10. november 2015

Asger Juhl: Der demonstreres imod Pegida, men ikke Hizb ut-tahrir, “… hvor er de venstreorienterede”

Paradokset er ikke helt så stort. Che Guevaras holdning til homoseksualitet og Salvador Allendes holdning til jøder finder genklang hos Hizb ut-tahrir, hvis møde blandt andet omhandlede ‘kapitalismens krise’. Hvorfor skulle revolutionære socialister bekæmpe antikapitalister? God kommentar af Asger Juhl i Politiken – Hvor var de vrede socialister, da Hizb ut-Tahrir holdt stormøde?.

“Det er søndag eftermiddag. Steningstilhængerne fra Hizb ut-Tahrir holder stormøde på Nørrebro i København. … Forestil dig, at det var nazisterne, der afholdt deres årskonference samme sted. Man ville ikke kunne møve sig frem for indignerede socialister… Men hvor er de venstreorienterede, når vor tids mørke ideologi – islamismen – holder stormøde i Nørrebrohallen?

Jeg kan ikke se dem. Jeg har ellers taget plads på Café Castro. Her er væggene plastret til med billeder af ‘el Che’. Pladsen foran hedder Den Røde Plads. Her er en stor rød stjerne på en lygtepæl og endda et gavlportræt af Salvador Allende. De døde venstreorienterede er her. Men hvor er de levende?

Hvorfor tager de ikke afstand fra mørkemændene… Det skorter ellers ikke på engagement, når Pegida går i optog, eller Moses Hansen slæber rundt på et kors. Kalifatdrengene ville historisk set have repræsenteret en oplagt fjende for venstrefløjen. En autoritær og antidemokratisk samfundsideologi… Og så er der jo religionen – noget, som venstrefløjen tidligere kunne samles om at være imod. …

Jeg synes, det er mærkeligt, at venstrefløjen ikke er her i dag.

(Hizb ut-tahrir i Nørrebrohallen, 8. november 2015; Foto: Facebook)

“The Hebrews are characterised by certain types of crime: fraud, deceit, slander and above all usury. These facts permits the supposition that race plays a role in crime.” (Salvador Allende, 1933 cit. i Daily Telegraph)

“Under the Cuban revolution… the system fought for by Guevara and his associates, established ‘labour camps’, known as the UMAP labour camps to incarcerate gay people, among other groups. These were Cuba’s new concentration camps, set up so the new socialist government could rid their nation of homosexuality, which was somehow believed to be a product of capitalism. Gay artists were censored and gay people in government lost their jobs. The UMAP camps subjected homosexuals to brutal torture and some inmates committed suicide. Not only gay men were incarcerated but effeminate men were also imprisoned to make way for Guevara’s scheme of the ‘new man’ which was a hideously pathological homophobic ideology.” (Quora.com)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/70539/trackback

11 Comments »

 1. DhimmiRadio sjovnalisterne kan ikke længere overraske nogen.
  Forbyd skatter og afgifter. Lad politkere synke ned i det dynd, de har kogt sammen til os.

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2015 @ 01:27

 2. Alle de venstrefløjs folk ved godt at der ikke sker det helt vilde når de demonstrerer imod Pegida og Jeg tror ikke vi skal regne med at 1000 Hizb ut tahrir demonstranter lægger fingrene imellem hvis en flok hippierøve står og flager med regnbue flag og råber “buuuuh ned med totalitære systemer”. De tør simpelthen ikke, en anden ting er at kommunister og islamister sikkert er tættere på hinanden end man tror.

  Kommentar by detersåtrist — 11. november 2015 @ 06:55

 3. Socialist eller islamist er ét fedt: Man underkaster sig et system til magtudøvelse og bliver derved en del af noget større og får desuden mulighed for at udøve magt over andre.

  Disse to ideologiske franchises leverer desuden massiv falsk smiger til tilhængerne, der hvis de er godtroende nok kan føle sig bedre og godere end andre mennesker og via dette moralsk hævet over samfundets love, så alle kneb gælder i kampen mod de frafaldne. Dermed leverer disse magtudøvelsessystemer også en fuldt færdig strålende identitet til tilhængerne. Noget ingen jegsvage skvatrøve kan stå for.

  Jeg har selv vandret i skyggernes dal, da jeg var yngre – min konkusion er, at hvis man ikke tænker sig om, så bliver man totalitær.

  Kommentar by Nils — 11. november 2015 @ 08:15

 4. Med risiko for at gentage mig selv (for ikke at nævne andre), er der en klar sammenhæng mellem ventrefløjens og islams had til vestlige samfund. Den måske bedste forklaring jeg har set (undskyld Tim Pallis m. andre :-) ) er Steven Coughlin’s her (det er ikke specielt den video der umiddelbart vises men nr. 4 i rækken tror jeg. Hele foredraget er meget oplysende):

  http://gatesofvienna.net/2015/06/stephen-coughlin-qa-after-the-red-pill-briefing/

  Kommentar by Moran ya Simba — 11. november 2015 @ 08:26

 5. Hvad er det nu de siger på venstrefløjen: “Min fjendes fjende er min ven”…….nej?…vent nu lidt…..ehhh…er det nu osse dér man siger sådan??….
  Nå… men det passer da meget godt.

  Kommentar by Limewoody — 11. november 2015 @ 08:58

 6. De demonstrerer mod Pegida men ikke mod Hizb ut-Tahrir.
  Jeg syntes faktisk godt vi kan afkræve venstrefløjen et svar?
  Hvorfor Johanne?

  Kommentar by Robert R — 11. november 2015 @ 09:57

 7. dobbeltmoral.

  https://www.youtube.com/watch?v=Uan5JliVHvk

  Kommentar by Ung Konservativ — 11. november 2015 @ 10:20

 8. Robert R — 11. november 2015 @ 09:57

  Enhedslisten arbejder jo ud fra et helt andet udgangspunkt end de fleste Urias læsere. De ønsker at ødelægge det nuværende, ‘udbyttende’, samfund. Hvor vi ønsker at bevare det i genkendelig form.

  Så forskellige udgangspunkter gør at vi ingen fælles reference ramme har og derfor vil vi aldrig kunne forstå hinanden. Og heller ikke hvorfor de vender det blinde øje til islams ondskab ligesom de aldrig vil forstå at vi ikke er skabsracister fordi vi ønsker at bevare et civiliseret samfund.

  Kommentar by Moran ya Simba — 11. november 2015 @ 10:46

 9. Venstreekstremisten Markus Lund har skrevet 3 kommentarer til artiklen. Her er nogle citater:

  “Ja, radikale vil ødelægge nationalstaten sammen med anarkisterne. Kommunisterne vil foreløbig bevare den, sammen med socialdemokraterne, indtil den ifølge skrifterne skulle dø bort af sig selv i overgangsperioden socialisme…”

  “Vi kan tage de autoritære muslimer bagefter, når det hvide borgerskab er fortid eller transformeret om til multikulturel ukendelighed…”

  “Vi blev væk, fordi Hizb ut-Tahrir ikke udgør nogen ulighedsskabende trussel mod status quo, og fordi vi hellere vil spare vores krudt på virkelige trusler, som arbejder for at styrke det racialiserede dominanshierarki, vi lever under.”

  Hvis man læser den tyske efterretningstjeneste’s “2014 Annual Report on the Protection of the Constitution”, kan man læse at antallet af islamister i Tyskland næsten er lige så højt som antallet af højre plus venstre-ekstremister.
  Markus lever i sin egen lille verden, og vil ligesom de venstreorienterede i Iran først gå imod islamister, efter at den vestlige kapitalistiske regering er faldet. Hvis hans ønske går i opfyldelse, ender det ligesom i Iran med at kommunisterne må flygte fra landet og lade islamisterne tage magten.

  Kommentar by Kagemanden — 11. november 2015 @ 13:14

 10. En del af de her menneskers hysteri med at se nazister alle steder kan være at når de ser sig selv i spejlet sååå…

  Kommentar by Rasmus — 11. november 2015 @ 19:34

 11. Grunden til at jeg ikke er socialist længere er blandt andet knæfaldet for den stupide religion islam. Et flertal af de socialister jeg kender, forsvarer islamismen konstant og jeg var engang til et arrangement hvor der blev spillet hyldestsange til profeten Muhammed hele aftenen og det var SOCIALISTER der afholdte arrangementet. Nu stemmer jeg DF men går stille med dørene da flere jeg kender vil droppe mig som ven hvis de fandt ud af det.

  Kommentar by Bella — 12. november 2015 @ 11:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper