18. december 2016

Set i Berlingske: Dele af venstrefløjen føler sig truet af højreradikale, ’som udsætter dem for hatecrime’

Gårsdagens For frihed-demonstration til fordel for det danske politikorps, endte som bekendt med anholdelse af tre venstreradikale moddemonstranter. Den lovligt anmeldte demonstration mindedes skuddræbte Jesper Jul, og opfordrede danskere til at støtte op om retsstaten. Foruden Tania Groth, talte Aia Fog og Rasmus Paludan.

Berlingskes referat af historien inkluderer et grotesk interview med ‘journalisten Rune Eltard-Sørensen’, tidligere Modkraft-redaktør, kendt for flere fysiske aktioner mod borgerlige politikere. Et citat der illustrerer niveauet.

“‘Truslen er så stor, at mange føler, at det er berettiget. Trump er blevet præsident, Sverigedemokraterne stormer frem, og Dansk Folkeparti er nu blandt de mest magtfulde partier. I dette miljø mener man, at højrefløjens retorik og handling er farlig for samfundet og minoriteterne. De har en borgerkrigsretorik og for at undgå et clash of civilizations vil man hellere stoppe det i opløbet. Denne kamp foregår også på gadeplan,’ siger Rune Eltard-Sørensen, som også peger på, at mange på venstrefløjen føler sig truet i dagligdagen af højreradikale grupper, som udsætter dem for hatecrimes.” (Berlingske, 17. december 2016)

(Tania Groth & For frihed, 16. december 2016)

Rasmus Paludan blev forsøgt angrebet under talen af den tidligere Hovedstadssekretær for Socialistisk Ungdomsfront Daniel Rask, der har en lang forhistorie på den militante venstrefløj. Herunder nogle stills fra den offentliggjorte video. Man ser Daniel Rask og en skægget mand tilstedeværende identificerer som Tau Guldmann Kristensen (Socialistisk Ungdomsfront, Antifascistisk Aktion mv.) afslappet gå om hjørnet, hvorefter Rask konfronterer demonstrationen bagfra. Politiet stopper ham fysisk, mens hans kampfælle lidt tilbagetrukket supplerer med tilråb tæt oppasset af betjente. Ingen af de to blev anholdt ved episoden, der kan ses under Paludans tale fra min 4.10-.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/79028/trackback

38 Comments »

 1. Flot tale af Rasmus Paludan. Utroligt at han i den situation havde så meget overblik og overskud, at han kunne flette en bemærkning ind med navngivelse af én, der under talen forsøgte at overfalde ham, men som heldigvis blev stoppet af politiet.

  MSM og Berlingeren (og deres Ritzau) er stadig fodslæbende med sandheden om, hvem voldsmændene er ved For Friheds demoer, selvom det har været åbenlyst for enhver i årevis også da demoerne var under navnet Pegida. Det er svært at tage MSM og Ritzau alvorligt, når de så åbenlyst manipulerer sandheden.

  Jeg overvejede kortvarigt at skifte mit opsagte abonnement på det nu mod venstre kursskiftede Jyllandsposten ud med Berlingeren, men indså at efter at have købt et par stykker, at Berlingeren også er en del af løgnemedierne.

  I stedet tegnede jeg et abonnement på Kristeligt Dagblad og de har ikke skuffet endnu, selvom der er rigeligt ‘kristen stof’ for min smag/tro.

  Kommentar by A-mad — 18. december 2016 @ 12:08

 2. For Frihed afholder en demonstration, men at kalde de voldelige venstresnoede for moddemonstranter er en overdrivelse som kun løgnepressen kan skrive, de venstresnoede følger deres ideologi der foreskriver revolution og samfundsomstyrtelse og det er det de udfører under en påtaget undskyldning om at de er truet af nazister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. december 2016 @ 12:25

 3. Utroligt at disse voldsfikserede/voldsparate med fredelige hensigter fortsat kan slippe afsted med undskyldninger og forfølgelse og at nogle fæstner lid til diverse forklaringer fra deres side.
  Men det er facts, såvel som det er facts at Danmark er ved at gå under pga. invasion af lykkeriddere der blot ønsker at udøve nas.
  Hvad sker der mon inde i hovederne på de der afgiver stemme til disse værdige repræsentanter vi har på borgen?
  Det er sidste udkald inden total forfald for danskerne.
  Det er sågu uhyggeligt at være vidne til.

  Kommentar by AK JA. — 18. december 2016 @ 13:22

 4. Jeg vil hermed udtrykke min dybe beundring for og store tak til de uforfærdede frihedskæmpere, der gang på gang trodser voldsfacisterne fra den ekstreme venstrefløj, ved at gå i demo imod den omsiggribende islamisering af vort samfund.
  I gør en afgørende forskel til gavn for vor fremtid i et forhåbentligt muhammedanerfrit samfund.
  Tak.

  Kommentar by Holger Madsen — 18. december 2016 @ 13:37

 5. # 4

  100 % enig, Holger!

  Kommentar by TH — 18. december 2016 @ 13:42

 6. De lækre volds-fascister på venstrefløjen kæmper
  for islams ret til at ødelægge Danmark.
  Gad vide, hvad disse progressive ødelæggere tænker, når
  Danmark er smadret om 15 år?

  Kommentar by Pk — 18. december 2016 @ 13:42

 7. Der er tilsyneladende ingen grænser for hvor dybt de såkaldte “borgerlige medier” kan synke. MSM ER fake news.

  Kommentar by Jan — 18. december 2016 @ 14:06

 8. en klokkeklar overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Støjende adfærd, herunder kraftige råb som: “Nazisvin”, hvilket er egnet til at forstyrre den offentlige ro og orden. Absurd at de ikke som min. bliver skrevet for det, når det ligefrem er nødvendigt fysisk at gribe ind. Politiet burde vise mere handling og ikke mindst konsekvens.
  Stærkt af For frihed fortsætter deres lovlige demonstrationer.

  Kommentar by Revser — 18. december 2016 @ 14:33

 9. For Friheds små hyggelige demonstrationer udstiller venstrefløjens had og intolerance,

  De 2 sidste billeder viser tydeligt en person med fanatiske træk der ikke er ude på dialog,men på ballade.

  Der er ikke megen tvivl om vesntrefløjens hang til vold og terror,og en såkaldt borgerlig regering burde snart slå endog meget hårdt ned på den slags adfærd.

  Kommentar by heino — 18. december 2016 @ 15:59

 10. #1 A-Mad.

  Du har ret i, at man kan finde meget godt stof i Kristeligt Dagblad, som da også er et af de få blade, der har en voksende læserskare. Jeg har heller ikke svært ved at forstå din kraftige irritation over JP og Berlingske. Vores abonnementer er næsten dagligt til diskussion, fordi vi til kvalmende lede er trætte af de mange venstredrejede og mere eller mindre påtaget blinde journalister. Men der er jo også de andre og kronikkerne og læserbrevene, som jeg nødigt vil undvære. Læs fx dagens klumme af Niels Lillelund i JP.

  Det, vi kan gøre, er at nævne de manipulerende journalister med navn, så at de ikke kan gemme sig bag deres arbejdsgivere. Undertiden viser de sig kun at være lavtlønnede praktikanter, der hurtigt forsvinder igen Om det også gælder JP’s udsendte medarbejder KLAUS DOHM, ved jeg ikke. Jeg nævner ham kun pga.hans JP-artikelrække om Dansk Vestindien, som er noget ensidigt manipulerende makværk.

  Gårsdagens artikel af KLAUS DOHM “Blond dansker fandt sine slaverødder: De giver mig styrke” er det mest savlende ubegavede og sentimentale sludder. Det burde være langt under bladets værdighed at bringe den slags, der forudsætter en lav IQ. Men desværre slipper den slags nonsens igennem under Jacob Nybroes regime, skønt det er indbegrebet af dårlig smag og underlødig journalistik.

  Kommentar by denonde — 18. december 2016 @ 16:29

 11. Mon ikke der har indsneget sig en stavefejl i navnet på den tidligere Modkraft redaktør? Jeg mener han hedder Rune Retard-Sørensen.

  Kommentar by Lars — 18. december 2016 @ 16:32

 12. UPS, tjekkede lige FB

  KLAUS DOHM er minsandten cand.jur. og videnskabsredaktør hos JP.

  Kommentar by denonde — 18. december 2016 @ 16:34

 13. Jeg venter i spænding, men holder ikke vejret imens, hvordan “…mange på venstrefløjen føler sig truet i dagligdagen af højreradikale grupper, som udsætter dem for hatecrimes.”?

  Mig bekendt er de eneste trusler genereret af Sturmabteilung aka AFA og SSUF samt muslimske ‘unge’, og hatecrimes er konsekvent altid rettet mod nationaltsindede borgerlige, mod homoseksuelle, mod vantro osv.

  Hvis vi lige ser bort fra de ældre damer her i 2100 Spelt, der rynker på næsen af terroristerne. Har aldrig selv set det, men når SSUF siger det, må det jo være rigtigt.

  Tror nu ikke, at ældre næserynkende kvinder på Østerbro kan hamle op med venstrefascismens terror.

  > Lars 16:32
  Tak, fik selv samme tanke ved læsningen. Rune Retard-SSvendsen…

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. december 2016 @ 16:54

 14. At eks. Simon B. optræder i samme oufit, hver gang, vidner om at venstrefløjen ikke forventer voldelige tendenser fra højrefløjen. De har åbentbart frit lejde den anden vej. Smæk et kamera op i mit fjæs og ødelæg mine dæk, skriv evt racist på mit hus…..bare giv mig en grund….

  Kommentar by Wazzla — 18. december 2016 @ 17:25

 15. Tak for replikken til min 1. fra 10.denonde. Enig i din positive fremhævlese af Niels Lillelund – men hvornår ryger han, tænker jeg. Og Jalving og de andre fremragende, der skriver i JP (er rykket nærmere Politiken, som jeg anser for medansvarlig for den nationale danske nedtur – for anden gang!)

  Jeg sagde mit mangeårige abonnement på Jyllans Posten op som reaktion på afskedigelsen for nylig af chefredaktør Jørn Mikkelsen og udenrigsredaktør Pierre Collignon.

  Plus det at jeg opfattede den nye redaktør Jacob Nybroes tiltrædelseserklæring om, at man ville nedtone det holdnings politiske efter at have levet med konstante terrotrusler pga de famøse satiretegninger for godt 10 år siden og de ville også nedtone det internationale og i stedet koncentrere sig om JP’s primære målgruppe i Jylland. En målgruppe som “ikke længere omfattede Østerbro i København”, som han vist formulerede det. Som både født og pt boende i hovedstadsområdet opfattede jeg det som et vink med en vognstang!:-)

  Jeg er pt lidt frustreret over ikke at få morgenavis hver dag, da jeg af uransagelige grunde kun kan får papiravisen fra de kristelige fredag-lørdag og ikke har lyst til at læse avis på min computer til morgenkaffen:-)

  Kommentar by A-mad — 18. december 2016 @ 17:51

 16. Jeg mener: JP er rykket nærmere Politiken, som jeg anser for medansvarlig for den nationale danske nedtur – for anden gang!:-)

  Kommentar by A-mad — 18. december 2016 @ 17:53

 17. Numse numse news
  er det.

  Hvem slikker hvems?
  Numsenumse..

  Kommentar by Hul igennem? — 18. december 2016 @ 18:01

 18. Demonde)- Vi er flere som undrer sig over præmisserne for Klaus Dohms artikelserie om de tidligere dansk vestindiske øer. Eks: Da den sorte befolkning fik oplyst, at der ved salg blev fri indvandring til USA gav de begejstret opbakning til salget. Efter det var sket udvandrere hovedparten til USA.(Chikagoområdet). Da det derefter manglede arbejdskraft til bygning af diverse militæranlæg, blev der importeret beboere fra de fransk vestindiske øer. Det er hovedsagelig deres efterkommere som beboer øerne i dag.- I øvrigt: Jylland og Færøerne stemte NEJ. Kun 37% af samtlige vælgere stemte for salget.( København)Det var/er Danmarks ulykke de RADIGALE, som gennemtvang salget. Ligesom de radigale indtil det sidste var tilhænger af Kongeågrænsen. Og forpurrede at grænsen i 1946 blev flyttet til DKs naturlige grænse EJDEREN. Beklageligvis blev de radigale politikere ikke skudt ved standretter i 1945. Og partiet forbudt som advarsel til potentielle landsforrædere

  Kommentar by dansker — 18. december 2016 @ 18:12

 19. # dansker.

  Vi må faktisk være en hel del, der skærer tænder over Klaus Dohm, og tidligere var det ANDERS AGGER i en tv-udsendelse vedr. Dansk Vestindien. CLAUS BRYLDs stærkt følelsesprægede JP-kronik forleden var også storslem, jeg fatter ikke, at en tidligere historieprofessor ikke er mere øm om sit renommé.

  Derimod var Palle Svenssons kronik forleden befriende, selv om jeg gerne ville have haft et afsnit om socialdemokraternes frådende kampagne for at blive fri for negrene. Men “tonen” var nok for hård, bundracistisk som den var.

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE9224159/et-kontroversielt-salg-i-krigens-skygge/

  Jeg ville også gerne have haft Flensborg og især Slesvig med. :)

  Kommentar by denonde — 18. december 2016 @ 18:49

 20. #1, A-mad.

  Jacob Nybroes tiltrædelseserklæring, som du kalder den, viste, at der er meget, han ikke har fattet om bladets læsere. Der røg en del kaffe i den gale hals den morgen og siden har der været for mange af de der flæbende damebladshistorier. Ikke at jeg ved ret meget om dameblade. :)

  Har tit tænkt på, hvad Jørn Mikkelsen og Pierre Collignon mon foretager sig, og om de en dag vender tilbage, det er jo på JP, de hører til. Ejbøl kan vel ikke bestemme ret meget længere.

  Tidligere var jeg ikke begejstret for Rune Selsing, men han har i den senere tid haft nogle stærke udspil, og jeg er såmænd helt enig med ham i, at Assad nok er den bedste løsning for os. Men det kan man jo dårligt være bekendt at skrive, og han må have taget en dyb indånding, inden han gjorde det.

  Du har ret, det er svært at undvære en morgenavis.

  Kommentar by denonde — 18. december 2016 @ 18:59

 21. Hjææææælp, jeg føler mig truet – nu vil løbe ud og sætte ild til en bil. Hjæææææælp!

  Kommentar by Bastardo — 18. december 2016 @ 19:43

 22. Prøv lige at se den youtube video igen og skru godt op for lyden. Ved minut 4:43 råber daniel rask “I ER DØDE MAND!” imens han peger hen imod demonstrationen. Uden at blive anholdt.. Der er forskel på folk.

  Men uanset hvad det slappe politi gør (eller ikke gør) i situationen, så er bundlinjen at daniel rask truer en advokat på livet, og at det er optaget på video. Dermed kan rasmus paludan og for frihed vel sådan set selv vælge om de behøver at se på ham til næste demonstration, forudsat at man stadig straffes for dødstrusler i danmark altså.

  Kommentar by per — 18. december 2016 @ 20:44

 23. Det bedste ved alle disse moddemonstrationer til For Frihed demonstrationer er sådan set, at de på meget pædagogisk vis sætter en tyk streg under hvem der er ekstreme og hvem der er normale.

  Jeg ved godt, at pressen gør alt hvad de kan for at skjule sandheden fra deres læsere, men de menige betjente i Københavns politi ser det hele på nærmeste hold. Det er fornem anskuelsesundervisning, og jeg er ikke i tvivl om på hvis side politiet vil stå, hvis det nogensinde skulle komme til et opgør.

  Man kunne forestille sig venstreekstreme optøjer eller måske et decideret socialt eller finansielt kollaps med medfølgende nedbrud i samfundsordenen.

  Min pointe er, at det på længere sigt kan vise sig at være gavnligt at en vigtig samfundsinstans som politiet har set alt lortet på nærmeste hold og således vil være topmotiverede hvis der en dag kommer en regering til, der rent faktisk vil danskerne det godt.

  Kommentar by Mackety — 18. december 2016 @ 21:04

 24. N Y T N Y T

  http://www.bt.dk/danmark/hizb-ut-tahrir-folk-hyret-af-region-hovedstaden-sikkerhedsekspert-advarer

  Hizb ut-tahrir-folk hyret af Region Hovedstaden: Sikkerhedsekspert advarer.

  Kommentar by Sindsro — 18. december 2016 @ 21:10

 25. Læs også her om fotografer fra Berlingske der samarbejde med Redox: https://www.facebook.com/Reredox-Medkraft-1801429560112420/?fref=ts

  “Der var også flere ansigter fra Berlingske tilstede, som samtalede lidt med Simon på turen. Asger ladefoged er ansat som fotograf for Berlingske. At være borgerlig, samt forfølge os helt ned til perronen, mens politiet holder dem tilbage, harmonerer egentlig ikke med dét avisen står for. Man kan undrer om der er et samarbejde imellem fotograferne… “

  Kommentar by ng53717 — 18. december 2016 @ 21:36

 26. Interessant. Berlingske’s fotografer samarbejder med en venstreradikal gruppe der skriger dødstrusler efter lovligt anmeldte demonstrationer.

  Hvornår mon de første firmaer begynder at stoppe deres reklamer hos berlingske?

  Kommentar by per — 18. december 2016 @ 22:03

 27. Det er samme type, der laver “moddemonstrationer” når SIAD holder sine fredelige og lovligt anmeldte demonstrationer. De individer er rablende og et af flere beviser på, at socialpsykiatrien har spillet fallit. Men som alt andet i en falleret kultur, får det lov at sejle videre, uden indgriben. Ingen konsekvenser.

  Kommentar by Margrethe — 18. december 2016 @ 22:27

 28. JP havde i dag en stor artikel om falske nyheder. Jeg orkede ikke at læse den. JP’s journalister skulle kikke indad og erkende, at der fabrikeres falske nyheder om indvandringens fortræffeligheder, som moske lige her og nu holder, men når det så ender i byretten, tavshed.
  Disse lovpriste fortræffeligheder er jo blot et øjebliksbillede, som ikke holder over tid. Det er en skummel manipulerende form for nyheder.
  Journalister er vel ikke så dumme, at de tror, at bare de skriver pænt om muslimer, så vil de den dag de tager over, som belønning få tildelt privilegier.

  Kommentar by Menig 442 — 18. december 2016 @ 23:24

 29. 28. Potten og den røde chef

  Kommentar by Sindsro — 19. december 2016 @ 00:22

 30. >28 Menig 442

  “Journalister er vel ikke så dumme, at de tror, at bare de skriver pænt om muslimer, så vil de den dag de tager over, som belønning få tildelt privilegier.”

  Jo – det tror jeg faktisk lige præcis at de er.

  På nøjagtig samme måde som en masse røde røvhuller i Iran, der troede, at de ville få indflydelse på en nyordning af samfundet. Og hvad skete der..? De blev tyranniseret af præstestyret på linje med alle andre.

  Kommentar by Bror Lerbror — 19. december 2016 @ 00:27

 31. # 23 Mackety.

  “Det bedste ved alle disse moddemonstrationer til For Frihed demonstrationer er sådan set, at de på meget pædagogisk vis sætter en tyk streg under hvem der er ekstreme og hvem der er normale.”

  Det er jeg helt enig i, for enhver kan jo se, at der ikke er tale om voldelige personer.

  Kommentar by denonde — 19. december 2016 @ 00:29

 32. Aggressiv juletræssælger bevogtes af kampklædt politi.

  Redaktionen har modtaget:
  Pressemeddelse.
  På Foreningen af passive juletræssælgeres medlemmers vegne forsamlet ved Blodhavn brugs gavl 19/12 2016 kl. 07:00 prc. ønsker foreningen at udtale at en enkelt eller fås optræden ikke er ensbetydende med alle passive er blevet aktive. Eller have behov for bevogtning.
  Noget sådan kan med sindsro afvises.
  Som Cort Cut bedemand, kistefabrikant og urnedesigner siger det:
  Den ene tjeneste fører til den næste.

  Tak til inspiration http://landsbytossen.dk/

  Kommentar by Peter Buch — 19. december 2016 @ 08:06

 33. De har en borgerkrigsretorik og for at undgå et clash of civilizations vil man hellere stoppe det i opløbet.

  Det var da en rystende svag begrundelse for at genere fredelige mennesker, udøve organiseret hærværk, metodisk bryde datalovgivningen osv. Lad os opsummere : Det venstreradikale overdrev går varmt ind for tanken om det multikulturelle samfund – det er ubetinget godt og kommet for at blive. Desværre udfordrer 25 frysende demonstranter lørdag eftermiddag hele det globale multikulturelle paradigme; de kan faktisk forårsage multikulturskeptikerens Huntingtons these om “Clash of Civilisations”, der direkte citeres af den venstreradikale talsmand herover.

  Det tenderer ideologisk skozofreni. Rationalet foregår helt åbenbart på multikulturskeptikernes præmisser : Multikulturen er en svag konstruktion der er dømt til at mislykkes; selv undseelig kritik som For Frihed-demonstrationerne (der ikke ville blive omtalt i nyhederne hvis de venstreradikale ikke dukkede op) udgør en konkret trussel mod freden og selve multikulturens fundament.

  Så for tage “et clash of civilizations (..) i opløbet” er volden og chikanen altså berettiget. Hvad kalder man normalt individder der angriber fremmede mennesker, fordi angriberen hævder de er “farlige for samfundet” ..? Det er ikke nogen normaltilstand, ikke på nogen fløj – ikke i nogen kredse, altså fraset voldelige sindssyge der ender med behandlingsdomme, skizofrene pyromaner, stalkere – og så det venstreradikale overdrev…

  Kommentar by davidk — 19. december 2016 @ 08:17

 34. En satanist passes op af politiet, som skubber deres ven lidt væk fra dem de skal “beskytte”

  Kommentar by Ole K — 19. december 2016 @ 10:49

 35. Nyhed: Berlingske lægger nu pres på For Frihed om at få stoppet https://www.facebook.com/Reredox-Medkraft-1801429560112420/?fref=ts og få fjernet billederne af deres fotograf Asger Ladefoged, der på bedste Redox stil var helt nede på perronen på Nørreport og tage billeder af For Frihed da de skulle køre fra byen imens de kommunistiske horder blev holdt tilbage oppe af politiet.

  Det ser ikke for godt ud for Berlingske at blive sat i bås med Redox. Hvad mon deres faste læsere efterhånden siger til sådan en sprøjte som Berlingske? Ville Berlingske kunne klare sig uden mediestøtte og momsordninger!

  Kommentar by ng53717 — 19. december 2016 @ 21:40

 36. At abonnere på en avis, er at bede om at få løgne serveret til morgenægget.

  Kommentar by Nielsen — 20. december 2016 @ 06:40

 37. Altså…det er alt sammen USA og Israels skyld…..og vi skal bare integrere bedre, ..og det er højrefløjens skyld….// at venstreradikale (som der jo ikke er noget der hedder) går hånd i hånd med islamister. MSM er blevet talerør for den forlorne moral, og vil helst undergrave sandheden. God jul :-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. december 2016 @ 09:26

 38. Vi skal slet ikke integrere det affald.

  Kommentar by Jan Nielsen — 21. december 2016 @ 02:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper