29. december 2015

Masseslagsmål ved asylcentre i Vrå og Østrup: “… en af de unge tog en køkkenkniv frem”

Den 17-årige afghaner der under et skænderi fægtede med en køkkenkniv, sigtes ifølge Lokalavisen efter ordensbekendtgørelsen. Fra TV2 Nord – Slagsmål ved to asylcentre.

“Nordjyllands Politi melder om en travl nat, hvor de blandt andet måtte rykke ud til to større slagsmål ved nordjyske asylcentre.

Første gang, politiet blev tilkaldt var klokken 23.41, hvor der var slagsmål på Vrejlevvej i Vrå, ikke langt fra asylcentret. Her var en større gruppe asylansøgere i slagsmål, og der blev knust flasker og glas på gaden. …

Klokken 01.23 var der uro blandt en større gruppe unge i 16-17 årsalderen på asylcenter Østrup syd for Aars. Et skænderi blandt beboerne førte til, at en af de unge tog en køkkenkniv frem, som han fægtede med, dog uden direkte at true andre med kniven, oplyser politiet.

Oploadet Kl. 23:51 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/71552/trackback

6 Comments »

 1. Og her er igen en gal kvindemenneske, der vil forsvare dette ross.

  Vi skylder muslimer i Danmark en undskyldning
  Vi er nogle bangebukse, når vi som det store flertal ikke forsvarer vores muslimske borgere. Hvorfor sætter vi ikke foden ned – for alvor – overfor dem, der foragter, hetzer og sviner muslimer til?

  Mere på: Jydepotten.
  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/camillaschwalbe/ECE8333968/Vi-skylder-muslimer-i-Danmark-en-undskyldning–/

  Kommentar by sindsro — 30. december 2015 @ 00:05

 2. Camilla Schwalbe Vi skylder dem ikke en skid.
  Det eneste der kunne komme på tale at vi skylder muslimerne er at sende dem ad helvede til, hvor de kom fra.
  Muslimer tilhører og føler sig bedst hjemme hvor der er Ruiner.

  Kommentar by sindsro — 30. december 2015 @ 00:09

 3. Helt ærligt, hvad f***** laver en afganer i Danmark! Han er rejst den halve jorrd rundt og når han så er kommet hertil, begynder han st svinge med en kniv. Han kan ryge ud igen med sådan et rabalder at det kan høres helt i Afganistan, og var det ikke for mærklige politikere, journalister, jurister og radikale så havde ethvert fornuftigt menneske vist ham vintervejen!

  Kommentar by Robert R — 30. december 2015 @ 11:02

 4. @ 3 Kun 20 % af de såkaldte ‘flygtninge’ (læs: nassere og okkupanter) er fra Syrien. De resterende okkupanter kommer fra både Kuwait (hvor der ikke er krig), Pakistan, Afghanistan, Marokko, Tunesien og et væld af mange afrikanske lande. Over 70% er mænd – klar til at påtage sig jihad!

  Det er synd for de små samfund i Jylland, at Løkke tvinger sådanne voldelige ørkenrøvere ind i vores engang fredelige og aldeles forsvarsløse samfund!! Borgerne bør have RET til og krav på at bevæbne sig nu, for situationen kan meget hurtigt eskalere.

  Camilla Schwalbe er ikke rigtigt klog! Hun forsvarer nogle muhammedanske møgsvin, som dræber over 100.000 Kristne hvert år nu (siden 2012) – alene pga deres tro, og som har smidt mindst 60 kristne overbord på vej i bådene over Middelhavet! Hun forsvarer dem, som kommer for at rane os, voldtage os og ultimativt dræbe os! Aner folk ikke noget om, hvad der foregår i ikke blot Syrien, men i et væld af andre muhammedanske lande??! I øvrigt har jeg lige læst, at der er 15 andre grupper som Daesh…

  Kommentar by Andersine — 30. december 2015 @ 12:49

 5. Stop for indvandring fra ikke-vestlige lande(herunder asylindvandring). Og ekspeder herboende asylsøgere f.eks. fra menap-lande tilbage til det land, de sidst har opholdt sig i, og det er i de allerfleste tilfælde Tyskland.
  Endvidere skal staten stoppe for integrering/inkludering af de såkaldte flygtninge(læs vefærdsshoppere). Velfærdsmigranterne skal sendes ud af landet, så snart det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 31. december 2015 @ 15:53

 6. #4 egentlig er det ikke så interessant, om de kommer fra Syrien, da krigsflygtninge netop ikke er personligt forfulgte efter konventionen – med mindre det er forfulgte minoriteter eller unge mænd, der kan risikere tvangsindkaldelse til militser eller Assads hær.

  Mange af de afrikanske flygtninge – fx eritreanerne – har bedre asylgrundlag. Det er bedst at holde sin kritik til det principielle: Vi skal ud af konventionen og kun hjælpe i nærområderne, for selvom flygtningene velfærdsshopper, har mange af dem en legitim grund til at forlade deres hjemland (er personligt forfulgt). Det er bare ikke vores ansvar. Den generelle påstand om, at de alle er økonomiske migranter er for let at skyde ned for modstanderne. Den er sand på et niveau (de er søgt videre fra sikre lande), men overser, at mange er reelle flygtninge i første omgang.

  Kommentar by odo — 1. januar 2016 @ 14:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper