19. oktober 2016

Mogens Glistrup: “Ifølge en udbredt opfattelse er muhamedanismen i… Indonesien af godartet natur.”

Fænomenet er aftagende, men for år tilbage var det meget normalt, at multikulturalister promoverede islamisering med henvisning til gode eksempler. Multikulturen fungerer godt i Canada, og der er ingen problemer med Islam i Indonesien, verdens største demokrati, det mest folkelige muslimske land. Daily Mail fortæller, hvorledes 13 kvinder tidligere i år blev pisket for utroskab ved en sharia-domstol i Aceh-provinsen. Det være sig eksempelvis ugifte, der ifølge sharia-politiet sad for tæt på hinanden.

Mere end 87 procent af indbyggerne i Indonesien er muslimer, og ifølge Wikipedia så er Aceh-provinsen en del af den toneangivende ‘modernist Islam’. Øst-Timor, Øst-Java og Vest-Papua, som omtales herunder, beskrives henholdsvis som ‘Protestantism’ og ‘Catholicism’. I samme ombæring kan nævnes Molukkerne.

Her et citat fra ‘Retssagen mod Islamlobbyen’, en bog Mogens Glistrup skrev med Peter Neerup Buhl (1999).

“Ifølge en udbredt opfattelse er muhamedanismen i kæmpeøriget Indonesien af godartet natur. En af de mest grusomme masseundertrykkelser i verden har dog gennem mange år fundet sted mod de kristne på Øst-Timor, hvor 25% af befolkningen (200.000 mennesker) er blevet udryddet siden 1976. De invaderende soldater fik ifølge Burns (1994) at vide, at de udkæmpede en djihad. 80.000 civile blev tvunget til at gå foran hæren som skjold imod angreb. I byen Aitana omringede og myrdede Suhartos tropper titusinde kvinder, børn og gamle mænd. Andetsteds blev mange dræbt ved at blive kørt over af en bulldozer. Straffen for at lytte til udenlandske radioudsendelser var bl.a. at få knust lemmerne, elektrisk chok, fjernelse af tånegle og at blive brændt med cigaretter. Da Nobels Fredspris i 1996 blev tildelt et par forkæmpere for de kristnes rettigheder erklærede den indonesiske regering, at dette ikke ville føre til indrømmelser. Meddelelsen om pristildelingen førte til omfattende voldshandlinger fra muhamedanernes side mod det kristne mindretal i landet. I byen Situbondo på Østjava gik omkring 10.000 muhamedanere til angreb på 21 kirker, 5 katolske skoler, et nonnekloster og et kristent børnehjem og brændte dem ned til grunden. I en af kirkerne omkom en familie på fem under hærværket, der stod på i fem timer, før hæren greb ind.

Da Øst-Timors guvernør i juni 1998 organiserede en demonstration for at ‘modtage udenlandske ambassadører’, strømmede folk til. I stedet for at møde ambassadører blev de mødt af indonesiske soldater, som skød løs på dem.

En mere upåagtet men lignende skæbne som Øst-Timor har Vest-Papua lidt under Indonesien, som terroriserede området til at blive underlagt øriget i 1963. Under de efterfølgende bestræbelser for at islamiserede området blev mange hedninge spiddet, kvinderne gennem vagina. Derefter blev Vest-Papua åbnet for kolonisering fra Java. Byer blev ødelagt med napalmbomber, de lokale ledere tortureret og smidt ud fra helikopter. Suharto førte desuden ‘biologisk krig’ mod papuanerne ved at indføre en art bændelorm i deres svinekød, som i 1978 havde inficeret 25% af indbyggerne i deres hjerne og andre organer (Burns 1994). Efter Suhartos tilbagetræden demonstrerede de i vid udstrækning kristne vest-papuanere for selvstændighed, hvorefter flere blev dræbt. Det samlede antal dødsofre siden 1963 kan kun skønnes. Mellem 100.000 og 300.000 regnes der med.”

(Sharia-afstrafning i Lhong Baya, Aceh-provinsen, Indonesien)

Oploadet Kl. 10:19 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/77149/trackback

21 Comments »

 1. Ja, jeg oplever ofte når man debatterer med hippier, venligboere og andet skrammel, at de simpelthen bare siger ” la la la la la la la la” når man nævner islamisk slavehandel og imperialisme, før at de så til sidst tilføjer “Hvide kristne europæere er de værste”…. og så slupres kaffen til 100 kroner kiloet ellers ned i stor stil, plukket af en slave i deres yndlings lande og det er iøvrigt også Europas skyld, ikke kaffe kartellerne…..

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 19. oktober 2016 @ 10:55

 2. Nu efterlyses Ali Kacharch for et skudattentat i Aalborg

  Sjovt nok blev Ali i 2011 idømt 7 års fængsel for skyderi på offentlig vej…. 2011 + 7 = 2018…. hvad laver han så udenfor murene i 2016?

  http://ekstrabladet.dk/112/25-aarig-forsoegt-draebt-nu-efterlyser-politiet-denne-mand/6356995

  Kommentar by redneck — 19. oktober 2016 @ 12:15

 3. Nogle af Rasmus Bryggers venner.
  Ih, hvor de hygger sig.

  Kommentar by XXXXX — 19. oktober 2016 @ 12:23

 4. Igen, hvad kan muhamedanere andet end at lave krig, ødelæggelse, mord, voldtægt, røverier og al anden form for ufredelighed og elendighed?

  Kommentar by Holger Madsen — 19. oktober 2016 @ 12:53

 5. @ nr. 4, Holger Madsen: lave flere muslimer.

  Kommentar by Voldposten — 19. oktober 2016 @ 13:15

 6. -> 5, Voldposten.
  Helt rigtigt! Hvor er kravet om børnebegrænsning?
  Et krav der burde stilles, og forlanges af alle (såkaldte) sylansøgere, og et ubetinget krav der burde følge med al ulandshjælp!

  Kommentar by Birger Jensen — 19. oktober 2016 @ 13:36

 7. Rettelse: asylansøgere

  Kommentar by Birger Jensen — 19. oktober 2016 @ 13:37

 8. Muhammedanere er skadedyr, og skulle behandles som sådan.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2016 @ 14:00

 9. Jeg kan kun sige som Viktor Orban: I dag er Europa så sygt og svagt som blomsten der ædes op indefra af en orm.
  Og ormen, ja det er muslimerne der snylter hvor de kommer frem, ja, man kan vel egentlig godt kalde det en form for sygdom?
  Muslimerne er som borebiller og termitter. Der går ikke lang tid, så vil ethvert velfungerende hus kollapse.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 19. oktober 2016 @ 14:08

 10. Det viste billede, bør for enhver nogenlunde begavet statsleder, være ensbetydende med en øjeblikkelig afbrydelse af de diplomatiske forbindelser.

  Men der findes såvidt jeg ved, ikke eksempler på dette, hverken hvad angår Indonesien eller andre islamiske regimer, eller hvad..?

  Men hvorfor er vores vestlige kultur egentlig immun overfor dette barbari..? I andre tilfælde skal der ikke mere end en prut til, før faklerne og parolerne kommer frem.

  Kommentar by Anonym — 19. oktober 2016 @ 16:30

 11. Det viste billede, bør for enhver nogenlunde begavet statsleder, være ensbetydende med en øjeblikkelig afbrydelse af de diplomatiske forbindelser.

  Men så vidt jeg ved, er der ikke eksempler på at dette har fundet sted, hverken overfor Indonesien eller andre islamiske regimer – eller hvad..?

  Og hvorfor reagerer den vestlige kultur egentlig ikke overfor dette barbari..? I andre tilfælde kommer faklerne og parolerne frem, bare der bliver slået en prut.

  Kommentar by Bror Lerbror — 19. oktober 2016 @ 16:36

 12. 10 + 11: Beklager dobbeltposteringen; det skal ikke ske igen – jeg sad og sov.

  Kommentar by Bror Lerbror — 19. oktober 2016 @ 16:38

 13. M. Glistrup kunne se problemerne for årtier siden og var ikke bange for at tale højt om dem. Det store, ofte noget sløve danske befolkningsflertal får langsomt øjnene op.

  De fleste politikere og øvrige meningsdannere kan ikke, vil ikke, må ikke, tør ikke. Eksprestoget fortsætter ud mod afgrunden med vores efterkommere om bord.

  Kommentar by Crass Børsting — 19. oktober 2016 @ 17:06

 14. Der findes ingen eksempler på et godt islamisk land. Islam er elendighed.

  Kommentar by Phil — 19. oktober 2016 @ 18:03

 15. Det var fandens!

  Ved et tilfælde, hvis man tror på den slags, har jeg lige brugt en del tid med at tænke på netop Indonesien. Jeg er begyndt at lære mig mange af mit barndomshjems gamle sange, og det vil sige sange på en del forskellige sprog. Deriblandt indonesisk eller malay som det blev kaldt den gang. Så jeg render hele dagen og synger “Buka pintu buka pintu, bèhta, mau la masuke, Sio mama, mama bèhta, bèhta dudu di muka e” (det her er balderfonetisk skrift!) En af de mange gamle sange som jeg sang med på som barn uden at kende teksten – som jeg så nu får hæs på (så jeg kan få støtte under multikultiparagrafferne he he). Nå, men i forbindelse med det her nummer og internetsøgninger kom jeg til at læse og se og høre en del omkring Indonesien i gamle dage, da det var en hollandsk koloni, og jeg tænkte meget over hvor afslappet og uislamisk det hele så ud den gang. Malerier af indonesiske kvinder med blottet bryst var også meget almindelige og populære den gang i hollandske hjem. Der var et omfattende musikliv og mange populære artister på kryds og tværs af de etniske og kulturelle skellelinjer. Ja det hele ser ret uproblematisk ud når man ser de gamle billeder med masser af munterhed. Der ses mange forskellige klædedragter og en del nøgenhed blandt billederne fra den tid, og ingen islamisk tilsløring som jeg husker. Jeg husker heller ikke omtalen af Islam som et problem i gamle dage, og tvisterne mellem kolonimagten og selvstændighedsbevægelser var ikke udadtil eller for det store publikum præget af islamiske motiver.

  Ja egentlig regnede jeg også lidt med at der måtte herske en mildere form for Islam i Indonesien, men sandheden er vel at Muslimerne kun først nu har nok magt til at indføre de kendte sygelige islamiske tilstande. Det falder mig svært at forene Islams firkantede tvangstanker med den indonesiske folkekarakter og kultur. som selvfølgelig heller ikke er entydig da der er mange etniske og religiøse grupper derovre. Det er vist hovedsagelig Javanerne som er/var Muslimer, og de har koloniseret alle de andre øer, blandt andet med folkemord via masseindvandring af Javanere, som åbenbart er de mest avlsdygtige. De har også eksporteret deres Javaneroverskud til Ny Guinea (Nu “Irian Jaya” elle lignende), hvor de stakkels Papuaer, som hverken etnisk eller kulturelt har noget med Indoneserne at gøre, nu vil blive udryddet, for så vidt det ikke allerede er sket. Ny Guinea fik Indoneserne mere eller mindre foræret af Amerikanerne, efter Indoneserne havde tabt deres angrebskrig mod hollænderne, som var Papuaernes røgtere til da. USA fik til gengæld del i Indonesiens store oliebusiness.

  Kommentar by Anonym — 19. oktober 2016 @ 18:28

 16. Det var fandens!

  Ved et tilfælde, hvis man tror på den slags, har jeg lige brugt en del tid med at tænke på netop Indonesien. Jeg er begyndt at lære mig mange af mit barndomshjems gamle sange, og det vil sige sange på en del forskellige sprog. Deriblandt indonesisk eller malay som det blev kaldt den gang. Så jeg render hele dagen og synger “Buka pintu buka pintu, bèhta, mau la masuke, Sio mama, mama bèhta, bèhta dudu di muka e” (det her er balderfonetisk skrift!) En af de mange gamle sange som jeg sang med på som barn uden at kende teksten – som jeg så nu får hæs på (så jeg kan få støtte under multikultiparagrafferne he he). Nå, men i forbindelse med det her nummer og internetsøgninger kom jeg til at læse og se og høre en del omkring Indonesien i gamle dage, da det var en hollandsk koloni, og jeg tænkte meget over hvor afslappet og uislamisk det hele så ud den gang. Malerier af indonesiske kvinder med blottet bryst var også meget almindelige og populære den gang i hollandske hjem. Der var et omfattende musikliv og mange populære artister på kryds og tværs af de etniske og kulturelle skillelinjer. Ja det hele ser ret uproblematisk ud når man ser de gamle billeder med masser af munterhed. Der ses mange forskellige klædedragter og en del nøgenhed blandt billederne fra den tid, og ingen islamisk tilsløring som jeg husker. Jeg husker heller ikke omtalen af Islam som et problem i gamle dage, og tvisterne mellem kolonimagten og selvstændighedsbevægelser var ikke udadtil eller for det store publikum præget af islamiske motiver.

  Ja egentlig regnede jeg også lidt med at der måtte herske en mildere form for Islam i Indonesien, men sandheden er vel at Muslimerne kun først nu har nok magt til at indføre de kendte sygelige islamiske tilstande. Det falder mig svært at forene Islams firkantede tvangstanker med den indonesiske folkekarakter og kultur. som selvfølgelig heller ikke er entydig da der er mange etniske og religiøse grupper derovre. Det er vist hovedsagelig Javanerne som er/var Muslimer, og de har koloniseret alle de andre øer, blandt andet med folkemord via masseindvandring af Javanere, som åbenbart er de mest avlsdygtige. De har også eksporteret deres Javaneroverskud til Ny Guinea (Nu “Irian Jaya” elle lignende), hvor de stakkels Papuaer, som hverken etnisk eller kulturelt har noget med Indoneserne at gøre, nu vil blive udryddet, for så vidt det ikke allerede er sket. Ny Guinea fik Indoneserne mere eller mindre foræret af Amerikanerne, efter Indoneserne havde tabt deres angrebskrig mod hollænderne, som var Papuaernes røgtere til da. USA fik til gengæld del i Indonesiens store oliebusiness.

  Kommentar by Balder — 19. oktober 2016 @ 18:29

 17. Pressens udstiller muhamedaneren på samme måde, som hvis man udstillede en kødædende vegetarer, ved kun at lovprise hans vegetariske kvaliteter.

  Kommentar by Menig 442 — 19. oktober 2016 @ 19:38

 18. “Indonesien, verdens største demokrati”

  Kim, hvad er dog det for noget sludder at skrive. Både Indien og USA har langt større befolkninger og er begge LANGT mere demokratiske.

  Kommentar by Moran ya Simba — 19. oktober 2016 @ 20:26

 19. Ak ja, Glistrup havde ret. Et gensyn.
  https://www.youtube.com/watch?v=OBeZdOWiReE

  Kommentar by Menig 442 — 19. oktober 2016 @ 21:07

 20. Danmarks Radio elsker Indonesien.

  https://www.youtube.com/watch?v=kn5P5IbTFtk

  Kommentar by Hodja — 19. oktober 2016 @ 22:56

 21. Indonesien et land hvor shariah også gælder for orang-utaner.

  Jaenicke: Indonesien ist grosstenteils ein muslimisches Land, in dem teilweise die Scharia praktiziert wird. Wenn ein kleiner Orang-Utan, der in menschlicher Obhut ist, eine Apfelsine klaut, wird ihm nach dem alten Korangesetz die Hand abgehackt …

  og hvor man halal slagter

  “Australske dyrevenner har filmet i indonesiske slagtehuse. “Jeg er sikker på at vi efter fem minutters optagelser havde materiale nok til at stoppe exporten af kvæg til Indonesien” siger et medlem af gruppen. – På baggrund af chokerende tilstande i indonesiske slagtehuse har Australien indtil videre forbudt salg af levende slagtekvæg til elleve af disse slagterier.[…] I en landsdækkende TV-udsendlse blev vist hvordan kvæget blev pisket og blev tæsket med hovederne mod betongulvet. Dyrene fik ved fuld bevidsthed flænset struberne over og led i mange minutter inden de forblødte. – Det indonesiske landbrugsministerium forsvarer metoden som værende nødvendig efter islamisk ret. Regeringen må sikre forbrugerne at dyrene bliver slagtet efter muslimske forskrifter og renhedsregler (Halal) – altås uden forudgående bedøvelse.

  Kommentar by Hodja — 19. oktober 2016 @ 22:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper