3. juli 2016

EB.dk undrer sig at over, at Thomas mener, “… at muslimer er mere voldelige end etniske danskere.”

DR-vært Abdel Aziz Mahmoud var torsdag morgen i debat på Radio24syv med ‘islam-kritikeren Thomas Telner, meget sigende med AFA/Redox’ Rasmus Preston bag kameraet.

(Radio24syv-fotograf Rasmus Preston, 30. juni 2016)

Thomas Telner sagde mange rigtige ting, men kom samtidig for skade at trække genetik ind i debatten med følgende ordlyd: “I har en voldsmentalitet, en forskruet mentalitet. Inde i dig ligger de der gener, og når I er mange nok, kan du også stikke mig i ryggen, fordi du er presset af Koranen…” Koranen har intet med gener at gøre, men overskriften på Ekstra Bladet blev naturligvis: DR-vært overfuset af islam-kritiker: Volden ligger i dine gener.

Avisen slutter af med følgende hjerneblødning: “Vi ville gerne have spurgt ham, hvorfor han mener, at muslimer er mere voldelige end etniske danskere.”, og sådan blev en modig førtidspensionists uskolede ytringer gjort til et racistisk angreb. Jeg ved godt hvorfor Thomas Telner mener muslimer er mere voldelige, og mon ikke journalistpraktikant Josephine Fogsgaard selv kunne finde dokumentation på nettet.

Hun kunne starte med ph.d. Tina Magaards Koran-forskning, supplere med rigsstatistiker Jan Plovsings gennemgang af de mest kriminelle etniciteter, og eventuelt sammenholde med en nyere Metroxpress-artikel som påpeger at de relativt mest kriminelle her til lands hedder: Alaa, Ferhat, Walid, Rachid, Fadi, Jamil, Abdi, Firat, Mahamed, Milad…

Når Thomas Telner nævner ‘gener’, har det en ubehagelig klang, men det handler naturligvis om at Islam her til lands konkret manifesterer sig i mennesker med en mørkere lød – ligesom Kristendommen manifesterer sig i mennesker med lysere lød. Intet odiøst i det.

Hvis man undrer sig over at Roskilde festivalen med mere end 100.000 fulde unge er en forholdsvis fredelig affære, så skyldes det i høj grad fraværet af muslimer i grupper. Det lyder grimt, men sådan er virkeligheden. I Roskilde kan venstreradikale MØ lufte sin ‘Refugees welcome’-trøje, uden at hendes fans behøver frygte de flygtninge hun byder velkommen. Politikens litteraturredaktør Jes Stein Pedersen har et par interessante ord angående Roskilde festivalen – Den danske sommer er kun for dem med hvid hud.

“Det etnisk rensede danske sommerland har et strøg af fortid over sig. Først tænker man ikke over det, men så går det op for en, hvad det er, der mangler ude på strandene, ved iskageboderne og gårdbutikkerne: alle de brune og sorte.

På landets festivaler for musik, debat og dannelse i bred forstand er skævheden slående. I år har jeg gæstet både Heartland-festivalen på Egeskov Slot på Fyn, Folkemødet på Bornholm og Roskilde Festival. Mønstret er det samme: Alle er velkomne, men kun de hvide kommer. …

Jeg mener ikke, at Roskilde Festival skal lave sig selv om for at tiltrække muslimer. Eller at Folkemødet ønsker at være det mindste ekskluderende. Men jeg finder det stærkt tankevækkende, at to af de sommerevents, vi i medierne hylder som de mest progressive, når det gælder folkeligt demokrati og kulturelt samvær, ikke tiltrækker nydanskere. … realiteten i Roskilde er, at den danske sang er en meget fuld blond pige.”

(Blonde Alexandra Larsson, forulempet af asylansøgere under svensk gratisfestival; Foto: FB, Aftonbladet)

For et par dage siden kunne Politiken fortælle, at mindst 28 ‘ikke-danske’ flaskesamlere var smidt ud fra festivalen, da de var kommet ind med forfalsket armbånd. Prisen virker i høj grad ekskluderende. I svenske Karlstad er gratisfestivalen ‘Putte i Parken’ netop afsluttet. TV2 Online fortæller, at der foreløbigt er registreret 24 anmeldelser – Anmeldelserne vælter ind: Piger omringet og befamlet af unge mænd på svensk festival.

“Pigernes historier lyder på, at de under festivalen er blevet omringet af mellem syv og otte drenge, som befamlede dem under tøjet og kyssede dem. Den yngste af pigerne var 12 år, mens de ældste var omkring 18 år.

– Jeg følte, hvordan en hånd kom bagfra og tog mig i skridtet. Heldigvis havde jeg jeans på, men jeg tænkte bare; Gud, hvad sker der, fortæller 17-årige Alexandra Larsson episoden i et interview med Aftonbladet. Tidligere var to unge mænd på 16 og 18 år anholdt i sagen, mistænkt for at være blandt krænkerne. De blev efterfølgende løsladt og bortvist fra festivalspladsen.

– Det handler om en eller flere grupper af unge uledsagede flygtninge. De vil blive afhørt af politiet, siger Per-Arne Eriksson, fra politiet i Värmland till SVT.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/74430/trackback

49 Comments »

 1. Sådan er det. Romantiske “refugees” er velkomne. Aggressive, mandlige muslimer, uden respekt for deres egne motiver, som vil derind, hvor de for ingen pris vil se deres egne søstre – tja …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. juli 2016 @ 19:49

 2. Nå, men hvis hende der MØ gerne vil have muslimer indenbords, er det jo hendes eget valg. Jeg gætter på, at inden for et par år har hun fået lidt mere multikulturelt ‘input’, end hun ønsker.

  Alternativt kan hun som venligboer invitere nogle muslimske mænd i sin bolig. Same-same.

  Nej, muslamisme ligger ikke i generne, det ligger i kulturen, koranen med tilbehør, klan- og familiekulturen og i deres åndssvage headbanging koranskoler. Der dør en række hjerneceller hver gang. Og de har ikke så mange at gøre godt med i forvejen, så deeet….

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. juli 2016 @ 19:52

 3. Hvis bare muslimer ville gæste Roskilde festivallen. Så ville de mange venstreorienterede benspredere kunne få sig et velfortjent wake-up call. Jeg har selv været på festivallen, og jeg mener ikke at have set en eneste araber/mellemøsten-lignende person, kun enkelte fra Afrika, som formentlig ikke var muslimer. Det hele er en fredelig affære, og alle kan færdes overalt uden problemer.

  Og ej hvor er det billigt, når MØ iklæder sig sådan en t-shirt. Typisk kunstnere at skulle udstille deres politiske korrekthed.

  Kommentar by Byggemester — 3. juli 2016 @ 20:03

 4. Det kunne ellers være sjovt at se hvordan bare 10 muslimer i en gruppe ville kunne udmanøvrere 100-vis af individualistiske hvide, som ikke lige ville tænke over at musserne ikke, som i verdenen udenfor, kan mobilisere så mange kamptropper som der kræves for at vinde, blot ved at starte SMS-kæden.

  Kommentar by Træt — 3. juli 2016 @ 20:08

 5. Modigt af Thomas at stille op i det setup, men hvad havde han forventet? Moddebatøren er statsansat agent provocateur for DR, fotografen er AFA/Redox og ansvarshavende chefredaktør er tidligere kommunist.

  Kommentar by Geert — 3. juli 2016 @ 20:26

 6. #3/4 Hvorfor fanden ønsker i Roskilde ødelagt? Blot fordi det ville skræmme nogle venstreorienterede og være et “wakeup call”. Det ville jo for fanden også ødelægge et af de sidste gode steder for os andre. Trist er folk er så skadefro og bitre herinde. Hvis vi danskere skal have overskud, livsglæde og energi til kampen, må der også være gode stunder med lyst, latter, kærlighed, sex og livsglæde. Det lyslødede danske sommerland er en oase i en trist tid.

  Kommentar by Odo — 3. juli 2016 @ 20:26

 7. 6 Odo
  Roskilde Festival er et mekka for venstreorienterede benspredere og emaskulerede hipster-mænd. Ja, nogen af os, som har været der, er normale, men vi er et mindretal. Festivallen er blevet et skræmmende billede på, hvor degenereret og dekadent vores samfund er blevet. Det er et stort horehus uden lige, og jeg kan godt garantere dig, at mange danske piger tager dertil og konkurrerer om, hvem der kan sprede benene for flest — dette kan jeg personligt bekræfte. Der var et tilfælde, hvor en camp holdte møde hver dag kl 12 om formiddagen og drøftede nattens fangst, og skulle beskrive samlejet gennem en bestemt pizza.
  Hvis du mener, at dette er “gode stunder med lyst, latter, kærlighed, sex og livsglæde”, må jeg erklære mig lodret uenig.

  Så nej, festivallen er ikke noget jeg ønsker bevaret som et “rent dansk” fænomen. Lad den blive beriget af islam, samt hele samfundet i øvrigt. Vi er kommet dertil, at der er brug for en grand awakening og derefter revolution. Tilstandene skal blive langt værre. Væk fra slow boiling og fuld knald på speederen. Derfor stemmer jeg Enhedslisten/Alternativet ved næste folketingsvalg.

  Kommentar by Byggemester — 3. juli 2016 @ 20:59

 8. Godt vi har byggemester, så er vi sikker på at køre ad helvede til med speederen i bund

  Kommentar by k.m — 3. juli 2016 @ 21:20

 9. Jes Stein Petersen er lidt af en idiot når han tror, at man kan tiltrække ” ny-danskere” til arrangementer. Ser man på stort stort set hele den 3.verden er den præget af klaner og stammer som folk associere sig med og et totalt fravær af et civilsamfund hvor folk mødes i foreninger, arrangementer mm. Sådan er det også i Danmark. Selv et forældremøde kan de ofte ikke møde op til. Han ved i realiteten intet om de kulturer han hævder, at være beriget af.

  Kommentar by Thorsted — 3. juli 2016 @ 21:20

 10. De stakkels invasorer har jo bare taget navnet på Karlstadfestivalen bogstaveligt.

  Kommentar by Hodja — 3. juli 2016 @ 22:02

 11. Med MSM skal man begynde forfra med Adam og Eva hver gang. Det har man skullet i 40 år. Mon ikke de simpelthen vil slide enhver fornuftig person fysisk ned?

  Kommentar by BB — 3. juli 2016 @ 22:13

 12. Thomas har en god pointe, og uanset om han har ret eller ej:

  1. Skyldes al volden i Mellemøsten og Nordafrika IkKE gener, så er der kun en forklaring, og det er at islam gør dem tossede i hovedet, ergo forbyd islam og alle islamiske symbloer, klædedragter, moskeer, imamer osv i Europa inden islam forvandler Europa til et Mellemøsten version 2.

  2. Skyldes al volden i Mellemøsten og Nordafrika IkKE islam, så er der kun en forklaring og det er deres gener, ergo få dem ud af Europa inden de får spredt deres voldsgener i Europa.

  Med andre ord, en win-win situation i en diskussion om gener eller ej.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 3. juli 2016 @ 22:19

 13. – på facebook er Henrik Marstal “.. glad for at læse Jes Steins Pederstens betragninger i dagens Politiken ..”

  – vil anbefale at læse kommentarerne til HM’s facebook opslag. Folk er ved at være trætte af han blive forarget på andres vegne (og anti hvidheden, selv nogle ‘andres’ er uenige med ham.
  https://www.facebook.com/#!/henrik.marstal?fref=nf&pnref=story

  Kommentar by anno — 3. juli 2016 @ 22:54

 14. 13 Henrik Marstal kan ikke betragtes som et menneske. Han er rent affald. Man kan jo tydeligt se på ham at han er bøsse, det er hvad det er, men han ligner i den grad en forulykket bøsse, jeg vil antage han er tabt på hovedet da han var barn og ikke er kommet sig siden. Mage til latterlig person skal man da lede længe efter, han ligner en undskyldning for et menneske og lyder sjovt nok også som en hjerneblødning. Preston og de øvrige journalister, de skal anklages for landsforræderi når borgerkrigen er overstået og jeg vil foreslå at dødsstraf er for mild en dom til hele banden.

  Kommentar by Winston Churchill — 3. juli 2016 @ 23:20

 15. Googel censurerer mig. Ville også være mærkeligt hvis jeg ikke blev censureret alle steder i den vestlige verden. Google skal bare nationaliseres, det skal alle multinationale virksomheder. De skal opløses ved lov og alle deres aktiver konfiskeres af staten.

  Kommentar by Winston Churchill — 3. juli 2016 @ 23:47

 16. #6 Odo, du lyder præcist så hjernedød som resten af befolkningen, ved ikke hvad du laver her så?

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 00:43

 17. “Det etnisk rensede danske sommerland har et strøg af fortid over sig.”

  Eller måske et skær af fremtiden !

  “Først tænker man ikke over det, men så går det op for en, hvad det er, der mangler ude på strandene, ved iskageboderne og gårdbutikkerne: alle de brune og sorte.”

  De holder da ferie i de lande, de er flygtet fra !

  Kommentar by fidibus — 4. juli 2016 @ 01:10

 18. http://www.jv.dk/artikel/2336772:Indland–Udbredt-chikane-af-kristne-konvertitter-i-asylcentre

  Kommentar by k.m. — 4. juli 2016 @ 07:07

 19. “Jes Stein Petersen er lidt af en idiot” skriver Thorsted.

  Og det er jeg lodret uenig i. Idioter ignorerer man, eller hvis det er slemt spærrer man dem ind på den lukkede. Manden er ikke en idiot han er en gemen kulturradikal frontkæmper, som i årevis har været med til at skabe de tilstande vi ser her. Han og alle hans kollegaer løgnepressen fortjener det værste. Forbandede nyhippoer. Denne Stein Petersen ville danne et glimrende par med den vederstyggelige klamme paradehomo Henrik Marstal. Den strengeste straf fortjener disse voldtægts faciliterende levende skamstøtter for en kriminel ideologi.

  Kommentar by Balder — 4. juli 2016 @ 07:38

 20. Nej, der gives ikke rabat for manglende skoling hos de politsk ukorrekte, selvom de har nok så meget ret i substansen. Hvis de snakkende kan stikke kniven i en uskolet politisk ukorrekt budbringer på grund af en kommafejl, gør de det uden tøven. Det er en ærgerlig foræring til de snakkende, som så slipper for at stille deres ynkelige mangel på argumenter om substansen til skue.
  Det er sandelig noget andet når det gælder manglende skoling hos de til landet myldrende raketingeniører og hjernekirurger fra de varme lande, der kæmper med indfødsretsprøven på 5. klasse niveauet. Her står de snakkende parat med kæmperabatter for den mest elementære uvidenhed, hvis det ellers stod til dem.
  De snakkende virker i det hele taget temmelig inkonsistente i deres tilgang til multikulturen. Tag for eksempel følgende to situationer:
  1. Muslimer vælger Roskilde Festivalen fra selvom ingen og intet forhindrer dem i at deltage, hvis de selv ønsker det og betaler billetten ligesom alle andre. De snakkende mener dette er et problem for multikulturen.
  2. Muslimer kræver og opnår svømmehal lukket for mænd, så muslimske kvinder kan komme i svømmehallen på muslimske betingelser i Danmark. De snakkende mener dette er en fornuftig løsningen på et problem for multikulturen.
  Man spørger sig selv om de snakkende egentlig ved, hvad de selv vil med hensyn til multikulturen.
  Men ved nærmere eftertanke tegner der sig alligevel en rød tråd i u-logikken, nemlig at danskerne altid bærer ansvaret for problemerne og muslimerne aldrig bærer ansvaret for problemerne. Så giver det pludselig mening. Det er naturligvis slet ikke multikultur de snakkende ønsker, men muslimsk monokultur!

  Kommentar by monse — 4. juli 2016 @ 07:47

 21. Vi oplever i disse tider de indledende faser af et holocaust på hvide mennesker, kvinder generes voldtages på stribe af muslimsk-uniformerede rovdyr, hver dag, i hele Europa. Det er jo kun de indledende takter.

  Holocaustbenægtere, er ikke dem dem som sætter spørgsmålstegn ved nogle 70 år gamle historiske forviklinger med udgangspunkt i dokumenter og vidneudsagn, men dem som benægter et igangværende holocaust der foregår lige for næsen af dem, på trods af ofrenes skrig som kan høres i hele landet hele Europa. Overalt er kvinder nu angste for at benytte skovstier, og mange tør ikke færdes i en del gader om aftenen. Og det gælder ikke kun “særligt udsatte steder”. Det gælder alle steder hvor man risikerer at møde kulturberigere i flok. Hadet stiger mod de kulturradikale svin som sidder i velbetalte stillinger hvorfra de år efter år demoraliserer deres landsmænd og undskylder og hylder barbarerne. De er medskyldige i det igangværende holocaust.

  Kommentar by Balder — 4. juli 2016 @ 08:11

 22. #6 Hårde ord. Hvorfor er det hjernedødt at kritisere ideen om at alt skal være lidelse? Der er en forestilling om, at hvis bare almindelige mennesker lider nok og bliver udsat for nok overgreb og chikane fra muslimer, så vil de rejse sig og gøre oprør. Hvis en kvinde bliver chikaneret af en muslim på en strand så er det godt for “så kan hun lære det.. ha,ha” osv.
  Men selvom negative erfaringer kan bevidstgøre folk er det forkert at ønske, at ALT hvad der er godt bliver ødelagt (og godte sig når det sker). Hvis der ikke er åndehuller og fristeder, så trækker folk sig bare helt ind i sig selv. Kamp kræver et vist overskud. Selvom man kan håber på, at danskerne rejser sig i “fortvivlelsens selvhjælp” (for at citere Orla Lehman) og det kræver, at folk kan se tingene er galt, så kræver det ikke ødelæggelse af alt, hvad der er godt. Det knækker bare mennesker. Vi bør glæde os over, at sommerlandet ikke er ødelagt endnu. At unge kan føle, at friheden og trygheden er meget større uden muslimer. Det giver en potentielt lærerig kontrast til hverdagen. Hvis først alt er lort, og “det danske Danmark” kun lever i erindringen hos de (halv-)gamle og på småøer uden færge, så forsvinder det også som modbillede til nutiden, som mulig vision for de unge.

  Kommentar by Odo — 4. juli 2016 @ 08:22

 23. Ja altså, hvis man nærlæser evolutionsteorien, er der noget om snakken. Måske kan man ikke direkte aflæse “voldsgenet”, men det er klart at hvis man lever i et samfund hvor voldelig fremfærd er accepteret, gunstigt eller gavnligt for individet, så vil der med tiden udvikle sig en overrepræsentation af mennesker med voldelige tendenser – simpelthen fordi at de børn der bliver født uden overdreven aggression, ikke klarer sig godt (dør ud).

  Den der er bedst til at tilpasse sig omgivelserne/miljøet, er den der vil overleve. Men tager man et menneske ud af en flere tusind år gammel og uforandret voldskultur, og placere vedkommende i en fredelig kultur, så vil der uværgeligt opstå konflikt. Hvem der står tilbage som “sejrherre”, det må fremtiden vise.

  Vi har ingen problemer med at sige at “intelligens er genetisk bestemt” eller “kræft/sygdom er genetisk betinget”. Man ved at mange sindslidelser er arvelige – altså genetisk bestemt. Hvorfor er det så svært at anerkende at voldelig fremfærd også er arvelig/genetisk.

  Kommentar by Tiergarten — 4. juli 2016 @ 08:28

 24. Judea Declares War on Germany March 24, 1933

  https://youtu.be/itmiffGBHoE

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 08:30

 25. 6 Odo. Jeg ønsker ikke roskilde eller roskildefestivalen ødelagt og det er selvfølgelig godt at ønske, at vi også får gode øjeblikke, men deltagerne på roskildefestivalen er mere eller mindre ødelagt i forvejen. De når aldrig frem til den erfaring vi andre har inden krigen starter. De kommer aldrig til at fatte noget medmindre de bliver nedkæmpet, medmindre de taber. Hele roskildepublikummet og alle øvrige medløbere til multikulten skal bare smage deres egen medicin, i så store mængder så de kløjs i den, ligesom alle andre bliver udsat for deres lort i døgndrift.

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 08:37

 26. 6 Odo. Ok nu har jeg tænkt over det, og jeg må indrømme, jeg kan ikke rigtigt huske, hvorfor jeg blev sur på din tekst i går :D Så det jeg skrev herover er bare en ny ide, men jeg synes egentlig det du skrev i 6 var helt ok.

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 08:45

 27. 6 odo Nåja, nu kan jeg huske det .. “Trist er folk er så skadefro og bitre herinde.” Det var den sætning. Vi er ikke bitre og skadefro. Vi er ederrasende og klar til at gøre det meget surt at være socialist.

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 08:46

 28. Kokkedal. Gerningsmanden der slog kvinden i hovedet har mellemøstlig baggrund.

  lokalavisen.dk/av-for-satan-kvinde-banket-ned-bagfra—men-saa-gik-hendes-hund-i-flaesket-paa-arabisk-overfaldtmand-/Politi/20160703/artikler/160709884?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Kommentar by Liva — 4. juli 2016 @ 09:12

 29. Hvorfor må vi ikke nævne, at det har noget med gener at gøre? For det har jo alt med gener at gøre, idet de uheldige egenskaber hænger nøje sammen med iq. Søg på Lynn og Vanhanen eller iq map. Der findes danskere der tror, at hvis bare vi forbyder islam, så bliver alt godt – Vor herre bevares.

  Jeg har arbejdet sammen med en forsker fra mellemøsten. Hver gang man på en pæn måde sagde, at hans teorier var ude i hampen, ville han slås.

  Hvorledes kan vi sikre os, når vi ikke ved, hvad vi skal sikre os imod?

  Kommentar by Svend — 4. juli 2016 @ 10:39

 30. Fjern Peneterings apparatet fra dem, så krænker de ikke mere.
  Det kunne jo hjælpe på skadedyrsbekæmpelsen.

  Kommentar by Sindsro — 4. juli 2016 @ 11:13

 31. Jeg vil bede jer alle om at sprede budskabet om at Google er begyndt at censurere på youtube. Jeg selv har en eller anden rød-markering, som rammer alle mine beskeder, som ikke videredistribueres til andre youtubebrugere. De fleste af mine kommentarer hænger bare i et filter, ligesom på berlingeren og bt.

  Jeg kan let bevise, at jeg bliver censureret konsekvent, hvilket jeg også har gjort i enkelte tråde, men det er et omfattende arbejde at få en dialog i gang med andre, når man er forhåndscensureret og hovedparten af ens beskeder slet ikke fremkommer på youtube.

  Censuren rammer lynhurtigt. Når jeg har brugt et andet ip for at bekræfte mine egne oplysninger, så blokerer de øjeblikkeligt de beskeder også.

  Google er nu officielt et NWO-selskab, som tiltræder listen med Microsoft og Facebook som andre syge virksomheder der skal destrueres 100%.

  De zombieagtige mennesker som understøtter US-Armys database over dem selv via Facebook, eller som bruger ukrypteret trafik eller en luciferiansk-mailadresse hos Google eller Microsoft, fortjener alt der kommer til dem.

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 11:13

 32. @29 Det er en meget god pointe du har, men som vi ser i MENA er der i almindelighed ikke megen sammenhængskraft i dumhed. Jeg tror vi får problemerne tidligere end 2080 eller hvornår det nu er Nyborg spår den nationale IQ vil falde under de 90 der er nødvendige for at holde et demokrati kørende pga. sammenhængskraften de ikke vestlige får fra islam og den offerrolle typer som HM, Rushy Rashid og dele af politiken segmentet pådutter dem. Uanset hvad vil de først blive enige om at nedkæmpe de indfødte, derefter vil de ikke kunne blive enige om hvordan allahs bud skal lovfæstes eller noget andet trivielt og så vil der blive interne magtkampe ad infinitum, med pauser når en tilpas stærk mand viser sig og holder styr på det hele.

  Kommentar by Frimod — 4. juli 2016 @ 11:22

 33. Svaret på spørgsmålet om, hvorfor man ikke må sige, det har noget med gener at gøre er:

  – Det er håbløst at argumentere ud fra “biologisk lødighed”. Det tilkommer ingen

  – Det har påviseligt ikke noget med gener at gøre. Grækenland er således ikke længere den dynamiske civilisationsmotor, landet engang var. Det har ikke noget med racehygiejne at gøre, men hænger sammen med, at kulturen dersteds ikke mere er dynamisk. Om det nu kan måles på intelligensen eller ej, ved jeg ikke, men i så fald er det et software-, ikke et hardware-problem

  – Det samme, som man kan sige om Grækenland, kan man sige om Persien og Ægypten. Og andre oldtidsriger, som nu er blevet statiske. Da de var dynamiske, var vi til gengæld statiske. Var vi da mindre intelligente? Selvfølgelig ikke! Dynamiske og statiske perioder afløser hinanden efter et mønster. Og det er virkeligt værd at orientere sig efter dem og hhv. drage konklusioner og træffe forholdsregler!

  Men “gener” har det ikke noget at gøre med.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. juli 2016 @ 12:13

 34. http://www.welt.de/vermischtes/article156787210/Enormer-Anstieg-sexueller-Uebergriffe-in-Duesseldorf.html
  “In einer internen Mail warnen Düsseldorfer Polizisten vor einem “enormen Anstieg” sexueller Übergriffe in Schwimmbädern.

  Der deutsche Bäderchef Berthold Schmitt sieht für die bundesweit mehr als 6000 Hallen-, Frei- und Schulschwimmbäder ein viel größeres Problem: “Die “neuen Bürger”, wie wir sie nennen, haben vor allem drei Probleme: Sie sprechen kein Deutsch, haben keinerlei Kenntnisse einer deutschen oder europäischen Badekultur, und die wenigsten sind des Schwimmens mächtig.” Die Zahlen bestätigen: Etwa 20 Flüchtlinge sind 2016 schon beim Baden in Deutschland ertrunken.

  I en intern mail advarer Düsseldorf’s politi mod enorm stigning i seksuelle overgreb.
  Badechef Berthold Schmitt påpeger tre problemer med de “nye borgere”
  1 de taler ikke tysk
  2 har ingen forståelse for tysk eller europæisk badekultur
  3 de færreste kan ikke svømme

  Alene i 2016 er 20 flygtninge druknet i tyske svømmebade

  Det betyder at svømmehaller eller udendørs swimmingpools snart er no-go zoner for europæiske kvinder, med mindre de frivillig ønsker at blive kulturberiget.

  Kommentar by k.m. — 4. juli 2016 @ 12:20

 35. For det første er prisen ekskluderende. Alle disse rasistiske arrangementer må afsætte en kvote på fx 10 procent af billetterne gratis til muhamedanere (det skal så kontrolleres, at kun muhamedanere kan bruge dem, ellers videresælger de dem).

  For det andet skal der etableres faciliteter, der gør at muhamedanerne kan bede, uden at behøve at frygte hadforbrydelser fra de almindelige gæster. Fx kunne det være et smukt signal, hvis Roskilde Festival omdannede orange scene til et bedetelt, selvfølgelig kønsadskilt.

  Politiken er sjov – grin ad den.

  Kommentar by Bastardo — 4. juli 2016 @ 12:22

 36. Rettelse til 33
  De fleste kan ikke svømme

  Kommentar by k.m — 4. juli 2016 @ 13:44

 37. Don’t F with me, my friend. I am a muslim, and you just don’t want to F with me :D

  https://youtu.be/s9cL3OcjwM0

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 14:05

 38. #32 Morten – Enig.
  Pseudoteorier omkring muslimers gener kaldes også racisme, det skal man helt holde sig fra. Gå efter bolden.

  Kommentar by Zatopek — 4. juli 2016 @ 16:04

 39. De tre gange jeg har været i Cirkusrevyen, var der altid et nummer som gjorde grin tykt af Pia Kjærsgaard, og det var noget publikum kunne lide. Jeg kunne ikke se noget sjovt ved de numre. Den eneste med mørk hud var en indisk udseende kvinde, som sikkert har været adopteret fra barn af. Den dag muslimerne begynder at gå i Cirkusrevyen, så tror jeg på at det kan lykkes at integrere dem, men det sker aldrig…

  Kommentar by ph — 4. juli 2016 @ 16:31

 40. Hvorfor er Lynch ikke inhabil når hun kender Bill Clinton personligt, en person hun KENDER BØRNEBØRNENE TIL????

  The Fix Is In: Hillary Will Be The Next President!

  https://youtu.be/L0TWP4X2B8g

  Kommentar by Winston Churchill — 4. juli 2016 @ 17:47

 41. Træt af Roskilde festivalen – så besøg denne årlige Litauiske musikfestival, som blev startet for ca. 20 år siden af nogle unge tilhængere af den baltiske variant af Asetroen:

  http://menuojuodaragis.lt/en/

  Blot for at vise at det kan gøres på en anden måde! Se videosektionen.

  Kommentar by Sigwar — 4. juli 2016 @ 20:07

 42. Det med gener er ikke helt ude i skoven. Der er noget der hedder epigeniske ændringer.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Epigenetik

  Kommentar by Menig 442 — 4. juli 2016 @ 20:43

 43. “Je suis jalving” – debat med Mikael Jalving hver dag i juli fra 4 /7:

  http://www.radio24syv.dk/programmer/je-suis-jalving/

  David Trads lagde for med at demonstrere sin grænseløse uvidenhed om de faktiske forhold i blandt andet Malmø og satte ny nordisk rekord i ubegrundet optimisme og lallenaiv multi-kulti-begejstring. Man har meget svært ved at tro, at nogen i 2016 kan være så lidt i kontakt med virkelighedens verden, men i det mindste medvirker han da uden at vide det til nådesløst at udstille hele det politisk korrekte Politiken-segment af frelste og “bedrevidende” naivister, der er verdensmestre i og altid parate til at dyrke deres endeløse selvgodhed på andre danskeres bekostning. Enhver, der kan tænke bare nogenlunde selvstændigt, kan lynhurtigt se, at den hastigt skrumpende Trads-fløj i flygtninge- og indvandringsdebatten i DK overhovedet ikke har noget tøj på, når han gang på gang ufrivilligt og på nærmest tragikomisk vis udleverer sig selv og sine gloriepudsende venner me all de “rigtige” meninger på dette betændte område ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 5. juli 2016 @ 01:41

 44. Muhammedanere ER mere voldelige end danskere.
  Mikrofonholderen fra skattefinancierede 24syv kunne have spurgt: “Mener du ikke det ligger i hans kultur”?
  MSM’s agenda er stadig, at beskytte terrororganisationen islam mod enhver kritik.
  Forhåbentlig lever Donald længe nok til at få gennemført radikale ændringer i det korrupte system. Men hvis han ikke bøjer sig for pengeejerne, er jeg bange for, det går ham som JFK.

  Kommentar by Nielsen — 5. juli 2016 @ 07:23

 45. I have proof now that google is censoring every single fucking comment on threads about muslims and gays and commies and niggas (I CALL THEM WHATEVER i WANT, BECAUSE IT IS my LANGUAGE) – they are deleting messages with impunity.

  HOW ON EARTH DID WE COME TO THIS POINT?????????

  The Year of Trump – Sean Hannity (17 JUNI 2015)

  https://youtu.be/p5IAKC0g2xE

  Kommentar by Winston Churchill — 5. juli 2016 @ 09:26

 46. The Luciferian Reign is Over – The Righteous Are Taking Control

  https://youtu.be/1k6sRve7oL4

  Kommentar by Winston Churchill — 5. juli 2016 @ 09:44

 47. Roskilde-festival’en er et tegn på vort syge samfund med dets hobetal af hjernedøde og tomme unge mennesker! Hvis dén opfattes som tegn på ‘danskhed’ og ‘frihed’, så siger jeg ellers tak!

  Unge mennesker, som skaber sig som aber, råber og skriger, ligger i deres eget pis og bræk og hører hjernedød musik! Føj for den lede! Jeg ved, at på Valby station ved afslutningen af Roskilde Festival, hvor mange af disse afstumpede individer skifter tog, kan man risikere at skride i en ordentlig dynge menneskelort nede i tunnellen; de har vel fået rend-ski’ efter de 500 bajere, plus lattergas og ice, og hvad de nu ellers kører ind på den festival.

  Kommentar by Kuffar — 5. juli 2016 @ 12:51

 48. Muslimer kan umuligt være voldelige.

  http://lokalavisen.dk/ung-mand-kiggede-forkert-paa-forbipasserende-skudt-med-pistol-/Politi/20160705/artikler/307059989/1265

  En ny betinget udvisning er på vej.
  Politi og retsvæsenet skulle nødig blive arbejdsløse. Ofrene er der ingen, der bekymrer sig om.

  http://lokalavisen.dk/pakistansk-bandemedlem-anholdt-sigtet-for-drabsforsoeg-paa-faengselsbetjent-/Politi/20160705/artikler/160709723/1265

  Kommentar by tavsen — 5. juli 2016 @ 14:34

 49. De skyldige her – og vel egentlig også trådens objekt – er den forrædderiske blå blok, under LLR’ s ledelse, som INTET har gjort for at dæmme op, hverken for den fortsatte, ukontrollerede indvandring, den stigende kriminalitet, eller den fortsatte statsstøttede propaganda – eksemplificeret ved det omvandrende ekskrement, Rasmus Preston.

  Det er nogle helt bevidste valg, gennemkalkulerede beslutninger og en villet blindhed, der ligger til grund – som sukres ind i floromvunden, forvrøvlet patos, i kombination med eksekvering af en barnlig og pedantisk censur. (Eksempel: Vendekåben og vatpikken Søren Pind.)

  Men hvorfor..? Hvorfor, for helvede… Hvad er det, de regner med at opnå..?
  Man fatter det simpelthen ikke.

  Kommentar by Bror Lerbror — 18. september 2016 @ 06:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper