22. november 2016

Malmø-skole: Pige kaldes luder, trues med voldtægt – “De anser inte att hon är tillräckligt muslimsk.”

Berlingske afetnificerer en historie om vilkårene på svenske folkeskoler, men som den svenske kilde indikerer, så er det følgevirkninger af det multikulturelle samfund. Den omtalte Johannesskolan i Malmø har 75 procent tosprogede, kan man læse på Wikipedia. Danmark er ikke så hårdt ramt som Sverige, men det er ikke mere end en uge siden TV2 Østjylland kunne berette at en 16-årig gymnasieelev blev lagt i ‘kunstig koma’ efter et slagsmål med en klassekammerat, der fik hjælp af “to brødre, der mødte op med et baseballbat”. Multikulturelle Viby anno 2016.

Fra Berlingske – Voldelige elever tvinger svenske skoler til at aflyse undervisning.

“Indtil videre er omkring ti skoler blevet undersøgt, heriblandt Rörsjöskolan-Zenith og Augustenborgsskolan. På begge skoler er undersivningen ifølge Skolinspektionen præget af støj, kaos og krænkelser fra elevernes side, og i frikvartererne er det ikke usædvanligt at høre racistiske og homofobiske spydigheder mellem eleverne. I flere tilfælde er lærerne ikke gode nok til at gribe ind, rapporterer Skoleinspektionen…

På en anden skole i regionen – Johannesskolan – slår forældrene til de yngste elever alarm, skriver avisen Sydsvenskan. Her beretter forældrene alle om de samme problemer: Deres seksårige børn oplever hyppigt at blive udsat for vold og seksuelle krænkelser fra andre elever på skolen.

Vi er bange for vores børns sikkerhed. Der er tale om daglige slagsmål. Min søn oplevede at blive mishandlet to gange på en dag. Han turde ikke fortælle noget til lærerne, eftersom de andre drenge havde truet med at slå ham ihjel, hvis han sagde noget. Han vågner om natten af mareridt,’ siger Sebastian Nasser, der er far til en dreng i børnehaveklassen på Johannesskolan, til Sydsvenskan. …

Andre forældre fortæller, at deres døtre har oplevet at få hevet bukser og trusser ned af nogle af skolens ældre elever i pauserne mellem timerne. Flere forældre har allerede flyttet deres børn på grund af den dårlige opførsel, og heller ikke lærerne føler sig sikre på skolen.

‘Jeg tør ikke gå ned til gymnastiksalen med eleverne alene,’ udtrykker en af lærerne på en lydoptagelse fra et forældremøde, som Sydsvenskan er kommet i besiddelse af.”

(Johannesskolan i Malmø; Foto: Muslimska Friskolan)

Fra Sydsvenskan, Berlingskes kilde – Föräldrar slår larm: kaos på Johannesskolan.

“Föräldern Patrik Olsson har redan flyttat sitt barn från Johannesskolan. … En annan pappa på skolan, som vill vara helt anonym för att skydda sin dotter, berättar att hon har blivit misshandlad på skolan under flera år.

– Pojkar hotar att de ska våldta henne. Säger att deras pappor ska knulla henne. Kallar henne hora. Frågar vad hon har för religion, säger han.
Varför det?

– De anser inte att hon är tillräckligt muslimsk.

Ni är muslimer?

– Ja. Och det här sker framför lärarna. Ingen sätter stopp för det, säger han.”

Oploadet Kl. 04:52 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/78222/trackback

19 Comments »

 1. Hvis ikke SD får 60% af stemmerne i 2018… Så fortjener svenskerne deres skæbne..

  Kommentar by ny kommentator — 22. november 2016 @ 05:10

 2. Det burde være forældrene der mødte op på lærerværelset med baseballbats..

  Kommentar by per — 22. november 2016 @ 05:47

 3. SD har formentlig allerede over 50 procent af gammelsvenskernes stemmer, men det rækker ikke når man har delt over 2 mio statsborgerskaber ud.

  Kommentar by Snaphanen — 22. november 2016 @ 07:21

 4. Det må være det man kalder det postfaktuelle samfund, når pressen fjerner det faktuelle fra nyhederne. Og det er så lige det, der får menigmand til at dreje markant til højre.
  Først selve problemet og så bagefter fordrejningen af problemet.

  Kommentar by Anonym — 22. november 2016 @ 08:03

 5. Ja, hvad venligboere og alle andre dog får.
  De hyrder, vi får.

  Kommentar by Peter Buch — 22. november 2016 @ 08:09

 6. Det er hvad der sker når -homo paedofilius- ikke bliver reguleret.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. november 2016 @ 08:34

 7. Det politisk korrekte Sverige- hvem kan det længere undre-? Det kan være det var fordi hun var- utolerant og fremmedfjendsk, eller xenofobisk, eller sågar Islamafobisk, – at de kaldte hende luder- Måske er det en politisk korrekt tolkning, som svensk presse kan levere :-) :-) :-). Jamen hvad skal man sige? Det er Malmø.

  Kommentar by Michael Unna — 22. november 2016 @ 08:51

 8. Jeg må sige at jeg tvivlede på det multikulturelle projekt, men Sverige ser da ud til at være blevet et rigtig dejligt land.

  Kommentar by Phil — 22. november 2016 @ 09:24

 9. Jeg forstår ikke, hvorfor ISIS slås så indædt for et kalifat i mellemøsten. De har jo allerede et i Skåne.

  Håber at myndighederne har sørget for at minere broen.

  Kommentar by Bastardo — 22. november 2016 @ 09:39

 10. Inden skolegang, Skær nosserne af dem. Nosserne findes i lysken i en ung alder og synker ned i pungen ved 11- 14 års alderen.

  Kommentar by Sindsro — 22. november 2016 @ 09:48

 11. Jeg er sikker på, at Zinke Stampe glæder sig over den massive berigelse disse svenskere går gennem disse år. Det ultimative Nirwana venter om hjørnet i Skåne. Og, oh jubel, de har også en Socialdemokratisk regering.

  Kommentar by pseudonym — 22. november 2016 @ 09:59

 12. Når et land åbner dets grænser for alle og enhver, kan det kun ende i katastrofe. Se bare f.eks. på vort eget land.
  Det er muligt Gammeltoft Hansen klanen ikke ænser konsekvenserne. Men for alle mordofrene og de voldtagne, er katastrofen skinbarlighed.
  Tak din politiker.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2016 @ 10:11

 13. Det er på høje tid at få lukket broen over til Kalifatet permanent!

  Kommentar by TH — 22. november 2016 @ 10:34

 14. Det er en katastrofe når man lader halvvoksne retarderede, indavlede korandyrkere gå i en skole for normalt begavede børn, men de ansatte undervisere skal nok klappe kaje da de selv tilhører segmentet af multikulturalisterne der er pro for fri indvandring af ørkenlandenes retardere indavlede korandyrkere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. november 2016 @ 11:09

 15. Apropos uddannelsesinstitutioner…… Mogens Hansen – rektor for Rungsted Gymnasium – sætter tingene på plads:

  http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE3469939/det-er-ikke-eliten-men-folket-der-har-svigtet/

  Kommentar by BE — 22. november 2016 @ 11:26

 16. <15 En rektor, nassende på vores penge.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2016 @ 12:11

 17. Det er vist det rette ord for det, der foregår på de skoler – “undersivning” ;)

  Kommentar by Fisken — 22. november 2016 @ 18:01

 18. Da jeg læste artiklen på B. inden den kom her, må jeg sige, at jeg blev arrig over den ret krampagtige facon hvormed det forsøges at udeholde den helt centrale vinkel i sagen, som er den etniske problemstilling. Når man på den måde bevidst ikke vil inddrage et åbentlyst relevant emne, man kunne også sige det eneste relevate emne, i en sådan fremstilling, ja så gør man sig fortjent til sit øgenavn “løgnepresse”, og man skubber på en stadig acclererende konflikt imellem befolkningen, som for en stor del har gennemskuet forholdene, og pressen og medierne, som ikke tør forholde sig til virkeligheden. Pressen har valgt en linje hvorefter befolkningen er bedre stillet med mindre information. Der gælder ellers, i alle andre sammenhænge, et grundvilkår om det modsatte.

  Kommentar by Khaliffen — 22. november 2016 @ 20:28

 19. Da jeg for vel snart 40 år siden i læserbreve beskrev konsekvenserne ved muslimsk indvandring, blev jeg kaldt det, der var værre end en idiot. Jeg var et havareret subjekt, der ikke kunne fatte, at et sådan ubetydelig mindretal ikke kunne ændre noget som helst ved den stærke danske kultur.
  For leden var der en, der ikke kunne forstå fordelen ved at undlade muslimske rådgivere, når nu 1/5 af jordens befolkning er muslimer. Nu har man endelig fundet ud af, at muslimer er ikke en minoritet, men stadig halter det med, at fatte deres politik forklædt som religion.

  Kommentar by Menig 442 — 22. november 2016 @ 21:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper