24. juni 2016

Mogens Lykketoft: Folkeafstemning var en fejl, og helt uansvarligt i forhold til ‘det europæiske projekt’

“Vi skal gøre det hele meget mere direkte, meget mere involverende”, fortæller Uffe Elbæk vidt og bredt, og man kan ofte høre ham proklamere at Alternativet er tilhænger af et borgerdrevet demokrati. Tidligere i dag kunne man høre ham afvise, at der var behov for en dansk folkeafstemning om EU, og når alt kommer til alt er Uffe Elbæk ikke andet end en lalleglad eks-kommunist.

Ingen personificerer dog magtarrogancen som den internationale socialist Mogens Lykketoft. Her citeret fra TV2 Nyhederne – Lykketoft revser Cameron: En fejl at lade folket bestemme.

“Det var uansvarligt af den britiske premierminister David Cameron at lægge spørgsmålet om Storbritaniens EU-medlemskab ud til en folkeafstemning, og hvis man hele tiden holdt folkeafstemninger i Danmark, var der aldrig blevet bygget en Storebæltsbro i Danmark. …

– David Cameron har helt uansvarligt – både i forhold til sit eget land og det europæiske projekt – bragt den europæiske enhed i stykker. Måske også enheden i det Forenede Kongerige (Storbritannien, red.) og i sit eget parti. Det her er en historisk, tragisk situation. Der er ikke rigtig noget godt at sige om det, siger Mogens Lykketoft til TV 2.”

Oploadet Kl. 19:33 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/74364/trackback

30 Comments »

 1. Nu ved jeg ikke om Lykketoft i konspirationskredse regnes som en del af de sammenspiste verdensherskere, men i så fald har magthaverne slet ikke så godt styr på situationen som påstået.

  For ellers måtte det være en smal sag at ændre lidt på afstemningsresultatet til trods for at nogle af vælgerne sikrede sig ved at afkrydse med kuglepen i stedet for blyant.

  Kommentar by perhag — 24. juni 2016 @ 19:59

 2. “Vi skal gøre det hele meget mere direkte, meget mere involverende”

  Nogenlunde det samme Søren Espersen i morges på 24/7!

  Boris Johnsson har heller ikke travlt, men hvad forventede han?

  http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/eu-referendum-brexit-boris-johnson-michael-gove-vote-leave-a7100431.html

  Kommentar by Pedersen — 24. juni 2016 @ 20:02

 3. Jeg glemte lige, at når alt kommer til alt, er Espersen ikke andet end en lalleglad socialistisk eks-VS`er…

  Kommentar by Pedersen — 24. juni 2016 @ 20:08

 4. Et af symptomerne paa elfenbenstaarnsyndromet : en fundamental mistillid til det gemene folk .

  Kommentar by Krassisten — 24. juni 2016 @ 20:28

 5. Gentagelse af kommentar fra nye tips:
  Hvorfor er lykken så lunefuld?
  https://www.youtube.com/watch?v=gT2LL4QyiLA
  http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-06-24-lykketoft-revser-cameron-en-fejl-at-lade-folket-bestemme
  https://www.youtube.com/watch?v=8GJ11BmA5fQ

  Kommentar by Peter Buch — 24. juni 2016 @ 20:44

 6. Eftersom vi er medlem af EU, er muligheden for, at en afstemning fører til en udmeldelse den eneste begrundelse for at afholde et valg. Og bør være en stærk motivation.

  Er formodningen, at der er indiskutabelt flertal for status quo, er der ringe begrundelse for at afholde valg.

  Ovenstående er naturligvis kun demokraters ræsonnement.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. juni 2016 @ 20:45

 7. Jamen, hvordan går det dog til at demokratiske valgte politikere ender op med at være antidemokratiske? Hvad er det der foregår fra de bliver valgt af troskyldige Hr. og fru Danmark til de skider på samme?
  Så længe demokratisk valgte politikere skider på sine vælgere, så længe skal de ikke støttes og ej heller slet ikke genvælges. Arrogancen forekommer i EU, og så længe det forekommer, så længe skal EU ikke gives mere magt. Senest har Mogens Lykketoft (A) sagt at folket ikke skal spørges om EU valg. Jamen, Lykketoft må jo have fået storhedsvanvid. Han skal ud af politik og det med det straks. Lykketoft er i den grad med til at skabe politikerlede. Lykketoft trækker socialdemokraterne ned i pamper sølet. Det gode gamle arbejderparti. Men så må socialdemokrater jo søge andre græsgange. Og det gør de!

  Kommentar by Liva — 24. juni 2016 @ 20:46

 8. Partiet Alternativet virkede ellers så demokratinære – så befriende borgernære – nu ser vi at også det parti ikke ønsker at hr. og fru Danmark kan få lov til at stemme, om de vil være del af EU eller ej. Partiet Alternativet er lige så udemokratiske og borgerfjerne som socialdemokraterne. Partiet danser og synger, er hippe, men bag facaden er partiet lige så stivstikkende antidemokratiske som socialdemokratiske Mogens Lykketoft.

  Kommentar by Liva — 24. juni 2016 @ 20:55

 9. Lykketot er ikke demokrat.
  Han burde vælge et nyt folk.

  Kommentar by mb — 24. juni 2016 @ 21:59

 10. U.K. Politisk har Cameron mfl forberedt en udtræden af Eu grundigt. Sidste år vedtog deres folketing, at fremtidens energiform skal være kernekraft samtidig med bygningen af et nyt kernekraftanlæg og mangedoblede finanseringen af deres forskningscentre.– Hvis danskerne vil rende rundt og lege julemænd i landet og smide penge i alternative kortsigtede energianlæg er de velkomne til det, så længe det er for egne penge (pensionskasserne)

  Kommentar by dansker — 24. juni 2016 @ 22:34

 11. Alternativet er, ligesom deres ophav, De Radikale, supereuropæere. Deres politik er at være ligeglade med danskerne.

  Kommentar by Niels P. — 24. juni 2016 @ 22:38

 12. Det er ikke pænt at være skadefro, det indrømmer jeg gerne . . .

  Men det er næsten ligesågodt som sex at se selvfede, kvalmende typer som Trotski gedeskægget Lykketoft i TV i disse tider, som at se Poul Uld-I-Mund svare på spørgmålet om DF nu var blevet stuerene da Pia blev folketingets Formand :-) :-)

  Der er nogle TV-klip som man bør se på en sort dag, så bliver det straks en lidt lysere dag :-)

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 24. juni 2016 @ 23:06

 13. De koere jo kraftigt paa i medierne,”England vender ryggen til Europa” sikke noget sludder,de vender ryggen mod det korrupte “europaiske project” det er jo noget helt andet,hvis det skal reddes bliver det ikke med det siddende imkompetente styre det har nu.

  Kommentar by Dunk — 25. juni 2016 @ 00:41

 14. #8 Alternativet, ja, det er sgu et godt eksempel på deres stalin-kommisær-agtige indfaldsvinkel til demokrati. Dem som stemmer på alternativet fordi de er demokratisk græsrodsbevægelse skal vist lige læse lidt om kommunismen igen, men de er jo uhelbredelige, kan vi ikke få dem på listen over landsforrædere?

  The “nutters”, KONSPIRATIONSTEORETIKERNE – OS – DEN MEST STOLTE RACE PÅ KLODENS OVERFLADE, kommer tilbage og tager hævn:

  https://youtu.be/kuUFfI_GN0w

  Jeg vil råde folk til at tage deres opfattelse af forskellige “terrorangreb” op til overvejelse, f.eks. 911

  http://www.abeldanger.net/

  Kommentar by Winston Churchill — 25. juni 2016 @ 08:48

 15. Til Uffe “korruption” Elbæk: Hvad med om du viste at du var blevet klogere og godt kan indse hvad klokken har slået? Hvad med om du omdannede dit kommunistparti til et folkeligt parti for at skabe direkte demokrati? Det kan du sådan set gøre ved at lukke alle borgere ind, som betaler deres kontingent og er danske statsborgere og giver dem direkte demokrati i partiet og derefter udfører deres beslutninger i folketinget i henhold til det resultat man har opnået gennem direkte demokrati i partiet? Nå, nej, du er jo korrupt kommunist.

  Hvis du gør, så husk at betale medlemskab for Klaus, en af Danmarks få skabende genier, som selvfølgelig er blevet knust af vores kommunistiske stat.

  Kommentar by Winston Churchill — 25. juni 2016 @ 09:07

 16. 1 Det gør han da bestemt, kære ven. Men der stod for meget på spil til at man kunne begå massivt valgsvindel åbenlyst, åbenlyst. Det var trods alt et valg om England mod sig selv og det kan være svært at få valgtilforordnede osv til at svindle i et valg om Englands selvstændighed og uafhængighed. Valget betyder sådan set blot at et flertal – stadigvæk – af befolkningen vil bevare England som england, ikke som en region i EU, hvilket jeg synes er et katastrofalt resultat, det vil jo sige at næsten halvdelen er for diktatur!!!

  Intet normalt tænkende væsen vil kalde Lykketoft demokratisk, og ingen normalt tænkende vil kalde EU demokratisk, og ingen normalt tænkende vil være medlem af EU med dets historiske konstante bevis for, at de kun skaber alle de problemer, vi nu sidder i til halsen.

  Kommentar by Winston Churchill — 25. juni 2016 @ 09:59

 17. 1 I øvrigt synes jeg din egen betragtning er meget relevant, hvad med om du vendte den om, og tog det som et tegn på, at det vitterligt gør en forskel at krydse med kuglepen????

  Kommentar by Winston Churchill — 25. juni 2016 @ 10:08

 18. Vil råde alle til at tage deres gode kuglepen med til næste valghandling og udover at skrive sit kryds med den også højt og tydeligt skrive navnet på den de synes er mest korrupt af de forgangne politikere.

  Kommentar by Winston Churchill — 25. juni 2016 @ 10:18

 19. Jeg glæder mig til at medierne udstiller uffe elbæks dobbeltmoral.
  Nå nej, jeg glemte lige et kort øjeblik at jeg bor i danmark..

  Kommentar by per — 25. juni 2016 @ 10:43

 20. Professor i statskundskab, Derek Beach, fra Aarhus Universitet, som uddanner vores såkaldte politiske elite var ude med riven i DR i P1 Morgen og de imponerede journalister holdt artigt mikrofonen.

  Hans kæphest var, at det havde intet med EU at gøre (dvs. intet havde at gøre med EU’s demokratiske underskud og EU’s gigantiske politisk fejl (såsom Euro, ubeskyttede ydre grænser, migration, Ukraine, undergravning af kultur og velfærdsstat, mv.), men at misseren var noget helt andet og meget større: Det var nogle problematiske socio-demografiske grupper, som man kan se, er et problem i både Europa og USA, de samme socio-demografiske grupper, som senest stemte nej i Danmark, stemte på Front National i Frankrig og stemmer på Trump i USA.

  Brexit har således ifølge professoren ikke noget med EU’s demokraiske underskud og megafejl at gøre, men er noget af noget større, og quick-fixet er, at en væsentlig gruppe af befolkningen trænger til at blive genoptrænet. Sic! Det er sådan den politiske elite uddannes af deres professorer på universiteter om den afskyelige befolkning, som de skal lede og regere over.

  At begrunde holdninger som et produkt af socio-økonomiske faktorer og ikke som selvstændige tænkende menneskers politiske valg, blev i øvrigt præsenteret i the Guardian “EU referendum: full results and analysis”: “We examined six key demographic measures for each voting area and mapped them against the results in each location. While the measures demonstrate a strong correlation between a leave vote and education, income and class they are by no means the direct cause of a Brexit.” Altså: Disse socio-demografiske parametre er på ingen måde den direkte årsag til en Brexit: Basalt set modsiger denne undersøgelse således professoren.

  Til gengæld observerede man i the Guardian en helt anden ikke-socio-økonomisk parameter: “a high proportion of people born outside the UK, typically in London, also voted to remain in the UK” Altså en stor andel af immigranter med stemmeret stemte selvfølgelig for EU.

  Kommentar by traveler — 25. juni 2016 @ 10:52

 21. #18

  Undersøg lige hvad du må på en stemmeseddel … du må ikke skrive på den, så er den ugyldig! Spørgsmålet er, om du overhovedet må skrive med kuglepen?

  Man kan jo bare trykke så hårdt med blyanten, at det ikke kan viskes ud

  Kommentar by migranter gider ikke telte — 25. juni 2016 @ 13:23

 22. 21 med vores folketingspartier er det jo helt ligegyldigt om den er gyldig eller ej.

  Kommentar by Winston Churchill — 25. juni 2016 @ 13:51

 23. Kulturkanon.
  http://www.nomos-dk.dk/skraep/1983_idag/haarder.html

  Bertel Haarder: Om den naturlige kulturdiskrimination (2002)

  Al den tale om kulturlighed og at vi skal have etnisk ligestilling. Vel skal vi ej. Vi skal ikke undervise lige så meget i fremmed religion som i kristendom. Og vi skal ikke undervise lige så meget i fremmed litteratur som i dansk. Vi skal være fortrolige med det danske, og så skal vi have kendskab til det fremmede. Det er ikke ligestilling, men forskelsbehandling. Men det skal der også være. I Danmark skal det danske have positiv særbehandling. Selvfølgelig. Alt andet er at kaste vrag på kulturen. Hvis man vil have en kulturelt forankret politik, så kan den ikke være kulturelt ligestillet mellem det danske og det udenlandske. Det må nødvendigvis være en politik, der favoriserer. […]

  Dansk kultur er vigtigere end andre kulturer. Da jeg som undervisningsminister satte den bibelske fortælling i centrum af kristendomsundervisningen, så var det klar diskrimination. Man skal være fortrolig med den bibelske fortælling, og man skal have kendskab til andre religioner. Det er diskrimination, og sådan skal det være. Tilsvarende i dansktimerne. Der læser man dansk litteratur – det er vigtigere end udenlandsk litteratur. Derfor siger jeg, at al den tale om kulturlighed og religionslighed – det er nonsens. De kulturradikale, der ønsker kulturlighed og religionslighed, de kan ikke have tænkt sig om. Danmark er nu engang et dansk samfund. Det er danskerne, der bestemmer i Danmark. Det er også os, der bestemmer, hvor mange der skal lukkes ind. Det er jo ikke tilfældigt, at der ikke bare i vores grundlov, men i alle andre landes grundlov står, at det er parlamentet, der bestemmer, hvem der skal lukkes ind. Er det ikke diskrimination? Selvfølgelig er det diskrimination.

  Kristeligt Dagblad 7.12. 2001 og Weekendavisen 1.3.2002. Venligst indsendt af Mads Kierkegaard.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juni 2016 @ 20:14

 24. Bønderne revolterer: KAN I HØRE OS: https://theconservativetreehouse.com/2016/06/24/the-peasants-are-revolting-disconnected-political-institutions-meet-their-monster-voters/

  Kommentar by Hodja — 25. juni 2016 @ 21:27

 25. En EU-kommisær taler over: https://www.youtube.com/watch?v=VBcOLvPWBxw

  Kommentar by Hodja — 25. juni 2016 @ 21:29

 26. Verhofstadt taler IKKE over sig: https://youtu.be/ZVlk0gT8aiQ

  Kommentar by Hodja — 25. juni 2016 @ 21:32

 27. DDR Deadline i aften:

  Engelsk nationalisme er ond fordi den er imod EU men

  Skotsk nationalisme er god fordi den er for EU.

  Kommentar by Hodja — 25. juni 2016 @ 21:39

 28. Den tyske forbundspræsident Gauck: Befolkningerne er problemet:

  https://www.youtube.com/watch?v=HcxHCa4_5bA

  Kommentar by Hodja — 25. juni 2016 @ 21:57

 29. Havde det alene været op tll Socialdemokraterne, havde vi aldrig fået den Storebæltsbro i Danmark

  Kommentar by Laboremus pro Patria — 26. juni 2016 @ 09:45

 30. In USA everybody is a slave

  https://youtu.be/I5laFwSytFQ

  because they have this president Obama from the “democratic” party

  https://youtu.be/WnCQyQn9zgc

  Breitbart had some documentation

  Breitbart: I Have Obama College Films

  https://youtu.be/-fRQ2lIQ3Lg

  https://youtu.be/yMisv8oRUsM

  but this guy disappeared

  https://youtu.be/N5aD1By3HL0

  A witness describes Andrew Breitbart’s final moments

  https://youtu.be/VJAcu5TqbRQ

  https://youtu.be/eNyBPg4pJ-0

  https://youtu.be/63TMawHivXQ

  Obama’s mic left on. “Americans are just stupid” .Says they should shut up and obey him.

  https://youtu.be/zM6Jz1yr3Yg

  US Military Forces Refusing Orders from Barack Obama and Taking it to Court

  https://youtu.be/xsfrgJsE-_o

  Gov’t Moles Alerted Investigator of Planted Obama Birth Certificate 2 months before Release 1/4

  https://youtu.be/hKxfnU2HVkw

  Enough is enough

  https://youtu.be/eNHv0lYFYk0

  Don’t get me started with Egypt, Judge Scalia, the military, the Generals, the Muslim brotherhood and on and on

  Kommentar by Winston Churchill — 26. juni 2016 @ 11:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper