3. december 2015

Partiet der holder møder i et lokale udsmykket med ‘Fuck Danmark’ & ‘I love Allah’… anbefaler et ja

Jeg stemmer nej i dag, og det handler ikke om at gøre det omvendte af Alternativet. Det handler heller ikke om være på linje med Dansk Folkeparti, for dansk suverænitet er langt vigtigere end både Uffe Elbæk og folkepartier. Gør man det modsatte af Alternativet, er man dog sjældent langt fra skivens midte. Fra Jyllands-Posten – Provokunstner rykker ind på Christiansborg.

“På Christiansborg har han nu installeret et ‘Live studio’, der fungerer som et åbent atelier, hvor Alternativet holder møder, samtidig med at han arbejder. Selv kalder Brammer det en ‘kunstinstallation’. …

Når man træder ind i ‘installationen’, kommer man ind i et lokale med malerpensler i hjørnet, og på væggen hænger værker med tekster såsom: ‘Fuck Danmark’, ‘I love Allah’…

Meningen med at lade Brammer flytte ind er ifølge Alternativets formand, Uffe Elbæk, at give partiet ‘kreative forstyrrelser’.”

(Collage: Alternativet, Uriasposten)

“Når folk spørger mig, hvorfor jeg stemmer ja til Folkeafstemningen, så svarer jeg ofte: Fordi jeg er socialist!” (Pia Olsen Dyhr, 2. december 2015)

‘Jeg stemmer ja fordi DF stemmer nej.’ (Mand, TV2 News. 2. december 2015)

“Jeg har endt mine vanskelige overvejelser med at stemme og anbefale ja ved folkeafstemningen om retsforbeholdet i dag. Men ikke med begejstring. Mest fordi jeg finder det sikrest, og fordi jeg ikke vil have DF til at bestemme, hvad der er godt for Danmark.” (Michael Böss, 3. december 2015)

“… det er lykkedes for modstanderne at gøre temaet til et spørgsmål om tillid til EU. Her er det efterhånden blevet en accepteret påstand, at der er ‘for meget EU’. Men sagen er jo, at EU’s mange aktuelle problemer og plager ikke skyldes ‘for meget EU’, men at vi tvært imod har for lidt samarbejde på nogle væsentlige områder.” (Uffe Ellemann-Jensen, 2. december 2015)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/71131/trackback

15 Comments »

 1. Er det ikke bare Elbæk i en nøddeskal?

  Ser han ikke, han ALLEREDE befinder sig på en klovneskole?

  Kommentar by BB — 3. december 2015 @ 00:58

 2. At øffemanden stemmer ja, er et godt argument for et nej, på linie med Margrete Aukens.

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2015 @ 03:24

 3. Klovne artisten Uf Ellebræk, tilhører mentalt 68 generationen “make peace, love isislam”

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 3. december 2015 @ 03:50

 4. Han har en anden definition af kunst end jeg har! Er det et naturgivent fakta at kunst skal provokerer og forarge? Nej sådan har det ikke altid været, det er kun nutidens selvhadende og forgrimmende kunstnere der tænker sådan! Tænk om kunst var smukt og berigede vores hverdag, men det er måske formeget forlangt.

  Kommentar by Robert R — 3. december 2015 @ 06:21

 5. De 2 x Uffer er brødre i ånden.

  De burde tage hinanden i hånden og gå ud i mangfoldigheden – f.eks på Nørrebro.

  Kommentar by Sigwar — 3. december 2015 @ 08:24

 6. Uffe Ellemann giver Rusland skylden for flygtningekrisen..???!!!

  “Ellemann og Lykketoft – fordi de kender verden…”

  Kommentar by Peter Andersen — 3. december 2015 @ 13:37

 7. I øvrigt her Ellemann stadig ikke fattet hvorfor folk stemmer NEJ.

  Han tror det har noget med DF at gøre.

  Én ting er at være dum – noget andet er, hele tiden, at insisterer på at vise det…

  Kommentar by Peter Andersen — 3. december 2015 @ 13:41

 8. Man ville nok blive betragtet som en platugle og censureret væk, hvis man til mikrofonholderen sagde: “Jeg stemmer nej, fordi Venstre opfordrer til at stemme ja”.

  Kommentar by Menig 442 — 3. december 2015 @ 14:30

 9. Både “kunstneren” Brammer og “partiet” Alternativet, bliver forhåbenligt de sidste faktaresistente galninge, med meninger hentet i de sidste 30 års politisk forløjet korrekthed, der kommer til at have nogen som helst indflydelse på “samfundet”.

  FYI
  Brammer har lavet nogle “værker” der blander logoer med “meninger”, bla “I LOVE ALLAHA”, “JESUS HATES YOU” (grafik over WC-papir logo) og 9-11 (grafik bygget på 7-eleven logo)… Brammer passer som “fod i hose”, med Alternativets “børnehave” logik..

  se link fra 2:55min (husk brækspand!)
  https://www.youtube.com/watch?v=HhgdnqSki04

  Kommentar by ny kommentator — 3. december 2015 @ 14:35

 10. Jeg har – efter moden overvejelse – stemt nej for nogle uger siden efter at have sat mig ind i afstemningsobjekterne, for så vidt det overhovedet er muligt.
  Det er tydeligt for enhver, at danske politikere har endog ganske vanskeligt ved at gennemskue de længeresigtede konsekvenser af et ja.

  Det eneste, der er helt tydeligt for selv politikerne er, at et ja betyder en endog meget kraftig suverænitetsafgivelse til et overstatligt EU, der efterfølgende kan udvides efter Folketings-flertallets behag.

  Men skulle man være i tvivl, er det jo så fint, at smådemente Ellemann-Jensen, Elbæk og ikke mindst Margrethe Auken anbefaler ja med alle mulige tåbelige argumenter, M. Aukens ikke mindst:
  Ved et nej bliver vi overfaldet af løstgående røverbander (øh, det er Danmark jo allerede…) samt pædofile, der vil søge asyl i Danmark.

  Så mangler jeg blot, at bacon-eksporten og smørsalget til GB forsvinder, og afstemningen i 1972 falder i min spæde erindring, da jeg langt fra var stemmeberettiget da.

  Må jeg til almindelig opmuntring linke til: http://jyllands-posten.dk/bagsiden/RokokoPosten/ECE8264830/Satire-Stor-guide-S%C3%A5dan-overlever-du-et-EU-nej/

  Og tag så lige at besøge dit lokale afstemningssted på vej hjem og få sat krydset ved nej. Det er den nederste af de to rubrikker….

  Just do it!

  Selv om vi i givet fald skal til afstemning igen-igen om et år eller to, suk!

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. december 2015 @ 15:57

 11. I øvrigt ti mod én på, at en række politikere fra ja-hat-partierne for suverænitetsafgivelse i smug stemmer nej. Én af mange fordele ved hemmelige afstemninger og valg.

  Men denne fordel skal EU nok vide at gøre kål på: Kameraer i stemmeboksen og biometrisk aflæselige stemmesedler koblet til valgkort/sundhedskort.

  Big brother skal nok komme efter dig, hvis du stemmer ‘forkert’!

  Ok, sarkasme anvendt, så paranoid er jeg dog ikke, blot mindre tillidsfuld over for EU og foretagendets proselytter.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. december 2015 @ 16:11

 12. Ha ha, syge fjolser. Håber resultatet får idioten, Uffe, til at tude.

  Kommentar by Phil — 3. december 2015 @ 20:51

 13. Søren Hviid Pedersen er nationalkonservativ
  https://www.youtube.com/watch?v=QF4r2NR5W9c

  Iben Thranholm om at kristendommen bliver forsvaret af Putin og Rusland, ikke vesten og Obama & Merkel

  https://www.youtube.com/watch?v=6E6qzzG_m-c

  Racisme i arabisk-muslimsk familie
  https://www.youtube.com/watch?v=hh0PCfFSHsw

  Kommentar by Ung Konservativ — 3. december 2015 @ 21:18

 14. Jeg håber ondt og seriøst, at M. Auken har seriøse tømmermænd i morgen…

  Både V og S tackler situationen seriøst, og det er jo udmærket. Gøglerpartiet, det snart uddøde Konservative Folkeparti (folkeparti min bare..) og det lige så snart uddøde SF, lige så lidt et folkeparti, tuder rigtig meget og drikker hjernen ud. Øhhh, bortset fra, at disse partier – i særdeleshed Gøglerpartiet – ikke har megen hjerne at gøre ondt mod.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. december 2015 @ 22:28

 15. ->9: Brammer er en fej skiderik. Han ville aldrig turde lave grafik med “Allah hates you,” “I love Jesus,” og grafik der bygger på udslettelse af Kabaaen i Mekka.

  Kommentar by Hodja — 4. december 2015 @ 00:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper