisen, hvor Kritiske Muslimer gjorde det ganske klart at det som de var kritiske overfor var det sekulære demokrati, ikke fundamentalistisk fortolkning og anvendelse af islam.

  Kommentar by Vagn Henning — 9. november 2015 @ 09:53

 3. -> Santor

  …og siden hørte vi ikke meget til dem. De var vist heller ikke til krammedemoen udenfor, så vidt jeg kan tolke af billederne.

  ‘moderne muslimer’, glem det! Lige så sandsynlige som levenede blåhvaler på land og lyseblå elefanter.

  SUF og AFA havde desværre ikke tid til at deltage i krammedemonstrationen, hvilket er sand dødsforagt, idet de vil være de første, der hænger i lygtepælene, når hut får magt som de har agt.

  Lars Aslan siger da ind imellem noget fornuftigt: ‘Brune nazister’ er ganske godt ramt.

  Pabst og Brygger er blot nyttige idioter, muslimer tillader hverken kram eller kærlighed, kun koran og islam.

  Pudsigt nok har msm ingen reportager indefra. JP er lovligt undskyldt, men hvad med de andre?

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. november 2015 @ 10:00

 4. Nå, sorry, overså lige, at et kvindemenneske har været derinde, naturligvis gennem kvindeindgangen, idet indgangene er adskilte, mændene skulle nødigt blive fristede.

  Hun skriver en del om pludrende mødregrupper og deres utallige børn, men ikke et ord om deres påklædning.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. november 2015 @ 10:10

 5. Modige Lars Aslan Rasmussen (S) viser Hizb-ut-tahrir stor og tydelig modstand. Det burde være DF der viser så tydelig en afstand og foragt.

  bt.dk/danmark/politiker-raser-taenk-hvis-det-havde-vaeret-hvide-nazister-i-stedet-for-disse-brun

  Kommentar by Liva — 9. november 2015 @ 11:13

 6. Det her betragter jeg som et vendepunkt mht AFA. Jeg havde faktisk regnet med at se en 10-15 stykker fra dem til den demo, men totalt fravær betragter jeg som en hensigtserklæring om at de aktivt har valgt at stå side om side med hitzb-ut-tahrir.

  Kommentar by per — 9. november 2015 @ 11:18

 7. Jeg kiggede lige på et par af kommentarene på deres facebookside, her er et eksempel på nivauet de debatterer på derinde. Kommentar af en Danny Jensen: “jeg har ikke kendskab til muslimer der har udført racistisk motiveret vold i danmark – men det udelukker naturligvis ikke at det kan være forekommet. vedrørende islam er det en af de få religioner der explicit kræver respekt for andre religioner – særligt de semitiske religioner. på den måde er islam meget progressiv.”

  Når danskere stadig kan være så snotdumme mht islam er der vist ikke meget håb for at det bliver bedre lige foreløbigt. Det der skrev han endda lige efter at en anden havde gjort opmærksom på “tag ikke jøder og kristne til venner” koranverset fra indledningen til mødet! Jeg ved sgu snart ikke hvem jeg hader mest, islamister som hitzb-ut-tahrir eller danskere som ham der. Islamisterne er i det mindste ærlige om islam!

  Kommentar by per — 9. november 2015 @ 11:33

 8. Per. – Den største udfordring lige nu er de enormt mange medløbere og svigere – det er dem man skal have stoppet først – de vil også blive de nemmeste at overvinde – de feste er regulære fløjlsmaver og som, når det hele revner, kan kyses/elimineres og sættes uden for indflydelse.
  Der vil altid være en hård kerne – men med rettidig omhu og i overtal vil også de kunne besejres – Muslimerne er stadigt i undertal, mange kvinder og børn – dem klarer man også – når og hvis vi vil have vores land tilbage, som det engang var.

  Det vil ikke kunne lade sig gøre ad demokratisk vej – tiden er ovre til disse løsninger, selv om den model burde være den eneste rette vej til løsningen af problemerne. Jeg synes alting peger på, at folket er alt for splittet og ikke endnu modent til at tage deres land tilbage og slet ikke på demokratisk vis – desværre!

  Kommentar by Black Watch — 9. november 2015 @ 12:32

 9. Hvad er det præcist Rasmus Brygger mener med sin kommentar.

  Hvad mener han med mediedagsordenen.Er det han siger, at “demonstrationen” faktisk ikke var vendt mod HUT, men derimod nærmere mod den debat der plejer at være i medierne hver gang HUT omtales.

  Kommentar by Superman — 9. november 2015 @ 15:58

 10. Jeg kan ikke lade være med at have lidt ondt af den lille moddemonstration, for alene antallet gjorde dem til grin. Metoden med at kramme Hizt ut- Tahrir til de giver efter er direkte pinlig og virker med sikker stik mod hensigten, det er dybest set ualmindeligt naivt, de bliver til grin og muslimerne foragter dem endnu mere og bliver bestyrket i deres tro på at det bliver a walk in the park at inddrage Danmark i kalifatet. De er som en hund der skal prøve grænser af og skal sættes på plads, og det gør man ikke på den måde! Når hunden opdager at dens herre er svag, vil den forsøge at tage magten og så bider den!

  Kommentar by Robert R — 9. november 2015 @ 17:11

 11. Lars Aslan Rasmussen med en tyrkisk far virker som om han ikke følger den tro han er født ind i, herunder ved at kritisere sine rettroende trosfæller. Tror dog han ville tabe en debat til Hizb-ut-Tahrir på deres eget trosgrundlag om at koranen skal tolkes bogstaveligt.

  I 2001 ville jeg ellers have mødt op til en debatduel mellem Glistrup og Lars Rasmussen i Nørre Allés Medborgerhus, hvor det nok ville blive opklaret om han var frafalden eller ej, men den yderste venstrefløj opdagede at Glistrup skulle debattere i en af deres højborge, og lederen af medborgerhuset Petter Sommerfeldt aflyste mødet, som et typisk eksempel på hvordan venstrefløjen knægter ytringsfriheden, når de ikke direkte bruger vold.

  Kommentar by perhag — 9. november 2015 @ 20:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper