25. marts 2016

Bruxelles-terror: Islamisk Stat-jihadister kommer til Europa i ly af flygtningestrømme

De åbne grænser kræver sine ofre. Daily News Hungary har oversat lidt fra ungarnske Metropol, omhandlende den overlevende Bruxelles-terrorist Najim Laachraoui (Saufiane Kayal), der angiveligt krydsede den ungarnsk-østrigske grænse den 9. september sidste år i ly af de migrerende masser. Han var passager i en bil ført af Salah Abdeslam, en af de centrale bag Bataclan-angrebet.

En af tophistorierne den 9. september sidste år, var paradoksalt nok fortællingen om en ungarnsk tv-fotograf der havde sparket ud efter en illegal flygtning ved den ungarnsk-serbiske grænse. ‘Ofret’ havde boet i Tyrkiet i flere år.

Fra Tyrkiet hører vi nu, at de sidste juli udviste den senere selvmordsbomber Ibrahim El Bakraoui, da de mistænkte ham for at være militant. Han blev anholdt i Gaziantep tæt på grænsen til Syrien, en transitby for Syrien-jihadister.

Bemærk at historien også trækker tråde til Keleti-stationen i Budapest, der i september sidste år var belejret af illegale – The accomplice of the parisian suicide bomber has travelledd through Hungary.

“Metropol.hu reports that the Belgian police captured and identified a young man, who arrived to Belgium from Syria last autumn, and then helped the Parisian suicide bomber to prepare the attack. According to the authorities, the 24 years old Najim Laachraoui joined ISIS in 2013 in Syria, and taking advantage of the migration wave he returned to Belgium illegally, crossing Hungary on his way.

Based on the Advocate General’s announcement the suspect was one of the passengers of Salah Abdeslam, captured on Friday, and crossed the Austrian-Hungarian border on 9 September last year; they were asked to identify themselves, but the passengers had fake papers. Based on the results of the DNA tests, Najim Laachraoui, alias Soufiane Kayal, rented his house in Auvelais using fake papers…

During a second house-search in Brussels, police shot another former passenger who crossed Hungary on 9 September. Samir Bouzid (35), alias Mohamed Belkaid, was killed in the Forest District. Detectives presume that Laachraoui and Belkaid, who were in Belgium at the time, were the recipients of the SMS sent by the suicide bombers right before the attacks.

According to several news sources, Salah Abdeslam, one of the suspected organizers of the 13 November Paris suicide bombings, traveled to Hungary twice. On 9th September he parked his car at the Keleti Railway station, stayed for 45 minutes, and went back to Belgium. He returned on 17 September through Germany and Austria, waited two hours at the Keleti Railway Station, when thousands of Syrian migrants arrived.”

(Zaventem Lufthavn, 22. marts 2016; Foto: Liveleak)

“De efterretninger, vi har, på baggrund af dem vurderer vi, at organiserede militante grupper ikke vil benytte menneskesmuglere eller flygtningeruter til at forsøge at få terrorister ind i Danmark – simpelthen fordi ruten ikke er hensigtsmæssig.” (PET-chef Finn B. Andersen, 22. september 2015; Mikkel Andersson)

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/72315/trackback

11 Comments »

 1. For dette, og de mange angreb der kommer, burde Merkel stilles for en krigsret.

  Kommentar by Lightmann — 25. marts 2016 @ 06:10

 2. Ja, Merkel og hendes mange medskyldige skal straffes, for de ofrer villigt os europæere i terror for at lade Europa gå under i et muslimsk ragnarok.

  Den islamiske invasion skal knuses. Dette er krig. Enhver valgt politiker har et særligt ansvar for at føre kampen, ellers må de straffes for landsforræderi. Alle i offentlige stillinger har ligeså et særligt ansvar. Alle vi andre skal deltage i forsvaret af Danmark og Europa, så godt vi kan. Dette er krig.

  Kommentar by Boethius — 25. marts 2016 @ 06:27

 3. Det gør ondt helt ind i det inderste af min sjæl, når jeg ser de bragte fotos af bomberamte kvinder ved Bruxelles’ lufthavn. Og vi har heldigvis ikke set, hvordan de værst tlredte har set ud efter bomberne. Dette barbari skal standses nu. Vi skal ikke tolerere mere terror. Dette er endnu en krigsdåd i en efterhånden lang række. Være politiske ledere er svage og rådvilde. Vi behøver ledere med fasthed, beslutsomhed og overvældende styrke. Dette er krig, og krig kan ikke føres med fredelige midler.

  Kommentar by Boethius — 25. marts 2016 @ 07:23

 4. Angående PET’s fejlvurderinger af terrortruslen er det rystende, at vi almindelige menneskers sunde fornuft er så meget mere træfsikker i vores trusselsvurdering end, hvad der burde være en topprofessionel efterretningstjeneste. Det nytter ikke noget, at PET’s trusselsvurderinger åbenbart lægges tilrette efter formodede politiske hensyn.

  Der har været mange advarsler om terrortrusler i kølvandet på massemigrationen, særligt fra september og frem til nu, men så vidt jeg ved ikke nogen særlige advarsler fra PET. Det er pinligt, og det er ikke godt nok.

  Men det overordnede budskab fra Danmarks statsminister er jo også, at vi endelig ikke må lave om på vores liv, vi skal bare “leve livet, som vi plejer”, ellers får terroristerne held til at vinde. Arrrrgggggh! Terroren skal netop få os til at ændre vores liv. Fjenden har påført os krig. Og der er netop forskel på fred og krig. Man kan ikke føre krig med fredelige midler.

  von Clausewitz’ hovedpointe i bogen “Vom Kriege” er netop, at krigen er hæslig, og at den netop derfor skal føres så voldsomt som overhovedet muligt, så den så hurtigt som muligt kan afsluttes. Velovervejet, overraskende, voldsomt, samtidigt – “VOVS”, som det hedder i Hæren. Ellers trækker man pinen ud, og holder os almindelige mennesker som gidsler for EU’s og mulitikulturalisternes syge ideologi.

  Fotografierne af de døde og sårede fra Bruxelles, fra Paris, fra Krudttønden og synagogen og fra efterhånden utallige andre steder i Europa viser krigens hæslige ansigt. Vil politikerne have mere blod på deres hænder? Det skal de ikke have lov til! Jeg vil ikke være et lam, der trækkes til slagtebænken af hensyn til deres inkompetence og deres vilde ideologiske projekter.

  Hvor er Danmarks største borgerlige parti, Dansk Folkeparti, henne? Hvad venter de på? Der skal handling nu!

  En vigtig ledestjerne i den krig, vi skal føre, er, at dette ikke handler om værdier – det handler om identitet. Dette er en krig om identitet, om hvem vi er og om hvem, vi ønsker at være. Det identitære spørgsmål er langt dybere end det værdimæssige spørgsmål. EU og multikulturalismen bygger på værdier. Danmark og Europa bygger på identitet.

  Hvad er identitet? Ordet kommer af det latinske “idem”, som betyder “det samme”. Identitet er det, som er det samme. Jeg er den, jeg er. Vi er dem, vi er. Dette er en kamp mod den kulturrelativisme, der prædikes i skoler og på gymnasier, at Satre har ret, at eksistens kommer før essens. Nej – essens kommer før eksistens! Vi skal blive dem, vi er. Vi er danske, vi er europæere. Det skal vi forsvare. Krigen mod dem, der nu angriber os med terror og bomber, med ideologisk sniksnak, med røgslør og forvirring, skal føres stenhårdt.

  Kommentar by Boethius — 25. marts 2016 @ 07:55

 5. Ja, jeg kunne blive ved, for disse fotos af uskyldige ofre i Bruxelles rammer mig hårdt.

  Nu gælder det om, at Danmark og Europa tager initiativet. Vi skal ikke vente på næste terroranslag. Vi skal aktivt rense vores samfund for de mennesker, der udgør en trussel. Hjemsendelser og udvisninger skal sættes i værk. Moskeer skal lukkes. Grænsekontrol skal indføres og håndhæves. Asylret skal ophæves.

  Kommentar by Boethius — 25. marts 2016 @ 07:59

 6. De menige PET folk kan godt se hvad der sker, problemet er cheferne der bliver ansat udfra deres politiske tilhørsforhold, om de overhovedet har en politifaglig baggrund er ligemeget. DET er rystende.

  Kommentar by Danskeren — 25. marts 2016 @ 09:52

 7. Det er en moderne udgave af Kejserens nye Klæder, hvor den lille dreng kan se det, som alle de andre ikke kan se, nemlig islam og den lille dreng får omgående et hold kæft bolche.

  Kommentar by Menig 442 — 25. marts 2016 @ 10:16

 8. Ja, det er forfærdeligt med de børn, det går udover. De har ikke stemt for masseindvandringen.

  Kommentar by Phil — 25. marts 2016 @ 10:17

 9. PET er politisk styret. Det var ikke en bekvem politisk sandhed sidste år, at der gemte sig massevis af terrorister i de såkaldte flygtningestrømme. Danmarks statistiks tal for arbejdsløshed og kriminalitet blandt indvandrere er heller ikke belejlige politisk, og derfor er de også i årtier blevet fejet af banen. Vestegnsborgmestrene, Dansk Folkeparti og alle andre kritikere er blevet fejet af banen i årevis. Ingen af de ansvarlige politikere fra de store partier ønsker at stille sig op og sige, at de har taget grueligt fejl og at indvandringen fra muslimske lande nu udgør en alvorlig trussel i forhold til vores levevis. Det vil være for stor en indrømmelse af fejl, som kan ødelægge et helt parti eller et politisk system. Jeg tror derfor, at mange politikere ser sig nødsaget til at lade udviklingen fortsætte og håbe på, at der sker et mirakel – altså at integrationsproblemerne løser sig sig over tid (hvad de selvfølgelig ikke gør). En anden fløj af politikere (primært liberale) er uvidende om problemerne. De tror primært, at sagen handler om at få folk i arbejde, selvom arbejde ikke har en pind med sagen at gøre, og selvom de fleste indvandrere aldrig nogen sinde kommer i arbejde. Dels bliver de holdt ude af arbejdsmarked af kulturelle årsager, og dels er de for ukvalificerede og for dovne til arbejdsmarkedet. En sidste fløj af politikere (venstrefløjen og radikale) hader dels kapitalismen og den danske kultur, og ser gerne begge dele nedbrudt og erstattet af noget andet. For dem er masseindvandring en gave fra himlen fordi ukontrolleret tilstrømningen af muslimske indvandrere uværgeligt vil medføre et kollaps for økonomien og/eller at den eksisternede kultur udslettes og erstattes.

  Og hvad er der så sket alt imens de ansvarlige politikere har lallet rundt? De muslimske parallelsamfund har vokset sig ukontrollerbart store, og er nu rugekasser og dissiderede safezones for Sharia og terrorisme – og udviklingen nyder bred opbakning fra de muslimske befolkninger, der aktivt eller stiltiende konspirerer eller kollaborerer med de terroristiske elementer. Det gør det umuligt for de vestlige efterretningstjenester, at gennemtrænge de stadigt mere lukkede muslimske samfund. Læg hertil at de muslimske organisationer i årtier har snøret de vestlige efterretningstjenester/politikere ved at tale med to tunger: udadtil at fremstå som villige til dialog og integration men indadtil har prædiket adskillelse og kamp mod samfundet. Alt i alt har vi dermed lagt kimen til en cilivisatorisk katastrofe, og Donald Trump havde derfor helt ret i sin udtalelse forleden: Bruxelles (eller Europa) plejede at være et smukt og fredeligt sted. Men ikke mere. Nu er det en anden verden. Så sandt som det er sagt. God lang fredag!

  Kommentar by Satan — 25. marts 2016 @ 11:20

 10. Hans Jørgen Bonnichsen har også meldt ud, at terrorister ikke ville gemme sig blandt migranterne:
  http://m.bt.dk/krimi/bonnichsen-kun-taabelige-terrorister-forklaeder-sig-som-flygtninge

  Den ubegavede melding blev publiceret samme dag som terrorangrebet i Paris, der som bekendt blev begået af mænd, som var kommet til Europa forklædt som flygtninge.

  Kommentar by Hertz — 25. marts 2016 @ 15:37

 11. Tak Hertz
  Hvornår har Bonnichsen nogensinde udtalt sig fornuftigt om noget som helst? Han er og forbliver en linse- og mikrofonlus, og msm er ikke et hak bedre, når de konstant interviewer ham.

  Han blev pensioneret – sikkert på gunstige vilkår – da ingen gad høre på ham længere, i 2006.

  I 2005 ved kommunalvalget fik han 65 personlige stemmer. Siger nok en del om hans popularitet (familien…) og en hel del om msm’s dømmekraft.

  Lad ham dog dø i fred og lad os slippe for hans evindelige vrøvl.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. marts 2016 @ 16:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper