12. maj 2016

Redox: Kim Møller agiterer ikke for vold, ‘militant modstand’ er ikke nødvendigvis “vejen frem. Men…”

Den socialistiske revolution kommer ikke af sig selv, kan man læse i seneste udgave af Solidaritet, der i sine vedtægter pointerer, at magasinet skal gøde jorden for en revolution der kan bane vejen for “kommunismen i ordets oprindelige betydning”. Solidaritet har tråde til Venstresocialisterne, og flere redaktionsmedlemmer er dømt efter straffelovens § 114b. For at have støttet marxistiske terrororganisationer økonomisk.

I denne ideologiske kontekst, virker det naturligt, at seneste nummer inkluderer et fire sider langt interview med Andreas Rasmussen og Simon Bünger fra Researchkollektivet Redox. Førstnævnte blev under den store retssag mod Redox betegnet som den ubestridte leder af erklærede militante Antifascistisk Aktion, omend politiet opgav at sigte ham efter § 114f, den milde terrorparagraf. Sidstnævnte er fotograf og redaktør for den halv-anonyme gruppe.

Interviewet kommer online på Yumpu, men kan allerede nu læses på Modkraft.dk.

“Andreas: Bevægelsens primære samlingssted på nettet er Uriasposten, der har været den største blog på den yderste højrefløj og en af de største blogs i Danmark overhovedet siden 2003. Og så er der Snaphanen, der også har eksisteret i siden 2004. De har begge sindssygt mange læsere.

Uriasposten er drevet af en fyr, der hedder Kim Møller. Han betragter sig selv som Dansk Folkeparti plus tyve procent. Han er nationalkonservativ. For konservativ for Dansk Folkeparti og for national for De Konservative, som han selv siger. Han har aldrig agiteret for vold, og han har aldrig talt om racer. Han er ikke biologisk racist, nærmere det, vi vil kalde kulturracist.

Andreas: Bevægelsen står generelt stærkt i den danske offentlighed. I læserbreve, klummer, Deadline på DR2 og så videre. Mange af de her bloggere og debattører som David Gress, Michael Jalving, Kasper Støvring, Morten Uhrskov og Søren Hviid Pedersen, de er velformulerede og intelligente, og de bliver oplevet som legitime debattører på linje med alle mulige andre. Men deres holdninger er jo ganske rabiate. …

Simon: I modsætning til Dansk Folkeparti, så er den nationalkonservative bevægelse ikke populister. Den repræsenterer en vigtig strømning inden for partiet, som er vokset ud af Tidehverv og Den Danske Forening. Det, som de først og fremmest kan samles om, det er at være antimuslimsk og indvandrerfjendsk. Det er i hvert fald mest det, der kommer til udtryk. Men det er også hævdelse af traditionelle familieformer, økonomisk omfordeling m.m. Det er en klassisk mandschauvinistisk og autoritær strømning. …

Andreas: En stor del af Dansk Folkepartis vælgere er gamle socialdemokrater… Men folkene omkring Uriasposten og Trykkefrihedsselskabet trækker i den modsatte retning. De er liberale og meget lidt orienteret omkring velfærdsstaten. Uriasposten er ikke bange for at kalde arbejdsløse for klynkerøve, og der er også forbindelser til dele af miljøet omkring Liberal Alliance.

Modsat Dansk Folkeparti går den nationalkonservative bevægelse overhovedet ikke op i bedre forhold for pensionister, og de er også ligeglade med dyrevelfærd og flere andre af DF’s mærkesager. Det handler om islam og så en række traditionelle konservative mærkesager. Modstanden mod indvandrere, flygtninge, muslimer er uden tvivl deres vigtigste sag.

(‘Antimuslimerne’ af Jeppe Rohde, Solidaritet, 2016/1, s. 5-8)

Andreas: I Redox har vi hidtil først og fremmest beskæftiget os med folk, der har udgjort en trussel på gadeplan, men her er nogen, som pludseligt er begyndt at udgøre en politisk trussel. … Det er svært at sige, hvad det kan blive til, men det er helt klart bekymrende.

Simon: Det er vigtigt, at venstrefløjen begynder at diskutere, hvordan man kan svække den nationalkonservative bevægelse. Jeg tror ikke nødvendigvis, at militant modstand er vejen frem. Men nu er vi jo først og fremmest en dokumentationsgruppe, og vi vil nødigt dømme, hvad der er den bedste strategi imod dem. Det må være op til den øvrige venstrefløj.

Andreas: Til at starte med, er det jo vigtigt at vide, hvad vi overhovedet har med at gøre. Både omfanget af bevægelsen og deres holdninger. Venstrefløjen bliver nødt til at forstå, at det her er noget kvalitativt anderledes end, hvad vi har set fx, da Dansk Front voksede op. Det er en anden type bevægelse, men den er politisk livsfarlig for venstrefløjen.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/73433/trackback

30 Comments »

 1. Den nationalkonservative bevægelse har mange rødder – herunder i internationale – og er ikke primært et produkt af DDF (som jo har været hendøende i årtier), og Tidehverv.

  Mange af os, der skriver på Urias, er jo i øvrigt ikke højreorienterede på velfærd, miljø etc., men kulturkonservative og – i al sin enkelthed – tilhængere af et dansk Danmark. Det de røde har uendeligt svært ved at forstå er, at en meget stor del af danskerne simpelthen ikke gider indvandring, og at DF har svigtet i den kamp, derfor er der – uanset ideologisk ståsted i øvrigt – en efterspørgsel efter noget andet. Et håb om noget, der kan bremse katastrofen.

  Kommentar by Odo — 12. maj 2016 @ 15:30

 2. “ikke biologisk racist, nærmere det, vi vil kalde kulturracist.”

  Hahaha… “kulturracist”. Hvor er det langt ude.

  Det eneste argument, kommunisterne har, er deres 2 dræber-ord.

  Nazi, og racist.

  Det føles så godt at bruge de magiske dræber-ord, at ordene helt er ved at miste al betydning og magt. Og når ordenes magt er fortyndet og forsvundet, hvilke argumenter har kommunisterne tilbage? De er jo dybt forhadte.

  Kommentar by Anonymous — 12. maj 2016 @ 15:41

 3. “og de er også ligeglade med dyrevelfærd ”

  Så, Kim. Folkedybet kræver flere af dine ornitologiske indlæg.

  Kommentar by MartinH — 12. maj 2016 @ 15:58

 4. En samling fredelig og demokratiske nationalkonservative individer og tilsvarende sandhedsvidner af forskellig observans (kun venstrefløjen gør sig i ensrettende og voldelige kollektive bevægelser), der er politisk livsfarlig for venstrefløjen. Jamen super godt! Ja, det er i høj grad intentionen.

  En venstrefløj, der ikke kan reformere sig selv efter at have smadret millioner af menneskers liv ved at påtvinge dem en gang intellektuel vås kaldet kommunisme, burde anstændigvis have nedlagt sig selv allerede i 1989.

  I stedet forsøger andre at fortælle dem nogle sandheder, men uden at de fatter et pluk. De er låst, fordi der er tale om et identitetsbehov og ikke en politisk nødvendighed.

  Kommentar by traveler — 12. maj 2016 @ 16:12

 5. Jeg synes nu at vi er en meget broget flok der skriver på Uriasposten. Desværre ikke så mange efter at Uriasposten har været lukket ned. Men forhåbentlig vil flere nu finde vej til Uriasposten efter at Modkraft igen giver den islam- og indvandrerkritiske blog reklame.

  Kommentar by Liva — 12. maj 2016 @ 16:25

 6. Som iagttager kunne man have bemærket tre eller fire, jeg kan ikke få det til flere, der i kommentarer har efterlyst en stærk mand.
  Omkring otte har haft ytringer der med god vilje diskriminerer mod eller gør nar af kvinder, til tider blot ved visen virkeligheden…

  En venstrefløjs frihedsidealer er mildt beskrevet som tvangsanbringelse i forhold til nogle poste og kommentarer på Uriasposten.
  Hjemmesidens emner, stringens og vinklinger er til tider- uforlignelige.
  Det er et andet synspunkt. Utvivlsomt kulturracistisk.

  Kommentar by Peter Buch — 12. maj 2016 @ 17:14

 7. Det var dog helt utroligt.

  Nationalkonservative er ikke ligeglade med dyrevelfærd eller pensionister. Sikke er gang vrøvl de her disker op med. Jeg håber Redox læser med her, for det er godt nok dårlig research (eller ren propaganda).

  Redox forsøger at reducere nationalkonservative til kun at gå op i indvandringsmodstand og “få konservative mærkesager”. Altså, en slags laverestående simpleton, der ligger under kældermenneskestadiet – dvs. under DF som jo trods alt kan lide dyr og gamle og derfor er lidt mere menneskelige.

  Det er meget langt fra virkeligheden med de jeg kender som er nationalkonservative (i mine øjne er de blot konservative med fokus på netop Gud, Konge og Fædreland), men også en lang række politiske emner som ligger dem nært, herunder kærlighed til dyr, naturen og deres medmennesker, at gøre sin pligt og vise ansvarlighed og handlekraft.

  Men jo, indvandringsmodstanden fra muslimske lande er stor, men det er også tiltrængt når man ser på hvor dårligt det er for en nation når muslimer kommer til i store mængder.

  Kommentar by NulTolerance — 12. maj 2016 @ 17:38

 8. Kulturracisme er en universitær opfindelse:

  http://dan.wikitrans.net/Kulturell%20rasism?redir=Kulturrasism

  Kulturel racisme eller kulturracismen er et begreb som anvendes inden for forskning for at betegne fænomen man ser som udtryk for en specifik type racisme og en videreudvikling af den biologiske racisme . “Kulturel racisme” anvendes eksempeltvis af FN og diskrimineringsombudsmanen samt inden for forskerverdenen for at betegne nogen racistiske ideologier , idéer, ræsonnementer, argumenter og forestillinger. [1 ] Talerne laves i ideologiske termer af ” kultursammenstød” og at kulturelle forskelle legitimerer ekskluderning og diskriminering ud fra raceforestillinger og rangordning af kultur som højere og lavere stående i relation til hinanden. Eksempler på sådanne forestillinger og argumenter som indgår i talerne kan være “mange indvandrere arbejder ikke og beskæftiger sig med skattefusk”, “mange sigøjnere har en kulturel tilbøjelighed til at stjæle” eller “muslimer skaffer mange børn, tager over Sverige og undgår svensk kultur”.
  Historisk har set er racebegrebet blevet anvendt om hele kulturer og folkeslag , blandt andet igennem biologistisk motiveret tal om eksempeltvis “den svenske race” mens det i dag er mere almindeligt med tal om “den svenske identitet” eller “svenskhed”, som begge er udtryk for kulturelle egenskaber og forestillede distinkte kvaliteter.

  Kommentar by BB — 12. maj 2016 @ 17:41

 9. “Til at starte med, er det jo vigtigt at vide, hvad vi overhovedet har med at gøre. Både omfanget af bevægelsen og deres holdninger.”

  Man skønnede for et halvt år siden, at 13 procent af vælgerne efterspurgte et parti “til højre” for DF.
  Det er altså godt 500.000 vælgere (4.1 mio stemmeberettigede)
  Her er lidt for Redox at gå igang med. Klø på, spioner.

  Kommentar by BB — 12. maj 2016 @ 18:05

 10. Hold kæft nogle tumper, de har INTET at komme efter så de forsøger sig med “de kan ikke lide ældre mennesker og dyr”. Har de kigget på en gennemsnitlig pegida demonstrant for nyligt? Jeg “indrømmer” dog gerne at være kultur racist, præcist som anti-nazisterne selv er det. Jeg har bare hjerne nok til at indse at alle kulturer IKKE er hverken ens eller lige gode, og dem der er i tvivl kan jo evt besøge et par af de steder i afrika hvor de stadig i dag koger albino børn fordi de tror at deres knogler er magiske!
  Giv dog op røde idioter, i gør bare jer selv endnu mere til grin end i allerede er.

  Kommentar by Per — 12. maj 2016 @ 18:21

 11. Nu skal jeg da fortælle hvordan en almindelig, skattebetalende, og undrende dansker som mig selv, ser Kim Møller (bare hvis de mennesker som åbentbart læser med her, og som tror at de taler for mennesker som mig er i tvivl):
  Kim Møller er et fyrtårn, hans lys giver hvert enkelt skib mulighed for at navigere som man vil.
  Nogle kaptajner vælger at ignorerer lyset, de fortæller besætningen og passagererne at alt er ok – andre ser lyset og navigerer derefter!
  Kim Møller er, nyhedsmæssigt, måske den vigtigste person i landet, for mennesker som ikke længere stoler på kaptajnen.
  @Kim, fortsæt det fantastiske arbejde, der står mange bag dig (og hatten af for at du går i spidsen).

  Kommentar by Lundahl — 12. maj 2016 @ 18:26

 12. Kim Møller og Uriasposten = ingen over eller ved siden af – Historiske tider vi lever i og som vil blive husket også selv om landet går under – aldrig vil man glemme KM og Urias!

  Kommentar by Black Watch — 12. maj 2016 @ 18:57

 13. Der er nok flere læsere af Uriasposten og Snaphanen end Modkraft, så helt galt står det jo ikke til. Hvordan de der anarkister kan forbaves over det siger nok bare noget om hvad det er for en sort osteklokke de lever i.

  Kommentar by Olé — 12. maj 2016 @ 19:01

 14. Et lille lyspunkt i den skræmmende udvikling er, at København bliver den første by der overgår til Sharia.
  Venstrefløjen og De Radikale får dødsstødet af dem de har omfavnet i så mange år.

  Bünger og Preston stikker kameraet op i snuden på folk der demonstrerer FOR FRIHED, men holder sig hjemme på Redox redaktionen når muslimer og danske konvertitter demonstrer FOR Niqab, der er det stik modsatte af frihed.

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2016 @ 19:08

 15. Jeg synes, at Simon B skal have masser af økologisk foder og strøelse, og adgang til mindst 10 kvadratmeter udeareal – når den tid kommer. Så kom ikke her og sig, at jeg ikke kæmper for dyrevelfærd.

  Kommentar by Bastardo — 12. maj 2016 @ 19:57

 16. Kære Kim Kulturracist. Jeg er meget stolt af at være menigt medlem af din store flok. Ikke sådan rigtig farlig i redox forstand, men lidt farlig har man da altid lov til at føle sig.
  Det frie ord og de frie meninger der luftes her på bloggen, ja dem ville jeg nødig være foruden. Desværre er jeg bange for at vores tro på ordet og argumentets værdi i det lange løb ikke rækker. Men lidt rokker det da.
  Tak til alle også I andre små, blege og skimlede kældereksistenser!

  Kommentar by Jakob — 12. maj 2016 @ 21:01

 17. -> Jakob

  Jeg har ingen desværre ingen flok. Uriaspostens læsere er politisk diverse, hvad rødgardisterne jo også erkender. Men ehh, hvis afstandtagen til Islam som kultur, religion og ideologi, gør mig til kulturracist. Så er det ikke noget at Kim’se af.

  Kommentar by Kim Møller — 12. maj 2016 @ 21:07

 18. Ak ja, hvad skal pensionisterne leve af og hvem skal have omsorg for dyrene, når Redox sammen med islam tager over?

  Kommentar by Menig 442 — 12. maj 2016 @ 21:31

 19. NYE KAMPFLY til luftvåbnet.— Men, når man på våbentekniske netsider og relevante tidsskrifter studerer de 3 kampflytyper sammenlignet med det russiske Sukhoi 37 er de på alle områder 20% underlegne. 20% dvs det rene skrammel,rene flyvende ligkister. Flyene har ikke en chance i luftkamp mod Sukhoi 37. -Hvis de kommer så langt . De nye russiske jord til luftbatterier s400 nedskyder alt ,også ballistiske raketter.- Hvorfor køber vi ikke russiske kampfly ?På tide vi stopper med ,at være et af USAs europæiske offerlam. OG det vigtigste. STØVER HØEGH GULDBERGS eminente udenrigspolitik af.

  Kommentar by dansker — 12. maj 2016 @ 21:47

 20. “Men nu er vi jo først og fremmest en dokumentationsgruppe”,
  Saa proev at opfoere jer som een i kan jo begynde med Danmarks Statistik,hvis i forsker laenge nok kunne det vaere i kunne finde en aarsag til at Danskerne er modvillige mod en uhaemmet invasion.

  Kommentar by dunk — 13. maj 2016 @ 01:19

 21. dansker: “Hvorfor køber vi ikke russiske kampfly ?”

  Det ville Israellobbyen ikke bryde sig om, fordi præsident Putin ikke er helt så kontrolleret af den, som “de vestlige nationer” – (andre mener Putin har et samarbejde en konkurrerende jødisk lobby). Og fordi Nato og EU på den konto betragter Rusland som verdens største trussel efter Iran og Syrien, og en god kandidat for et nyt Pearl Harbor eller andre påskud for at gå i krig. Splittelse mellem Europæere, derunder amerikanske Europæere er den jødiske lobbys højeste prioritet.

  Kommentar by Balder — 13. maj 2016 @ 02:18

 22. “Den socialistiske revolution kommer ikke af sig selv”. Nej, men det er dog en trøst at den forsvinder af sig selv før eller siden. I Sovjet forsvandt den efter 70 år. I Kambodja gik der kun 15 år. Cubas kommunister ældes og opgiver måske snart ævred? Den socialistiske revolution i det kæmpestore Kina synger stadig på 70. år, men hvor længe?
  Socialismen og marxismen har været på nedtur i snart 30 år og færre og færre bliver afhængige af den drug og mange har gennemført et afvænningsprogram.
  Islam er så desværre blevet den nye drug, der breder sig især blandt unge. Islam-afvænningskuren er så desværre ikke fundet endnu, selvom forskellige midler er prøvet uden held.
  Personligt kan jeg godt få den tanke at Timothy Leary i sin tid havde nogle ideer, der var forudseende om fremtiden. Hvorfor ikke f.eks, som han foreslog som fredsskabende indsats, sprøjte forstøvet LSD ud over Islamisk Stats områder? Man kunne til en start forsøge med en enkelt by f.eks Fallujah eller Mosul og se om og hvordan det virkede?

  Kommentar by A-mad — 13. maj 2016 @ 08:54

 23. #22 Kina er ikke socialistisk længere. Der er kun etpartistatens undertrykkelsesapparat tilbage og en lidt højere grad af statslig styring af økonomien end i Vesten – Men det er snarere “dirigisme” (lidt a la de (traditionelle) franske Gaullister), end noget der kan kaldes socialistisk.

  Kommentar by Odo — 13. maj 2016 @ 10:03

 24. Kanonunderholdende læsning af de venstrefløjstumper! hahaha! Men deres uvidenhed om islam og islams iboende overherrementalitet og slaveejermentalitet er gruopvækkende. Hvordan de vedblivende kan forsvare deres uholdbare og blåøjede synspunkter er mig en gedigen gåde?

  Jeg vil opfordre Fører-Bunkeren til at læse fx thereligionofpeace.com, udover naturligvis Uriasposten og Snaphanen, og især bemærke det dagligt stigende tal til venstre: Jihad Report for the last month: Killed: 1255 sjæle, Injured: 1969, Suicide Blasts: 32, Countries: 22!!!! Alle disse uskyldige sjæle døde for at muslimske halvaber kan komme op og pule jomfruer – hvor syg en tanke er dét lige?? Muslimer gør sig til herre og liv og død, og af den grund burde enhver muslim forvises fra Vesten!
  Der er også mange læseværdige artikler i spalten til højre, Bunker. Måske kunne I blive lidt klogere ved at frekventere denne side.

  I øvrigt: “Islam” betyder “underkastelse”.

  Kommentar by Andersine — 13. maj 2016 @ 10:07

 25. “og de er også ligeglade med dyrevelfærd”

  Ja jeg har været modstander af halal-slagtning længe.

  Hvilken holdning har de 2 venstrebanditter til halal?

  Kommentar by Hodja — 13. maj 2016 @ 12:34

 26. I min kreds af venner, bekendskaber, familie og arbejdskollegaer er der hele tiden nogle som mener jeg læser de forkerte hjemmesider, stemmer forkert og mine holdninger er lidt for meget til højre. Grunden til jeg, som så mange andre, har fået nok af løgne, fortielser og ønsketænkning om integrationsmiraklet en dag sker, er fordi jeg selv har boet hele mit liv i, eller tæt op af indvandre-enklaver. Jeg mente da osse at de da lige skulle have en chance for at integrere sig…du ved:”det bliver mahogni med tiden”. Da jeg, I en alder af 47 og to små dejlige unger senere, oplevede at der to gader fra mig på Vibevej(ja, den med moskeen) blev plaffet en islamistisk terrorist ned var al tiltro til integrationsprojektet forduftet, og vi flyttede, med første prioritet:”IKKE i nærheden af en islambefængt bydel”. Det kan være ret svært, på to pædagoglønninger, men det lykkedes. Jeg er ikke ked af mine holdninger eller udvikling, men er ked af at folk som ikke har levet i “multi-Kulti-områder”, afviser mine og andre erfaringer, som hadefuldt eller misforstået.

  Kommentar by Frafalden moderat — 13. maj 2016 @ 14:41

 27. andre=andres

  Kommentar by Frafalden moderat — 13. maj 2016 @ 14:42

 28. 23 Kina er et NATIONAT SOCIALT samfund med tyk streg under NATIONAL.

  Kommentar by dansker — 13. maj 2016 @ 18:09

 29. NATIONALT

  Kommentar by dansker — 13. maj 2016 @ 18:09

 30. #26 frafalden moderat
  Hvor flyttede i hen? Jeg bor i Københavns Sydhavn og overvejer også at rykke, men har efterhånden svært ved at udpege et område, hvor multikulturen ikke har sat sig tungt. Har små børn i børnehave og skole, så det nager os jo konstant

  Kommentar by Jens — 15. maj 2016 @ 01:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper