8. november 2016

Donald Trump mod systemet, 8. november 2016

Jeg har ikke de store forventninger til det igangværende præsidentvalg i USA, men har taget tidligt weekend for at blogge. Alt indikerer, at Hillary Clinton klarer ærterne, til dels fordi Donald Trump har langt sig ud med kvinderne, og til dels fordi latino’erne ikke vil stemme på præsident der vil bekæmpe illegal indvandring fra Latinamerika. Politik handler om mere end stemmemaksimering, og det siger alt om medierne, at det er Trump der kaldes populist.

Ret beset, set her fra Fynsland, så gør det hverken fra eller til. Amerikanske præsidenter har en tendens til at gøre hvad der kræves, når alt andet er prøvet. Jeg er online fra 23.00, og regner med at følge valget det meste af natten.

(Undertegnedes nye Trump t-shirt)

Oploadet Kl. 11:41 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/77753/trackback

21 Comments »

 1. Medierne påstår at Danmark vil miste 10.000 arbejdspladser hvis Donald Trump vinder præsidentvalget i USA, da det ikke er Danskerne der skal til stemmeurnerne må den slags skriblerier betragtes som pure opspind og løgn for at retfærdigøre Hillary Clintons opstilling til præsidentposten, man kan håbe på at Trump vinder, bare for at irriterer det socialistiske parnas i Danmark, at Amerikanske musiker kendisser stiller op bag Hillary sker nok ikke i den rigtige Verden, de deler ikke noget af deres eget med andre, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. november 2016 @ 12:07

 2. Det underlige er, at velsagtens halvdelen af amerikanerne overhovedet gider deltage i farcen. De må have glemt de to vigtigste, politiske grundregler:

  “If voting made any difference they wouldn’t let us do it.” – (Mark Twain).
  Hvad folk stemmer betyder intet. Det, der betyder noget, er hvem der tæller stemmerne. – Joseph Stalin.

  Nå, pyt… den anden halvdel har heldigvis bevaret fatningen, bliver hjemme og bevæbner sig. National Rifle Association melder om enorm medlemsfremgang, våbenhandlerne er ved at have udsolgt og priserne på ammunition stiger med raketfart – ligesom her i Europa. Folk hamstrer, fordi de kan se ud over deres egen næsetip og et par måneder eller år ud i fremtiden. Med det afskyelige fruentimmer i Det Hvide Hus vil USA komme til at ligne det EUSSR, som med Den Gale Kansler i Berlin er i de første stadier af en pan-europæisk borgerkrig.

  Kommentar by Voldposten — 8. november 2016 @ 12:25

 3. Jeg forstår dit opstød, Voldposten, men jeg er ikke så negativ overfor det amerikanske demokrati.

  Under alle omstændigheder er det en konfrontation uden skydevåben, knive osv?

  Noget jeg finder bekymrende er imidlertid, hvad jeg fornemmer som en underliggende lede ved ‘populisme’ hos den politisk korrekte, veluddannede middelklasse. En lede som jeg synes MSM spiller op til.

  Den formidles massivt af MSM, der nægter at lytte til populisternes argumenter og afviser deres dokumentioner f.eks i form af wikileaks , Podesta lydfiler og afsløringen af at Obama HEMMELIGT sendte et uidentificerbart fly til Teheran med $1.7 mia (i rugte €/CHF sedler!) som betaling forfrigivelse af 3 amerikanske gidsler osv. (Brugbar cash til Irans terrorfinansiering)

  Fakta benægtes eller ignoreres og skjules vha ‘populisme’ anklager.

  Jeg frygter flere anti-populistiske love, som dem vi har set i EU og som EU’s diverse årvågningscentre, vil bruge til at begrænse demokratiet under dække af at bekæmpe ‘populismen’.

  Anti-populisme lovgivning, der begrænser ytringsfriheden, synes at blive midlet mod populister som Trump og populisme som Brexit.

  Kommentar by A-mad — 8. november 2016 @ 13:54

 4. Et aktuelt eksempel på brug af Anti-populisme lovgivning:
  “Geert Wilders’ trial on inciting hatred charges opens without him
  Far-right politician boycotts proceedings in Netherlands, instead tweeting that country has ‘huge problem with Moroccans’ Wilders announced his intention to boycott the trial on Friday in a newspaper article”
  http://breaking100news.com/us/world/wilders-hate-speech-trial-begins-at-high-security-court/

  Kommentar by A-mad — 8. november 2016 @ 14:07

 5. For satan hvor jeg håber Trump vinder. Ikke fordi jeg specielt støtter ham, men mere fordi det ville være en fryd ud over alle grænser at være vidne til medierne og venstrefløjens desperation. Hele valgkampen har været en lang sviner mod ham. Ikke at det er overraskende. Det var det samme med Mitt Romney for 4 år siden og McCain og Sarah Palin før det. Det der skuffer mig mest har dog været nogle republikaneres modstand mod Trump. Men det har jo ene og alene været på grund af at han er kommet ind udefra uden politisk erfaring i partiet.

  Men hvor vil jeg elske at se mediernes reaktion, hvis Trump vinder.

  Jeg tænker på hovedeksplosionscenen fra Kingsman: https://www.youtube.com/watch?v=E1jf2hOkec4

  Og læg især mærke til 25 sek. inde i klippet… :D

  Kommentar by Michael Jensen — 8. november 2016 @ 14:19

 6. Hele den danske beskidte og modbydelige løgnepresse er totalt i panic-mode over udsigten til at Donald Trump vinder over den dybt kriminelle Hillary Clinton.

  Hele den danske stinkende MSM løgnepresse og deres beskidte stinkende propaganda-journalister er gået amok i sygelig Trump-had og Hillary-tilbedelse i dag. Hvor er det frydende at observere disse ondskabstilbedende journalisters desperation.

  Kommentar by Holger — 8. november 2016 @ 14:25

 7. Jeg troede Höfer ville vinde Østrig. Han tabte, dog ser det ud til der er begået valgsvindel.

  Jeg troede ikke Brexit ville gå igennem. Det gjorde det, men implementeringen kunne nemt blive totalt impotent, hvor alle de rådne ting som MENAP import finder en omvej og fortsætter.

  Ved ikke hvad jeg skal tro om dette valg. Den folkelige indsats ser ud til at gå massivt Trumps vej, mens medierne kæmper for Clinton. Mange løgne om Trump, første lange del af valget bragte medierne kun de værste billeder af Trump. Wikileaks, Soros, Benghazi, Hubedin og især den korrupte Clinton Foundation er talt ned eller ignoreret.

  Kom nu, Trump. Kom nu, amerikanere! Ja til Trump, nej til globalisme.

  Kommentar by Anti-VasaStriben. — 8. november 2016 @ 14:31

 8. Man fortæller os, at Hillary Clinton står for en fortsættelse af det USA, som vi kender. Og at Donald Trump står for det ukendte, nye og usikre.

  Det forholder sig lige modsat.

  Med Clinton vil vi se en afvikling af det USA, som vi kender, nemlig en supermagt med et overvældende flertal af indbyggere med europæisk afstamning. Disse udgør allerede nu kun godt 60% af befolkningen. Når den væsentligste del af befolkningen på få årtier falder fra at udgøre ca. 85% til under halvdelen, så må det det forventes, at selve landets kultur, værdisæt og politik også ændrer sig. Altså i princippet bliver til et helt andet land. Et land, der vil bruge sin politiske, økonomiske og militære magt på en anden måde og sandsynligvis i samarbejde med helt andre allierede end før.

  Trump kan muligvis ændre på dette. Måske er det allerede for sent. Men det er under alle omstændigheder et skelsættende valg. Også for Europa, som risikerer snart at vågne op til en helt ny og anderledes global virkelighed end den vi har kendt de sidste 100 år.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. november 2016 @ 15:07

 9. Der blev engang skrevet her på posten, at det ville være befriende med en dansk pendant til Glenn Beck i den danske medieverden.

  “the most effective political speech I have heard since Ronald Reagan.”

  http://www.newyorker.com/magazine/2016/11/14/glenn-beck-tries-out-decency

  Måske ville det faktisk være befriende hvis politiske debattører og nyhedsformidlere over hele linjen, i højere grad hen ad vejen lod ræsonnement og almindelig sund fornuft fylde lidt mere og skidtsnak lidt mindre.

  Kommentar by Pedersen — 8. november 2016 @ 15:10

 10. Håber også at trump vinder. han siger mange fornuftige ting, bl.a. at nato-landene skal betale deres 2% for medlemskab mv.

  Kommentar by Trump-in-Triumph — 8. november 2016 @ 15:10

 11. Danske journalister er på grænsen til at kalde Trump vælgere for svagt begavede, ufaglærte landsbytosser, der ikke har forstand på noget som helst.

  Samme retorik bruges over for alle der ikke støtter det røde meningsdiktatur. Det går især ud over Dansk Folkeparti i Danmark.

  “Tear this wall Down” sagde Reagan om Berlinmuren. Jeg synes ikke Europa er mere stabil efter murens fald, østbander der tuller over grænsen med tyvekoster, titusindvis af polakker på danske arbejdspladser og øst europæere bag rattet i snart alle lastbiler.

  Det er vel den risiko Trump kan se i USA, hvor det er latinoer, afroamerikanere der fortrænger den hvide mand.

  Derudover mener jeg FBI indirekte gav Clinton det sidste skub, da den undlod at føre sag om hendes e-mail.
  Det er meget foruroligende at Forbundspolitiet blander sig i en præsidentvalgkamp. FBI har for alvor åbnet for spekulationer om uansvarlig embedsførelse og korruption i Clinton lejren.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2016 @ 15:31

 12. Pedersen
  Hvis du holde dig væk fra Uriasposten er der ikke mere skidtsnak.
  Den kommer udelukkende fra dig.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2016 @ 15:32

 13. ” set her fra Fynsland, så gør det hverken fra eller til. Amerikanske præsidenter har en tendens til at gøre hvad der kræves, når alt andet er prøvet. ”

  Det er jeg ikke enig i. Det er business as usual paradigmet og det har Obama ikke efterlevet. Til at begynde med ville der være en verden til forskel på Trumps og Hillarys reaktion hvis Geert Wilders eller en lignende konsekvent anti-islamist skulle vinde et valg i Europa. Jeg tror virkeligt det er en skillevej, en amerikansk Merkel på steroider. Eller en kursændring der måske kan bredes til Europa. Det betyder noget helt ud i Vollsmose og Skjern hvem der vinder idag.

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. november 2016 @ 15:35

 14. Kære K.m. Jeg kom ikke med skidtsnak mod dig eller nogen anden som den første, men det er selvfølgelig ikke bedre, at være den sidste. I forhold til dette amerikanske valg er det allerede afgjort, uanset hvem der bliver præsident, at tonen i høj grad kan være et problem. Det gælder iøvrigt for såvel Trump som Hillary lejren, og ideen om, at frustrationer og magtesløshed skulle blive mindre, håndteres eller adresseres bedre hvis låget lettes og alskens BS lukkes ud, tror jeg simpelthen ikke på.

  Ps. Det er ikke skidtsnak, at jeg i mange år har været erhvervschauffør, men nu arbejder i fiskerierhvervet. Det er heller ikke skidtsnak, at jeg har smidt godt 300.000 på forskellige kombinationer sammen med udkommet af præsidentvalget. Vinder Trump kan jeg ikke tillade mig, at klage.

  Kommentar by Pedersen — 8. november 2016 @ 16:03

 15. Noget siger mig at Trump vinder.

  Kommentar by Sindsro — 8. november 2016 @ 16:18

 16. Hvis Trump vinder, bliver det i den grad på trods – for aldrig nogensinde har man oplevet en så uværdig, svinsk og ensidig agiteren i mod en republikansk kandidat.

  Løgn, bagvaskelse og fordrejning, har bogstaveligt talt kørt i døgndrift på samtlige etablerede medier, og end ikke de såkaldt borgerlige aviser her i lille, dumme Danmark, har gjort noget forsøg på at skjule, at de agiterer målrettet til fordel for Clinton. Forstå det hvem der kan, for hvorfor sætter de den sidste rest værdighed totalt over styr i det spørgsmål – tror de for alvor, at de kan påvirke et amerikansk præsidentvalg..?

  Og nedværdigelsen kender åbenbart ingen grænser; tidligere på dagen florerede der således i Jyllands Posten en klumme med overskriften “Obama trøster multihandicappet dreng som Trump smed ud fra møde”. Jeg orker ikke at gengive historien, (som nu er fjernet fra forsiden), men jeg har faktisk aldrig læst noget ligende. 100% løgnagtig, pattebørnsagtig og ensidig mudderkastning.

  MSM har udviklet sig til en kloak; en latrin af lort, løgn og udskamning af dem som Parnasset ikke kan lide.

  Jeg kan faktisk ikke fordrage hverken Trump eller Clinton, men dette her er simpelthen gået for vidt. Jeg er ikke sikker på, at MSM og medløberpolitikerne forstår det ansvar de påtager sig.

  Eller også forstår de det netop – jeg ved ikke hvad der er værst.

  Kommentar by Anonym — 8. november 2016 @ 17:49

 17. Alt andet lige, så kommer der én god ting ud af det Amerikanske valg – Obama er ude af billedet Februar 2017.

  Hvis Trump vinder bliver det med en jordskredssejre som beviser at analyseinstitutterne og de store aviser er købt og betalt.

  Hvis Clinton vinder bliver det med en lille margen der viser at Amerika ikke længere er “The Top Dog” og hele verden kommer til at mærke det i form af mere ustabilitet.

  Kommentar by Santor — 8. november 2016 @ 18:46

 18. Der er alligevel en del Trump støtter i Danmark:

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/valg-i-usa-2016/kandidaterne/valget-deler-brugerne-paa-drdk-jeg-ville-stemme-paa

  Sjovt nok har DR endnu ikke skrevet noget om hvem der fører – det ville de have gjort hvis Clinton var foran.

  Husk at holde jer orienteret på Zerohedge, RT og Infowars.

  Kommentar by Sigwar — 8. november 2016 @ 19:55

 19. Hillary Clinton fortjener en statuette for bedste kvindelige hovedrolle.
  Hun er langt mere skuespiller end politiker.
  Det overdrevne grin hver gang der er kamera på, virker klamt, når man ved hun bagved er iskold beregnende.

  Jeg har arbejde der skal passes i morgen så jeg må høre resultatet når en ny dag truer.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2016 @ 20:04

 20. Jeg hører stædige rygter fra USA om at ‘hun’ er ved at vinde. Skal lige siges at jeg tog fejl m Brexit men stadig…

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. november 2016 @ 20:18

 21. Yakkedi, yakkedi – kan du stave til mediemanipulation.

  Aldrig nogen sinde før har man set MSM udstillet og til grin samt uden føling med befolkningen.

  Kommentar by Lars — 9. november 2016 @ 11:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper