17. december 2015

BT hopper på spidsfindigt associationstrick: Bruger falsk profil til at bekræfte arketypisk DF-vælger…

Intet segment er så forhadt i medieverdenen, som ‘DF-Danmark’. En folkepensionist uden internet-evner, der intet har til overs for Islam, og udtrykker det åbent på Facebook, ofte med grove stavefejl. For et par uger siden valgte Metroxpress at skrive om en ‘Lis Sørensen’, der på Bilkas Facebookside ragede uklar med en Waseem Khan Raja, der med et glimt i øjet hævdede at ‘Black Friday’ erstattede julen, og i øvrigt var en hyldest til ‘mørkere hudfarver’.

Journalisten bag historien er en Pelle Dam, tidligere redaktør for det ‘progressive’ tidsskrift Virak, og indtil 2011 landsformand for Socialistisk Folkeparti Ungdom (SFU). “Mørklødet tager tykt pis på muslimkritisk dansker”. Game, set and match. Sådan er de der islamkritikere…

(Tvist mellem ‘Lis Sørensen’ og Waseem Khan Raja, 28. november 2015)

Avisen fik ikke kontakt til ‘Lis Sørensen’, og ingen ved med sikkerhed om hun overhovedet eksisterer. I går hoppede BT på det der tydeligvis er en kopi af samme. En ‘Hanne Pedersen’ laver et opslag på Føtex’ Facebookside om om muslimer, der skal have ‘100 toliet ruller’, mens “vi danskere skal stå der og vente”

Journalist Morten Toft noterer, at det ikke er lykkedes BT at få bekræftet, hvorvidt ‘Hanne Pedersen’ er ‘en ægte profil’, men væsentligt er tilsyneladende alt der kan bruges i kampen. ‘Hanne’ brokkede sig over muslimers indkøb af toiletpapir i Føtex: Nu bliver hun bombet med sjove opslag, blev overskriften. Sådan er de der DF-vælgere…

(‘Hanne Pedersen’ på Facebook, 14. december 2015)

Redaktøren for Retorikmagasinet har set nærmere på ‘Hanne Pedersen’, og konklusionen er krystalklar: Hanne er et mediestunt.

“… lad os kigge nærmere på hendes profil.

Hendes brugernavn er “Mogens.Overball”. Det må vel være, at Hanne har været en mand og har fået lavet en operation på et tidspunkt mellem 2008 og 2015. Men er det sandsynligt, set i lyset af hendes ellers meget konservative og fordømmende attitude på Føtex siden? Og det, at hun har været gift i 25 år? (se kommentar på hendes ‘fødselsdagsbillede’)

Det kan også være, at hun er blevet foræret denne profil af sin… søn, Mogens Overballe? Sin fætter, Mogens Overballe? Hvis nogen har tænkt sig at hjælpe sin kære mor, der er lidt oppe i årene, så ville vedkommende nok have lavet en ny profil til hende. Der er ingen grund til at genbruge en gamle profil.

Kan det så være en profil, hun har delt med sin ægtemand? Ja, det kan det. Det kan være forklaringer på alt. Men lad os klikke videre. Hanne taler: ‘Dansk, norsk og jydsk’ De fleste jyder jeg kender taler ikke om jysk som dialekt. Jylland er for stort et land med for mange dialekter for ikke at skelne imellem dem. …

På et af Hannes billeder, fra 13. oktober 2013 skriver en mand ved navn Hans en kommentar. Han tagger hende også. Men i hans tag hedder hun Hanne Jørgensen. Hanne Jørgensen linker til Hanne Pedersens profil. Det vil sige at på et tidspunkt hed fru Pedersen ‘Hanne Jørgensen’.

Trykker man så på billedets ‘edit’ historie kan man se, at hendes mand har også skiftet navn. Da billedet bliver lagt op, d. 13.oktober 2013 står intet. 8 dage senere bliver det redigeret til: ‘Rigtig god middag med min mand Svend.’ Et halvt år senere, d. 16. april 2014 bliver det redigeret igen til: ‘Rigtig god middag med min mand Hans,’ og fire dage senere: ‘Rigtig god middag med min mand.’ Troede man det var slut lige dér, så redigerer kære Hanne det igen: ‘Rigtig god middag med min mand ved min 60 årige fødselsdag ‘

… Hvis man kigger på billederne, kan man se, at de fleste af dem er tilføjet den 13. oktober 2013. Nogle af dem er tilføjet nogle få dage senere. Men de har det alle sammen til fælles, at de er back-datet, så det ser ud som om, at de er tilføjet i 2009 og frem.

Jamen, det kunne jo være, at hendes søn, Mogens Overballe, har gjort det for hende. Men ville han så også opdatere hendes forlovelsesdag på Rådhuspladsen eller dagen hun mødte sin første kæreste da hun var 10 år gammel?

Kigger man så igennem hendes kommentarspor og dem Hanne selv tagger, er det iøjefaldende mange unge drenge – og mange af de typer, Hanne har givet udtryk for at hun foragter – der kan kommentere. …

Kunne man finde logisk forklaring på alt dette? Meget af det, ja. Men lægger man det hele sammen, så peger det kun i retning af, at der er en trold på færde. … hvis ikke vi kigger os godt efter, så bekræfter vi den arketype, der bliver etableret. Og nok er der af løgnhistorier, der florerer på nettet.”

Bemærk at manden der tagger hende før navneskiftet er Hans Erling Jensen, en del af bloggosfæren, og ven af undertegnede. ‘Hanne Pedersen’ er således ikke bare en drilagtig ‘troll’, men formentligt en aktør i den permanente fløjkamp på Facebook.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/71377/trackback

23 Comments »

 1. Jamen alle ved jo at almuen i Danmark er racister, det har de statsstøttede medier og godhedseliten bestemt, ofrene er de stakkels muslimer der lever en kummerlig tilværelse i ghettoerne bygget af racistiske Danskere, hvorfor i alverden forlader muslimerne ikke det forfærdelige Danmark med de forfærdelige Danske racister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. december 2015 @ 12:40

 2. Og den snuppede TV2 så lige: http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-12-17-laeste-du-ogsaa-om-foetex-hanne-her-er-10-tegn-paa-at-profilen-er-falsk

  Kommentar by m — 17. december 2015 @ 13:05

 3. Hvis du kan skille portrætfotoet ud fra teksten kan du prøve at finde billedet i “TinEye Image search” for at finde et match og derved finde det oprindelige billede!

  https://www.tineye.com/

  Kommentar by Santor — 17. december 2015 @ 13:06

 4. Hvis man er på fb, er man selv ude om det.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 17. december 2015 @ 13:14

 5. Føj for de venstreradikale tosser, der bruger alle midler for at nedgøre alle, som ikke deler deres landsskadelige holdninger. Ikke overraskende, at medierne vælger at dele dette tydeligt orkestrede fupnummer.

  Kommentar by SendZeniaStampeTilSverige — 17. december 2015 @ 13:39

 6. At handle med en muslim, er direkte dumt. Uanset i hvilken forbindelse, vi bliver konfronteret med dem, skal vi vende dem ryggen. De er skadelige for os alle, og bør fryses ud af alle sammenhænge de måtte indgå i. Danske medløbere synes de er mennesker lige som os. Men det er de ikke!

  Kommentar by Nielen — 17. december 2015 @ 14:20

 7. https://www.facebook.com/naturlandmand

  Googling på mogens.overball giver bl.a ovenstående
  Mogens Overballe, Arbejder her: Enhedslisten

  Kommentar by Træt — 17. december 2015 @ 16:12

 8. Om jeg fatter, at nogen gider ligge og rode med noget så latterligt.

  Kommentar by Nils — 17. december 2015 @ 16:15

 9. Katja Rum Valeur · Arbejder hos Valeur Enterprises
  Mage til indskrænkede søer – Lis Sørensen, Helene Maria Hansen og Helle Persson. Pinligt at være dansker, med udtalelser som disse… And btw. Free Palestine!

  Kommentar by Johnson — 17. december 2015 @ 16:18

 10. Ny har TV2 også opdaget det efter at have læst Uriasposten:

  http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-12-17-laeste-du-ogsaa-om-foetex-hanne-her-er-10-tegn-paa-at-profilen-er-falsk

  Kommentar by Sigwar — 17. december 2015 @ 16:48

 11. Waseem Raja spiller straks offerkortet.
  Han går mere op i et ikke-religiøs stunt som Black Friday, en ren pengemaskine der får det værste op i kunderne.

  Kommentar by k.m. — 17. december 2015 @ 17:12

 12. Ham Waseem Raja må da også være et joke indslag eller hvad?

  “Black Friday” har intet med “hyldest” til muslimer at gøre.

  Kommentar by Anders — 17. december 2015 @ 17:21

 13. En ting er hvad private hidser sig op over på facebook, men når medierne der skulle stå for at oplyse os andre om VIGTIGE TING begynder at skrive om facebook vandrehistorier, uanset om de er sande eller falske, og ISÆR når de gør det i størrelsesordenen “”hanne blev sur i føtex”, og ovenikøbet følger op på idiotien bagefter og slår det op som breaking news, så kan det sgu ikke undre andre end dem selv at deres troværdighed er i frit fald. Hvis journalistik var sport var der dømt rødt kort. Jeg tænker nogen gange på hvordan det må være at arbejde sådan et sted, man skal vel nærmest være en form for mentalt prostitueret.

  Kommentar by per — 17. december 2015 @ 18:19

 14. Her er et andet meget typisk eksempel: “Udlandet raser over danmark”: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/udlandet-raser-over-danmark-noget-nazisterne-kunne-finde-paa/5876516

  “Udlandet” består så af et par tilfældige journalister på twitter..

  Kommentar by per — 17. december 2015 @ 20:23

 15. TV 2-propaganda: Afghanske “flygtninge” skal til Europa – Ellers bliver de dræbt

  https://youtu.be/QP2TQDn-vqc

  Kommentar by KSD — 17. december 2015 @ 20:24

 16. Idioterne på venstrefløjen bliver mere og mere latterlige.

  Kommentar by Winston Churchill — 17. december 2015 @ 21:30

 17. hun ser britisk ud.

  Kommentar by Dex Dexter — 17. december 2015 @ 21:30

 18. Absurd historie, men hvad hjertet er fuldt af.. 80% af journalisterne i Løgnerpressen stemmer som bekendt på Rød Blok..

  Løgnerpressen er heldigvis ved at lægge sig selv i graven, og bliver kun oppebåret af mediestøtte, og for Ekstra Bladets vedkomne også luderannoncer.

  Andre nye eksempler på at Løgnerpressen sejler:
  http://www.b.dk/nationalt/korrespondents-fyring-efter-plagiat-sag-skaber-heftig-debat
  http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-12-07-bortvist-ekstra-bladet-journalist-jeg-har-ikke-opdigtet-kilderne

  Kommentar by Geert — 17. december 2015 @ 21:49

 19. 6. Nielen

  Islamister – Salafister og hvad ved jeg = Muslimer
  = Korandyrkende Gedekneppere, som tror på Djævlens Værk.

  Muslimer: Hvad er det for nogle størrelser.?? JO:

  Man må formode at de er et af naturens skabninger, med hænder og
  fødder og en slags hjerne, med øjne og mund, denne skabning, der
  biologisk set tilsyneladende er formet på helt samme måde som os, men
  har alligevel en helt anden karakter, det minder om et menneske, det har menneskelige træk. – Men åndeligt og sjæleligt står det lavere end noget dyr’s.

  I dets indre væsen, er der et grusomt kaos af vilde, hæmningsløse
  lidenskaber.
  En usigelig trang til at ødelægge, voldtage og nasse, det mest primitive begær, et utilsløret gemenhed, løgnagtige og tyvagtige.
  Et Undermennesker og INTET ANDET.

  Kommentar by Sindsro — 17. december 2015 @ 23:07

 20. Hvilke Danske MSM bringer disse vigtige nyheder :
  Türkei kündigt Visumspflicht für Syrer an
  http://www.tagesschau.de/ausland/tuerkei-syrien-visapflicht-101.html17.12.2015 19:44 Uhr

  Så ruten gennem Tyrkiet er lukket, derfor denne “safe zone” (tyrk afpresning af EU) i Irak

  US calls on Turkey to withdraw ‘unauthorized’ troops from Iraq
  https://www.rt.com/news/326172-us-turkey-troops-iraq/

  Næste rute bliver fra IS kontrolleret “sitre og MISURATA og Tripoli ” i Libyen ..
  Ney York times 281115
  http://www.nytimes.com/2015/11/29/world/middleeast/isis-grip-on-libyan-city-gives-it-a-fallback-option.html

  Altså direkte både kun 400km fra EU

  Kommentar by john M. — 18. december 2015 @ 00:10

 21. 23. SEP. 2015 KL. 00.01
  http://politiken.dk/debat/kroniken/ECE2853341/islamisk-stat-udnytter-politisk-kaos-i-libyen/

  Er sidste gang Dansk MSM nævner at DAESH har overtaget vigtige havnebyer mm.

  Hvis der ikke lukkes 100% ned for denne invasion… ja terror venter alligevel, men tanken om DAESH udtalte at de ville fragte 500.000 krigere til EU….jo det er vel mere end muligt. (og flere end hele EUs samlede militær styrke)

  Kommentar by john M. — 18. december 2015 @ 00:16

 22. Det er efterhånden pinligt at blive grebet i blot at studere BT`s overskrifter i kassekøen hos KVICKLY!

  Kommentar by Pseudonym — 18. december 2015 @ 10:11

 23. KSD — 17. december 2015 @ 20:24

  Kunne være interessant at vide, om alle de navne er på kontanthjælp i Danmark????

  Kommentar by tavsen — 18. december 2015 @ 12:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper