9. november 2015

Hasselbalch: Vi kommer i mindretal – “længe forinden vil.. det fredelige Danmark vil være en saga blot”

Kronik af Ole Hasselbalch i mandagens Jyllands-Posten – Sidste udkald for Europa.

“Der kommer i skrivende stund ca. 100 asylsøgere til Danmark hver dag. Det svarer til 36.500 om året, som det antagelig vil være umuligt at få ud igen. I 2014 fødtes i Danmark 56.870 børn – inklusive børn af immigranter.

Hvad de nyankomne vil koste, vides ikke. Daværende social- og integrationsminister Karen Hækkerup stoppede i 2013 arbejdet med at få klarhed over prisen for tilvandringen fra ikkevestlige lande. Ud fra en officiel norsk beregning kan vi imidlertid gå ud fra, at de hver især påfører os en aflæselig udgift på 3,77 mio. danske kr. over et livsforløb. Hertil kommer de omkostninger, der ikke udskilles i de offentlige budgetter – overarbejdsløsheden, overkriminaliteten i direkte og indirekte skader, særbelastningen på folkeskolen og sundhedsvæsenet, belastningen på det sociale område i øvrigt osv.

De 14.000 syriske flygtninge, der kom sidste år, skal i henhold til hidtidig erfaring multipliceres i kraft af senere familiesammenføringer. Men alene disse 14.000 påfører altså over årene det danske samfund en udgift mindst i omegnen af 50 mia. kr. …

Muslimske immigranter har i reglen store tilpasningsproblemer og rummer et uoverskueligt voldspotentiale. Flere undersøgelser viser, hvad der gemmer sig i denne gruppe. Læs f.eks. bogen ‘Der var et Yndigt Land’ (2014) med massive henvisninger. Senest fremgår af JP 19/10, at 11,3 pct. af de herværende muslimer ønsker, at alene Koranen skal være fundament for dansk lovgivning, medens 26,5 pct. mener, at fundamentet skal være en blanding af grundloven og Koranen. I Mellemøsten ses, hvad sådanne holdninger indebærer.

Syrien havde i 1950 3,5 millioner indbyggere, i 2010 20,5 millioner, og der ventes at blive hele 32,5 millioner i 2100. Det ville svare til, at der var mellem 26 og 30 millioner indbyggere i Danmark – fem gange så mange som i øjeblikket. Hvordan ville her så se ud?

De nævnte facts og konsekvenser er i den grad ufattelige, at kun de færreste gør sig klart, hvad de indebærer. Uanset hvad nogen fatter eller ikke fatter, sker befolkningsudskiftningen imidlertid nu så hurtigt, at etniske danskere inden for en begrænset årrække vil miste flertallet og dermed magten på dansk grund. Allerede længe forinden vil velfærdssamfundet være kollapset, og det fredelige Danmark vil være en saga blot.

Implikationerne af folkevandringen til Europa er således rædselsfulde. Det er givetvis derfor, at de fleste vesteuropæiske politikere er ude af stand til at rumme dem mentalt og derfor ikke gør, hvad der skal til for at beskytte vor verdensdel. Disse politikere negligerer således, at tilvandringen har et omfang, der ikke lader sig tale væk, endsige at kosmetiske småforanstaltninger er som at hælde tevand på et brændende hus.

… Det, der nu sker, er blevet forudsagt i mere end 25 år. I Berlingske, Ekstra Bladet og Aktuelt lykkedes det f.eks. allerede omkring årsskiftet 1988-89 at få en sådan forudsigelse trykt i kronikform – inklusive uhyggelige detaljer i det, der udspiller sig i dagens Europa. Det krævede ikke større spåmandskunst – brikkerne lod sig umiddelbart hente bl.a. på FN’s informationskontor i København.

Ikke desto mindre var det uhyre vanskeligt at få publiceret den slags. Det blev endvidere ikke bragt i mainstreammedierne under forhold, der opfordrede til at tage forudsigelserne seriøst. I stedet for at efterse kilderne til dem håndterede redaktionerne således den slags stof, som om det var et overløb fra ekstremister.

… Socialdemokratiets udlændingeudvalg med Vibeke Storm Rasmussen som formand barslede ganske vist med et udkast til en udlændingerapport, der regnede med, at Danmark ved 2000 kunne komme til at stå med helt op til 400.000 immigranter fra den tredje verden (hvad der faktisk blev en realitet). Det førte imidlertid blot til, at hun blev udskiftet, hvorefter et nyt udvalg skrev en rapport, der afkalkerede de mangelfulde og misvisende, ja indimellem direkte løgnagtige informationer, som i en lind strøm flød ud fra de humanitære organisationers oplysningskontorer.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/70496/trackback

13 Comments »

 1. Løbet er kørt.

  DF snød danskerne – de fik et godt valg på løfter de ikke reelt ville kæmpe for. Nu beriger man så sig selv på skatteydernes bekostning, indtil man ved næste valg forhåbenligt – og forventeligt – ryger ud på røv og albuer … men løbet er kørt.

  Unge danske mænd afhentes nu på uddannelsesinstitutioner, og passes op på gader og stræder af muslimske dødspatruljer – politikerne siger nul og niks. Muslimske fascistbevægelser holder vækkelsesmøder i skatteyderfinansierede bygninger, ja vi betaler vores egen undergang, og politikerne siger nærmest ikke et kvæk!

  Repatriering kunne – måske – redde vores og vores efterkommeres fremtid, men det tør vores feje politikere ikke debattere, da de (med den forventelige mediehetz) rykker nærmere udgangen – og derved væk fra det skatteyderfinansierede tag-selv-bord.

  Kommentar by Polka Charlie — 10. november 2015 @ 00:06

 2. Så klart kan det skrives.

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2015 @ 00:14

 3. http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8198183/EU-eksperter-Danskere-kan-overvåges-for-lovlige-ytringer-og-handlinger/

  Kommentar by Denne blog er snart en saga blot — 10. november 2015 @ 00:32

 4. Hvorfor fatter folk ikke hvad der foregår???

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. november 2015 @ 01:30

 5. Kirkens korshær, mellemfolkeligt samvirke, Røde kors, Børnefonden og hvad slynglerne udi menneskesmugling ellers kalder sig.

  Det er fanme uhyggeligt du.

  Kommentar by Iznogut — 10. november 2015 @ 02:10

 6. Lars Løkke afgav et valgløfte han ville måles på om at der skulle komme færre asylsøgere. Dan Jørgensen har skoset Løkke for ikke at kunne holde det valgløfte. Altså burde der være grundlag for et forlig mellem Venstre og Soc. med tilslutning fra DF om at afvise alle asylsøgere, ganske som det bliver gjort ved indgivning af asylbegæring til en dansk ambassade i Mellemøsten.

  Det er bedre end ingenting at få Løkke til at holde valgløftet, men den påkrævede politik på længere sigt er mindst at indstrømningen vendes til en udstrømning.

  Kommentar by perhag — 10. november 2015 @ 02:43

 7. Det er i virkeligheden et matematisk regnestykke, hvor nye indvandere lægges sammen med de børn de indvandere vi allerede har får.

  Kommentar by Robert R — 10. november 2015 @ 06:24

 8. jyllands-posten.dk/indland/ECE8198294/10.900-flygtninge-er-rejst-ind-i-Danmark-på-en-uge/

  Kommentar by Liva — 10. november 2015 @ 07:05

 9. Et overbliks billede

  Den danske udlændinge/flygtninge/indvander – politik fastlægges i Berlin og Brussels, dette er fakta. Det er ligegyldigt hvem vi vælger til statsminister Løkke eller Thorning-Smith, og DF mandat antal er irrelevant, så længe det ikke er 50%. EU vil underkue os og true os med handels sanktioner, hvis ikke vi makker ret, og da 35 – 45 5 af al eksport går til Tyskland alene, er Dansk Industri og Venstre altid på knæ for EU.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 10. november 2015 @ 09:23

 10. Det er meget værre, end de fortæller, for i går aftes stod der på tekst tv, at der siden engang i september i år er kommet næsten 57.000 ‘flygtninge’ til DK! Tallet er måske højere end dét. Når dertil så lægges familiesammenføring.. Jeg fatter simpelthen ikke DF!? Venstre var en fuser, og Løkke-Støjberg er en katastrofe for landet! Hvad har Merkel puttet i deres kaffe, da de var til møde med hende?? De virker jo totalt blanke og hjernevaskede.

  Støjberg er som en gammel plade, der kører i samme rille: “Jeg har halveret flygtningeydelsen..jeg har halveret flygtningeydelsen … jeg har halveret flygtningeydelsen”. På DR1s debatprogram søndag aften var Mette F mere klare og skarp i mælet end den spagfærdige Støjberg! Dette må være en OMMER! Vælt regeringen, DF!! NU!

  UD med alle muslimske okkupanter, der tillader sig at komme væltende og KRÆVE stort hus og luksusforhold af os stakkels danskere!

  Skal vi ikke snart lave en stor og højtråbende demo foran Borgen – på tværs af alle grupper, der er imod EU og indvandring?

  Kommentar by Andersine — 10. november 2015 @ 12:02

 11. Det nytter ikke at arrangere demoer mod befolkningsudskiftningen, så længe der ikke kan samles over 500 personer, som venstrefløjen ofte er i stand til, uanset hvor hjernedødt temaet for demonstrationen er.

  500 personer er nemlig nogenlunde grænsen for at kunne danne sig et overblik over en menneskemængde. Over det antal mister selv politiet evnen til at fastslå folkemængden og angiver for ikke at blive modsagt af arrangørerne et demonstrationsdeltagerantal flere gange højere end det virkelige til medierne.

  Kun noget arrangeret af Den Korte Avis kunne måske samle flere end 500 til en demonstration under de nuværende mediebetingelser. Og demoen må for alt i verden ikke handle om at 57.000 er kommet til Danmark på få måneder, fordi langt de fleste er rejst videre til Sverige. Det ville journalisterne gøre grin med demoen ikke havde forstået, mens de næsten altid loyalt refererer venstredrejede demoer om imaginære nedskæringer i undervisningen, hvor Danmark bruger flest penge på ørkesløs uddannelse.

  Kommentar by perhag — 10. november 2015 @ 13:55

 12. Egentligt er jeg ked af at det er Ole Hasselbalch der har skrevet kronikken, simpelthen fordi for store dele af befolkningen er han en paria, og dermed mener de at have gode grunde til ikke at tage det skrevne seriøst, men seriøst er det! Uhyggelig seriøst.
  Det der er på spil er vores velfærd, ja vores eksistens som folk og kultur. Det der er sket de sidste 30-40 år er intet mindre end et prælugie til den europæiske og angelsaksiske derute som dominerende kultur i verden.
  Demografien er voldsom med en 50% stigning i befolkningstallene i mellemøsten og en fordobling af Afrikas befolkning i løbet af 35 år! Så den folkevandring vi har set de sidste par måneder er kun den spæde start! Og dem der tror det kommer til at foregå fredeligt vil blive voldsomt overrasket. Ingen begavede mennesker kan tro andent end at indvandrene tager deres holdninger og kultur med sig, de tager også deres konflikter med og vi kender deres holdninger til vantro, altså os!

  Kommentar by Robert R — 10. november 2015 @ 18:05

 13. Nedlæg integrationsministeriet, det er unødvendigt og spild af penge og tid. Der skal i stedet oprettes et ministerium for repatriering.

  Desuden oprettes en effektiv permanent grænsekontrol(militæret kan eventuelt bruges til at overvåge grænserne). Asylsøgere, f.eks. fra menap-lande, der ankommer til grænsen, afvises og returneres til det sidst sikre land, de kommer fra.

  Kommentar by F. Jensen — 10. november 2015 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper