27. august 2016

Eksperter om stenkastere: Har haft løse rammer under opvæksten, måske opdraget af aupairpiger…

Natten til mandag blev der kastet sten fra en motorvejsbro i Silkeborg, og torsdag blev der tre steder på Sjælland kastet med sten fra broer. Fra en bro over Sydmotorvejen ved Køge, fra en bro over Hillerødmotorvejen ved Tingbjerg, samt i Rødovre ved Avedøre Havnevej. Signalementerne er sparsomme, og lyder ‘en gruppe unge i 16års-alderen’ og ‘to mørkklædte personer’. Værste episode foreløbigt, gik ud over en 77-årig mand, der fik smadret bilens soltag, da han kørte under broen ved Ruten/Høje Gladsaxe vej i Tingbjerg.

Der er ingen anholdte, men så er det jo godt der findes eksperter. Her citeret fra BT – Psykiater om stenkaster: Rigmandssøn kan stå bag.

“Endnu er ingen blev pågrebet, og derfor er alle formodninger om gerningsmændenes profiler indtil videre rene hypoteser…

Både Henrik Day Poulsen og Jørn Beckmann mener, at der kan være tale om personer, der har haft meget løse rammer under opvæksten. Hvor forældrene af forskellige grunde har haft svært ved at anvise, hvordan man opfører sig og har respekt for andre mennesker.

‘Hvis far og mor aldrig har været der, enten i fysisk forstand eller i psykologisk henseende, kan det sagtens føre til, at man får det her forvrængede syn på andres liv. Her skal man bare være opmærksom på, at fraværende forældre ikke udelukkende findes blandt misbrugere, dårligt integrerede indvandrere og tatoverede brian’er. De findes også socialgruppe 1, hvor der jo er forældre, der altid er på rejse og overlader børnene til aupairpiger. Manglende rammer og opdragelse finder du også i de højeste sociale lag, og derfor skal man ikke bare lede efter gerningsmændene i Tingbjerg eller på Nørrebro,’ siger Henrik Day Poulsen.”

(Motorvejsbro på Ruten, Tingbjerg)

Oploadet Kl. 19:15 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/75720/trackback

21 Comments »

 1. Hvad med også, at inddrage jordstråler, horoskoper og klæbeånder.

  Kommentar by Thorsted — 27. august 2016 @ 19:38

 2. Helt sikkert. De etniske berigelser kunne jo ikke finde på den slags, det véd alle jo. Når det endelig sker, er det jo kun de få, der ødelægger det for de mange

  Kommentar by Den Anonyme — 27. august 2016 @ 19:39

 3. Sjovnalisten kan meget vel have lagt vægt på noget helt andet end Hanrik Day Poulsen har gjort.

  http://tarek.dk/10-vilde-udtalelser-fra-henrik-day-poulsen-hdp/

  Kommentar by Træt — 27. august 2016 @ 20:09

 4. Ren polemik.

  Vi ved allesammen at det er 2-3-4-5 generations indvandre fra muslimske lande.

  Profilering er åbenbart kun noget man bruger overfor indfødte Danskere alt andet ville jo være “RACISTISK”.

  #3 Træt.

  Jeg tror at HDP åbner op for at det skulle være AFA´ere men det tror jeg ikke. De går normalt ikke efter tilfældige mål.

  Kommentar by Santor — 27. august 2016 @ 20:33

 5. Værste episode hidtil må vel være moren der blev dræbt ved Odense….

  Kommentar by Phil — 27. august 2016 @ 20:42

 6. Nå, så er HDP endnu en bøsse, der bekræfter mine fordomme om det segment. Jeg så ellers ham i et bedre lys på grund af hans positive bidrag i kampen for at kaste lys over den igangværende invasion. Det er muligt unge fra soc. 1 ville gøre det. Men, hvad er det for et katastrofalt mønster bøssen ser – eller burde se i de fleste af disse nålestiksangreb?

  Kommentar by Margrethe — 27. august 2016 @ 21:01

 7. Mon det samme gælder dem der skyder mod tyske HAere fra en BMW cabriolet? Sjovt køretøj til forhutlede indvandrere… Men bare rolig politiet er talstærkt til stede ved Black Armys klubhus for at forhindre rockerne i at give mospuderne røvfuld.

  http://ekstrabladet.dk/112/oejenvidne-til-rocker-skyderi-de-kastede-foerst-med-flasker/6260740

  Kommentar by Redneck — 27. august 2016 @ 21:05

 8. – phil

  Værst blandt de nye episoder.

  Kommentar by Kim Møller — 27. august 2016 @ 21:19

 9. – Redneck

  Det værste er næsten at jeg så indvandrere i en BMW Cabriolet tæt på Vollsmose, tidligere i dag. Kørte desværre i øsen uden dashcam. Argh.

  Kommentar by Kim Møller — 27. august 2016 @ 21:22

 10. Hvordan mon de kan have råd til at køre i BMW cabriolet?

  Alene forsikringen på en sådan bil, hvor brugeren er under 25 år må være i nærheden eller over 20.000 om året.

  Kommentar by Træt — 27. august 2016 @ 21:39

 11. 10. træt
  Du betaler.

  Kommentar by Sindsro — 27. august 2016 @ 22:11

 12. Du er ikke glemt, Jens Cini (Thorsted)

  Kommentar by BB — 27. august 2016 @ 23:33

 13. Jeg har lige målt afstanden på google maps, der er præcist 578 METER fra det torv i tingbjerg hvor indvandrerbander hænger ud og med jævne mellemrum slår nogen ihjel og hen til den motorvejsbro.
  Til sammenligning er der omkring 7-8 km til det område hvor de søde små aupair piger radikaliserer rigmandssønner.
  Konklusionen må være at politiet skal efterlyse nogle store dyre biler da rigmandssønnerne jo naturligvis ikke tager bussen 7-8 km for at begå drab med favnen fuld af store sten, det siger jo sig selv.. Mit “ekspert” honorar for at opklare sagen kan i donere til efterudannelse af henrik day poulsen til en der rent faktisk udfylder en funktion i samfundet istedet for at vildlede politiet, opvasker feks.

  Kommentar by per — 28. august 2016 @ 00:12

 14. Jeg kom lige i tanke om hvem henrik day poulsen var, og han plejer ikke at være helt så dum at høre på. Som de skriver på 180grader her: https://www.180grader.dk/Krimi/psykiater-om-stenkaster-rigmandssn-kan-st-bag-1?utm_source=toplist så kan det også være en journalist der har fordrejet hvad han har sagt eller fjernet store dele af det, for som en linker til derinde så plejer han ikke at lægge fingrene imellem når det handler om kulturberigere: http://tarek.dk/10-vilde-udtalelser-fra-henrik-day-poulsen-hdp/

  Men det er jo som alt der kommer fra vores presse når det handler om indvandrere umuligt at vide hvad fanden man skal tro på, når halvdelen af artiklerne er skrevet af mennesker der stemmer på det radikale venstre!

  Kommentar by per — 28. august 2016 @ 00:31

 15. Ja de har nok haft en ulykkelig barndom. Det må være hele forklaringen. Vi taler ikke højt om IS net voldopfordring og bl.a stenkast imod forskellige lande, herunder Danmark. Det har selvfølgelig intet med Islam at gøre. Har opdaget/oplevet hvordan pressen har fordrejet og løjet under en SIAD demonstration i Århus til støtte for de Grøndlændere der var blevet etnisk udrenset fra Gellerup. (Der var ingen grøndlændere til stede….jo der var bl.a fra Grøndlands radio. vi blev selvfølgelig mødt af hjernedøde moddemonstranter på rådhuspladsen. – Ingen racister i vores gade- fra halvhjernerne fra rødfacisternes garde, hvilket selvfølgelig må tolkes som at Grøndlænderne var racister, og derfor etnisk udrenset). Hvad er der at sige om de officielle medier? Everybody says she,s a lady. Everybody knows she,s a whore. (kinesisk udtryk om censurtiljublet officielle myndigheder).

  Kommentar by Michael Unna — 28. august 2016 @ 05:50

 16. Det mest gennemførte eksempel på fraværende forældre
  finder man vist i den engelske overklasse, hvor man
  i flere generationer har overladt opdragelsen til
  slænget af andre elever og nogle fjerne lærere på
  Eton og Cambridge. Det har mig bekendt ikke ført til
  et dysfunktionel England. Mon ikke forklaringen i
  stedet er de normer familien er bygget op omkring.
  Mit indtryk af au pairs’ne, er at deres normer meget
  ligner de gamle munkes, bed og arbejd, men måske i
  omvendt rækkefølge. Det med au pairs’ne minder
  forresten også en del om nannys, som i den angel-saksiske
  verden har opdraget mangen en leder. Det er vist en ommer.

  Kommentar by Michael — 28. august 2016 @ 08:06

 17. Så får de National Konservative igen skylden for terror i Danmark, man undres at der ikke svares igen på løgnen, men det beviser at alle statsstøttede medier er styret af kommunister og socialister og det er mærkeligt at 50% af personerne i diverse offentlige udvalg er af anden etnisk herkomst end Dansk, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. august 2016 @ 08:34

 18. 17. emmagad
  §67 og §69 skriger bl.a. til himlen for et forbud.

  Kommentar by Sindsro — 28. august 2016 @ 11:38

 19. I opfører jer som KKK’ere, der sagde, at det sgu nok var en “nigger”, der havde gjort det, hvorefter de klyngede en tilfældig op.

  Næ, jeg tror, at det enten er en etnisk grønlænder eller en etnisk schweizer.

  Er det ikke spændende at høre, hvad jeg “tror”?

  Kommentar by Niels O — 28. august 2016 @ 20:42

 20. Mange syge mennesker i dette land, som kan udtænke de mest vanvittige undskyldninger for noget, som man i gamle dage kaldte ondskab! Der er mennesker, der er ondere end andre, og det er især muhammedanere. Folk, som kan finde på at lægge sig på lur for at smide store sten ned på tilfældige, de burde selv ekspederes ned samme vej!

  Jeg håber, der er nogle danske mænd, der lægger sig på lur og afregner ved kasse 1. Politi og politikere gør jo ikke.

  Kommentar by Kuffar — 28. august 2016 @ 22:35

 21. #19 Er du nu rykket over på Uriasposten? KKK taktik var faktisk ret effektiv, indtil forbundsregeringen begyndte at blande sig.

  Kommentar by Odo — 28. august 2016 @ 23:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper