7. november 2016

Dragsdahl: “… undertrykkerens blod befrier den undertrykte. Det hvide blod renser racismens ar.”

“… Trump har mobiliseret hvid racisme”, skriver Jørgen Dragsdahl på POV International i en længere hyldest til De Sorte Pantere. Dragsdahl har intet imod racisme, hvis blot den rammer hvide, og at dømme efter uddraget herunder, så var hvide ligefrem legitime ofre for vold. Fordi de er hvide.

Jørgen Dragsdahl i Dagbladet Information – Sort blodhævn – det sunde svar på hvid undertrykkelse : tressernes glemte analyser kan stadig forklare volden i Los Angeles (2. maj 1992; ikke online)

“Fra en helikopter fangede tv-kameraet overfaldet. En kvinde med langt blondt hår ligger på den sorte asfalt. Røde blodstænk foran hende. Hun sparkes. En sort mand kaster en tung genstand i hovedet på hende. De sidste billeder viser en mand, som efter endnu nogle spark, danser triumferende væk.

Scenen blev torsdag vist igen og igen. Måske benzin på racemodsætningernes bål. Måske vil mange kalde det meningsløs vold. Men nøglen til forståelse af den sorte vrede ligger i forståelsen af dette overfald.

Den nemmeste tilgang ligger i sammenligning af overfaldet på den sammenkrøbne kvinde – og mange andre hvide bilister – med amatøroptagelser af betjentene, som med stave pryglede den ligeledes liggende Rodney King for et år siden. Overfaldene er hævn for en episode, mange sorte har set på med raseri og genkaldelse fra lignende politioverfald, som bare aldrig blev optaget på video.

Den sværeste, men måske også den mest nødvendige, vej til forståelse ligger i den brutale påstand, at undertrykkerens blod befrier den undertrykte. Det hvide blod renser racismens ar.

[…]

“‘Depression og sorg er had vendt mod ens jeg’, fortsætter [de to sorte psykiatere Greer og Cobbs]. ‘Fatter vi denne sorgs dybde, kan vi måske betænke, hvad der kommer ud af denne følelse. Efterhånden som sorgen forsvinder, og den lidende er ved at blive rask, bliver det had, han har rettet mod sig selv, igen rettet mod hans plageånder […] Når den sørgende bryder ud i vrede, er det en lettelse for dem, som holder af ham, for de ved, at han nu er blevet rask igen'”

(Foto: Free Patriot Post)

Oploadet Kl. 02:59 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/77718/trackback

24 Comments »

 1. Det er sjovt Hillary og Trump scorer nøjagtigt lige lavt på popularitets skalaen i USA, og det er kun Putin, David Duke og Kim Jong-un der er mere upopulær.

  https://www.washingtonpost.com/graphics/politics/2016-election/unpopular/

  Jeg har en kusine i Racine, Wisconsin. Vi har faktisk aldrig talt politik, og hun har aldrig rigtigt givet udtryk for noget partipolitisk standpunkt. Dog ved jeg, at hendes mand tidligere har arbejdet frivilligt for en demokratisk organisation omkring hjemløse, men det er også det. I går tog jeg så springet og spurgte på Facebook hvad hendes tanker er om dette valg, og det korte svar var “Seriously, we are talking about moving to Canada, that’s all I want to say about this election beside the utterly embarrassment I deeply feel”

  Kommentar by Pedersen — 7. november 2016 @ 04:46

 2. Jeg undrer mig dagligt over dé sorte i USA som forklarer deres egen manglende succes med at deres forfædre blev bragt derover som slaver .. ville de hellere have været født i et dysfunktionelt land i Afrika? Så kunne de have siddet og drømt at rejse til det forjættede Europa.

  Kommentar by Jan — 7. november 2016 @ 06:01

 3. Negrene i USA fik haevn, da de frikendte O.J. Simpson. Een af jurymedlemmerne indroemmede uden synlige kvababbelser til en journalist, at frikendelsen var payback for Rodney King, og at stoerstedelen af juryen delte denne opfattelse.

  https://www.youtube.com/watch?v=1mcY1Azd4SI

  Kommentar by Erling — 7. november 2016 @ 06:12

 4. “Måske vil mange kalde det meningsløs vold. Men nøglen til forståelse af den sorte vrede ligger i forståelsen af dette overfald.”………man må jo forstå det.
  Der render 3 og 4 generations indvandrere rundt og voldtager og overfalder danskere her.
  Undskyldningerne er altid de samme, de bliver udelukket fra samfundet, ingen kan lide dem, danskerne er racister.
  Jørgen Dragsdahl’s perverterede nydelse ved vold mod hvide behøver han ikke at rejse til USA for at finde.

  Kommentar by Frank Hagmann — 7. november 2016 @ 06:56

 5. Hvad med White Rage?

  Gad vide om MSM kan forklare det fænomen?

  Kommentar by Sigwar — 7. november 2016 @ 07:48

 6. Venstrefløjen holder liv i racismen. Som bekendt blev jødehad et af både international- og national socialismens bedste propagandakort i det 20. århundrede og de har stadig svært ved at slippe det og bruger det flittigt mod jøder generelt og især i Israel. De bruger nu det udvidede racismebegreb, der ikke længere kun omfatter racer og kan rettes som anklage mod alle, man ønsker at defamere.
  Hvis ventrefløjens racismekampagner ikke var så alvorlige og farlige, kunne man fristes til at sige om venstrefløjens racismeanklager, som børn siger: “Det man siger, er man selv!” :-)

  Kommentar by A-mad — 7. november 2016 @ 08:31

 7. Konsekvensen af Dragsdahls logik må være, at han ikke har tænkt sig at forsvare sig eller politianmelde, hvis sorte overfalder og røver ham – eller voldtager hans familiemedlemmer. Men det er vel også meningen, at det skal gå ud over andre end ham selv.

  Kommentar by BE — 7. november 2016 @ 08:31

 8. Jørgen Dragsdahl bekræfter det umulige i multikulturen. Det fungerer kun når der er een helt dominerede gruppe, som kan tolerere forskellige mindretal op til en vis grænse. Hvis et eller flere af mindretallene bliver for stærke, bliver det pludselig et spørgsmål om “dem eller os”. Der er ikke plads til sentimentalitet i dette spil.
  At Jørgen Dragsdahl åbenlyst holder med “dem” mod “os” kan ikke komme bag på nogen.

  Kommentar by monse — 7. november 2016 @ 08:42

 9. OT – tør vi gætte en etnicitet her?
  http://ekstrabladet.dk/112/to-kvinder-kidnappet-i-varevogn-blev-tortureret-og-truet-med-voldtaegt/6386922

  Kommentar by redneck — 7. november 2016 @ 08:48

 10. I USA har vi nu en situation hvor folk der end ikke taler landets sprog formodentlig kommer til at afgoere praesidentvalget.

  Kommentar by Jan — 7. november 2016 @ 09:28

 11. AFA Pelle er stort set lige så klam og nederdrægtig som Barry Soetoro.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2016 @ 10:00

 12. Jeg kom vist til at forveksle kommunist Dragsted med kommunist Dragsdahl. Forskellen er ens.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2016 @ 10:06

 13. Dragsdahl: “… undertrykkerens blod befrier den undertrykte. Det hvide blod renser racismens ar.”

  Dragsdahl er lidt af en NAR, Det er jo således at: “… undertrykkerens blod befrier den undertrykte. Det siger sig selv. Muslimernes blod renser racismens ar.”

  Kommentar by Sindsro — 7. november 2016 @ 10:39

 14. 1. Pedersen
  we are talking about moving to Canada.
  Det er helt unødvendig at flytte til Canada, når Trump bliver Præsident.
  Men ved Hillary kommer WW3,da hun vil lave en fly-forbuds-zone i Syrien, for den går ikke med Rusland.

  Vil Hun da hellere op til Canada´s Burkapoliti. ??
  https://hodja.wordpress.com/tag/burka/page/2/

  Kommentar by Sindsro — 7. november 2016 @ 10:51

 15. Hov! Ser jeg afro amerikanske Trump vælgere på billedet? Obama siger at det er en skændsel imod hans identitet og etnicitet.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 7. november 2016 @ 11:06

 16. Her er en fyr jeg holder af at høre på, han piller alt det bullshit fra som medierne fylder os med, han er konservativ, kan ikke fordrage Obama og synes at the muuzlims og the guilty whites er en flok spader….og han er sort!!! BLASPHEMYYYYYY!!! https://www.youtube.com/user/Whateverhappentocomm

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 7. november 2016 @ 11:13

 17. OK. Racisme er helt iorden for Jørgen Dragsdahl. Bare man har den rigtige hudfarve. Fabelagtig moral

  Kommentar by Michael Unna — 7. november 2016 @ 11:15

 18. Jeg er noget imponeret over, at vi stadig her 100-150 år efter slavernes frigivelse skal høre om, at det er fordi de for mange generationer siden var slaver, at de intet kan finde ud af at lave, men skal have invalidepension i stride strømme.
  Ikke mindst finder jeg det forpissende at høre på, al den stund, at jeg selv aldrig har haft en slave og faktisk aldrig har sparket eller slået en neger.
  Hvorfor er det kun hvide mennesker, der kan arbejde sig op fra intet til at have en udmærket og ordnet tilværelse?
  Når jeg ser billeder fra Haiti, ser det ud som om der intet er rørt eller opbygget siden den dag jordskælvet indtrådte. Kunne de dog i det mindste ikke bygge noget ud af de væltede huse? Eller bare rydde op i det mindste? Nej, alt skal komme fra de hvide – de sorte kan åbenbart intet.

  Kommentar by Holger Madsen — 7. november 2016 @ 12:01

 19. 16. eller den her.
  https://www.youtube.com/watch?v=SxSmBEWtUxk&feature=youtu.be

  Kommentar by Sindsro — 7. november 2016 @ 14:07

 20. Hvorfor hører vi aldrig om alternativet til det liv i Afrika, som negerne skulle indordne sig under, hvis de ikke var blevet slaver i USA?
  Mange af negerne var jo krigsfanger i stammekrige. Hvis man ikke kunne have skoret en skilling hos arabiske købmænd, var de slået ihjel.
  Det utrolige er jo at de negre, der er så utilfredse med deres tilværelse, ikke forlader USA og vender tilbage til rødderne?
  Dragsdahls pen løber over med det samme som en overfyldt lokumsspand.

  Kommentar by Menig 442 — 7. november 2016 @ 16:08

 21. >13 Sindsro
  Har du noget imod racisme? Som tiden går, føler jeg et større fællesskab med racister, end med andre -ister.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2016 @ 18:59

 22. Hvem præcist er undertrykkeren, og hvem er det, der har lov til at dræbe ham eller hende? Kan vi få det belyst? Hvem er det, Dragsdahl vil have slået ihjel?

  Kommentar by Arne Torp — 7. november 2016 @ 19:03

 23. @Sindsro

  Nu tegner alt til, at Hillary bliver præsident, og det har det i og for sig gjort længe, så det er næppe en bias mod Trump vs. endorsment overfor Clinton. Tøseriet har gode kår i disse tider, men det bliver ikke mindre kvalmende af den grund.

  Kommentar by Pedersen — 8. november 2016 @ 00:09

 24. Colin Flaherty: White Girls Bleed a Lot og Don’t Make the Black Kids Angry:

  https://www.youtube.com/channel/UCEbta5E_jqlZmEJsriTEtnw

  TNNRaw tommy sotomayor

  https://www.youtube.com/channel/UCEIzaJt6khuWFTGhJFMl4ug

  Kommentar by Hodja — 8. november 2016 @ 18:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper