6. november 2016

Martin Burcharth, Information: Medierne ikke har ikke været fair mod Hillary, emailsagen ‘er blæst op’

Kurt Strand er nøjagtig ligeså rød som forgængeren Lasse Jensen, der i øvrigt også har været USA-korrespondent for DR. Jeg har ikke hørt denne her udgave af Mennesker og Medier (P1), for det ligner lidt Cavlingkomitéen (Radio24syv) eller Presselogen (TV2 News). De stiller ikke spørgsmål, der ikke kan besvares uden at erodere egne idealer, og motivanalyserne peger alle i samme retning.

DR.dk giver et oprids af seneste udgave af Mennesker og Medier, der havde Stéphanie Surrugue (DR), Jesper Steinmetz (TV2), Kristian Mouritzen (Berlingske) og Martin Burcharth (Information) i studiet. Jeg skrev om sidstnævnte første gang i 2003, da han betegnede Dansk Folkeparti som ‘ et kvasi-fascistisk parti’. Siden er det gået fra skidt til værre – dog ikke med hans karriere.

Fra DR Online – USA-korrespondenter: Amerikanske medier har svigtet i valgdækningen.

“- Donald Trump har fået reklame og omtale, der er milliarder værd. For eksempel har tv-stationen CNN stillet ukritisk om, hver eneste gang han har vist sig ved et valgmøde.

Kritikken kommer fra TV2’s USA-korrespondent Jesper Steinmetz, som fredag medvirkede i en diskussion i P1’s ”Mennesker og medier” om de amerikanske mediers dækning af præsidentvalgkampen. …

Heller ikke Informations korrespondent Martin Burcharth var imponeret af sine amerikanske kolleger:

– De har ikke levet op til deres rolle som kontrolinstans; de har ikke været fair i dækningen af Hillary Clinton, hvor hendes e-mail-skandale er blæst op til meget mere, end den kan bære.

(Grafik: Prognose fra Fivethirtyeight)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/77708/trackback

18 Comments »

 1. Disse ynkelige formidlere der prøver at kloge sig på Amerikanernes vegne ville aldrig have en chance for ansættelse som medieformidler i USA, disse forkrøblede kommunist hjerne er kun eksperter i rundbords diskussioner med dem selv om deres egne opfattelser af Verdens situationen, særlig Jacob Steinmetz der påstår at have boet 7 år i USA prøver at fylde Danskerne med løgn om manglende demokrati, føj for den lede tvangslicens, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. november 2016 @ 11:13

 2. Jeg kan kun opfordre folk til at opsige deres aviser og afmelde licensen.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2016 @ 11:16

 3. Røde journalister der interviewer røde journalister, og sender dig en regning for det du kan ryge i fængsel for ikke at betale.

  Kommentar by per — 6. november 2016 @ 11:35

 4. Information, de statsejede massemedier, DR og TV2 og desværre også Kristian Mouritzen (og andre?) fra Berlingske og meget af 24syv er en del af løgnemediernes kampagne.

  MSM – herunder BBC og CNN – fører kampagne for Hillary Clinton.
  De skjuler de afslørende wikileaks emails og Podesta lydoptagelserne, der dokumenterer HC’s kriminelle tiltag.

  Titusindvis af hackede HC wikileaks emails og beslaglagte emails fra hendes nærmeste medarbejderes computere ex. Huma Abedins og den online sexkriminalitets sigtede Anthony Weiner. Alle emails som FBI er tvunget til at efterforske, fordi de peger på forbrydelser HC har ansvaret for. Det bliver FBI nu hængt ud for af MSM. Det er deres skyld at HC’s kriminalitet bliver offentligt kendt, hvilket jo kan skade hendes chancer for at blive valgt. Sandheden er ilde hørt og skal derfor skjules i den gode sags tjeneste, forstår man. Hensigten helliger midlerne! :-)

  Løgnemedierne inkl BBC bliver også herligt afsløret her:-)

  (Fra Snaphanen.dk) Med præcise formuleringer lammetæver Milo BBC på 11 min. https://www.youtube.com/watch?v=V6I-cf31dus

  Kommentar by A-mad — 6. november 2016 @ 11:35

 5. Det Martin Burcharth mener er, at medierne skulle have boykottet Trump helt.
  Han skal nok være at finde i det højstemte salmekor om mediernes rolle som samfundsoplysende og –kritiske institutioner i et åbent demokratisk samfund; men det gælder kun indtil det øjeblik, hvor de skriver noget han ikke kan lide. Det mønster ser vi igen og igen. Sølle amatørbladsmører.
  Postulatet om at medierne ikke har ikke været fair mod Hillary støttes ikke ligefrem af, at flere af de absolut førende medier, inkl. New York Time, Washington Post m.fl. officielt har støttet Hillary i deres lederspalter.
  Med hensyn til den journalistfaglige standard, viden om emnet, formuleringsevne etc. ligger de amerikanske journalister generelt (= gennemsnitligt) på tværs af emner og politisk farve et par lysår over de danske. Det er nok der skoen trykker.

  Kommentar by monse — 6. november 2016 @ 11:41

 6. Lasse Jensen er ikke venstreorienteret. Han er forfængelig, og derfor altid på de toneangivendes side, for tiden Venstrefløjens.

  Kurt Strand er muligvis venstreorienteret, men dyrker også simpelthen en venstrefløjsidentitet, der gør, at han er bundet af visse dogmer, som vi andre ikke ville tillade vores dømmekraft at blive overskrevet af.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. november 2016 @ 12:18

 7. Hvis der er noget som er blæst op og fuldstændig ud af propertioner så er det da den årtier gamle udtalelse “Grab them by the pussy”.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 6. november 2016 @ 12:35

 8. Spørgsmålet er mere om alle de danske massemedier er med i en bevidst konspiration eller bare ikke evner at inddrage andre kilder end de mest ensidige engelsksprogede aviser og TV-stationer.

  På et tidspunkt skrev danske medier om Wikileaks offentliggørelse af Podesta-mails, men det var kun inden de artige afsløringer fra Wikileaks er kommet, især i de seneste dage. Her en gennemgang af Clintons forbindelse til Saudi-Arabien og ISIS og andet bemærkelsesværdigt fra Wikileaks:

  https://www.youtube.com/watch?v=gPlrw9uDJaE

  Kommentar by perhag — 6. november 2016 @ 12:49

 9. Licens = Tribut for at blive holdt for nar.

  Kommentar by Normann — 6. november 2016 @ 13:00

 10. De er faktaresistente.
  Der er nu tale om over en halv million emails og hvis det ikke er en sag med store proportioner hvad er så?
  “- Donald Trump har fået reklame og omtale, der er milliarder værd. For eksempel har tv-stationen CNN stillet ukritisk om, hver eneste gang han har vist sig ved et valgmøde.” Er det reklame at stille om til en præsidentkandidat? Er det ukritisk?
  De vrider sig i sædet fordi det nu lader til at Trump har en reel chance for at vinde. Det er der gode grunde til men ingen af de grunde tåler dagens lys hos de “objektive” journalister.
  I øvrigt viser de kun Trump ved podiet på scenen når de stiller om til hans vælgermøder, ikke tilskuerne. Det samme gør sig ofte gældene når der bliver stillet om til Hillary’s vælgermøder men af en helt anden grund.
  Meget ukritisk.

  Kommentar by Frank Hagmann — 6. november 2016 @ 13:35

 11. Så en tv-debat hvor den tidligere miljøminister i KVR-regeringen, den radikale Lone Dybkjær, tog Asger Åmund voldsomt i skole med høj moralsk pegefinger, fordi han foretrak ‘udyret’ Donald Trump som amerikas næste præsident.

  Sjovt nok er DT dømt sexudyr pga af nogle 10 år gamle stumper tapede BEMÆRKNINGER i en privat bus.

  Lone Dybkjær blev i 1994 gift med Poul Nyrup Rasmussen, socialdemokratisk statsminister fra 1993 til 2001. Jeg husker jeg så på tv, hvordan hun åbenlyst flirtede med Bill Clinton, da han var på statsbesøg og blev hyldet. Kvinderne på Nytorv hylede som, hvis det havde været en rockstar. Nogle teenage piger råbte: We love you. Og Lone Dybkjærs kunne jegb kun tolke sådan: Bill, you can grab me by the pussy, amnytime!

  Bill Clinton holdt sig ikke tilbage og tog ikke et nej for givet, hvilket mange kvinder dengang – inklusive mange danske kvinder – som en del af hans charme tydeligvis overgav sig til.

  Bill Clinton var en do’er og havde det ikke kun i munden som Donald Trump. Det kan kvinderne li’!:-)

  “Juanita isn’t the only one: Bill Clinton’s long history of sexual violence against women dates back some 30 years
  Women have been charging Bill Clinton with sexual assault since his days as a Rhodes Scholar at Oxford 30 years ago.

  A continuing investigation into the President’s questionable sexual history reveal incidents that go back as far as Clinton’s college days, with more than a dozen women claiming his sexual appetites leave little room for the word ”no.”

  Juanita Broaddrick, an Arkansas nursing home operator, told NBC’s Lisa Myers five weeks ago she was raped by Clinton. NBC shelved the interview, saying they were confirming all parts of the story, but finally aired it Wednesday night.

  Broaddrick finally took her story to The Wall Street Journal, which published her account of the brutal rape at the hands of the future President, followed by The Washington Post and some other publications.
  By Daniel J. Harris
  & Teresa Hampton
  Capitol Hill Blue
  http://www.albertpeia.com/oxfordassault.htm

  Kommentar by A-mad — 6. november 2016 @ 13:57

 12. Medierne vil sikkert gerne udpege USA’s næste præsident, men den her gang de overvurderet deres egen styrke og mulighed for at manipulere vælgere.

  Donald Trump ikke genstand for en FBI undersøgelse som Clinton er.
  Trump kan ikke dømmes ude på grund af en kvik bemærkning i et privat selskab.
  Bill Clinton har til gengæld haft sine affærer, der hænger tungt over Hillary Clinton. De to må have haft en del at snakke om over morgenkaffen.

  Jeg synes Trump har klaret sig over forventning, eftersom han er ukendt i politik, og ikke har haft samme erfarne valgmaskine bag sig som Clinton.

  Clinton og medierne har tænkt at det her er en sejr der kommer af sig selv. Mon ikke Angela Merkel sidder vågen det meste af natten for at følge valget? Der er også mange ting på spil for hende.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2016 @ 16:12

 13. Programbeskrivelse for “Trump mod Clinton” på TV2 News…

  Undrer du dig også over, hvordan Donald Trump får så bred og markant en støtte, og hvorfor Hillary Clinton er genstand for massiv kritik? TV 2s mangeårige USA-korrespondent Jesper Steinmetz tager os med ombord på den amerikanske valgbus…….

  Kommentar by loka — 6. november 2016 @ 19:47

 14. Staunings gamle valgslogan passer i sjælden grad på Trump: Trump eller kaos. Hvis Hillary vinder vil store dele af det traditionelle USA erkende at det land de voksede up i, er tabt for altid. Og så tror jeg kysterne og landet mellem bjergene (Appalachians og Rockies) vil bevæge sig mod skilsmisse.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. november 2016 @ 23:38

 15. Heller ikke Informations korrespondent Martin Burcharth var imponeret af sine amerikanske kolleger: – De har ikke levet op til deres rolle som kontrolinstans; de har ikke været fair i dækningen af Hillary Clinton …

  Konspirationsteorier florerer, men her er vist noget, der burde kontrolleres nærmere:

  https://www.youtube.com/watch?v=NV0ooblur7w

  Kommentar by Fisken — 7. november 2016 @ 11:22

 16. Hej Kim

  Måske burde du lytte udsendelsen igennem for 4:20 giver Stéphanie Surrugue højst overraskende MSM en bredside for deres ukritiske støtte til Clinton (som svar på spørgsmål om hvad der har været det mest opsigtsvækkende):

  “Det har været i hvor høj grad medierne selv de store såkaldte mainstream medier, i hvor høj grad de er biased altså deres dybe engagement med en specifik kandidat. Der tegner sig helt klart et billede af, at Trump har ret i sin kritik af, at langt de fleste medier her det er altså pro Clinton medier”

  http://www.dr.dk/p1/mennesker-og-medier/mennesker-og-medier-2016-11-04

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. november 2016 @ 12:28

 17. Det er godt nok et partsinlæg, men det ser spændende ud

  http://www.jookos.com/2016/10/27/facebook-analytics-reveal-clean-sweep-donald-trump-election-sweeping-42-50-states-including-new-york/

  Kommentar by Morten Dreyer — 7. november 2016 @ 17:43

 18. Godt man ikke betaler en eneste øre til de beskidte venstreorienterede løgnemedier. Må de snart lide konkursen.

  Kære Gud. Hvis du findes, så bevis det ved at lade Donald Trump blive valgt.

  Kommentar by Holger — 8. november 2016 @ 09:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper