29. februar 2016

Redox afslører: Politisk interesserede arbejdskammerater er en del af folkefest, har mødt Niels Helveg

Nu har jeg nærlæst første Redox-artikel om de her farlige antimuslimske nationalkonservative, der hvert år mødes under åben himmel på en lokalitet ved Mossø. Er der et formål med artiklen, så må det være at namedroppe tidligere kolleger af undertegnede, hvortil flere er at regne blandt mine nære venner. At give dem et faneblad i det evige Redox-arkiv.

“Er der egentlig noget demokratisk odiøst i det, der foregår?” kommenterer Dagbladet Information-redaktør Niels Ivar Larsen retorisk på Facebook. Tværtimod.

Et citat der illustrerer niveauet. Vi har mødt Niels Helveg Petersen.

“Medarbejdergruppen, der iflg. Redox’ oplysninger ikke har noget navn, tæller 10-15 personer og har eksisteret i mere end 11 år. I dens levetid har medlemmerne f.eks. besøgt en lang række højreorienterede politikere, som Mogens Glistrup (og senere hans datter Anne Marie), Pia Kjærsgaard, Søren Krarup, Jesper Langballe og Morten Messerschmidt samt Den Korte Avis’ redaktører Ralf Pittelkow og Karen Jespersen. Listen over udflugtsmål tæller også de tidligere socialdemokratiske ministre Anker Jørgensen og Thorkild Simonsen samt Niels Helveg Petersen (R) og Poul Schlüter (K).”

Jeg ledte forgæves efter inkriminerende detaljer, men nej. Politiske møder med kendte politikere var det værste, altså udover tilstedeværelsen af ‘alkohol’. Artiklen inkluderer to billeder. Begge af undertegnede med en kollega. Det ene taget med telelinse fra en nærliggende spejderhytte under Mosbjerg Folkefest sidste år.

Det andet er tilbage fra 5. februar 2010, da jeg var på ‘fotojagt’ ved en ‘antifascistisk demonstration’. Jeg husker tydeligt dagen. Jeg plagede et par journalistvenner om at tage med, men det blev en kollega-ven der slog til. Få minutter efter Redox tog det viste foto, blev vi banket ned bagfra med flasker af et maskeret tæskehold. Vi røg begge på hospitalet, og han var sygemeldt flere uger.

(Collage: 5. februar 2010)

Måneden efter overfaldet valgte Politiets Efterretningstjeneste at ransage privatadresser for flere centrale Redox’ere, og beslaglagde blandt andet deres server med register over flere tusinde politiske modstandere. Det bringer mig frem til Politikens oprids af sagen mod kollektivet, året efter.

“… terrorsagen viser personsammenfald mellem Redox og den radikale venstrefløjsorganisation Antifascistisk Aktion, som flere gange har brugt vold for at forhindre eller forstyrre møder og demonstrationer på den yderste højrefløj.”

Historien kort: Demokrater drikker øl af gennemsigtige plastikkrus på en varm sommerdag. Selverklærede ‘antifascister’ på den yderste venstrefløj vil gerne slå dem i hovedet med glasflasker. ‘Make a Smash-hit, Kill a Fascist’, som Redox-redaktøren, skrev på Anarcho forum nogle år før han fik pressekort.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/71746/trackback

17 Comments »

 1. Kim skriver bl.a.:

  “Artiklen inkluderer to billeder. Begge af undertegnede med en kollega. Det ene taget med telelinse fra en nærliggende spejderhytte under Mosbjerg Folkefest sidste år”.

  Dvs. at en spejderhytte indeholdt en eller flere personer, som fotograferede os der var/kom til festen?

  Hvad hvis de havde haft rifler med kikkertsigter i stedet for fotolinser?

  De mange politifolk ved festen havde vel så ikke tjekket denne hytte? Skulle det være proff. politi sikkerhedsarbejde over for Folkefesten?

  Det er da ikke betryggende at man kan lade en sådan hytte være ubevogtet/ej tjekket, når man både kan telefotografere deltagere eller skyde dem med riffel? Dilletant politi!

  Næste gang må dette tjekkes af os selv og selvtægt må så eventuelt indtræde i stedet – eller hvad?

  Sige det til politiet – ahar har har…De kan ikke en skid, se bare i Kbh. sidste februar – dilletant politi.

  Hold kæft et land vi efterhånden har – dumhed – oven i købet ofte bevidst præger snart alting og i særdeleshed også for politiet – mageløst.

  Hvem blandt denne sommers betydningsfulde talere tør komme til folkefesten nu?

  Ja det var bare min mening!

  Kommentar by Black Watch — 1. marts 2016 @ 00:16

 2. Disse venstresnoede nedgroede negle virker naive og hjernedøde, det farlige er at der er forbindelse helt op i toppen til den politiske elite, et eksempel er de valgte på Københavns rådhus, der groft udnytter skatteborgernes penge til at nedbryde det Danske samfund, tæskeholdene i AFA er rent til grin de udnyttes af eliten, men er dog stillet en fast stilling i det offentlige i udsigt når de har aftjent deres værnepligt, USSR om igen bare i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. marts 2016 @ 00:57

 3. Det er jo en kendt sag – og har været det i mange år – at vold, intimidering, chikane, og indbrud, har været almindelige arbejdsmetoder for kredsen omkring AFA/Redox, når det gjaldt enkeltpersoner, grupperinger som ikke fandt nåde for de komplet hjernedøde AFAer. De blev villigt bakket op af diverse venstreorienterede partier, ja de fandt i det hele taget støtte i en stor del af det kommunale system.

  Personer/grupper der ikke lige gik ind for mangfoldighed/humanisme/inkludering, blev rask væk stemplet som racister, nazister, mørkemænd, og nogle fik raseret hus og anden ejendom med hærværk, andre udstillet ved bopæl og arbejdsplads med nedgørende plakater.

  Bortset fra, at Enhedslisten/SF næppe har siddet på et partimøde og aftalt attentater/indbrud/hærværk, så er det velkendt,at politiske psykopater, terrorstøtter og voldsmænd kan gøre fin karriere i partier som EL/SF, ja,-det er vel nærmest en anbefaling.

  Eksempler:
  Vibeke Sperling (terror opfordring)
  Torkil Lauesen (Blekingegadebanden), nu kommunal ansat.
  Thomas Sæhl Sørensen (Støtte til RAF, var spindoktor for Søvndal)
  Pelle Dragsted (hærværk, overfald; spindoktor hos EL/SF, nu MF for EL)
  Lars Grenå (vold, spindoktor hos den kommunistiske fagforening BUPL)
  Søren Lerche, tidligere autonom, en del af Demos tæskehold. Projektleder på Grundtvigs Højskole. Har arrangeret seminarer om radikalisering og bandekriminalitet. Er en del af EU kommissionens Radicalisation Awareness Network.

  Jeg har skrevet det før, men gentager det gerne. Stigmatisering og dæmonisering kan kun gå en vej. Det er vigtigt at huske. Højrefløjen stigmatiserer og dæmoniserer. Venstrefløjen gør ikke. Højrefløjen har et medansvar for, hvad højreekstremister laver. Venstrefløjen har ikke noget ansvar for, hvad venstreekstremister laver. Der er jo simpelthen menneskesynet til forskel.
  Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
  Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?

  Hvorfor har Mosbjerg Folkefest ikke selv sikkerhedsvagter, der ronderer?

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 1. marts 2016 @ 07:28

 4. For mit indre blik, ser jeg Simon Bünger i korte bukser, på weekendtur med nogle små spejderdrenge.

  Det er fand’me uhyggeligt du’

  Kommentar by wilty — 1. marts 2016 @ 08:13

 5. Og i Tyskland

  https://hodja.wordpress.com/2016/02/21/den-tyske-linke-politiker-diether-dehm-har-ansat-ex-raf-terrorist-christian-klar/

  Kommentar by Hodja — 1. marts 2016 @ 08:49

 6. ->Godt indlæg og vigtig dokumentation. Adler — 1. marts 2016
  Venstrefløjsernes cv’er blodplettede, men det hemmeligholdes af MSM. Men hvis en DF’er som Morten Messerschmidt i Grøften i Tivoli synger den tyske nationalsang bliver han svinet i ugevis og det selvom han er en fremragende sanger!

  “Er der egentlig noget demokratisk odiøst i det, der foregår?” det er Uriaspostens sommermøde ved Mossø, der kommenteres sådan af Dagbladet Information-redaktør Niels Ivar Larsen.
  Dem er “Nazister, fascister, skal hakkes til medister!” finder han åbenbart ikke noget ‘demokratisk odiøst i’?

  ‘Hensigten helliger midlet’ er stadig troende socialisters credo. Det bruges i den evige kamp for det klasseløse samfund der er realiseret, når vi får proletariatets diktatur, som i det hedengangne Sovjet og i det nuværende Kina.

  Kommentar by A-mad — 1. marts 2016 @ 10:14

 7. #6
  “Hensigten helliger midlet” er stadig troende socialisters credo.

  Du har ganske ret.
  Prøv at tage nedenstående lille test på 10 spørgsmål. Man tror ikke sine egne øjne når man er færdig.

  Who said it–Che Guevara or Hitler?
  http://www.yaf.org/who-said-it.aspx

  Eller den samme som grafik

  https://www.google.dk/search?q=che+guevara+vs+hitler&rlz=1T4ADRA_enDK463DK463&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwijxPGeoJ_LAhXrO5oKHYl_AaQQsAQIIQ&biw=1309&bih=843#imgrc=Q2DjU32phCNYuM%3A

  Kommentar by Men dog ! — 1. marts 2016 @ 11:22

 8. A-mad:”Men hvis en DF’er som Morten Messerschmidt i Grøften i Tivoli synger den tyske nationalsang bliver han svinet i ugevis og det selvom han er en fremragende sanger!”

  Ja fy! Det kan Jonatan Spang da virkelig ikke være bekendt!

  https://www.youtube.com/watch?v=t9P8JcZCkcc

  He, he!

  Kommentar by Jesper Hansen — 1. marts 2016 @ 11:46

 9. 3/Adler:

  “Hvorfor har Mosbjerg Folkefest ikke selv sikkerhedsvagter, der ronderer?”

  Måske fordi Redox ville betale kolde kontanter for at få lejlighed til at bruge overskriften “Uriaspostens højreekstremt tæskehold på jagt efter venstreorienterede”.

  Kommentar by Henrik — 1. marts 2016 @ 12:05

 10. Enig emmagad — 1. marts 2016 @ 00:57.”det farlige er at der er forbindelse helt op i toppen til den politiske elite, et eksempel er de valgte på Københavns rådhus, der groft udnytter skatteborgernes penge til at nedbryde det Danske samfund”
  Er der ikke nogen der registrerer dem og holder dem under observation? De er reelt dødsens farlige. Hvorfor vente til ‘der kommer lig på bordet’?
  Kan man ikke spørge PET om de har check på dem?
  Selvom jeg af samme grund sjældent deltager i demoer, hvor man risikerer at blive slået ned af AFAerne, må man som lovlydig borger vel have krav på beskyttelse og på at blive orienteret om hvori den består?
  Når man ligger på asfalten med åbent kraniebrud er det lissom for sent?
  Ved den seneste Pegida demo, var de tæt på så vidt jeg kunne forstå?

  Kommentar by A-mad — 1. marts 2016 @ 15:49

 11. Henrik har en klar pointe. Optimalt så skulle et sådan arrangement afholdes tæt på København, men det vil gøre at sikkerhedsaspektet kommer til at fylde for meget. Nu holder foreingen folkefesten langt fra Nørrebro på en lokalitet, der gør det umuligt at angribe deltagerne og efterfølgende lancere det som ‘et sammenstød’. Skulle AFA komme tæt på Mosbjerg, så ville politiet være nødt til at gribe ind håndfast. I modsat fald vil de blive jaget ud med høtyve…

  Kommentar by Kim Møller — 1. marts 2016 @ 16:38

 12. Ligegyldigt med disse politiske småsekter.- Den virkelige landsforræderfjende er de tosseliberale fundamentalister i partiet Venstre.- De manipulerer konstant med de naive Dfer. -Ineffektiv grænsekontrol,ingen straks afvisning af asylstrømmen ,varigt ophold til alle såkaldte immigranter.Fortsat invasion af central og østeuropæere. Ja listen er alt for lang. Vågn op fru Bendixen!

  Kommentar by dansker — 2. marts 2016 @ 01:26

 13. Dansk demokrati har ikke noget at gøre med socialister eller kommunister eller islamister, Dansk demokrati udspringer af fortidens forståelse for den enkelte Dansker i Danmark, rig, fattig, adelig eller offentlig ansat alle var Danskere, der er selvfølgelig op i gennem historien mennesker der er blevet udnyttet af eliten, men det blev som regel straffet med fratagelse af forbryderens privilegier, det er lykkedes teknokrater i de sidste halvtreds år at hjernevaske den Danske befolkning til at tro at goderne kommer fra det offentlige, det har skabt en masse arbejdspladser for opportune mennesker i offentlig regi, selv samfundsomstyrtere er ansat i offentlige stillinger, derfor frygter rødgardisterne de National Konservative der ønsker Danmark tilbage til Danskerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. marts 2016 @ 01:50

 14. Dansk demokrati har aldrig haft oget med det danske folk at gøre. Det er et projekt etableret af den talende klasse. Heri regnes Auken, Lykketft, Thorning og Schlúter.
  Anders FUP rasmussen nu bosiddende i verdensregeringens lokalkontor, kan regne sig til snylterne på meneskeheden.

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2016 @ 01:44

 15. “Du respekterer ikke alle mennesker, derfor, øh.. smadrer vi dig!”

  Retard logic.. Utroligt de ikke selv kan se det.

  Kommentar by Morten — 3. marts 2016 @ 16:18

 16. Det var da noget af en ikke-historie, de brave modstandsløver fra Redox kom med her.

  Kommentar by Johnson — 3. marts 2016 @ 21:55

 17. Robert Spencer har en god pointe om begrebet “antimuslimsk”:

  “The idea that opposing jihad terror and Sharia oppression constitutes “anti-Muslim rhetoric” is a staple of the propaganda from groups such as the Hamas-linked Council on American-Islamic Relations (CAIR), and the mainstream media eagerly parrots it. When they do this, they inadvertently shoot themselves in the foot, because they’re implying that to oppose jihad violence, legally sanctioned beating of women, the institutionalized oppression of non-Muslims, the denial of the freedom of speech, and other violent and oppressive aspects of Sharia is to be “anti-Muslim.” So all Muslims support such things? It sounds as if they’re far more “anti-Muslim” than any counter-jihadist will ever be.”

  http://www.jihadwatch.org/2016/03/an-exchange-with-a-trainee-journalist-hunting-for-anti-muslim-rhetoric

  Kommentar by M — 4. marts 2016 @ 16:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper