7. maj 2016

Ny London-borgmesters søster var gift med Al-Muhajiroun-leder, flere Hizb ut-Tarir-støttere i familien…

Så fik London sin første muslimske borgmester, og medierne er naturligvis ved at koge over af begejstring. Det var ‘en sejr for tolerancen’, som man kunne høre på TV i aftes. Den pakistansk-fødte borgmester er ‘en mand af folket’, og med Ulla Therkelsens ord, en mand der ‘giver håb’. Intet indikerer at Sadiq Khan er værre end Ken Livingstone, og måske er han vitterlig blot en socialdemokrat, der på Obama-vis suger minoritetsstemmer til sig, og helt i tidens ånd knuselskes af hvide multikulturalister. Det kan også være slemt nok, for uanset hensigten, så er multikultur reelt blevet et andet ord for islamisering. Den næste muslimske borgmester, vil have et mere Koran-tro udgangspunkt.

Jeg plejer at sige, at den moderate muslim kendes på livvagten, og Sadiq Khan har faktisk fået dødstrusler fra rettroende muslimer, og blev sågar hængt ud som frafalden. Han er ingen Lutfur Rahman, der sad som borgmester i Tower Hamlets (kommune i Øst-London) indtil sidste år, men radikale muslimer er aldrig langt fra den moderate undtagelse. Danske medier fortæller, at konservative har ført ‘en smædekampagne’ mod Khan, men altså, det er medier som rask væk associerer Donald Trump med Ku Klux Klan på det mest absurde grundlag.

Hele historien skal med, og der er nøgternt set lig i lasten. Formentligt fordi han som pakistaner ikke kan tillade sig at trodse sit islamiske bagland, men ikke desto mindre yderst problematisk. Her lidt fra The Sun – Revealed: London Mayor candidate Sadiq Khan’s links to Islamic extremist….

“Mr Khan claims to have distanced himself from jihad-monger Makbool Javaid, but The Sun can reveal the Tooting MP also had family links to four members of the extremist group Hizb ut-Tahrir.

Speaker-turned-lawyer Makbool Javaid was married to the Labour MP’s sister Farhat from 1989 until 2011 — on Friday shocking footage of him preaching anti-western hate emerged.

In 2007 Mr Khan admitted that he was related to four other men through evil Javaid who were members of Hizb ut-Tarir. The fundamentalist group wanted to turn Britain into an Islamic state under Sharia law.

Mr Khan’s former brother-in-law also belonged to the notorious Islamist group Al-Muhajiroun and spoke alongside banned cleric Omar Bakri.

Shocking footage shows of him savaging the West during a central London rally in 1997, as the crowd chanted ‘Allahu Akbar’.

Javaid’s name even appears on a ‘fatwa’ declaring holy war upon Britain and the USA.

Mr Khan claims: ‘I have had no contact with him for more than a decade,’…”

(London-borgmester Sadiq Khans tidligere svoger Makbool Javaid, 1997)

Mere.

“Sadiq Khan, Labour’s candidate for London mayor, supported groups promoting Islamic extremism and gave a speech while the ‘black flag of jihad’ was openly flying, MailOnline can reveal. In a series of incidents between 2008 and 2012, Mr Khan promoted organisations that have advocated violence against women, been accused in Parliament of spreading anti-Semitism and homophobia, and staged events featuring extremists and terrorists.” (Daily Mail, 16. februar 2016)

“The first question for Mr Khan is why he shared so many platforms before he became an MP in 2005 with so many unpleasant individuals whose unacceptable comments about women, gays, Jews and non-believers perhaps did not deserve what Ms Cooper called the ‘legitimising’ effect of having a proper mainstream politician alongside? … For example, he spoke at a conference alongside Yasser al-Sirri, who claimed al Qaeda leader Osama bin Laden ‘died an honourable death’, and Sajeel Abu Ibrahim, who the Sunday Times reported ran a camp in Pakistan that trained militants including the 7/7 bomber Mohammad Sidique Khan.” (Evening Standard, 21. april 2016)

Oploadet Kl. 10:28 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/73303/trackback

18 Comments »

 1. Med den befolkningssammensætning vi har i København er der snart stemmer nok til at det samme sker her.

  Kommentar by k.m. — 7. maj 2016 @ 10:47

 2. Det er kun et spørgsmål om tid, inden det samme sker i flere europæiske – og danske – storbyer.

  Vi er så åndssvage, at vi fortjener at uddø.

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. maj 2016 @ 10:49

 3. På en måde er det måske en god ting hvis man tænker på den oplysende effekt det får på længere sigt. Han kommer til konstant at skulle balancere på en knivsæg imellem at please byens muslimer på den ene side (med alle de anklager der kommer for at være frafalden når han ikke giver dem hvad de vil have) og demokratiske alm mennesker på den anden side, og det vil uundgåeligt skabe en masse konflikter med rod i islam der meget hurtigt vil få en masse englændere til at ønske sig 50 år tilbage i tiden meget hurtigt.

  Kommentar by per — 7. maj 2016 @ 10:52

 4. Jeg læste lige den her kommentar på 180grader om samme emne:
  “Vi så det jo også her, at så snart en muslim stillede op til bestyrelsformand i boligforeningen, så valfartede krybet til generalforsamlingen for at stemme. Danskeren der før i mange år havde haft posten, fortalte, at de ellers aldrig kom til generalforsamlingerne. Men da det var en muslim der stillede op, kom de. Og så blev muslimen valgt, for der var de i overtal. Og det er jo kun starten.”

  Det kunne faktisk være ret interessant at høre hvor mange muslimske førstegangsvælgere der var ved dette valg i london sammenlignet med sidste valg?

  Kommentar by per — 7. maj 2016 @ 11:07

 5. Det var forresten det samme da asmaa abdol hamid stillede op for enhedslisten i kbh, jeg husker tydeligt et tv indslag på tv2 hvor nogle kvindelige muslimer spurgte hvordan de kom til at stemme på asmaa, og adspurgt hvilket parti hun tilhørte vidste de det ikke!!! De stemte bare på hende fordi hun var muslim!!

  Kommentar by per — 7. maj 2016 @ 11:10

 6. Det “varmer” nu i de muslimske hjerter… De ved at de nu har overtaget London…! Resten af UK er bare et spørgsmål om tid… Islam er som det radikale venstre, tungen på vægtskålen… De skal nok få fuld valuta for deres stemmer.. ( takket være taburatklæbere uden integritet, der gerne sælger deres børn for en karriere..)

  Islam er som en ondartet cancer… Der er kun et udfald…!!!

  Kommentar by ny kommentator — 7. maj 2016 @ 11:26

 7. Kalifatet har taget endnu en luns. Spørgsmålet er, om eller hvordan det får betydning for afstemning om Brexit i juni.

  Kommentar by Boethius — 7. maj 2016 @ 11:32

 8. “Muslimsk borgmester i London”. Minder lidt om en af de dystopiske franske romaner om en muslimsk præsident. Men det er den retning tingene har haft i meget lang tid. Om det sker nu eller om 5 år…hvad forskel gør det egenligt??

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. maj 2016 @ 12:46

 9. Hvorlangt er islam i UK 3 fase?

  Kommentar by Dunk — 7. maj 2016 @ 13:19

 10. Fremtidens elendighed nærmer sig med stormskridt for det europæiske kontinent.

  Kommentar by Menig 442 — 7. maj 2016 @ 14:08

 11. Det er jo helt absurd, en muslimsk pakistaner som borgmester i England hovedstad, London.

  En sorgens dag.

  Kommentar by For Mangfoldighed — 7. maj 2016 @ 14:27

 12. Islamiseringen går stærkt i England, hvor der bor mere end 3 millioner korandyrkere.

  Kommentar by Liva — 7. maj 2016 @ 15:35

 13. Glaeden over at have faaet en muhammedaner til borgmester vil nok
  vaere ligesaa langvarig som glaeden over det saakaldte arabiske
  foraar i dele af det naere oesten….

  Kommentar by Krassisten — 7. maj 2016 @ 17:18

 14. Hov, jeg kom lige til at forveksle denne historie om den muhammedanske borgmester for London med din anden historie, Kim, om den sorte hugorm 😁. Tilfældigt måske, men metaforisk i plet 😁

  Ordet “blackadder” får en helt ny betydning 😁

  Kommentar by Boethius — 7. maj 2016 @ 18:00

 15. Fra the guardian så selvfølgelig lidt om racisme mod muslimer.
  Over en million i london. Man får kuldegysninger:-(
  http://www.theguardian.com/world/2015/feb/11/muslim-population-england-wales-nearly-doubles-10-years

  Kommentar by Frank Hagmann — 7. maj 2016 @ 18:32

 16. London er færdig. Men det har ulmet længe. Andre europæiske storbyer vil også snart falde. Skal man slå en slange ihjel, skal man kappe hovedet af den. Når muslimer sidder på magten, vil de hurtigt begynde at islamisere hvad de får magt over. Om det er en fodboldklub eller en hovedstad. Islamiseringen vil følge et forløb hvor jøder i første omgang vil blive tvunget til at flygte. Denne del er allerede fremskeden. Herefter vil muslimerne gå efter homoseksuelles (liv og levned) og vestlige kvinders frihed. Andre Sharia tiltag vil følge efter: forbud mod alkohol, svinekød og fjernelse af vestlige kristne symboler og institutioner samt yderligere indskrænkelser af frihedsrettigheder. Sharia råd og domstolle vil få større magt og reelt set afgøre sager om skilsmisser, arveforhold og klan og stamme stridigheder. Mange af disse forhold er allerede i dag en realitet.
  Med borgmesterposten i London er det klart, at en muslimsk magtovertagelse hurtigt kan få aflivet vitale engelske kulturinstitutioner. Skal man slå et land og en kultur ihjel skal man selvfølgelig starte med at ødelægge landets hovedstad. Hitler tænkte sjovt nok præcis det samme under battle of Britain for mere end 70 år siden. Dengang var nazisterne dog ikke i nærheden af at indtage byen. I dag sidder de allerede på magten med et solidt kvælertag. Det er kun et spørgsmål om tid før ilten slipper op og London (og dermed England) dør.

  Kommentar by Kaliffen — 7. maj 2016 @ 19:50

 17. Islamiseringen af Europa kommer til at gå langt hurtigere end vi tror. Vi trues nu af en helt ny generation af mellemøstlige politikere i Europa, som i de kommende år vil få enorm magt. På overfladen er de pæne og velintegrerede, men det er (selvfølgelig) et skalkeskjul for islamiseringen. I virkeligheden er de islamister, og de er her (selvfølgelig) for at erobre vores lande til islam. Nogle er det helt åbenlyst, som vi netop har set i Sverige, men andre som Khan skal man bare kradse lidt i lakken før tråde, netværk og sympatier til radikale islamiske institutioner dukker op. Det er en klassisk invasion via infiltration vi oplever. Det er erobringen af vores lande og kulturer, og af alt hvad vi ejer og har. Og vi kan intet gøre.

  Kommentar by Kaliffen — 7. maj 2016 @ 20:00

 18. Kaliffen.

  Hørt hvad islamisering angår. Det ser slemt ud både i London og andre steder i Europa! Men vær ikke så opgivende. Giv håb i stedet for. Og ikke mindst mod.

  Kommentar by Liva — 7. maj 2016 @ 20:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper