7. september 2016

Troll: Tyve gange ‘Pedersen’, sommeren 2016

Jeg har ikke tid til at følge debatten her på siden, og for tre måneder siden besluttede jeg mig for helt at ignorere kommentarer fra ‘Pedersen’. En nordjysk internet-troll, der angriber fra alle vinkler med avanceret sofisteri, velsagtens i håb om at fremprovokere respons. Livet er for kort til onani med ord. I lørdags var undertegnede ‘rød som en i helvede’, og tidligere samme uge blot en pseudo-borgerlig, fordi jeg er imod topskat.

Gennemlæsning af Pedersens indlæg denne sommer gør mig ikke klogere på det ideologiske udgangspunkt. Han er imod kapitalisme/casino-liberalisme, men også imod planøkonomi/tabersocialisme. Han hader nationalkonservative, og det han kalder ‘hegemonisk zionisme’, og selvom der er klare tråde til jødehad og biologisk racisme, så har han kun foragt til overs for nationalister og nationale socialister.

Det er svært at afkode Pedersen, og måske giver det slet ikke mening at forsøge. Trolle lever af opmærksomhed, og tre måneders tavshed fra min side har blot gjort ham endnu mere manisk. Herunder tyve mere eller mindre personlige kommentarer om undertegnede. Alle ukommenteret i tråden.

“Det er sgu en smule aparte hvorledes ornitologi, skal forbindes med propaganda for DF og infantile nationalromantiske sværmerier… For den gamle jæger er blot en erindring i tågen over i engen, afløst af negerblod med det rette linseobjektiv.” (15. juni 2016)

“Man skal være ydmyg, men mulat Kim Møller håber på et godt indlæg fra en neger så taber nationen kan udligne en skandinavisk føring af rang! I er til grin, rotterne og rendestenen. PS Kim Nyd din kærestes overførselsindkomst du kan jo ikke arbejde! (27. juni 2016)

“Ok i aften er vi ligeglad med halvniggeren Kim Møller og Martin jødekage kasler vi smed Brecxit ud fra nord og i kan nyde jeres proforma sommerfester. Her er der nordisk fest for Island !Æd jeres hore koners overførselsindkomst.” (27. juni 2016)

“Brexit eller hva fanden i uægte nordboere kalder det! Vent reel kamp jøde krejlere! Kim Møller er ik andet end en ulevedygtig lammehale i et palæo inficeret iltfrit hav. Lev med det!” (27. juni 2016)

“Jeg ved Kim Møller bliver så træt, og Uhrskov bliver så træt, og Camre ser umådelig træt ud, men det kan kun være et godt tegn, for er der noget man bliver træt af, så er det, at omgås zionistiske hegemoniske slet skjulte megalomaner.” (2. juli 2016)

“Hmm uanset Kim Møller kan ikke være White supremacist! En efterkommer af en mulat er en halvneger er en halvneger. Og det er ganske vist!” (8. juli 2016)

“… blev bombet af Islamisk Stat-sympatisører… hva ba? Er hotten tot bloggeren blevet kulturradikal eller socialist (same same!), siden han ikke bare konstatere Islam og muslimernes uniformitet og hegemoniske fællesskab. Men hvad kan man forvente af en post middelalder negerblod i årene andet end arvelig lav intelligens…” (15. juli 2016)

“Kim Møller bliver aldrig nogensinde rigtig national konservativ, da han har nigger slaveblod i årene, det er et faktum såvel, som det er et faktum, at de der forædlede indiske fjerkræ aldrig bliver til røde malkekvæg!” (23. juli 2016)

“Og til niggeren Kim Møller. Hvordan kan du hylde en øl lavet i et fællesskab mellem en erklæret kulturradikal, og en pensioneret perle strømmer ? Det må være dine gener fra guldkysten, der har sat din IK under 90! (25. juli 2016)

“Jeg Elsker Holger Danske og nigger Kims tilbagestående returneringer til hvad han selv definerer som en troll. Fakta og signifikans har aldrig været dette foras kop te. !!!!” (25. juli 2016)

“Det viser sig gang på gang, at så snart man pakker islamkritik ind i en zionist venlig og 80er ophøjet Reaganisme, skyder man sig selv i foden.” (27. juli 2016)

“Husk nu at Bendixen er jødisk! Du falder af på den gamle dreng! Desuden er Kim Møller af nigger slægt…” (7. august 2016)

“Nigger Kim aner tydeligvis ikke hvad det betyder, når mosekonen brygger…” (7. august 2016)

“Kan kun give dig ret i, at det faktisk ikke er relevant, at Kim Møller har godt med subsaharan DNA i hans gener/neger i sig, men du er hermed fri til, at betragte det som irellevant… .”

“Et normalt helt legitimt spørgsmål for neger Møller i sådanne tilfælde…” (15. august 2016)

“Men men, det er hele vejen rundt der skal tages fat! Jeg accepterer faktisk ikke, at ‘liberale borgerlige’ og ‘national konservative’ advokere og politiserer for noget de ikke selv kan stå inde for, med mindre altså, at de betaler selv. … Hedebonden havde sgu ette tid eller brug for, at være ornitolog på overførsel!” (25. august 2016)

“Personligt vil jeg da hverken bidrage til dine, Kims kones eller Suleimas ydelser. Jeg påtvinger heller ikke jer, at købe mine varer vel!” (25. august 2016)

“… Venstre pisser op og ned af ryggen på DF(og specielt deres vælgere)igen, altimens pseudo ‘borgerlige nationalkonservative’ hygger sig med ‘konens’ overførselindkomst!” (29. august 2016)

“Rød som ind i helvede og medlem af 3F…” (3. september 2016)

“Altid morsomt når folk der ikke er i nærheden af, at betale topskat går ind i et større ideologisk forsvar for neoliberalisme.” (5. september 2016)

Oploadet Kl. 21:20 af Kim Møller — Direkte link69 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/75980/trackback

69 Comments »

 1. Tak, Kim Møller. Men spild ikke mere tid på ham. Vi andre påskønner din enorme indsats!

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. september 2016 @ 21:27

 2. Personligt har jeg forlængst gjort det til en vane at hoppe over indlæg fra Pedersen, det samme for en række andre konspirationstosser, der mener, at Israel og USA stod bag 9/11 osv.

  Heldigvis er der gode kommentatorer, langt størsteparten faktisk.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. september 2016 @ 21:30

 3. Schizofreni. Psykiatri, ikke ideologi

  Kommentar by BB — 7. september 2016 @ 21:33

 4. Jeg ved, at du principielt ikke “banner” folk, men kommentarerne ville være væsentligt mere overskuelige, hvis “Idiot-Pedersen” blev blokeret.

  Kommentar by Odo — 7. september 2016 @ 21:35

 5. Kim, du har lige fodret svinet. Mat 7.6: giv ikke hunde det hellige, ogkast ikke jeres perler for svin…

  Kommentar by River — 7. september 2016 @ 21:40

 6. Det værste man kan gøre ved ‘Pedersen’-typer er helt at ignorere dem.
  Han har jo ikke fattet noget som helst, og er heller ikke i stand til at argumentere, han vil kun provokere.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 7. september 2016 @ 21:50

 7. Modsat de fleste andre der kommenterer på denne blog, forholder jeg mig til det postede emne, og når jeg en sjælden gang ikke gør, forholder jeg mig til andre off-topic kommentarer. Med hensyn til “Rød som ind i helvede og medlem af 3F”, så er det ikke møntet særskilt på Hr. Kim Møller, men mere ment som en generel kommentar til hykleriet omkring hele debatten over ideologiske og politiske påståede standpunkter.

  At Kim Møller føler sig stødt på manchetten over mine hentydninger til hans etniske ophav mm. rører mig sådan set ikke, jeg har bare brugt det alment accepterede sprogbrug på siden iforhold til faktualiteter. Men jo opmærksomhed er da noget alle kan bruge.

  Kommentar by Pedersen — 7. september 2016 @ 21:59

 8. Ok – Jeg synes nu den sidste måneds indlæg fra Pedersen har været anderledes og flere ikke så dårlige!!

  Da han skrev disse infame indlæg som vist her skældte jeg også ud!!

  Troll eller ej – i forhold til andre trolle er der nu af og til fornuftige betragtninger – alsidige javel…men det må man vel også godt være?

  Så nu røg jeg vel også ud med badevandet eller i kattebakken og hvad man ellers elsker at sætte folk i bås med, hvis man ikke er 100% enige i alle indlæg her…?
  Jeg synes der er ved at blive lidt vel trangt i ytringsfriheden herinde – pas nu på ikke?

  Kommentar by Black Watch — 7. september 2016 @ 22:00

 9. Tonen kan vel iøvrigt aldrig blive en del af problemet eller?

  Kommentar by Pedersen — 7. september 2016 @ 22:04

 10. -> Pedersen

  “Modsat de fleste andre der kommenterer på denne blog, forholder jeg mig til det postede emne, og når jeg en sjælden gang ikke gør, forholder jeg mig til andre off-topic kommentarer. Med hensyn til ‘Rød som ind i helvede og medlem af 3F’, så er det ikke møntet særskilt på Hr. Kim Møller…”

  Din kommentar lød i sin helhed: “Rød som ind i helvede og medlem af 3F… .”, og var anden kommentar i en tråd med overskriften ‘Giftig kronvikke, Tarup-Davinde, 3. september 2016’. http://www.uriasposten.net/archives/75898

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2016 @ 22:07

 11. -> Black Watch

  “… nu røg jeg vel også ud med badevandet eller i kattebakken og hvad man ellers elsker at sætte folk i bås med, hvis man ikke er 100% enige i alle indlæg her…?Jeg synes der er ved at blive lidt vel trangt i ytringsfriheden herinde – pas nu på ikke?”

  Du er kun ansvarlig for det du selv skriver, og det er netop humlen. Jeg banner ikke Pedersen, men citerer ham ordret. Forskellen er alt.

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2016 @ 22:10

 12. Mange tak :-)

  Jeg er glad for, at der du tydeliggøre, at visse bloggeres kommentarer mere er Trolle-fiskeri, end egentlig fornufts baseret indlæg. Pedersen har hjemsøgt denne blog, og netop hans biologisme, og sammenblandinger af forskellige ideologier “støjer” ret meget.
  Det personer som Pedersen der er med til at journalister og andre kan definere Uriasposten, som “højerradikal”, “semi-nazistisk” og dets lige. Tonemestrene høre jo aldrig op og Pedersen er gefundenes Fressen.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 7. september 2016 @ 22:25

 13. STOP!!! Det var en type som “pedersen” ved navn “niels O” der egenhændigt tog livet af 180grader.dk, så de nu ikke bestiller andet end at diskutere med hinanden om og med ham i ALLE emner derinde. Jeg vil nødigt se danmarks bedste blog ryge samme vej bare fordi de har fået internet på psykiatrisk afdeling.

  Brug hellere tiden på at udstille dem der er i en position hvor deres holdninger rent faktisk gør en forskel = politikere, “eksperter”, medlemmer af “eliten”, bonnichsen, og den slags.
  http://ih0.redbubble.net/image.49976635.7176/flat,800×800,070,f.jpg

  Kommentar by per — 7. september 2016 @ 22:36

 14. @Kim Møller

  Ærlig talt havde jeg ikke forventet opmærksomheden, men ser da frem til, hvad det end måtte bringe.

  Uanset min kommentar om, at være “Rød som ind i helvede og medlem af 3F” bliver postet i en tråd om blomster i en fynsk kalkgrav, så er det stadigvæk en generel kommentar omkring alment politisk og ideologisk hykleri. Det gør næppe den store forskel andet end, at måske netop den kommentar kan siges, at være noget off-topic.

  Man er altid selv ansvarlig(som myndig) for hvad man skriver, siger eller gør af handlinger iøvrigt, rent juridisk er det dog væsentligt i hvilken kontekst man gør det i.

  PS. Jeg har kommenteret her længe, og udover min nuværende mail havde jeg tidligere mailen netpost02@hotmail.com. Vi har vist også haft en kortere privat kommunikation på Facebook for nogle år tilbage.

  Kommentar by Pedersen — 7. september 2016 @ 22:42

 15. ” bare fordi de har fået internet på psykiatrisk afdeling.”

  Klassekommentar lol

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. september 2016 @ 23:11

 16. Jeg mistænker lidt at Pedersen er en venstreekstremist trold der forsøger at tilsværte Urias.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. september 2016 @ 23:17

 17. Pedersen og dennes adfærd minder i den grad om Niels O, leder af forummet 180 grader, som nu nærmest er lukket og primært køres af denne troll, åbenbart med OBO’s velsignelse.
  Smid dog sådan et utyske ud.

  Kommentar by Knud Madsen — 7. september 2016 @ 23:55

 18. Kim Urias Møller sidder på den yderste og farligste post i Danmark, og den udholdenhed Kim Urias Møller har udvist gør ham til den modigste mand i Kongeriget Danmark, min mission på Uriasposten er at kommentere på artiklerne så Kim Møller ved at det nytter noget at kæmpe frihedskampen for et islamfrit Danmark, samtidig er det et håb at de national konservative politikere får større vælger tilslutning ved næste valg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. september 2016 @ 00:01

 19. 23:55 Knud, jeg tror Niels O er blevet slettet, men det er sandt, at 180 næsten kun handlede om ham.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 8. september 2016 @ 00:02

 20. Ligger nøglen til opklaringen mon i denne sætning: “Jeg påtvinger heller ikke jer, at købe mine varer vel!” ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2016 @ 00:03

 21. Niels O blev slettet, og alligevel ikke.

  Nu er han tilbage med firdobbelt styrke under Monty Python navnet Ftang-Ftang og an melder alt og alle, der antyder at muslimer står bag f.eks. den seneste tids stenkasten mod biler.

  Hjernedøde OBO og hans moderator sletter på livet løs på Niels O’s bud.

  Kommentar by Træt — 8. september 2016 @ 00:08

 22. For nogen tid siden var der forlydender om, at godhedsindustrien ville ansætte såkaldte påvirkningsagenter. De skulle infiltrerer de sociale netværk og så tvivl og splid. Betalt og inspireret af EU-systemet.

  Vi har fået vores helt egen “Pedersen”. Godt dansk navn, iøvrigt :-)
  180grader har deres helt egen Niels O. Godt dansk navn, iøvrigt :-)

  På Uriasposten er der én enkelt trolleklovn.
  På 180grader er der én enkelt trolleklovn.

  Tilfældigt?
  Selvfølgelig ikke. De bliver begge betalt for deres fuldtidsarbejde.

  Forskellen er det intellektuelle niveau.
  På 180grader skal der ikke så meget til før vulgærliberalisterne kammer over. Niller-Nul har trukket dem rundt ved næsen i flere år nu.
  Vulgærliberalister er tilsyneladende ikke for skarpe.

  På Uriasposten har vi vænnet os til at ignorere “Pedersen”. Alligevel fremturer idioten med det ene tåbelige, usammenhængende vrøvleindlæg dag efter dag efter dag …

  Hvad laver “Pedersen” så herinde, når vi nu ikke rigtig gider at forholde os til den daglige idioti?
  Hvorfor blive idioten ved?

  Black Watch skrev: “Ok – Jeg synes nu den sidste måneds indlæg fra Pedersen har været anderledes og flere ikke så dårlige!!”

  Jeg har haft det på samme måde, og strategien er klar: “Pedersen” smider, i ny og næ, en luns kød til os så vi kan fornemme at der måske er en mening bag al ordskvalderet. Og så læser vi måske næste indlæg, som skal få os til at skamme os over at være hvide/danskere/kristne osv.

  Hop IKKE på limpinden!
  “Pedersen” er en sprogligt begavet luder for den multikulturalistiske industri. Købt og betalt af folk, som vil smadre Vesten.

  Kim Møller, vil du venligst udelukke “Pedersen”, som du udelukkede “Niels O”?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 8. september 2016 @ 00:59

 23. Enig med hr naturli, enten ingnores Troll’en eller også bandes han. Kim har tydeligvis ikke ignoreret ham med denne tråd så der er kun den anden mulighed tilbage…..

  Kommentar by redneck — 8. september 2016 @ 04:17

 24. ‘Hr Pedersen’ skulle vel ikke være den samme som har kaldt sig for ‘Simon73’ eller ‘Niels nul’ eller ‘Ftang ftang’ og adskillige flere på 180 grader?

  I så fald er han et venstreorienteret stor’troll’ der helst skal ignoreres! Jeg tror at det værste man kan gøre er at udelukke ham, for så kommer han bare igen med endnu et nyt ‘navn’, igen og igen og igen og… Det var i hvertfald det han gjorde på ‘180 grader’ hvis det nu er den samme, men det er jeg ret sikker på at det er!

  Odd S. Olavssøn (Jeg tør jo godt skrive i mit eget navn, selv om mit efternavn er unikt i Danmark). Måske skulle du prøve at være dig selv, Simone, eller hvem du nu end er (Niels nul?).

  Kommentar by Odd S. Olavssøn — 8. september 2016 @ 04:36

 25. Hej Odd

  “Jeg tror at det værste man kan gøre er at udelukke ham, for så kommer han bare igen med endnu et nyt ‘navn’, igen og igen og igen og…”

  Det var ikke svært at genkende vores egen Holger Danske, som nu, efter en række navneskift og dårlige undskyldninger, kalder sig Ole Kjelmann. At de primitive liberalister på 180grader endnu ikke har fattet, at de skal ignorere idioten Niels Nul, kan ikke bruges til noget her hos os Danskere. (Simon73 er iøvrigt ikke så dum, at man ikke kan føre en fornuftig dialog med ham – han er IKKE Niller Nul)

  Vi skal ikke gøre os selv dummere, end vi egentlig er, vel ? ;-)

  “Pedersen” skal bare blokeres.
  Der er rigeligt med idioter blandt de 7 mia. mennesker i Verden.

  Og så har du bare det fedeste navn. Odd !!! :-)

  Kommentar by Hr. Naturli' — 8. september 2016 @ 05:38

 26. @Odd

  Jeg kan garantere dig, at jeg ikke er denne her Niels nul(eller andre for den sags skyld), som mange åbenbart forveksler mig med. Jeg har iøvrigt aldrig kommenteret på 180grader, og kan faktisk ikke mindes, jeg nogensinde har været på siden.

  Med hensyn til, at kommentere i eget navn, så gjorde jeg det faktisk i lang tid her på Uriasposten, og det er ikke svært, at finde frem til mit fulde navn. Jeg underskrev iøvrigt ofte med fuld adresse og tlf nummer, som en respons på, alt det lort(og løgn) der bliver skrevet under dække af anonymitet.

  Det stoppede jeg med da div. mere eller mindre uvedkommende “patrioter” kimede mig og mine nærmeste ned i tide og utide samt Facebook chikanerier, hvor bla. en satirisk post over den politiske situation ved et valg samt en Facebook ven med et SF logo afgjorde, at jeg jo bestemt var venstreekstremist, og det der var værre.

  Da jeg første gang postede mit fulde navn og adresse mm. advarede Kim Møller mig om, at han kendte til flere der havde gjort lignende her på siden, som derefter var blevet opsøgt af 2 og 3 g AEHer, hvilket jeg responderede med, at kalde Kim Møller for en “klam stodder” som jeg lige husker det.

  Jeg har aldrig bekendt mig til eller på anden måde været tilknyttet til nogetsomhelst politisk parti, organisation eller lignende (et toårigt medlemskab af Krifa er næppe særligt politisk), jeg har aldrig deltaget i demonstrationer eller moddemoer, er kulturkristen medlem af folkekirken omend jeg gerne kritisere såvel kristendom som islam og andre religioner, ideologier mm.

  Man kan spørge sig selv om hvorvidt grov retorik, nedsættende skrift og tale er nødvendigt, om det kan ændre en udvikling eller tjener egne interesser på lang sigt, og om en modreaktion hvor man vender slige ord mod den “rene der kastede den første sten” ikke besudler en selv i samme grad. Jeg ved ikke, men det handler nok mest om feelgood, og ikke så meget andet, og det er vel kernen i problemet, at tonen må under ingen omstændigheder anfægtes uanset problemstillingerne ikke flyttes en meter.

  Kommentar by Pedersen — 8. september 2016 @ 06:02

 27. @Pedersen

  Det korte af det lange er, at du er til skade for vores fælles kamp mod systemet og udviklingen, fordi du binder en del menneskers energi med dine udgydelser der for det meste er for uklare til at man kan bruge dem til noget, ikke mindst set i den kontekst af pseudointellektuelt vrøvl, vrøvlegrammatik og rendestensudtryk som hørmer omkring dig. Og velvillige forsøg på at forstå dem for at fange et enkelt måske upåagtet guldkorn koster tid.

  Så selv om dine intentioner skulle være “positive” set fra et dansk nationalt perspektiv, så ender det med at mange af dine udgydelser bidrager til forvirring og tidsspilde, ikke mindst for blogejeren, som jo er nødt til at følge med i hvad der skrives for ikke at få ubehageligheder på sigt.

  Du er nok et lidt ensomt eller alene menneske som trænger til at blive set, hørt og bemærket, og det lader til at al opmærksomhed, positiv eller negativt er velkommen. En person med formentlig meget viden og intelligens, som dog ikke kan bruge det til meget andet end at udsende nødråb i form af indlæg som påstår at handle om noget helt andet. Der er mange tastaturkrigere som dig med varierende grader af syndromet. Hvis det er muligt at have Turettes syndrom på skrift, så gætter jeg på at dette forklarer dit store behov for at skrive “nigger”, eller andre absurde skældsord.

  Selv om du ikke er en venstreorienteret troll så har du en lignende effekt. Tidsspilde forvirring, ophidselse der fjerner fokus fra emnet / sagen.

  Det er kun dig selv der kan redde dig fra dette skråplan. Måske er der nogle rekreative eller medicinske stoffer som du midlertidigt kunne have gavn af, men jeg tror nok den rigtige medicin ville være menneskelig kontakt. Forsøg med noget kropsmassage eller anden form for terapeutisk kontakt. Jeg føler med dig, og jeg mener det ikke nedsættende.

  Kommentar by Balder — 8. september 2016 @ 06:55

 28. Yup, det er min “gamle ven” peter pladdernakke. Spring ham over.

  Ps. Det er da rart at KM heller ikke gider ham!

  Kommentar by Santor — 8. september 2016 @ 07:08

 29. @Balder

  Interessant at netop du mener mine kommentarer er tidsspilde og, at jeg er til skade for “vores” (i dit perspektiv) fælles kamp. Jeg giver et slag på tasken, at med netop lignende begrundelser bliver der i hver anden tredje tråd du deltager i argumenteret for, at netop du burde ignoreres. Jeg er sikker på, at mine 10 års + kommentarer her ikke kommer i nærheden af den statistik.

  Turettes på skrift det er der sikkert mange der rammes af på forskellige foraer, som du selv siger, men for det meste er det nu for mit vedkommende en række overvejelser omkring kontekst og sprogbrug iøvrigt der gør udslaget. At jeg har fyret en sviner eller to af i en brænder vil jeg gerne stå ved, men overordnet set er jeg fuld bevidst om, at jeg spiller på et eksisterende sprogbrug og retorisk “miljø” som jeg vender om.

  Ps. Du skal ikke bekymre dig om mig, jeg klarer mig glimrende.

  @Santor

  Selvfølgelig, jeg står ved hvem jeg er, det har du åbenlyst et problem med før som nu.

  Kommentar by Pedersen — 8. september 2016 @ 07:52

 30. @ Pedersen — 8. september 2016 @ 07:52

  Det der kunne Niller Nul lige så vel have skrevet (Niels O Pedersen????)
  Samme ordvalg, samme selvhøjtidelighed.

  Kommentar by Knud Madsen — 8. september 2016 @ 08:23

 31. Denne sætning siger alt.

  “Jeg kan garantere dig, at jeg ikke er denne her Niels nul(eller andre for den sags skyld), som mange åbenbart forveksler mig med. Jeg har iøvrigt aldrig kommenteret på 180grader, og kan faktisk ikke mindes, jeg nogensinde har været på siden.”

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 8. september 2016 @ 08:53

 32. “Da jeg første gang postede mit fulde navn og adresse mm. advarede Kim Møller mig om, at han kendte til flere der havde gjort lignende her på siden, som derefter var blevet opsøgt af 2 og 3 g AEHer, hvilket jeg responderede med, at kalde Kim Møller for en “klam stodder” som jeg lige husker det.”

  Det er jo ren røvhuldsopførsel, Kim advarer dig og du kalder ham klam stodder. Det samme iøvrigt dine fantasier om hans forfædre. 90+% af læsere og kommentatorer her er flinterende ligeglade med om Kim har en afrikansk forfader. Det var vi iøvrigt alle, bare et spørgsmål om at gå langt nok tilbage. Dansk, eller civiliseret, sindelag er ikke et pigmenteringsspørgsmål.

  Pedersen, du er en idiot, sådan er det bare. Try to live with it.

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 08:59

 33. Kan det være den samme terroriserende internettrold som den berygtede “Niels O” (nu “Ftang Ftang”) som har overtaget 180grader.dk med Ole Birk Olesens velsignelse?

  Kommentar by Jørgen — 8. september 2016 @ 09:06

 34. # 29 peter pladdernakke.

  Nej, jeg er fuldstændig ligeglad med at du dox´er dig selv. For min skyld kan du hoppe rundt på et ben og skrige som en baby, hvilket pretty much, er hvad du gør.

  Og, selvfølgelig vidste jeg hvem du var oven i købet før det kom frem. Se i OT for et par uger siden.

  Det der undre mig er hvorfor du ikke selv annoncerede dit navneskift, hvilket er normal procedure på nettet. Så du står altså ikke helt ved dine ord!

  Kommentar by Santor — 8. september 2016 @ 09:14

 35. Jeg Pedersen får for meget opmærksomhed her. I en vis forstand har han vundet en troll jackpot ved at få sin egen Urias post. Jeg var ikke opmærksom på ham før nu.

  Jeg ved selv hvor svært det kan være men jeg tror man skal ignorere trolls. De får et endorfin kick af enhver opmærksomhed, særligt angreb og tegn på at de har ‘ramt’ andre. Ligesom insurgents kan trolls desværre ikke slåes ned med frontalangreb. De kan kun kvæles langsomt og i trollenes tilfælde ved at nægte dem opmærksomhed som er det de kommer efter på nettet.

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 09:43

 36. # 34 Løvetæmmer.

  Du kan også se det som en disclaimer fra KM så han IKKE i fremtiden bliver taget til indtægt for peter pladdernakkes udgydelser :)

  Just sayin´

  Kommentar by Santor — 8. september 2016 @ 09:48

 37. Kommentar by Santor — 8. september 2016 @ 09:48

  Ja, god pointe :-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 09:51

 38. @ Hr. Pedersen, eller hvem du nu måtte være…

  “Jeg har iøvrigt aldrig kommenteret på 180grader, og kan faktisk ikke mindes, jeg nogensinde har været på siden.”? Lider man af selektiv hukommelse(stab), eller?

  O.k. det er egentlig lige meget om du er troll Nul eller troll 73, men kommentarer som denne:

  “Ok i aften er vi ligeglad med halvniggeren Kim Møller og Martin jødekage kasler vi smed Brecxit ud fra nord og i kan nyde jeres proforma sommerfester. Her er der nordisk fest for Island !Æd jeres hore koners overførselsindkomst.” (27. juni 2016)

  diskvalificerer dig for tid og evighed til at blive taget alvorligt af MIG! Det svineri du skrev der hedder “at gå efter manden i stedet for bolden”, og det er lige til straffespark OG udvisning!

  @ Hr. Naturli’: Tak for komplimentet, som du nok kan se er jeg oprindelig nordmand.

  Kommentar by Anonym — 8. september 2016 @ 10:03

 39. 29 07:72 “Pedersen”. Meningen med en debat er at alle skal komme til orde. Vil man indgå i en dialog med andre af debattørerne, så må der være visse regler, som altid skal følges, for at man kan følge hinandens tankegang, til deres logiske konklusion.

  Ytringsfriheden er ukrænkelig og suveræn.

  Spørgsmål/Svar dialogen er et påbud om at kunne argumentere logisk, samtidigt med, at man overholder logikken, matematikken og fornuftens regler.

  Denne spørgsmål/svar dialog mellem deltagere påbyder dem, at besvare spørgsmål, som er valgt ud af spørgeren, for at belyse uklarheder i svarerens argument.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 8. september 2016 @ 10:03

 40. Videre mine herrer.
  Dyrkere af Satan bør udslettes.

  Kommentar by Sindsro — 8. september 2016 @ 10:05

 41. @ Pedersen

  Uagtet om du skulle være Niels nul eller en anden kendt troll her inde, så mener jeg bare at kommentarer som denne;

  “Ok i aften er vi ligeglad med halvniggeren Kim Møller og Martin jødekage kasler vi smed Brecxit ud fra nord og i kan nyde jeres proforma sommerfester. Her er der nordisk fest for Island !Æd jeres hore koners overførselsindkomst.” (27. juni 2016)

  diskvalificerer dig fra enhver saglig diskussion! Det du gør der er at gå efter manden, og ikke bolden, og det er lige til straffespark OG udvisning!

  @ Hr Naturli’:
  Tak for komplimentet. Som du nok kan se, er jeg oprindelig nordmand (og stolt af det!).

  Kommentar by Odd S. Olavssøn — 8. september 2016 @ 10:10

 42. https://web.archive.org/web/20160908091039/http://www.uriasposten.net/archives/75980

  Kommentar by Ole Kjelmann — 8. september 2016 @ 10:11

 43. Jeg er faktisk ret sikker på, at Kim Møller er udmærket klar over, at jeg ikke er denne åbenbart interessante Niels nul. Jeg kan også gentage, at jeg aldrig har kommenteret på 180grader.

  De sidste 5 min i denne video med Kim Møller er udgangspunktet på hvorfor jeg afprøver den sproglige og retoriske tolerance samt det eksisterende sprogbrug i dette fora. Kim Møller kan selvfølgelig have skiftet mening, andre kan føle sig krænket eller skiftet mening. Det kan jeg jo kun beklage, og erkende min medvirken til.

  https://m.youtube.com/watch?v=fsL63Izk4aI

  Kommentar by Pedersen — 8. september 2016 @ 10:21

 44. 10:21 Pedersen, nu du har været herinde så meget, så har du vel dog bemærket, at Niels O faktisk har skrevet herinde?

  Kommentar by Ole Kjelmann — 8. september 2016 @ 10:25

 45. Bare det at Pedersen pointerer, at han har skrevet under eget navn, er nok for mig til at tro, at han i sagens natur er fritaget for de venstre radikales forfølgelse.

  Kommentar by Menig 442 — 8. september 2016 @ 11:06

 46. Hej Kim, kan du forklare mig hvorfor du har slettet min kommentar, som var et svar til Henrik Petersens kommentar 7. september 2016 21:30 ?

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2016 @ 11:28

 47. Og efter spørgsmålet, dukkede den pludselig op igen, med meddelelse om at den afventer moderation.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2016 @ 11:31

 48. Kommentar by Menig 442 — 8. september 2016 @ 11:06,

  jeg tror han er venstreradikal, også fordi han tror det er et ‘issue’ om Kim skulle have en sort tipoldefar eller en eller anden skulle være jøde. Venstreradikale er hyper-raceorienterede og projicerer det over på os men fraset Balder og 2-3 andre er der jo ingen af ‘the regulars’ der interesserer sig for folks tipoldefædre eller hvem der er jøde. Pedersen fisker efter karikaturholdninger hans marxistiske baggrund har hjernevasket ham til at tro folk her har.

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 11:44

 49. Hvorfor må min kommentar fra i formiddags ikke blive vist her på siden? Må man ikke omtale 180grader eller internettrolden ‘Niels O’ her på siden? Jeg er uforstående…

  Kommentar by Jørgen — 8. september 2016 @ 11:51

 50. Pedersen er bare sur, fordi han er blevet bannet inde på 180grader.

  Kommentar by Kuffar — 8. september 2016 @ 12:05

 51. Jeg har meget stor respekt for Kim Møllers store arbejde, der som oftest fortjener at høste bedre kommentarer. end det mange præsterer, idet de enten blot kværulerer, skal vise sig eller direkte afsporer.

  Jeg har mange gange genmnem Uriaspostens levetid efterlyst en debat, hvor man kommer ind til sagens kerne,i stedet for i det uendelige at himle op om pædofeten og hans diciple.

  For overordnet kan problemet koges ind til, at Danmark nu er reduceret til en vasalregion i et kommunistisk-kapitalistisk totalitært diktatur, der forlængst har overskredet alle grænser for civilisation og anstændighed. Man belyver og bedrager befolkningerne udelukkende for at gøre dem til grå slaver i et globalt elitestyret diktatur.

  På alle planer har Danmark for længst afskrevet al civiliseret opførsel. Man fylder befolkningen med løgn, man stjæler fra den, bedrager den, umenneskelig gør den, gør den til slaver, og man udskifter den med lav-iq mennesker fra menap. Folketinget er nærmest bare at betegne som en forbryderbande, kun undskyldt af medlemmernes ringe åndsevner.

  Lad os få debatten til at dreje sig om, hvorledes vi får brudt den onde cirkel – når det er sket, sender vi menap’erne hjem.

  Kommentar by Svend — 8. september 2016 @ 12:21

 52. @47 Moran ya Simba.

  “Venstreradikale er hyper-raceorienterede og projicerer det over på os men fraset Balder og 2-3 andre er der jo ingen af ‘the regulars’ der interesserer sig for folks tipoldefædre eller hvem der er jøde. Pedersen fisker efter karikaturholdninger hans marxistiske baggrund har hjernevasket ham til at tro folk her har.”

  Ja, der er lidt ‘tyv tror hver mand stjæler’ over hans etniske angreb på Kim. Gad vide om ‘Pedersen’ (eller hvem i helv… han nu er) troede at vi var de værste racister herinde? ;-) Personlig er jeg overhovedet ikke racist, men jeg kan da godt vedkende mig den ikke eksisterende diagnose ‘islamofob’. Jeg mener jo bare at min bekymring overfor islam ikke er en fobi (fobi=irrationel frygt!), men nærmere sund fornuft, efter at have levet i det vi kalder ghettoer, ad flere omgange (Ishøj, Hundige, Høje Gladsaxe og Værebro Park). Odd.

  Kommentar by Odd S. Olavssøn — 8. september 2016 @ 12:28

 53. “Lad os få debatten til at dreje sig om, hvorledes vi får brudt den onde cirkel – når det er sket, sender vi menap’erne hjem.”

  Kerneproblemet som jeg ser det er at vestlig kultur er blevet gennemsyret af anti-national, anti-hvid, anti-vestlig politisk korrekthed som jeg tror er en form for forklædt marxisme (ja det lyder lidt konspiratorisk men det er svært at forklare den irrattionelle politik der føres i hele vesten).

  Så længe denne kultur-perversering dominerer er det svært at forestille sig hvad der kan gøres. Men ud af EU, et kulturmarxistisk imperium, ville da være en begyndelse. Samme med at stoppe AL modtagelse af flygtninge og sige at man hjælper i nærområdet. Og juridisk definering af islam som en fremmed størrelse der umuliggør statsborgerskab da der derved er en loyalitetskonflikt.

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 12:28

 54. @#nn Moran ya Simba.
  Undskyld, men numrene rykker sig, men jeg håber du (også) kan finde rundt i det her påsiden ;-)

  Odd.

  Kommentar by Odd S. Olavssøn — 8. september 2016 @ 12:31

 55. @ Moran ya Simba.

  I min naivitet går jeg ud fra at den eneste grund til at islam ikke for længst er blevet forbudt i Danmark (og resten af den vestlige verden), er at islam gemmer sig under at være en kvasi/pseudo-religion. Hvordan i alverden de så end har fået europas befolkninger til at tro på at islam er en religion?

  Islam er 10% (max.) religion, 40-60 procent politik og resten er ren underkastelse/undertrykkelse!

  Kommentar by Odd S. Olavssøn — 8. september 2016 @ 12:37

 56. “Gad vide om ‘Pedersen’ (eller hvem i helv… han nu er) troede at vi var de værste racister herinde?”

  Det tror jeg personligt. Han er overbevist om at modstanden mod islam er af race-teoretisk art og at det derved ville diskvalificere et samlingspunkt for nationalkonservative som Kim hvis han havde en sort forfader. Og det viser netop at Pedersen ikke fatter hvad der motiverer de fleste der er imod islam. En typisk marxistisk karikatur af nationalkonservative holdninger.

  (Der er iøvrigt nogle interessante paralleler mellem islam og marxisme, begyndende m det anti-nationale og deres fundamentalt umoralske holdning at ‘moral er hvad der fremmer ’sagen” og det sidste er netop anatematisk (et godt engelsk ord jeg lige fordanskede) for konservative at løgn, bedrag osv er legitimt bare det gøres ‘i sagens tjeneste’. Marxisme og islam er begge fundamentalt anti-moralske størrelser og det er ikke en lille del af årsagen den til voksende afsky begge møder over hele Vesten, fra Trump til Orban).

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 12:38

 57. Odd S. Olavssøn — 8. september 2016 @ 12:31

  Helt cool :-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 12:38

 58. >51 Svend
  Den onde cirkel er skatteopkrævning, som oprindeligt blev indført, for at skaffe tilbagebetaling på de lån som kongerne optog hos -ja hvem ville gætte det- Rothchild. I Amerika har Rockerfellerfamilien gjort det samme. Begge familier støtter begge sider af enhver konflikt, fordi det skaffer flere penge i deres lommer. Pengene er ikke det vigtigste mål i deres agenda. Det er magt. Kontrol over verdens befolkning, og kontrol over landes regeringer. Pengene har de gennem tiderne brugt til at financiere de krige, som vi har været igennem. Lenins, Maos og adskillige krigsherrers færd, har været mulige v.hj.a. Rothchild guld(penge) og Rockefeller dollars.
  Rothchild og deres nikkedukke Soros bruger enorme summer på at støtte socialisme. Fordi deres ønske er at regere verden.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2016 @ 12:44

 59. OT.
  DKA
  http://denkorteavis.dk/2016/2ny-et-syrisk-aegtepar-med-17-born-kan-regne-med-211-000-kr-om-aret-i-bornepenge/

  Stem IKKE socialdemokratisk.
  Gør man det alligevel, koster de kassen venner. !!

  Kommentar by Sindsro — 8. september 2016 @ 12:58

 60. 60.
  Her ser vi indavlet.
  https://youtu.be/i9ditNc18Qw
  Naser khader vs muslimsk immigrant med 17 børn.
  og hvor er det dod synd for idioten.

  Kommentar by Sindsro — 8. september 2016 @ 13:11

 61. 51 Svend
  Så længe propagandaapparatet beherskes af nutidens elite, sker der ingen ændringer og vi fortsætter ned i hullet.
  Det umage par, Arbejdsgiverforeningen og venstrefløjen er jo indvandringens sande apologeter. Den ene part skriger efter arbejdskraft og den anden efter nye klienter til at konsumere, det den første producerer.
  Ude i sumpen er der en tågesnak om CO2, mens antallet af klodens konsumerende antal øges eksponentiel. Det første skal ned, mens det andet skal fortsætte uhæmmet. Alt flyder eller cirkulerer rundt om sig selv.

  Kommentar by Menig 442 — 8. september 2016 @ 13:43

 62. Pedersen har da så sandelig fået sendetid herinde!!

  Jeg har vist som den eneste pippet lidt om, at han også har begået nogle få ok indspark i debatten. Led selv efter dem – jeg gider ikke finde dem.

  Men jeg vil gerne lige pointere, at jeg ikke fattede hans begrundelser for de mange perfide og ekstremt uantagelige kommentarer om Kim Møller og andre, med et sprog (eller mangel på samme), som var frygteligt ondskabsfulde og helt ude i hampen og underlødige!
  Jeg var også vred og skrev knubbede ord til ham.

  Jeg, og vel alle i dette forum, har nu og gennem årene, lovprist Kim Møller og hans helt enestående arbejde og engagement i alle forhold og på alle planer – outstanding!!

  Jeg tror ikke pedersen er nullet eller andre af nævnte trolle – det passer bare ikke sammen – og konspirationsterorierne mht. hans baggrund og tidligere virke på Urias under forskellige synonymer, synes jeg er lidt søgte – de kan godt være rigtige eller tilnærmelsesvis rigtige – men meget beror vel også på hvordan den enkelte opfatter det og tolker det – alle kan ikke have ret og alle er ikke lige meget i stand til at gennemskue sagen – men man har ret til at have sin mening og sige den, så længe Kim Møller opretholder siden og reglerne for anvendelse af den.
  Det er helt på sin plads at opremse de sindsyge kommentarer fra pedersen, som ses i tråden ovenfor.

  De viser vel også, at ekstreme kommentarer bliver fordømt og ingen klangbund har i dette forum og dets kommentatorer! Det ser andre besøgende jo også og på sin vis er det jo et sundhedstegn og vel ikke så dårligt, når alt kommer til alt – at man spiller med åbne kort og selv ekstreme kommentatorer bliver ikke bannet, som mange kunne ønske sig pedersen blev. Det bestemme Kim Møller – respekt!

  Jeg forstår godt, at når pedersen ytrer sig som han gør, så startes brandbilen og alle samarbejder om at slukke branden og alle midler tages i brug for at slukke branden…! Uriasposten er for mange af os det lille lys og holdepunktet i en vanvittig verden og vi vil gøre alt for at forsvare dette med næb og klør – også jeg!

  Pedersen skal og kan imødegås med ordentlige argumenter, eller bare ignorere ham – hvis han har noget på hjerte, finder han nok ud af at opføre sig ordentligt og anvende sproget på en konstruktiv måde – også selvom noget af det han allerede har skrevet er lidt rigeligt “langhåret” og mere eller mindre uforståeligt. Alt det perfide ordskvalder udelukker ham fra, at kunne få nogen form for fornuftig dialog – det bliver bare skældsord og trusler osv.

  Så…enig i det skrevne fra Kim Møller, Menig 442 og Svend og mange af jer andre. Nogle af jer andres kommentarer er jeg så modsat uenige i og finder noget hysteriske…

  OG NU LAD OS FÅ PLOVEN NED I SPORET IGEN….

  Kommentar by Black Watch — 8. september 2016 @ 14:31

 63. Utroligt at noget så ligegyldigt som disse trolles gøren og laden, har genereret foreløbig 62 kommentarer. (63 med nærværende.)

  Ignorer dem dog.

  Ligegyldighed er det absolut værste man kan stille op overfor deres narcissistiske masochisme.

  Kommentar by Bror Lerbror — 8. september 2016 @ 15:05

 64. Pedersen skriver:
  “Jeg har iøvrigt aldrig kommenteret på 180grader, og kan faktisk ikke mindes, jeg nogensinde har været på siden.”

  Det er en konstatering, efterfulgt af en løgn.
  Man kan ikke hårdnakket påstå man aldrig har skrevet på 180grader, og følgende sige at man ikke mindes at havet inde på siden.

  Pedersen ved udmærket om han har klikket sig ind på 180g. eller ej
  men et øjebliks uopmærksomhed sendte Pedersen i den grav han var ved at grave til andre.

  Ang. det med at Pedersen offentliggjorde sine egne personlige oplysninger, da tror jeg han allerede dengang provokerede til – og forventede, at nogen herinde fra, måske mig “sorte k.m.” ville møde op på hans bopæl og forvandle hans ansigt til noget der ligner en pakke hakket oksekød.

  Så skulle I bare se løjer !!! Billedet af hans forslåede ansigt ville komme i alle medier med historien om at folk der færdes på Uriasposten er blodtørstige voldsmænd fra den yderste højrefløj, der overfalder sagesløse bloggere.

  Psykopater tænder på at have kontrol over andre og nyder at se dem lide, men bag den veltalende og intelligente facade lurer ondskaben, der også blev rettet mod mig for ikke så længe siden.

  Det ligger jeg ikke vågen over om natten, men jeg overvejer nøje hvad jeg skriver og svarer, især når jeg angribes direkte nedladende i en debat.

  Til blogejer Kim Møller. Jeg er enig med dig i det meste du skriver, og har hverken ret eller pligt til at blande mig i administration af Uriasposten, men forstår ikke at du banner Winston Chrichill og lader Pedersen blive, efter vi alle kan se hvordan han sviner dig – OG familien, hvilket jeg næsten synes er det værste. Din familie, hvad enten de er offentlig kendt eller ej må efter min mening ALDRIG blandes ind i en debat.

  Du må være en usædvanlig tålmodigt mand, siden du finder dig i vedlagte citater fra Pedersens digtsamling.

  Kommentar by k.m. — 8. september 2016 @ 15:25

 65. Sådan rent teknisk set, så er en person som Pedersen ikke en troll, men en crank:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)
  Trolls skriver indlæg alene for at provokere andre til en reaktion som underholdning for dem. En fuldblods troll vil med andre ord skrive hvad som helst og vil opgive sit forehavende når det ikke er sjovt længere, hvorimod en crank oprigtigt tror på sine mærkværdige og ofte selvmodsigende holdninger. Derfor vil en crank også fortsætte på trods af at ingen reagerer på de indlæg som cranken producerer.

  Kommentar by Paladin — 8. september 2016 @ 16:26

 66. Pedersen har svinet Kim, og sikkert andre til, på en usaglig og dybt fornærmende måde (det er lidt en skam at duellen er afskaffet for der røg en måde at regulere hankønsvæseners, ikke ‘mænds’, opførsel på), så der ville ikke gå noget af Kims opbakning til ytringsfriheden hvis han blokkede Pedersen.

  Men kan vi ikke gå videre fra ham og tilbage til Vestens overlevelseskamp.

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2016 @ 17:33

 67. Havde egentlig ikke tænkt mig, at kommentere på denne post, men alligevel .. – der er faktisk noget af væsentlig betydning her…

  Nedenstående er mine egne tanker efter at have læst kommentarsporet.

  Ang. Pedersen;

  Er han en troll(/crank)? Ja, det er han da, men han er til at leve med. Jeg syntes faktisk, at det har været langt værre, når der er en eller flere af ”raketforsker-typen” har besat kommentarsporet med jødehad, eller nazi-propaganda, for fuld udblæsning.

  Skal han bannes? Nej, det ville være en skam. Spring hans kommentarer over – det gør jeg selv, og nogle springer da sikkert også mine over, det er helt fair. Hvis dissidenternes stemmer fjernes, så taber uriasposten noget af det der har gjort den væsentlig, nemlig det at der var relativt højt til loftet i debatten og at intet – og ingen – var ‘hellig’.

  k.m. skriver kl. 15:25 om at familien er hellig. Det er jeg i udgangspunktet enig i. Børn, sammenbragte eller ej, har intet at gøre i vores samtaler hér. Mindes faktisk heller ikke, at nogen bruger har bragt dem op – Shansen gik vist en overgang (også) indirekte efter Kim via børnene – det var dybt usmageligt, men nok at forvente fra den kant.
  Det der så komplicerer udgangspunktet er, når f.eks. en samlever bliver professionel fuldtidspolitiker – af typen der er med til at træffe væsentlige og ‘rigtige’ beslutninger, der har betydning for hele Danmark – så må dette udgangspunkt i hvert fald modereres lidt.
  Hvordan dette skal modereres, det må være op til Kim Møller – jeg sparkede nok selv lidt vel højt over mål i en OT-kommentar den anden dag, men det giver og vil give udfordringer, når en blog – eller et ‘medie’ – der tidligere bed politikere, magthavere og andre i rumpen, når de dansede lidt for meget på bordene selv rykker helt ind ved bordet hos dem, den tidligere holdt til ansvar for tåbelighederne. Interessekonflikten er åbenlys og ønsket om ‘at bevare husfreden’ forståelig – derfor er det også mere komplekst end som så.

  Hvis uriasposten fremadrettet kun er mediekritik og gengivelse af ”nyheder” bragt andet steds, og ikke kan kritisere baggrunden og de ansvarlige (f.eks. politikerne – uanset parti) for, at medierne slår knude på tungen, snakker udenom og laver alle mulige – og umulige – krumspring for ikke at fortælle sandheden, så bliver det for tandløst. Er det tandløst, så er uriasposten overflødig – og kan erstattes med de etablerede medier. – Selv løgnene til trods, for de kan trods alt afkodes.

  Kommentar by Polka Charlie — 8. september 2016 @ 17:45

 68. And where is that band who so vauntingly swore
  That the havoc of war and the battle’s confusion,
  A home and a country should leave us no more!
  Their blood has washed out their foul footsteps’ pollution.
  No refuge could save the hireling and slave
  From the terror of flight, or the gloom of the grave:
  And the star-spangled banner in triumph doth wave
  O’er the land of the free and the home of the brave!

  https://youtu.be/PahrP1Ysz8Q

  Kommentar by Ole Kjelmann — 8. september 2016 @ 18:19

 69. > Kommentar by Svend — 8. september 2016 @ 12:21

  Jeg er meget enig i dine betragtninger og i ønsket om egentlig debat mellem ligesindede, dog uden at det ender i det rene rygklapperi. Jeg tror dog ikke, at uriaspostens nuværende format er fremmede for foranstående.

  Personligt kan jeg ikke deltage, da jeg i det nuværende kommentar-system konsekvent havner i en moderationsbakke. Hvis man ønsker debat, så skal det nok være i et forum, der er indrettet mere til dette og hvor det kan gøres uden alias. – Og uden frygt for AFA og omegn.

  Kommentar by Polka Charlie — 8. september 2016 @ 18:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper