14. november 2016

Niels Lillelund om skallesmækkende mimoser, der harcellerer over Kjærsgaards ‘rotterede’-kommentar

Forleden betegnede Pia Kjærsgaard EU som en ‘rotterede’, og så brød helvedet løs. Hun er som bekendt formand for Folketinget. Forgængeren hed Mogens Lykketoft, og vi skal blot tilbage til sommeren 2014 – da han bestred samme post, og var hovedtaler til en anti-israelsk demonstration på Rådhuspladsen. Det har han været adskillige gange, og han har tilsyneladende intet imod at tale dunder til Israel for ‘Allahu-akbar’-råbende terrorstøttere med de klassiske AK47-flag. Niels Lillund kommenterer i Jyllands-Posten – En spansk ko uden hjerne og ballade i rottereden

“… der er forskel på folk. Nogen, som f.eks. Pia Kjærsgaard, må pænt liste af, hvis hun har sagt rotterede, men på politiken.dk må man godt skrive, at ‘Theresa Mays løfte om hurtigt EU-farvel smuldrer i en dåse fuld af orme’ – og det er jo egentlig ganske bramfrit, rent bortset fra at det lyder som en google-translate af det engelske udtryk a can of worms, som vi ikke har på dansk, ikke normalt i hvert fald.

Til gengæld har vi mange eksemplarer af den invasive art kaldet den skalle-smækkende mimose.

Lede kælling, hvæsede Uffe Ellemann-Jensen om Pia Kjærsgaard, nu skriver han fornemt, at ‘de øvrige partier i Folketinget må kalde deres formand til orden.’ Fordi hun siger rotterede.

Man bruger dage på at forarges over, at Mikael Jalving har kaldt Helle Thorning-Schmidt for en finke, men man klapper vildt, når den politiske korrektheds mest latrinært orienterede bannerfører Carsten Jensen taler om Pia Kjærsgaard og hendes ’skimlede sekt af klamme kældermennesker’…

Man skælder ud over rottereden og kalder gerne Pia K for fremmedfjendsk (og det, der er værre), og det er faktisk ganske ubehageligt. Fremmedfjendsk. Lad infamiteten stå et øjeblik og tænk lidt over ordet. Det er lidt alvorligere end at blive kaldt en hippie eller en finke.Skulle jeg mene.”

(Mogens Lykketoft taler dunder mod Israel for Hezbollah-tilhængere, 7. august 2006; Foto: YT)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/77979/trackback

11 Comments »

 1. Det kræver abonnement på jyllandspesten, politiken vest at læse beskrivelserne af hvad politikere o.l. lukker ud af kloakken.
  Gør det ikke!!! Hvis du SKAL læse lortet, så gå for bevarelsen af sandheden ned, hen, op, over, eller ud til bibliotekets læsesal.

  Kommentar by Nielsen — 14. november 2016 @ 11:22

 2. Den røde bærme har selvfølgelig ret til at svine os alt for fredelige, ordentlige mennesker til med alle sprogets allerværste gloser. Men træder vi blot en smule ud fra normen, bliver vi censurerede, banned og udskammet som værende nazister, racister og alt det sædvanlige pladder.

  Kommentar by Holger Madsen — 14. november 2016 @ 13:47

 3. Lykketoft har en forhistorie med AK47-maskingeværer. Han er dømt for ulovlig indsamling af penge til Viet Cong, så kommunisterne kunne købe våben til at myrde amerikanere med.

  Kommentar by Henrik — 14. november 2016 @ 14:28

 4. Danmark trænger gevaldig til en Trump, eller folkets overtagelse af tinget.

  Kommentar by Sindsro — 14. november 2016 @ 15:57

 5. Tykkeloft er en lort.!!

  Kommentar by Sindsro — 14. november 2016 @ 15:59

 6. Glimrende perspektivering med Lykketoft.

  Kommentar by Phil — 14. november 2016 @ 17:01

 7. Trump kritiseres for skurvognssnak (som hans kone kaldte det), men Bill Clinton ” is still dicking bimbos” (Colin Powell) sammen med hans gode ven Jeffrey Epstein, der er dømt for pædofili. Og intet om dette i Dansk MSM!

  Kommentar by Sigwar — 14. november 2016 @ 17:21

 8. > Sigwar

  Clinton og Trump har meget tilfælles.
  Også om illegale immigranter.

  https://www.youtube.com/watch?v=auZRVqrCLY8

  Forskellen er bare at Clinton godt må sige det.

  Kommentar by Erik — 14. november 2016 @ 19:51

 9. Jo, som der står råber de ‘allahu akbar’ https://youtu.be/lcYlNIwcpYc?t=39s

  Det er jo ren guf for en venstreorienterets ører.

  Kommentar by Johnson — 14. november 2016 @ 22:35

 10. Den nationalkonservative bevægelse er en pædofili rede.

  Kommentar by Pedersen — 15. november 2016 @ 00:05

 11. Tænk sig at man tillader at nedværdige et flittigt dyr- langhalet sibirsk hamster- som vi kun en gang har vist i en helterolle i TV, under “Faulti towers”, hvor tjeneren var så glad for den, at han opkaldte den efter chefen (Basil). At Pia Kjærsgaard sammenligner dens rede med EU parlamentet, som kræver langt mere i tilskud for at overleve, end disse flittige dyr gør, er en skændsel overfor disse ædle dyr. Tænk sig at nedværdige det dyr så meget, som at sammenligne med det med EU bureaukratiet fy da føj :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 15. november 2016 @ 19:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper