13. juli 2016

Nyborg: Fængselsbetjent skudt i benet af LTF, et budskab om hævn – “… signalere, at de har magten”

En fængselsbetjent på vej på arbejde konfronteres af ‘to mænd med mørke hættetrøje’, der tvinger ham til at lægge sig ned, hvorefter de skyder ham to gange i benet. Det ene skud går igennem og rammer fortovet. Nyborg Statsfængsel har en høj andel af muslimske indsatte, og jeg har tidligere her på siden berettet om sex-chikane mod kvindelige ansatte, og racistisk chikane mod ikke-muslimer. Et islamiseret stykke Danmark, så at sige.

Mens vi venter på første likvidering. Fra Fyens.dk – Bande-hævn: Fængselsbetjent skudt foran fængsel.

“Forbundsformand kalder det en koldblodig hævnaktion fra banden Loyal To Familia. … Det er kun få dage siden, at den lokale formand for Fængselsforbundet til Fyens.dk fortalte, hvordan fængselsbetjente ikke kun trues i arbejdstiden, men også i fritiden. Der har inden for de seneste måneder været tre tilfælde, hvor fængselsbetjente inden for murene er blevet udsat for voldelige overfald af indsatte – det seneste begået af et medlem af den kriminelle bande Loyal To Familia (LTF), og uden for murene har to fængselsbetjente følt sig truet af personer relateret til indsatte i fængslet. …

– Jeg er ret sikker på, det er en koldblodig hævnaktion fra LTF. De forsøger at sætte sig på magten i fængslerne. De vil opnå en større frihed i fængslerne end de har nu, siger Kim Østerbye.

Han mener, at fordi der bevidst blev skudt i benet på fængselsbetjenten er det for at sende et tydeligt budskab om, at de vil have hævn.

– De kunne jo sagtens have dræbt fængselsbetjenten, men valgte i stedet at skyde ham i benet for at signalere, at de har magten, siger Kim Østerbye.

(Foto: Facebook, 2016)

“Ikke under nogen omstændigheder vil jeg acceptere disse tilstande…” (Justitsminister Søren Pind, 13. juli 2016)

“… en adfærd, som er fuldkommen uacceptabel” (Direktør i Kriminalforsorgen Johan Reimann, 13. juli 2016)

Oploadet Kl. 12:29 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/74638/trackback

31 Comments »

 1. “Ikke under nogen omstændigheder vil jeg acceptere disse tilstande…” (Justitsminister Søren Pind, 13. juli 2016)” Jeg er sikker på at med den udmelding, så føler samtlige fængselsbetjente sig sikkert stærkt beroliget. Sheriffen er på sagen! Hvad man eventuelt kunne gøre, var at man kunne begynde at hjemsende alle fra gruppebilledet, begyndende med mumitrolden yderst til højre…

  Kommentar by Lightmann — 13. juli 2016 @ 12:48

 2. De kunne sagtens have dræbt fængselsbetjenten udtaler Kim Østerbye, vil det sige at betjenten skal være taknemlig over at være i live i Danmark, DF kræver hårdere straffe for forbrydelser begået mod betjente, den indtørrede Pind vil ansætte flere betjente, der har i flere år i Danmark været fysiske angreb på soldater og betjente hvor de er blevet rådet til ikke i fritiden at bære uniform i det offentlige rum, så der er ingen på Christiansborg der kan vaske deres hænder over for de angreb de indavlede retarderede kriminelle korandyrkere udfører på etniske arbejdende Danskere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. juli 2016 @ 13:00

 3. Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka Charlie — 13. juli 2016 @ 13:40

 4. Hvorfor er alle overraskede? muslimer har overskredet 3% af befolkningen af det land de nasser paa ,og dermed foeler de sig staerke nok, tilsyneladende har de ret,for der sker lige nojagtigt ikke et dyt, Een bog, een profet, een gud ,og ham der profeten sikken et valg,dybt god nat

  Kommentar by Dunk — 13. juli 2016 @ 13:44

 5. Fængsel ala på film er nok muligheden. Her tænker jeg på Alcatraz, sing sing eller hvad de nu hedder.
  Ud på en ø som middelgrunden.
  Hvorfor skal vore fængsel være hotel værdig.

  Kommentar by Anonym — 13. juli 2016 @ 14:43

 6. Alle voldelige indsatte både danske og ikke-danske burde sættes i isolation, hvor vand og brød skubbes gennem en lille luge i døren.

  Det er ingen fidus i at fanger tager magten i et fængsel, og gør det mere råt end samfundet uden for.

  Kommentar by k.m. — 13. juli 2016 @ 14:49

 7. Fængselsbetjenten kan rette sin tak til Hans GAmmeltoft Hansen og de hundredevis af andre landsforræderiske politikere på offentlig forsørgelse.

  Kommentar by Nielsen — 13. juli 2016 @ 16:03

 8. Vatpindens svar er som det Svenske voldtægts-armbånd – NYTTELØST!

  Spark hele rosset ud af landet med samt familie.

  Kommentar by Santor — 13. juli 2016 @ 16:20

 9. Man kan nok være rimelig sikker på at han blev skudt over noget som normale mennesker ville betragte som en bagatel, og at søren pind ikke gør noget som helst udover at skrive facebook opdateringer. Det samme vil han gøre ved det næste overfald eller terrorangreb, og sker der endelig noget vil der være tale om minimale stramninger uden effekt. I det her tilfælde foreslår han at forhøje straffen med 1/3 del, de er sgu da bedøvende ligeglade når de er klar til at dø for deres klan, uanset om de er terrorister eller “bare” kriminelle.
  Vores latterlige politikere er et langt større problem end samtlige muslimer og bander tilsammen, fordi de stadig tror at det er normale mennesker de står over for!

  Kommentar by Per — 13. juli 2016 @ 16:34

 10. Danskerne er for dumme. FRa en ny meningsmåling:
  “35 procent ad de adspurgte mener således at muslimer ’altid har skabt problemer i de lande, hvor de har boet’, og 32 procent siger, at de ’føler en vis modvilje mod muslimer’. 5 procent af de adspurgte mener, at jøder ‘’altid har skabt problemer i de lande, hvor de har boet’, og 3 procent svarer, at de føler en vis modvilje mod jøder’.”

  Så 65% af danskerne er fundamentalt uvidende (eller lidt lavere for nogen af de adspurgte er jo selv muslimer).

  Kommentar by Odo — 13. juli 2016 @ 16:41

 11. DR nævnte (ikke overraskende) intet om LFT her til aften. Det gjorde til gengæld TV2. DR viser ikke sandheden, når det har med indvandrere at gøre.

  Islamist banderne gør åbenbart hvad der passer dem, uanset hvad Pind og andre danske politikere siger. Hvor er mange danske politikere desværre naive.

  Kommentar by Liva — 13. juli 2016 @ 18:14

 12. Stampe og mand i aftenshowet nu, jeg får brækfornemmelser. Det er jo den slaks idioter, der bærer ansvaret for hele svineriet.

  Kommentar by Menig 442 — 13. juli 2016 @ 18:46

 13. Det, der virkelig indgyder respekt hos muslimerne, er ikke forlængede straffe, men øjeblikkelig hjemsendelse til deres egne lande. Om det indebærer tortur, drab eller anden muslimsk festlighed er mig inderligt ligegyldigt.

  Vi skal blot ikke forsørge dem i årevis under hotellignende forhold i danske fængsler, næh, de har godt af at afsone hjemme. Og hjemme er for disse tosser ikke Danmark.

  Pind er godt nok faldet kraftigt af på den de senere år, lidt tidligt, demensen sætter ind for Pind.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. juli 2016 @ 19:59

 14. -> 13

  Pind = Levebrødspolitiker. Han har endelig solgt ud, men til hans forsvar så har dette hamskifte været undervejs i lang tid….faktisk siden han kom indenor i varmen i Venstre igen. Opportunistisk? you betcha !!!

  Støtter forøvrigt samtlige froslag her på siden hvor tvangsrepatriering indgår, især hvor familien også sendes samme vej. Statsborgerskabet (det Danske) hvis det haves, skal afleveres en route

  Kommentar by Vantroende — 13. juli 2016 @ 21:01

 15. De vil have Sharia. Så døm dem efter det.
  Hjem og afsone.

  Kommentar by Anonym — 13. juli 2016 @ 21:15

 16. Tosseliberale Venstre modsætter sig at asylansøgere afvises ved grænsen.Eller holdes i lejre indtil hjemsendelse. I stedet bevilliger tosseliberale Venstre op til 500 mill kr til bygning/renovering af boliger til dem. Samt årligt til tolkebistand 400 mill kr osv. FAKTA: Problemet er det essentielle , – hvis danskerne etnisk skal overleve– MANGLEN PÅ DØDE NYHIPOER ER EKSTREM.- Hipoer er de landsforrædere som blev likvideret af modstandsgruppen ” Holger Danske “. Ære være deres minde.

  Kommentar by dansker — 13. juli 2016 @ 21:34

 17. Fængsels betjentene burde slagte et par stykker LTFere og smide ligene over murene bare for at statuere et eks.

  Kommentar by jrp — 13. juli 2016 @ 21:55

 18. 7 Nielsen
  Husk: Også deres vælgere, samt den dømmende og udøvende magt.

  § 67 in mente bliver mere og mere tydelig, selv for polka.
  Der er religionsfrihed, dog er der et par kriterier der skal opnås, før denne kan frihed opnås.

  Kommentar by Sindsro — 13. juli 2016 @ 22:38

 19. Pind har det kun i kæften.
  Jo mere man pærer i lorten, des mere lugter den.
  Venstre er total uduelige.

  Kommentar by Sindsro — 13. juli 2016 @ 22:41

 20. LTF = LorTe Folk ?
  LTF = Lille Tissemand Forening ?
  LTF = Langt Til Forstand ?

  Kommentar by ph — 13. juli 2016 @ 23:19

 21. > Kommentar by Sindsro — 13. juli 2016 @ 22:38

  “§ 67 in mente bliver mere og mere tydelig, selv for polka.”

  Husker ikke, at vi to har et udestående, men du tager fejl her. Jeg mener nemlig ikke at Islam kan karakteriseres som en religion. Derfor er grundlovens § 67, (antager den er den lov du henviser til) ikke relevant i denne sammenhæng.

  Kommentar by Polka Charlie — 14. juli 2016 @ 01:33

 22. Almindelig magtdemonstration ala Mafia.

  Kommentar by Michael Unna — 14. juli 2016 @ 04:55

 23. Der er én måde, at gøre de abekatte lammefromme på: En hårdhændet udvisningslovgivning og praksis. Det er det ENESTE de forstår.

  Kommentar by BB — 14. juli 2016 @ 05:40

 24. Send dem ud, der er ikke nogen berettigelse for at fodre dem her ,vi er udmarerket i stand til at lave vore egne voldsmaend ,vi behoever ikke at importere,indforskrive fra mellemoesten .

  Kommentar by Dunk — 14. juli 2016 @ 06:00

 25. TV2 vendte som sædvanligt tingene 180 grader i går aftes: man måtte forstå at fængselsbetjentene gennem længere tid havde “stresset” de indsatte og dermed i virkeligheden fremprovokeret skyderiet. TV2 havde naturligvis fundet en person, som kunne sige det rigtige til den vinkel.

  Jeg var tosset! Hvem er TV2 og hvem sidder på TV2 og tager den slags vinklingsbeslutninger, som er direkte ONDE og samfundsnedbrydende for almindelige og lovlydige borgere???

  AAARRRRGGGGGHH!

  Kommentar by Perp747 — 14. juli 2016 @ 08:46

 26. 22 & 23
  Samt fjernelse af alt hvad der bare lugter af ISLAM, samt koranen skal afbrændes.
  Se Nr 18.

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2016 @ 11:10

 27. 22 & 23
  Samt fjernelse af alt hvad der bare lugter af ISLAM, samt koranen
  skal afbrændes.
  Se Nr 18.

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2016 @ 11:14

 28. Udliciter al banderelateret – og planlagt personvold straf til Sibirien.
  Som en (her eller på 180 grader) også klogt tilføjer, så bliver det både billigere og langt mere preventivt, tillige med, at man i Sibirien kan få nye arbejdsindtægter.

  Kommentar by Carstens — 14. juli 2016 @ 15:15

 29. Angreb på fængselsbetjente i civil er helt uhørt og uacceptabelt.
  Nu kender jeg både fængselsbetjente og ikke-psykopat kriminelle, og der er uskrevne love for god opførsel hvis man f.eks. mødes udenfor murene. Det er altid den tidligere indsatte f.eks som hilser først. Hilser den tidligere indsatte ikke, så lader fængselsbetjenten som de ikke kender hinanden.

  Der er kun een måde at komme dette perker uvæsen til livs på, og det er for hver fængselsbetjent som bliver forulempet udenfor murene, der ‘falder’ et ledende fængslet bandemedlem uheldigvis og får knust knæskallerne !

  Kommentar by For mangfoldighed — 14. juli 2016 @ 19:28

 30. 21 Polka Charlie.
  “Jeg mener nemlig ikke at Islam kan karakteriseres som en religion.”

  Her vil jeg kun give dig ret: En ideologi.
  Derved er det meget nemmere at fjerne, hvilken § der hertil skal benyttes er jeg ikke helt klar over.

  Men hvis der er som Muslimerne vælger, at Islam er en religion, så er det §67 der skal anvendes, for at få skidtet fjernet.

  Jo polka: for et stykke tid siden ca ½ år affærdigede du mig med §67, og det irriterede mig lidt, fordi du dengang skrev, at jeg var galt af masseret. Det er de stupide politikere og deres vælgere der er galt med. Skammeligt, at der der flertal af tosser.

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2016 @ 19:44

 31. > Kommentar by Sindsro — 14. juli 2016 @ 19:44

  Ok, husker det svagt – med lidt hjælp fra google…

  I praksis er § 67 en blindgyde. Man kunne eventuelt, som jeg skrev i en tidligere kommentar, gå efter deres foreninger med § 78. Men i sidste ende er det eneste virkbare redskab repatrieringer. De juridiske kunstgreb er lidt som at tisse i bukserne på en råkold vinterdag.

  Kommentar by Polka Charlie — 14. juli 2016 @ 22:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper