8. maj 2016

Ole Hasselbalch: Vor tryghed er ikke en naturlov – “Vi er vidner til den velbjergede elites dødedans.”

Jyllands-Posten har gennem årene trykt mange fremragende kronikker, uden det har påvirket den offentlige debatdebat. Vi er lever i en post-faktuel virkelighed, hvor alle emner er lige væsentlige – afgift på oksekød, visumfrihed for 80.000.000 tyrkere, Justin Biebers frisure, nationalstatens demografiske erodering mv. Solid kronik af Ole Hasselbalch i Jyllands-Posten – Kollektivt afsind har grebet eliten.

“Da Folketinget vedtog udlændingeloven af 1983, som åbnede for massetilstrømningen fra Nordafrika og Mellemøsten, tænkte kun få på, hvad lovens konsekvenser ville blive. Dansk Flygtningehjælps formand Hans Gammeltoft-Hansen, der deltog i det forudgående udvalgsarbejde, fik i hvert fald uden større problemer besnakket partierne i Folketinget til at se bort fra det forbehold, udvalgsflertallet inkl. Højesterets præsident Peter Christensen anbefalede indføjet i det nye regelsæt: Der skulle kunne lukkes af, såfremt indstrømningen blev ‘omfattende’.

Søren Krarup, som på nationalt grundlag satte sig imod den nye lov, forvandledes til ‘den sorte præst’. Og dem, der med henvisning bl.a. til befolkningsprognoserne for landene syd for Europa forsøgte at få et folkeligt oplysningsarbejde i gang bygget på realiteter, blev gjort til racister, nazister og højreekstremister.

Resultatet ses ikke blot i de mange vitaminer, medierne nu dagligt bruger på historier om problemerne med de i hundredtusindvis ankomne. …

Hvis man vil holde sig orienteret og undgå et lag af omskrivninger, tilslørende adjektiver og skæv- eller fejlidentifikationer af centrale problemstillinger, må man således meget langt støtte sig til private mailkæder og alternative hjemmesider. Det er, som om et kollektivt afsind har grebet den danske politiske og mediemæssige elite. Som om denne er ude af stand til at begribe, at den velfærd og tryghed, vore forfædre skabte, ikke eksisterer som en naturlov, samt at problemer af den beskaffenhed, vi nu står over for, ikke bare kan snakkes væk.

Indpasning af fremmede i det danske samfund sker f.eks. ikke bedst ved at understøtte dem i bevarelse af værdier og vaner, der er i lodret modstrid med de danske, sådan som det foregår i dag. Tværtimod sker det kun ved konsekvent af forlange vore værdier og vaner respekteret – uanset protesterne fra de kredse, der lever af at ville det modsatte.

Rene vanvidsmennesker forsvinder heller ikke ved mild overtalelse og yderligere betaling til udsigtsløse ‘integrations’projekter, der gør det muligt for de vanvittige ikke blot at blive her, men også at blive ved med at være, som de er. Det sker tværtimod kun ved fysisk hjemsendelse eller internering af dem, der ikke indordner sig efter spillereglerne i det samfund, hvis frugter de er kommet for at nyde.

I den utilstrækkelige udstrækning, det efter hidtidig erfaring vil være muligt at få dem i job – selv med 40.000 kr. i statstilskud til arbejdsgiveren (JP 1/5) – vil de derfor fortrænge danskere, der så må flyttes til kontanthjælp, arbejdsløshedsdagpenge eller anden overførselsindkomst. Hvornår har vi hørt mainstreammedierne påpege defekten i en sådan Ebberød Bank-plan? Senest har Folketinget så besluttet at sende danske soldater i aktion for at rette op på forholdene i Syrien, hvis unge mænd altså massivt søger hertil i stedet for at blive hjemme og selv bidrage til opretningen. De griner formentlig ad os hver morgen, når de vågner i asylcenteret.

Vi er vidner til den velbjergede elites dødedans. Havde vore forfædre handlet på den måde, der nu anses for ansvarlig politik, havde der ikke været noget at komme til Danmark efter nu. Og fortsætter det som nu, bliver der om føje år heller ikke noget at komme hertil efter. Det bliver så tværtimod vore egne børn, der må søge andetsteds hen for at kunne leve en anstændig tilværelse.

Hvornår sættes det på dagsordenen på Christiansborg og i mainstreammedierne, at det er kommet så vidt, at der kun tilbagestår to valg: Enten accepterer vi landets ødelæggelse. Eller også sættes der totalt stop for flere ‘flygtninge’, familiesammenføringer mv. samtidig med at de, der ikke vil leve efter danske normer, hjemsendes eller isoleres, indtil de selv rejser.

Dette uhyggelige valg, som de såkaldte ‘humanister’ fra 1983 altså har stillet os over for, havde ikke været nødvendigt, hvis de, der i de sidste 30 år bar de gyldne kæder, havde vist en smule rygrad og omtanke. Men nu står vi altså over for valget.”

Oploadet Kl. 09:37 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/73335/trackback

16 Comments »

 1. Venstre accepterer alt, hvis det kan defineres som et middel til at nå partiets føderalistiske målsætning. Om vi skal leve eller dø afgøres i dette øjeblik i Østeuropa. Lars Løkke Rasmussen har personligt erfaret, at der er nydelse forbundet med magten til at forholde sig passiv til katastrofen – for der er intet, der bekræfter magt, som netop dét. Så end ikke for magtens skyld vil han handle.

  Og hvad skal man så sige om hans vælgere? Jeg kan ikke tro, et flertal af dem vil, hvad Venstre vil. Men Venstres virkelige dagsorden er for længst flyttet udenlands, og det dæmrer kun langsomt for de, der har en traditionel opfattelse af Venstre som “et dansk parti”.

  Men Venstre er ikke et dansk parti.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. maj 2016 @ 09:58

 2. Eneste reelle mulighed er en folkeafstemning om udlændingelovgivningen kombineret med en stor statslig bevilling til en oplysningskampagne om indvandringens skadelige konsekvenser for at rette en smule op på mediernes misinformation. DF burde forlange det, men gør det næppe. Vi burde starte en underskriftsindsamling for det.

  Kommentar by Odo — 8. maj 2016 @ 10:16

 3. Sørgeligt at en Professor Dr. Jur. skal spilde sin tid med at forklare en så selvindlysende sandhed. Et budskab, som næppe et eneste Folketingsmedlem har mandsmod nok til at give sin støtte.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. maj 2016 @ 10:21

 4. Forringelserne i den Danske velfærd er med til at give det kommende opgør et skub i den rigtige retning mod den katastrofale indvandring af kriminelle analfabeter og deres affaldssække tildækkede kusiner, samt de multikulturelle smagsdommere der udnævner alle hvide mennesker til racister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. maj 2016 @ 10:32

 5. Vi må stoppe med at kalde dem “eliten”, det er HELT misvisende og forstærker kun deres egen selvopfattelse.

  Kommentar by per — 8. maj 2016 @ 10:35

 6. Sagen er den enkle, at Danmark i den grad er filtret ind i EUSSR, at mutter Merkel bare behøver at sige bøh, og så falder alle danske politikere til patten.

  Hvis risikoen, hvis vi går vore egne veje, er, at vi bliver smidt ud af eussr-klubben, hvilke politikere, tror I så, kan vurdere, hvorledes det vil gå.

  I Danmark er 70% afhængige af penge fra det offentlige, og af de resterende 30% er langt de fleste “frisører” uden noget at eksportere.

  Vi solgte vor uafhængighed for velfærd og hygge. Og vi solgte vor sjæl til fanden.

  Kommentar by Svend — 8. maj 2016 @ 10:55

 7. Den påtænkte afgift på oksekød er faktisk også et symptom på vanviddet.

  Jorden er overbefolket, og vi nærmer os de 11 milliarder med deraf følgende forurening og ressourcemangler.

  Reaktionen fra de snakkende klasser er ikke at bede folk i Mellemøsten og Afrika om at formere sig mindre, men derimod at vi her i Vesten skal indføre afgift på oksekød for at sænke antallet af pruttende køer.

  Kommentar by MartinH — 8. maj 2016 @ 11:36

 8. “Enten accepterer vi landets ødelæggelse. Eller også sættes der totalt stop for flere ‘flygtninge’, familiesammenføringer mv. samtidig med at de, der ikke vil leve efter danske normer, hjemsendes eller isoleres, indtil de selv rejser.”

  Synes at kunne fornemme, at flere og flere ytrer samme fornuftige tilgang og overblik mod den herskende sidssygdom, som det officielle danmark (herunder kunstnere, musikere, skuespillere, komikere….) helt ublu og uden at fortrække en mine, er talerør for!

  Men der kommer jo en dag, hvor hver især må redegøre for handling og agitation, når retsopgøret på ruinerne går i gang.

  Kommentar by Men dog ! — 8. maj 2016 @ 12:19

 9. @ 5 Enig! De er pøbelen i jakkesæt. De lever i deres egen Selfie-verden og går blot op i – sig selv! Antal Likes styrer tilsyneladende en del af politikerne, og de tror, at blot de fortier og skjuler reelle fakta, fx den eksploderende kriminalitet i flere tyske byer (for ikke at tale om svenske, norske og danske byer), så rejser der sig ikke en folkemodstand. Man fristes til at tro, at der er en skjult agenda med det formål at rense ud i den etniske europæiske befolkning. Tror de, at de kan ‘købe’ sig til fred med den islamiske verden ved at lade horder af ørkenrøvere invadere os..?

  Løkke er en nikkedukke, som lader sig diktere af en enormt farlig ‘leder’: Merkel!

  Kommentar by Andersine — 8. maj 2016 @ 12:20

 10. @ 2 Ja! Lad os starte en underskriftindsamling, og vi burde også stille os op inde foran Borgen med krav om Løkkes afgang. Så kunne vi passende synge en masse nationale sange og evt. nogle af dem, som modstandsfolkene sang under den sidste verdenskrig.

  Kommentar by Andersine — 8. maj 2016 @ 12:22

 11. “Enten accepterer vi landets ødelæggelse. Eller også sættes der totalt stop for flere ‘flygtninge’, familiesammenføringer mv. samtidig med at de, der ikke vil leve efter danske normer, hjemsendes eller isoleres, indtil de selv rejser.”

  Hørt ! Hørt ! Hørt !

  Kommentar by For Mangfoldighed — 8. maj 2016 @ 15:14

 12. > Morten
  Enig, venstre er ikke et dansk parti. Som de fleste tosser på hoppeborgen, er de Europæere, med stort E. Selv DF kan ikke finde ud af at tage afstand fra europas forenede stater, som jo er medvirkende til at diktere os vores undergaang.

  Kommentar by Nielsen — 8. maj 2016 @ 15:29

 13. […] following snippet from a blog post at Uriasposten, is itself cut from a blogpost at Jyllands-Posten. The original, while interesting to me and others […]

  Pingback by A Paradox | Things to Remember, Things to Cherish — 8. maj 2016 @ 15:47

 14. Jeg læste professor Ole Hasselbalchs kronik i JP med stor fornøjelse. Den mand har hele tiden sagt sandheden uden filter også inden Hans Gammeltoft-Hansen solgte os til islam.
  Han er derfor blevet konsekvent defameret og chikaneret af venstrefløjen med professor Ole Krarup som anfører for tæskeholdet.
  Derfor er han ikke lige så meget i dansk stats tv som Politikens chefredaktør Bo Lidegaard? Han er der meget sjældent og kun nødtvungent, hvis hans overenskomst juridiske ekspertise absolut ikke kan ses bort fra.

  Kommentar by A-mad — 9. maj 2016 @ 07:40

 15. Spørgsmålet er, om det er rigtigt, at vi lever i en post-faktuel virkelighed?

  Ved Sovjetunionens sammenbrud mistede den intellektuelle klasse deres ledestjerne. I stedet for at forholde sig til virkeligheden, forlod de den til fordel for en postfaktuel virkelighed.

  Men kun fordi den intellektuelle klasse er så dominerende og magtfuld kastes store dele af samfundet ud deres postfaktuelle relativisme. Men på områder, hvor den intellektuelle klasse ikke er i stand til dominere og undertrykke, fungerer den postfaktuelle virkelighed upåklageligt.

  Havde man været vis dengang, ville man have indset, at Sovjetunionens sammenbrud ikke bare var en sejr for Vesten, men ville ramme den som en boomerang før eller siden.

  Kommentar by traveler — 9. maj 2016 @ 11:47

 16. ahem… rettelse “fungerer den faktuelle virkelighed upåklageligt”. Altså min pointe er, at kun dele af samfundet er ramt at ideologisk faktaresistens

  Kommentar by traveler — 9. maj 2016 @ 13:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper