6. maj 2016

Om lollandsk friskole: “Et af børnene var afrikaner, og det viste sig at blive et problem. Mest for ham.”

Regeringen vil gerne have flygtningebørn i privatskoler, og følger der penge nok med, så skal der nok være friskoler i udkantsområder der tager chancen. Det har dog på lidt længere sigt ingen gang på jord, da privatskolerne i byerne jo netop eksisterer som et monokulturelt alternativ til en multikulturaliseret folkeskole. Mon ikke flygtningebørnene ender på islamiske friskoler, og det således bliver en ny måde at malke statskassen på.

Berlingske har besøgt Reventlow Lille Skole i Toreby på Lolland, der for få måneder siden indvilligede i at få 36 nye elever fra Mellemøsten, Afghanistan og Eritrea. En beslutning der forøgede skolens indbyggertal med 50 procent, og gjorde ‘værdierne’ til noget man nu skulle kæmpe for.

Et lynkursus i anvendt multikultur, der bør læses i sin helhed – ‘Slagsmålene er i en helt anden kategori, end vi er vant til’.

“Regeringen vil have de private grundskoler til at løfte deres andel af flygtningeopgaven. Med 36 flygtningebørn er Reventlow Lille Skole et foregangseksempel. Skoleleder Mette Green har prøvet det før, men hun er overrasket over, hvor traumatiserede og voldelige de nye børn er.

De 81 elever på Rewentlow Lille Skole på Lolland stod klar med hvert deres lille Dannebrog i hånden, da en ganske særlig bus for to måneder siden parkerede foran skolen.

(Reventlow Lille Skole på Facebook, 16. juli 2016)

Børnenes første skoledag i februar gik fint.

‘Men så startede balladen ellers,’ forklarer skoleleder Mette Green.

‘De var ikke vant til, at der er mad nok. De var ikke vant til, at der er ting nok. Når der skulle tegnes, var der en, der tog alle farveblyanter uden at ville dele. Når vi skulle spise, var der slagsmål. De kendte ikke til køkultur, og alle kæmpede mod alle. …,’ fortæller Mette Green. …

Inden man kan tale om almindelig undervisning, er der mange helt basale ting, som børnene først må lære.

‘Nogle af dem kan knap holde på en blyant. Havde de gået i børnehave, så var de blevet skole-udsat,’ siger Mette Green. …

De 36 asylbørn, skolen modtog i februar, var fra Syrien, Iran, Irak, Afghanistan og Eritrea. Syrerne, som der var flest af, så ned på de andre, og på kryds og tværs var der konflikter med børnenes herkomst som omdrejningspunkt.

Et af børnene var afrikaner, og det viste sig at blive et problem. Mest for ham.

Han blev mobbet groft af de andre nye børn, fordi han var afrikaner og sort. Heldigvis fik han opholdstilladelse og flyttede. Af hensyn til hans sikkerhed kunne han ikke være blevet her. Det ville have været børnemishandling. Så slemt var det. Vi kunne ikke forstå, hvad de sagde, men de hånede ham og var hårde ved ham. Når vi vendte ryggen til, kastede de sig over ham fysisk. Vi måtte have ham tæt på os hele tiden for at beskytte ham. Det var sindssygt. Børnene kører jo med fælles bus fra skolen til flygtningecentrene, og der kunne vi ikke beskytte ham. Så når bussen skulle køre, græd han som pisket. Han vidste jo, at han ville få slag, og at det ville fortsætte næste dag. Vi åndede alle sammen lettede op, da han fik ophold. Det var hans redning.’

Hvilken hjælp fik I med at forebygge det?

Vi blev tilbudt en netværksmedarbejder af asylcenteret. Men han var sort. Og her måtte vi simpelthen sige, at det duede ikke. Han ville jo aldrig få sat sig i respekt. Det var grænseoverskridende at sige nej tak, for det er jo stik imod det, som jeg og skolen står for.’

Det lyder som udbredt racisme blandt børn, der højst er 11 år. Er det din oplevelse?

Ja. Det mener jeg. Skal vi sige det sådan: De har noget med i rygsækken, og den er pakket hjemmefra. Det er en af de store opgaver, og den er svær.’ …

‘Jeg ved jo ikke helt, hvad der sker i hovedet på dem, for vi kan ikke tale sammen. Men deres alarmberedskab er på højeste niveau. Små ting bliver til meget store konflikter. Der kan sagtens komme et slagsmål ud af, at to vil have den samme røde farveblyant. De kaster sig over hinanden, og det stopper ikke, før vi trækker dem fra hinanden. Men det er ikke altid, vi kan det. De slår hårdt, og de kradser. Slagsmålene er i en helt anden kategori, end vi er vant til. Vi kalder det slåskamp for alvor.

Har børnene samme respekt for jer som de danske børn har?

‘… det er langt fra alle, der respekterer lærerne. Det er kvinder, der underviser dem, og kvinder er ikke det, børnene har mest respekt for. Det virker, som om de er vant til, at der bliver råbt ad dem. Måske er de også blevet slået. De kan virke immune over for det, der plejer at virke med danske børn. Men én ting er helt sikkert: De fleste af dem trænger rigtigt meget til nogle kram. Det virker ikke, som om det er, hvad de har fået mest af.’ …

‘Jeg var tæt på at sige: Det her er for meget. Vi må nedlægge den ene af de tre klasser. Lærerne var meget mærkede af det. På et tidspunkt overvejede jeg: Er det her for stor en mundfuld? Jeg tænkte, at det ikke ville vare længe, før forældrene til danske børn ville sige fra. For der var hele tiden slagsmål i frikvartererne, og de nye børn ændrede hele stedet. …'”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/73288/trackback

38 Comments »

 1. DE der kornfede pædagoger beskriver katastrofen udmærket, men de forstår ikke, at de installerer den. De tror de kan kramme den ud af børnene. Suk!

  Kommentar by BB — 6. maj 2016 @ 09:31

 2. “Det var sindssygt.” -Vil være beskrivelsen af det eksperiment i fremtidens historiebøger. Bemærk hvor indkodet racisme i sin helt grundlæggende form er indkodet i de børn helt fra starten af!

  Hører i efter AFA? Det er dem her i kommer til at slås imod i fremtiden! “black and white, unite and fight” my ass, bare en lille nuanceforskel fra brun til mørkebrun er nok til at udløse ekstremt racistisk adfærd i disse mennesker. Så fat det dog!

  Kommentar by per — 6. maj 2016 @ 09:32

 3. Hvad kan man sige andet end, at når indlæringskurver er 0 blandt politikere, forskere og beslutningstagere, så rammer virkeligheden så meget desto mere brutalt.

  En rimelig tese på den besynderlige 0-indlæringsevne er, at den revolutionære venstrefløjs vandring gennem de offentlige institutioner har efterladt et så forvreden uddannelsesmiljø til efterfølgende politikere, forskere og beslutningstagere, at de ikke kan andet end at drømme og lukke af for enhver erfaring.

  Iøvrigt ignoreres bredt konsekvenserne for de danske elever. De forventes at kunne tilpasse sig i det uendelige, uanset hvordan deres barndom smadres af de voksnes drømmerier.

  Kommentar by traveler — 6. maj 2016 @ 09:40

 4. Regulær børnemishandling af de danske børn.

  Kommentar by Odo — 6. maj 2016 @ 10:10

 5. “Mon ikke flygtningebørnene ender på islamiske friskoler, og det således bliver en ny måde at malke statskassen på.”

  Foruden at forstærke parallelsamfundene.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. maj 2016 @ 10:14

 6. #4 Det er lige præcis det det er. Og imens plaprer pædagokkerne videre mens det kortslutter inden i deres hoved.

  Kommentar by Danskeren — 6. maj 2016 @ 10:54

 7. Vi ser da gerne at ALLE privatskoler i DK prøver det her.

  Det kunne nok få nogen forældre til at vågne op.

  Kommentar by mb — 6. maj 2016 @ 11:43

 8. Fy for satan, siger jeg bare. Men det er jo helt forventeligt, når man tænker på, hvad det er for lande dekommer fra. Det er uanstændigt, at vores politikere bare lader stå til og fortsætter importen af disse asociale og uintegrerbare mennesker. Danmark går en hyggelig fremtid i møde…

  Kommentar by Holger_Danske — 6. maj 2016 @ 12:30

 9. Danske privatskoler har netop gennem årene levet på det forhold at de kunne levere kvalitet.
  De tør derfor ikke røre perkerynglet med så meget som en ildtang af frygt for at de danske forældre trækker deres børn ud.
  Nej, løsningen vil sikkert blive, at der oprettes flere koranskoler.

  Kommentar by Rodina — 6. maj 2016 @ 12:43

 10. Apropos…. Kommende dokumentar på DR2:

  “Norsk dokumentar fra 2015.Efter næsten fire år i Norge blev den niårige Farida deporteret til Afghanistan. Et land, hun aldrig havde været i, og med et sprog og en kultur, der var fremmed for hende. Hun savner sine venner, sin skole og trygheden. (t)”
  http://www.tvguide.dk/programmer/dr2/2016-05-10/22:15/asylboern-farida/39364427—

  Man må forstå, at det er dybt traumatiserende.

  Kommentar by BE — 6. maj 2016 @ 13:00

 11. Øøh hvor er historien om de danske forældres og børns reaktion på sådan et vanvidsprojekt – som lige pludselig indføres??

  Er det bare en lille socialistisk/radikal tuttenutte friskole med “højt til loftet”, og glade for at møde nye “kulturer” og være med til at være rigtig god og hjælpe multikulturens indførelse??

  Eller hvad er der tale om?

  Hvis jeg var forælder til et dansk barn i den skole, ville jeg da tænde helt af og prøve at samle nogle andre forældre og få sat nogle møder og pressioner op, så vanviddet kan stoppe!

  Der er vel en demokratisk valgt bestyrelse og/eller et forældreråd eller lignende?

  Hvis en stribe forældre trak deres børn ud, enten midlertidigt til der kom ordnede forhold på skolen, eller permanent som modreaktion, så burde det da kunne stoppe sådan noget vanvid.

  Men selvfølgelig ved jeg jo ikke hvad der er baggrund for det hele og om der er løsninger på vej…men et eller andet sted er det da noget hasarderet, at byde børns skolegang og uddannelse sådan nogle forhold!

  Kommentar by Black Watch — 6. maj 2016 @ 13:02

 12. Friskolerne er ligeglade med eleverne, bare de er indskrevet i skolen den ene dag i september hvor det opgøres hvor hver enkelt barn går i skole. Den skole der har barnet på dagen får tilskuddet for hele skoleåret.
  Der spekuleres fælt i dette, og masser af børn “får chancen” og “kommer på prøve”, og kyles derefter ud, når tilskuddet er i hus.

  Sådan var det også med vægtafgiften på biler i gamle dage, nu afregnes der pr. dag ved ejerskifte og afmelding.

  Kommentar by Træt — 6. maj 2016 @ 13:26

 13. #11 “Er det bare en lille socialistisk/radikal tuttenutte friskole med “højt til loftet”, og glade for at møde nye “kulturer” og være med til at være rigtig god og hjælpe multikulturens indførelse??”
  Alle lilleskoler er “reformpædagogiske”, så stort set kun røde/radikale forældre. Denne her er etableret i en nedlagt fokeskole, så der er formentlig nogle få “alm. mennesker”, der har børn i den.

  Kommentar by Odo — 6. maj 2016 @ 13:39

 14. I godhedens navn, men nok mest for at en hel masse voksne kan få det rigtigt godt af at kigge sig i spejlet om morgenen, så skal vi nu ofre en masse hvide danske børn.
  De der små priviligerede blegfede unger skal bare tag hvad der kommer alt imens glorien bliver pudset hos humanisterne.
  Det er åbenbart ligegyldigt om der stemmes til højre eller venstre, udkommet er det samme, respektløs behandling af danskerne.

  Kommentar by Frank Hagmann — 6. maj 2016 @ 13:50

 15. @11, nu er det jo stadig forholdsvist nyt så der går lige lidt tid, men jeg er sikker på at at du godt kan regne med at det får en effekt når lille mads og mathilde kommer hjem om fortæller at ali og muhammed har brækket næsen på dem, og kaldte læreren en danskerluder da hun prøvede at kramme det væk.
  Det var jo trods alt derfor at mange af dem i sin tid tog deres børn ud af folkeskolen!

  Så er spørgsmålet jo hvad næste skridt bliver for dem der ikke har tid til hjemmeundervisning, måske en dag de lærer deres curling børn at slå igen når alle landets skoler bliver som københavns vestegns.

  Kommentar by per — 6. maj 2016 @ 13:54

 16. # 14
  Spot on

  som det vist hedder nu om dage. Kunne ikke have sagt det bedre selv!

  Kommentar by Men dog ! — 6. maj 2016 @ 14:36

 17. Ordet privat burde være nok til at skolebestyrelsen kan afvise elever man ikke ønsker på skolen. Flere halal-hippie politikere på Christiansborg valgte folkeskolen fra og satte deres børn i privatskole, sikkert hvor der ikke er to-sprogede elever.

  Nu tvinger de andres børn i privatskoler til at sidde sammen med analfabeter og voldelige typer, som burde placeres i den folkeskole som Christine Antorini mener kan indkludere alle.

  Kommentar by k.m. — 6. maj 2016 @ 14:56

 18. Arabere har altid foragtet negre. Det var også arabiske slavehandlere der stod bag århundrede slavehandel med negre.

  Det er derfor ufatteligt at mange afrikanske lande nu gennemgår en islamisering og omfavnelse af arabisk kultur og religion.

  Kommentar by For Mangfoldighed — 6. maj 2016 @ 15:41

 19. #13: “Alle lilleskoler er “reformpædagogiske”, så stort set kun røde/radikale forældre. Denne her er etableret i en nedlagt fokeskole, så der er formentlig nogle få “alm. mennesker”, der har børn i den.”

  Du ved vidst ikke hvad du taler om. Masser af forældre, hvis børn bliver ædt i folkeskolen, sætter deres børn i friskoler, der kan vælge og vrage, og derfor løser problemer med mobning ved at smide mobbeofrene ud, EFTER at have fået hele årets tilskud for dem.

  Kommentar by Træt — 6. maj 2016 @ 16:25

 20. Fortrængningen(folkedrabet) af etniske danskere fortsætter planmæssigt.-Døde nyhipoer er en konstant mangelvare.

  Kommentar by dansker — 6. maj 2016 @ 17:23

 21. Væmligboerne burde have asylbørnene boende privat. I stedet for at det væmmelige eksperiment skal gå ud over danske børn. Det er omsorgssvigt af danske børn.

  Kommentar by Liva — 6. maj 2016 @ 17:23

 22. @4 og 21″:
  Ja, her ser vi så, hvordan den global-marxistisk-revolutionære elite og udøvende stormtroppet i socialkonstruktivismens institutioner smadrer folkeskolen, ofrer de danske børn og kører fagligheden ned i pløret.

  Kommentar by Boethius — 6. maj 2016 @ 17:35

 23. At slå fra sig eller passivt at tage imod slagene, det må være et af fremtidens største spørgsmål at få besvaret for europæerne.

  Kommentar by Menig 442 — 6. maj 2016 @ 18:26

 24. Det gik som man kunne vente. Clash of civilisations blev annonceret i en videnskabelig artikel af Samuel P. Huntington i 1992 og var baseret på tonsvis af empirisk forskning af i mange samfunds udviklinger i århundreder. Var der nogen, der havde ventet andet i privatskolen på Lolland? Næppe.
  Djævelen ligger som bekendt i detaljen: “En beslutning der forøgede skolens indbyggertal med 50 procent”. Follow the money. De solgte de danske børns fremtid til deres kommende tyranner for ussel mammon.

  Kommentar by A-mad — 6. maj 2016 @ 19:00

 25. Så blev det bekræftet: London er ikke længere en europæisk by. Pakistanske Sadiq Khan er ny overborgmester. Englænderne kom i mindretal i deres egen hovedstad, og nu sidder der en muslimsk Labour politiker som Lord Mayor valgt ind med hjælp fra alle overløberne.

  Kommentar by Odo — 6. maj 2016 @ 19:59

 26. Disse selvretfærdige humanister, med deres naive forestillinger om at “en fremmed er en ven du endnu ikke har mødt” møder pludseligt virkeligheden som en betonvæg. Sammenblandet med venstrefløjens primitive socialkonstuktivisme har de en utopisk ide om at de sammenbragte børn fra alverdens “failed states” vil blive mentalt reset og opføre sig som de empatiske, men uslebne danske børn når velfærdssystem får dem under vingerne . At de i stedet er genetisk kodet til kynisk at banke og plyndre de svageste i flokken, kommer som en overraskelse, men er jo en adfærd som vi ser brede sig overalt hvor den invasive muslimske menighed får fodfæste. Hvor er det trist at disse fanatiske idioter berøver de danske børn en tryg og berigende barndom.

  Kommentar by Nothingman — 6. maj 2016 @ 20:11

 27. 25/Odo

  Englændere har ikke længere en borgmester i London. Englændere er ikke længere repræsenteret i nærdemokratiet. Islamister er.

  Kommentar by Liva — 6. maj 2016 @ 20:29

 28. Det er så nemt at regne ud:
  Afrikaneren er fra Eritrea og dermed Kristen.
  De andre børn er af muslimsk rakkepak, derfor mobningen.

  Kommentar by Sindsro — 6. maj 2016 @ 21:34

 29. @28 – Sindsro

  Nej du har ikke regnet den ud. Det eritreanske barn bliver mobbet fordi han er sort, det står endda i artiklen. Hans religiøse baggrund kender vi ikke engang, og da det er ca. 50/50 fordelt mellem kristne og muslimer i hans oprindelsesland, er det rent gætværk at gå ud fra at det er religiøst betinget. Alle de danske børn er jo heller ikke muslimer, men de slipper alligevel for mobning. Så det er oplagt at det er racebetinget mobning.

  Kommentar by Jannik — 6. maj 2016 @ 22:14

 30. Pakistan 1970: 60 mill indb. 2015 : 190 mill indb.Millioner er allerede kommet til nogle lande i Europa. Snesevis af millioner af pakistanere er på vej. – Hvad har Storbrittanien et forsvar til ? Den engelske befolkning har hverken demokrati eller tilsyneladende ret til overlevelse.Den tosseliberale fundamentalisme hærger uhæmmet. Som den sorte død.

  Kommentar by dansker — 6. maj 2016 @ 22:33

 31. 29. Jannik
  De to største religioner i Eritrea er kristendom og islam. Et verdensomfattende studie ved Pew Research Center skønner andelen af kristne til 62,9 % (2011)[4] og af muslimer til 36,5 %

  Så det er dog størst sandsynlighed for at eritrerianeren er kristen.

  Desuden er der mange kristne flygtninger der er kastet i havet, på vej til medusa.

  Kommentar by Sindsro — 6. maj 2016 @ 23:01

 32. Jeg tror nu gerne, friskoleforældre vil slå døre ind med deres børns hoveder. Ellers var det aldrig kommet hertil. Det er mere de københavnske privatskoler, der ikke vil. Og jeg kan heller ikke se, hvordan der skal kunne skabes plads. Der er enorm rift blandt Venstrefløjens gårdhaveforældre om de pladser der er.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. maj 2016 @ 23:10

 33. Morten 6. maj 2016 @ 23:10. Jeg tror mange forældre ville tage deres børn ud af privatskolen, hvis der kom 36 nye elever fra Mellemøsten, Afghanistan og Eritrea, som der kom på Reventlow Lille Skole i Toreby på Lolland. Før eller siden. Så økonomisk er det en underskudsforretning, måske lige undtaget, hvis privatskolen er ved at gå konkurs pga af mangel på elever? Det økonomiske argument imod muhammedaner børn på skolerne, vil dog nok være usagt aht politisk korrekthed, men det vil blive kamoufleret af andre til lejligheden opfundne argumenter.

  Kommentar by A-mad — 7. maj 2016 @ 09:09

 34. Det hvide folkemord beskrives meget godt i det billede
  http://whitegenocideproject.com/about-white-genocide/

  Kommentar by Daniel — 7. maj 2016 @ 10:17

 35. Sindsro

  https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Eritrea

  Forskellige kilder giver forskellige tal, da der er en vis usikkerhed forbundet med opgørelsen af religiøs tilhørsforhold.

  Men det er sådan set ikke så afgørende om tallet er 36% eller 50% muslimer, da det står tydeligt i artiklen at drengen blev mobbet pga. hans race. Der er intet i artiklen der indikerer at hans religion spiller nogen rolle. De danske børn er heller ikke blevet mobbet, selvom de er ikke-muslimer.
  Mobningen er primært racebetinget. Hvorfor ikke bare acceptere dette?

  Kommentar by Jannik — 7. maj 2016 @ 15:46

 36. @ A-mad

  Det vil bestemt ikke blive sagt, sådan, med rene ord. Men nu er det let for de københavnske privatskoler at argumentere med, at de har lange ventelister. Så hvis kommunen vil købe en plads – så kan de blive “skrevet op” …

  Klimaet er sådan her: Går man hen til en forælder til et barn på et barn på privatskole og siger: “Det er den store tilstrømning af især muslimske indvandrere til folkeskolen, der har skabt søgningen mod privatskoler”, så vil forælderen med ikke ringe sandsynlighed nikke. – Og tilføje: “Men det er ikke derfor mit lille pus skal gå i denne skole!” ;)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. maj 2016 @ 07:28

 37. Linket under billedet hedder 16. juli 2016.
  Det burde være 16. juli 2015.

  Kommentar by Niels P. — 8. maj 2016 @ 10:57

 38. Som USAs demokratiske parti (der kæmpede med næb og kløer for at bevare slaveriet) siger: “Diversity is our greatest strength”.

  Det rene nonsens, der modsiges af al empiri. Mens som gentages som et mantra, igen og igen…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. maj 2016 @ 16:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper