25. juli 2016

Alternativ virkelighed: Manu Sareen spreder usand historie om Trump, delt mere end 1000 gange…

Der cirkulerer meget velproduceret løgn på nettet, og da det går stærkt på de sociale medier kan alle falde i. Torsdag formiddag delte tidligere undervisningsminister Manu Sareen en falsk historie om Donald Trump på sin politikerside, og her godt fire døgn senere har mere end 1000 delt opdateringen. Adskillige har gjort opmærksom på at det er en hoax, men den er stadig online, selvom han dagligt er aktiv på Facebook.

Tidligere på året meldte han sig ind i Alternativet. Det forklarer en del.

(Manu Sareen-side på Facebook, 21. juli 2016 kl. 10.27)

“Q: Did Donald Trump tell People magazine in 1998 that if he ever ran for president, he’d do it as a Republican because ‘they’re the dumbest group of voters in the country’ and that he ‘could lie and they’d still eat it up’?

A: No, that’s a bogus meme.

… It is not an actual quote by Trump. We scoured the People magazine archives and found nothing like this quote in 1998 or any other year. And a public relations representative with People told us that the magazine couldn’t find anything like that quote in its archives, either. People’ Julie Farin said in an email: ‘People looked into this exhaustively when it first surfaced back in Oct. We combed through every Trump story in our archive. We couldn’t find anything remotely like this quote –and no interview at all in 1998.'” (Factcheck.org)

Oploadet Kl. 00:49 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/74920/trackback

25 Comments »

 1. Jeg kan næppe være den eneste med disse tanker. Står op til endnu en morgen, hvor man kan læse på samtlige netaviser, at endnu en unævnelig har taget uskyldige med sig i døde. Denne gang, (endnu engang) i Tyskland. Jeg kender intet til geopolitiske motiver der kan retfærdiggøre sådanne handlinger, jeg er blot et almindeligt hjul i den store forbrugsmaskinen som passer mit, ikke gør andre fortræd og håber at få den samme behandling tilbage. Nu er jeg så ved at nærme mig et punkt, hvor jeg kan mærke at mismodet er ved at overtage alt det der udgør den person jeg er. I snart alle livets aspekter, skal man nu til at medregne en bombefaktor når man bevæger sig ud i det offentlige rum, mens mine politikere fortæller mig med brede smil, at jeg skal forsætte med at leve som hidtil, at jeg ikke skal lade terroristerne vinde ved at ændre på mit liv, men surprise, surprise, mit liv er ændret, alle europærernes liv er ændret. Og jo flere unævnelige der lader sig selv springe i luften, eller skyder eller hakker andre ihjel i selvsamme offentlig rum, så er det svært at se fordomsfrit på andre med en hud pigment der er en anelse mørkere end min blege. Sådan har det aldrig været før, men nu ser jeg vurderende på de mørkere pigmenter, mens jeg tænker om det nu er ham der vil springe, skyde eller hakke. Det er ikke rart, og når noget ikke er rart, så leder man efter en eller flere man kan give skylden. Jeg har overvejet at placere skylden på ham i spejlet, men han har jo ikke ændret sig, det har demografien omkring ham derimod. Og mine politikere fortæller mig at jeg desværre må vænne mig til terror i DK og i Europa, hvilket jeg finder dybt problematiks, for hvorfor skulle jeg dog det? Men de har nok ret, det eneste jeg ved er at DK og Europa er ved at forsvinde og jeg fatter ikke hvorfor. men så igen, jeg er bare som danskere er flest; mere naiv end burde tillades. Og nu? Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på hvilke myrderier jeg mon står op til i morgen, men om lidt skal jeg med bussen, og måske der stiger en person på som gerne vil tættere på sin Gud, men som vil hade at møde ham uden et par vantro gaver.

  Kommentar by Lightmann — 25. juli 2016 @ 06:02

 2. https://www.facebook.com/Danes4Trump/posts/1760634670883201

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2016 @ 06:24

 3. “Hillary is smart, tough and a very nice person, and so is her husband. Bill Clinton was a great President. They are fine people. Hillary was roughed up by the media, and it was a tough campaign for her, but she’s a great trooper. Her history is far from being over.” — Trump University Blog, 2008

  Kommentar by Pedersen — 25. juli 2016 @ 06:39

 4. Trump om økonomi

  http://edition.cnn.com/2015/07/21/politics/donald-trump-election-democrat/

  Kommentar by Pedersen — 25. juli 2016 @ 06:54

 5. Hvis ikke Alternativet- hvor ellers- har nok også en plads til Pedersen.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2016 @ 07:15

 6. Manu Sareen er en klaphat. Alternativet er det helt rigtige sted for ham. Han har sikkert fået en papnæse og en ethjulet cykle udleveret som starts-pakke.

  Kommentar by Santor — 25. juli 2016 @ 07:33

 7. Dem der ikke vil Trump vil istedet have vi skal stole på dem her:

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/demokraternes-formand-traekker-sig-efter-email-skandale

  Bemærk at de istedet for at benægte, at de forsøgte at sabotere Sanders’ kandidatur, forsøger at bebrejde lækken på Putin.

  Kommentar by Sigwar — 25. juli 2016 @ 07:57

 8. Trump minder om de DF’ere, der er skiftet fra Socialdemokratiet, og nu er meget kritisk over for deres gamle partis kulturradikalisering.

  Kommentar by traveler — 25. juli 2016 @ 08:15

 9. Er der reelt nogen forskel på radikale og alternativet? Eller venstre for den sags skyld? Hele slænget af landsforrædere på hoppeborgen importerer flere og flere muhammedanere.
  Hvad klaphatten angår, burde han straks (efter udstået straf) deporteres til indien ,eller hvor det nu er møgdyret kommer fra.
  >Peter Buch
  Er det stenings-Reino Arild du tænker på?

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2016 @ 08:20

 10. Nielsen

  Alternativ-stemmer er numerisk omtrent lig tabte radikale fra forrige folketingsvalg.
  I første omgang tænkte jeg nu på heroptrædende kommentator- Pedersen.
  Der er muligvis personsammenfald, det skal jeg ikke på det foreliggende kunne afgøre. Mon ikke der i Alternativet er plads til flere Pederser? En Pedersen er nok ikke alternativt nok.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2016 @ 08:42

 11. @ 1 Lightmann.

  Jeg er enig med dig. Man bliver deprimeret dybt ind i knoglerne, når man iagttager de europæiske politikere.

  Kommentar by Svend — 25. juli 2016 @ 08:48

 12. Intet overrasker. Det er de mest utrolige ting Trump beskyldes for, noget af det er sikkert ikke helt ved siden af.

  Når man har levet et aktivt erhvervsliv i mange år har der selvfølgelig været nogle ’smuttere,’ men tænk over at Trump kun har været aktiv i politik et par år, og hans fejltrin er ganske få, hvorimod Hillary der har haft politik som levebrød konstant vader videre i den ene stinkende skandale efter den anden.

  Læg mærke til at DR2 Morgen nu er begyndt at hive David Miller ind igen, det sker hvert 4. år. Han er talsmand for noget der kalder sig Democrats Abroad, og kan intet uldent se ved Demokraterne. Der gik ikke mere end 30 sekunder i et interview forleden før han igen, igen sammenlignede republikanere med facister, nazister.

  Kommentar by synopsis-olsen — 25. juli 2016 @ 08:50

 13. @12 synopsis-olsen

  Trump har været aktiv i politik siden sidste år. Manden har desuden været i mediernes søgelys i over 30-40 år. Demokraterne, eliten og medierne er desperate, de kan ikke finde noget på Trump.

  Havde der været en historie om Trump, var den allerede kommet frem. Ser man e-mailsene igennem kan man se demokraterne er ekstremt desperate for at finde noget på Trump.

  Trump er dygtig til det han laver, han har taget røven på alt og alle. Anslået har han fået gratis “reklame” i primærvalgene for over 2 milliarder dollars. Læser man hans bøger, beskriver han præcis den strategi han kører nu. Utroligt medierne stadig falder for hans tricks. Det lader til Trump er meget intelligent.

  Kommentar by Nik — 25. juli 2016 @ 09:03

 14. # 1 Lightmann:
  God beskrivelse af den deprimerende virkelighed i dagens Europa, jeg tror der er rigtigt mange, der denne sommer går med samme tanker og nedsat livskvalitet.

  Du kan prøve ligesom Manu, at melde dig ind i Alternativet, så bliver livet garanteret meget sjovere. Eller NOT.

  Kommentar by Bastardo — 25. juli 2016 @ 09:07

 15. Fox News begyndte først at sende i efteråret 1996. Hele mémet med, at Fox News skulle være onde, fordummende og løgnagtige kom først efter præsidentvalget i 2000. De fleste husker vist Michael Moores “dokumentar”, hvor han prøver at overbevise mindre skarpe seere om at det var fordi Fox News meldte at Bush havde vundet Florida, at han blev præsident.

  Idéen om at Trump skulle spille op af Fox News i 1998 er altså debil.

  Kommentar by Henrik — 25. juli 2016 @ 09:35

 16. Apropos USA.
  Ny skudepisode på bar. To dræbte indtil nu og flere sårede.

  Kommentar by Anonym — 25. juli 2016 @ 11:23

 17. Ved ik hvad du ævler om Peter Buch(hmm mon du er den arbejdssky Peter Buch, der bor i min kærestes opgang i Nørresundby). Min kommentar eksemplificerer bare, at den der sprøjter mest Trump gylle ud i æteren er Trump selv.

  Personligt har jeg ikke noget til overs for hverken Trump eller Sareen.

  Kommentar by Pedersen — 25. juli 2016 @ 12:43

 18. Som jeg ser det, har vi i bananstaten Danimarcistan 3 blokke i folketinget:

  Vi har dels Det radikalt anderledes forræderiske Venstres blok som, som bekendt, består af Det Rallende Radigale Venstre, Venstre(-orienterede), Lallende Arrogance og Det Konservastive Spritparti. De repræsenterer lobbyismen, storkapitalen, bankerne og forbryderiske skattely og støtter Allah, den censurerede propagandapresse, og dem selv som ansvarsfrie personer, der arbejder for en afskaffelse af den danske befolkning, og for at forære Danmark og dets produktion, til enhver interesse der måtte komme og tilbyde dem en skilling, for det af Danmark de måtte begære.

  Så har vi den socialdemokratiske blok bestående af Danske Forrædere og AsocialDemokraterne, de repræsenterer pamperne, embedsmændene, den politiske elite og alt hvad der bare er betonagtigt og totalitært. De repræsenterer den mest blæste form for hjernedødhed og selvfedhed og skal gennemgå en kvalifikationstest for at blive optaget i partiet, som går ud på at determinere, om de er korrupte nok, inden de får en plads ved kakkelbordet og får lov til at sætte sig ned på bodegaen og synge CV Jørgensen, Kim Larsen og svinge Dannebrog. De støtter socialistisk internationale, Allah, den censurerede propagandapresse, og dem selv som ansvarsfrie personer, der arbejder for en afskaffelse af den danske befolkning og for at forære Danmark og dets produktion, til enhver interesse der måtte komme og tilbyde dem en skilling, for det af Danmark de måtte begære.

  Endelig har vi den kommunistiske blok, altså dem som opfører sig som socialister ved at arbejde ambitiøst, målrettet på borgen, men som postulerer at de i virkeligheden er en særlig art af kommunismen, som bare er sådan lidt socialister samtidigt, bestående af Einheil-lizten og Socialistiske Fjolser, de repræsenterer den arbejder ingen har set siden 1972 og drømmen om dem selv som kommunistiske ledere af deres Pol-Pot-Joints-Christianithelvede på jorden kommissærvælde, som de arbejder for at indføre, desuden støtter de socialistisk internationale, Allah, den censurerede propagandapresse, og dem selv som ansvarsfrie personer, der arbejder for en afskaffelse af den danske befolkning og for at forære Danmark og dets produktion, til enhver interesse der måtte komme og tilbyde dem en skilling, for det af Danmark de måtte begære.

  De tre blokke har et tværpolitisk samarbejde gennem deres ungdomsorganisationer, hvor alle deres børn mødes og erklærer sig enige i synspunkter formuleret af Det Forræderiske Radigale Venstres Hovedbestyrelse efter indstilling fra Pentagon og derefter “tage action” på de presserende problemstillinger og gå ud og slå nogle “højre”orienterede borgere i hovedet med mursten og hvad de ellers finder på de gader, som de mener at de ejer.

  Kommentar by Holger Danske — 25. juli 2016 @ 12:49

 19. “Alternativet” ved Uffe “korruption” Elbæk er såvidt vides en del af den kommunistiske blok, udsprunget af det radigaliserede radigalt anderledes ikkedanske parti, de radigaliserede radigale fra det radigale venstre, men det er ikke helt klart her ved redaktionens slutning, hvem de egentlig hører til.

  Kommentar by Holger Danske — 25. juli 2016 @ 12:56

 20. Pedersen

  Ham i Nørresundby er en anden med samme navn.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2016 @ 20:28

 21. Peter Buch

  Ok men du laver heller ik en skid vel!

  Kommentar by Pedersen — 25. juli 2016 @ 20:52

 22. The Art Of The Deal!

  Her et lille tip (dog forældet nu :-( )

  Man spiller for 250.000, af de 560.000 man vandt på Brexit, på Trump som præsident til odds 6.4. De 310.000 der er/var tilbage deler man i to, og den ene halvdel sætter/sætte man på Theresa May som ny leder for de konservative i England til odds 3.10 (altså godt 420.000 i gevinst). Den anden halvdel sætter man på Clinton når nu oddset på hende som præsident kommer over 2.30. Jeg ved godt de færeste herinde kan regne den ud, men den er hjemme;\》

  Man køber selvfølgelig fysisk guld for overskuddet, så de zionist styrede banker ikke kan snylte… Nøjagtig som man gjorde med de 360.000, der var i overskud på tabernationen Englands nederlag til Island i EM semifinalen.

  The Art Of The Deal!

  Kommentar by Pedersen — 25. juli 2016 @ 21:14

 23. Og til niggeren Kim Møller. Hvordan kan du hylde en øl lavet i et fællesskab mellem en erklæret kulturradikal, og en pensioneret perle strømmer ? Det må være dine gener fra guldkysten, der har sat din IK under 90!

  Kommentar by Pedersen — 25. juli 2016 @ 21:29

 24. Jeg Elsker Holger Danske og nigger Kims tilbagestående returneringer til hvad han selv definerer som en troll. Fakta og signifikans har aldrig været dette foras kop te. !!!!

  Kommentar by Pedersen — 25. juli 2016 @ 22:07

 25. 24 perlestrømer er et ord

  Kommentar by Winston Churchill — 25. juli 2016 @ 23:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper