31. marts 2016

Ekstra Bladet (oversat til dansk): Voldelig moddemonstrant angriber ældre mand under Trump-stævne

Jeg er ikke specielt vild med Donald Trump, og det er medierne tydeligvis heller ikke. Det er mere reglen end undtagelsen, at venstreorienterede moddemonstranter konfronterer tilhørere for rullende kamera til Trump-arrangementer, i håb om at få en reaktion til den taknemmelige verdenspresse. Det lykkedes ikke helt for en aggressiv teenagepige ved et arrangement i Wisconsin, og til sidst gik hun til angreb og blev passiviseret.

Ekstra Bladet har historien, og gør angriber til offer – Ny ballade ved Trump-stævne: 15-årig pige skudt med peber.

“Politiet efterlyser en mand, som brugte peberspray mod en 15-årig pige, der tirsdag deltog i en demonstration mod den republikanske præsidentkandidat Donald Trump. Episoden i Janesville, Wisconsin, er den seneste i en række voldelige sammenstød ved Donald Trumps vælgermøder, der ofte bliver mødt af talrige demonstranter.

Den 15-årige pige har forklaret politiet, at hun blev ramt af peberspray, da hun slog en mand, som angiveligt havde ‘befølt hende’. Det afviser manden over for lokale medier.

– Jeg rørte hende ikke, siger Dan Crandall til avisen Wisconsin State Journal.

(Youtube, 29. marts 2016: Trump protester punches man and gets instantly sprayed with mace)

Trump er blevet beskyldt for at opildne sine tilhængere til at gribe ind over for demonstranter, der afbryder hans taler. Han har også været meget direkte i tonen.

– Jeg har lyst til at pande ham en, det kan jeg godt fortælle jer, sagde Trump om en demonstrant i Las Vegas i februar.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/72529/trackback

9 Comments »

 1. Længe leve Donald Trump.
  Det er lige manden for mig, for der trænger gevaldig nye boller i suppen, De andre er nemlig rådne.

  Stop for Muslimsk affald.
  Fjernelse af satans bedehuse er tiltrængt.

  Kommentar by Sindsro — 31. marts 2016 @ 21:53

 2. Trump er den eneste seriøse kandidat, han repræsenterer opgøret mod den politisk korrekte og korrupte elite. Han er den eneste, der vil terrorisme og illegal indvandring til livs, og amerikanerne er heldige at have en så markant politiker. USAs svar på Mogens Glistrup.

  Hvis nu ikke Kim Møller er særlig vild med Trump, er han da vild med nogen af de andre kandidater? Det håber jeg ikke, for de har alle deres fejl.

  Kommentar by SendZeniaStampeTilSverige — 31. marts 2016 @ 22:06

 3. Hvor der er røg er der ild.
  Det er jo ikke tilfældigt at der er voldelige optrin i mellem Trump tilhængere og modstandere.
  Det er planlagte provokationer som vi også ser det i andedammen hver gang afa og ligesindede tropper op til demonstrationer.
  Man sidder i bunkeren nogle dage før og lægger en strategi som ene og alene har til formål at få modstanderen til at miste kontrollen og gøre noget som under andre omstændigheder ville være anset for en acceptabel reaktion overfor en flok bøller.
  Bagefter står dr og tv2 så klar som mikrofonholdere for de stakkels ofre.
  Mange amerikanere har, som mange europæere, gennemskuet venstrefløjsernes gimmicks.
  Der skal mere end en pebersprayet provokatør til at stoppe Trump nu.

  Kommentar by Frank Hagmann — 1. april 2016 @ 01:27

 4. At sammenligne Ron Paul med Donald Trump, er som at sammenligne Mogens Glistrup med Margrete Auken. Alligevel vil jeg igenigen påpege mediernes liggen i lommen på world leaders, such as Federal Reserve.
  https://www.youtube.com/watch?v=o_WBo4sfmi4

  Kommentar by Nielsen — 1. april 2016 @ 05:58

 5. De får 15 dollars i timen for at møde op og lave ballade på Trumps vælgermøder:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-03-30/seen-craigslist-get-paid-15-hour-protest-trump-rally

  Andetsteds på nettet fremgår det at Soros står bag. Han betalte også Ferguson demonstranterne.

  Kommentar by Sigwar — 1. april 2016 @ 06:47

 6. Her er mere om peberpigen: https://www.youtube.com/watch?v=myNPOm9iOdU

  Kommentar by Morbus Behcet — 1. april 2016 @ 09:49

 7. HAHA! Lige i sylten! Det har hun godt af!

  Trump er ikke den største diplomat, nej, men det bliver forfærdeligt, hvis Hitlary kommer til magten. Man kan desuden ikke have en kvinde på en så magtfuld post som præsident af USA, det mener jeg ikke. Hvad vil hun gøre med sauderne så? De må jo ikke give hånd til eller tale med kvinder? Det vil de måske gøre alligevel så, for i Hitlary får de en gevaldig allieret i muslimificeringen af Vesten.

  Kommentar by Andersine — 1. april 2016 @ 13:46

 8. Jeg læste inde på barenakedislam.com, at hvis man skriver noget som helst negativt om Trump, så bliver man bannet! haha! BNI er totalt Trump-fan, og det er mange, der læser inde på diverse af den slags sider i USA. Mange amerikanere ser med gru på, hvad der sker i Europa, og jeg har mange gange nu læst, at de advarer hinanden mod at tage til Europa; de er helt oppe at køre over udsigten til at få jihadist-okkupanter fra Syrien, så de ser Trump som dén eneste mulige præsidentkandidat.

  Jeg må altså give dem ret, for bukker også USA under for det perverse islamo-lefleri, vi ser i Europa nu, så kan den ‘frie verden’ godt lukke og slukke og iføre sig niqab!

  Kommentar by Andersine — 1. april 2016 @ 13:52

 9. Trump er verdens håb.

  Kommentar by Phil — 2. april 2016 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper