9. marts 2016

Imam vil ‘åbne’ (erobre) Danmark – Forsker bruger tyrkiske (erobrer)moskéer som det gode eksempel

Tredje afsnit af TV2-dokumentaren ‘Moskeerne bag sløret’ havde mere af det samme. Denne gang gik det ud over Mohammad Fouad al-Barazi, ledende imam i Det Islamiske Forbund i Danmark, der for skjult kamera talte om at muslimerne var i fuld gang med at erobre Europa. Imamerne er ikke bare Koran-tro (som man kan forvente), men gør front mod værtslandet, helt systematisk. De opretter parallelsamfund, opfordrer til socialt bedrageri, og er reelt skattefinansierede erobrere. Ikke overraskende for folk der har læst ‘I krigens hus’ (Lars Hedegaard mfl., 2003).

“Lige nu er vi i en tid, hvor vi er ved at åbne de her lande. Nu er vi begyndt. Der er muslimske fællesskaber over hele Europa. … Nu er vi 300.000. … Derfor er konklusionen på den her snak, at man godt kan opholde sig her i landet uden at smelte.” (Imam Mohammad Fouad al-Barazi, Det Islamiske Forbund i Danmark)

Mere på TV2 Nyhederne – Imam på skjult kamera: Muslimer er ved at ‘erobre’ Europa.

“Imamen taler til TV 2s muldvarp ‘Fatma’, der søger vejledning om, hvordan hun som nytilkommet muslim skal begå sig i Danmark, og Mohammad Fouad al-Barazi forklarer, at muslimerne er ved at indtage Danmark og Europa.

Ifølge eksperter TV 2 har talt med skal ordet åbne i en islamistisk kontekst forstås som ‘erobre’.

– … det er sådan den klassiske betegnelse for at erobre et land. Det bruges også i koranen, forklarer lektor Tina Magaard, der har studeret koranen indgående og lavet feltarbejde i muslimske miljøer i Danmark.

(Imam Mohammad Fouad al-Barazi, Det Islamiske Forbund i Danmark)

Niels Valdemar Vindings Og Sadi Tekelioglus modhistorie kan man roligt se bort fra.

“I Danmark er der klart flest tyrkiske moskeer, og det tyrkiske mindretal i Danmark er på tværs – også af religion, da det ikke er alle tyrkere, der er muslimer – en stærk kraft i integrationen.” (Islamforsker Niels Valdemar Vinding til TV2.dk)

Hvis tyrkiske moskéer i demokratisk henseende er mere spiselig, så er det på trods af Islam – ikke på grund af Islam. Da Det Osmanniske Rige faldt, besluttede Kemal Atatürk at nationalisere moskéerne ud fra den betragtning, at Tyrkiet aldrig ville blive sekulært, hvis ikke der var styr på moskéerne. Der blev derfor etableret et religiøst ministerium (Diyanet), så moskéerne ikke bekæmpede den statslige af-islamisering.

Udviklingen mod sekularisering har krævet autoritær lovgivning, taget det meste af et århundrede, og det går alligevel den forkerte vej. Præsident Recep Erdogan personificerer fint forløbet. “Man må enten være muslim eller sekulær!”, lød det, da han var borgmester i Istanbul (tidl. Konstantinopel), og senere blev fængslet for at citere et digt med ordlyden: “Moskéerne er vore kaserner, kuplerne er vore hjelme, minareterne vore bajonetter og de troende vore soldater.”

Da han nogle år efter som præsident talte for tyrkere i Køln, lød det meget sigende: “Ingen kan forvente af jer, at I underkaster jer assimilation. For assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”

Flere store Diyanet-moskéer i Tyskland kaldes Fatih Camii (Fatih-moskéen), efter (Fatih) Mehmet Eroberen, sultanen der erobrede Konstantinopel. Moskéen ‘Tyrkisk islamisk kultur forening’ i København hedder ligeledes Fatih Camii, og er hermed også en erobrermoské. Moskéerne har mange farver, men alle er nuancer af den samme sorte.

(‘Tyrkisk islamisk kultur forening’, ‘Fatih Camii’, Valdemarsgade, København V; Foto: Fatihcamii.dk)

(Fatih Sultan Mehmet alias Mehmet Eroberen erobrer det kristne Konstantinopel, 29. maj 1453; Wiki)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/71934/trackback

10 Comments »

 1. Nord Korea er helvedes forgård, men de har trods alt besluttet sig for at lukke sig inde i sig selv.

  Islam, derimod har sat sig for at erobre hele verden – det er værre end den værste Stephen King gyser.

  Jeg forstår ikke Jyllands Postens tanke med at give taletid til David Trads, der dag efter dag håner og nedgør danskere, og samtidig hylder Islam der i hans øjne ikke har nogen fejl. Det var ikke en rabiat imam der forsøgte at slå en af Jyllands Postens medarbejdere ihjel, men en ganske almindelig muslim der, sat lidt på spidsen :”studerer, har fast arbejde, passer familie og venner, har villa-vovse og Volvo(BMW).

  David Trads hylder faktisk de mennesker der forsøger at dræbe danskere, alligevel får han taletid i den avis der stod for skud midt under Muhammedkrisen.

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2016 @ 20:35

 2. […] på engelsk for alle inden for en uges tid. Kim Møller beskriver nærmere dokumentaren her: Imam vil ‘åbne’ (erobre) Danmark – Forsker bruger tyrkiske (erobrer)moskéer som det gode ek… og Hans Rustad: Imam: Vi er ved at erobre Danmark og […]

  Pingback by NewSpeek: Multikulturalismens fallit og TV 2 « Snaphanen.dk — 9. marts 2016 @ 22:59

 3. Hvad kan vi lære af OBI (Oplysninger til Borgerne om Islam)

  Sådan som jeg er ser de tre dokumentar udsendelser, så har TV2 programmet ”Bag moskeernes slør” ikke meget med muslimerne i Danmark at gøre, nej det har noget med politikere i Folketinget og navnlig lokal politikere at gøre.
  For det er disse grupper der har ladet hånt om de advarsler der er kommet fra befolkningen, i årtier har man ladet stå til. Det er politikerne på Københavns rådhus der har accepteret de to kæmpe moskeer der er blevet opført i Københavns nordvest kvarter. Ingen har i forbindelse med de nye udsendelser stillet politikerne i Københavns borgerrepræsentation til ansvar.

  Disse programmer giver ikke længere politikerne uvidenhedens alibi, ”jeg viste ikke, at det stod sådan til” og andre floskler. Der kan ikke skabes et nyt 9 april, hvor uvidenheden om Nazi-Tysklands angrebs planer for Danmark/Norge ”kom som et totalt chok”. De partier der har været ledende, i den ”åbne dørs” politik, skal enten lyve endnu mere for deres vælgere eller også finde på en ny politik. For ingen kan nu påstå, at indvandringen ikke har, eller vil få negative konsekvenser. Og årsagen til disse negative konsekvenser er religionen ISLAM.
  Vi ser en hvis udvikling hos Socialdemokratiet, navnlig hos Mette Fredriksen og hos Sass Larsen, men der er lang vej endnu, fordi socialdemokratiet har ført, i manges øjne, den forkerte politik i 30 år. Og de Radikale har allerede ytret, at en revision af “den stramme” udlændinge politik, som et krav for adgang til statsministeriet. Troværdighed tager årtier at opbygge, minutter at nedbryde.

  Der er blevet gjort meget grin med dem der vil bulldoze Grimhøj moskeen, “det er jo ikke murstene, der er problemet” bliver der ofte sagt. Men overfor en så symbolladet kultur og religion, som Islam ville det måske være en god manifestation, netop at bulldoze hele lortet, bare for at pisse territorier af. Da en stor mængde af de tyrkiske moskeer, her i landet, er opkaldt efter Konstantinobels erobre, plyndre og ødelægger, Mehmet eroberen, ja så kunne det være, at man bør overveje at gribe til lidt hårdere midler over for mursten.

  Men det jeg er lidt mere bekymret over, er de tiltag som islam-vennerne; Politiken, DR, Information, Det radikale venstre og universitets verden nu vil igangsætte for at stoppe den nuværende intellektuelle styrtblødning. Da alt hvad Mogens Glistrup og Lars Hedegaard har postuleret i årevis, nærmest går i opfyldelse er der sikkert, at der er krisemøde i hjørne kontoret på Rådhuspladsen (Politiken) og nok også i DR.
  Jeg er bange for at man vil gå efter TV2`s troværdighed. Det kan man allerede se i dagens Information(9.3.2016), hvor Lasse Jensen kom med antydninger om at TV2´s muldvarp måske havde været en agent provokature, der fremprovokerende specifikke udtalelser fra imamerne. Dvs. at de bedre vidende er allerede begyndt at gå til modangreb, mon ikke de går efter Tina Magaard, da hendes viden om islam og arabisk er så stor, at det kan udgøre et banesår overfor uvidenhedsforkæmperne. Mon ikke vi vil se Jakob Skovgaard- Petersen og/eller Jørgen Bæk Simonsen kom med en eller anden gemenhed i Politiken, med refrænet al`a; “du støtter de mørke kræfter”, “du går Dansk Folkepartis ærende”, “du ødelægger inklusionen”. Med et grundlæggende narrativ om at ”du er karrieremæssigt død”.
  Ja, det er faktisk udfaldet af TV2 udsendelserne der bliver det mest spændende. Vil DR tage bolden op og lave lignede historier, eller vil de komme med mod-propaganda.

  Vil Christiansborg overhovet reagere, eller vil det være andet end teatertorden i et par dage, indtil problemerne ”dør ud” og der kommer endnu ”en alvorlig krise”, der kan optage pressens opmærksomhed. For Politiken er det jo egentlig godt, at der er valg kamp i USA, og at Donald Trump fylder så meget i mediebillede. Jo mere udenlandsk støj der er på flimmeren, jo mere kan man aflede interessen fra danske problemer.

  NEJ, … nu er du fandeme for langt ude Historyman, det er jo konspirations teori….eller er det ;-)

  Vi må ønske at der kommer mere OBI i fremtiden.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 9. marts 2016 @ 23:13

 4. Lidt boelge skvulp, masser af taquiya,masser af”dialog og runbords debat ,humanistisk yam yam” , saa er det overstaaet,forraederiet mod landet og dets befolkning, saadan maa det vel opfattes, fortsaetter,een skive mere af salamien,og nogle flere muslimer tilbage i det ,nogle af dem, proevede at komme vaek fra ,men nu ikke magter/gider tage kampen op imod .Det maa vel efterhaanden gaa op for nogen, een bog, een selv udraabt profet,een guddom,een stagneret begrebs verden, hverken vil eller kan “integreres” hvad det saa skulle betyde,fordi de ikke har noget positivt at tilbyde.Deres tilbud er underkast dig og vi forklarer det hele, goer som vi siger,ellers skal vi nok kunne finde en straf der kan passe ,eller vi kan finde en ordning hvor du betaler skat til os ,saa vi fortsat kan leve som vi vil, betalt af jer.

  Kommentar by Dunk — 10. marts 2016 @ 01:20

 5. Det er for sent med diskution og med at finde ‘loesninger.’ Den eneste loesning er desvaerre voldsomheder. Udsmidning af muslimer og stopning af alle former for understoettelse og betalinger til disse voldspsykopater.

  Kommentar by Axel — 10. marts 2016 @ 04:26

 6. nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-09-foreninger-faar-stoette-til-sport-men-er-i-virkeligheden-koranskoler

  Kommentar by Liva — 10. marts 2016 @ 09:25

 7. Disse såkaldte “afsløringer”, burde ikke komme som chok på beslutningstagerne i Danmark. Hvis de foregiver at være uvidende, så må man vist sige, at de har været elendige til deres job, samt i at varetage Danmarks interesser. Hvis man havde gidet at sætte sig ind i sit stofområde, så havde der været mange kilder man kunne været gået til, for at holde sig orienteret om, hvilke mennesker man i hundredetusind tal har inviteret til landet. Og det mennesker fra en helt anden kulturkreds og et noget andet menneskesyn.

  Det har man så valgt ikke at gøre, derfor burde det meste af Christiansborg ryddes for ridderne af den gyldne ordstrøm, og politikerne smides på historiens losseplads – hvor de rettelig hører hjemme – da de har vist sig uværdige. De har vægtet fremmede før egne borgere der så betaler gildet.

  ”Vi har 50 millioner muslimer i Europa.
  Der er tegn på, at Allah vil give Islam sejr
  over Europa – uden sværd, uden kanoner, uden
  erobring. De 5o millioner i Europa vil gøre
  Europa muslimsk i løbet af få årtier.”
  (Uddrag af tale holdt i 2006 af Libyens leder, oberst Muammar Ghadaffi i Al-Jeseera TV, 10.04.2006
  under en tale i Timbuktu.)

  ”Islam bør blive religionen i hele Europa.”
  (Uddrag af tale holdt i Rom 29.08.2010 af Libyens leder, Muammar Gadaffi, bragt i Ekstra Bladet 31.08.2010,s.10).

  Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan understregede allerede for år tilbage: ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er Koranens.” (Kilde: Jyllands-Posten 02.06.2008 s.12).

  Samme tyrkiske regeringschef kunne lettere irriteret udtale, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam” : ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta!” Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.” (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.6, nr.29, 2008).

  Vi må også konstatere, at islam ikke er en religion, som vi forstår det, nej, det er en terrororganisation og ondskabens ideologi som med vold, bomber og ødelæggelse vil underlægge sig det ene vestlige land efter det andet på ægte gøgeungemaner, godt hjulpet på vej af landenes egne landsforrædere. Som en muslim engang har udtalt: ”Vores minareter er vores raketter”; i disse ord ligger muslimens egentlige hensigt med de vestlige samfund.

  Den egentlige mening med disse ord bliver bestyrket, når Tyrkiets regeringschef Recep Tayyip Erdogan (fra det muslimske AKP-parti) offentligt(12.12.1997) har reciteret følgende af digteren Ziya Gökalp:
  ”Moskeerne er vore kaserner, deres kupler er vore hjelme, minareterne vore bajonetter, og de troende vore soldater. Denne hellige hær beskytter min religion. Du almægtige! Vor rejse er vor skæbne, og målet er martyriet.”.

  De moskeer som Tyrkiet betaler for oprettelsen af rundt i Europa bliver navngivet ”Fathi Camii” (oversat ved ”Erobrermoske”) f.eks. i Kiel,Flensborg og mange andre steder, det siger jo meget manende noget om muslimernes hensigt med vores kristne Europa. Og i Köln har man givet grønt lys til en stormoske, der vil sætte den smukke middelalder domkirke i skammekrogen, en kirke der i århundreder har stået som et vartegn for byen.
  Vi kan konstatere ved selvsyn, at Europa er godt på vej til at gøre sig til luder for at tilfredsstille de altid utilfredse, stridbare, krænkede og krævende muslimer. Indvandringen er ved at gøre Europa til et voldens ragnarok. Hvem har egentlig noget godt og positivt at sige om denne terrorinitierende og terrorudøvende ideologi?

  ”Koranen er Guds ord, der er ikke et bogstav eller komma, der er sat forkert i Koranen.
  Det mener alle muslimer, og derfor er alle muslimer også fundamentalister.”
  (Mazhar Hussein, hovedbestyrelsesmedlem af Det Radikale Venstre, J-P 15.06.1999).

  Kigger vi os omkring i verden og ser på, hvad der er sket af terror bare inden for de sidste par år, så er alle terrorhandlinger/forbrydelser udført af muslimer i Allahs navn. En muslimsk martyr er en, der slår andre ihjel for sin tros skyld. En kristen martyr er en, der bliver slået ihjel for sin tros skyld.

  Muslimerne (de såkaldt ”fredelige” og ”tolerante”) arbejder med en skjult dagsorden – som de 3 TV-udsendelser så tydeligt har vist – og det er at nedbryde det danske velfærdssystem indefra og destabilisere vores samfundsstruktur på ægte gøgeungemaner. Nogle af midlerne er ”fødselsbomben” (høj formeringstakt/fertilitet), familiesammenføring og Taqiya (forstillelse/fortielse af sandheden/den lovlige løgn over for ikke muslimer).
  Sidstnævnte betyder, at så længe man som muslim er i mindretal, så er det legitimt – ja nærmest ønskværdigt – at ”tale med to tunger” overfor de vantro – os -.

  ”Vi vil erobre jer på fredelig vis, fordi vi fordobler os for hver generation, mens I bliver færre.” (Aisha Farina, muslimsk konvertit i Milano.)

  „-indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for: Solide familie værdier, sunde indstillinger i retning af, at man skal yde, før man kann nyde-samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder.“
  (Bertel Haarder i 1997)

  Muslimerne er store mestre i løgnen. Reelt vil det sige, at du gør et og mener noget helt andet, så længe det kan fremme den muslimske sag. Muhammeds børn lyver stærkere end en hest kan rende. Som en muslim så rammende engang har sagt det:
  ”Det er for Allah (fred være med ham) en stor velgerning, at vi udrydder de vantro, og det vil for Allah (fred være med ham) være en forunderlig gerning, at vi udnytter og bedrager en vantro”.

  ”Folk siger: Lyv ikke. Men det gælder ikke, når vi tjener Allah.”
  (Muhammed Navab-Safavi)

  ”Islam er en universel religion, og målet må være, at muslimer i Europa skal forsøge at få gjort europæerne til muslimer”.
  (Muhammad Habib-næstkommanderende i Det muslimske Broderskab)

  ”Vi er stolte af at være muslimer og finder os ikke mere i at blive hundset med af ikke-troende. Vi er ikke nogens kulier mere – den tid er forbi – Vi rejser derhen, hvor det passer os, det skal ingen blande sig i. Muslimer er frie mennesker, danskerne er slaver af druk og narko og mistro til tilværelsen. At muslimer får flere børn end danskerne, at det sociale system bliver udnyttet, o.s.v. kan I kun takke jer selv for. Den kloge narrer den mindre kloge”(Jamahir F.Abdallah, formand for den danske ” Islamic Student Organisation”- (Læserbrev i Ekstra Bladet 05.04.1997)

  ”Islam vil sejre over Vesten. Se på udviklingen i Europa, hvor antallet af muslimer vokser som myg. Hver vestlig kvinde i EU producerer gennemsnitligt 1.4 børn. Hver muslimsk kvinde i de samme lande producerer 3.5 børn. I 2050 vil 30% af befolkningen i Europa være muslimer”.
  (Mullar Krekar, muslimsk prædikant bosiddende i Norge)

  ”Hvad betyder det, at de får mange børn? De fødes jo i Danmark, og så bliver de ligesom os”
  (Bjørn ”Snøvle Ævlquist” Elmquist)

  Hvordan man passiviserer og stigmatiserer en befolkning, er den tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensens udtalelser fra 1994 (01.07. i Politiken) et tydeligt bevis på: ”Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra”.

  ”Islam er styrkens religion, og muslimen har pligt til at være terroist i den forstand, at han må terrorisere Allahs fjender til at tilstå de troende fred og sikkerhed. Terroisme mod Allahs fjender er en pligt i vor religion. Enhver, der opgiver jihad, lever i ydmygelse.”
  ( Abu Talal-al-Qassimi, imam)

  SÅDAN !-kan det siges tydligere? Bør det ikke mane til eftertanke! Koranen er en lærebog i had og intolerance.

  KÆMP FOR DANMARK!

  Kommentar by der Adler — 10. marts 2016 @ 10:23

 8. […] Hvad det ikke lykkedes Hedegaard at føre bevis for, er nu tilfulde lykkedes for TV2 igennem de afsløringer, der er kommet frem gennem udsendelsesrækken med skjult kamera bag moskéernes facade. Én af disse imam-udtalelser er særlig interessant. En imam, Mohammad Fouad al-Barazi fra Det islamiske Forbund i Danmark, siger ifølge en transkription fra Uriasposten, se her: […]

  Pingback by Tvang eller forståelse? | ricardtriis — 10. marts 2016 @ 23:09

 9. […] Men forudsat, at den tredje udsendelse af ”Moskeerne bag sløret” er nogenlunde troværdigt redigeret, er det én af de udsendelser, hvor der virkelig er noget at komme efter. Kim Møller på uriasposten kommenterer og citerer, se her: […]

  Pingback by To lemmingreaktioner | ricardtriis — 17. april 2016 @ 20:29

 10. […] TV2’s udsendelsesrække “Moskéerne bag sløret” viste noget af det samme. Én af de imamer, som blev fotograferet med skjult kamera, Mohammad Fouad al-Barazi, forklarede, at muslimerne for øjeblikket er ved at “åbne” de forskellige europæiske lande. At “åbne”, siger Tina Magaard, betyder “at gøre disse lande muslimske”. Blandt andet altså ved at blive de fleste, se her. […]

  Pingback by Natur og fuglesang | ricardtriis — 1. maj 2019 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper