28. december 2016

Tyskland: ‘Syv unge’ satte ild til hjemløs – “Die Männer kamen… als Flüchtlinge nach Deutschland.”

Der er ikke flere arbejdsdage tilbage i 2016, og jeg havde egentligt påtænkt at give et forkromet overblik over julevolden. Det er dog en umulig opgave, men kan da fortælle, at en yngre kollega var sygemeldt efter julefrokosten, da han rendte ind i en gruppe indvandrere ved en tog-station i trekantområdet. De nærmere omstændigheder er uklare, og røveriet blev vist ikke engang anmeldt. En ubrugelig anekdote, måske.

Når nu MSM kører ‘fake news’-narrativet, er det oplagt at søge de dokumenterede historier. Selvom politiet kvier sig ved at offentliggøre overvågningsbilleder, så er der masser af dem, ikke mindst i Tyskland, hvor de åbne grænser sætter sit præg. Her tænker jeg ikke på den 27-årige Svetoslav Stoikov sigøjner, der umotiveret sparkede en kvinde ned af en trappe til Berlins undergrundsbane, dokumenteret af overvågningsvideo. Jeg tænker på Merkels gæster.

På DR Online kan man eksempelvis læse en en Berlin-historie om ’syv unge’ – Tysk politi afhører syv unge for brandoverfald mod hjemløs.

Syv unge mænd er blevet afhørt af politiet i Berlin, mistænkt for at have sat ild til en hjemløs på en undergrundsstation i Berlin i julen. Seks af de unge meldte sig selv til politiet i aftes, mens en blev pågrebet af politibetjente, efter at han angiveligt blev identificeret via overvågningsfotos fra undergrundsstationen.

Politiet havde offentliggjort overvågningsfotos og en overvågningsvideo af dem, der meldte sig selv.”

(Syve 15-21-årige flygtninge, seks fra Syrien, en fra Libyen – alle ankommet efter 2014; Foto: Bild)

“Die jungen Männer – von denen sechs aus Syrien stammen und einer Libyer ist – werden derzeit von einer Mordkommission vernommen.

Die Männer kamen laut Ermittlern als Flüchtlinge nach Deutschland. Ihr Status sei ‘höchst unterschiedlich’ – einige hätten einen Aufenthaltsstatus, andere befänden sich in laufenden Asylverfahren. Zwei der Tatverdächtigen sind laut Staatsanwaltschaft seit 2014 in Deutschland, die restlichen fünf reisten zwischen 2015 und 2016 ein.

Oploadet Kl. 12:12 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/79307/trackback

24 Comments »

 1. På DR’s tekst T.V. side 153 står der som overskrift på historien:
  “Tyske unge satte ild til hjemløs”.

  Intet i den understående tekst indikerer, at mændene kommer fra Syrien og Libyen.

  Kommentar by Gunnar — 28. december 2016 @ 12:24

 2. Ja, jeg mærkede også, at der kunne være noget galt med DR tekst tvs overskrift på side 153. Fornemmelsen blev bekræftet.

  I min ordbog bedriver DR her ‘fake news’.

  Kommentar by Anonym — 28. december 2016 @ 12:37

 3. Det er jo rene psykopater eller halvdæmoner, som Merkel har importeret. Det kommer til at koste europæisk velfærd – big time!

  Kommentar by Kuffar — 28. december 2016 @ 12:39

 4. Det er bare negere…

  Kommentar by jens r — 28. december 2016 @ 12:39

 5. Jeg fornemmede også, da jeg læste DR tekst tvs overskrift på side 153, at der var et eller andet, der ikke stemte.

  I min ordbog bedriver DR her fake news. For licenspenge.

  Kommentar by traveler — 28. december 2016 @ 12:42

 6. MSM klynger sig til begrebet ‘fake news’ som det halmstrå, de forestiller sig skal redde deres arbejdsplads – efter at de i en hel generation har forvredet virkeligheden efter egen venstreekstrem verdensopfattelse.

  Som om folk ikke kan skelne.

  Kommentar by Bastardo — 28. december 2016 @ 12:53

 7. DR er en forkortelse for DetblirikkeRingere

  Kommentar by Jakob — 28. december 2016 @ 12:54

 8. MSM er nok nød til at forbedre deres indbyrdes fake news koordinering.

  Hjælper ikke ret meget hvis 9/10 kalder dem tyske unge, og så er der journalistpraktikant som kommer til at skrive 6 syrer og en fra Libyen.

  Kommentar by kenneth — 28. december 2016 @ 13:14

 9. Mon der er en sammenhæng mellem antallet af danskere der lever på gaden og udgifterne til kulturberigerne? Hvorfor hjælper vi ikke vore egne først, før politikerne åbner op for uønskede gæster?

  Nå, nej, Morten Østergaard har jo fortalt, at der ikke er en sammenhæng mellem antallet af migranter og de økonomiske udfordringer.

  Lur mig om de ikke bliver frikendt, det er jo syndt for dem og de har haft en ulykkelig barndom og det er jo vores egen skyld og er det ikke i år, at vi skal undskylde for de vestindiske øer og …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 28. december 2016 @ 13:44

 10. Her er nogle ret sigende billeder, se fx “immigrants then – immigrants now”. At EU er afsindig og er ved at køre os i stilling til at blive islamiseret, det er jeg ikke i tvivl om, og Junckers udtalelser siger jo det hele. http://www.barenakedislam.com/2016/12/26/in-the-wake-of-yet-another-deadly-islamic-terrorist-attack-this-time-in-berlin-eu-chief-says-europe-must-continue-to-open-its-borders-to-even-more-muslim-invaders/

  EU burde lukkes og slukkes, for de og Merkel er direkte skyld i mange menneskers død efter Merkels beslutning om at åbne grænserne for muhammedanske psykopater sidste år. Hele banden burde i fængsel for dette historiske overgreb mod Europa.

  Kommentar by Kuffar — 28. december 2016 @ 13:53

 11. Og der er total tavshed fra alle væmligboere og hele spelt-segmentet….

  Kommentar by TH — 28. december 2016 @ 14:12

 12. Dog er spelt en gammel kornsort, så er det ultimative moralske spørgsmål: hvorfor tillader myndighederne dem deres eksistens hér? Venligboerne er just naive uden overblik eller detaljer for hvilken frygt der kommer ind over grænsen, f.eks er mange af dem kvinder der ikke kan se at den romantiske flygtning/fremmede i virkeligheden er en islamisk kriger.

  Kommentar by de Hemmer — 28. december 2016 @ 14:56

 13. Det skægge er, at DR har rettet i deres tekst TV. Først var det “Tyske unge”, man da DR opdagede, at der var tale om kulturberigere, var det ikke længere relevant med etniciteten, så nu er de bare “Unge”.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154827641932964&set=pcb.368272236882567&type=3

  Kommentar by MartinH — 28. december 2016 @ 16:29

 14. Aht aberne vil jeg ikke udnævne lortet til at være aber. Men hvad rangerer lavere? Rotter?

  Kommentar by Holger Madsen — 28. december 2016 @ 16:33

 15. => 1 og 2.

  Bemærk hvordan overskriften på TTV nu er blevet ændret så det kun drejer sig om “unge”. Det er blevet konstateret, at der er tale om flygtninge, og så er etniciteten pludselig ikke længere relevant. Klassisk DR.

  Kommentar by Jan — 28. december 2016 @ 16:35

 16. De fleste andre medier end DDR skriver at det er flygtninge, seælv Ekstra Bladet.

  Jeg tænker stadig på deres absurde overskrift fra i sommers
  http://ekstrabladet.dk/112/dansk-kvinde-anholdt-mistaenkt-for-at-hverve-til-frygtet-terrororganisation/6344722

  Den ‘danske kvinde” er somalieren Yasmin Sheikhdoa.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 28. december 2016 @ 17:50

 17. Ligner 7 skadedyr, som fortjener at blive sat ild på.

  Kommentar by Nielsen — 28. december 2016 @ 18:39

 18. Må man spørge vor Statsminiser Lars Løkke Rasmussen med følge!, om hvad han har til forsvar for, at sligt kan ske i Danmark lige nu, eftersom hverken Danmark eller Tyskland har styr på hvilke lov/tro/kultur-skadede psykopater der uden ID-papirer frit kan krydse grænserne?
  Og måske er det også tilladt at spørge selv samme, hvordan han har det med, at terroristen fra julemarkedet i Berlin lige så godt kunne have krydset grænsen til Danmark i et tog mod København eller Sverige?

  Og justitsministeren om:
  hvad i alverden Europol skal gøre godt for, når høj kriminelle og Islamteorister nærmest frit kan rejse ind i EU og efter udøvet “dåd” videre kan bevæge sig frit over diverse landegrænser, endskønt der på alle planer, niveauer og dybder måtte herske HØJESTE ALLARMBEREDSKAB?

  Kommentar by Carstens — 28. december 2016 @ 23:47

 19. De syv retarderede “asylbørn” satte nok ild til den hjemløse vantro, da han sikkert har “fornærmet” Islam ved at indtage alkoholiske drikke i deres nærhed.

  Derfor er det jo også helt i overensstemmelse med deres krigsmanual Koranen, at den vantro bliver brændt!

  Kommentar by TH — 29. december 2016 @ 00:23

 20. jamen, det er da dejligt, at få sat ansigt på de højtuddannede “flygtninge” fra syrien, det må virkelig være vidunder kloge højtuddannede uledsagede børn, vi her ser.
  Nå, men de slipper nok ud før Nytårsaften, så de kan berige de tyske kvinder med deres højtudviklede respekt for kvinders rettigheder, de vil sikkert galant holde dem fast i gruppevoldtægt…øh, holde dem fascineret i gruppeterapi om isislamisk kvindehensyn.
  Det er bare lidt mærkeligt, at de uledsagede fuldskægsbørn…øh, forfulgte børn, sådan får lov til at færdes uledsaget ude efter kl 22, det er ikke normalen i Danmark, at småbørn fjanter frit omkring i natten, de plejer at ligge i deres seng, men sæ’fø’li har de fuldskæggede…øh, forfulgtebørn jo ingen værge, udover de væmmeligeboer kvinder der gramser på dem, sååå…derfor søger de nok flugt i nattens mørke, så væmmeligbo damerne ikke kan overgramse dem!
  Så vi må virkelig forstå hvorfor de asylbo flygtende “børn” antænder en hjemløs, de fryser jo, når nu de ikke tør vende hjem til asylboet og de gramsende væmmeligbokoners overgreb.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 29. december 2016 @ 02:24

 21. Hjælp til stavning og bøjning til Jens og mange andre i andre tråde:
  En neger – flere negre.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 29. december 2016 @ 03:38

 22. #21 Nej Tommy, negere er helt korrekt. Retskrivningsordbogen: neger sb., -en, neg(e)re,
  -ne el. negrene.

  Kommentar by Odo — 29. december 2016 @ 04:54

 23. Kulturberigelse.

  Kommentar by Kloge Åge — 29. december 2016 @ 08:53

 24. # 21 Tommy Jørgart
  Tak for hjælpen til stavning og bøjning.
  Måske kan vi gøre gengæld og hjælpe dig en anden gang hvis der er noget du skal have stavet eller bøjet.

  Kommentar by bjarne Binee — 29. december 2016 @ 19:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper