29. august 2016

Tyskland: Flygtninge deler holdninger med højrepopulistiske AFD, som får sine stemmer fra røde SPD…

I forrige uge bragte Berlingske historien om, at flygtninge og indvandringsmodstandere deler holdninger i spørgsmål om ‘homoseksualitet og førægteskabelig sex’. Flygtningenes holdninger mindede ifølge en forsker, “mest om værdierne hos AFD-tilhængere eller Pegida-bevægelsen”, og således insinueres det, at den yderste højrefløj er hyklere. Islam har mest til fælles med den der allerstedsnærværende reaktionære højrepopulisme, så at sige.

AFD står til at få 21 procent i Mecklenburg-Vorpommern, men vælgerne kommer sjovt nok ikke fra Angela Merkels CDU, men primært fra venstrefløjen, herunder Sozialdemokratische Partei Deutschlands. Detalje set i Jyllands-Posten – Ungt indvandrerkritisk parti stormer frem på Angela Merkels hjemmebane.

“Partiet ser ud til at få et særdeles godt valg, når indbyggerne i delstaten Mecklenburg-Vorpommern søndag den 4. september skal vælge ny regering. En ny meningsmåling viser, at 21 pct. af vælgerne vil stemme på partiet, som blev grundlagt i 2013.

Dermed haler AfD ind på det konservative CDU, som ligger blot et procentpoint højere i delstaten, der også huser Tysklands kansler Angela Merkels valgkreds. Holder meningsmålingen stik, er det primært venstrefløjen, som må aflevere stemmer til det indvandrerkritiske parti.

Især SPD må holde for, partiet står nemlig til denne gang at få 28 pct. af stemmerne, hvor det ved det seneste valg i 2011 fik opbakning fra næsten 36 pct. …

Og selv om AfD primært får opmærksomhed, når det udtaler sig stærkt kritisk om indvandringen, stemmer undersøgelsens resultater godt overens med en anden undersøgelse, som forskningsinstituttet Deutschen Instituts für Wirtschafsforschung og Berliner Humboldt-Universität netop har lavet.”

(Berlingske, 18. august 2016)

Oploadet Kl. 10:07 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/75759/trackback

1 kommentar »

  1. Mecklenburg-Vorpommern er Tysklands suverænt fattigste delstat. Der er ikke mange migranter dér, da det ikke er et eftertragtet sted. Kønsfordelingen er rigtig skæv, langt flere unge mænd end unge kvinder. Kvinderne i delstaten har i langt højere grad end mændene uddannelse, hvorefter de søger andetsteds hen i Tysklan.
    Migranter véd så udmærket, hvad de skal efterspørge.

    Forbløffende, som den muslimske menneskesmuglermafia formår at formidle viden til græshopperne, øh grænseshopperne.

    Kommentar by Henrik Petersen — 29. august 2016 @ 16:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper