7. september 2009

Nicolai Sennels: “… de, som problemerne går ud over, skal sige undskyld og betale festen.”

Interessant indlæg af Nicolai Sennels på sin JP blog, som jeg ikke bragte, den var fremme sidste år. Fra JP blogs – Rapport fra en integrationskonference.

“Som integrationsborgmester for Københavns Kommune har Jacob Hougaard selvsagt et svært job… I uge 7 2008 blev København hærget af hundreder af brande påsat af vrede muslimer, som havde fået nok af Muhammed-tegninger og visitationszoner… Kort efter, d. 27. februar, afholdt Københavns Kommune sin første store integrationskonference på selveste rådhuset.

300 deltagere var dukket op: gadeplansmedarbejdere, pædagoger, socialrådgivere, psykologer, imamer og talsmænd for diverse muslimske foreninger… Bortset fra, at Jacob Hougaard mangler lidt kant og derfor ikke syner meget i integrationsdebatten, så virker han som en fin og ordentlig mand…

Det første chok kom dog, da det blev klart, at man kan samle 300 københavnere til en snak om, hvordan det går med integration og kriminalitet i vores by, uden at nogen nævner, at indvandrere lige har hærget vores by med hundredevis af påsatte brande og stenkast mod det tililende politi og brandvæsen. Ikke én eneste nævnte det!…

Den næste chok kom, da det viste sig, at alle som én – både danskerne og indvandrerne – var rørende enige om, at det er danskerne, som ikke gør nok for at integrere de fremmede i København. Ingen spurgte de mange tilstedeværende imamer, talsmænd for etniske foreninger og helt almindelige muslimer om, hvad indvandrerne selv kan gøre for at løse problemerne. Heller ikke de tilstedeværende indvandrere kom på noget tidspunkt på den idé, at indvandrerne selv har et ansvar i hele integrationsproblematikken. Dobbelt øv.

Det tredje chok kom ind af brevsprækken d. 9. maj i form af et “Opsamling og idékatalog” fra integrationskonferencen. 118 af de “bedste ideer” fra konferencen samlet i et flot katalog med billeder, grafik og en tak-for-sidst fra integrationsborgmester Jacob Hougaard. Ud af de 118 forslag er der 0 (nul) forslag om, hvad indvandrerne selv kan gøre. Derimod er der masser af krav til politiet og PET, kommunen, danskerne, medierne, politikerne og velfærdssystemet.

Konferencen blev på den måde til endnu et skridt i en retning, hvor de mennesker, som skaber problemerne, ikke stilles til ansvar, og de, som problemerne går ud over, skal sige undskyld og betale festen.

Oploadet Kl. 13:34 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/7792/trackback

12 Comments »

 1. “Konferencen blev på den måde til endnu et skridt i en retning, hvor de mennesker, som skaber problemerne, ikke stilles til ansvar, og de, som problemerne går ud over, skal sige undskyld og betale festen.“”

  Intet nyt i det. I mere end 50 år har socialisterne stjålet fra nyttige og ordentlige mennesker, og givet til de, der er det modsatte.

  Islam = socialisme.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 7. september 2009 @ 14:28

 2. Jamen så længe befolkningen affinder sig med forholdene og IKKE reagerer imod reverentertalt at blive voldtaget gang efter gang,sker det intet !

  Det samme mønster kan ses i forbindelse med DR, som kan foretage sig hvad de vil uden det får konsekvenser.

  Islam er ikke socialisme, men Islam bruger socialisterne og omvendt !

  Desværre for socialisterne er deres udsyn så afgrænset at de ikke opfattede hvad det var der bl.a. foregik i Iran, da de iranske socialister havde hjulpet Khomeini til magten.

  Og dette er ikke et enestående eksempel.

  Så at de hjemlige socialister er så tåbelige at de villigt hjælper deres kommende bødler frem……..

  Fatter det ikke, men deres had mod det bestående Danmark må være enormt!

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. september 2009 @ 14:56

 3. Kære Vivi – du tager helt fejl. Socialisme og islam er to stykker af samme dårlige alen.

  Vor kamp starter med socialismen. Når den er vundet, så går Islam over af sig selv. – Men som jeg har skrevet et utal af gange igennem de sidste 10 år, så vil vi tabe den kamp, fordi et stort flertal af danskerne har gjort sig afhængige af tyveriet fra de nyttige.

  Socialisterne har helt bevidst dyrket den strategi hele tiden, og nu sidder vi i saksen.

  Og overordnet: Da nazismen fejlede, og vi ikke alle kunne blive nationalsocialister sådan som Stauning og Scaveius ville det, så forsøgte venstrefløjen af få os indlemmet i Sovjetunionen. Helt op til murens fald, og derefter var de faneme ikke sene til at finde en ny socialistisk religion at alliere sig med.

  Kampen starter med os selv. Alt andet er narreværk. “Kun kan et land forgå, der vil det så !” (lettere omskrivning).

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 7. september 2009 @ 15:09

 4. ikke for at kværulere, men har dette indlæg ikke været herinde før??

  – men det er i og for sig ligegyldigt, for Sennels har nogle knaldperler der fortjener at blive gengivet og gentaget igen og igen.

  Problematikken er klar,- der hvor vi tiet tingene ihjel førend, så er vi nu kommet så langt i samfunds-afviklingen, at vi undskylder vores tilstedeværelse. Undskyldninger betragter det primitive sandfolk imidlertid som svaghed og de sætter derfor dampen op for at få islamiseret landet.

  Flygt eller lær at pege næsen mod mekka..

  Kommentar by Mike — 7. september 2009 @ 15:52

 5. Så er alt jo som det plejer :-(

  Kommentar by Mea Culpa — 7. september 2009 @ 17:00

 6. Det konsekvensløse samfund.

  … men kun for de præ-definerede offergrupper, selvklart – vi andre skal i fængsel for selvforsvar, have snittet vores bildæk op af miljøfascister og registreres af Redox for vores ulækre politiske observans.

  Kommentar by DaLi(gæst) — 7. september 2009 @ 17:04

 7. Hvis man går ind og læser i omtalte idékatalog lavet af Københavns kommune er der ikke overraskende lavet endnu engang tørklæde propaganda. Københavns Kommune har fået hijab på og den apartheid kultur der følger med hijab. KBH missionerer for befolkningen – blander i stigende grad religion og politik sammen. En politiker sidder også med et tørklæde på der ligner de tørklæder som Arafat tilhængere har på. Det er ikke videre tillidsvækkende, når vi nu ser at det ikke er hvem som helst der har betalt til en stormoske i KBH.

  Tak til Sennels for at dele ud af sin viden om de missionerende og graverende forhold i KBH kommune. Og fint at Sennels og Støvring kan læses og kommenteres her på Uriasposten, for deres artikler vil stå som dokumentation for hvad der er af islamkritiske røster i disse år (Uriasposten og Snaphanen er heldigvis ikke enlige svaler mere) og så kan vi her kommentere artiklerne under pseudonym, det er vist ikke muligt på JP.

  Kommentar by Janne — 7. september 2009 @ 18:49

 8. Navns nævnelse på på jp’s blog synes ikke at forhindre folk i at komme med underlige debatindlæg, fulde af had og personfnidder, arrogance i metermål. Det er ikke så slemt herinde af en eller anden grund, skønt mange er ret kontante, for ikke at sige militante. Sennels bekræfter igen at det største problem er integrationspolitiken og den deraf følgende integrationsindustri. En sund erhvervschef havde set problematikken og foretaget en omstrukturering. Når det nu er politik må vi til debatfadet i stedet.
  Det er ikke sjovt at få at vide at det arbejde man har udført i måske mange år, sandsynligvis med stort engagement, i det store og hele er kørt af sporet, slået fejl, ikke dur. Måske deraf noget af den megen indignation.

  Kommentar by Høgsbro — 7. september 2009 @ 21:27

 9. Vælgeren, der får en uønsket kulturberigelse, tror stadig, at vedkommende kun har mødt en af de få, som i følge medierne også er et problem for det overvældende flertal af gode muslimer.
  Vi skal dykkes meget længere ned inden vælgerne opdager, at de få “utilpassede” faktisk har flertallets sympati.

  Kommentar by Menig 442 — 7. september 2009 @ 21:30

 10. Hvaaad, det er jo bare EUROMED in action.. vi har selv betalt for at blive censureret/ gjort til grin.

  Ny handleplan:

  1. Red produktionsmidlerne fra sozi-muzi-kulten.

  2. Lad være at betale skat. ( øh..sårn..)

  3. Prepare for battle.

  Kommentar by Eric Heath — 8. september 2009 @ 00:25

 11. Børge
  1 og 3

  Jeg tror du for en gangs skyld tager fejl.
  At “et stort flertal af danskerne har gjort sig afhængige af tyveriet fra de nyttige”, der er din formulering for det jeg ville betegne som- at der er mange der modtager offentlige tilskud som kontanthjælpsmodtagere, dagpengemodtagere, pensionister, førtidspensionister, efterlønnere, med flere grupper, offentlige udgifter af enorm størrelse er dominerende på de tre vægtige udgiftsområder Sundhed, Uddannelse, og Det Sociale Område men, MEN, at virkeligheden ser sådan ud er ikke lig med at en ændring er umulig. Eller uønsket af mange- når der bliver givet både gode begrundelser for at ændringer er nødvendige og præsenteret lignende eller bedre alternativer til den nuværende virkelighed.

  Naturligvis vil folk der søger ændring af en tåbelig tildelingspolitik og samfundsindretning ikke tabe, de ved udgangspositionerne er vanskelige, men med små sten og stadige skridt kan laviner rase og vidder passeres.

  Kommentar by Peter Buch — 9. september 2009 @ 20:00

 12. De røde partier og de radigale fortsætter deres ligegyldige vrøvl om integration af økonomiske flygtninge og langtidsledige fremmede. Det nemmeste og bedste vil være økonomisk at opmuntre de udgiftstunge fremmede til at rejse ud af Danmark.

  Kommentar by Poul — 9. september 2009 @ 21:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper