16. maj 2016

Ryggen er så rød mor: Socialist tæsket med jernrør af 4-5 ‘unge’ natten til søndag ved Valby Station…

I de sene nattetimer får en DF-foragtende socialist tæsk med jernrør, da han vil afskærme et voldsoffer fra en større gruppe overfaldsmænd. Han kommer hjem, tager nogle billeder af skaderne, og smider historien på Facebook. 1200 delinger senere finder han det nødvendigt at pointere, at gerningsmændene hverken var ‘drenge i krig’, ‘perler’ eller ‘kartofler’, og at han i øvrigt ikke lagde historien online for at få “nye venner der vil kæmpe” med ham

Det er ikke første gang et voldoffer får mere opmærksomhed end ønsket, men bordet fanger. Når først du er rød, så er skaden sket. Ønsker man ikke at advare andre danskere om faren ved Valby Station en tidlig søndag morgen, så er det ikke nok, ikke at anmelde overfaldet – det skal heller ikke på Facebook.

Sidste sommer blev en Facebook-ven umotiveret overfaldet samme sted, og døgnrapporterne dokumenterer utallige hændelser. Valby er multikulturel med alt hvad deraf følger. Træls for de mange voldsofre, men dobbelt-træls for socialister med et fromt ønske om åbne grænser.

“Jeg bad bare en aggressiv knægt om at lade de søde mennesker være, da de ikke havde gjort ham noget. Han smadrer en flaske i hovedet på den unge mand (hvis kæreste naturligvis begynder at græde og beder ham om at stoppe) jeg bremser min cykel og beder ‘knægten’ om at gå væk så jeg kan hjælpe ham der har fået en flaske i hovedet. Han begynder at råbe højt om at vi bare kan komme an, mens at han løber væk…..tænker at situationen er ok og at det var slut nu men BUM!!! Pludselig løber 10 drenge over imod mig fra forskellige retninger og begynder at slå på mig med jernrør og støttefødder fra cykler 😳 Jeg beskytter mit hoved så godt jeg kan og spørger hvad fanden de har gang i…….De løber væk og her er resultatet så!

… hvad fanden sker der!???!!!??? Er det det her jeg skal advare mine børn imod i fremtiden? Planlagt vold mod sagesløse? Skal vi ikke længere hjælpe hinanden fordi det kan være farligt?” (opdatering, 8. maj 2016)

[…]

“… Føler jeg bliver nød til at præcisere at der hverken, som nogen har skrevet til mig, var tale om ‘drenge i krig’, ‘perler’ eller ‘kartofler’….og jeg smed det ikke op for at få ‘nye venner der vil kæmpe med mig’ så stop endelig med div. mærkelige beskeder og venner anmodninger.

Jeg ville bare gøre opmærksom på at de unger der går i byen i dag for at slås (de har altid været der 😕) ikke går i byen for slås men bare for at slå!!! De lader den tyndeste knægt provokere tilfældige sagesløse til der er én der ‘bider på og siger fra’ og når det så er tid så løber de ‘hårde hunde’ frem, som de kujoner de nu en gang er, og får så mange slag ind som muligt og løber væk. Smart taktik.

Havde det nu været en stor trænet gut med tudser i fjæset og tyrenakke så havde jeg jo nok ikke blandet mig….Der er jo nok desværre bare tale om nogle stakkels drenge der er sendt ud i verdenen uden alt for meget kærlighed hjemmefra ❤” (kommentar, 11. maj 2016)

(Collage: Facebook)

Lars Pless i citat..

“Det er sgu lidt trist når en af mine bedste venner er ordblind og tror at SF starter med D… ja ja selvom jeg er direktør og virksomheds ejer, kan jeg jo godt være en fattig enlig mand med et stort hjerte. En medmenneskelighed der giver plads til alle… BARE FORDI JEG ER RØD 😊 Kom nu Danmark!!!” (18. juni 2015)

“Nu har jeg stemt på SF hele mit liv men da jeg går ind i stemmeboksen begynder jeg at nynne i ØØØØsten stiger solen op……sgu mærkeligt alligevel!!!” (18. juni 2015)

“Kan godt være det bare er en exit poll men det gør ondt…DF?….. hold nu kæft Danmark overvejer sgu allerede nu at flytte til Grækenland” (18. juni 2015)

“Fuuuuuuuck det var IKKE bare en ond drøm!!!! Held og ‘Løkke’ Danmark. ‘Man ligger som man….’ hvad helvede kæmpede vi for ved den tyske grænse? Den grænse skal tydeligvis noget længere op i landet 😉” (19. juni 2015)

“Har lige hørt i radioen at der er en dansk mand der er blevet sigtet for at hjælpe flygtninge til Sverige. Hvis der er nogen der ved hvordan så vil jeg gerne være med til at lave en indsamling til at dække hans bøder og udgifter….ved ikke hvordan man gør men del.” (9. september 2015)

Oploadet Kl. 09:01 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/73531/trackback

29 Comments »

 1. Stadig virkelighedsfjern på trods af overfald. Suk.. De øverste citater? Er de ikke dateret lidt fremadrettet?

  Kommentar by Lightmann — 16. maj 2016 @ 09:17

 2. “Hvad fanden er det for et samfund hvor man ikke længere hjælper hinanden, og hvor det kun gælder om at rage materielle goder til sig” Er det ikke den typiske bortforklaring som venstrefløjens forvirrede kællinger bruger når de bliver gruppeoverfaldet af primitive stammefolk fra Mellemøsten og Afrika.

  Kommentar by Nothingman — 16. maj 2016 @ 09:56

 3. “De øverste citater? Er de ikke dateret lidt fremadrettet?”

  8. og 11. maj 2016. Så nej.

  Kommentar by Kim Møller — 16. maj 2016 @ 10:05

 4. Hahahahahahahahahaha! FRYD!

  Kommentar by Dave — 16. maj 2016 @ 10:10

 5. Lightmann har ret. Der er lidt krystalkugle over citaterne under: “Lars Pless i citat..” :-)

  Kommentar by anno — 16. maj 2016 @ 10:20

 6. AEHere på overfaldstogt skelner ikke mellem røde, blå og gule eller mellem væmligboere eller realister. Det er kun de røde som ikke har forstået at dhimmiadfærd ikke undtager éen fra vilkårlig dominansudøvelse når AEHerne skal vise at det der deres territorium.

  Kommentar by Olé — 16. maj 2016 @ 10:36

 7. “Kan godt være det bare er en exit poll men det gør ondt…DF?….. hold nu kæft Danmark overvejer sgu allerede nu at flytte til Grækenland” (18. juni 2015)

  Han skulle have holdt fast i sin overvejelse. Mon han er i familie med Flemming Pless?

  Kommentar by tavsen — 16. maj 2016 @ 10:51

 8. Jeg går udfra at der har været AFA træning til indvandrerne siden de bruger støttefødder fra cykler som slagvåben. Fryd AFA taktikkerne bruges mod de røde selv.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 16. maj 2016 @ 10:54

 9. Dave — 16. maj 2016 @ 10:10

  Skadefro er blevet accepteret i dag efter så mange års nedgørelse. ;-)

  Og som Olé — 16. maj 2016 @ 10:36 skriver.
  De skelner ikke mellem vantro. Men det fatter de aldrig.

  Kommentar by tavsen — 16. maj 2016 @ 10:55

 10. Socialister kan i Danmark fortsætte med at holde deres ekstreme ideologi vital og magtfuld ved at importere horder af uintegrerbare og voldelige, men venstreorienterede stemmekvæg. Disse nyttige stemmekvæg skulle man nødigt komme i konflikt med, og alliancen vedligeholdes ved at bestikke dem med andre folks skattebetalinger. Den forstår vores socialist Lars Pless godt på eller andet plan og nok med andre ord.

  I Venezuela er den socialistiske økonomi ved at bryde sammen til trods for enorme energireserver. Eksperten Carlos Salas Lind siger til JP “Men når man har regeret, som den regering gør, på et ekstremt ideologisk grundlag, som er forældet i dag, så ved de godt, at hvis de taber magten, så taber de den permanent”

  Til forskel for Danmark importerer man nemlig ikke i Venezuela horder af uintegrerbare, men nyttige venstreorienterede stemmekvæg for at holde den socialistiske ideologi magtfuld.

  Kommentar by traveler — 16. maj 2016 @ 10:56

 11. En rød med rød ryg – Gense eller genlyt Røde Mor : Smæk
  https://www.youtube.com/watch?v=_r3gsFlgsnI

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2016 @ 11:04

 12. “Jeg bad bare en aggressiv knægt…”
  “og beder ‘knægten’ om…”
  “og spørger hvad fanden de har gang i…”

  Med andre ord, overlader han udfaldet og de næste minutters handling/initiativ, til hvad end de indavlede rotter på to ben har tænkt sig skal ske.

  At tro på man kan appellere til deres sunde fornuft, ha ha hvor dum, naiv og stupid må man være.

  Sådanne typer besidder ikke de kognitive evner til at forbinde handling og konsekvens. Det handler ikke om manglende kærlighed, men om en manglende aktivitet i hjernens centre og neuroner, også kaldet en IQ på sinkestadiet.

  Hvis man dertil bilder sig selv ind, at et overfald kan være umotiveret, er man enten ignorant eller mindre kvik. Der er altid noget der udløser en voldshandling, i dette tilfælde, bare det at være en lys i huden dansker. Og hans opsatte i en knold latterlige kællingefrisure har sikkert heller ikke hjulpet på hans chancer, med at slippe udenom Valby´s muslimske sharia perkere.

  Nå men fyren har da tilraget sig en masse goodwill på sin facebook side. Men næste gang vil han vist nok orientere sig lidt bedre, inden han hjælper andre mennesker i nød. Desværre bliver det nok ikke mod en ny politisk retning.

  Kommentar by Men dog ! — 16. maj 2016 @ 11:20

 13. “.. at han i øvrigt ikke lagde historien online for at få “nye venner der vil kæmpe” med ham.”

  Det er helt indiskutabelt, at berigelsen ikke var stor nok. Lad os i det stille håbe at han næste gang bliver beriget i en grad, så han rammes af klarsyn, for i multikulti-Danmark kan man ikke kalkulerer med kun at blive beriget én gang. Desværre er jeg nok for optimistisk i forhold til at rød-gardister skulle kunne rammes af klarsyn og lige pludselig dumpe ned i den virkelige verden fra deres regnbuefarvede luftkastel.

  Kommentar by Polka Charlie — 16. maj 2016 @ 12:00

 14. Skizofrenien og fornægtigelsen er total, hvis de hverken var “perler” eller “kartofler” hvad var de så?

  “jeg er lige blevet tæsket af 10 unge, men de var altså hverken indvandrere eller danskere!”. Aha, makes sense..

  Jeg håber han ser dette opslag fra uriasposten så han kan få det skåret ud i pap, men om han fatter noget af det er nok mere tvivlsomt.

  Kommentar by per — 16. maj 2016 @ 12:23

 15. Hvis det hverken var perkere eller ‘kartofler’, hvad var ‘det’ så?? Blå mænd fra Pluto? Hvorfor kan danskere ikke slå fra sig? Hvis nu alle sprang til og bankede dem til plukfisk, mon så ikke de kunne lære noget af det..?

  Sikken hjernedød idiot, den fyr er! Vil samle ind til en venligbo!? Hvad er den af? Hvorfor ikke samle ind til voldsofre for perker/abementalitet?

  Kommentar by Andersine — 16. maj 2016 @ 12:23

 16. Ja i østen stiger solen op. Det gør den i den grad i dag for østpå er de ikke så pjattede som her i Festeuropa.

  Kommentar by Sigwar — 16. maj 2016 @ 12:31

 17. Kan man ikke bruge nogle som ‘madding’ derude og så have et tæskehold med baseball-bat liggende på lur? En god ‘madding’ kunne fx være to trans’er i stilethæle, som sidder og snakker på en af stationens bænke. Er der nogen frivillige herinde..?

  Kommentar by Andersine — 16. maj 2016 @ 12:39

 18. Hvis han mener de ikke var ‘perler’ fordi han ikke kan lide udtrykket så ok, men indvandrere det var de.

  Han mestrer kunsten at gå rundt om den varme grød til perfektion.

  “Plus husk at hvis du kun vil have, det er dine venner, der ser dit opslag, så få lige justeret dine privatlivs indstillinger på din profil kære Lars 😊😉 Møs!”

  Skal vi analysere lidt sammen hér? Her er problemet for vedkommende, at selvom Lars mester den varme grøds kunst til perfektion, og altså ikke nævner etnicitet, så er det ikke godt nok. For selvom etniciteten forties så VED folk jo godt hvordan tingene hænger sammen, og derved har Lars begået en brøde.

  Kommentar by Johnson — 16. maj 2016 @ 12:54

 19. 17 Andersine,

  Jeg har en lidt anden idé. Vi lokker et par provins SFere/ELere til at se ud som velorienterede brandstiftere og får dem til, at spadsere rundt i området omkring ungdomshuset og mååskeen i nordværst. Når de så bliver overfaldet gør vi intet.

  Kommentar by Hans Und — 16. maj 2016 @ 13:22

 20. > Kommentar by Andersine — 16. maj 2016 @ 12:39

  Opfordringer til vold, tæskeholdsaktivitet eller lignende – lad os overlade det til venstrefløjen og berigerne.

  > Kommentar by Hans Und — 16. maj 2016 @ 13:22

  “Når de så bliver overfaldet gør vi intet.”

  God humor!

  Kommentar by Polka Charlie — 16. maj 2016 @ 13:33

 21. Respekt for at han griber ind overfor gadevold. Men ikke for at han a) ignorerer virkeligheden og b) taler ‘føøøøøøøøøøøølelser’ som en 14 årig pige.

  Kommentar by Moran ya Simba — 16. maj 2016 @ 13:53

 22. Der er mere presse på, når en asylcenterleder lægger en beboer i benlås og efter den misgerning fritstilles.
  Han smilte for lidt til beboerne, sagde “ofret” til mikrofonholderen, som selvfølgelig ikke interesserede sig for at spørge ind til, hvad der gik forud.

  Kommentar by Menig 442 — 16. maj 2016 @ 14:04

 23. Jeg ved simpelt hen ikke hvorfor jeg efter denne artikel kan lide Negerne der bankede Lars Pless…Det er lidt tragikomisk..:-)

  Kommentar by jrp — 16. maj 2016 @ 15:49

 24. @ 19 Haha! Ja, den kunne være ganske sjov!

  @ 20 Nej-nej, det er skam ikke opfordring til vold. Det hedder selvforsvar og justits tilbage i gaderne. Mig bekendt må man rent faktisk godt slå igen.

  Kommentar by Andersine — 16. maj 2016 @ 17:27

 25. Når man taler om kulturberigelse, ja så kommer den…

  Kommentar by Jern Henrik — 16. maj 2016 @ 19:16

 26. Og midt i al vores åndssvage skadefryde glemmer vi atter igen at dette er endnu et tilfælde af vold og undertrykkelse af en Dansker udført af Parallel-Importerede Herrefolk.

  Uanset hvem det går ud over, så er det endnu brænde til det bål som mange efterhånden er klar over brænder lystigt uden nogen for alvor forsøger at standse det endsige begrænse det. Fint at det sker for en af “De Andre” siger vi, men for mig er det en Dansker, naiv og stupid ja, men en Dansker med en baggrund i dette samfunds historie og fortid, som overfaldes af nogle som slet slet ikke burde være frit-gående.

  Jeg væmmes ved hans manglende evne til at drage de nødvendige konklusioner og imponeres over hans mod. Jeg håber at jeg har samme mod men frygter jeg ikke har, da jeg ikke har 10-15 “fætre” med jernkøller og pyskopat-volds-tendenser til at bakke mig op hvis det samme en dag skulle ske for mig.

  Andersine – Grunden til det ikke sker som du nævner, er lige præcis fordi vi Danskere ikke har organiseret os og ikke går rundt på gaden 10-20 mand stærk og klar til kamp. Den gennemsnittelige Dansker kan sandsynligvis ikke mønstre et tilstrækkelig antal kampklare venner med ønske, evne og vilje til at udøve samme afstumpethed som disse voldsmænd har – og slet ikke i tide til at gøre noget i en skarp situation.

  Jeg véd efterhånden ikke længere hvad man kan gøre….

  Kommentar by Vantroende — 16. maj 2016 @ 20:19

 27. Ham halalhipsteren (se blot mandeknolden) hører ikke til de hurtigste knallerter på kajen. Se blot pers kommentar 12:23. Priceless! Tak per.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. maj 2016 @ 20:21

 28. OT (og så dog….): israelere er geniale til at finde på! Se denne Eurovision-video, som de har lavet for at gøre nar af isis-røvhullerne! http://www.breitbart.com/jerusalem/2016/05/16/watch-israeli-satire-of-islamic-state-music-video-goes-viral-hello-europe-we-come/

  Kommentar by Andersine — 16. maj 2016 @ 23:16

 29. Kan kun håbe han er i familie med samfundsnedbryderen og Islamapologisten, den korrupte Flemming Pless, som ikke kender indholdet af den tro han forkynder, og som har fået mig til at ønske at melde mig ud af folkekirken.

  Kommentar by Winston Churchill — 17. maj 2016 @ 05:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper