20. oktober 2016

Clinton & Co iscenesætter uro til Trump-møder: “I’ve paid off… homeless people, to do som crazy stuff”

Hvor Hillary Clinton kan siges at have mobiliseret massemedierne, så har Donald Trump gjort det samme med den amerikanske bloggosfære. Det er godt, men betyder også, at nettet drukner i materiale, der dokumenterer modpartens iboende ondskab. Noget er rablende, det meste er useriøst, men Project Veritas Action er i en anden kaliber. Dokumentationen i orden, og det er tilmed godt produceret. Kun BT har taget historien.

Første video har titlen ‘Clinton Campaign and DNC Incite Violence at Trump Rallies’, og dokumenterer at to George Soros-forgreninger betaler og træner Clinton-tilhængere, med henblik på at skabe at skabe voldelige scener til Trump-møder. Et Pallywood-agtigt skuespil, som ukritiske medier bruger til at frame halvdelen af landet som voldelige racister. Fagforeningsaktivister er villige til at gøre alt, lyder det, og her kan man roligt oversætte det til venstreradikale. Clinton-kampagnen kalder det ‘birddogging’.

Den 16. minutter lange video bør ses i sin helhed. Fuld gennemgang her.

“‘You remember the Iowa state fair thing where Scott Walker grabbed the sign out of the dude’s hand and then the dude kind of gets roughed up right in front of the stage right there on camera?’ Foval asks. ‘That was all us. The guy that got roughed up is my counterpart who works for Bob.’

Foval adds that they ‘planted multiple people in that front area around him and in the back to make sure there wasn’t just an accident happen up front, there was also a reaction that happened out back.’

Foval also references Shirley Teeter, a sixty-nine-year-old lady who claims that she was assaulted at a Trump rally in North Carolina.

‘She was one of our activists,’ he says while introducing the term bird dogging to the political lexicon.

The phrase bird dogging also appears in an email released by WikiLeaks where Clinton campaign manager Robby Mook suggests it might be a tactic to employ to shore up support with Hispanic voters.

‘So the term bird dogging, you put people in the line, at the front which means that they have to get there at six in the morning because they have to get in front at the rally, so that when Trump comes down the rope line, they’re the ones asking him the question in front of the reporter, because they’re pre-placed there,’ explains Foval. ‘To funnel that kind of operation, you have to start back with people two weeks ahead of time and train them how to ask questions. You have to train them to bird dog.'”

Caps.

Oploadet Kl. 09:54 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/77174/trackback

23 Comments »

 1. Det amerikanske præsidentvalg er noget af en gyser. Hvad skal man vælge, PEST eller KOLERA ?

  Kommentar by Bente — 20. oktober 2016 @ 10:40

 2. Ahhh – Er Møller ikke lige lovlig langt ude her – at venstrefløjen saboterer civiliserede menneskers møder! Sådan noget, har vi da aldrig hørt om før, og da slet ikke herhjemme. :-(

  Kommentar by Svend — 20. oktober 2016 @ 11:20

 3. Det Amerikanske præsident valg er en stor gang mudderkastning og deres valgsystem er latterligt gammeldags.

  Der er ikke en eneste Dansk avis der har fortalt eller fortæller hvad de to kandidater står for kun alt det lort der kastes rundt. Det er en farce!

  Kommentar by Santor — 20. oktober 2016 @ 12:13

 4. Sådanne afsløringer af Hillary Clintons campagne vil aldrig blive bragt i de danske mainstream medier. Alle de irrelevante danske MSM repeterer kun hadefulde tilsviningsartikler i mediernes forenede kamp imod Donald Trump som præsident i USA. Også den beskidte danske løgnepresse har besluttet at de skal gøre ALT for at få den kriminelle Hillary Clinton valgt.

  Kommentar by Holger — 20. oktober 2016 @ 12:54

 5. Denne amerikanske valgkamp har været mere end sædvanligt deprimerende. Trump- en mand med gode meninger, men også et menneske uden situationsfornemmelse- har prøvet at slå Hillary på svinere og mudderkastning. Desværre er Clinton-parret mestre i den sport. Vi får en præsident, der er i lommen på Saudi Arabien og som støttede islamistiske børnemordere i Syrien- ene og alene på grund af Trumps ligegyldige mandchauvanistiske øffen på en video. Det er så sørgeligt.

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 20. oktober 2016 @ 13:05

 6. på DR TV
  Trump Vs Hillary´s Tredie og sidste Debat.
  https://www.dr.dk/tv/se/valg-usa-2016/#!/02:53

  Kommentar by Sindsro — 20. oktober 2016 @ 13:29

 7. Utroligt hvor mange danskere der er for Hillary, selvom hun er en korrupt so. Dansk MSM taler selvfølgelig også kun posivit om hende, og har negative artikler om Trump hver dag. Trump er og bliver det fornuftige valg, da han vil beskytte USA mod en af de største farer – indvandring. Hillary derimod vil tage imod syriske “flygtninge” – det er som at indbyde terror med åbne arme. Selv herinde kan man finde støtter for Hillary..

  Kommentar by JK — 20. oktober 2016 @ 13:52

 8. Arbejdede under cover et år for at afsløre Clintons valgkampmetoder.

  http://www.aftenposten.no/verden/Jobbet-i-forkledning-i-ett-ar-for-a-avslore-Clintons-valgkampmetoder-607158b.html

  “– Jeg gjør den jobben journalistene i de store mediehusene skulle ha gjort, sier O’Keefe til Aftenposten.

  I over ett år skal O’Keefe og organisasjonen hans, Project Veritas, ha jobbet med skjult kamera for å få valgkampmedarbeidere i Clinton-kampanjen til å avsløre hvordan de jobber for å vinne valget.”

  Kommentar by k.m. — 20. oktober 2016 @ 14:07

 9. Hørte Trump nævne det under debatten i går. Det bliver åbenbart ikke Breaking News i løgnemedierne. Mærkeligt.

  Heller ikke Clintons andre forbrydelser f.eks hendes ulovlige brug af sin private server til emails, der skulle have været beskyttet i udenrigsministeriet mod hacking, da hun var udenrigsminister.

  Det kostede sandsynligvis ambassadøren og hans to sikkerhedsmedarbejdere livet i Benghazi ambassaden, hvor de angribende islamiske terrorister øjensynligt havde oplysninger fra email korrespondence på Clintons private server om, hvor det ‘hemmelige’ rum var, de tre havde gemt sig i under angrebet.

  Nu sagsøger forældrene til de to sikkerhedsmedarbejdere, der blev myrdet i Benghazi, Hillary Clinton for en stor million $ erstatning for tabet af deres sønner. Det er heller ikke Breaking News i løgnemedierne. Mærkeligt.

  Så netop på BCC at der nu er pressekonference med endnu én, der påstår at Donald Trump engang har raget på hende. Det er til gengæld Breaking News i løgnemedierne. En typisk spindoktoren kreeret tilsvining her få dage før valget. Mon den glæder forældrene til de to sikkerheds-medarbejdere, der blev myrdet i Benghazi?

  Kommentar by A-mad — 20. oktober 2016 @ 16:51

 10. Beskrivelsen af provokatørerne ved Trump-møderne, vækker i påfaldende grad mindelser om den adfærd som Hitler´s SA lagde for dagen overfor politiske modstandernes i 20érnes Tyskland.

  Ufatteligt… og meget, meget sørgeligt, at det er kommet dertil i USA – og yderst alarmerende, at MSM-medierne stort set forbigår det i dybeste tavshed.

  Kommentar by Bror Lerbror — 20. oktober 2016 @ 16:59

 11. Imponerende at man kan forbigå disse afsløringer i Løgnerpressen, og ironisk at man har talt om brunskjorter i forbindelse med Trumps kampagne..

  Kommentar by Geert — 20. oktober 2016 @ 20:54

 12. Wikileaks Podesta e-mails afslører en tæt forbindelse mellem de store medier i USA, FOX undtaget, og Clintons kampagne.

  Der afholdes to middage for udvalgte journalister (off-the-record), og agendaen er hvordan man bedst sælger den næsten usælgelige Clinton i pressen.

  https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/22283

  Det fa’me uhyggeligt du!

  Kommentar by Per747 — 20. oktober 2016 @ 21:16

 13. Tak 12.Per747. Hvordan kan en sådan ‘kioskbasker’ holdes hemmeligt? Den bekræfter jo Donald Trumps anklage: The Media is rigged!
  Og Hillary Clintons rejsende tæskehold, der for MSM’s rullende kameraer tæsker både politikæder og deltagere til Donald Trumps vælgermøder. Dem kunne man som seer på den anden side af Atlanten jo se var betalte voldsmænd. Hvor svært kunne det være for MSM at observere, at det var det samme rejsehold af voldsmænd hvert sted? Da MSM selv var med i dette vendte man det blinde øje til dette indlysende og gav det til gengæld fuld anti-Trump skrue. Hvis Joseph Goebbels kunne have oplevet det, var han blevet grøn af misundelse!:-)

  Kommentar by A-mad — 20. oktober 2016 @ 22:34

 14. Hvis Hillary vinder så, ja, der er en lille stemme i baghovedet der siger at det squ kan ende i borgerkrig i USA. Har konservative ikke grund til at afvise ’systemets’ legitimitet, både myndigheder og medier, over en bred kam, måske?? Vil Texas og midtvesten tage det ’sitting down’??? BØR de tage det sådan?? Ingen af delene er klar for mig.

  Kommentar by Moran ya Simba — 21. oktober 2016 @ 13:30

 15. 1 Bente
  Det er rigtig nemt Bendteat beskutte sig hvad man vi stemme her.

  Man vil da ikke have en præsident, der falder sine egne borgere i rykken. (Konsulatet i Benghazi 2012 in mente), Trump har ikke lavet forræderi.!

  Hvad har Trump Svindlet med. ??
  Han har ikke ladet lække 33000 emails, endsige bestukket FBI´s ledelse. Det har Clinton, og dermed klaret frisag ind til videre.

  Obama gav jo Iran deres A-Bombe, og en masse $$$$$$. i aftale. Og det er lort til det forslår.

  Ang. Syrien. Bjørnen er man nød til at kommunikere med, der er det Trump vil, Hillary vil bruge en del magt, og fly-forbuds-zoner, og hvis der så skydes et Russisk fly ned, så kan det meget nemt udvikle sig.

  Kommentar by Sindsro — 21. oktober 2016 @ 13:41

 16. Ja og en hver har sin demokratiske ret til at kontrollere valgresultatet, og hvordan valgresultaterne er opnået.
  Hillary og Trump ingen undtagelse.!
  Så MSM- propaganda- tilsvinings-maskinen skal bare holde kæft og stikke piben ind.

  Kommentar by Sindsro — 21. oktober 2016 @ 14:29

 17. Jeg har linket til denne film før, men der er for så vidt intet nyt under solen.
  https://www.youtube.com/watch?v=o_WBo4sfmi4
  Den minder mig i den grad om justitsmordet på Mogens Glistrup.

  Kommentar by Nielsen — 21. oktober 2016 @ 15:01

 18. Både SVT Sverige og NRK Norge har bragt denne Breakning i Deres nyheder, Har nogen set DR eller TV2 omtale dette? Nej vel, for de tror at vi kan stemme eller vi kan ringe til en amerikaner og sige de ikke må stemme på Trump. Trist for DK

  Kommentar by Anders Nielsen — 21. oktober 2016 @ 17:02

 19. Nej man skal ikke forvente at MSM i DK bringer noget af det her. Denne forsamling vollidioten og forbrydere fastholder jo også stadigvæk historien om negerkvinden Rosa Parks som modigt holdt fast på at sidde foran i bussen. Også dette var et mediestunt, hvor hun havde sine to jødiske “handlers” med på bussen. NAACP – “National Association for the Advancement of Colored People” blev oprettet og styret af jødiske ekstremister, og foreningen fik først en sort præsident i vores tid. Det hele var scriptet og veltilrettelagt.

  Kommentar by Balder — 21. oktober 2016 @ 19:12

 20. Ps. Det var netop en bog om Rosa Parks som ægtefællen til denne britiske landsforræder Jo Cox som blev dræbt for nyligt, holdt frem i et sødsuppe propaganda-videoklip hvor han optræder med sine to børn.

  Men ak ak ak alt dette her er jo ikke enestående. Vi får stadigvæk serveret de mest vanvittige propagandahistorier om anden verdenskrig, om Milosevic (som er frikendt) om alle, tja det er ikke nødvendigt at liste det op. Hvornår har medierne sidst bragt en sandhed i den her forbindelse. Det er nok nemmere at holde styr på.

  Kommentar by Balder — 21. oktober 2016 @ 19:23

 21. Paul Joseph Watson: Dear Mainstream Media
  “you are pretty much a public relations firm for Hillary Clinton, you are not journalists you are presstitutes”
  https://www.youtube.com/watch?v=GpLAzAZXi2A

  Kommentar by Geert — 21. oktober 2016 @ 21:09

 22. Godt link 21. Geert. Paul Joseph Watson opsummerer hvordan ‘media is rigged’. Hvorfor disse dokumenterede afsløringer (f.eks seneste wiki-leaks og Project Veritas Action Dokumentationen).
  Hvorfor MSM ønsker at lyve for at påvirke vælgerne er et emne som de offentligt ansatte “medieforskere” ikke kan/må forske i. De deltager selv i løgnen. Det kunne ellers være et interessant emne at få belyst af samfundsforskere, der kan det videnskabelige håndværk. Dem har man – med enkelte udtagelser – aldrig ansat og de få enlige svalere, der kan deres videnskab, skyder uafbrudt ned og defamerer.
  Blogs og online medier overtager den opgave og undergraver dermed MSM’s privilegier og status. Det må være grunden til deres løgne. De frygter for deres jobs og indkomster i fremtiden. De kæmper indædt mod Donald Trump fordi han vil gøre dem arbejdsløse. Han siger det direkte, så de ikke kan misforstå det. Det er hans styrke og det er en magtkamp mellem ham og MSM. Lad os se hvem der vinder den 8. november, men denne kamp mod MSM løgnemedierne vil fortsætte uanset udfaldet.

  Kommentar by A-mad — 22. oktober 2016 @ 09:11

 23. Godt link 21. Geert. Paul Joseph Watson opsummerer hvordan ‘media is rigged’. Hvorfor disse dokumenterede afsløringer (f.eks seneste wiki-leaks og Project Veritas Action Dokumentationen) ikke bliver Braking News er svært at forstå.
  Som nævnt ovenfor tror jeg MSM kæmper for at bevare deres privilegier og journalisterne på MSM kæmper for deres priviligerede jobs og høje indkomster i fremtiden.
  Donald Trump er forstået på den måde en funktion af den “disruption” som internettet har skabt. Den rydder op i flere og flere brancher og de, der kæmper imod disruption er vore dages maskinstormere, der ikke vil indse at deres organisation (af produktionen/at deres produktionsformer) er forældede.
  Total disruption vil præge det 21. århundrede, tror jeg. Det kommer ikke til at gå stille af. Det er en revolution.

  Kommentar by A-mad — 22. oktober 2016 @ 09:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper