6. juni 2016

Pernille Boye Koch, lektor på Roskilde Universitetscenter, og medlem af Alternativet (tidligere radikal)

Et multikulturelt samfund med flere og flere muslimer, vil uværgeligt blive en overvågningssamfund. I så fald skulle man tro at en person der har været medlem af Det Radikale Venstre i tyve år, ville bifalde indskrænkninger af imamers ytringsfrihed. Det er ikke tilfældet, men lektor Pernille Boye Koch har meldt sig ind i Elbæk-Alternativet. Nuff said. Fra TV2 Online – Eksperter bekymrede for grundloven: Vi nærmer os militant demokrati.

“I dag er det grundlovsdag, men måske er der knap så meget at fejre, lyder det fra flere eksperter, der er bekymrede over den demokratiske udvikling. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lagde ikke fingre imellem, da han på Folketingets talerstol i marts bebudede, at regeringen ville se på, hvordan man kunne komme problemet med såkaldte hadprædikanter til livs. …

Et (af) punkterne i aftalen er at ‘kriminalisere billigelse af strafbare handlinger som led i religiøs oplæring’, som kirkeminister Bertel Haarder udlagde det for pressen, efter aftalen var indgået. Altså et indgreb i ytringsfriheden. …

Bekymringen over udviklingen deles af lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet Pernille Boye Koch, som også hæfter sig ved hele retorikken i forbindelse med de såkaldte imam-møder.

– Jeg synes, det er bekymrende, at politikerne omtaler grundloven som en begrænsning, der skal udfordres, og at politikerne lader til at opfatte grundloven som et irriterende og snærende bånd. …”

(Pernille Boye Koch på Facebook, 2016)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/73964/trackback

9 Comments »

 1. Det forklarer en hel del om RUC og de mennesker der udklækkes derfra..

  Kommentar by Per — 6. juni 2016 @ 04:41

 2. Roskilde Universitets Center er en koldbøtte-fabrik

  Indlægget viser hvilken politisk tænkning underviserne på RUC fortager. Selv de Radikale er i deres øjne for pragmatiske, og for realitets-orienterede, nej Elbæks klappeland Alternativet det er fremtiden.

  Hvorfor kommer det bag på “forskere”, at når man invitere middelalderen inden for, så opføre den sig stadigt middelalderligt. Du kan tro, at du kan fjerne mennesket fra klanen, men du kan ikke fjerne klanen fra mennesket, ligegyldigt hvilke integrations projekter man end opstiller.
  Jeg syntes se en smule hykleri i Pernille Boye Koch`s angst for ”militant demokrati”, specielt når man ikke høre samme forskere udtrykke nervøsitet om Eu`s forslag til sanering af sociale medier.

  Se her under.
  http://www.breitbart.com/london/2016/06/02/former-commie-ec-commissioner-calls-people-log-onto-youtube-national-electronic-id/

  Vi kan godt tage en debat, om rigtigheden i at pålægge visse trossamfunds udøvere, en større form ansvar for hvad det er de prædiker, og om sammenstødet med ytringsfriheden. Men hvis vi skal diskutere ytringsfriheden, og hvad der truer den, ja så,.. bliver vi nød til at diskutere alle trusler imod ytringsfriheden også den der kommer fra overnationale, ikke folkevalgte, embedsmænd. Alt andet ville være hykleri, men det er vist et RUC`s speciale.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 6. juni 2016 @ 07:04

 3. De penge uddannelsessystemet hiver op af folks lommer, kunne snildt spares væk. Uddannelse og alle andre “samfundsopgaver” burde være en privatsag. De der skummer fløden, er politikerme og deres halehæng.
  Forbyd skat.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2016 @ 07:22

 4. Det er vigtigt at slå fast, at alle de tilpasninger ude i samfundet har intet med den muslimske indvandring at gøre.
  Grunden til radikalisering er noget socialt og fordi velkomsten af de fremmede ikke er varm og hjertelig nok. De føler sig sat uden for.
  Alternativet har fingeren på pulsen.

  Kommentar by Menig 442 — 6. juni 2016 @ 07:43

 5. Finken siger blandt andet: :…der er så mange gode folk i det radikale bagland (bla-bla-bla) og som gør et stort stykke arbejde.

  Så er det liige, jeg gerne ville vide, hvad dette store stykke arbejde er?

  Sådan ud over at sørge for masseimport af inderligt overflødige negre/muslimer/arabere/afghanere/pakistanere, iranere og andet overreproduceret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2016 @ 17:36

 6. Hun ser også lidt Alternativ ud i den teenagerudklædning. Mon ikke den naive kælling tilfældigvis har speciale i folkeret, konventioner og andet udenomsdemokratisk lovgivning som påtrykker den danske befolkning forpligtelser til at modtage det mandlige befolkningsoverskud fra alverdens ‘failed states’ til evig forsørgelse.

  Kommentar by Nothingman — 6. juni 2016 @ 19:15

 7. De gode radikale og alternative burde se lidt mere på ytringsfriheden og grundlovsikrede rettigheder rundt om i perker ghettoerne.

  Især vil jeg anbefale regnbueflag og jødekalotter . . . så skal de få tolerance og multikultur at føle !

  Kommentar by For Mangfoldighed — 6. juni 2016 @ 19:16

 8. 4 menig 442.- Du har ret. Det har tildels intet med muslimsk indvandring at gøre. MEN DET HAR AT GØRE MED GENEREL UØNSKET, UDEMOKRATISK INDVANDRING AT GØRE.

  Kommentar by dansker — 6. juni 2016 @ 22:25

 9. #1 Copenhell er vist også udviklet af et af genierne fra RUC, sådan er der vist meget, der bygger på benene solidt plantet i den blå roskildeatmosfære.

  Kommentar by Winston Churchill — 6. juni 2016 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper