31. maj 2016

Tyrkiet: Erdogan fejrer erobringen af kristen land – Taler til nationen: “Muslimer skal få flere børn.”

Sidste torsdag kunne Jyllands-posten berette, at masseindvandringen forventes at bringe befolkningstallet op på 6 mio. inden år 2050. Danskerne har ikke reproduceret sig selv siden 1968, da befolkningstallet lå under 5 mio., og statistikken fortæller således ikke den fulde sandhed. Der bliver færre kulturkristne danskere hvert år, og væsentligt flere fra andre grupper, herunder særligt islamiske lande. Demografi er skæbne. Det kan ikke siges for ofte.

Søndag var det i øvrigt 563 år siden Osmannerne indtog den kristne hovedby Konstantinopel, og byen kendes i dag som Istanbul. Sultanen der anførte slaget, har fået opkaldt flere vestlige moskéer efter sig, blandt andet ‘kulturforeningen’ i Valdemarsgade (København). Erobringen fejres hvert år, og som tidligere deltog også Recef Erdogan. Et stort velbesøgt arrangement med fyrværkeri, fester og en skarp geo-politisk tale af præsidenten.

(Erdogan fejrer erobringen af Konstantinopel med ‘janissar-slaver iført minaret-börk’, 29. maj 2016)

Dagen efter holdt præsident Erdogan denne tale på direkte tv. Her gengivet af Reuters.

“No Muslim family should engage in birth control or family planning, Turkish President Tayyip Erdogan said on Monday, calling again on pious Muslims to have more children.

We will multiply our descendants. They talk about population planning, birth control. No Muslim family can have such an approach,’ he said in a speech in Istanbul broadcast live on television. ‘Nobody can interfere in God’s work. The first duty here belongs to mothers,’ he said.”

(Recef Erdogan taler for nationen, 30. maj 2016)

Oploadet Kl. 10:52 af Kim Møller — Direkte link95 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/73865/trackback

95 Comments »

 1. Og EU-slaverne gør tyrkisk til officielt EU-sprog:
  http://www.express.co.uk/news/world/661689/Turkey-EU-member-language (set via dendanskeforening.dk)

  Det er sproglig jihad!

  Kommentar by Boethius — 31. maj 2016 @ 10:56

 2. Denne kulturs generelle homofobi taget i betragtning så kan man ift. det første billede godt undres over, at de tilsyneladende ikke har noget problem med at blive set med en tissemand på hovedet.

  Kommentar by Habakuk — 31. maj 2016 @ 11:00

 3. Præcisering: Tyrkisk er endnu ikke officielt EU-sprog.

  EU-parlamentet har med flertal besluttet at indstille EU-Kommissionen, at det tager beslutning om at gøre tyrkisk til officielt sprog. Om EU-Kommissionen vil følge indstillingen, ved vi selvfølgelig endnu ikke.

  Kommentar by Boethius — 31. maj 2016 @ 11:17

 4. Godt tiljublet af EU.
  Men kunne være at de lande skulle indføre fødselskontrol sammen med Afrika, så de kan brødføde og ernære sig selv. Og ikke sende deres overproduktion herop.

  Kommentar by P — 31. maj 2016 @ 11:38

 5. “Nobody can interfere in God’s work”.
  Hvor religion hersker er fornuften væk.
  jeg undres til stadighed over at verdens gang i stort omfang bliver styret på baggrund af en stribe bøger skrevet for flere hundrede siden.

  Kommentar by Frank Hagmann — 31. maj 2016 @ 12:13

 6. Hvad er det vi ikke forstaar??????

  Kommentar by dunk — 31. maj 2016 @ 12:50

 7. Det kan vel ikke siges tydeligere.

  Kommentar by Phil — 31. maj 2016 @ 13:00

 8. Det er rene linjer. Han vil kolonisere Europa. Danske kvinder i fertil alder vil reagere med benægtelse.

  “It’s raining men, hallelujah …”

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. maj 2016 @ 13:07

 9. Regeringen har lavet to lister, en åben og en lukket, over folk(hadprædikanter) man ikke vil have ind i landet.

  De virkelig farlige er muslimer som ham på stranden der ikke tåler en topløs pige på stranden. Han siger hun pisser på hans kultur, så besættelsen er i fuld gang enten regeringen vil eller ej.

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2016 @ 14:29

 10. Erdogan er i sync med Gadaffi, der sagde: “Vesten har atombomben, men vi har børnebomben!”

  Kommentar by A-mad — 31. maj 2016 @ 15:08

 11. “Nobody can interfere in God’s work”

  Altså er al befolkningsvækst uden menneskelig medvirken.
  Alle muslimer er uskyldige. De er kun allahs uskyldige instrumenter.

  Kommentar by tavsen — 31. maj 2016 @ 16:19

 12. Og hvorfor skal vi oveni belønne dem for og overproducere en enorm børneflok.
  Afskaf så den børne check. Vi er til grin.

  Kommentar by P — 31. maj 2016 @ 16:37

 13. Erdogan er dermed bevisligt bindegal,og det stiller Merkel i et endnu værre lys.
  Der kan ikke laves aftaler med Tyrkiet, grænserne skal lukkes både internt og eksternt i EU indtil immigrationen fra u-lande er bragt ned til nul. Vi har ført den helt forkerte politik i Europa, den sunde og naturlige regionale immigration og immigration af veluddannede fra f.eks. Canada, er blevet sidestillet med immigration fra u-lande med en fremmed og middelalderlig kultur.
  Hvorfor EU ikke beskytter sig ligesom Australien forstår jeg ikke. I øvrigt pudsigt med den overraskende vinder af præsidentvalget i Østrig, fra partiet De Grønne. Hvor mange i Østrig bekymrer sig mest om global opvarmning lige nu?

  Kommentar by Zatopek — 31. maj 2016 @ 16:47

 14. Erdogan er dermed bevisligt bindegal,og det stiller Merkel i et endnu værre lys.
  Der kan ikke laves aftaler med Tyrkiet, grænserne skal lukkes både internt og eksternt i EU indtil immigrationen fra u-lande er bragt ned til nul. Vi har ført den helt forkerte politik i Europa, den sunde og naturlige regionale immigration og immigration af veluddannede fra f.eks. Canada, er blevet sidestillet med immigration fra u-lande med en fremmed og middelalderlig kultur.
  Hvorfor EU ikke beskytter sig ligesom Australien forstår jeg ikke. I øvrigt pudsigt med den overraskende vinder af præsidentvalget i Østrig, fra partiet De Grønne. Hvor mange bekymrer sig dog mest om global opvarmning lige nu?

  Kommentar by Zatopek — 31. maj 2016 @ 16:58

 15. Erdogan er jo den rene personificerede ondskab. Selv Merkel må da kunne se, at aftaler indgået med Tyrkiet kun vil medvirke til at forværre situationen. Hvis ellers EUs politikere havde nogen rygrad ville de opsige alle aftaler med Tyrkiet, afbryde alle pengestrømme og indefryse alle tyrkiske midler indtil piben fik en anden lyd. Dernæst burde de den ydre grænse med pigtrådshegn, lyskastere, miner og automatiske maskingeværer. Endelig burde de opsige eller stille i bero alle gældende flygtningetraktater. Trafikken går, og vil kun gå én vej, og systemet fungerer ikke, når det ikke giver incitament til at føre en fornuftig politik, herunder at kontrollere befolkningstilvæksten.

  Men indrømmet, det er desværre ønsketænkning…

  Kommentar by Holger_Danske — 31. maj 2016 @ 17:16

 16. 10. Det var Yassir Arafat.– Storbritanien og Frankrig er den direkte årsag til at Istanbul i dag ikke er Konstantinopel og russisk.-(Krimkrigen). Tyrkiet er for længst startet med ” erobringen ” af Vesteuropa. Bosnien,Albanien, Kosovo,østrumelien er allerede tyrkisk.- I øvrigt. DØDE NYHIPOER ER EN MANGELVARE.

  Kommentar by dansker — 31. maj 2016 @ 17:29

 17. Det er en del af Muhameds anbefalinger at der skal fødes mange drengebørn for at djihadkrigene kan vindes på længere sigt, så Erdogan siger ikke andet end enhver imam har pligt til at belære menigheden om.

  “Demografi er skæbne” er lige så forkert et udsagn som det modsatte citeret fra Valdemar Rørdam: For Danmarks frie flag (1907): “aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det
  selv”

  Naturligvis kan man gøre noget for at få udvist de invaderende styrker på samme måde som eksempelvis Spaniens udvisning af alle muhamedanere. Det skete dog først efter fejltagelsen med den tids fejlslagne forsøg på assimilering kaldet den spanske inkvisition. Efter befrielsen af den iberiske halvø fra maurerne, så fik de tilbageværende af de tidligere magthavere inklusive jøderne et tilbud om at blive i Spanien, hvis de afsvor deres tro. De ærlige blev udvist til Mauretanien og Bosnien, mens de bedrageriske fik lov at blive. Indtil de skabte så mange problemer ved i realiteten at have beholdt deres tro at alle af muhamedansk afstamning måtte udvises. For dem som stadig tror det er muligt at frigøre sig fra sit miljø, så er vanskelighederne ved i realiteten at bryde ud meget godt beskrevet i følgende artikel:

  https://www.information.dk/moti/2015/02/altid-vaere-klar-loegn

  Kommentar by perhag — 31. maj 2016 @ 17:38

 18. Vi har en hel del tyrkiske gæster i Danmark – hvornår skal de hjem? En del har ’sovet på vores sofa’ siden slutningen af 1960erne…!

  Kommentar by Polka Charlie — 31. maj 2016 @ 17:52

 19. > Kommentar by perhag — 31. maj 2016 @ 17:38

  Er i realiteten enig. Demografi er alene skæbne for en nation som har feje politikere, der ikke handler i tide.

  Kommentar by Polka Charlie — 31. maj 2016 @ 17:57

 20. Allerede i 2014 begyndte jeg at skrive kommentarer om den sindssyge og farlige psykopat, Erdogan. Det er jo for sent at redde Danmark, for ikke at tale om USA og Europa, og nu kan vi så bare vente på, at de fyrer en dirty bomb af et eller andet sted, eller en kemisk bombe.

  I Østrig tager man befolkningens ve og vel alvorligt, og MSM dernede fortier ikke sandheden, og derfor har man sørget for jodtabletter til samtlige indbyggere. I DK vil jeg tro, at enten MSM eller dumme Løkke har bestemt, at denne fare blot skal forties. Vi ledes af de dummeste politikere i Danmarks historie!!!

  Kommentar by Andersine — 31. maj 2016 @ 17:59

 21. En ting, som ville kunne forhindre yderligere islamist-indvandring er at forbyde tørklædet og andre ørkengevandter. De fylder for meget i gadebilledet, og disse sorte spøgelser føler sig hævet over vi normale kvinder med løst hår; de skulle ud på røv og albuer, eller de skulle tvinges til at smide dette onde symbol – et symbol, som Blair kaldte for “the mark of separation”.

  Kommentar by Andersine — 31. maj 2016 @ 18:04

 22. Det er meget, meget svært for mit temperament at knytte en saglig kommentar til Erdogans gøren og laden. For slet ikke at tale om EU´s leflen for ham.

  Så jeg vil i al stilfærdighed pointere, at han skulle røvpules med en damphammer.

  Kommentar by Bror Lerbror — 31. maj 2016 @ 18:18

 23. Klimaproblematikken siges at være menneskeskabt, men det interessante er, at antallet af mennesker ikke indgår i de såkaldte videnskabelige modeller til begrænsning af den globale temperaturstigning.
  Det er ignorering af befolkningstilvæksten, der gør klimatiltag til det rene idioti. Den religiøse mangfoldiggørelse er en større klimaskurk end kul.

  Kommentar by Menig 442 — 31. maj 2016 @ 18:18

 24. http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2016/140416.jpg

  Kommentar by Sigwar — 31. maj 2016 @ 19:14

 25. Det var ikke uden grund Hitler oprettede muslimske divisioner. Hovedbeklædning var fez med dødningehoved og SS runer…..

  Kommentar by centerpoint — 31. maj 2016 @ 19:16

 26. Menig 442
  Klimafanatikere vil ikke svare på hvorfor vi har haft både subtropisk
  klima og istid i Danmark. Det er så længe siden at mennesker ingen indflydelse havde på klimaet, det har vi heller ikke i dag.

  Nedbringelse af CO2, miljørigtige biler og vindenergi er klimafanatikernes løsningsforslag til at nedbringe klodens lille hedetur. Det er kun for at fremstå som handlekraftige, men jeg er sikker på solsystemet gør som det vil.

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2016 @ 19:25

 27. Jeg kender ingen mere afskyelig politiker end Erdogan.

  Kommentar by Niels P. — 31. maj 2016 @ 19:31

 28. Dalai Lama giver interview til Frankfurter Allgemeine. Han siger, at Tyskland og Europa ikke skal blive arabisk. Flygtningene skal vende hjem og genopbygge deres lande:

  “Europa, zum Beispiel Deutschland, kann kein arabisches Land werden. Deutschland ist Deutschland. (lacht) Es sind so viele, dass es in der Praxis schwierig ist. Auch moralisch gesehen finde ich, dass diese Flüchtlinge nur vorübergehend aufgenommen werden sollten. Das Ziel sollte sein, dass sie zurückkehren und beim Wiederaufbau ihrer eigenen Länder mithelfen.”

  http://m.faz.net/aktuell/politik/interview-tenzin-gyatso-der-letzte-dalai-lama-14260431.html

  Kommentar by Boethius — 31. maj 2016 @ 21:39

 29. “Demografi er skæbne” er et OK udsagn om virkeligheden.

  Det betyder, at antal fødsler og dødeligheden i en given befolkning, bestemmer denne befolknings demografi i minimum 100 år fremover.

  Det lave gns antal fødsler pr kvinde i DK betyder. at befolkningsstrukturen (fordelingen af befolkningen på 0-15 år, 15-65 år og 65 år+) ændrer sig – som den i øvrigt altid har gjort med ændringerne i antal fødsler pr kvinde og dødeligheden (det vil i nyere tid sige den faldende dødelighed, der medfører stigende gns middellevetid).

  I lande med meget høje antal fødsler pr kvinde og faldende dødelighed, som vi har set i Afrika, Mellemøsten og store dele af Asien (Kina undtaget) betyder ‘demokrati er skæbne’ at disse i forvejen lavproduktive lande bliver stadig fattigere.

  Det er en misforståelse – efter min mening – at tilskrive migration som en del af (den rent matematiske/regnskabsagtige) demografi. Migration er politisk bestemt af nationale grænser og deres administration.

  ‘Demografi er skæbne’ pinpointer blot den rent matematiske sammenhæng, der er mellem fødselstal og befolkningsstørrrelse og befolknings strukturen dvs befolkningspyramidens udseende.

  Før lægevidenskaben og medicinalfirmaerne greb ind overfor dødeligheden i ulandene, var det den høje dødelighed, der holdt befolkningstallet i ave dér. Børnene døde hurtigt og mange døde siden af sygdomme, som idag er udryddet af vaccinationer.

  At flytte befolkninger i demografiske ‘failed states’, hvor befolkningstilvæksten er ude af kontrol, til stater, der har deres befolkningstal under kontrol, skaber blot problemer, der hvor de bliver flyttet hen og problemerne, der hvor de kommer fra bliver blot endnu større, fordi de ikke sænker antal fødsler pr kvinde nær tilstrækkeligt, men blot producerer flere individer, som de aldrig vil kunne forsørge.

  Kun en ændring af befolkningspolitikken med ét-barn politik gennemført konsekvent i disse lande vil kunne stoppe problemet, men det vil tage mange år, fordi der er så mange kvinder i og piger på vej ind i den fødedygtige alder, at befolkningstallet ville eksplodere alligevel inden eksplosionen engang om mange år stopper (om 80-100 år), selvom der blev gennemført en konsekvent ét-barns politik i dag.

  Demografien er et kæmpe tog der kører på skinner i lande med befolkningseksplosion, men toget tager meget, meget lang tid at bremse. Kun flere kæmpe atombomber kan stoppe det tog hurtigt.

  Det er derfor ‘demografi er skæbne’.

  Kommentar by A-mad — 31. maj 2016 @ 22:33

 30. “Saa slaaes de nu i Frankrige! Blodet flyder op ad Gaderne; saaledes bliver det ikke i Danmark, før Tyrken binder sin Hest ved Busken i Viborg Sø. Men saa er det ogsaa, efter Sybilles Spaadom, mod Verdens Ende!”

  -Hans Christian Andersen, “O.T.”, 1836.

  Kommentar by Michael Jensen — 31. maj 2016 @ 22:47

 31. Befolkningsprognser fra Danmarks Statistik viser at vi når 6 mill. i 2025-26.
  Forestillinger om et konstant befolkningstal er forgæves. Hvor herligt det end var.

  Kommentar by Niels P. — 31. maj 2016 @ 23:57

 32. Of topic: Lars Hedegard har meldt sig ind i NB.

  Kommentar by Odo — 1. juni 2016 @ 01:23

 33. “Alle flygtninge er løgnere”

  Interview i Die Welt med en af Tysklands kendteste flygtningeforkæmpere, Rupert Neudeck, foretaget før hans nylige død. Han siger:

  Asylsystemet befordrer, at økonomiske flygtninge påstår, at de er personligt forfulgte. Forfatteren Henning Mankell, der havde dybt kendskab til Afrika, udtalte kort før sin død, at alle flygtninge var løgnere.

  “Weil bei uns alles über das Asylgesetz läuft, müssen sich auch Wirtschaftsflüchtlinge als Verfolgte präsentieren. Henning Mankell, der sich gut in Afrika auskennt, meinte kurz vor seinem Tod, alle Flüchtlinge seien Lügner.”

  http://m.welt.de/politik/deutschland/article155854013/Fluechtlinge-nutzen-ein-Menschenrecht-zu-luegen.html

  Kommentar by Boethius — 1. juni 2016 @ 05:46

 34. Tysk kriminalitetsstatistik (på engelsk):

  REPORT: Migrants Committing Disproportionately High Crime In Germany While Media And Govt Focus on ‘Far Right’ Thought Crimes

  23 May 20163. A massive, migrant crime wave is surging across Germany according to figures buried in a new report released by the country’s Interior Ministry. The data reveals that without migrants considered, crime rates in Germany would have remained roughly static since 2014. But, in fact, the country recorded an extra 402,741 crimes committed by migrants.

  Flere detaljer hos Breitbart

  Kommentar by Balder — 1. juni 2016 @ 07:55

 35. ->Niels P. — 31. maj 2016 @ 23:57. Lidt skævt, når du skriver: “Forestillinger om et konstant befolkningstal er forgæves. Hvor herligt det end var.”

  Det er indvandring, der har fået befolkningstallet til at stige, men det er trods alt en mindre stigning end i lande, hvor også den etniske befolkning stiger ukontrollabelt.

  Antallet af etniske danskere er som ventet faldet til ca. 4½ mio i dag. Indvandringen er et selvskabt politisk problem.

  I 1960 var befolkningstallet (etniske danskere+indvandrere) i DK 4½ mio. Det steg til 5.7 mio i dag og ventes at stige til 6 mio i 2025 og til 6.4 mio i 2050. Antallet af etniske danskere kan forventes at falde til 3½ mio i denne periode.

  I 1960 var der til sammenligning 27½ mio i Tyrkiet. Det steg til 80 mio i dag og ventes at stige til 85 mio i 2025 og til 96 mio i 2050.

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 08:46

 36. #35 Med en fertilitetskvotient (eller hvad fanden det hedder) et sted mellem 1.3 og 1.5, uden at vi nogensinde finder ud af hvad den egentlig er, da vi konstant blandes op med andre nationers kvotient og konstant optager hottentotter som statsborgere, så kan du (og andre) vel for fanden sige dig selv, at den etniske befolkning ikke både er 4.5 mio i 1960 og i 2016. Prøv nu at gå folkeskolen om og se om du kan lære at regne ud hvor mange der logisk er i dag.

  Godt at høre at folketinget pisser på sommerferie i dag og Lars latterlig siger et eller andet til den danske administration for anden gang siden narhovedet blev “statsmedister”.

  Danmark er død, parlamentarismen er død, det danske folk er dødt og der er kun en ting tilbage for en dansker at gøre, og det er at tage stilling til, hvor man skal flytte hen. Selvom det kunne være sjovt, at se til, at den generation af politikere som forærede landet til muslimpsykopaterne blev behandlet på den rigtige måde efter fortjeneste, så er det urealistisk at tro at den danske befolkning nogensinde får tankevirksomheden op på et højt nok plan og fingrene nok ud af røvhullet (og hvilke andre aktiviteter, de kan forestilles at beskæftige sig med) til at foretage sig et eller andet i den forbindelse.

  Det er interessant, at den danske befolkning affinder sig med at konstatere 2 gange i træk, at de ikke har et fungerende parlamentarisk system, der giver nogen som helst grund til at stemme, sådan har det forøvrigt være gennem hele mit voksne liv og det er kun blevet værre indtil det nu beviseligt og lysende klart for 100% af borgerne i 5 år har været fuldstændigt ligegyldigt, hvor man satte sit tildelte kryds.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 09:11

 37. Prøv at læse den her som supplement til din sikkert OK skoleundervisning:-):’Befolkningens vækst’ af P C Matthiessen. Berlingske leksikon bibliotek

  I 1960 var den samlede danske befolkning, etniske dansker+indvandrere, 4½ mio. i 2016 er den samlede danske befolkning, etniske dansker+indvandre, steget til 5.7 mio.

  I 1960 var den etniske danske befolkning formodentlig 4.3 mio, hvorefter den steg en anelse med baby-boomet for derefter at falde igen efter 1993 og den etniske danske befolkning er nået ned på 4½ mio i dag, fordi danske kvinder ikke føder børn nok til at vi kan opretholde befolkningstallet af etniske danskere (nettorepruktionstallet* er mindre end 1)

  Det samlede befolkningstal i dag, etniske dansker+indvandrere, består af 4½ mio etniske danskere og 1.2 mio indvandrere (deres efterkommere af 1-2-3 g’er medregnet).

  Et flertal af de 1.2 mio indvandrere er muslimer, men antallet kan ikke opgøres præcist fordi det er ‘forbudt’ at registrere folks religion i CPR-person registeret som Danmarks Statistiks har som kilde.

  *nettoreproduktionstal, inden for demografi antallet af levendefødte piger, som en generation af 1000 kvinder ville bringe til verden i løbet af den fertile alder. Hvis de føder netop 1000 børn er netto reproduktionstallet 1.0

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 09:45

 38. Korrektion: *nettoreproduktionstal, inden for demografi antallet af levendefødte piger, som en generation af 1000 kvinder ville bringe til verden i løbet af den fertile alder. Hvis de føder netop 1000 PIGER er netto reproduktionstallet 1.0

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 09:58

 39. #37 Uanset hvad der står, i den sikker udmærkede bog, så ændrer det ikke ved, at de 4.5 mio reduceres konstant (lad os lade de 200.000 indvandrede regnes for etniske, så gir vi lidt til danskerne. Så vil der dø 20% i hver generation, hvis vi regner en generation for 20 år og vi regner maksimal levetid for 100 (vi lader så en årgang dø på fem generationer, fordelt ligeligt på alle aldre). Efter 20 år vil en femtedel være døde, men der fødes maksimalt 4.5 mio X 0.2 x 1.5/2 = ??. Herefter bør du kunne regne dig frem til den etniske befolkning i dag. Hint: Det bliver under 4.5 mio.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 10:02

 40. #37 Nu har den etniske danske befolkning jo blandet sig en del med (ikke-muslimske) indvandrere, så det er ikke et enkelt regnestykke. Indvandrere fra Vesteuropa og specielt de nordiske lande med lange ophold i Danmark vil de fleste nok også regne med til flertalsbefolkningen.

  Mht. Tyrkiet føder tyrkiske kvinder pt. 2,17 børn i gennemsnit. De er altså tæt på at ryge under de 2.1, der er nødvendige for fuld reproduktion, og det er denne “vestliggørelse” Erdogan er bange for.

  Kommentar by Odo — 1. juni 2016 @ 10:07

 41. #40 Se, det er gode argumenter, men du glemmer at regne den anden vej, og tælle negativt for dem som udvandrede. Disse bevægelser kan vi lade gå op mod hinanden, og du når stadig til min konklusion.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 10:11

 42. Igen: Sagen er den forstemmende at samtlige 1.2 mio nye indbyggere er muslimer, + efterkommerne af de 200.000 + en eller anden andel af de 200.000 (afhængigt af deres aldersfordeling + den reduktion der har været i den etniske befolkning, vi nærmer os 2 mio, kære venner.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 10:30

 43. Op til valget i 2015 anslog en forsker fra KU, at der var cirka 263.800 muslimer (mere el. mindre religiøse), hvilket svarede til 4,7 procent af befolkningen. Jeg ved I mistror alt og alle, men 1,2 mio. muslimer er (heldigvis) paranoia.

  Kommentar by Odo — 1. juni 2016 @ 10:52

 44. Min genbo, en syrer fra Damaskus, kom og flyttede ind. Blev involveret i en ældre dansk kvinder, han kyssede hende åbenlyst. Derefter kom et stykke tid efter en kvinde med hovedklæde som flyttede ind hos ham, hun talte arabisk og med sig havde hun to børn. Efterhånden nægter de at tale dansk når jeg spørger og undviger mine spørgsmål, bl.a om den kvindelige kurdiske hærfører der er på vej til erobringen af Raqqa. Min holdning er at det må være lykkeligt snarligt at vende tilbage til sit land!
  Handler det om løgnen eller/og at man ikke vil anerkende virkeligheden at man lever på andres nåde?

  Kommentar by de Hemmer — 1. juni 2016 @ 10:56

 45. @ 22 hahahaa! Den med damphammer var pissesjov!

  Er det ikke helt fantastisk grotesk, at tyksakken Merkel ovenikøbet giver Erdogan milliarder af vore penge? Han må grine godt af dumme, hvide Kuffar, for de finansierer selv deres undergang.

  Bemærk også den latterlige historie om ‘lykkelige danskere’ og babyboomet på TV2 i dag, hvor det fortælles, at der forventes 16.900 babyer her til sommer!! Hvilke babyer tror I, det er? Det er invasionsstyrkernes yngel, som så kan vokse op og gå i krig mod os. TV2 agerer afskyeligt, og jeg gætter på, at vi vil se mange jordmødre, der må sige op pga. et afsindigt pres nu her. De skal stå model til, at det vælter ind med masser af familiemedlemmer, når en ny lille, klam muhammedaner er kommet til verden!!

  Kommentar by Andersine — 1. juni 2016 @ 11:13

 46. Det er heldigvis ikke alle indvandrere, der er fra ikke-vestlige lande. Danmarks Statistik:

  Folketal den 1. i kvartalet
  Enhed: Antal
  2015K3 2015K4 2016K1 2016K2
  Indvandrere
  Vestlige lande 215 114 225 701 226 019 229 664
  Ikke-vestlige lande 301 592 308 512 314 474 320 036
  Efterkommere
  Vestlige lande 24 361 24 826 25 306 25 720
  Ikke-vestlige lande 135 447 136 757 138 063 139 279

  Kommentar by Gunnar Biering — 1. juni 2016 @ 11:15

 47. Tabellen er svær at skrive her. Gå selv ind på “Indvandrerstatistik”

  Kommentar by Gunnar Biering — 1. juni 2016 @ 11:16

 48. Odo — 1. juni 2016 @ 10:07 og Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 10:02 og Gunnar Biering — 1. juni 2016 @ 11:15

  Læs blot det, der står i mine indlæg 29.35. og 37 og tilføj ikke andet. Der står summa summarum:

  I 1960 var den samlede danske befolkning, etniske danskere+indvandrere, 4½ mio.

  I 2016 er den samlede danske befolkning, etniske danskere+indvandrere, steget til 5.7 mio.

  I 1960 var den etniske danske befolkning ca. 4.3 mio, hvorefter den steg en anelse med baby-boomet til knap 5 mio for derefter at falde igen efter 1993 til 4½ mio i dag. (I dag er der altså 0.2 mio flere etniske danskere, end der var i 1960)

  Danske kvinder føder ikke børn nok, så derfor falder befolkningstallet af etniske danskere stadig.

  Den samlede ‘indvandrerbefolkning’ i DK stiger derimod hele tiden og engang formodentlig om 40-50 år er der lige så mange etniske danskere, som der er indvandrere, hvis 2.,3.,4.og 5.g indvandrere regnes som ikke tilhørende den etnisk danske befolkning, som i daglig tale kaldes ‘danskerne’ og oprindeligt blev kaldt ‘danerne’ deraf navnet “Danmark”:-)

  Til den tid vil jeg estimere, at mindst en tredjedel af hele befolkningen (etniske danskere+indvandrere) vil være muslimer.

  Som nævnt er det ‘ulovligt’ at registrere religiøst tilhørsforhold, så det nøjagtige antal muslimer og deres andel, vil aldrig kunne fastslås.

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 12:16

 49. 47 Gunnar Biering
  Jeg tror ikke på Danmarks Statistik.
  Pr. definition satte jeg befolkningen i DK i 1960, som værende den danske stamme. Ved hjælp af DS og hvor det ikke slog til, et kvalificeret gæt (f. eks. af udvandrede danskere vender halvdelen tilbage). Det hele blev år for år registreret i et regne ark indtil 2007. Herefter ekstrapoleret retlinet frem.
  I 2053 vil den danske stamme være sunket til 3,1 million og de fremmede vokset til 3,1 million. I alt 6,2 millioner i DK. Men det går åbenbart stærkere.
  De fremmede kan inddeles på en skala, der går fra positiv assimilering til uden håb om bare integration, f. eks fra 10 til 0. For at overleve bliver vi nødt til at sætte en niveau på skalaen, væsentlig højere end dagens 0 og returnere subjekterne, der hverken kan eller vil.

  Kommentar by Menig 442 — 1. juni 2016 @ 12:51

 50. #49 Siden 1960 har mange giftet sig og/eller fået børn med udlændinge. Der er alt for mange indgifte, adoptivbørn, assimilerede etc. til, at du kan regne på en “dansk stamme” og så “ekstrapolere”. Desuden er en del af de udvandrede jo også fremmede, der rejser videre (alt for sjældent hjem..). En dansk-pakistaner, der tager til UK er også en udvandrer. Metoden bliver alt for meget gætværk.

  Jeg er selv af 100% dansk afstamning (tilbage til ca. 1700, hvem ved hvad der har været før), men det er de fleste danskere jo ikke (svenske el. tyske forfædre er særlig udbredte, desuden norske, hollandske, polske, jødiske etc.). Der er kort sagt betydelig nabolandsindvandring, så stammen var ikke “ren” i 1960. Selvom den var altovervejende nordeuropæisk. Nabolandsindvandringen er siden fortsat, og i dag bliver børn af fx. dansk-italienske familier jo også danskere.

  Kommentar by Odo — 1. juni 2016 @ 13:29

 51. #48

  Hvis du endelig vil gå ind og kigge konkret på det, så overforsimpler du situationen, ved at tale udelukkende om befolkningens størrelse. Det er ikke kun et spørgsmål om dens konkrete størrelse, hvis de allesammen er over 60 år og lidt ligeglade med det hele, specielt er det ikke lige meget hvilken antal kvinder der er i den fødedygtige alder og hvor mange børn kvinder i de yngste fertile årgange producerer, det kan du sikkert godt se, det vil sige befolkningsstrukturen, det man kalder befolkningspyramiden, har en endnu større effekt, og man kan i øvrigt aldrig rigtigt gøre fertiliteten op for en given befolkning, før alle dens kvinder ikke er fertile længere, dvs om en cirka 50 års tid. Det man kan gøre er at gå ind og spørge hver mor hvad tro hendes barn er født under og så kan man tælle og sige at dette er det sande udtryk for hvilken befolkning vi har netop nu, som overtager dette land og så vil du utvivlsomt finde at netop en tredjedel er muslimer, det er derfor der er en lov imod det.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 14:24

 52. #48 Når der var en vækst i den danske befolkning frem til 1965, så skyldes den jo udelukkende befolkningseksplosionen fra 1941-47, det er en generationsafledet effekt du kigger på, og den gælder jo kun den ene generation (på 6 år cirka) og dens efterkommere, danske kvinder har stadig en fertilitet på cirka 1.5, som ved starten af 1900-tallet, muligvis lavere. Der var også en generation i starten af 60erne som havde en høj fertilitet, men ellers er der intet der tyder på at befolkningen ellers har været voksende.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 14:37

 53. Endelig, enhver der virkelig interesserer sig for det, kan jo bare tælle. Det burde være ret simpelt at finde en ting der kan repræsentere en stikprøve af den danske befolkning, hvor alle på en eller anden måde er udvalgt helt tilfældigt ud af de bosiddende borgere, hvor du kender gruppens navne, og derefter tæller de arabisk-klingende navne. Der må være en jordmoder eller lignende man kan ringe til, hvis man vil kende tallet for de levendefødte, som vel er det centrale at diskutere, hvis man vil opgøre den muslimske andel.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 14:49

 54. Sidebemærkning: Befolkningstallet i rigsdelen Grønland falder hele tiden og er nu det laveste i 20 år. Men her er også skidekoldt og ingen masseindvandring. Men dejligt med alt al den plads synes jeg.

  PS. Jeg husker stadig min skolegang i starten af 80´erne, da alt tydede på befolkningsnedgang i Danmark. Jeg glædede mig meget til at vi skulle få plads til ulve. Det fik vi også -Men desværre var det ikke kun de ulve der lever i skoven der kom.

  Kommentar by Wagnerian — 1. juni 2016 @ 15:38

 55. Det er den demografiske udvikling jer refererer til.

  I år 1800 var der knap 1 mio indbyggere i DK. I 1900 2½ mio. I 1950 4.3 mio. I 1960 godt 4½ mio. I 1970 knap 5 mio. I 1990 5.1 mio. I 2000 5.3 mio. I 2010 5.5 mio. I 2016 5.7 mio.

  Bortset fra en kort periode i 1980’erne har befolkningen været næsten konstant stigende de sidste par hundrede år.

  Middellevetiden for mænd og kvinder er steget fra 43,1 hhv. 45,4 år (1850/59) til 52,9 hhv. 56,2 år (1901/05) og til 77,9 år hhv. 81,9 år i 2011/12

  Fertiliteten (antallet af levendefødte barn pr. kvinde) har som i andre udviklede lande fulgt den demografiske transition. Dermed er det faldet fra et niveau på over fire sidst i 1800-tallet til et niveau på ca. 2,6 i 1950’erne og starten af 1960’erne og derefter ned til omkring 1,4 i 1980’erne. I dag ligger tallet på ca. 1,7.

  Langt hovedparten af danskerne, er efterkommere af de germanske stammer, der har beboet det danske område siden jernalderen. Den danske befolkning hører med meget små forskelle i kultur, sprog og etnicitet til en af de mest homogene i Europa.

  Hvis man ser bort fra indvandrere i DK: I 1960 var den etniske danske befolkning ca. 4.3 mio, hvorefter den steg en anelse med baby-boomet til knap 5 mio for derefter at falde igen efter 1993 til 4½ mio i dag. Den etniske danske befolknings antal er nu konstant faldende pga af det et for lille antal børn født af etnisk danske kvinder og sådan ser det ud til at fortsætte.

  Den samlede ‘indvandrerbefolknings’ antal i DK stiger hele tiden og engang formodentlig om 40-50 år er der lige så mange etniske danskere, som der er indvandrere, hvis 2.,3.,4.og 5.g indvandrere regnes som ikke-tilhørende til den etnisk danske befolkning.

  Til den tid – om 40-50 år – vil jeg estimere, at mindst en tredjedel af hele befolkningen vil være muslimer.

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 15:53

 56. #55 Du lyver for meget, hvorfor ikke bare indrømme det og lade være med at sludre om noget du ikke ved noget om?

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 16:56

 57. Hvis du nu ser i dette dokument i tabel 8 på side 25, så kan du se at de 14-24-årige for længst holdt op med at vokse allerede i 1930 og herefter træder krigsgenerationen ind, hvis effekt allerede er udlignet i starten af 60erne og herefter fra 1965-70, ser du ingen vækst.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 17:20

 58. dokumentet

  http://www.statensnet.dk/betaenkninger/0000-0200/0143-1956/0143-1956_pdf/searchable_143-1956.pdf

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 17:21

 59. 48
  Da jeg ikke stoler på DS fordi de ikke registrerer efter religion og derfor slører, hvor stort antallet af muslimer er i DK, er man nødt til at bruge sin sunde fornuft for at få et virkelighedsnært billede af virkeligheden. Derfor må man, når beviset svæver, starte med at definere sit udgangspunkt.
  Lur mig om ikke dages begejstring over babyboomet skyldes muslimske fødsler, men det kan ikke statistisk verificeres. Det er ikke politisk korrekt, at undersøge det.

  Kommentar by Menig 442 — 1. juni 2016 @ 17:52

 60. Må lige pointere, at det naturligvis er teori alt sammen, da ingen kan postulere, at de kan vide hvorfor fertiliteten steg i Danmark fra dens lavpunkt i 1933, men det falder jo sjovt nok sammen med Hitlers magtovertagelse såvidt jeg husker, så det skyldes velsagtens et økonomisk opsving blandt landbefolkningen stadig mærket af de gamle kulturelle normer om at få børn, som noget man ikke kunne undlade i en bestemt alder, hele generationen rammes som sagt i perioden 1941-47, hvor den danske befolkning faktisk voksede på lang sigt igen, men det er klart, at hvis det generelle gennemsnit for en kvinde gennem hendes fødedygtige alder er 1.5 barn, så vokser befolkningen ikke, og det tal kender vi jo som sagt først om 50 år. Når der godt kan være forskel på faktisk befolkningsvækst, selvom befolkningen ikke reproducerer sig selv, så skyldes det forøget livslængde i en overgangsperiode indtil effekten for en hel 100-årig generation slår igennem, men grunden til at vi aldrig kan tale om det her isoleret ved at kigge på Danmarks Statistik for levendefødte og døde og aldersbetingede fertilitetskvotienter er at der indgår jo også en indvandring og dermed skrider forudsætningerne for at kunne vurdere den præcise udvikling i ikke-muslimernes fertilitet.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 17:56

 61. 1,2 mio. muslimer i Danmark er helt hen i vejret. Tallet er nærmere 400-500.000. Det tjener ikke noget formål at overdrive antallet, da 400-500.000 i forvejen udgør et kæmpe problem givet denne gruppes lave erhvervsfrekvens.

  Kilde:
  https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/indvandrere-og-efterkommere/indvandrere-og-efterkommere

  Og ja, efterkommere er talt med.

  Kommentar by Holger_Danske — 1. juni 2016 @ 18:29

 62. Kommer til at tænke på det, man kan jo bare stille sig op et sted i Danmark, hvor man forestiller sig, at der må de komme lige meget, så stå og trække frisk luft med sit kamera en 2-3 dage, så kan man gå hjem og tælle op på sin video, det må da være let for alle, der ikke kunne bruge den sidste model jeg foreslog.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 18:30

 63. 61 Dansk oprindelse i DS er jo også muslimer med dansk indfødsret.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 18:36

 64. 61 Vestlig indvandring kan såmænd være 100% muslimsk, hvem ved .. det er den jo nok ikke, men jeg ville da ikke blive forbavset, hvis der var mange muslimer i den vestlige indvandring, ville du? Der bor jo også muslimer i andre vestlige lande

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 18:38

 65. Holger_Danske — 1. juni 2016 @ 18:29. Du skriver “1,2 mio. muslimer i Danmark er helt hen i vejret.” Enig. Men hvem har skrevet det? Hvor? Jeg kan ikke lige finde det?

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 21:26

 66. Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 16:56.Du skriver “#55 Du lyver for meget, hvorfor ikke bare indrømme det og lade være med at sludre om noget du ikke ved noget om?” Er det mig, du mener? Jeg kender en del til demografi – mere end de fleste. Jeg har sammenfattet, hvad jeg ved og forenklet, så det skulle være nemt at gå til. Hvis det ikke er lykkedes er jeg ked af det. Fsv. angår fremskrivninger står de selvfølgelig for egen regning. Fremtiden eksisterer som bekendt ikke. De historiske data er korrekte så vidt jeg ved, men jeg hører gerne, hvor der er fejl?

  Kommentar by A-mad — 1. juni 2016 @ 21:32

 67. #65 Det gjorde Winston Churchill i #42: “Igen: Sagen er den forstemmende at samtlige 1.2 mio nye indbyggere er muslimer, + efterkommerne af de 200.000 + en eller anden andel af de 200.000 (afhængigt af deres aldersfordeling + den reduktion der har været i den etniske befolkning, vi nærmer os 2 mio, kære venner.”

  Kommentar by Odo — 1. juni 2016 @ 21:44

 68. Når man skal lave prognoser for koloniseringen, så skal man jo alene regne i andele af de fertile og førfertile årgange, for at kunne kende fremtiden. Den er I med på, ikke? Og indvandringen sker netop primært til de fertile årgange.

  Dertil kan man så lægge den langt større fertilitet hos kolonisterne PLUS at kvinderne ikke reproducerer sig uden for egen etniske gruppe, mens mændene gør (og danske kvinder gør) hvilket da bliver yderligere et legeme, der fortrænger danske mænds mulighed for at blive fædre.

  Så med en stor indvandring til de fertile årgange, oveni den kolonisation, vi allerede oplever, vil muslimerne langt hurtigere, end de fleste forventer, blive en enorm befolkningsandel.

  Når de når “30 pct. af befolkningen” er de for længst over 50 % i de fertile og handlekraftige årgange. Og så er det som bekendt slut.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. juni 2016 @ 22:27

 69. #66 Når du skriver 2,6 børn, hvilke kvinder er det så vi taler om?

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 22:55

 70. #68 Netop, det er nok at kigge på de levendefødte, som jeg også har nævnt og så er det eksponentialfunktioner, så det går ganske rigtigt hurtigt

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 22:59

 71. #67 Ja, det er stadig min overbevisning at siden det danske fødselsoverskud ophørte tilbage omkring 1965, med den absolut sidste store årgang som mest er et udtryk for 46-47 årgangene der reproducerer deromkring, så er al vækst siden dengang og dansk udvandring blevet til muslimer i absolutte tal. Der har i perioden siden 1965 fundet primært en muslimsk indvandring sted, en dansk udvandring og faldende danske fødselstal, det får jeg til at en befolkning der burde være under 4.5 mio, som er 5.7 på en eller anden måde minder om 1.2 mio muslimer, kald mig bare naiv.

  Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 23:12

 72. Kommentar by Winston Churchill — 1. juni 2016 @ 22:55. Du spørger:#66 Når du skriver 2,6 børn, hvilke kvinder er det så vi taler om? Til A-mad?(kan være, der står #66 fordi tallene har rykket sig?)

  Hvis det er det her, der det historiske data, som ikke står til at ændre?:’

  Fertiliteten (antallet af levendefødte barn pr. kvinde) er det faldet fra (…)et niveau på over fire sidst i 1800-tallet til et niveau på ca. 2,6 i 1950’erne og starten af 1960’erne..’

  Her er heler sætningen om fertilitetens historiske udvikling:
  “Fertiliteten (antallet af levendefødte barn pr. kvinde) har som i andre udviklede lande fulgt den demografiske transition. Dermed er det faldet fra et niveau på over fire sidst i 1800-tallet til et niveau på ca. 2,6 i 1950’erne og starten af 1960’erne og derefter ned til omkring 1,4 i 1980’erne. I dag ligger tallet på ca. 1,7.”

  Kommentar by A-mad — 2. juni 2016 @ 06:03

 73. Ja og det er lodret løgn

  Kommentar by Winston Churchill — 2. juni 2016 @ 11:01

 74. I øvrigt, vedrørende eksponentiel vækst, så prøv lige at høre hvem der har beskrevet det først:

  Vedrørende eksponentiel vækst er det måske interessant at det gamle skakfeltsproblem om eksponentiel vækst, netop beskrives første gang af en herre

  https://en.wikipedia.org/wiki/Wheat_and_chessboard_problem

  “Ibn Khallikan was born in Arbil, Iraq on September 22, 1211, studied there and in Aleppo and Damascus.[10] He also studied jurisprudence at Mosul and then settled in Cairo

  Problemet bør måske gennemtænkes lidt nærmere, da den Islamiske verden er delt op i to huse, på arabisk hedder et skakfelt et hus og eksponentiel vækst er meget indgroet i Shafis (Sunni wahhabi) historie.

  Manden er kurder eller araber, synes det var værd at tænke over:

  http://quatr.us/islam/literature/chesswheat.htm

  Kommentar by Winston Churchill — 2. juni 2016 @ 11:08

 75. #72 Det er så selvfølgelig ikke dig A-mad som løj, men det gør vedkommende, som skriver den sætning. 2.6? Hvor får man det tal fra? Det er ikke sandt.

  Kommentar by Winston Churchill — 2. juni 2016 @ 13:58

 76. #75. OK. Men jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener?
  Er det ikke rigtigt, at gns antal fødte børn pr. kvinde var ca. 2,6 i 1950’erne. Det lyder OK, men det kan jo nemt checkes i demografi statistikken. Det kan jeg hurtigt gøre, hvis du synes, det er nødvendigt.

  Pointet var, at vi, som de andre vestlige lande, har gennemløbet den demografiske transition fra høj dødelighed og høj fertilitet til lav dødelighed og lav fertilitet. En kernesætning i demografisk teori.

  Miseren er så, at landene, hvor der er befolkningseksplosion nemlige landene i Asien (undtagen Japan og Kina) og Afrika, stort set alle muslimske lande, kun har realiseret lavere dødelighed, men fertiliteten er forblevet høj, hvilket medfører enorm befolkningstilvækst og meget store og voksende andele af børn og unge i disse lande. Det var en brøkdel af disse, vi så som fortrop som de millioner, der kom sidste år i kilometerlange kolonner mod nord ad de europæiske motorveje. Det var også en demografisk katastrofe.

  Kommentar by A-mad — 2. juni 2016 @ 17:56

 77. Min oneliner om istanpulere, plejer at blive censureret bort, så den vil jeg ikke gentage.
  -Men jeg mener den stadig ;-)

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2016 @ 22:34

 78. Winston Churchill er tydeligvis ikke en dreven bruger af tal fra Danmarks Statistik og næppe i stand til at udarbejde sandsynlige befolkningsprognoser.

  Men også de tilsyneladende seriøse prognosemagere A-mad og Menig 442 mangler at oplyse en masse forudsætninger for deres beregninger. Ret vigtigt for udviklingen er om der regnes med at de fremmede i landet gifter sig med hinanden eller får familiesammenført en ægtefælle fra hjemlandet. Det kunne se ud til at ægtefælleimporten siden 2001 er skiftet fra at være standard til at blive ret sjælden, så dermed er hastigheden i koloniseringen reduceret betydeligt. Desuden er muhamedanernes fertilitet ikke så høj som tidligere. Desuden er de rigtige danskeres fertilitet steget fra lavpunktet 1,3 i 1983 til omkring 1,7 i de fleste år siden 1986. At fertilitetsstigningen ikke kun er et resultat af indvandrerfødsler ses ved at kigge på fertilitetstallene i de enkelte kommuner, hvor det viser sig at fertiliteten i de næsten indvandrerfriekommuner er steget en del siden 1981-1985 med de meget lave fertilitetstal. I de senere år er indført tvangsplacering af flygtninge i de tidligere næsten muhamedanerfri kommuner, så stigningen i fertilitet fra 2013 til nu kan i teorien udelukkende være en stigning i fremmedfertiliteten, men det vil være en ret urealistisk forudsætning i en befolkningsprognose.

  Kommentar by perhag — 2. juni 2016 @ 23:09

 79. #79 Man kan sikkert finde mange med en masse forstand på dette, men jeg har endnu ikke hørt nogen rigtigt argumentere for et tal, dvs underbygge det med et komplet argument. Jeg ved ikke hvorfor stigende fertilitet i de mest velstillede områder skulle afspejle ret meget om det generelle danske samfund, men det er da muligt .. ikke desto mindre, sålænge man ikke opgør muslimernes antal eksakt, og ingen kommer med et underbygget estimat, men blot præsentere småbidder, så holder jeg mig til mine egne betragtninger. Jeg opfordrer sådan set bare til en diskussion og begyndte først at læse på tallene, da jeg indgik i diskussionen her.

  Kommentar by Winston Churchill — 2. juni 2016 @ 23:30

 80. #76 Det er muligvis et gennemsnit af nogle år med meget høje fødselstal, men de er jo ikke udtryk for en langvarig trend ned, de er et udtryk for en trend op og de har været meget langt ned tidligere i århundredet. Man diskuterede det lave antal børnefødsler langt tidligere og ingen kan være i tvivl om, at danskerne ikke reproducerer sig selv i samme grad som de muslimske borgere. Man kan kigge på Østrigs muslimske befolkningsandel, og hvor den er kommet fra. Populationens udvikling er meget følsom overfor små udsving i fertiliteten, og en stor gruppe blandt muslimerne med 4-5 børn skal nok få deres befolkningsandel til at eksplodere på no time, det er jo sådan set deres egen udtrykkelige ide, så jeg forstår ikke, at man kan være i tvivl om, at det er alfa og omega for muslimerne.

  Kommentar by Winston Churchill — 2. juni 2016 @ 23:44

 81. Pat Condell

  The Moment of Truth

  https://youtu.be/JFt-pRIvL9E

  MeebleMeeble kommenterede en video på YouTube.

  If you don’t leave the EU this month, then your children will be fighting in the streets in 30 years.

  response

  dfctomm

  “I am constantly amazed by how ordinary people are completely unaware of reality. European children will not be fighting in the streets, because they don’t have any, children that is. What poor Resistance that would be will be mounted by men like Pat, 50-60 yrs old and not up to the job. Revolution is a young man’s game. Europe is screwed.”

  Kommentar by Winston Churchill — 3. juni 2016 @ 00:03

 82. ->perhag — 2. juni 2016 @ 23:09. Når du skriver “Men også de tilsyneladende seriøse prognosemagere A-mad og Menig 442 mangler at oplyse en masse forudsætninger for deres beregninger. Ret vigtigt for udviklingen er om der regnes med at de fremmede i landet gifter sig med hinanden eller får familiesammenført en ægtefælle fra hjemlandet.”

  Er det jo ikke rigtigt. Forudsætningerne i mine tal er rent demografiske og taget ud af befolknings statistikken. Det ville normalt være angivet i hvert fald som fodnoter. Der er altså ikke tale om fikundik. Men her bruger vi ikke fodnoter, vel?

  Indvandrere defineres som personer (lad os for nemheds skyld kalde dem (Ix) i befolknings statistikken, der er indvandrere og efterkommere i 1.2. og 3.generation, uanset hvilket land de kommer fra og uanset deres religion og hvem de gifter sig med.

  Det er en rent matematisk-statistisk øvelse. Et stamtavle lignende princip. Hvem har en ren dansk stamtavle og hvem har ikke, siger den noget om. Den siger derfor noget om etnisk-genetisk oprindelse af de facto befolkningen og siger ikke noget om, hvor mange, der fejrer kristen jul eller eid og hvad har du?

  Andre undersøgelser viser, at muslimer beholder deres tro i mange generationer og i meget ringe omfang gifter sig med kristne og får kristne børn med dem – formodentlig fordi deres religion forbyder det.

  Det er klart at store dele af (Ix) hurtigt bliver assimileret, nemlig de mange kristne indvandrere med vores ‘broderfolk’ i Norge og Sverige som de mest integrations ‘duelige’.

  Jeg er selv 4g svensker, fordi min oldemor indvandrede i 1880’erne fra Simrishamn. Jeg besøgte hende sammen med min far og hun besøgte os i mine første 15 år. Hun havde bevaret en meget svensk sprogtone og en del af sin skånske bondekultur og arbejdede som køkkenmedhjælper og blev gift med en anden indvandret svensker i København.

  Enfin
  Demografien siger kun noget om det befolkningsgrundlag, sociologien foregår i.

  Assimilation er nemt for folk med samme kulturelle baggrund ex. svenske indvandrere med kristen kulturbaggrund og meget svært for de kristne fundamentalister, der indvandrede i amerikas animistiske indianerkultur for 2-300 år siden år. Meget få af disse blev ‘indianere’, selv om mange af de første tog sig en squaw, som supplement til konen eller kæresten hjemme i europa*.

  *Senest læste jeg om det i Tom Buk-Swientys to bøger om den legendariske eventyrer og militærmand kaptajn Wilhelm Dinesen (Karen Blixens far), som levede sammen med og fik børn med en squaw, da han boede i Amerikas vildmark. Noget mange af pionererne og nybyggerne gjorde dengang også selv om de havde kone og børn derhjemme.
  Kaptajn Dinesen – Ild og blod (2013)
  Kaptajn Dinesen – Til døden os skiller (2014)
  (anbefales)

  Demografi er skæbne…

  Kommentar by A-mad — 3. juni 2016 @ 07:48

 83. Hvis man nu regner alle ikke-vestlige indvandrere for 80% muslimer, og man regner med at lige så mange muslimer som flytter ud af Danmark til andre vestlige lande, flytter ind fra andre – så kan man vel få et overblik ved at lægge tallene sammen fra de forskellige udgivne årlige statistikker og gange dem med en faktor for familiesammenføring og derefter regne på deres forplantning, altså afhængigt af om Tyrkiet regnes for “Vestligt” i DS.

  Vil lige igen gøre opmærksom på, at man ikke kan gøre en kvindes fertilitet op, før hun er ufrugtbar, hvad man kun kan vide om hun er, hvis det fremgår af en samhørende lægejournal, i praksis ikke før hun er død.

  Kommentar by Winston Churchill — 3. juni 2016 @ 11:56

 84. “We shall conquer their countries with our sons”

  http://www.memritv.org/clip/en/5076.htm

  Kommentar by Winston Churchill — 3. juni 2016 @ 12:25

 85. Det er let at huske hvilke europæiske lande Danmarks Statistik placerer som vestlige og ikke-vestlige, fordi alle EU-lande regnes som vestlige. Altså anses indvandrere fra Polen, Litauen og Rumænien som vestlige, mens indvandrere fra Rusland, Ukraine, Bosnien og Tyrkiet opgøres som ikke-vestlige.

  Kommentar by perhag — 3. juni 2016 @ 12:27

 86. Enig perhag — 3. juni 2016 @ 12:27. Danmarks Statistik kan ikke udskille muslimer i befolknings statistikken, fordi religiøs kulturel baggrund ikke må/ ikke bliver registreret. man kan forsøge forskellige tilnærmelser ud fra om der altovervejende er muslimer i det land de kommer fra, men det er jo på forhånd dømt til at blive forkert. Specielt indvandrere fra ex-Jugoslavien, men også indvandrere fra Libanon, Malaysia og Indien og flere andre lande – herunder Egypten, hvor der er et betydeligt antal kristne som aldrig er blevet islamiseret, de såkaldte ‘koptere’ (som faktisk betyder ‘Egyptere’).

  Noget andet er hvornår indregner indvandrere i den etnisk danske befolkning, hvilket i nogen grad skjuler de reelle kultur-religiøse forskelle mellem skjuler mellem indvandrede og den etnisk danske befolkning.

  Hvis man anvender de samme krav til ‘race’, som man anvender for racekatte, bliver det hele meget nemmere.

  Der bliver to gruppe af de facto befolkningen i DK. 1) De der kun har etnisk danske forældre og bedsteforældre både på mors og fars side og 2) de, der ikke har etnisk danske forældre og bedsteforældre både på mors og fars side
  De to grupper kan uden videre køres ud fra befolknings statistikken, men det er der nok ingen der ‘tør’? :-)

  Kommentar by A-mad — 3. juni 2016 @ 15:57

 87. #86 Da flygtningenævnet godkender alle ansøgninger, så kan man sagtens tælle nationernes muslimske andel af befolkningen, som den andel af muslimer der har fået asyl fra de pågældende lande. Asylansøgerne har tilnærmet samme muslimske befolkningsandel, som de lande de kommer fra.

  Kommentar by Winston Churchill — 3. juni 2016 @ 16:59

 88. #87. Jeg er sådan set enig. Hvor der er en vilje, er der en vej. Det burde kunne lade sig gøre at fordele den samlede befolkning i DK på kulturreligiøs baggrund. Jeg er ikke sikker på at asylmyndighederne er eller har mulighed for at være kilde til den religiøs baggrund for samtlige indvandrere til DK.

  Der er jo mange andre indvandrere end flygtninge f.eks familie samførte og indgifte samt arbejdskraft indvandring, der skal placeres på kultur religiøs baggrund, hvis billedet skal være dækkende?

  Som det fremgår af Jyllandsposten i dag er det ‘polske slagteriarbejdere der forlænger strejken på Danish Crown i Horsens’. Citat “Der er i alt omkring 1.300 medarbejdere på slagteriet i Horsens, og omkring 400 af disse er polakker.” (JP Erhverv fredag den 3.juni 2016)

  Hvis du kender til en befolknings statistik, der viser fordelingen af den tilstedeværende befolkning på kultur religiøs baggrund på kristne, muslimer, jøder og andre kultur religiøse grupper, ser jeg gerne den gerne.

  At tilskrive kultur religiøs baggrund i forhold til procentfordelingen i de lande de kommer fra er nok ikke så godt al den stund rigtig mange kristne er blevet fordrevet eller etnisk udrenset i de muslimske lande. De fordrevne kristne fra de muslimske lande må vel være relativt overrepræsenteret i forhold til muslimer fra de samme lande i indvandrer befolkningerne som minimum i nogle af de lande, de er fordrevet til?

  Jeg er selv ikke medlem af noget trossamfund, men alle i min familie er kristne så langt tilbage, som vi ved i hvert fald i over 200 år. Derfor hører jeg til den (kultur-) kristne befolkningsgruppe.
  Det samme er selvfølgelig muligt for alle andre. Hvor svært kan det være? :-)

  Kommentar by A-mad — 3. juni 2016 @ 19:06

 89. #88 Det forstår jeg godt, jeg kan også godt indse at den velintegrerede iraner og kurder, næppe bidrager lige så meget til populationen af knald i låget som irakere og syrere. Jeg kender også ældre Afghanske kvinder uden børn her i landet, som faktisk har studeret medicin gennem almindeligt optagelse på KU. Alt er jo muligt, og de fleste muslimer er da sikkert kulturmuslimer, men det er nu ikke helt det indtryk man får, hvis man tager et blik ind i ghettoerne, eller overværer en Nørrebrodemo. Man kan også nemt forestille sig at muslimer udgiver sig for kristne i deres ansøgninger, det ville jeg nok gøre, hvis jeg ville prøve at få asyl i et kristent land, og de ikke aner en skid om mig og ikke kræver dokumentation, når jeg siger, jeg forlod den under flugten.

  Under alle omstændigheder så er en kulturmuslim en pind til indførelse af sharia, det er ifølge deres tro hijra og stik imod de danske borgeres udtrykkelige ønske og jo klart landsforræderi, uanset om man gør det en muslim ad gangen eller flere.

  Jeg kan ikke se, det er et urimeligt spørgsmål for befolkningen at få svar på, hvor mange muslimer der er i Danmark, men jeg ved godt, at de ikke kender svaret.

  Kommentar by Winston Churchill — 3. juni 2016 @ 19:22

 90. 15.000 asylantbørn skal starte i skole efter sommerferien.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. juni 2016 @ 20:42

 91. #Enig. Lad os få lavet en nøjagtig statistik* over, hvor mange A:kristne, B:jøder og C:muslimer, der er i DK.
  Det er forskydningen af disse tal med flere muslimer, der langsomt ændrer vores kultur. Lad os se det ske uden at vi få stukket blår i øjnene.
  I dag kan vi kun gætte.
  Jeg gætter på, at der er
  A:80%
  B:3%
  C:12%
  X:5% andre religioner
  100% i alt

  *Alle tillægges den religion, de kommer fra, uanset om de i dag er troende/medlemmer. Folk der har – eller hvis familie har – meldt sig ud af eller har forladt deres tro/kirke siden 1950 registreres som tilhørende deres oprindelige religion. Det samme princip bruges for alle religioner.

  Kommentar by A-mad — 4. juni 2016 @ 07:50

 92. #91 Glædeligt at vi kunne blive enige, det vigtigste tal er stadig levendefødte i mine øjne, og det burde også offentliggøres.

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juni 2016 @ 23:42

 93. Enig. Det vigtigste er hvor mange af de levendefødte, der er A:kristne, B:jøder og C:muslimer, X: andre religioner Y:uden religion
  Det er det der bestemmer fremtiden plus indvandringens og minus udvandringens fordeling af samme.
  Alene demografien vil styrke islam og islam vil brede sig ud over dens nuværende områder pga af dens enorme fødselstal, som Erdogan hylder og Gadaffi også havde blik for, da han sagde: “Vesten har atombomben, men vi har børnebomben!”

  Jeg fandt lige denne, der siger noget, hvordan verden ser ud i dag mht religion:

  World Population by Religion
  According to a recent study (based on the 2010 world population of 6.9 billion) by The Pew Forum, there are:

  1.) 2,173,180,000 Christians (31% of world population), of which 50% are Catholic, 37% Protestant, 12% Orthodox, and 1% other.

  2.) 1,598,510,000 Muslims (23%), of which 87-90% are Sunnis, 10-13% Shia.

  3.) 1,126,500,000 No Religion affiliation (16%): atheists, agnostics and people who do not identify with any particular religion. One-in-five people (20%) in the United States are religiously unaffiliated.

  4.) 1,033,080,000 Hindus (15%), the overwhelming majority (94%) of which live in India.

  5.) 487,540,000 Buddhists (7%), of which half live in China.

  6.) 405,120,000 Folk Religionists (6%): faiths that are closely associated with a particular group of people, ethnicity or tribe.

  7.) 58,110,000 Other Religions (1%): Baha’i faith, Taoism, Jainism, Shintoism, Sikhism, Tenrikyo, Wicca, Zoroastrianism and many others.

  8.) 13,850,000 Jews (0.2%), four-fifths of which live in two countries: United States (41%) and Israel (41%).

  Kommentar by A-mad — 5. juni 2016 @ 07:38

 94. #93 :) Altid sjovt at se jødernes procentdel af verdens befolkning, får jo straks en til at indse deres store betydning ;)

  Kommentar by Winston Churchill — 5. juni 2016 @ 17:15

 95. #94 Ja, jeg tror også jeg overvurderede andelen af jøder i DK i #91. Der er formodentlig højst 1% ortodokse og ikke-ortodokse.
  Imponerende at de har gjort det så fremragende indenfor videnskaben og at de har fået så mange nobelpriser i naturvidenskab. Herhjemme f.eks Niels Bohr.
  De er vist ret upopulære blandt de dummen muslimer, der vil bruge k(o)ranen til at få dem udryddet! :-)

  Kommentar by A-mad — 6. juni 2016 @ 11:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper