14. december 2016

P1-indslag om venstreradikal hetz mod For frihed-deltagere: “… jeg bliver nødt til tage den kamp her.”

Sidste år bragte Orientering på P1 et ganske fint indslag om Redox, og gruppens eventuelle engagement i overfald på For frihed-demonstranter. Med udgangspunkt i tre nylige hærværksepisoder rettet mod fotograf Eyvind Dekaa, advokat Rasmus Paludan og en anonym mand fra Sydhavn, bragte journalist Tom Carstensen onsdag en opfølgning.

For frihed udspurgte Redox-fotograferne under demonstrationen forrige lørdag, men havde ikke mere held end Orientering på P1. Delvis transskription af For frihed-demonstranter får privat ejendom smadret.

Tom Carstensen, P1: I forbindelse med en af demonstrationerne fik han sin bil fotograferet. Det var da For frihed lavede en aktion i forbindelse med Krystalnatten på Nørrebro.

Eyvind Dekaa, fotograf: … vi blev mildest talt jaget ud af demonstrationen. Der var så en Redox-fotograf der fulgte efter os, og filmede hvilken bil jeg kørte væk i, og så to uger efter, så blev den totalt hærget. Der blev skrevet ‘racist – Fuck Pegida’ med spraymaling på bilen, blev ridset, og fire dæk blev stukket – den stod på fælgerne om morgenen.

Tom Carstensen: Hvad tænker du? Det er jo på privatadressen.

Ejvind Dekaa: Altså, det er fuldstændigt absurd at kalde mig racist. Nu er du i mit hjem og du kan se, at jeg har en brun kone og brune børn.

Tom Carstensen: Redox, som han siger var dem der tog billeder af hans bil, kalder sig en dokumentationsgruppe og tilhører den yderste venstrefløj. Modstandere mener der er stort tilhørsforhold mellem Redox og voldelige grupper på den yderste venstrefløj.

[…]

Tom Carstensen: ‘Morten’ har været til en lang række For frihed-demonstrationer, også han har fået sin bil smadret fornyligt. … han har opdaget hvordan personer på den yderste venstrefløj har privatadresser på politiske modstandere. Og her hjælper det ikke at have hemmelig adresse, som han selv har. For adressen står alligevel i de såkaldte stillerlister.

‘Morten’, For frihed: Det har vi set Redox omgå ved at, du kan altid henvende dig på en kommune og få udleveret stillerlister efter for eksempelvis kommunal- eller regionsvalg. Det er enhvers ret at gå ind og udbede sig dem. Ethvert parti kan gå ind på kommunen og få at vide hvem det er der har fået udleveret de her stillerlister, og der kan vi se, at det er navnene fra Redox-kredsen, der får udleveret stillerlister. Det er for samtlige indvandringskritiske partier.

Tom Carstensen: Morten fortæller også, at han har oplever det som meget organiseret. At når der er demonstration, at overfald koordineres via Twitter.

‘Morten’: Vi ser den her kreds fra Redox, de er udstyret med pressekort, og de bliver simpelthen brugt til at komme ned bag politiets linjer, så de kan følge os ned på perronerne, det er for eksempel på Vesterport. Hovedbanegården. Så går de med deres telefoner hele tiden, twitter afgangstidspunkter og hvor mange For frihed-deltagere der tager mod Hellerup eller Frederikssund-toget. Og det er med det formål, at så står der simpelthen grupperinger på de næste perroner, og kan hoppe på toget og udsætte folk for – Vi har haft voldelige overfald, trusler på livet, sågar røveri, som er foregået videre ud af S-togslinjen mod For frihed-deltagerne.

Tom Carstensen: – Siger ‘Morten’, hvis kone er bekymret.

‘Morten’: Altså, hun er bange for om at de kan finde på at angribe hende og vores to små børn, altså, hvor langt vil de gå?

Tom Carstensen: Men holder du så op med at være politisk aktiv på grund af det?

‘Morten’: Aldrig i livet. Det overbeviser mig egentligt mere om hvor vigtigt det er at stå op imod det her. Jeg skal bare kigge engang på mine børn, så ved jeg, at jeg bliver nødt til tage den kamp her. Fordi ellers er det dem der ikke må mene noget, når de bliver store.

Tom Carstensen: Selve angrebet mener ‘Morten’ og andre i For frihed, at de kommer fra anonyme personer i Antifascistisk Aktion, en venstreradikal gruppe der ved flere lejligheder har stået bag vold.

[..]

Tom Carstensen: Eyvind Dekaa møder ikke længere op og filmer demonstrationer.

Eyvind Dekaa: Det er jo også svært at fortælle en 9-årig hvorfor der kommer politi på besøg hos os, hvad der er sket med bilen, og hvorfor er der nogen der er gale på hendes far. Så jeg stiller mig ikke op og filmer de her demonstrationer mere. Så vandt de første omgang, det må man sige. Det er kedeligt, men hvad fanden skal jeg gøre. Min familie har højere prioritet end de idioter.

P1-vært: Hverken Redox eller Antifascistisk Aktion er vendt tilbage på Orienterings henvendelser om at medvirke her i radioen.

(Simon Bünger og Rasmus Preston fra Redox under For frihed-demonstration, 3. december 2016)

“Vi er bevidste om diverse beskyldninger på forskellige blogs, og vi er pt i færd med at undersøge mulighederne for at føre en injuriesag mod disse blogs.” (Redox om Uriasposten, maj 2015)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/78921/trackback

29 Comments »

 1. Det var et særdeles interessant indslag. Det fremgik jo tydeligt, at der er grupper på venstrefløjen, der er rene terrorister, og at det er forbundet med livsfare for en selv og ens familie at bekæmpe det multikulturelle helvede. Deltager du i en demonstration, følger de røde svin efter dig og smadrer dig.

  Mainstream-pressen bakker de røde svin op og beskriver fredelige demonstranter som voldelige, når de døde svin angriber dem!

  Kommentar by Søren — 14. december 2016 @ 23:48

 2. Der skal bare fokus på disse møgdyr fra REDOX.
  De skal hænges ud så meget som muligt og gøres kendte overalt, for deres luskede Stasi metoder.

  Kommentar by FOR FRIHED VETERAN — 14. december 2016 @ 23:48

 3. Så længe de 2 møgsvin går frit omkring, betragter jeg selvtægt som godkendt af vores myndigheder.

  Kommentar by per — 15. december 2016 @ 00:12

 4. Carstensen har længe været en guttermand

  Kommentar by BB — 15. december 2016 @ 01:07

 5. Det er godt nok stærke sager at læse om.
  Hvordan er det nu lige det er? Vold betaler sig ikke????????
  Lad mig gætte på, at dette her er ikke noget, Politiet interesserer sig for, men foretog vi os noget lignende over for de ekstreme rødgardister, vil jeg vædde på, at himmel og hav blev sat i bevægelse for at beskytte svinene.

  Kommentar by Holger Madsen — 15. december 2016 @ 01:17

 6. Simon Bünger og Rasmus Preston er bevis på højrefløjen ikke er voldelig.

  Kommentar by RePatrierkatet — 15. december 2016 @ 01:20

 7. Kim Møller. Har du overblik over, hvor meget medierne generelt har interesseret sig for den konsekvente registrering af anstændige borgeres færden ved legale demonstrationer? Og ligeledes om det har nogen interesse, at de samme borgere trues og chikaneres af venstrefascister?

  Kommentar by Jakob — 15. december 2016 @ 01:28

 8. -> Jakob

  Medierne er generelt ligeglade, men både Radio24syv og Orientering har bragt indslag der ikke blot er gold information om ’sammenstød’ og ‘hærværk’. Havde det været omvendt, så ville det have været en sag for TV-Avisen, TV2 Nyhederne, DR Dokumentar, Indblik etc…

  Kommentar by Kim Møller — 15. december 2016 @ 02:00

 9. Hvordan går det med de to gutters injuriesag ??

  Kommentar by kent — 15. december 2016 @ 06:58

 10. Det her er mennesker, der går ind for at knægte ytringsfriheden. De laver fuldstændigt det samme som kommunisterne gjorde det i central Europa i 20`erne og 30`erne. Det er ret vigtigt at slå fast hvor stor armod kommunister og venstrefløjs tosser forårsagede især i lande som mit oprindelses land. Redox er et neo marxistisk forfølgelses katalog med tusindvis af ulovlige filer og billeder som burde beslaglægges og destrueres.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 15. december 2016 @ 07:53

 11. Hvorfor har Redox pressekort?

  Hvem uddeler pressekort? Skal man ikke overholde nogle regler for at få den slags?

  Hvorfor vågner regeringen og den blå del af folketinget ikke op i denne sag?

  Kommentar by Sigwar — 15. december 2016 @ 07:56

 12. Jeg synes i øvrigt at det er flot af Orientering af bringe programmer som dette, det er et stigende problem.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 15. december 2016 @ 07:58

 13. Det siger noget om politiet, at de to kollektiister ikke forlængst er blevet sigtet for medvirken til hærværk vold.

  Kommentar by Nielsen — 15. december 2016 @ 09:21

 14. Nielsen — 15. december 2016 @ 09:21De har formentligt et gyldigt pressekort og det giver adgang bag om politiets grænser, at de skriver oplysninger og tweets på twitter og facebook kan betragtes som nyheder og er ikke strafbart. Jeg er sikker på at politiet er temmelig trætte af at have dem rendende og de ved også godt hvem de er og hvad de forårsager med deres “arbejde”. Hvis man vil noget her, så skal der advokater på sagen og så skal det fastslås at redox er en ekstremistisk organisation der bruger sin status til at forfølge politiske modstandere.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 15. december 2016 @ 09:33

 15. Hvor sætter man grænsen? Igen må man bare sige at ak ja, det træls at folk man er så hamrende uenig med kan få tilladelse til det de gør, men det kunne også være hardcore islamister eller nazister som har et pressekort og det kommer da helt sikkert også en dag. Når demonstrationerne imod f.eks politisk islam tager til, jamen så render der da også islamister rundt med pressekort bag politi grænsen og så kommer sær reglerne fra staten og så kan ingen få lov til at være der, så`n er det at leve i et samfund hvor vi ikke kan tåle synet af hinanden.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 15. december 2016 @ 09:50

 16. Det samfund har vi fået – vi kan ikke døje hinanden og tåle synet af anderledes tænkende – Jeg ser næsten ikke nyhedsudsendelser, debatter og andet propaganda – jeg kan slet ikke klare og døje synet af alle disse landsforrædere der også hader mig og kun vil mig det ondt.

  Samfundet og myndighederne belyver os hver dag og beskytter os gør de ikke mere…

  Hvad er der så tilbage? Det ved vi vist godt…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 15. december 2016 @ 10:02

 17. Hvis man mener, at de er medvirkende til vold og hærværk, så må man da få dem anmeldt. Politiet skal tage sådan en anmeldelse alvorligt. Vælger de at afvise sagen, kan man påklage denne afgørelse til rigsadvokaten, som kan pålægge politiet at genoptage sagen.

  Kommentar by Revser — 15. december 2016 @ 10:03

 18. Hvorfor er REDOX egentlig ikke noget muslimerne selv “tager sig af”?
  Også set fra muslimsk side er disse personligheder fra REDOX jo yderst skadelige. De kæmper jo ikke for muslimer, men misbruger muslimer i en kamp for en egoistisk utopisk ikke længere eksisterende kommunisme.

  Kommentar by Birger Jensen — 15. december 2016 @ 10:24

 19. Jeg er ked af, at skulle gentage mig selv, men som jeg tidligere har sagt på Uriasposten:
  Stigmatisering og dæmonisering kan kun gå en vej. Det er vigtigt at huske. Højrefløjen stigmatiserer og dæmoniserer. Venstrefløjen gør ikke. Højrefløjen har et medansvar for, hvad højreekstremister laver. Venstrefløjen har ikke noget ansvar for, hvad venstreekstremister laver. Der er jo simpelthen menneskesynet til forskel.
  Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
  Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret? Hvorfor ser myndigheder passivt til?

  Det der harmer mig, og virkelig kan få mit p.. i kog er, at man kan fotografere fredelige demonstranders biler, og kort tid efter er der så groft hærværk på disse biler!
  Skriger det ikke til himlen, og hvorfor er det ikke anmeldt?

  Som flere skriver, hvordan kan Redox/AFA få pressekort?

  Kan man virkelig stikke et kamera op i ansigtet på fredelige demonstranter, som Bunger og Preston gør? Hvad gør man når det sker, og man beder om at få billedet slettet, og de nægter? Må man give dem en på snotten?

  Der er mange ubesvarede spørgsmål, men et presser sig på. Er den såkaldte højrefløj/danske patrioter/national konservative virkelig så bovlamme, at de ikke kan give idioterne kamp til stregen, hvis de starter med deres narrestreger. Højre fløjen kan åbenbart ikke organisere sig, men strides indbyrdes, hvad de andre lever højt på.

  Da politiet tilsyneladende igen ser passivt på, hvorfor danner vi så ikke grupper “til særlige opgaver”, gerne tidligere soldater/stålsatte fædrelands venner, men ikke slagsbrødre. Det skal være folk der kan slå fra sig i påkomne tilfælde, og være forberedt på at få nogle knubs. Vi skal være hamre og ikke armbolte.

  Går man ind på “projektantifada.dk” så skriver Preston følgende: “At antifascisme er selvforsvar og at fascisme er organiseret vold og terror.”

  For mig at se, er det at vende det hele på hovedet. Hvem er det der udøver vold, hærværk, registrering og intimidering, det er Redox/AFA.

  Vej dig selv, bliv træl og puds de fremmedes sko, eller deltag i kampen for Danmark.

  Kommentar by der Adler — 15. december 2016 @ 10:29

 20. …. Se nu bare vores nuværende regering. De har ministre som siger at de værner om ytringsfriheden, men de knægter den selv ved at sige at man ikke må opildne til religiøs terror, en tidligere regering har gjort det ulovligt at sige noget racistisk, alt sammen et resultat af en befolkning, der i stigende grad ikke kan tåle synet af hinanden. Så går regeringerne i panik og laver regler, fordi det er umuligt at leve i sameksistens med SÅ forskellige ønsker som vores multikulturelle befolkning har i dag.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 15. december 2016 @ 12:33

 21. Hvorfor har de to sølle tosser hjelme på?

  Der kan sgu da ikke være ret meget at beskytte inde i den tomme skal!

  Kommentar by TH — 15. december 2016 @ 13:09

 22. Stor tak til For Frihed for at udstille fascisterne afa og redox, det giver os andre muldvarper så gode argumenter og beviser, for den lille fascistiske klan afa og redox, same shit, modbydelige anti danske fascisme. Efterhånden har bare jeg dokumenteret og overbevist mange tusinde mennesker om, at fascisterne afa og redox er samfundsfjender og derfor nu modarbejdes og hades af mange som ikke interessere sig for samfundsforhold, men de fatter dog fascisterne afa og redox ekstremisme og mest af alt modbydelige beskyttelse af islamisterne.
  Så det kan da godt være fantasterne afa og redox tror de har universets ufoer med sig i deres had, men de har ikke os, de 80% der stemmer for flere udlændinge stramninger, med sig med sig, de er et lille nanominimalt klamt lugtende fællesskab, der ikke har befolkningen med sig.
  Ikke nok med de har mistet jagtvej 69, de har mistet befolkningens sympati, ingen kæmper deres sag, de forstår ikke hvorfor huset blev taget fra dem så let, det var fordi befolkningen ikke deler deres fascisme og hærværk og totalt manglende argumenter for deres had imod anderledes tænkende.
  De er latterlige fortids levn.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 15. december 2016 @ 14:58

 23. -> Kent

  “Hvordan går det med de to gutters injuriesag ??”

  Den lader vente på sig.

  Kommentar by Kim Møller — 15. december 2016 @ 15:33

 24. En til grund til hvorfor disse beskidte voldsforbrydere og stasiagenter ikke for længst er kommet bag lås og slå: Det ville passe vores forbryderiske regering og de fleste politikere meget godt hvis en “højreorienteret” en dag i sin fortvivelse over årevis af chikane, trusler og stalking skrider til handling, så man derefter har “beviset” for den farlige højrefløj. Vi ved jo hvordan myndigheder og de etablerede systemer i årtier har længtes efter at kunne rapportere om noget solidt “højreorienteret” vold. De beskylder jo dagligt over halvdelen af befolkningen ud for at være racister og nazister, men det er efterhånden ved at blive lidt tynd, siden der næsten ikke er noget at berette der er værd at tale om. Facebook opslag for det meste…

  Så vær beredt; magteliten vil gøre hvad som helst for at høre et godt “højreorienteret” knald, så man kan fortsætte med at dæmonisere den politiske opposition mod deres nye verdensorden og social engineering. Det ville ikke genere en samvittighedsløs stræber som Christian Jensen (V) eller andre af Foghs disciple og Bilderbergvennner hvis man kunne organisere lidt anarkisme på fløjene for at kunne tilbyde sig selv som redningsmand.

  I øvrigt; hvis flere medier berettede om disse voldsorganisationer, så ville politiet skride til handling, for det er medierne der styrer i Danmark i den slags sager, såvel som sager hvor der skal gives “humanitære opholdstilladelser” til færdig procederede grænseoverløbere med fotogene tårer og krøller.

  Kommentar by Balder — 15. december 2016 @ 16:36

 25. > by Sigwar 07:56

  https://journalistforbundet.dk/pressekort er svaret på dit spørgsmål.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. december 2016 @ 21:05

 26. >15 Tidligerehjernevasketsocialistidiot
  “og så skal det fastslås at redox er en ekstremistisk organisation der bruger sin status til at forfølge politiske modstandere.”
  Har du tænkt rigtigt over det? Hvis vi nu fastslår, at vi alle er ekstremistiske. Hvordan har det så hjulpet til at belyse deres forbryfrlser? Din måde at tænke på læner sig op ad Stasi m.fl.

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2016 @ 05:34

 27. forbrydelser -undskyld slåfejl

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2016 @ 05:36

 28. […] blevet os skænket. Og der er lyspunkter i den kamp, fra store sejre som Brexit og Trump til små sprækker i mediernes selvfølgelige forståelse af ofre og skurke i det store og modige arbejde For Frihed bedriver. Og vi vil vinde – […]

  Pingback by Monokultur » Alfa-hannerne skaber bekymring og stress — 16. december 2016 @ 09:12

 29. Nielsen — 16. december 2016 @ 05:36 Kan godt se hvad du mener. Det er en farlig vej at ulovliggøre klubber og foreninger/organisationer, dumt skrevet af mig.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 16. december 2016 @ 11:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper