7. december 2016

Den lange march gennem institutionerne: Faktalink udgives af DBC med Bo Weimann som IT-direktør

I går bloggede jeg Pernille Vermunds indlæg om ‘Faktalink’, der bruger Redox til kilde om For frihed, og i øvrigt intet har om ‘venstreekstremisme’. Faktalink er en akkumuleret samling artikler om samfundsrelevante emner, og omtaler sig selv som værende “et arbejdsredskab for folkeskolens ældste klasser, gymnasielever, lærere og bibliotekarer samt studerende, journalister og researchere”.

Det første der springer i øjnene, er det faktum at sidens to artikler om ‘højreekstremisme’ er skrevet af Malene Fenger-Grøndahl. Kendt venstreorienteret, der ikke forsøger at sløre sin kærlighed til mellemøstlig kultur, og blandt andet er tilknyttet ‘Forening for Moske og Islamisk Center’ og ‘Center for Integration’.

Faktalink udgives af Dansk BiblioteksCenter, der er et offentligt ejet aktieselskab. Der er lig i lasten, som man kan læse hos Computerworld – Blekingegadebandens ’stemme’ er IT-direktør (17. marts 2009).

“Stemmen i Peter Øvig Knudsens bøger om Blekingegadebanden er Bo Weymann. Nu kan ComON afsløre, at Bo Weymann er IT-direktør i Dansk Bibliotekscenter, der blandt andre er ejet af stat og kommuner. Bo Weymann var med i Blekingegadebandens inderkreds og blev idømt syv års fængsel for sine kriminelle handlinger.

Mogens Brabrand Jensen, der er direktør i Dansk BiblioteksCenter har ingen betænkeligheder ved at have Bo Weymann ansat. …

‘Ingen ansatte har taget afstand fra, at Bo er ansat. De har været lige så intereserede i sagen som alle andre. De har været nysgerrige omkring, om han var stemmen. Men ingen har taget moralsk afstand fra hans handlinger,’ siger Mogens Brabrand Jensen til ComON. …

Bo Weymann ønsker ikke selv at deltage i denne artikel, men bekræfter via sin sekretær, at den nye stavemåde af efternavnet, er det oprindelige slægtsnavn.”

(t/h: Rudi Dutschke, 1968, en af flere der satte ord på den lange march gennem institutionerne)

Meget få faggrupper er så røde som bibliotekarerne, og formanden for Danmarks Biblioteksskole var i 2007 den senere professor Lars Qvortrup, der indledte sin karriere med et bevidsthedssociologisk kampskrift, der problematiserede Danmarks Radio fra et revolutionært klassekamp-perspektiv.

Den lange march gennem institutionerne har gjort venstrefløjen glade for statslige medier.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/78691/trackback

17 Comments »

 1. Man har ikke en kinamands chance for at stoppe dette lands sindsyge – det gennemsyrer alt på alle planer og der kommer aldrig tilstrækkelig vilje til at ændre noget som helst på dette skisma – kun efter en revolte, oprør med efterfølgende opgør og sågar en egentlig borgerkrig, hvor det ikke er givet hvem der vinder.

  Det kan ikke lade sig gøre ad demokratisk vej!!! Desværre!!

  Man kan kun argumentere og snakke, som det man gør her på Urias som via KM er et veritabel lys i mørket hver dag…og som ikke kan undværes – Men det virkelige skifte sker kun efter et voldeligt opgør – det ved venstrefløjen jo godt og praktiserer det jo dagligt – endnu i det små – men de er parate til at overføre det i større scala når eller hvis det kommer dertil.
  Læs om alle dem der i disse tider i medierne skriver om og gerne så demokratiet reguleret, så kun de rigtige meninger kom til orde og valg og folkeafsteminger skal begrænses efter “elitens” direktiver (jeg orker ikke at finde disse links, men I har sikkert læst dem i diverse medier).

  Og Dog …Som i dette nye link som oppositionen og deres medier vil fortsætte ud ad for at sværte alt og alle på den borgerlige side:
  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9207556/oppositionen-indstiller-sigtekornet-paa-endnu-en-ny-minister/

  Meeen når islam tager over kommer disse begrænsninger helt af sig selv – så ophører demokratiet helt af sig selv – med mindre man tager opgøret inden – og som jeg siger – det ser overhovedet ikke ud til at det kan ske ad demokratisk vej – vel?

  Kommentar by Black Watch — 7. december 2016 @ 16:21

 2. Jeg er sgu snart ligeglad, det her land er jo defekt på så mange planer at man dårligt orker at blive vred over det længere. Kriminelle bliver ansat som rollemodeller, politiske terrorister får job hos staten, og selv dem der skulle forestille at være et alternativ til de røde regimer i de offentlige systemer gør intet ved det overhovedet. En ting kan de dog blive enige om, at vi andre skal betale verdens højeste skat for fornøjelsen.

  Jeg forstår ikke nationalister, hvad er det ved det her mini-DDR i syntes er så fedt?

  Jeg er så småt begyndt at se mig om i verden efter et andet sted at blive gammel, hvis nogen kender et sted der er varmt uden muslimer så sig endelig til!

  Kommentar by Per — 7. december 2016 @ 16:38

 3. -> 2. Per.
  Jeg har aldrig forestillet mig, at man som dansker kunne blive drevet så langt ud at det skulle indgå i en overvejelse om hvorvidt
  Nordkorea kunne være stedet man ville vælge.
  Men der ser pænt og ordentligt ud. Politikerne mener og handler efter det de siger. Ingen efterretninger om daglige muslimske voldtægter og mord, ingen muslimer på gader og stræder, ingen muslimsk råben og skrigen i offentlige transportmidler. Dog kan jeg ikke konstatere om de viste høns på det ene foto er halalslagtede.

  Kommentar by Birger Jensen — 7. december 2016 @ 17:12

 4. Den sædvanlige sammenrotning af Alte Kammeraden. Hvorfor bliver den ikke stoppet? Det er jo ren mafiaorganisering?
  https://www.youtube.com/watch?v=RCLRyQS42u0

  Kommentar by A-mad — 7. december 2016 @ 17:16

 5. Nå, men så har han da sikkert godt styr på folks cpr-numre og foretrukne lekture. Kan ikke påstå, at det undrer mig.

  Og så er der jo lige advokat Carsten Fode, som journalisterne tit kalder “stjerneadvokat”, der fornylig blev hævet til tinderne: “Carsten Fode har som advokat og partner i Kromann Reumert leveret et stort bidrag til universitets juridiske miljø og uddannelser – og gør det fortsat. Derfor tildeles han nu ærestitlen adjungeret professor på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences.”,kan man læse på hjemmesiden for Juridisk Institut, Aarhus Universitet.

  De 25. aug. 1997 skrev journalist Dag Holmstad i JP:

  ”Kendt advokat slipper i selskabstømmersag

  Mangel på bastante beviser. Sådan lyder statsadvokat Peter Brøndt Jørgensens begrundelse for, at den århusianske advokat Carsten Fode slipper for tiltale i en omfattende selskabstømmersag, der starter ved retten i Århus 17. november.

  Derimod er to revisorer og en direktør -alle beskyttede af navneforbud -tiltalt for skyldnersvig, overtrædelser af aktieselskabslovgivningen og ulovlig udlodning af selskabsmidler.
  Anklageskriftet omfatter kun en mindre del af de tiltaltes organiserede handel med overskudsselskaber, som siden blev tømt for indestående skattemidler.

  Operation selskabstømning foregik gennem et firma (navneforbud), som Carsten Fode var medejer af og bestyrelsesformand for. I alt nåede firmaet og de tre tiltalte at tømme 113 selskaber for ca. 60 mio. kr. i skattemidler.

  Men selv om firmaets bestyrelsesformand Carsten Fode, der er advokat i landets største advokatfirma Kromann & Münter, har pligt til at følge med i direktionens arbejde og firmaets forretningsmetoder, mener statsadvokaten i Viborg imidlertid ikke, at Carsten Fode kan tiltales efter straffeloven.

  »Det er en ganske almindelig vurdering af beviserne, hvor vi har ment, at der ikke er tilstrækkeligt grundlag for en tiltale i modsætning til i de tre andres tilfælde (de tiltalte, red.),« siger Peter Brøndt Jørgensen, statsadvokat.

  Formelt har Carsten Fode, som pikant nok er bror til rigsadvokat Henning Fode, aldrig været sigtet i sagen. Men Århus-advokaten har dog været afhørt med en sigtets rettigheder, oplyser Brøndt Jørgensen.
  Trods den omfattende selskabstømning risikerer de tre tiltalte dog kun at komme til at hænge på 30 selskabshandler, hvor 55,6 mio. kr. af skattevæsenets penge er forsvundet.”

  Jeg kan dårligt forestille mig mere bastante beviser.

  Kommentar by denonde — 7. december 2016 @ 17:31

 6. > Black Watch

  Det er dybt, dybet deprimerende, men jeg er efterhånden kommet til samme konklusion som du.

  Og mens Bo Weimann sidder og gasser den til sin fede hyre, står der et lille lys og blafrer på en ung politimands grav i Slagelse.

  FØJ FOR SATAN..!

  Dette land er efterhånden degenereret beyond repair.

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. december 2016 @ 17:38

 7. https://jyllands-posten.dk/protected/premium/erhverv/ECE9209294/brexit-trump-og-boelgen-af-populisme-bekymrer-landets-nye-finansminister

  Kommentar by k.m. — 7. december 2016 @ 18:51

 8. > k.m.

  Ja, så tonede endnu en Venstre-dreng rent flag som ægte radikaler.
  Kampen mod “populismen” lader til at blive det nye sort.

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. december 2016 @ 18:58

 9. Lars Qvortrup er i dag professor ved Aalborg Universitet!

  Kommentar by de Hemmer — 7. december 2016 @ 19:01

 10. “Den lange march gennem institutionerne” kan nok forklare rigtig meget af de sindsyge ting der foregår, fx. hvorfor venstreorienteret og islamisk vold behandles langt mere lempeligt i pressen end højreorienteret vold går (som iøvrigt er LANGT mindre i størrelse end hver af de to første, ensige tilsammen).

  At medlemmer af Blekingegadebanden er ansat på ganske ledende (og lukrative) poster i det offentlige, er et særligt stærkt eksempel. Det svarer til at tidligere medlemmer af Rote Armee Fraktion var velbetalte statsansatte i Tyskland. Det er dog en galskab Tyskland vist nok har undgået. Men at det forekommer i Danmark er et særligt eklatant eksempel på at påstanden om at etaten er infiltreret af vores ideologiske modstandere, ikke er vanvittig konspirationssnak.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. december 2016 @ 19:06

 11. denonde, “Nå, men så har han da sikkert godt styr på folks cpr-numre og foretrukne lekture. Kan ikke påstå, at det undrer mig.”

  Godt tænkt. Den centrale biblioteksadministration er jo ikke noget dumt sted at have folk placeret. Jeg tror dog Blekingegade folkene var så ekstreme at de er for ‘varme’ at bruge til noget praktisk på den måde. Hellere et anonymt ansigt m lignende sympatier hvis man ville bruge det til noget ;-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. december 2016 @ 19:09

 12. Det er ikke betryggende at Lars Løkke gør Kristian Jensen til kronprins i Venstre.
  Den Radikale syge har bredt sig langt ind i partiet Venstre.

  Kommentar by k.m. — 7. december 2016 @ 20:01

 13. Dejligt at Bo Weimann efterhånden er fuldtud resocialiseret efter sin alt for korte straf som medlem af Blekingebanden. Han er jo næsten ved at blive kanoniseret som ‘den gode terrorist’, da han ikke deltog i Købmagergade, og efterfølgende har foregivet en vis anger.

  Glemt er det af de fleste, at han var eneansvarlig for opbygningen af bandens jøderegister (Zfile), der skulle være grundlag for udlevering til terrororganisationen PFLP af fremtrædende jøders identitet – hvis lejlighed bød sig. En aktivitet, hvor han selvfølgelig kunne nyttiggøre sin uddannelse som bibliotekar og edbkyndig.

  Prøcis som i sin nuværende stilling. Hvor nyttigt!!!

  Kommentar by Bastardo — 7. december 2016 @ 23:36

 14. Fanden hytter sine. En racist, der dræbt begået en alvorlig forbrydelse, var næppe blevet ansat af det offentlige efter at have udestået sin straf.

  Kommentar by Søren — 8. december 2016 @ 00:21

 15. Hvad bliver det næste?

  Stein Bagger som direktør i Nationalbanken?

  Kommentar by TH — 8. december 2016 @ 01:39

 16. >15 TH
  Han villa da være troværdigere end fadbumsens navnebror hr. Rohde.

  Kommentar by Nielsen — 9. december 2016 @ 14:24

 17. # 16

  Enig!

  Kommentar by TH — 10. december 2016 @ 00:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper