22. januar 2017

Arrangør af anti-Trump kvindemarch for menneskerettigheder er sharia-tro muslim, Hamas-relation

DR Online beretter, at ‘Women’s March Copenhagen’ trak 2500 danske kvinder på gaden, en del med lyserøde ‘pussy-hatte’. Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International, forklarer til citat, at ‘kvinders rettigheder er menneskerettigheder’. Udgangspunktet for de mange samtidige demonstrationer kloden rundt, var Trumps berømte ‘Grab them by the pussy’-kommentar, der nok var vulgær, men ikke en normativ opfordring, nærmere en humoristisk konstatering ytret under private former i 2005, da han stadig var bedste venner med The Clintons.

Herunder Linda Sarsour, en af de fire arrangører bag den oprindelige march i Washington DC. Fra Daily Caller – Women’s March Organizer Recently Met Ex-Hamas Operative, Has Family Ties To Terror Group.

“Linda Sarsour, one of the organizers behind Saturday’s Women’s March, being held in Washington, D.C., was recently spotted at a large Muslim convention in Chicago posing for pictures with an accused financier for Hamas, the terrorist group.

Sarsour, the head of the Arab American Association of New York and an Obama White House ‘Champion of Change,’ was speaking at last month’s 15th annual convention of the Muslim American Society and Islamic Circle of North America.

While there, she posed for a picture with Salah Sarsour, a member of the Islamic Society of Milwaukee and former Hamas operative who was jailed in Israel in the 1990s because of his alleged work for the terrorist group.

… Sarsour has acknowledged in past interviews that she has cousins serving prison time in Israel because of their work for Hamas.”

(Linda Sarsour, 2017 – Mere hos Gateway Pundit; Foto: Youtube)

… when you’re a star they let you do it. You can do anything. Whatever you want. You can do anything. Grab them by the pussy. You can do anything.” (Forretningsmanden Donald Trump, 2005)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/80136/trackback

51 Comments »

 1. Hun må være konvertit med det fornavn

  Kommentar by k.m. — 22. januar 2017 @ 10:37

 2. Hvad med om kællingen giver sig til at reformere Islam ?

  Kommentar by k.m. — 22. januar 2017 @ 10:38

 3. ‘Grab them by the pussy’ – Ja det må Bill Clinton jo have hørt og taget til sig…

  Kommentar by Margrethe — 22. januar 2017 @ 10:44

 4. ja, giv dem en cigar, af samme politiske korrekte mærke som clinton brugte.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 22. januar 2017 @ 10:53

 5. Ha Ha, oh the irony of it all.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 22. januar 2017 @ 11:22

 6. Og Madonna ville sprænge det Hvide Hus i luften..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4142950/Thousands-women-head-Washington-protest-Trump.html

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 22. januar 2017 @ 11:28

 7. Linda Sarsour: “You’ll know when you’re living under Sharia Law if suddenly all your loans & credit cards become interest free. Sound nice, doesn’t it?”

  https://twitter.com/lsarsour/status/598327052727615488

  Kommentar by Byg muren og luk broen! — 22. januar 2017 @ 11:30

 8. Hamas er ikke en terroristorganisation, det er et politisk stempel som Israel har fået påklistret, ligesom Tyrkiet har fået terrorstemplet kurderne. Jeg siger ikke at det er kønt når Hamas laver deres aktioner, men hvordan skulle de ellers føre frihedskamp mod den brutale Israelsk undertrykkelse? Der er en verden til forskel på Hamas og IS.

  Kommentar by zatopek — 22. januar 2017 @ 11:43

 9. Det er yderst hult at tale om “kvinders rettigheder” når man ikke vil bekæmpe islam. Jeg kan ikke tage det seriøst overhovedet.

  Kommentar by Mette — 22. januar 2017 @ 12:24

 10. Jeg VAR faktisk mere eller mindre frivilligt til den kamp-lebbe-socialistiske demonstration, da jeg ville ind på National Air & Space. Det var en mærkelig blanding af gamle nisser, unge piger med søm og ringe i hovedet og bare nysgerrige som mig, der prøvede at komme igennem til et af de mange museer i The Mall.

  Der blev demonstreret mod Trump og for fri indvandring, sorte og muslimer. De lyserøde huer fyldte mest, men alle mulige andre demoer var også i gang.

  Faktisk var det lige som at se en demo i København. Studenter, pensionister og diverse udskud. Trump: Han er pisse ligeglad.

  Kommentar by Morten Andersen — 22. januar 2017 @ 13:04

 11. Hvordan kan man nogensinde tage de repressentanter for kvinder rettigheder, når sådan et shariaundertrykkende uhyre er blandt deltagerne? -Grab them by the pussy- er harmløst ligegyldigt citat sammenlignet med det shariauhyre, hvad kvinderettigheder angår. Den march blev perverteret.

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2017 @ 13:12

 12. Nogen der ved hvem der egentlig finansierer dette foretagende i DK..?
  Indirekte skatteyderbetalt via Kvinfo eller lignende..??

  Kommentar by frank mathiesen — 22. januar 2017 @ 13:30

 13. zatopec

  lettere omskrevet: “Jeg siger ikke det er kønt når AFA laver deres aktioner, men hvordan skulle de ellers nå deres mål ?”

  konklution må være at du går ind for terror i svær eller lettere grad for at nå et mål.

  Kommentar by k.m. — 22. januar 2017 @ 13:32

 14. Venligboerne og andre “bløde kvinder” har fået sværere og sværere ved at finde et fælles samlingspunkt, og det er mere eller mindre tilfældigt at det blev Trump der var katalysator for denne nye bevægelse.

  Det er genialt at opfinde et overordnet begreb som “kvindemarch for menneskerettigheder“. Et begreb der kan tages frem igen og igen, også i andre sammenhænge. Begrebet er ikke målrettet noget egentligt specifikt, så alle der blot er imod et eller andet kan deltage, og deltager åbenbart også.

  Det eneste marchen tilsyneladende ikke omfatter, og er rettet imod, er muslimsk vold og kvindeundertrykkelse, og omskæring af muslimske kvinder. Det burde ellers høre ind under menneskerettigheder, og er nutiden og hverdagens og især fremtidens største problem.

  Kommentar by Birger Jensen — 22. januar 2017 @ 13:48

 15. # 12

  Jeg så i flere nyhedsudsendelser en eller anden retarderet tosse fra Mellemfolkeligt Samvirke optræde som “talsmand” for dette vederstyggelige sammenrend af islamister, negre, autonome og betonlebber m.m.m!

  Kommentar by Al Capone — 22. januar 2017 @ 13:50

 16. Det lyder meget hult med al den ligestillings snak og kvindefrihed, når man tager i betragtning at Clinton prøvede at gøre valget til et køns anliggende, at man skulle stemme på hende fordi hun var kvinde. Det er da om noget diskriminerende, ikke kun over for mænd, men da også over for kvinder. Hvis de nettop ønsker at kønsforskellene skal ophæves, og alle skal behandles lige, så kan man da under ingen omstændigheder komme med sådan et udsagn, at man skal stemme på hende fordi hun er kvinde.

  Nej, så længe jeg ikke hører kvinder tale for tvunget værnepligt for kvinder, ligesom der er for mænd. Lige så længe kan jeg ikke tage den debat alvorligt. Selektiv lighed er ikke lighed. Regler og love skal være lige for alle, kvinder som mænd.

  Kommentar by truthønen — 22. januar 2017 @ 14:13

 17. Hættemågen / fødemaskinen på billedet er flygtet fra køkkenet.
  Hvor er den pædofile muslim der skulle styrer hende blevet af. !?

  Muslimer og denne form for kvindermarc kan ikke respekteres.
  Denne form for kvinder er fuldstændig hjernedøde, støtter deres egen tilfangetagelse, og udnyttelse.
  Husk: Afkommet bliver derefter.!!

  Kommentar by Sindsro — 22. januar 2017 @ 14:14

 18. Bill Clinton nøjedes ikke med at tale om, at ‘Grab them by the pussy’. Han dyrkede sex med studenter medhjælpen Monica Lewinsky i det Ovale Værelse, da han var præsident, mens hans betroede medarbejder holdt vagt uden for døren, så Hillary ikke kom og afbrød sexlegene og samlejet, der også omfattede en pikant anvendelse af en cigar, som han stak op i Monicas vagina. Hans betroede medarbejder sørgede bagefter for at fjerne de sædplettede tæpper og andre spor af sex fra lokalet.
  (Vi mangler vist stadig både fotos og videoen?:-)
  Jeg har ikke hørt noget til Monica Lewinsky under den seneste præsidentvalgkamp. Underligt?

  Kommentar by A-mad — 22. januar 2017 @ 14:22

 19. “Grab them by the pussy”-klippet er bestemt ikke noget at være stolt af, men den ekstreme dækning af det, skyldes det er eneste kritikpunkt der holder vand, mod en mand der har været i offentlighedens øje i nær et halvt århundrede. Kontekst:

  Trump skal i 2005 medvirke i et underholdningsprogram, for at promovere sit program “The Apprentice”. Ham og Billy Bush (en TV/radio-personlighed fra Bush-familien) sidder i en bus på vej, er allerede mic’ed up. De er i selskab med andre mænd, taler om piger/groupies der vil score berømtheder, hvad Trump kalder “locker-room talk”.

  https://www.youtube.com/watch?v=8wM248Wo54U

  Sammenlign dækningen af det klip, med Bill Clintons sexsager:

  http://nation.foxnews.com/2015/12/29/millennials-guide-bill-clintons-20-sex-scandals

  http://heavy.com/news/2016/05/bill-clinton-sexual-sex-assault-misconduct-rape-allegations-accusers-affairs-names-list-women-mistresses-scandals-photos-pictures/

  …og Hillarys reaktion:

  http://www.dailywire.com/news/9585/9-times-hillary-clinton-threatened-smeared-or-amanda-prestigiacomo

  Husk også Hillary fik en 41-årig pædofil frikendt, efter han voldtog en 12-årig pige:

  https://www.youtube.com/watch?v=jJ03Nw7ohww

  Kommentar by Byg muren og luk broen! — 22. januar 2017 @ 14:37

 20. # 18

  Det Ovale Værelse = Det Orale Værelse

  I øvrigt forstår man sgu da godt, hvis Billy-boy har kigget langt efter den superflotte og elegante Ivanka T.

  Hvem fanden vil ikke foretrække hende frem for den afdankede senildemente Hillary, og den enorme deforme hungorilla, som har boet i Det Hvide Hus de sidste otte år….

  Kommentar by Al Capone — 22. januar 2017 @ 15:02

 21. Kvinder er biologisk set seksuelt tiltrukket af aggression og vold.

  Man finder hurtigt ud af, at den kvindelige seksualitet er faktisk ret mørk og voldsom, hvis man sætter sig ned og arbejder igennem det videnskabelige stof på området.

  Aggressivt udseende mænd giver våde trusser. Jo flere af dem jo bedre, ifølge mange kvinder.

  Kvinder fra alle segmenter af samfundet læste 50 Shades of Grey. 300 siders voldtægtslignende tilstand.

  Kommentar by Chimey — 22. januar 2017 @ 15:05

 22. > Zatopek 11:43

  Nådada, så Hamas er ikke en terrororganisation??
  Forsøg at forklare dette for de Fatah-tosser, som jeg heller ikke fatter, men som Hamas i Gaza udryddede på brutal vis. For ikke at tale om bøsserne sammesteds: Ned fra høje bygninger.

  For nu at blive i samme boldgade: Hamas skyder deres – heldigvis stort set uduelige – granater mod Israel. Og det er ikke terror??

  Zatopek og Pedersen, hyrede skribenter fra Sturmabteilung AFA.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. januar 2017 @ 15:10

 23. # 22

  Det gamle fugleskræmsel Margrethe Auken fra SF mener heller ikke, at Hamas er en terrororganisation.

  Nej-nej, det er bare en “fredelig modstandsbevægelse” ifølge den kommunistiske heks.

  Hun har endda haft repræsentanter fra dem på besøg på sit kontor i EU-parlamentet, og har “forhandlet” med disse hardcore islamister!

  Historien melder dog ikke noget om, at hun under mødet måtte iføre sig burka….

  Hamas eller IS – deres grundlæggende ideologi er nøjagtig den samme!

  Kommentar by Al Capone — 22. januar 2017 @ 15:31

 24. At nogle kvinder/”medsøstre” kan være så hjernedøde, er mig ubegribeligt og jeg græmmes.
  Men at de tilhører den ekstreme venstrefløj kan der nok ikke herske tvivl om;
  De opfører sig til forveksling som hovedløse høns, der endnu ikke har opdaget, at de ikke mere kan gøre brug af hverken sanser, resonans eller aktive hjerneceller og dog på latterligste vis forsøger sig som før.

  Måtte de blive interneret sammen med Slammet, så de hurtigst muligt kan få deres hede drømme opfyldt, LANGT væk fra Vestens civilisation.
  Både kvinder, som mænd, der agiterer for Slammets frie udbredelse, og deraf den uomgåelige lovbog og rædselskultur, er at regne til dem, der støtter mine børn og børnebørns kommende bødler og mordere. Og som sådan, ved jeg godt hvad jeg ønsker for dem i internaterne, men det overlader jeg trygt til Slammet selv.

  Kommentar by Carstens — 22. januar 2017 @ 15:48

 25. Måske zatopek ikke er ægte slovak, men sigøjner?

  Kommentar by Træt — 22. januar 2017 @ 17:13

 26. #22
  Det må sættes i relation til hvordan Israel opfører sig med f.eks. bosættelser, administrative detention uden rettergang, og bombning af boligkvarterer i Gaza og Libanon til ruiner. Hamas har vundet demokratiske valg og gør modstand mod Israelsk overherredømme. Jeg er grundlæggende neutral i mellemøstkonflikten, og jeg har nul sympati for islam, men jeg har dog øjne i hovedet, som ser Israels modbydelige overgreb for hvad de er.

  Kommentar by zatopek — 22. januar 2017 @ 17:31

 27. # 25

  Hvis Hamas er demokratisk sindede, så må der jo også være demokrati i Nord-Korea, hvis man anvender samme logik….

  Kommentar by Al Capone — 22. januar 2017 @ 17:42

 28. Og så mangler vi stadig at høre hvorledes kvinder omtaler mænd. Jeg mener, at huske et tilfælde med en kvinde, der omtalte sin kæreste som ” en pik, der kan lappe cykler”:-)

  Kommentar by Vakse Viggo — 22. januar 2017 @ 18:07

 29. > zatopek 17:31

  Måske skulle du bevare dit relationsbegreb til fx arealområderne i mellemøsten, fx mellem Israel og de utallige muslimistans i området?? Hvor der er uendelig megen plads til muslimerne.

  Disse muslimistans (fx Egypten, Jordan, Syrien, Libanon i et vist omfang samt Irak) har gang på gang angrebet Israel, et land på størrelse med Jylland, og hver gang uden held. Hvorfor mon: Fordi arabere er uduelige til andet end dadeldyrkning, børnefødsler i hobetal og eventuelt kamelvæddeløb.

  Få proportionerne på plads, tak!

  Demokratiske valg i Gaza, ok, den var god. Og dum. Og du er ikke ‘grundlæggende neutral’, du tager så vældig megen stilling. Der eksisterer kun ét demokratisk land i mellemøsten, gæt selv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. januar 2017 @ 18:15

 30. Og for lige at uddybe for ahistoriske tosser som zatopek: Israel har gentagne gange tilbudt at levere Gaza-striben tilbage til Egypten. Egypten har hver gang takket nej, underligt nok.

  Ingen, absolut ingen, i muslimistan ønsker pestilenserne. De kan ellers få dem ganske gratis, men pestilenserne er uønskede overalt, meget uforståeligt ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. januar 2017 @ 18:33

 31. […] Arrangør af anti-Trump kvindemarch for menneskerettigheder er sharia-tro muslim, Hamas-relation […]

  Pingback by “The Hill” Bows to the Islamic War on Free Speech. « Snaphanen.dk — 22. januar 2017 @ 18:50

 32. Hun er yallah. Det er det der betyder noget.
  Yallaher kan man ikke stole på. Altid fyld dem med løgn.

  De skal ikke vide noget om dig. Snyd dem. Ingen hjælp, de dolker dig.
  Aldrig give dem penge. De giver aldrig nogen igen.

  Se dét er en korsridder! /#
  Danmark

  Kommentar by Hul igennem? — 22. januar 2017 @ 19:00

 33. Fattig Abe synes kællingen er super sej

  https://www.facebook.com/fathi.elabed.5/posts/10155134399742590

  Kommentar by kent — 22. januar 2017 @ 19:38

 34. Kvinder i bl.a. USA og Danmark med lyserøde pussy-hatte demonstrerer mod Trump, mens kvinder i Afghanistan stenes til døde alene på rygter om at have vanæret Koranen.

  Kommentar by k.m — 22. januar 2017 @ 20:21

 35. #20, Al Capone,

  “og den enorme deforme hungorilla, som har boet i Det Hvide Hus de sidste otte år….”

  https://www.youtube.com/watch?v=Et38_Ufv-Jw

  Joan Rivers kommentar i linket ovenfor indikerer, at der er tale om en transgender han gorilla.
  Joan Rivers døde iøvrigt ret pludseligt efter hun havde luftet sin viden om Michelle.
  Barack har ligeledes ved flere lejligheder fortalt sig, ved at omtale konen som Michael.
  Sammenholdt med alle de Youtube videoer, der viser konen med noget mærkeligt dinglene under kjolen, syntes at underbygge Joan Rivers påstand.

  Kommentar by grove city, ohio — 22. januar 2017 @ 20:40

 36. Ah, come on: Hvem Barack Obama er gift med og om det er en m/k, er så inderligt ligegyldigt.

  I øvrigt kunne han ikke blive genvalgt efter to perioder. Så vidt jeg husker USA’s historie er der kun én undtagelse fra denne regel (omend jeg kan huske fejl): Franklin D. Roosevelt.

  Nu må vi se, hvad Trump kan stille op med. Så mon ikke man skal afvente de første ca. 100 dage, før man ved lidt mere?

  De lyserøde hue-demonstranter: Gå hjem og accepter et demokratisk valg. Og spar mig for, hvorvidt Clinton skulle have fået flere stemmer. Det er valgmandsstemmerne, der afgør.
  Man kan mene meget om USA’s valgsystem, det kan man såmænd også om det britiske, det danske osv.

  Men det er nu engang sådan, det er. Og det må man respektere.

  I øvrigt tror jeg, Trump er p* ligeglad med et par hundrede strikhuer i København, der bare pr. definition ikke kan lide ham. De har ikke den fjerneste idé om hans kommende politik.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. januar 2017 @ 21:57

 37. Intet underligt i at en radikal korandyrker er mod Trump. Han har direkte udtalt at radikal Islam skal udslettes fra Jordens overflade, men bogstaveligt tolket ville det kræve sønderbombning af sauderne og andre former for folkemord på de radikale.

  Hvis nogen vil afsløre en overdrivelse fra DR, så kan måske findes fotografier af den danske udgave af kvindedemonstrationen, og giver optællingen af personer et resultat langt under 2500 demonstranter må det være en sag for Detektor på DR2.

  Kommentar by perhag — 22. januar 2017 @ 22:11

 38. > perhag

  Se, der har Trump så et problem: Som Erdogan jo flere gange har udtalt, eksisterer der ikke ‘radikal islam’, kun islam. Muslimer er muslimer, og den er vanskelig at imødegå.

  Ikke for det, skulle der ske en usandsynlig mængde collateral damage ved bombningen af muslimer, græder jeg tørre tårer.

  Den mest radikale islam findes i øvrigt i Saudibarbarien, USA’s tætte allierede, samt i Afghanistan og Iran.

  Men sæt igang, Trump. Jeg holder ikke vejret imens.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. januar 2017 @ 22:24

 39. #31 du har ganske ret. Der er et eller andet ved det her som er ulækkert, tingene harmonerer ikke. Man vil demonstrere mod en mand som har sagt nogle fyfy ord, men mod systemer som undertrykker, og direkte slår kvinder ihjel for at blinke forkert, det vil man ikke.

  Kommentar by truthønen — 22. januar 2017 @ 22:42

 40. Der vil ALDRIG ske en reformation af islam.
  Vi må forholde os til FAKTA !

  Og det er hvad vi alle hader – VOLD –

  Er jeg den eneste i HELE Danmark, der ved at vi bliver overrendt om få mdr. , at ti tusindevis vilde han negere.

  Er jeg den eneste der har læst EU forordring ” enhver national stat skal nedbrydes”

  Det har stået sole klart siden 1992.

  Er der ingen der skriver om de millioner der kommer med familie” sammenførring i år i Tyskland .

  Eller de 300.000- 500.000 som ingen ved hvem eller hvor de er.

  Der har våret HELT klare våben transporter fra Tyrkiet til EU

  Der frit kan rejse, i EU .Man ved dårligt nok hvor man skal starte, ved

  Ismail Tipi Tysk politiker skrev på egen side ( nu slettet !)
  http://www.ismail-tipi.de/inhalte/2/aktuelles/135894/ismail-tipi-vorsicht-dschihadisten-in-deutschland-bewaffnen-sich/index.html

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/nrw-waffenlager-mit-schweren-kriegswaffen-nahe-moschee-ausgehoben-a1337983.html
  http://quer-denken.tv/mitten-in-deutschland-sek-findet-grosse-is-waffenlager-in-mehreren-orten-die-presse-schweigt/

  For enhver der søger oplysning , er det mørke / lyse tider vi går i møde.

  Når ! Merkel er afsat, igen Tyskland

  Vil Oprydningsarbejdet kan resultere i “europa i flammer” , derfor KIM opfordre jeg til at folk bevæbner sig ASAP

  VI kommer IKKE udenom en våbnet kamp / massiv social uro ( ja du ved hvem), derfor kære landsmænd

  VÆR KLAR VÆR BEREDT !

  MODSTAND NORD , vil beskytte det Danske folk
  IKKE ANGRIBE
  IKKE SELVTÆGT

  Kommentar by klaus — 23. januar 2017 @ 01:41

 41. kun 36.000 x MIN 1.8 på 2 år –
  ISLAM .

  Og det vælter ind med de vilde negere

  Kommentar by klaus — 23. januar 2017 @ 02:18

 42. #36, Henrik Petersen

  “Ah, come on: Hvem Barack Obama er gift med og om det er en m/k, er så inderligt ligegyldigt.”

  Jeg vil godt gi’ dig ret i, at privat personer må leve livet i fred og ro som de vil, sålænge de ikke overtræder loven.
  Personer der søger valg til politiske embeder, må dog finde sig i at deres gøren og laden efterforskes.

  Som vælger har man ret til at vide hvem man stemmer på, samt hvilke personlige referencer de må ha’ -og hvilke valg de har truffet i livet.

  Var selv til et valg møde sidst i Oktober 2008 udenfor regeringsbygningen i Columbus -og så på godt 30 meters afstand, både Obama og konen stå på en scene.
  Fandt det ejendommeligt, at Michelle havde en fysik som en NFL linebacker, mens Obama i skjorteærmer mest lignede en tynd splejs med “polio arme”.

  Mange andre har gjort samme observation, men uden en presse der ville undersøge dette og mange af Obamas andre forhold, er det aldrig blevet afdækket.

  Obama’s administration har givet homo lobbyen vide beføjelser i de sidste 8 år med homo-vigelser, hetz mod firmaer og privat personer, der nægtede at servicere homo brylluper og senest med hans pesonlige dekret om, at tillade transgenders af hankøn, at frekventere dame toiletter.
  Dertil blev transen Chelsea Manning benådet af Obama i sidste uge.

  Det er naivt at tro at Obamas egne forhold på dette område ikke har haft en stor betydning for de politiske valg han har truffet som president.

  Kommentar by grove city, ohio — 23. januar 2017 @ 05:03

 43. […] http://www.uriasposten.net/archives/80136 […]

  Pingback by Danske og amerikanske medier kritiserer Trump for at ændre på virkeligheden – men de producerer selv falske nyheder opå stribe » Den Korte Avis - Klar – Skarp – Seriøs — 23. januar 2017 @ 06:31

 44. Skulle man virkelig klage over Trump , så må det være at han har udløst en strikkesyge af kussefarvede huer der gør disse betonlebber endnu grimmere end de er i forvejen.
  Dette kunne betragtes som humor ,hvis det ikke lige var så rædselsfuldt
  at se og endnu værre at høre på.
  Shane on you!😈

  Kommentar by Father — 23. januar 2017 @ 07:24

 45. Trump’s bemærkning er med overlæg udlagt som noget han gør, men det står der jo ikke, at han gør. Han konstaterer blot at kvinder er med på hvad som helst, men ikke med hvem som helst. Hermed kan man også udlede det gamle kendte udtryk : Uden penge gør det ondt! Tag den kvinder! Vi ved også, at i sin tid var der på Solbakken i Københavnsområdet en arrangør, der sagde : Vi har stor succes og mange medlemmer af begge køn til vore aftener med at finde partnere til mænd og kvinder, men husmænd har ikke en chance! Hvad mon han mente med det, KVINDER???

  Kommentar by majgaard — 23. januar 2017 @ 10:01

 46. > grove city, ohio 05:03

  Du og andre US-amerikanere har naturligvis lov til at mene, hvad I vil om andres seksualitet. Jeres – i nogle stater – homofobi skal såmænd nok forsvinde med tiden.

  Personligt er jeg komplet ligeglad med andres seksualitet, jeg forholder mig til, hvad andre mennesker, herunder politikere, siger og gør.

  Blot til oplysning: Den nu forhenværende US-ambassadør i Danmark er gift med en mand, hvilket – gætter jeg på – ingen danskere bekymrede sig om.

  Han var faktisk utrolig populær i Danmark. Hvor vi også har en homoseksuel Justitsminister, hvilket ikke interesserer ret mange danskere en brik, derimod interesserer det os, hvad han udretter på justitsområdet.

  Og her er lille hint: Hvis du gerne vil finde homofober, så er muslimer altid leveringsdygtige.
  Tænk, at du gerne vil i samme liga som dem…
  God fornøjelse i Ohio

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. januar 2017 @ 15:26

 47. Fordelen ved at være debattør i forhold til medieansvarlig er at kunne bruge ytringsfriheden lidt mere frit uden at blive forfulgt. Hvor sandhedsværdien er størst kan ikke uden videre afgøres, bortset fra at menige debattører nok oftere begår sjuskefejl, herunder også mig selv med udsagnet om at Trump vil udslette radikal Islam. Faktisk er det kun den terrorisme disse radikale rettroende udfører Trump har udtalt sig om at ville udradere.

  Påstanden om at Michelle Obama er trans nævnes ofte på nettet, men aldrig i etablerede medier. Det kan skyldes at beviser ikke foreligger, men mon ikke paparazzifotografer faktisk har billeder liggende af Michelle/Michael afklædt, ganske som der er ført uigendriveligt bevis for at Obamas fødselsattest fra 2011 er et falsum uden det nævnes i noget traditionelt medie.

  Kommentar by perhag — 23. januar 2017 @ 18:28

 48. #46, Henrik Petersen,

  Det, at man ikke er enig med homoseksuelles valg af livsform eller meninger, betyder ikke, at man har homofobi eller homo angst.

  At den nye justitsminster er homoseksuel, er de danske vælgeres egen sag, sålænge de har været klar over hans standpunkt før de stemte han ind i folketinget. Hvilket syntes at være tilfældet.

  At Obama sendte en homoseksuel US-ambassadør til Danmark kommer ikke som nogen overraskelse, da hans administration og homo-lobbyen i 8 år har prøvet at relativere og omskrive virkeligheden.
  Sandheden er blot den, at homoseksualitet aldrig bliver en normalt tilstand. Heller ikke selv om der trues med politisk korrekthed, retsager og fængsel.

  Ved ikke on du er klar over det, men der er ingen andre steder, hvor homoseksualitet er så udbredt som i muslimske lande. Muslimerne er leverings dygtige i alt lige fra mindre årige danse drenge til svedige badstuer.

  Hven ved, måske er maskuline Michelle i virkeligheden skønheds idealet hos muslimske mænd.
  Barack Obama har ihvertilfælde giftet sig med ham/hende/den(?)

  Kommentar by grove city, ohio — 24. januar 2017 @ 06:21

 49. […] muslimske kvinde i baggrunden er sharia og Hamas tilhænger og mange af arrangørerne bag Women’s March on Washington er sponseret af George Soros. Men her […]

  Pingback by Monokultur » Pigen der råber hyrdehund — 24. januar 2017 @ 16:04

 50. > grove city, ohio

  Tak for dit svar. At jeg ikke selv er homo forhindrer mig ikke i at acceptere andres livsform. Du skulle prøve det samme, det gør ikke engang ondt.

  Jeg anede intet om Søren Papes seksualitet før valget i DK, og ærlig talt rager det mig en høstblomst, hvem han har valgt som ægtefælle.

  Det, der interesserer mig er, hvad politikere udretter, dvs. deres handlinger. Deres privatliv interesserer mig nada.

  Du har ret i, homoseksualitet ikke er et normativ. Men derfra og til at forholde sig til det skal man nok være paparazzi eller homofob for at finde interessant. Eller leve i bibelbæltet i US.

  At muslimer er bimlende vanvittige og unyttige er ingen nyhed. Dansedrenge i Afhganistan og samtidige kranophængninger af bøsser i Iran er heller ingen nyhed.
  Muslimer er generelt indavlede, retarderede og komplet uden for pædagogisk rækkevidde.

  Det allerførste, Trump bør gøre, er at ophæve alliancen med SaudiBarbarien, der rask væk halshugger philippinske au-pair piger, hvis – eller rettere når – den saudibarbariske ejer har voldtaget hende.

  Mere støtte til Israel og så må muslimerne slagte hinanden, deres spidskompetence, i egne lande, tak!

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. januar 2017 @ 17:04

 51. Det er ikke kvindekamp. Det er, som andre også påpeger, islams nyttige idioter, der er på spil.

  Kommentar by Liva — 27. januar 2017 @ 07:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper