25. august 2016

Kronik af dr.phil. i Politiken: “Mit bud er, at det er ren og skær ondskabsfuldhed, som driver blå blok…”

I går gatecrashede jeg en Facebook-debat hos en fynsk journalist, blandt andet omhandlende Pernille Vermunds ‘væmligboer’-kommentar. Goebbels blev hurtigt nævnt, og der var også retoriske slag til Pia Kjærsgaard, der for en af debattørene personificerede en kampe mod almindelig høflighed og anstændig opførsel. Jeg var eneste dissident i tråden, der bar præg af en selvretfærdighed af en anden verden. Jeg kom til at tænke på debatten, da jeg læste et par af indboksens kronikker. Begge fra meget lærde mennesker, der skrev fra hver sin vinkel.

(Ole Hasselbalch i Jyllands-Posten, 24.august 2016 – Thorkild Kjærsgaard i Politiken, 25. august 2016)

Højrefløjen er bekymret for det danske demokrati

Den første er skrevet af Ole Hasselbalch, og var i Jyllands-Posten onsdag. han er tidligere formand for Den Danske Forening, og vil uden tvivl blive betegnet som højreorienteret. I kronikken påpeger han, at indvandringen vil smadre velfærdsstaten og på sigt det danske demokrati. Fra Overlever demokratiet?

“Det velfærdsniveau, som er avlet via tidligere generationers leven op til det demokratiske ideal, har skabt noget hos hovedparten af danskerne, der bedst kan karakteriseres som ligegladhed. Opfattelsen ser ud til at være blevet den, at de intet ondt kan vederfares, at det trods skyer i horisonten næppe vil gå helt galt, at andre tager sig af det fornødne, og at det vigtigste derfor er næste ferierejse og de regelmæssige fnadderudsendelser på tv’s underholdningsprogrammer.

Under disse forhold glider demokratiet af sporet. Uden borgernes aktive, kritiske deltagelse i den demokratiske proces, herunder deres aktive pres på politikere og medier ligger vejen åben for, at irrelevante eller rent ud usaglige påvirkninger kan bestemme en politisk stillingtagen, som rettelig burde bygge på virkelighedens krav. Politikerne kan f.eks. så i omgangen med hinanden skabe deres helt eget billede af denne virkelighed, lobbyister får frit spil til at omskrive den, og medierne kan uantastet op- og nedprioritere stof, ‘vinkle’ og evt. helt fortie.

Vi har gennem de seneste årtier set et sådant uvæsen udvikle sig på en måde, som nu må forventes at ville få ødelæggende konsekvenser.”

Venstrefløjen er bekymret for borgerlighedens iboende ondskab

Den anden kronik er skrevet af dr.phil. Thorkild Kjærgaard, der revser folk som Hasselbalch. Mediet er Politiken, der de seneste uger har problematiseret højrefløjens retorik. Fra Stuerene bliver de aldrig i den blå blok

“Der er kort sagt ingen smalle steder i Danmark, undtagen når det kommer til sociale ydelser som kontanthjælp, arbejdsløshedsunderstøttelse, penge til flygtninge og den slags ting. Dér stopper festen! De foregående år har været en ubrudt kæde af nedskæringer, og det bliver ved.

Om få uger træder en nye kontanthjælpsreform i kraft med en bølge af store ulykker og små indbyggede børnetragedier i en værgeløs underklasse til følge. Og intet tyder på, at gribbene har fået nok. …

Mit bud er, at det er ren og skær ondskabsfuldhed, som driver blå blok og dens støtter. Skadefryden ved at se små folk, som man i toppen af samfundspyramiden ikke regner for noget, gå nedenom og hjem. Slaveherrens glæde ved at sparke nedefter, fornøjelsen ved at se skrøbelige eksistenser smadret, fryden ved at høre gråden hos de magtesløse, glæden ved at være ovenpå og sidde på flæsket, have magten og kunne køre andre over i deres store grimme biler, gøre ondt og slukke håb uden selv at komme i fare.

Ingen magt på jorden kan forhindre blå blok i at bruge sit flertal i Folketinget, som det passer dem. Jeg for min del finder dem afskyelige og frastødende, hele bundtet. De lugter.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/75660/trackback

27 Comments »

 1. “Ingen magt på jorden kan forhindre blå blok i at bruge sit flertal i Folketinget, som det passer dem.”

  Den lærde dr.phil har øjensynligt aldrig hørt tale om Grundloven.

  Kommentar by Arne Torp — 25. august 2016 @ 14:28

 2. Der synes at være en vis niveauforskel mellem de to debatindspark.

  Kommentar by Phil — 25. august 2016 @ 15:06

 3. Jeg er glad for at psykiatrisk behandling i Danmark er gratis – for Torkild Kjærgaard, du har alvorligt brug for det (paranoid skizofreni er ikke noget dårligt bud på en diagnose).

  Jeg synes faktisk ikke, at du er afskyelig og frastødende Torkild (selvom du åbenbart synes, at jeg både er afskyelig og afstødende, fordi jeg stemmer blå blok).

  Til gengæld synes jeg, at du virker syg og tror, du har brug for hjælp snarest!

  Please – opsøg en psykiater hurtigst muligt – inden du gør ender med at gøre skade på dig selv eller os andre.

  Kommentar by Psykiatrisk spl. — 25. august 2016 @ 15:26

 4. >2. Phil

  Niveauforskel??

  Ole Hasselbalch leverer et indlæg i debatten. Thorkild Kjærgaard stikker fingeren i halsen og kaster op.

  Det ufattelige er sådan set kun, at Pølletikens pubertære pseudoelitister ikke kan se sig selv, som alle andre ser dem – nøgne, splitternøgne – som i “Kejserens nye klæder” nøgne.

  Kommentar by Mackety — 25. august 2016 @ 15:43

 5. Hr. Kjærgaard har overset at han taler om to grupper der er indbyrdes rivaler: den lokale og den importerede underklasse, der nu skal deles om de samme midler. Vi ville ikke få nedskæringerne hvis vi ikke insisterede på at Danmark skal forsørge Syrien, Irak, Somalias og mange andre landes befolkninger så vel som sin egen – vel?

  “sociale ydelser som kontanthjælp og arbejdsløshedsunderstøttelse” må der skæres ned på for at pengene kan gå til immigrerende unge, stærke mænd i stedet for til de lokale syge, ældre, voldsramte kvinder og forsømte børn.

  Når man har det skel på plads kan jeg se en del sandhed i hans karakteristik af en klasse i samfundet der opfører sig så kynisk, at man vitterlig begynder at spekulere på om de er drevet af ondskabsfuldhed… af “fornøjelsen ved at se skrøbelige eksistenser smadret, fryden ved at høre gråden hos de magtesløse, glæden ved at være ovenpå og sidde på flæsket, have magten og kunne køre andre over i deres store grimme biler, gøre ondt og slukke håb uden selv at komme i fare.”

  Blot ser jeg aktuelt dette adfærdsmønster mest markant i den røde blok. Der hoverer politikerne mest ublu, mens de overlader de svageste danskere til psykopatiske mordere og røvere – til teenagedrenge der dræber småbørnsmødre med store sten, stikker kvinder ihjel i deres eget køkken, kører gamle damer ned med deres store, grimme biler og skyder jøder ned midt i Krystalgade.

  Men begge blokke af danske politikere er helt med på denne kynisme. De svage er der ikke mange der hæver stemmen for – og ingen beskytter dem i praksis.

  Politiet er sat ud af spillet. Militæret vil man ikke anvende. Domstolene straffer voldsofre for at forsvare sig selv. Samtidig lyves benhårde kamptrænede gangstere svage og forsvares i alle medier, som om det var dem der var ofrene.

  Hvis det ikke er ondskabsfuldt over for de egentlig svage, så ved jeg ikke hvad der er.

  Kommentar by M — 25. august 2016 @ 16:26

 6. Den nævnte dr.phil. er et rigtig godt eksempel på hvorfor statsstøttede uddannelsesinstitutioner er en rigtig dårlig idé. De svæver i en isoleret verden, langt fra virkeligheden og erhvervslivets behov, og giver grobund for den slags professorer.

  Kommentar by Frode Holmgang — 25. august 2016 @ 17:02

 7. Jeg er faktisk ikke helt uenig med Kjærgaard, hvis man i stedet for gennem hans rød-grønne optik ser gennem en national optik på samme globalisters skalten og valten med landsmænd i kontrast til deres øsen ressourcer ud på alle mulige uvedkommende. Kjærgaard er ikke sådan at sætte i bås, af og til siger han dumme ting, af og til er der guldkorn iblandt. Det var jo ham, der vakte furore med at invitere Søren Krarup til at udtrykke sit syn på danskheden på Sønderborg Slot. Og flere tanker i dette er heller ikke helt skæve: https://www.information.dk/1997/10/graenseloeshed-selvmorderisk

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 25. august 2016 @ 17:41

 8. Jo længere ude på venstrefløjen man er, jo større er chancen for at man også er psykisk syg. Det er min erfaring både med folk jeg kender personligt og folk jeg har læst indlæg som ovenstående af. Jeg kender ikke en eneste person der stemmer på enhedslisten som ikke også samtidig også har mentale problemer i større eller mindre grad, ikke EN!
  De har EKSTREMT svært ved at forholde sig til virkeligheden når virkeligheden ikke passer med hvordan de ville ønske at den så ud. Så lyver de hellere og benægter eller fordrejer fakta for at få det til at passe med deres opfattelse, og når de så går ind i politik med den indstilling til verden, så bliver konsekvenserne bogstaveligt talt livsfarlige for andre. Angela merkel vil gå over i historien som det værste eksempel på dette.
  De importerer 3 verdenskrig og drabsmændene til vores børn, og kalder dem der forsøger at mane til fornuft for de onde..

  Kommentar by per — 25. august 2016 @ 18:05

 9. Hermed en relevant beretning fra hverdagen i Danmark anno 2016, en Syrisk såkaldt flygtninge familie, bestående af mand, kone og seks børn bliver i 2015 tildelt Horsens kommune, familien installeres i en lejlighed i en boligforening som i forvejen er udpeget som ghetto område, og det er ikke uden grund, moderen føder barn nummer syv og i alt tæller familien nu ni personer, den yngste bliver af Flextrafik i dag kørt i dagpleje sammen med moderen der køres hjem igen, barnet hentes sidst på dagen af flextrafik og køres hjem, da dagplejemoderen nægter at servere halalslagtet kød så skal barnet ikke have kød i dagplejen, børnenes fader og moder tilbringer dagen i hjemmet hvis ikke de hentes og bringes af taxa når de skal handle, mor og far er dybt traumatiseret af deres oplevelser i hjemlandet, sandheden er at mor og far er retarderede og det samme er børnene pga. indavl, men denne sandhed må ikke deles med samfundet altså skatteyderne da alle national konservative kunne finde på at kritisere systemet, beretningen er uden navne da oplysningerne kommer fra offentlig ansatte der har fået mundkurv på, det har de fleste offentlige ansatte efterhånden og årstallet er 2016, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. august 2016 @ 18:30

 10. “Mit bud er, at det er ren og skær ondskabsfuldhed, som driver blå blok og dens støtter.”

  Okay, tak, det er jo så ‘argumenteren’ på børnehaveniveu

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. august 2016 @ 19:30

 11. Artiklerne udgør et knaldgodt eksempel på hvordan fløjene ser hinanden: Højefløjen mener venstrefløjen er uvidende, og venstrefløjen mener højrefløjen er ond.

  Kommentar by hestetyv — 25. august 2016 @ 20:04

 12. Thorkild Kjærgaards raserianfald er dårlig smag, men den slags holder Politiken sig aldrig for god til at lægge spalter til, og det går som varmt brød hos de radikale. Det hører jo med til hykleriet og kravet om “tonen”, at det kun gælder den ene vej. Politikens tegninger af Pia Kjærsgaard må være det mest ækle, der nogensinde er blevet bragt af en dansk avis.

  Som nogen af jer må vide, kan Kjærgaard også skrive gode kronikker, og endda så de glæder nationalt sindede. Han er vist far til seks børn, så måske har han problemer med nogle teenagere, men nogen undskyldning er det nu ikke.

  Kommentar by denonde — 25. august 2016 @ 20:31

 13. Kommentar 4: ja det er ret vildt hvordan borgerlige har sandheden, argumenter og alt på deres side, mens venstrefløjen intet andet har en had og udskamning. Det er ikke langt fra at man bare kan skelne mellem klog og dum.

  Kommentar by Phil — 25. august 2016 @ 21:15

 14. Når lortet virkeligt spidser til og der kun er 2 valgmuligheder tilbage for landet og dets befolkning – en med og en uden islam som ledende potentiale – hvor tror I så Kjærgaard er at finde?

  Jeg behøver ikke at gætte – ham tør jeg simpelt hen ikke stole på.

  Kommentar by Black Watch — 25. august 2016 @ 21:15

 15. Ja det er vildt nok at “de” beklager sig så meget over tonen i debatten, at almindelige mennesker kan udspyde diverse gylle på facebook etc, og så skriver en ph.d sådan noget.

  “De lugter” hahaha velkommen i børnehaveklassen Thorkild :0

  Kommentar by A Andersen — 25. august 2016 @ 22:04

 16. Siden den ikke bliver vist, må jeg splitte den op:
  sek 1.

  Højrefløjen er bekymret for det danske demokrati.
  Jeg er mere bekymret for Justitsminister Søren pind.
  Særlig hvis der ikke meget snart rettes ind efter grundloven §67 §69 bare for at tage et par stykker.
  Hr Søren Pind: lad være med at skære i Ytringsfriheden, for så kan jeg se at det går rigtig galt for dig, og jeg er ikke den eneste der kan se det.

  Hr. Justitsminister, er en dreven politiker. Når du spiller Breivik-kortet ved du hvad du gør. Du slår modstanderne under bæltestedet.

  Politikere af Din type anser sig selv for at være anstændige. Alligevel holder du dig ikke tilbage. Du siger at du har set udslag af “trumpisme” i dansk politik denne sommer. Hvad skal man så kalde Dit eget udspil?

  Sommeren-terroren har øget opslutningen om disse partier. Det er i denne situationen at Du påstår at kritikerne på højrefløjen kan skabe nye Breivik’er.

  Hvor mange har der været de sidste fem år siden Utøya? Svar Mig lige på det Hr. Justitsninister. :)

  DU klynger dig nu til at Ali David Sonbaly, en tysk-iraner, kan have været højreradikal.

  Beviserne vi hidtil har set har været utrolig tynde. Det er åbenbaret at man har et stærkt behov for at finde nogle voldsmænd på højrefløjen for at regnestykket skal gå op.

  Men det mest påfaldende ved den politiske udvikling i Europa de senere år har været fraværet af hjemlig reaktion på muslimsk vold. Det nævner Du ikke Hr. Justitsminister. Du er ude i et ærinde, nemlig at forsvare dig selv.

  Hr Justitsminister Pind sidder fast i suppedasen, mens jihad ruller ind over den vestlige verden. Du sidder med ansvaret. Du opruster politiet og sikkerhedstjenesterne. Men det kommer ikke til at afværge jihad. Og det kan kun minde befolkningen at vi er i krig.
  ——————————————————————————————–
  Det der skaber nye Breiviker Hr Justitsminister er:

  1. Frustrationen over at politikerne ikke vil rette sig efter grundloven eks §67. Trods det
  Folketingets partier har underskrevet GND-loven for at overhovedet kan sidde på tinge.

  2. Frustrationen over regeringens forsatte slesken for Angela Merkel og hendes ynkelige
  fejlslagen politik.

  3. Frustrationen over regeringens uansvarlige indvandringspolitik.
  I Norge var det stortingets uansvarlige indvandringspolitik, der førte til Breiviks
  handlinger. Nu er Jens Stoltenberg Nato´s Generalsekretær, Han er muligvis godt klar over
  at han har lavet “brok” nok i Norge.

  4. Folketinget er blevet advaret rigtig mange gange, af både andre og jeg. Vi alle har da
  også fået et høflig, dog et standardsvar tilbage.
  Svaret var som altidet standard svar: (Tak for deres holdninger, det er nu til
  fremlæggelse i folketingets læsesal. Venlig hilsen Sekretæren)
  Dette får Frustrationen til at nå uanede højder.

  5. Frustrationen over at Venstre og dermed regeringen ignorerer og fortier befolkningens
  ønsker, trods det de er ansat til at fremme landets og danskernes interesse. Men bekæmper
  Danskheden i stedet. Lars Løkke´s politik er helt til rotterne.

  6. Frustrationen over at der er omkommet en person, fordi en flise er kastet ned fra en
  Motorvejsbro. Ikke nåk med det, det sker åbenbart jævnlig. Dette kan tilskrives de
  tidligere regeringer og den nuværende Regering og Justitsministeren´s manglende dømmekraft
  og følgerne af den uansvarlige indvandringspolitik. ((Det Kaldes Regeringens
  kulturberigelse), som medførte endnu et mord.))

  7. Frustrationen over at Regeringen er så stupid, ved ikke at se de over 50 år gamle FN
  konventioner og resolutioner efter i sømmene. De er alle utidssvarende.

  8. Frustrationen over at de dømte voldsaber ikke er udvist, eller bunket sammen på
  Stastfængslet Kærshovedgård. Hvad laver I der inde på borgen.

  9. 10. Osv Osv.

  Kommentar by Sindsro — 25. august 2016 @ 23:33

 17. sek 2

  Politikere tror vi har religionsfrihed, men det har vi ikke så længe Kongen/Dronningen SKAL
  tilhøre Den danske folkekirke.
  Men vi har faktisk et par grundlove, der kan forbyde Islam i Danmark, hvis ellers politikerne
  vil overholde den grundlov, de har skrevet under på, (som krav)inden I kunne komme på tinge,
  at de vil overholde.

  § 67: Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer
  med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod
  sædeligheden eller den offentlige orden. Det er lige som nemmere at deffinere
  Usædelighed end Sædelighed
  ———————————————————-
  Usædelig:= Utugtig, Uterlig, Uanstændig, jf. Vellystig.
  Herunder indgår Pædofili, Nekrofili, Voldtægt, Blotning for børn og voksne.
  Ja kortsagt: Alt mulig uhumsk.
  ———————————————————-
  Altså i dette tilfælde kan Islam forbydes ! !
  =============================================================

  Kommentar by Sindsro — 25. august 2016 @ 23:35

 18. sek 3.

  * Opfordringer til mord på jøder og anderledes troende strider i allerhøjeste grad.
  mod den offentlige orden, sådan som dette ord forstås i dette land.

  FØLGELIG MÅ DET VÆRE ET UOMGÆNGELIGT KRAV TIL ENHVER IMAM, DER VIL HOLDE MOSKÉ AT
  HAN UDTRYKKELIG OG OFFENTLIGT TAGER AFSTAND FRA SÅDANNE LÆRESÆTNINGER I KORANEN.
  Næsten alt i islam strider imod sædeligheden eller den offentlige orden, samt vores
  straffelov.

  §69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.
  § 69 Fortæller Jeg politikerne også dig Hr Justitsminister, hvordan I skal reagere:
  * (Ordnes nærmere ved lov. ??)

  Det er ikke sket. Altså i dette tilfælde kan Islam også forbydes!
  =========================================================================
  For at overholde den grundlov, som justitsministeren har påtaget sig at forvalte, SKAL
  justitsministeren fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og
  dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen,
  der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark.

  Der er ingen vej udenom – hvis Grundloven skal være det papir værd, den er skrevet på.
  ———————————————————

  Er det sådan I politikere vil have det.

  https://youtu.be/82zwV9AyW7o

  Sådan går det, hvis I politikere forsætter ud af det elendige spor, som I kører på nu.
  T A G J E R S A M E N.
  ===================================================================
  Rigtig god Kronik af Ole Hasselbalch. Ja. Selv politikere burde kunne forstå den.

  Kommentar by Sindsro — 25. august 2016 @ 23:35

 19. Ja der er grove løjer, men åbenbart nødvendig. bara en skam.

  Kommentar by Sindsro — 25. august 2016 @ 23:37

 20. Efter den stinkende kronik af dr.phlim Thorsklid Kældergaard så er højrefløjen onde, fordi de ikke henter minimum 70 millioner flygtninge herop til lille overskuds Danmark, fordi vores kontanthjælps system, arbejdsløshedsunderstøttelse og øvrige penge til de 70 millioner flygtninge og flere af den slags muhammeudgifter er der rigeligt råd til i vores velfærdssamfund, vi henter bare flere penge på venstrefløjens fantasi pengetræ.
  Hvis os onde på højrefløjen ikke bare henter flere penge på venstrefløjens fantasi pengetræ, så er det fordi vi er nogle gribbe, der æder små børn og sparker fupsylanter!
  Moske hænger nedskæringerne overalt i samfundet sammen med den bekostelige storimport af 80% enlig kommende fuldskæggede barne muhammed mandslinge fupsylanter, men dette regnestykke er nok for meget at forlange, at denne ildelugtende brækudgyder dr.phlim Thorskid Kældergaard kan regne ud.
  Så er der bare at håbe på, at denne afskyelige dr. phlim Thorskid Kældermandslinge bare bliver så skamfuld, så denne ondskabsfulde tone maestro forbliver i skammekrogen til sine dages ende eller bare forbliver et lille pip fra venstrefløjens fantasi pengetræ.
  Eller kan vi håbe på, at pip-pip dr. phlim Torskid emigrere til velduftende surströmming Sveristan, lugten der passer nok bedre.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 26. august 2016 @ 05:30

 21. Hvordan skulle de to fløje nogensinde kunne samarbejde?
  Efter Folketingets ferie bliver det en lang tilsværtning af hinanden. En lang valgkamp

  Kommentar by P — 26. august 2016 @ 06:17

 22. Thorkil Kjærgaard taler med to tunger som en imam. Venstrefløjens tæskehold sparker i den grad nedad, og venstrefløjen er ligeglad med at danskere mister understøttelse, bare de kan hælde 100 milliarder ned i Islams sorte hul. Det er jo ifølge venstrefløjen de fremmede der skal have først.

  Kommentar by k.m. — 26. august 2016 @ 07:58

 23. En værdidebat om følsomme emner som f. eks. demokrati tages bedst på et tørt sagligt, faktuelt grundlag. Ja, det lyder måske paradoksalt, men sådan er det erfaringsmæssigt. Det er det Ole Hasselbalch gør så glimrende stort set hver gang han publicerer noget. Derfor bliver man klogere af at læse hans kronik. Den er egnet til at vække eftertanke hos dem, der befinder sig i positioner med inflydelse på at styre udviklingen. Thorkild Kjærsgaard går derimod lukt i følelsesfælden og giver sig til at moralisere, patronisere og iscenesætte sig selv som et bedre menneske end dem, han ikke kan lide. Han er ikke den eneste. Det er faktisk det, som hele det toneangivende segment gør hele tiden. En rituel selvbekræftelse. Det bliver kun mere skingert i takt med at virkelighedens problemer hober sig op.

  Kommentar by monse — 26. august 2016 @ 09:05

 24. Off topic! Klik for at få bog udgivet. Følg siden: http://www.annemariewaters.org/an-appeal-for-two-minutes-of-your-time/

  Kommentar by barfbag — 26. august 2016 @ 09:33

 25. Venstrefløjen er generelt, for flertals opnåen noget ramt af at gå ind for proletariatets diktatur, altså diktatur. Det gør, set herfra, forholdet til demokrati svært i udgangspunktet. Andre baggrunde end om noget er forgået efter demokratiske kendetegn må derfor tillæges større betydning.

  Det væsentlige er måske ikke hvilken styreform der findes men hvilken politik der føres. Mit standardeksempel til støtte for argumentet er her at ytringsfriheden ikke siden 1771, under enevælden har været så fri som siden hen. Den lærde læser er som enhver anden velkommen til at modsige det.

  Kommentar by Peter Buch — 26. august 2016 @ 15:01

 26. (Vi ser lige bort fra den sociale kontrol, og alle ære-skam drab, og kendsgerningerne om 4 vidner ved .feks voldtægt ellers er det ikke voldtægt men hor og hun skal stennes ihjel, idet kvinder jo ifølge sharia kun er halvt så meget værd). Trompetfanfare.

  Så åbnede Danmarks første kvindelige mooske-kun for kvinder- med Sherin Khakahn som kvindelig imam. Jamen er det ikke dejligt? Kom så ikke og sig at kvinder bliver undertrykt, eller der ikke er ligeberettigelse for kvinder og mænd i Islam, når man særskilt kan åbne en mooske kun for kvinder.
  Der var stuvende fuldt. 30 muslimske kvinder. 30 ikke muslimer fra dagbladet politiken, Alternativet, og de radikale, og DR. 60 i det hele. Man håber med tiden at blive anderkendt som trossamfund.

  Sådan en nyhed er så sandelig værd at blæse op, for ligesom at give de ekstreme højrefløjs nyheder, som forholder sig til undertrykkelsen og konsekvensen af Islam sådan generalt i virkeligheden. (Gud er lille) God weekend. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2016 @ 05:54

 27. […] uges tid siden var det Ole Hasselbalch der slog det samme fast samme sted. Omtalt på Uriasposten, her. At den kriminelle naziislamist og jurist, Hans Gammeltoft Hansen, har en anden opfattelse ændre […]

  Pingback by konventions grænser | Undskabens Hotel — 27. august 2016 @ 07:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper