28. juni 2016

Niels Lillelund om ‘Eliten mod rosset’: “‘Spritny brexit-måling peger på smal sejr.’ Skrev bt.dk…”

Fine iagttagelser af den eminente Niels Lillelund – Eliten mod rosset (kræver login)

‘Spritny brexit-måling peger på smal sejr.’ Skrev bt.dk kl. ca. 23.30, og hvis De spørger: Til hvem? – har De misset pointen.

Til hvem? Jamen til os, selvfølgelig, og hvem er vi? Vi er eliten, og måske er BT, når sandheden skal frem, ikke elitens avis per se, men alligevel; eliten mod rosset, det er, hvad denne folkeafstemning handlede om, og apropos rosset, så står det altså sløjt til med de forenede talentspejdere i Danmark. På folkemødet kunne de ikke ud af 10 debattører finde én eneste, der ville anfægte DR’s dybe nødvendighed, og torsdag aften på DR2 kunne de ikke finde én eneste brexit-tilhænger, der kunne optræde i Deadline og være klog på det hele.

Med et sådant historisk overblik kombineret med en så umådelig præcision i forudsigelserne kan det undre en enfoldig sjæl, at den akkumulerede masse af sorte jakkesæt og smækkende limousinedøre, vi plejer at kalde eliten, ikke har været i stand til noget så basalt som at beskytte EU’s ydre grænser, men har set sig nødsaget til at udlicitere opgaven til en megaloman islamistisk sultan, der er i sine fornærmede følelsers vold.

… En central elitær bekymring har været, at et britisk farvel skulle give andre blod på tanden. Hvis de kan, så kan vi vel også? Lotte Mejlhede var igennem fra Bruxelles med en ufrivillig komisk tale, som enten var hendes egen eller en parafrase af ’systemets’ udlægning – forvirringen om proveniensen kan skyldes, at synspunkterne er sammenfaldende.”

Oploadet Kl. 21:47 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/74399/trackback

3 Comments »

 1. Magteliten har endnu ikke indset, at Brexit er dens nederlag og EU’s sammenbrud. Projektet om en stadig snævrere europæisk union med tilknytning af Tyrkiet er trumfet igennem trods befolkningernes modstand og deres historiske forskelligheder. Foragten for borgerne er den egentlige årsag til, at projektet har fået sit dødsstød.

  Det er ikke overraskende at England siger stop. Intet kan være mere fremmed for pragmatiske englændere end den kontinentale forestilling om at politik kan fastlægges af kommissærer og dommere ud fra regler og principper i traktater, som ingen på forhånd kendte konsekvenserne af, og som borgerne ikke får mulighed for at ændre på gennem demokratiske valghandlinger.
  Dertil kommer, at mange medlemslande er sluppet godt fra at bryde alle regler vedr. valutaunionen og opretholdelse af de ydre grænser.

  Kommentar by Niels P. — 1. juli 2016 @ 18:16

 2. England må siges at have været god ved mig den sidste uges tid.

  10.000 på leave til odds 6.00
  25.000 på Island som vinder over England til odds 8.35
  30.000 på at Borris Johnson ikke bliver ny konservativ leder til odds 3.35

  =369.250 kr

  Så på den rigtige side af 300.000 kr i overskud på en uge, samt diverse delvæddemål der i skrivende stund løber op i 50.000 + excl.indsats.

  Må man skrive Love It..?

  Kommentar by Pedersen — 1. juli 2016 @ 18:57

 3. Breedlove’s war: Hacked emails reveal ex-NATO general plotting US conflict with Russia

  https://youtu.be/K03p2jOqW0c

  Kommentar by Winston Churchill — 2. juli 2016 @ 15:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper