6. januar 2017

‘Berygtet dansker anholdt i udlandet’, skrev BT, om en libanesisk psykopat ved navn Youssef Khater

BT kalder ham dansker hele tolv gange, men får dog nævnt at manden er ‘libanesisk født’. Navnet er Youssef Khater, som man kan læse i udenlandske medier. Fra BT – Medie: Berygtet dansker anholdt i udlandet – tidligere dømt for at begrave kvinde levende.

En dansk mand, der af flere medier beskrives om en ‘international svindler, er angiveligt blevet anholdt i kystbyen Puerto Viejo i Costa Rica. Det skriver det lokale medie The Tico Times News.

Danskeren, der er i slutningen af 30’erne, er allerede kendt af flere myndigheder verden over og har både været eftersøgt herhjemme og i udlandet, ligesom han har afsonet fængselsdomme i både Danmark og Chile.

… Texas Monthly har også beskrevet, hvordan flere chilenske psykologer vurderede, at danskeren havde flere psykopatiske træk. …

Ifølge en politirapport, som det lokale medie har haft adgang til, er danskeren placeret i et fængsel i byen Limón.”

(Youssef Khater, kriminel libaneser; Foto: Texas Monthly, se evt. her)

Oploadet Kl. 15:37 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/79666/trackback

40 Comments »

 1. Jeg gætter på, at et fængsel dernede næppe er som et dansk hotel, øh-fængsel.

  Så jeg håber så sandelig, at Danmark ikke vil begære ham udleveret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. januar 2017 @ 15:55

 2. Hvad mon han stemte på i Bertel Haarders danmarkskanon?

  Kommentar by mb — 6. januar 2017 @ 16:03

 3. 1 HP

  Du skal nok snarre håbe på Costa Rica ikke vil udlevere/udsende ham før efter afsoning.

  Hvis Costa Rica har et system hvor strafforfølgning er betinget af, at ofrene insistere på sagens gennemførsel, kunne vi overveje en indsamling sådan at de kompenseres for tabet, mod at sagen gennemføres til endt afsoning.

  Kommentar by Hans Und — 6. januar 2017 @ 16:05

 4. 10 mod 1 på, at han er efterkommer af de såkaldt statsløse pestilensere, som efter særloven af 1983 (tak til de Radikale for kulturberigelsen) væltede ind over grænsen og fik familiesammenførsler i rå mængder, og efterfølgende har mangedoblet sig selv.

  Så libaneser er han næppe, snarere pestilenser, nu med dansk statsborgerskab og pas.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. januar 2017 @ 16:09

 5. Sig det er løgn, at DK vil have ham!

  Kommentar by Bastardo — 6. januar 2017 @ 16:29

 6. Når der bliver ryddet op på Rådhuspladsen, står der “muslimer rydder op” efter nytårsaften i overskriften. Hvorfor har BT glemt ordet muslim i denne overskrift, eller i det mindste “libaneser”?

  Kommentar by Margrethe — 6. januar 2017 @ 16:38

 7. Vi skulle lige beholde 400 somaliere forleden – så bare en galning mere – hvad betyder dog det…
  http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-01-03-400-somaliere-slipper-for-at-miste-opholdstilladelser

  Men så sender vi så også en integreret kvindelig ukrainer fra Hirtshals, der kan dansk og er gift med en dansk mand i 13 år, retur til Ukraine….

  Vanviddet vil ingen ende tage – og man vil det bevidst.

  Man kunne sagtens lave det om og lave nogle love der stoppede dette vanvid – hvis man ville og turde – især skide hul i alle de sindsyge internationale love der fifles og bøjes så det passer i elitens kram.
  Sæt igang…

  Kommentar by Black Watch — 6. januar 2017 @ 16:39

 8. > Bastardo: Jo da, Zenia Stampe savner sin kæleperker, stjernepsykopaten. Hun har vel et ledigt værelse til ham??

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. januar 2017 @ 16:43

 9. Hvor vil jeg dog håbe, dybt og inderligt, at han ikke udvises her til. Lad dog det stykke fordærvede lort rådne op i et sydamerikansk, rottebefængt fængsel.
  Igen et resultat af indavl, som meget ofte medfører sindssyge og anden mental retardering, som flertallet af lortet åbenbart lider af.

  Kommentar by Holger Madsen — 6. januar 2017 @ 17:13

 10. De danske NYHIPOER er problemet.- Hipoer: De landforrædere som blev likvideret under den sidste tyskerbesættelse af den nationale kampgruppe ” Holger Danske”.- Ære være deres minde.– Nyhipoer kendes bl.a. i debatten ved at de sledsk og leflende kalder hvilken som helst udlænding for nydansker.Og i særlig grad muslimer.

  Kommentar by dansker — 6. januar 2017 @ 17:20

 11. Få ham hertil, brænd ham levende og brænd BT ned.

  Kommentar by Karl Sjögren — 6. januar 2017 @ 17:23

 12. Sådan en lille chokoladebrun sag med krømmel på brysterne må lige være haps for et par store negre i brusebadet…..håber han får hele pakken

  Kommentar by Redneck — 6. januar 2017 @ 17:25

 13. I linket til Texas Monthly står han er pasistinænser født i Haifa men opvokset i Danmark

  Kommentar by Redneck — 6. januar 2017 @ 17:28

 14. ‘dansker’

  Kommentar by Liva — 6. januar 2017 @ 17:36

 15. > Ah, Karl Sjögren: Den slags har vi ikke tradition for i Danmark. BT er skodjournalistik, og det samme kan siges om samtlige MSM i Danmark.

  Næ, jeg håber mere på, som Holger Madsen, at han får en umådelig lang fængselsstraf på Costa Rica Hilton. Hvor der nok skal være lidt rotter, kakerlakker samt et par velvoksne negre, der kan underholde ham.

  På den anden side set er jeg ret sikker på, at Costa Rica gerne vil af med ham, og den godhjertede Borgerservice i Danmark tager glad imod ham. Så får han lige et års tid med fodlænke og kan derefter begynde forfra.

  For fanden altså, når Danmark ikke engang kan finde ud af at udvise en Gimi Levakovic, beder vi vist selv om det.
  Som Black Watch så udmærket beskriver det, handler det om at gradbøje eller opsige diverse konventioner, der aldrig har været tiltænkt pestilensere.
  Konventionerne blev i sin tid til af hensyn til internt fordrevne europæere, ikke alle mulige palarabere og negre. Men at få politikerne til at begribe dette er en sisyfos-opgave.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. januar 2017 @ 17:39

 16. …og har sikkert en masse dejlig multimuslimsk kultur, som vi bør labbe i os. Fx at forsøge at begrave en kvinde levende.

  Som alle pestilensere var han naturligvis også for dum til det. Blot ærgerligt, at Chile ikke burede ham inde på livstid.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. januar 2017 @ 17:48

 17. Danskere er ikke hvad de har været…

  Kommentar by Winged Hussar — 6. januar 2017 @ 17:53

 18. Tør man gætte på, at sjovnalist Fie West Madsen lettere erotisk opstemt, når hun skriver om et så prægtigt mandfolk som Youssef?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 6. januar 2017 @ 17:55

 19. 12 gange dansk fra BT.. hahahah!
  Spot on – det møgsvin er sgu ikke dansk!

  Kommentar by Lundahl — 6. januar 2017 @ 18:08

 20. 15 Henrik Petersen

  Jeg er helt klar over hvad danskerne har tradition for: At være totalt hjernedøde.

  Man kan jo underholde sig selv med at læse debatten på 180 grader, hvor det åbenbart ikke rigtigt er gået op for de danske kernesocialister (ligesom her og alle øvrige danskere, der jo alle er 100% dummesocialister fra hjernedødskriterieland) forsøge at vende og dreje på den prægtige Obamaadministrations præstationer.

  De kan ikke få den russiske “hacking” til at gå op. JOG og nwinther slår hele verden i total idiotisk manglende tankevirksomhed, prøv at høre og læg dig ned og skrig i smerte:

  JOG siger:

  “Jeg mener at din påstand om, at en enig efterretnings verden, der inkluderer 17 uafhængige tjenester lyver – er langt ude. Det er simpelthen så konspiratorisk som 9/11 teorierne.

  Det svarer til at påstå, at man ved mere end fysik professoren – uden nogensinde at ha læst en bog om fysik…Man ved bare, at man ved mere…”

  Her møder vi så hjernedødkriteriet live på 180grader, illustrerer meget godt niveauet for de ubegavede danskere. De er alle sammen sådan: totalt hjernedøde og lige til at lukke op og skide i. De syge socialister i Danmark (altså alle danskerne) kan ikke reddes, der er kun brintbomber tilbage til dem.

  Løsningen er at tæppebombe alle indbyggerne i Danmark væk, og så rykke et nyt og bedre hold aber ind på pladsen i stedet.

  Kommentar by Karl Sjögren — 6. januar 2017 @ 18:09

 21. Danskerne = servile klovnefjolser fra dummestan. Aber der konkurrerer om at tage sig ud som det største fjols verden endnu har set.

  Kommentar by Karl Sjögren — 6. januar 2017 @ 18:19

 22. Hvorfor er han ikke dansker? Hvem afgør, hvornår man er dansker?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. januar 2017 @ 18:33

 23. dansker? det er et præmie eksempel på såkaldt “fake news”. glimrende at k.m. igen afslører msm og deres fake news løgne!

  Kommentar by KafirHarbi — 6. januar 2017 @ 19:32

 24. Mon ikke folk i udlandet kan se, at han ikke er dansker. Journalisterne her tvivler åbenbart på, at danskerne magter at se det.
  Sjovt nok gøres der meget for at få somaliske piger, sendt på genopdragelse i Somalia, retur til deres forældre. Med udgangspunkt i mit gode menneskesyn, så vil jeg da eftersende hele familien. Man kan da ikke med god samvittighed have et barn gående rundt der forældreløs.
  Nå tilbage til ham danskeren. Bare rolig ham skal foreningen Danmark nok få fisket hjem igen.

  Kommentar by Menig 442 — 6. januar 2017 @ 20:06

 25. Fint. Lad psyko’en rådne op der 4ever 😳

  Kommentar by BørgeBørgesen — 6. januar 2017 @ 20:19

 26. BT er efterhånden en rigtig lorteavis. Hver dag er der på forsiden af netudgave en jeg-hader-Trump- historie. Bliver de da ikke snart trætte af deres eget barnagtige L… som de kalder journalistik!?
  Idioten på fotoet er blot endnu en taber at tilføje tabersamfundet. Små journalister er vilde med sådanne typer. Han øger omsætningen på den største arbejdsplads i Danmark: muslimtaberfabrikken!

  Kommentar by Jette — 6. januar 2017 @ 20:23

 27. 22. Morten

  Det er os der afgør han ikke er dansker . Altså os: Danskerne.

  Kommentar by NulTolerance — 6. januar 2017 @ 20:48

 28. Man er dansker når man er vokset op med mindst én dansk forælder i et hjem hvor dansk sprog og kultur var jævnbyrdig eller dominerende.

  De herboende muslimer er ikke danskere, for man bliver ikke dansker blot af at være født i Danmark.

  Kommentar by Træt — 6. januar 2017 @ 20:58

 29. Apropos…. BT kan også fortælle om tyskeren Harry……

  http://www.bt.dk/udland/angrende-is-kriger-fik-nedsat-sin-straf-nu-har-is-taget-en-uforudset-haevn

  Kommentar by BE — 6. januar 2017 @ 21:03

 30. @ 27 NulTolerance

  Det er vores intuition, der afgør det, ja. Selvfølgelig er han ikke dansker.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. januar 2017 @ 21:11

 31. Der burde overvejes at indføre dødsstraf for visse Danskere, sådan bare for at statuere eksempler på at Danmark er en retsstat, øje for øje og tand for tand hvis land skal holdes, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. januar 2017 @ 21:58

 32. Youssef Khater er vel et typisk dansk navn, så kan da godt forstå hvis BT er forvirret.

  Kommentar by kenneth — 6. januar 2017 @ 22:48

 33. @Kommentar by Karl Sjögren — 6. januar 2017 @ 18:09

  Ole Birk Olesen fra “Radikale Venstre For Mænd” aka LA, gør hvad han kan for at sabotere 180grader-brugere der ikke sælger venstreorienteret ideologi, EU og multikultur, giver perfekte mulighede for venstreorienterede trolde at boltre sig.

  Er ret sikker på minimum en af deres faste provokatører, kombinerer sit trolde-virke med en betalt position i LA eller deres organisation.

  Lad være med at generere indhold til dem, lad dem dø en langsom død.

  Kan man ikke holde sig derfra, skal man som minimum bruge ad-blocker. Jeg anbefaler “uBlock Origin”.

  Kommentar by RePatrierkatet — 6. januar 2017 @ 22:51

 34. Denne “Libasser” skal da bare fjernes fra planetens overflade.

  Kommentar by Sindsro — 6. januar 2017 @ 23:33

 35. Jeg har skubbet en vogn i en mine, viklet snor om en træ stang, bundet en rigtig sømands knude og sat en freds due fri.
  Med få midler, et keybord og world wide web kan alt lade sig gøre.
  300 petro dollars.
  Danmark gennem 1000 år.
  Koste hvad det skal.

  Kommentar by klaus — 7. januar 2017 @ 02:48

 36. Kommentar by Karl Sjögren — 6. januar 2017 @ 18:09

  Jeg har fulgt 180 grader i en del år, og jeg synes bestemt ikke jeg kan genkende din beskrivelse af klientellet. Der er ganske mange af deltagerne, der har et fornuftigt syn på tingene, men sitet skæmmes i alvorlig grad af trollen Niels 0 og hans mange alias’er, som OBO oven i købet har tildelt en moderatorrolle.
  Jeg forstår slet ikke OBO’s stræben efter at ødelægge 180grader, som jeg anser for at være det absolut bedst fungerende forum. Hvordan en køber kunne finde på at købe en endnu større andel i det, går helt hen over mit hoved.
  Selv er jeg smidt ud, idet man ikke så gerne må kritisere Det radigale Venstre for Mænd.
  NÅ!, det var vist i alvorlig grad en O/T afsporing! Undskyld! :-)

  Kommentar by Holger Madsen — 7. januar 2017 @ 10:14

 37. islam fremmer psykopati.

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2017 @ 18:09

 38. Hvad er hans opholdsgrundlag? Grin-kort?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. januar 2017 @ 20:09

 39. (Ja, når jeg spørger, er det naturligvis, fordi vi i Danmark har indvandringsstop.)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. januar 2017 @ 20:10

 40. Det er en hån mod danskere at kalde libaneseren´dansker`. Han er en abeneger.

  Kommentar by jrp — 8. januar 2017 @ 18:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper