16. december 2016

Demografi er skæbne: Flere af dem, færre af os – Lærer: “De to sidste lyshårede piger går ud inden jul”

Berlingske kunne torsdag berette, at danskerne overvurderer hvor mange muslimer, der er i landet. Lektor Brian Arly Jacobsen pointerer at debattens karakter, har bevirket at mange “opfatter det som et negativt problem med forestillingen om mange muslimer”. Ifølge Berlingskes undeersøgelse er der blot 4,1 procent muslimer i danmark, godt 225.000 mennesker. Der føres ikke officiel statistik, og som en regnedreng i vennekredsen påpeger, så er der siden 1979 (jf. Danmarks Statistik) givet statsborgerskab til 190.000 ikke-vesterlændinge. Tallet er med sikkerhed for lavt, og artiklen er som sådan baseret på et kunstigt paradoks. Danskerne skal gøres til fæle alarmmister.

Islam adskiller sig kulturelt på alle tænkelige måder, og der behøver ikke være en stor andel af muslimer på nationalt plan, før segregationen tager fart. Muslimer lukker sig i højere grad end andre minoriteter om sig selv, men det handler selvfølgelig også om en push/pull-effekt. De gider ikke os – vi gider ikke dem. For forskere vil det være en ‘hønen eller ægget’-diskussion, men spørgsmålet er forkert – Danmark er danskernes land: Skik følge eller land fly.

Her en anden historie fra Berlingske, der fint illustrerer problemets natur. En gymnasieelærer fortæller henkastet, at det ikke gør noget hvis gymnasieeleverne afspejler fordelingen i kommunen, men det er vås. Man kan ikke assimilere nogle ind i en kultur, der ikke er altdominerende.

Fra Berlingske – Gymnasielærer: ‘De to sidste lyshårede piger går ud inden jul’.

“Da nuværende 2.z-elev på Høje-Taastrup Gymnasium Lukas Frimer Tholander skulle søge ind på et gymnasium, blev der blandt klassekammeraterne talt om, hvad Høje-Taastrup Gymnasium var for et sted.

‘Generelt var opfattelsen, at det var her alle indvandrerne går,’ siger han og kan i dag mærke, at hans nuværende gymnasiekammerater er trætte af det ry, og at de forsøger at ignorere det. Lukas Frimer Tholander, der selv er etnisk dansk, synes egentlig ikke, at han i hverdagen mærker så meget til, at han går på et uddannelsessted med færre etnisk danske end på mange andre gymnasier. Det gør han til gengæld til skolefester og sociale arrangementer.

‘Hvis man ser på andre gymnasiefester, er der noget mere kampdruk og noget mindre vandpibe end her. Og generelt er der ikke den samme gymnasiekultur i forhold til det sociale som for eksempel på gymnasier i Roskilde, hvor man går ned i Folkeparken efter skole om fredagen,’ siger han.

Netop det sociale og et andet gymnasiemiljø på gymnasierne i Roskilde kan være en af årsagerne til, at kommende gymnasieelever i Høje-Taastrup-området søger mod Roskilde eller mod København, fortæller lærer Tine Rasch.

‘Gymnasiet har tidligere afspejlet den generelle fordeling i Høje-Taastrup Kommune, hvor omkring 60 procent har etnisk dansk baggrund og 40 procent har en anden etnisk baggrund, og den fordeling vil være fin her på gymnasiet. Men den balance rykker sig nu, fordi alle etnisk danske fra Høje-Taastrup Kommune søger i Roskilde eller i København,’ siger hun og kalder det en form for ‘automatisk segregering’. …

Jeg har haft ti henviste elever fra starten af skoleåret, og der kommer kun til at være én tilbage efter jul.De to sidste lyshårede piger går ud inden jul, fordi de har fået plads på et andet gymnasium. Så vi ender med en klasse, der består af 99 procent ikke-etnisk danske elever,’ fortæller hun.”

(Bemærk ‘Det frie Gymnasium’, liljehvid venstreradikal højborg; Grafik: Berlingske, udsnit)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/78973/trackback

21 Comments »

 1. For at vi Danskere skal beholde landet, skal alle Muslimer fjernes fra DK.
  Det SKAL og blive enden på det, ellers er Danskere en uddøende race.
  og det vil foregå således.
  https://youtu.be/zuIeAdkDfuc

  Kommentar by Sindsro — 16. december 2016 @ 11:16

 2. Viden, der ikke er belivet af forståelse, kan knapt kaldes viden.

  Hvis man ikke forstår, at det vi reagerer på er, at en meget stor andel af de fertile og før-fertile årgange helt åbenlyst udgøres af muslimer, er man reelt det, vi kalder “blank”. Det er denne ratio, alle mennesker instinktivt registrerer. Og forstår som det væsentlige, med mindre de bortræsonnerer deres forståelse.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. december 2016 @ 11:38

 3. Forfærdelige perspektiver. Den demografiske ulykke er på skinner. Meget kommer til at ligne det, der foregår i Sindsros video (#1), hvor en tysk kvinde sparkes ned. Under videoen står en gul stribe med følgende tekst: “Denne video er skjult. Vær hensynsfuld og tænk dig godt om før du deler den”. Er der nogen, der kan forklare, hvad der menes med, at den er skjult? Hvad er det, man skal tænke på? Det eneste jeg kan komme i tanke om er: Hvordan får man fat i den skiderik og slået ham ihjel? Indenfor lovens rammer selvfølgelig. Det kræver nok nogle nye love.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 16. december 2016 @ 11:48

 4. Jeg tænker på hvor stor en andel af dem der “af dansk herkomst” i virkeligheden er 3.generationsindvandrere med én forælder der er født i Danmark og har fået dansk statsborgeskab?

  Kommentar by Træt — 16. december 2016 @ 12:11

 5. @3 Tommy Jørgart

  “Skjult” betyder man ikke kan finde videoen ved at søge, man skal kende linket. God måde at udskyde, at videoer der gør nogle sure bliver fjernet.

  Der er iøvrigt update på den historie: Tysk politi har opgivet at finde overfaldsmanden og hans to kammerater, vil istedet koncentrere sig om at finde og straffe vedkommende der lækkede overvågningsvideoen.

  http://www.breitbart.com/london/2016/12/14/police-leaker-subway-attack-video/

  ———–

  Ang. at danskerne overvurderer hvor mange muslimer, der er i landet:

  Hvor mange har tolket det som antal MENAPer i landet?

  At folk skyder forbi, er vel fordi MENAP ikke er fordelte. Som bybo, er 15% vel rimeligt eller i underkanten? Ligeledes, folk der bor nær ghettoer, kan ikke vide der er rige der slipper fuldstændig, derfor ikke trækker fra inden de svarer? Ellers havde DF allerede 51% af stemmerne.

  Kommentar by RePatrierkatet — 16. december 2016 @ 12:26

 6. Hov, ser lige Sindsros video er af en anden tysk kvinde der sparkes ned, end den video jeg omtaler:

  https://youtu.be/Dx3AaQzUFXs

  Spark i ryggen på en tilfældig kvinde, så hun flyver ned ad trappen.

  Kommentar by RePatrierkatet — 16. december 2016 @ 12:30

 7. Det frie Gymnasium har i mange år fungeret som kaserne og udklækningsanstalt for AFA, Antifa, SUF og hvad fanden retardoerne ellers kalder sig.

  Og forældrene er “kunstnere”, forfattere, “journalister” og andre kulturradikale fra den “kreative klasse”, og som bor i 2100 Spelt og Kartoffelrækkerne, som er 100 % kemisk renset for muhamedanere!

  Kommentar by TH — 16. december 2016 @ 13:33

 8. “Gymnasiet har tidligere afspejlet den generelle fordeling i Høje-Taastrup Kommune, hvor omkring 60 procent har etnisk dansk baggrund og 40 procent har en anden etnisk baggrund, og den fordeling vil være fin her på gymnasiet. Men den balance rykker sig nu, fordi alle etnisk danske fra Høje-Taastrup Kommune søger i Roskilde eller i København,’ siger hun og kalder det en form for ‘automatisk segregering’.”

  Så var den 60/40-fordeling åbenbart ikke “fin”. 40% muslimer, så er det ikke fedt at høre til de 60.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. december 2016 @ 13:33

 9. Takker for informationen, RePatrierkatet (#5 og 6). Vi må åbenbart gøre os umage med at dele disse hemmelige links. Oplysningen fra Breibart om, at man koncentrerer sig om at finde og straffe vedkommende, der lækkede overvågningsvideoen bør vi tage meget alvorlig. Til trods for den udbredte fordømmelse af politiets syltning af Køln-overgrebene mv, er PK-masterplanen stadigvæk at lukke øjne og mund på vidner og ofre. Alene det, at de stadig tror, det er muligt, må ryste os. Sørg for at gemme så meget som muligt dokumentation på Jeres egne PC’er. En dag kan det være det eneste, vi har. Husk også at tage backup og gemme et hemmeligt sted. Metoden med at gå efter iagttagere, er veletableret. Det er den, der foretrækkes i forbindelse med børneporno, så den dag, et nyt opsøgende politisk overvågningsorgan bliver sat ind, er logistikken allerede på plads til at lukke al frihedstrang ned.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 16. december 2016 @ 13:39

 10. Lars Boje Mathiesen Facebook:
  Lige nu deles der blandt vinke-vinke folket en artikel omkring antallet er muslimer i Danmark. Den er ærligtalt noget vrøvl for ende til ende.
  Artiklen baserer sin argumentation fra en quiz man kan tage på en hjemmeside. Folkene bag denne quiz tager så resultaterne fra quizzen og holder op imod nogle fejldefinerede begreber, og så wupti, så får man et resultat der virker opsigtsvækkende, og som medierne i deres travle hverdag selvfølgelig hopper i med begge ben, og laver en fængende overskrift.
  Men det skal nok ikke forhindre en masse i at lave opdateringer, som de håber fjerner fokus fra de reelle problemer, som borgerne uden for den akademiske osteklokke oplever.

  Kommentar by Geert — 16. december 2016 @ 13:41

 11. Over 20% af folkeskoleeleverne i storbyerne er “fremmede”, så kan man selv regne på fremtiden.
  I øvrigt findes de korrekte tal hos politiet, der som de eneste er bemyndiget til at registrere ud fra religion.
  Så Folketinget og Justitsministeriet har tallene og er derfor ikke uvidende om realiteterne.

  Kommentar by T. Snorrason — 16. december 2016 @ 14:13

 12. Hvis muslimer kun udgør 4,1 procent af befolkningen og andelen af fremmede i folkeskolen nu er oppe på 10 procent, så er antallet af muslimer sat bedragerisk lavt. Når statistikkerne er utroværdige, har de politikere der arbejder for Danmark jo ikke en kinamands chance for, at lave politik der rækker fremad.
  Det uhyggelige ved demografi, når den er en eksponentiel proces, er jo at den går hurtigere som tiden gå. Ligesom rentes rente.
  Prøv at tænke 15 år frem i tiden, med de 10 procent fremmede i folkeskolen som basis. Til den tid vil ungdommen mellem 20 og 30 år også bestå af 10 procent fremmede, men det store skisma er at de henter en ægtefælle i hjemlandet og så er de lige gået fra 10 til ca. 20 procent.

  Kommentar by Menig 442 — 16. december 2016 @ 14:32

 13. Tallet 225.000 har været standard-udmeldingen de sidste 5-7 år. Religion.dk har lavet en analyse, hvor de er nået frem til 285.000 pr. 1. januar 2016 – ca 20.000 mere end der var pr. 1. januar 2015.

  Om man tager det ene eller det andet tal, så er der dog stadig en historie i dem der ikke fortælles: på trods af at de kun udgør ca 5% af befolkningen, så fylder de som gruppe uproportionelt meget – i kriminalstatistikken, blandt folk på overførselsindkomster, i terrorsager osv osv osv. Hvor meget kommer de til at fylde, når de udgør 10%? 20%

  Kommentar by Henrik — 16. december 2016 @ 14:39

 14. (Selvom den er enorm, er det vel overflødigt at nævne tilvæksten. Som naturligvis er det egentligt frygtindgydende. Og også var det, da der kun var 1 ” muslimer.)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. december 2016 @ 14:58

 15. Problemet er som altid, at disse persongrupper aldrig bliver danske. De vil for altid og mange generationer frem, identificere sig med det land, som de er fra oprindeligt. Dette fastholder man bla. med at gifte sig med mennesker kun af samme oprindelse, dyrke et fællesskab med mennesker kun af denne oprindelse, opkalde deres afkom med navne fra deres oprindelsesland. Hele deres identitet ligger de i deres oprindelsesland, selvom vi idag har både 3. -og fjerdegenerationsindvandrere heroppe. De ønsker ikke at blive danskere, at identificere sig som danskere, at blande sig med danskerne både socialt, men også som blod, altså at få børn med os.
  Projektet vil aldrig lykkedes, kun i form af de bor her i enklaver og at de lever i deres parallelverden.
  Jeg taler generelt, der er naturligvis undtagelser.
  Er du uenig, så spørg dig selv, hvor mange ægteskaber du ser mellem etniske danskere og somaliere, afganere, arabere og i særdelshed, hvor manden er etnisk dansk. Sammenlign det med danske fjerdegenerationsinvandrere til eks USA.
  God weekend

  Kommentar by Revser — 16. december 2016 @ 15:00

 16. Enig 11. Snorrason. Der ventes over 60.000 fødsler i 2016. Det er det højeste antal i flere år.

  Jer er ikke sikker på, at der er præcise tal for, hvor mange af dem der er født som muslimer dvs født af muslimske kvinder. Det er såvidt jeg ved forbudt at registrere religion i CPR-registret, så der er et stort muslimsk ‘mørketal’.

  Hvis der er 20% af de fødte, der er muslimer, så vil 20% af den herboende befolkning indenfor en årrække med stor sandsynlighed være muslimer. Dertil skal så tages højde for forskelle i aldersstrukturen og forskelle i fertiliteten mellem ‘gammel-danskere’ og ‘ny-danskere’ samt dertil lægges den forventede fremtidige nettoindvandring af muslimer. Det er altsammen simple demografiske beregninger.

  1 mio muslimer i DK i 2050 ud af et samlet befolkningstal på 5 mio til den tid er et realistisk skøn, tror jeg.

  En korrekt demografisk prognose ville være helt simpel at foretage, hvis religiøs kulturbaggrund blev registreret i CPR registret. At gætte på religiøs kulturbaggrund vha barnets fornavn – som det har været forsøgt – er for usikkert. Ufatteligt at dette, der betyder alt for nationens fremtid, holdes hemmeligt for befolkningen.

  Hvad enten man er super islam positiv multi-kulti eller det modsatte, må man jo savne disse vigtige demografiske nøgletal?

  Kommentar by A-mad — 16. december 2016 @ 15:09

 17. Hvor er jeg træt af det bedrag,angående antallet af herboende muslimer, som danske myndigheder prøver at sløre.

  Vi hører fra justitsminister (1) og andre politikere – og det har vi gjort i snart i et årti – at antalet af muslimer er ca.225-270.000. Det er jo et bedrag overfor befolkningen.
  (1)- Jyllandsposten 24.7.2016.

  I brev (5.7.1993) til undertegnede (Journ.1993-379-72/SNI-0746) oplyser indenrigsminister Birte Weiss, ”- at der pr.1. januar 1993 i Danmark var 180.003 personer, svarende til 3,5 % af Danmarks befolkning. Og heri er medregnet personer fra de nordiske lande og EF-landene.”
  SIDEN ER DER GÅET 23 ÅR!

  Kronik af 14 .juli 1994 i Berlingske Tidende (”Nævn mig et land… .”af Finn Oelsner, matematiker og medlem af Venstres indvandringsudvalg, hvor han ud fra Danmarkls Statistiks ”Befolkning og valg” samt oplysninger fra Direktoratet for Udlændinge, konkluderede, at der pr. 1.1.1994 var 10 procent fremmede af forskellig grad, helt præcist 410.000.
  SIDEN ER DER GÅET 22 ÅR!

  I et brev af 15.3.1996 til Jyllands-Posten angående tallet for muslimer i Danmark, svarer journalist Flemming Østergaard (21.3.1996) at ved selvstudier i dels ”Indenrigsministeriets statistik om udlændinge 1995” og Mellemfolkeligt Samvirkes ”Dokumentation om indvandrere” følgende: ”Det samlede tal af indvandrere, danske statsborgere af udenlandsk herkomst plus borgere fra eks-Jugoslavien med ophold efter lov om midlertidig opholdstilladelse udgør godt 300.000”.
  SIDEN DA ER DER GÅET 20 ÅR!

  Den 01.04.1997 startede Ekstra Bladet (journalisterne Jens Aagaard Poulsen/Marie Louise Schrøder) en debatserie om de såkaldte flygtninge/indvandre, og resultatet var at vi havde 336.000 med fremmed baggrund.
  SIDEN DA ER DER GÅET 18 ÅR!

  Det er måske værd at hefte sig ved, at i 1997 lavede Danmarks Statistik en fremskrivning på indvandrere og deres efterkommere for årene 1998, 1999 og 2000, på henholdsvis 347.327,364.584 + 382.o94, en beregning der næsten på tal kom til at stemme. Der var en lille afvigelse for år 2000 på 3.929 færre personer.
  Men de gik også nogle år frem og fremlagde tal, der viste, at år 2010 ville der være 566.892 fremmede i Danmark, i 2020 ville tallet være steget til 761.148 personer. Det vil kort og godt sige, at i år 2020 ville 13.7% af den danske befolkning bestå af indvandre/flygtninge/bekvemmeligheds-flygtninge/ de facto o.s.v.
  De sidste tal er taget er taget fra Berlingske Tidende 1.sek. 13.09.2000 + 20.09.2000.

  Jyllands Posten 29.8.1999 blev der præsenteret den officielle danske befolkningsprognose, og den viste, at 13.7 pct. var indvandrere + efterkommere
  SIDEN DA ER DER GÅET 17 ÅR!
  2004-Antal muslimer i Danmark, se Rockwool Fonden/Arbejdspapir nr.24, ”Indvandringens betydning for de offentlige finanser i Danmark” s.15, der i år 2004 viste:
  Ikke vestlige indvandrere + efterkommere 341.333 (6,3 pct. af befolkningen).
  Fordelt på flygtninge-170.322
  Ikke – 171.011
  SIDEN ER DER GÅET 12 ÅR!

  Pr.1. januar 2004 angiver Danmarks Statistik det samlede folketal til 5.397.640, og her angives 440.824 at være indvandrere eller efterkommere, og de fleste fra ikke-vestlige lande.
  SIDEN ER DER GÅET 12 ÅR!

  Pr. 1.januar 2006-officielt var her 337.243 fremmede og fremmede med statsborgerskab i Danmark svarende til 6 pct. af befolkningen!

  2006 oplyser ”Information om Danmark,” at der er mere end 690.000 fremmede, naturaliserede + deres børn pr.1.1.2006, svarende til 13 pct. .
  SIDEN ER DER GÅET 10 ÅR!

  Jyllands Posten 15.4.2014 s.2 ”Dagens tal”:
  11,1 pct. Af den danske befolkning udgøres af indvandrere og deres efterkommere. Det svarer til 600.674 personer.
  (Kilde: Danmarks Statistik).

  Der bor i øjeblikket langt over 400.000 ikke-vestlige indbyggere i Danmark. Helt præcist 452.548 per 1. januar i år, og det antal vil ifølge Danmarks Statistiks nye befolkningsprognose stige til 561.537 i 2020. (Kilde: Den Korte Avis, 25.5.2016 ved Poul Erik Andersen under overskrift: ”Nye chock tal: Der bliver færre og færre danskere, men til gengæld bliver der mange flere ikke-vestlige muslimske indvandrere”).

  NÅR MAN LÆSER OVENSTÅENDE TAL, BEGYNDER I SÅ IKKE AT FORNEMME, AT POLITIKERNE KØRER DET HELT STORE BEDRAG OVERFOR EN SAGESLØS BEFOLKNING!
  IKKE NOK MED DET, MEN PERSONER (MUSLIMER) DER HAR FÅET DANSK STATSBORGERSKAB, ER FØDT I DK ELLER HVOR EN AF FORÆLDRENE ER SÅKALDT DANSKER, BLIVER IKKE REGNET MED I STATISTIKKEN.
  TRO MIG, DET ER DET RENE BONDEFANGERI, OG DET HAR INGEN ENDE. FOR HVOR HENTER MUSLIMERNE ÆGTEFÆLLE MAND/KVINDE FRA?
  DET GØR DE FORTRINSVIS FRA HERBOENDE MUSLIMER OG FRA FÆTTER/KUSINE I HJEMLANDET, DET HJEMLAND SOM MANGE PÅBERÅBER SIG SOM FLYGTET FRA, GRUNDET FORFØLGELSE.
  HVOR LÆNGE VIL VI SOM ETNISKE DANSKERE FINDE OS I DETTE BEDRAGERI?

  Håber I kan sove godt i nat. jeg syntes det er skræmmende tal, der må mane til eftertanke.

  Kommentar by der Adler — 16. december 2016 @ 17:49

 18. Det totale antal muslimer er meget større end omtalt de fleste steder og gengivet i kommentarer her på siden (#13, 16, m.fl.). Nogle forenklede resultater opgjort pr 1. januar 2016 og aflæst fra Statistikbanken, fx datasættet HISB3: Siden 1984 er det totale indvandringsoverskud 429285. Heraf nogle vestlige og fjernøstlige, hvis fødselshyppigheder er som danskeres. Ca. 70 % er muslimer, som plejer at føde mange børn. Når antallet af muslimer i Danmark sættes til ca. 300.000, ville det så også være tilnærmelsesvis rigtigt, hvis muslimerne var ganske ufrugtbare.
  Befolkningen er i de samme 32 år vokset med 599.730. Stigningen er indtrådt efter 4 år med stagnerende folketal i begyndelsen af 80’erne. Al information tyder på, at danskerne plus vestlige indvandrere fortsat føder meget få børn, hvilket fører til, at antallet af danskere falder. De ca. 600.000 personer, som folketallet er vokset med, er således næsten i sin helhed et produkt af muslimsk indvandring og fertilitet, og tallet 600.000 er derfor tæt på et absolut minimum for antallet af muslimer i Danmark i dag. Hvis den danske nedgang er på 100.000 skal vi forøge gættet til 700.000 og så fremdeles. Den fulde sandhed må vi gætte os til. Dem, der har så travlt med at bagatellisere skadevirkningen af den muslimske indvandring, har selvfølgelig også været i gang med forfalskninger vedrørende deres andel af folketallet. I skyndingen skal det lige bemærkes, at Danmark i befolkningsmæssig henseende nu er et tredie-verdens-land, med egen befolkningseksplosion.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 16. december 2016 @ 18:25

 19. 3,2% “mangfoldighed” på det fri gymnasium.. “Fri for indvandrere” burde det “anti-racistiske” sted måske omdøbes til?

  Regner man procentsatsen af indvandrere og efterkommere ud i ungdomshuset en lørdag aften, så vil jeg godt garantere at den er på under 1%. Autonome vil så gerne være venner med muslimerne så de kan udnytte dem politisk, desværre for dem er muslimerne ikke nær så dumme som dem selv så de ser lige igennem det.

  Eller måske er årsagen at de slet ikke tør invitere dem da de ved at det kan ende med at de overtager det hele ligesom i “folkets” hus?

  Nej det kan ikke passe, så ville de jo bare være en flok hyklere.

  Kommentar by per — 16. december 2016 @ 18:28

 20. @ der Adler

  Super post, superskræmmende post. Tak for deling.

  Kommentar by RePatrierkatet — 16. december 2016 @ 20:56

 21. Enkelt nok. Danmark vil om kort tid hovedsageligt være befolket af fremmede.
  Sådan vil vores land forsvinde for vores næser.
  De ansvarlige: Politikere og andre internationalister.

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2016 @ 22:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper